Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 21

Onko televisiosi liian pieni? Onneksi netistä voi pyytää ilmaiseksi suurempia.
Roskalavalla rapisee, osa 21

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Roskalavailija 2.6.2015 0:48
      Tulos: +853 (867 ääntä)
      Nämä fb:n roskalavat alkaa mennä naurettaviksi.. Täynnä trokareita ja sitten näitä "otetaan vastaan leikkimökki" ja "Toimiva sähkögrilli, tarjoa kuvan kera" :D Ja voi nyyhkytarinaa niilläkin, joilla ero on vienyt uuden sohvakaluston, nyt tarvistisi vastaavan, valkoisen Askon kulmasohvan koristetyynyillä...

      Lainaa

    2. Puolikiero_savolainen 2.6.2015 0:53
      Tulos: +616 (630 ääntä)
      Nämä ihmisten auttamiseen tarkotetut yhteisöt menevät jo näiden tiettyjen ahneiden yksilöiden osalta pieleen. Se jouluapu-yhteisökin, kaunis ajatus ja varmasti auttoi monia. Mutta erityisesti pisti silmään siellä, kun joku elämänkoululainen, yh-mamma pisti "toivomuslistansa" esille. Noh, sai vaatteita, koristeita, lahjoja lapsille ja arvatkaapa mitä kommentoi lopuksi: "voisiko joku vielä laittaa tulemaan 50 e lahjakortin S-Marketiin". Pisti oikein vihaksi, varsinkin kun tällä voittajalla oli omalla seinällään puolen vuoden ajalta kaksi Tukholman risteily-reissukuvia. Ihmisten hyväsydämisyyttä käytetään hyväksi. Tämäkin voittaja sai lahjakorttinsa..

      Lainaa

    3. Miarez_93 2.6.2015 0:53
      Tulos: +296 (326 ääntä)
      Otetaan vastaan uusi alle 1000km ajettu auto! Ei saa olla mersu, audi tai bemari! Tarjoa kuvan kanssa!!!

      Lainaa

    4. Mulle, mulle, MULLE!! 2.6.2015 1:41
      Tulos: +293 (303 ääntä)
      Miarez_93: Otetaan vastaan uusi alle 1000km ajettu auto! Ei saa olla mersu, audi tai bemari! Tarjoa kuvan kanssa!!!
      Ja jos Miarez ota vastaan Mersuja, Audeja tai Bemareita, niin minulla olisi käyttöä. Mieluiten ottaisin vastaan vain upouusia tehtaalta tulleita malleja, kun en tykkää että vieraat ihmiset ovat istuneet autossani. Voit myös maksaa minulle pari tonnia siinä välissä korvauksena paperitöistä jotka pitää auton omistajan vaihtuessa täyttää.

      Lainaa

    5. Tulos: +411 (421 ääntä)
      Jännä ajatuskäänne tämäkin. Se, että kerjää ilmaiseksi valtavia taulutelevisioita, kertoo ihmisen puhtaudesta ja viattomuudesta ja siitä, ettei ole "yhtä ahne" kuin muut kammottavat kanssasuomalaiset. Minä syön liikaa ja minulla on isohko vatsa. Tämä kertoo selvästi siitä, että ruoka ei ole minulle mikään iso juttu tai tärkeä asia, eli selvästikin olen oikeasti todella pidättyväinen ja suorastaan paastoan. Jos nyt tarpeeksi kääntelee.

      Lainaa

    6. Tulos: -165 (261 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Noh, sai vaatteita, koristeita, lahjoja lapsille ja arvatkaapa mitä kommentoi lopuksi: “voisiko joku vielä laittaa tulemaan 50 e lahjakortin S-Marketiin”. Pisti oikein vihaksi, varsinkin kun tällä voittajalla oli omalla seinällään puolen vuoden ajalta kaksi Tukholman risteily-reissukuvia. Ihmisten hyväsydämisyyttä käytetään hyväksi. Tämäkin voittaja sai lahjakorttinsa..
      Pistää vihaksi, että ykdinhuoltaja kehtaa pyytää lahjakorttia ruokakauppaan? Ymmärtäisin, jos nainen olisi pyytänyt korttia esim. Anttilaan tai Stokkalle, mutta haloo. Elintarvikkeet on varmaan paras kohde, mihin lahjoitetut rahat voi käyttää. Ja mistä tiedät, minkä takia ja kenen rahoilla risteilyllä on käyty? Joskus niille mennään esim. työpaikan toimesta tai toisen kustantamana.

