Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 15

Miten tehdä täydellinen murha? Äitylit vastaavat.
Mammapalstalta päivää, osa 15

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +723 (797 ääntä)
      Joskus musta todellakin tuntuu että nää nuoret naiset äityleissä on paljon järkympiä tapauksia kun lauma pojankoltiaisia.. Ei kyl tulis mieleenkään laittaa mitään tuollaista kuvaa nettiin vaikka aika vapaasti kaikkea tuleekin julkaistua facessa..

      Lainaa

    2. Tulos: +899 (949 ääntä)
      ITELLA vitsi oli paras :'DDD

      Lainaa

    3. Fasaani-San 28.5.2015 0:49
      Tulos: +383 (405 ääntä)
      ÄiTyLit. Ei saatana.

      Lainaa

    4. Tulos: +351 (369 ääntä)
      Annikan kommentti sai mut oikeesti hörähtää. Hyvä annika!

      Lainaa

    5. Tulos: +530 (570 ääntä)
      Mua pelottaa ajatella, että nää oikeesti on jonkun äitejä!

      Lainaa

    6. Tulos: +141 (165 ääntä)
      Haha itella kommentti pitää niin paikkansa

      Lainaa

    7. Tulos: +74 (86 ääntä)
      Äityleitä ei oo näkynykään tääl pitkään aikaan!

      Lainaa

    8. Tulos: -177 (221 ääntä)
      Siis auttakaa nyt tyhmää, mitä tuossa ekassa kuvassa on meneillään?

      Lainaa

    9. Tulos: +114 (122 ääntä)
      Tosi tehokas blurri. Hennan kommentti :DDD

      Lainaa

    10. Tulos: +205 (213 ääntä)
      luulin: Siis auttakaa nyt tyhmää, mitä tuossa ekassa kuvassa on meneillään?
      Alapään sheivaus luulisin...

      Lainaa

    11. Tulos: +55 (69 ääntä)
      Mammat: rauhottukaa ny, jumalauta.

      Lainaa

    12. Tulos: +218 (222 ääntä)
      Perhana että tekis mieli liittyä tohon ryhmään, sen verran hyvältä vaikuttaa huumori tuolla. Harmi vaan että parikymppinen sinkkumies ei taida oikeen sopia joukkoon

      Lainaa

    13. Sivusta seurannut vuosia 28.5.2015 2:12
      Tulos: +173 (189 ääntä)
      No tämä Janika ei oikeasti ole ihan penaalin terävin kynä. Ja tosiaan, ukko sheivas sen toosaa. Perseen alla oli kuulemma pyyhe tms mihin ne tupsut tippu.. -.-

      Lainaa

    14. Tulos: +220 (234 ääntä)
      Sivusta seurannut vuosia: No tämä Janika ei oikeasti ole ihan penaalin terävin kynä. Ja tosiaan, ukko sheivas sen toosaa. Perseen alla oli kuulemma pyyhe tms mihin ne tupsut tippu.. -.-
      Ei taida ukkokaan olla sen terävämpi..

      Lainaa

    15. Tulos: +121 (133 ääntä)
      Kysy Auerilta haha. Vakava asia, mutta laitto nauraan.

      Lainaa

    16. Tulos: +154 (178 ääntä)
      Jos sattuu pihalla olee 2 kuutioo kalliomurskaa ja tarviit kuution sepeliä, ni lähetät koko kasan Postin mukana itsellesi. Posti hävittää puolet ja rikkoo loput.

      Lainaa

    17. Tulos: -7 (29 ääntä)
      Äitylit,huh huh on ne kertakaikkiaan on,tässä paljon muuta voi sanoa.

      Lainaa

    18. Tulos: -80 (114 ääntä)
      Jälki tunne: oookei. Jäi kysymyksenä että kuka tuo ajeleva mies on, toivottavasti ei oma poika. Ja miksi se ajaa alapääkarvojaan tuollaisella miesten partakoneella? Ja murhaan: Voi osallistua Auerin vetämään Vuoden paras lavastus -kurssille. Sieltä saa varmaan hyviä ohjeita erilaisiin tilanteisiin.

      Lainaa

    19. Tulos: +53 (55 ääntä)
      kalle: Perhana että tekis mieli liittyä tohon ryhmään, sen verran hyvältä vaikuttaa huumori tuolla. Harmi vaan että parikymppinen sinkkumies ei taida oikeen sopia joukkoon
      Sinne vaan joukkoon iloiseen,on siellä ollu/on vieläkin miehiä.

