Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 39

Villiä kyytiä iltajunassa.
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 39

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1946 (2160 ääntä)
      Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?

      Lainaa

    2. Tulos: +440 (506 ääntä)
      Nää on näitä joukkoliikenteen suolia.

      Lainaa

    3. Tulos: +1439 (1493 ääntä)
      Keskimmäinen juttu kuulostaa ihan Juhon oman mielikuvituksen tuotteelta.

      Lainaa

    4. Tulos: -110 (350 ääntä)
      Toi Henriikan juttu aika vanha. Oon sen kaveri nimittäi. Ja kuullu usealta taholta et se värittelee ja keksii juttuja päästään, tostakaan päivityksestä en löytäny mitään ihmeellist, päivittäin näkee tommosta tai oudompaakin jos stadissa liikkuu...

      Lainaa

    5. Tulos: +134 (316 ääntä)
      Aliiine: Nää on näitä joukkoliikenteen suolia.
      Ai ihan suolia?

      Lainaa

    6. Tulos: +808 (848 ääntä)
      L: jaah. miks isi on ihan punainen? Ä: koska sitä kutittaa

      Lainaa

    7. Tulos: +1118 (1188 ääntä)
      Juhon sepustus on kyllä täyttä potaskaa. Ei kukaan vanhempi kerro nimittäin tollasta vihjailevaa lapselleen vaikkei se lapsi sitä tajuaisi. Ei kukaan ole niin suatanan tollo. Sama kuin "äiti ooks sää ikinä imenyt tikkaria" "juu onhan sitä tullut imettyä.. hehheh" ja vihjaileva katse isään... What The Fuck?

      Lainaa

    8. Tulos: +376 (414 ääntä)
      Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
      Jos sitä vaivaa sama ongelma ku Jim Carreyta Liar Liarissa.

      Lainaa

    9. Tulos: +531 (543 ääntä)
      Joo, Juhon juttu ei varmaan ollut ihan todenmukaisemmasta päästä... Harvoin huutelen feikkien perään, mutta tämä oli vain joko niin keksitty tai niin väritetty.

      Lainaa

    10. Tulos: +787 (827 ääntä)
      Ihan oikea asenne tolla viimesen jutun isällä. Lapsi vaan hakee yleensä huomiota noilla kiukunpuuskillaan, mutta ellei vanhempi sitä anna, niin kyllä se siitä pian kyllästyy ja lopettaa. Mutta minkälainen äiti puhuu lapselleen noin kaksmielisiä juttuja? Voi huhhuh.

      Lainaa

    11. ensio ernesto 18.6.2015 6:37
      Tulos: +386 (404 ääntä)
      Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
      Koska eihän tarina isi sitten ollut hauska. Ei se kyllä sitä ollut nytkään. Ja perutui tositapahtumiinkin varasti yhä paljon kuin poikaystävä ajamassa kahdella autolla.

      Lainaa

    12. Tulos: +469 (485 ääntä)
      Toivon kovasti ettei yhdenkään lapsen vanhemmat ole noin tolloja lapsen kanssa jutellessaan. Joo on äiti ratsastanut, hihihi. Pannaanko kengät jalkaan, hihihi. Kammataanko tukka, ei kun hiukset, hihihi.

      Lainaa

    13. Malfunction 18.6.2015 8:04
      Tulos: +144 (156 ääntä)
      Salla: Ai ihan suolia?
      En tiedä piiloviittasko eka erääseen tv-lähetykseen, mutta tuun nyt kuitenkin huutamaan: "Ei ole puuhöylä!"

      Lainaa

    14. Tulos: +75 (89 ääntä)
      Malfunction: En tiedä piiloviittasko eka erääseen tv-lähetykseen, mutta tuun nyt kuitenkin huutamaan: “Ei ole puuhöylä!”
      Jari Litmanen: "Nämä on juuri näitä jalkapallon suolia".

      Lainaa

    15. Tulos: +25 (57 ääntä)
      Ei hirveästi yllätä, että tapahtui Kalliossa.

      Lainaa

    16. Tulos: +76 (112 ääntä)
      Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
      Koska se on idiootti?

      Lainaa

    17. Tulos: +285 (289 ääntä)
      Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
      Koska koko tarina oli keksitty.