      Lainaa

    7. Tulos: +141 (141 ääntä)
      Miarez_93: Otetaan vastaan uusi alle 1000km ajettu auto! Ei saa olla mersu, audi tai bemari! Tarjoa kuvan kanssa!!!
      Mulla olis 400000km ajettu 200D. Huollot tehty ajallaan. Ajattele kuinka paljon säästät verrattuna uuteen johon joudut kaikki huollot maksamaan itse.

      Lainaa

    8. Tulos: +175 (183 ääntä)
      On helppoa "olla olematta rahanahne" jos on ensin tehnyt perustavanlaatuisen päätöksen olla hankkimatta rahaa omin vaivoin, esimerkiksi televisioon...

      Lainaa

    9. Tulos: +190 (192 ääntä)
      Ei kukaan antaisi ilmaiseksi noin isoa telkkaa vaikka olisi uutta hankkimassa ellei se vanha ole kymmeniä vuoia vanha

      Lainaa

    10. Tulos: +77 (79 ääntä)
      Mun kaksi ensimmäistä taulutelevisiota on kaatopaikalta haettu, täysin toimivia oli kumpainenkin. Toisesta vain uupui kaukosäädin...

      Lainaa

    11. Tulos: -30 (82 ääntä)
      En mä tota 32" telkan pyyntöä nyt kummosena pidä. Jos meidän vanha telkkari ei ois tytön huoneeseen menny ni oisin hyvinkin voinu antaa sen pois.. Ei se sillon 4 vuotta sitten kovinkaan arvokas ollut..

      Lainaa

    12. Tulos: +38 (48 ääntä)
      David Hyde Pierce <3

      Lainaa

    13. Tulos: +211 (215 ääntä)
      Ei se ole tyhmä, joka pyytää, mutta jos pyytää liikoja ja rupeaa sen jälkeen vielä vittuilemaan, niin kyllä melkoinen kusipää on kyseessä.

      Lainaa

    14. Tulos: +61 (65 ääntä)
      Putkitelkkareil voi pelata Duck Hunttia! Upeita löytöjä ne kapistukset tänä päivänä. (;

      Lainaa

    15. Kaatopaikanvartija 2.6.2015 10:22
      Tulos: -65 (91 ääntä)
      Peku: Mun kaksi ensimmäistä taulutelevisiota on kaatopaikalta haettu, täysin toimivia oli kumpainenkin. Toisesta vain uupui kaukosäädin…
      Kaatopaikalta on kiellettyä hakea mitään. Keksit siis omasta päästäsi tai olet varas.

      Lainaa

    16. Tulos: +14 (20 ääntä)
      Kerjääminen ei ollut laitonta?

      Lainaa

    17. Tulos: +56 (66 ääntä)
      Voi hyvää päivää näitä pummeja. Tokkopa edes tuosta '05 valmistetusta omasta 32" taulutelkkarissta ilmaiseksi luopuisin, oikeastaan ainut puute tuossa on se, että HDMI:tä ei ole. Tuokin tosin helppo kiertää Xbox360:lla vetämällä kuvan HDMI->DVI kaapelilla ja äänet RCA:lla. Hyvä laite tuo vielä on, 100e maksoi parisen vuotta sitten kaverilta ostettuna. :)

      Lainaa

    18. Tulos: +184 (190 ääntä)
      Samaa kerjäystä näemmä kaikki roskalavat täynnä. "Lisäksi kannat sen mun asuntoon, asennat seinälle (tarvikkeet tuot itse), siivoat jälkesi, tiskaan ja imuroit ja tapetoit eteisen lähtiessäsi öhö öhö öhö".

      Lainaa

    19. Tulos: +23 (37 ääntä)
      Miten televunkkeli liittyy nykyaikaan, sieltä on viimeksi tullut mitään katsomisen arvoista 80-luvulla.

      Lainaa

    20. Tulos: +15 (37 ääntä)
      Hmm... 32" littu lähtee Gigantista alle kahdensadan, ja 55" saa alle viidellä huntilla. Jos minulla nyt olisi joku 10 vuotta vanha vastaava halpistöllö jota olisin uusimassa, niin ihan taatusti antaisin jollekin tarvitsevalle.