      Lainaa

    20. Tulos: +144 (170 ääntä)
      Me jotka kommentoitiin tota alapään sheivausta kuvottavaks, niin ollaan kuulemma kukkahattuja ja huumorintajuttomia. Mun mielestä toi meni jo hyvän maun rajan ulkopuolelle. Hävettäis, jos oma äiti laittelis tollasta julkiseen ryhmään, minkä näkee tuhannet ihmiset.

      Lainaa

    21. Tulos: +51 (59 ääntä)
      qaqa: Haha itella kommentti pitää niin paikkansa
      Ei se nyt aina hukkaa posteja. Joskus se vaan tuo ne tosi hitaasti. Itselläni nyt on sellanen hyvä puoli käynyt, etten ole törmännyt vielä kovinkaan pitkiin toimitusaikoihin. (pisin on vasta 3 päivää). Sekin kolme päivää toki naurattaa enemmänkin sen takia, että ko. tuote sattui nyt tulemaan Hong Kongista Suomeen lentokoneella ensin alle vuorokaudessa.

      Lainaa

    22. Käyttäjä 28.5.2015 10:37
      Tulos: +147 (155 ääntä)
      Olen kai vanha ja tylsä kukkahattu, kun en tajua, miksi kaikki pitää jakaa somessa kuvan kera. Silloin kun ei jaeta mitä intiimimpiä asioita ja perheriitoja, silloin kuvataan joka askelta ja joka tylsää aamupala"kattausta" ja mitkä sukat laitan tänään. "Kävin kaupassa. Jaanpa teidänkin iloksenne kuvan muropaketista." "Suihkussa sitä vasta kunnolla herää. Tässä kuva märästä suihkun lattiasta." "Olen just Facebookissa. Tässä kuva pädin näytöstä."

      Lainaa

    23. Tulos: +57 (95 ääntä)
      Mauno: Jälki tunne: oookei. Jäi kysymyksenä että kuka tuo ajeleva mies on, toivottavasti ei oma poika. Ja miksi se ajaa alapääkarvojaan tuollaisella miesten partakoneella? Ja murhaan: Voi osallistua Auerin vetämään Vuoden paras lavastus -kurssille. Sieltä saa varmaan hyviä ohjeita erilaisiin tilanteisiin.
      Sä olet aika….etten sanoisi…..tyhmä…. Aika vanha mamma olisi tuo raskaana oleva, jos esikoinen on jo kolmekymppinen. Ja se, että kolmekymppinen poika raakkaisi äitinsä puutarhaa ja äiti laittaisi siitä kuvan, niin…mieti vähän.

      Lainaa

    24. Tulos: +70 (88 ääntä)
      Tiedän kyllä sen tunteen kun paksuna ei näe omaa toosaansa ja mies joutuu sen ajamaan, mut en kyllä ois keksiny ruveta kuvaamaan sitä sheivaustilannetta. Ja sit vielä laittaa faceen kaikkien nähtäväksi. Itellalle repesin :'D

      Lainaa

    25. Yllättävää 28.5.2015 12:22
      Tulos: +31 (37 ääntä)
      Hohhoijaa, mikä tuota porukkaa vaivaa?!

      Lainaa

    26. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Mutta eihän se ole edes Itella enää. Vaihteeksi.

      Lainaa

    27. Tulos: +99 (115 ääntä)
      Maailman helpoimpia hommia. Menet kossupullon kanssa autolla ajelemaan alueille, joilla uhri liikkuu. Sopivassa tilanteessa kaasutat yli. Peruuta muutama kerta uudestaan yli varmuuden vuoksi. Kiedo äkkiä puolet kosanderista huiviin ja soita itse poliisit, esitä katuvaa ja "murheen murtamaa". Lopputulos: Taputus päälaelle ja kehotus "No älä tee tämmöistä uudestaan ihan heti". Korttikin saattaa lähteä vähäksi aikaa mutta mitäs tuosta, ei sitä kortilla ajeta. Pahimmassa tapauksessa vähän yhdyskuntapalvelua ja muutama kuukausi ehdollista.

      Lainaa

    28. Tulos: +63 (69 ääntä)
      Toi kuva kertoo jälleen kerra kaiken äityleistä. Meen nyt pesemään silmäni.

      Lainaa

    29. Tulos: +63 (67 ääntä)
      Eniten ihmettelen tässä sitä, että joku oikeasti ajeluttaa intiimialueensa tuommoisella pyöreäteräisellä parranajokoneella. Toivottavasti koneen terät on putsattu kunnolla ajojen välissä...