      Lainaa

    18. Asennevamma 18.6.2015 9:52
      Tulos: +172 (182 ääntä)
      puppa: L: jaah. miks isi on ihan punainen? Ä: koska sitä kutittaa
      Kamalaa. Alkoi naurattaa ihan liikaa, vihaan sitä mainosta...

      Lainaa

    19. Tulos: +277 (289 ääntä)
      Isän reaktio (reagoimattomuus) pojan kiukkukohtaukseen oli erinomainen. Noin minäkin tein sen ainoan kerran, kun kersa heittäytyi mahalleen lattialle parkumaan. Se tapahtui Klaukkalan Alkossa, eikä ole toistunut.

      Lainaa

    20. Amfetaminix 18.6.2015 11:39
      Tulos: -13 (29 ääntä)
      Kalliossa tapahtuu.. sweet.

      Lainaa

    21. Tulos: +25 (49 ääntä)
      Nii-in: Ei hirveästi yllätä, että tapahtui Kalliossa.
      Asuin vuosia sitten hyvinkin pitkään Sörnäisissä, ja ei siellä kyllä tällaista menoa ollut. Kyllähän noita laitapuolenkulkijoita riittää, mutta ei heistä mitään harmia ole (useimmat eivät saisi varmaan juostua askeltakaan joten karkuun pääsisi helposti jos olisi). Joskus näin muutaman paremmassa hapessa olevan siivoavan ratikkapysäkkiä (hakivat kai palautuspulloja, mutta pistivät kyllä roskat roskiin, mitä ympäröivät opiskelijaseurueet eivät olleet tehneet).

      Lainaa

    22. Tulos: -59 (161 ääntä)
      riesa: Ihan oikea asenne tolla viimesen jutun isällä. Lapsi vaan hakee yleensä huomiota noilla kiukunpuuskillaan, mutta ellei vanhempi sitä anna, niin kyllä se siitä pian kyllästyy ja lopettaa. Mutta minkälainen äiti puhuu lapselleen noin kaksmielisiä juttuja? Voi huhhuh.
      Mutta onhan se nyt aikuisestakin ihmisestä ihan tajuttoman raivostuttavaa jos joku oikeasti vituttaa eikä kukaan läheinen ihminen kuuntele tai tarjoa minkäänlaista tukea? Miksei lapselle voi olla ärsyttävässä tilanteessa tukena ja kertoa että huomaa lapsen olevan tosi vihainen ja väsynyt? Eiköhän se olisi ihan kaikkien kannalta mukavampi vaihtoehto kuin antaa toisen huutaa hysteerisenä lattialla.

      Lainaa

    23. Tulos: -173 (225 ääntä)
      Vimoisen tarinan isä on julma. Näin niitä narsisteja tehdään (epäämällä luottamus ja hellyys).

      Lainaa

    24. Tulos: +244 (260 ääntä)
      rltr: Mutta onhan se nyt aikuisestakin ihmisestä ihan tajuttoman raivostuttavaa jos joku oikeasti vituttaa eikä kukaan läheinen ihminen kuuntele tai tarjoa minkäänlaista tukea? Miksei lapselle voi olla ärsyttävässä tilanteessa tukena ja kertoa että huomaa lapsen olevan tosi vihainen ja väsynyt? Eiköhän se olisi ihan kaikkien kannalta mukavampi vaihtoehto kuin antaa toisen huutaa hysteerisenä lattialla.
      Koska luultavasti lapsen tukena on jo yritetty olla ennen lattialle heittäytymistä. Lapset joskus onnistuvat lietsomaan itsensä järjettömään raivoon vaikka vanhemmat olisivat tehneet kaiken "ihan oikein". Hyssyttely yleensä vaan pahentaa tilannetta. Yllättävän usein vanhemmat myös tuntevat omat lapsensa ja tietävät, mikä kikka heillä toimii parhaiten.

      Lainaa

    25. Tulos: -46 (134 ääntä)
      Seittemän miljardia ihmistä mutta ei ole vain epätodennäköistä vaan MAHDOTONTA että joskus, jossain on ollut äiti joka on ollut niin tyhmä että on heittänyt kaksimielisen läpän lapselleen junassa? Missä te ihmiset elätte, vai olenko minä nyt jossain tyhmän kulttuurin kuplassa, kun tunnen monta ihmistä joista helposti voisin kuvitella jotain tollaista?