      Lainaa

    21. Puolikiero_savolainen 2.6.2015 19:31
      Tulos: +120 (134 ääntä)
      : Pistää vihaksi, että ykdinhuoltaja kehtaa pyytää lahjakorttia ruokakauppaan? Ymmärtäisin, jos nainen olisi pyytänyt korttia esim. Anttilaan tai Stokkalle, mutta haloo. Elintarvikkeet on varmaan paras kohde, mihin lahjoitetut rahat voi käyttää. Ja mistä tiedät, minkä takia ja kenen rahoilla risteilyllä on käyty? Joskus niille mennään esim. työpaikan toimesta tai toisen kustantamana.
      Kyllä, sillä jonossa oli satoja muita pyytäjiä. Tämä nainen oli jo saanut esittämänsä toivomuslistan mukaisesti eri tavaroita ison kasan ja vielä kehtasi kerjätä lisää..! Ei edes kiittänyt. Sulta tais pointti viuhua ohi. Jos oli työpaikan kanssa risteilemässä, niin miksi pitäisi sitten kerjätä, kerran on töissä? Kyllä hän oli ihan työtön ja immeinen ja piti auttamistaan itsestäänselvyytenä. Olitko se muuten sinä?

      Lainaa

    22. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Uudelleen lukemisen jälkeen vasta huomasin, että Raimo ei ole kohtuuton, kun telkkarin ei tarvitse olla toimiva. Jos osaamista löytyy ja ei tarvitse kuin joitain kondensaattoreita vaihtaa niin halvalla pääsee.

      Lainaa

    23. Tulos: +14 (20 ääntä)
      Oikeastihan Gigantista nopeasti katsottuna Thomsonin 55" ledi maksaa 499. Mitään laatuvaatimuksiahan ei ollut, eli mikä "ton kokosten telkkareiden ovh pyörii nelinumeroisissa luvuissa", jep, jos puhutaan uhd:stä.

      Lainaa

    24. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Uskokaa tai älkää, mutta mä oon roskalavan kautta lahjoittanut 26" taulu-tvn pois ostaessani uuden eli kyllä niitäkin on nähty monesti jaettavan. En jaksanut alkaa myymään 8v vanhaa töllöä, tuskin siitä ois saanutkaan 20-30e enempää.

      Lainaa

    25. Tulos: +3 (59 ääntä)
      Eli tyyppi siis kerjää ilmaiseksi isoa telkkaria ja MUUT ovat ahneita kun eivät tällaista hänelle anna? On kyllä taas vasemmistologiikkaa parhaimmillaan.

      Lainaa

    26. Tulos: +30 (36 ääntä)
      fjonga: Uskokaa tai älkää, mutta mä oon roskalavan kautta lahjoittanut 26″ taulu-tvn pois ostaessani uuden eli kyllä niitäkin on nähty monesti jaettavan. En jaksanut alkaa myymään 8v vanhaa töllöä, tuskin siitä ois saanutkaan 20-30e enempää.
      Aivan, tänne kommentteihinkin on jo levinnyt ilmeisesti tämä FB-kirppisten toinen hermostuttava harhaluulo, nimittäin että vanha elektroniikka on sen arvoista kuin mitä siitä joskus vuonna kivi ja kanto on maksettu. Mutta täynnähän netti on näitä ilmoituksia joissa luullaan että tavara jotenkin säilyttää arvonsa: ystävät hyvät, käytetty tavara paitsi antiikki on käytännössä roska. (Ei sillä että olisi sopivaa tai kohteliasta ruinata toisten tavaroita, saati suuttua kun ei saa, vaikka kyseessä olisi paperipussi).

      Lainaa

    27. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Nämä ihmisten auttamiseen tarkotetut yhteisöt menevät jo näiden tiettyjen ahneiden yksilöiden osalta pieleen. Se jouluapu-yhteisökin, kaunis ajatus ja varmasti auttoi monia. Mutta erityisesti pisti silmään siellä, kun joku elämänkoululainen, yh-mamma pisti “toivomuslistansa” esille. Noh, sai vaatteita, koristeita, lahjoja lapsille ja arvatkaapa mitä kommentoi lopuksi: “voisiko joku vielä laittaa tulemaan 50 e lahjakortin S-Marketiin”. Pisti oikein vihaksi, varsinkin kun tällä voittajalla oli omalla seinällään puolen vuoden ajalta kaksi Tukholman risteily-reissukuvia. Ihmisten hyväsydämisyyttä käytetään hyväksi. Tämäkin voittaja sai lahjakorttinsa..
      itseäkin ottaa päähän tälläiset pummit jotka hommaavat muksuja elämänkoulu pohjalla ja ei työtä tai mitään kummalakaan vanhemmista. Sittenkun saa lahjoituksia niin roskiin koska ei ole tarpeeksi laadukasta lapselle tai kerjätään rahaa kun ei ole varaa hoitaa lasta. minusta tälläiset eivät ansaitse mitään edes sossusta... (enkä puhu vahinko lapsista nyt ne ovat asia erikseen)