      Lainaa

    30. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Naama niin punainen kuin voi olla :DDD

      Lainaa

    31. Tulos: +63 (65 ääntä)
      Juomari: Maailman helpoimpia hommia. Menet kossupullon kanssa autolla ajelemaan alueille, joilla uhri liikkuu. Sopivassa tilanteessa kaasutat yli. Peruuta muutama kerta uudestaan yli varmuuden vuoksi. Kiedo äkkiä puolet kosanderista huiviin ja soita itse poliisit, esitä katuvaa ja “murheen murtamaa”. Lopputulos: Taputus päälaelle ja kehotus “No älä tee tämmöistä uudestaan ihan heti”. Korttikin saattaa lähteä vähäksi aikaa mutta mitäs tuosta, ei sitä kortilla ajeta. Pahimmassa tapauksessa vähän yhdyskuntapalvelua ja muutama kuukausi ehdollista.
      ...kunnes poliisi äkkää, että oletkin tuntenut uhrin ja se on se sama tyyppi, joka sai ylennyksen nenäsi edestä ja nolasi sinut pikkujouluissa ja etuili sinua taksijonossa ja veti vielä turpaan. Ei nimittäin tarvi olla kuin edes joku etäinen yhteys sinulla ja uhrilla, niin tutkinnan luonne muuttuu kertalaakista. Ja sitten selviää ajokeikalla luonnollisesti mukanasi kantamasta kännystä teletiedot, jotka paljastaa sinun ajelleen tuolla samalla seudulla tuntitolkulla ennen osumaa. Parista valvontakameran kuvastakin näkyy kun kruisailet aina samassa risteyksessä edes takaisin ikään kuin odotellen. Kotoasi kannetaan pois tietokone, jonka käyttöhistoriasta näkyy, kuinka olet pari päivää aikaisemmin hakenut Fonectasta uhrin osoitetiedot. Ja sitten se kuivuva ajokortti alkaakin olla huolen aiheista se pienin. Ei Suomessa poliisit tyhmiä ole, tutkinnallisista syistä ne vaan usein esittää sellaista. Olikos se joku 98 prosenttia se henkirikosten selvittämisosuus, ja ne loput pari pinnaa onkin jotain itä- tai etelänaapurin semiammattilaisten keskinäisiä hassutteluja.

      Lainaa

    32. Tulos: -17 (27 ääntä)
      Noitakyy: Sä olet aika….etten sanoisi…..tyhmä…. Aika vanha mamma olisi tuo raskaana oleva, jos esikoinen on jo kolmekymppinen. Ja se, että kolmekymppinen poika raakkaisi äitinsä puutarhaa ja äiti laittaisi siitä kuvan, niin…mieti vähän.
      Se oli vitsi. Todennäköisesti kyseessä onkin mies, mutta miksi tällaisesta pitää ottaa kuva ja laittaa fb:hen?

      Lainaa

    33. Tulos: +83 (101 ääntä)
      Mulle tuli nyt vaan mieleen että miksi se toosa nyt ylipäätään pitää ajella kun ei sitä itse edes näe? Olisko se nyt kauhea juttu antaa rehottaa välillä? Ei sillä ettäkö asia minulle kuuluisi, mutta tuli nyt vain mieleen :)

      Lainaa

    34. Tulos: -19 (49 ääntä)
      Moomin: Mulle tuli nyt vaan mieleen että miksi se toosa nyt ylipäätään pitää ajella kun ei sitä itse edes näe? Olisko se nyt kauhea juttu antaa rehottaa välillä? Ei sillä ettäkö asia minulle kuuluisi, mutta tuli nyt vain mieleen
      No, ei sitä varmaan pelkästään omaksi iloksi sheivata... :D

      Lainaa

    35. Tulos: -1 (7 ääntä)
      bob: …kunnes poliisi äkkää, että oletkin tuntenut uhrin ja se on se sama tyyppi, joka sai ylennyksen nenäsi edestä ja nolasi sinut pikkujouluissa ja etuili sinua taksijonossa ja veti vielä turpaan. Ei nimittäin tarvi olla kuin edes joku etäinen yhteys sinulla ja uhrilla, niin tutkinnan luonne muuttuu kertalaakista. Ja sitten selviää ajokeikalla luonnollisesti mukanasi kantamasta kännystä teletiedot, jotka paljastaa sinun ajelleen tuolla samalla seudulla tuntitolkulla ennen osumaa. Parista valvontakameran kuvastakin näkyy kun kruisailet aina samassa risteyksessä edes takaisin ikään kuin odotellen. Kotoasi kannetaan pois tietokone, jonka käyttöhistoriasta näkyy, kuinka olet pari päivää aikaisemmin hakenut Fonectasta uhrin osoitetiedot. Ja sitten se kuivuva ajokortti alkaakin olla huolen aiheista se pienin. Ei Suomessa poliisit tyhmiä ole, tutkinnallisista syistä ne vaan usein esittää sellaista. Olikos se joku 98 prosenttia se henkirikosten selvittämisosuus, ja ne loput pari pinnaa onkin jotain itä- tai etelänaapurin semiammattilaisten keskinäisiä hassutteluja.
      Kovalevy mikroon ja problem solved. Hyviä kommentteja kyllä, Auer ja Itella varsinkin. :D