      Lainaa

    26. Tulos: +79 (113 ääntä)
      Poninhäntä juttu menin kyllä ohi. Mitä sillä tarkotettiin? :F

      Lainaa

    27. Tulos: +62 (68 ääntä)
      Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
      Koska se on feikki keskustelu.

      Lainaa

    28. Tulos: +93 (103 ääntä)
      kalle: Poninhäntä juttu menin kyllä ohi. Mitä sillä tarkotettiin? :F
      Itselle tuli mieleen sellainen anaalitappi jossa on "häntä".

      Lainaa

    29. Tulos: +28 (38 ääntä)
      puppa: L: jaah. miks isi on ihan punainen? Ä: koska sitä kutittaa
      Kiitos, tää oli ehdotonta kultaa!

      Lainaa

    30. Tulos: +50 (60 ääntä)
      Mulla Kurvissa bussia ootellessa tuli joku hieman vajaamielisen näköinen mies pummimaan rahaa. "Anna rahaa" "Sori, mulla ei ole yhtään käteistä". "HUORA" ja jatkoi seuraavaan naisihmiseen, joka vastasi samalla tavalla, ja taas "HUORA" jne. Irl-sketsiä tosiaan...

      Lainaa

    31. Tulos: +84 (138 ääntä)
      Diuda: Toi Henriikan juttu aika vanha. Oon sen kaveri nimittäi. Ja kuullu usealta taholta et se värittelee ja keksii juttuja päästään, tostakaan päivityksestä en löytäny mitään ihmeellist, päivittäin näkee tommosta tai oudompaakin jos stadissa liikkuu…
      Minäkin olen Henriikan kaveri. Henriika sattuu olemaan sanavalmis, kirjallisesti lahjakas ihminen, joka osaa kertoa arkipäivän sattumuksista värikkäästä ja hauskasti, silti valehtelematta mistään. Tunnut aika kurjalta kaverilta.

      Lainaa

    32. Tulos: -90 (122 ääntä)
      Kaikkihan nyt lapsilleen puhuu kaksmielisiä, kun lapset ei tajua niitä. Mitä väliä?!? Kukkahatut nyt välillä taas naulakkoon kuivumaan!

      Lainaa

    33. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Guugu: Itselle tuli mieleen sellainen anaalitappi jossa on “häntä”.
      Joo. Ite ku jäin pohtimaan ni tuli mieleen joku tähän tyyliin: http://www.matthewkimberley.com/wp-content/uploads/2012/12/sex_whip-300x300.jpg Epäilemättä jotain kaksimielistä anyway.

      Lainaa

    34. Tulos: -7 (49 ääntä)
      qaqa: Juhon sepustus on kyllä täyttä potaskaa. Ei kukaan vanhempi kerro nimittäin tollasta vihjailevaa lapselleen vaikkei se lapsi sitä tajuaisi. Ei kukaan ole niin suatanan tollo. Sama kuin “äiti ooks sää ikinä imenyt tikkaria” “juu onhan sitä tullut imettyä.. hehheh” ja vihjaileva katse isään… What The Fuck?
      Ihanko ajattelit, että kaikki täällä lapsia tehtailevat ihmiset olisivat tervepäisiä? Ei kai kukaan vanhempi sanois 10v lapsellekaan sen lemmikkikanin kadottua, että naapurin huskyt varmaan karkasi taas ja repi sen häkistään ja söi elävältä, mutta been there ja heard that. Sairaat ihmiset on sairaita.

      Lainaa

    35. Tulos: +5 (51 ääntä)
      MRMR: Minäkin olen Henriikan kaveri. Henriika sattuu olemaan sanavalmis, kirjallisesti lahjakas ihminen, joka osaa kertoa arkipäivän sattumuksista värikkäästä ja hauskasti, silti valehtelematta mistään. Tunnut aika kurjalta kaverilta.
      Joo ja muutenkin ärsyttää kaikki, joiden on pakko huudella "tää juttu on ihan varmana valhe", vaikka oikeesti tarinan todenperäisyydellä ei ole mitään merkitystä. Pääasia on, että tarina on hauska!