      Lainaa

    28. Tulos: +2 (16 ääntä)
      Pinja on varmaan sossun (lue :veronmaksajien) elätti?

      Lainaa

    29. Tulos: +17 (27 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Kyllä, sillä jonossa oli satoja muita pyytäjiä. Tämä nainen oli jo saanut esittämänsä toivomuslistan mukaisesti eri tavaroita ison kasan ja vielä kehtasi kerjätä lisää..! Ei edes kiittänyt. Sulta tais pointti viuhua ohi. Jos oli työpaikan kanssa risteilemässä, niin miksi pitäisi sitten kerjätä, kerran on töissä? Kyllä hän oli ihan työtön ja immeinen ja piti auttamistaan itsestäänselvyytenä. Olitko se muuten sinä?
      Ihmeellistä, että tällaiseen keskusteluun pitää vetää mukaan tuollainen henkilökohtaisuus :D En todellakaan ole tämä henkilö, enkä myöskään kenenkään vanhempi tai minkään jouluapuyhteisön jäsen. Ei pointti ole mennyt minulta ohi, vaan minulla ei ollut asiasta samaa tietoa kuin sinulla, koska et jakanut sitä kaikkea. Se onkin jo eri asia, jos jonossa on ollut muita, eikä jo saaduista asioista osata kiittää. Mutta siitä et maininnut ensimmäisessä kommentissasi, vaan valitit vain siitä, kuinka nainen oli pyytänyt lahjakorttia kauppaan. Risteilyistä olen edelleen sitä mieltä, ettei niiden perusteella voi päätellä, kuka ne on maksanut ja miksi sinne on menty. Kyllä minäkin työttömänä ollessani pääsin ilmaiseksi muiden mukana tai sijasta matkoille. Ei kaikki ole sitä, miltä näyttää. Ja uskotko tosiaan, että kaikki työssäkäyvät ihmiset saavat niin hyvää palkkaa, että pystyvät elättämään lapsensa ilman huolia (varsinkin yksinhuoltajat)? Palkathan eivät voi mennä laskujen ja lainojen maksuun tai kasvavien lasten vaatteisiin ja harrastuksiin tavallisten ruoka-, matka- ja asumiskulujen lisäksi. Lisää joukkoon esim. perheenjäsenen krooninen sairaus, niin siinä on jo paljon lisäkuluja. Ei se elämä ole niin mustavalkoista, varsinkaan kun sen tietää vain toisten Facebook-kuvien perusteella.

      Lainaa

    30. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Kannattaisi todellakin ottaa tollanen vanha kuvaputkitelkkari, jos ilmaiseksi saa. Uskon, että arvo kasvaa parinkymmenen vuoden sisällä ja noista vanhoista telkkareista tulee keräilyesineitä. En nyt tarkoita, että joidenkin saloran tai philipsin 90-luvulla massatuotetun kuvaputkitelkkarien arvo kasvaisi ollenkaan vaan noiden "retrotyylisten".

      Lainaa

    31. Tulos: +3 (11 ääntä)
      : Pistää vihaksi, että ykdinhuoltaja kehtaa pyytää lahjakorttia ruokakauppaan? Ymmärtäisin, jos nainen olisi pyytänyt korttia esim. Anttilaan tai Stokkalle, mutta haloo. Elintarvikkeet on varmaan paras kohde, mihin lahjoitetut rahat voi käyttää. Ja mistä tiedät, minkä takia ja kenen rahoilla risteilyllä on käyty? Joskus niille mennään esim. työpaikan toimesta tai toisen kustantamana.
      Aika röyhkeää vain jatkaa kerjäämistä vaikka olisi jo saanut kaikkea. Itse enää auta ketään kun nöyryyttä ei osoiteta vaan kuvitellaan että voi ilmestyä haistavittu-asenteella ja kiittämättä poistua.

      Lainaa

    32. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Jotenkin en usko että jos Pinjalla ihan oikeasti olisi 45" telkkari ja olisi vaihtamassa sitä isompaa, raaskisi lahjoittaa sen ilmaiseksi pois.

      Lainaa

    33. jukkapalmu 5.7.2021 17:08
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Näin se aika kulkee. Nykyään 32" tv on pieni ja soveltuu lähinnä tietokoneen monitoriksi ja voidaan helposti antaa ilmaseksi pois.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: roskalava, tv, televisio, kuva, taulu-tv, kirpputori, kirppis, kirppari, ilmainen