      Lainaa

    36. Tulos: +91 (107 ääntä)
      rltr: Mutta onhan se nyt aikuisestakin ihmisestä ihan tajuttoman raivostuttavaa jos joku oikeasti vituttaa eikä kukaan läheinen ihminen kuuntele tai tarjoa minkäänlaista tukea? Miksei lapselle voi olla ärsyttävässä tilanteessa tukena ja kertoa että huomaa lapsen olevan tosi vihainen ja väsynyt? Eiköhän se olisi ihan kaikkien kannalta mukavampi vaihtoehto kuin antaa toisen huutaa hysteerisenä lattialla.
      Mitä minä oon tollasia raivon partaalla olevia kiljukurkkuja nähnyt, niin tuntuu että ne huutaa just huutamisen ilosta ja haluaa huomioo. Eikä ne kuuntele puhetta. Huomiota voi saada ihan toisella tavalla, ei karjumalla. Isä toimi ihan oikein!

      Lainaa

    37. Tulos: +68 (68 ääntä)
      öö: Seittemän miljardia ihmistä mutta ei ole vain epätodennäköistä vaan MAHDOTONTA että joskus, jossain on ollut äiti joka on ollut niin tyhmä että on heittänyt kaksimielisen läpän lapselleen junassa? Missä te ihmiset elätte, vai olenko minä nyt jossain tyhmän kulttuurin kuplassa, kun tunnen monta ihmistä joista helposti voisin kuvitella jotain tollaista?
      Koko keskustelun kulku on aivan tajuttoman tyhmä tai mukahauska reaktioneen ja rykäisyineen. Varmasti monet vanhemmat kertovat lapsilleen kaksimielisyyksiä, mutta tästä tarinasta vaan yksinkertaisesti paistaa läpi se, kuinka sitä on väritetty.

      Lainaa

    38. Tulos: -32 (48 ääntä)
      Juhon kuulema keskustelu voi ihan hyvin olla totta, ihmisiä on niin monenlaisia. Ja tarina on hauska, joten ei ole väliä onko se totta vai ei. Mutta nämä ovat mielipideasioita.

      Lainaa

    39. Tulos: -9 (21 ääntä)
      "Vaan huuuuulluuut asuu Kallios"...

      Lainaa

    40. Tulos: +53 (55 ääntä)
      Toivottavasti Henriikka kutsui poliisit paikalle. Ei kenenkään pitäisi kärsiä tommosta silmitöntä väkivaltaa.

      Lainaa

    41. Tulos: +38 (66 ääntä)
      Pirkko: Vimoisen tarinan isä on julma. Näin niitä narsisteja tehdään (epäämällä luottamus ja hellyys).
      Siis kyllä niitä enemmän liialla paapomisella saadaan aikaan, narsisteja siis.

      Lainaa

    42. Tulos: -3 (45 ääntä)
      Muumi: Mitä minä oon tollasia raivon partaalla olevia kiljukurkkuja nähnyt, niin tuntuu että ne huutaa just huutamisen ilosta ja haluaa huomioo. Eikä ne kuuntele puhetta. Huomiota voi saada ihan toisella tavalla, ei karjumalla. Isä toimi ihan oikein!
      Miten kukaan muu ei muka olevinaan muista miltä tuntuu olla väsynyt ja vihainen lapsi ja miten paljon se vituttaa vaikka miten huutaisi mutta vanhemmat ei kiinnitä minkäänlaista huomiota? :D En itse edes pidä lapsista mutta niin monet täällä puhuu niinkun ne olisi jotain tuntemattomia eliöitä toisesta ulottuvuudesta eikä vielä ole selvitetty miten niiden kanssa kannattaa kommunikoida joten kannattaa vaan katsoa toiseen suuntaan ja jättää huomiotta. Asia selvä.

      Lainaa

    43. Neulasormi 24.6.2015 0:28
      Tulos: +5 (11 ääntä)
      Toi viiminen alko naurattaa niin että naapurit tais kuulla. :D

      Lainaa

    44. Suomalainen 24.6.2015 2:37
      Tulos: +3 (13 ääntä)
      puppa: L: jaah. miks isi on ihan punainen? Ä: koska sitä kutittaa
      Aiti ja isi voi sitten illalla käyttää sitä voidetta. Kyllä äiti hoitaa :)

      Lainaa

    45. Tulos: +30 (46 ääntä)
      Vituttais kyl huolel jos samassa junavaunussa ois rääkyvä muksu niin olisi tuo isä voinut edes muita ihmisiä ajatella. Ps. Itse olin aika kauhukakara ja harrastin myös tota kurkku suorana huutamista ja äitini aluksi yritti olla huomioimatta sitä. Kyllä sit reilun tunnin huutamisen jälkeen sai huomiota, tosin äiti tuli kiukkusena retuuttamaan ja sen seurauksena huuto yltyi entisestään. Lapsuudesta muistan, että tuota rääkymistä tapahtui aina silloin kun joku asia oli huonosti eikä asia sillä parane, jos vanhemmat ei kiinnitä minkäänlaista huomiota itkuun. Kyllä niille lapsillekin voi puhua kuin ihmiselle ja vaikka kysyä, mikä lasta vaivaa ja voisiko äiti/isä jotenkin auttaa hädässä.

      Lainaa

    46. Kokkelimaito 24.6.2015 18:57
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Nora: Mulla Kurvissa bussia ootellessa tuli joku hieman vajaamielisen näköinen mies pummimaan rahaa. “Anna rahaa” “Sori, mulla ei ole yhtään käteistä”. “HUORA” ja jatkoi seuraavaan naisihmiseen, joka vastasi samalla tavalla, ja taas “HUORA” jne. Irl-sketsiä tosiaan…
      Jaahas, ei ole kyseinen vajakki näköjään oppinut mitään: http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=12192

      Lainaa

    47. Ei ollu kirja 25.6.2015 9:53
      Tulos: +12 (12 ääntä)
      Malfunction: En tiedä piiloviittasko eka erääseen tv-lähetykseen, mutta tuun nyt kuitenkin huutamaan: “Ei ole puuhöylä!”
      "No, haista v*ttu sitte, hehhehe!"

      Lainaa

    48. Tulos: +1 (1 ääni)
      kk: Ihanko ajattelit, että kaikki täällä lapsia tehtailevat ihmiset olisivat tervepäisiä? Ei kai kukaan vanhempi sanois 10v lapsellekaan sen lemmikkikanin kadottua, että naapurin huskyt varmaan karkasi taas ja repi sen häkistään ja söi elävältä, mutta been there ja heard that. Sairaat ihmiset on sairaita.
      Tää kuulostaa kiusallisen tutulta. Porissako tämä tapahtui 90-luvulla?

      Lainaa

    49. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Tuo viimeinen oli hyvä!

      Lainaa

    50. Tulos: 0 (8 ääntä)
      qaqa: Juhon sepustus on kyllä täyttä potaskaa. Ei kukaan vanhempi kerro nimittäin tollasta vihjailevaa lapselleen vaikkei se lapsi sitä tajuaisi. Ei kukaan ole niin suatanan tollo. Sama kuin “äiti ooks sää ikinä imenyt tikkaria” “juu onhan sitä tullut imettyä.. hehheh” ja vihjaileva katse isään… What The Fuck?
      Kyllä tuollaisia tapauksia on, ja se on juuri niin kiusallista kuin osaat kuvitella. Joiltain ihmisiltä vain puuttuu tilannetaju tai jonkinlainen filtteri ajatuksien ja suun välistä.

      Lainaa

    51. Tulos: +1 (17 ääntä)
      Yksi vain: Siis kyllä niitä enemmän liialla paapomisella saadaan aikaan, narsisteja siis.
      Narsisteja ja muita häiriintyneitä kasvaa laiminlyönnillä ja väkivallalla. Liian hyvä hoito tai "paapominen" ei ole koskaan pahaksi lapselle.

      Lainaa

    52. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
      Tollaset keksityt hahmot tekee yleensä jotain tollasta mikä ei ole järkevää, mutta on joidenkin mielestä hauskoja.

      Lainaa

    53. Ilkkuva perhonen 15.10.2023 0:13
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
      Miksi olisi pitänyt valehdella lapselle päin naamaa?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: bussi, ratsastaa, ratsastus, lapsi, känkkäränkkä, kiukutella, rukoilla, itkeä, kaksimielinen, hevonen, poni, poninhäntä, pukumies