      Lainaa

    36. Tulos: -41 (65 ääntä)
      Täälläki näitä kukkahattutätejä. Kyllähän tähän ryhmään kuuluvat tietää, että huumorijuttuja siellä liikkuu koko ajan, oikeastaan enimmäkseen. Niitä ei tarvitse katsoa ja lukea jos nuin hirvittää, ällöttää ja kauhistuttakaa. Estäkää jos ei silmät kestä. Ja hei kyllähän sitä alapäätö siistitään miehenki takia, kai suhteessa suuseksi on normaalia? Ja ei siinäkään välissä suuta pessä.. On se kauhiaa tuo oman värkin bakteerikammo joillaki....

      Lainaa

    37. Tulos: +11 (17 ääntä)
      bob: …kunnes poliisi äkkää
      ...Paitsi ettei ne mitään äkkää, kun kyseessä kerran on ihan selvä rattijuopumus ja yliajo. Mitä sitä nyt selvää tapausta enempää tutkimaan, ei ole aikaa eikä rahaa sellaiseen.

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (6 ääntä)
      En tiedä nauraisinko enemmän noille mokille vai kommenteille. Päivän huumoripläjäys taas *pyyhkii silmiään*

      Lainaa

    39. Tulos: +8 (18 ääntä)
      Sheivaako toi mies naisensa puskaa partakoneella, vai näinkö väärin?

      Lainaa

    40. Vierailija 8.6.2015 17:06
      Tulos: +18 (42 ääntä)
      Miten mulla on sellanen näkemys et kaikki joiden nimi on tyyliä Jennika, Jannika, Jenniina, Janniina, Janette, Jenika, Janika yms on jotenkin tyhmyyden ilmentymiä..? :D

      Lainaa

    41. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Moomin: Mulle tuli nyt vaan mieleen että miksi se toosa nyt ylipäätään pitää ajella kun ei sitä itse edes näe? Olisko se nyt kauhea juttu antaa rehottaa välillä? Ei sillä ettäkö asia minulle kuuluisi, mutta tuli nyt vain mieleen
      Mietin ihan samaa. Toki jokaisen oma asia (jota ei kuulu jakaa facessa...) mutta ite ainakaan raskaana en loppuaikoina, kun masu oli jo tosiaan nii iso ettei enää nähny, nii jaksanu vaivautua. Muutenki niin tukala ja epäviehättävä olo, että ei ollu oikeestaan väliä, ei pyöriny paljoo häpykarvat mielessä, kun ootti vaan että millonkohan pikkunen haluis tulla maailmaan :D Eikä siinä vaiheessa seksiäkään niin paljoa ollu, että ois senkään takia pitänyt. Mutta tosiaan, jokaisen oma asia :)

      Lainaa

    42. Elä märise 25.7.2020 6:41
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      LK: Joskus musta todellakin tuntuu että nää nuoret naiset äityleissä on paljon järkympiä tapauksia kun lauma pojankoltiaisia.. Ei kyl tulis mieleenkään laittaa mitään tuollaista kuvaa nettiin vaikka aika vapaasti kaikkea tuleekin julkaistua facessa..
      Ootko puussa kasvanu ja eläny? Tossa kuvassa on reidet kone ja mie, sekä teksti. Mitään ei näy joten se että onko jalkovälissä puska paljaana vai pikkarit välissä on ihan sun oman mielen tuotetta.
      Temonen oli yks äityleiden värikkäimpiä tyyppejä, sen jälkeen kun läks ryhmästä ryhmä kuoli.Ja otti kuraa niskaansa enemmän kuin kukaan tuolla, kommentit ylitti monesti kunnianloukkauksen kriteerit mutta siinä oli sisukas mimmi piiruakaan antanut periksi. Temonen takaisin äityleihin!!

      Lainaa

    43. Elä märise 25.7.2020 6:51
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Sivusta seurannut vuosia: No tämä Janika ei oikeasti ole ihan penaalin terävin kynä. Ja tosiaan, ukko sheivas sen toosaa. Perseen alla oli kuulemma pyyhe tms mihin ne tupsut tippu.. -.-
      Mistä sä tiiät pyyhkeistä tai tupsuista? Temonenha oli tunnettu huudattamisestaan. Mun mielestä järkympää on tyyliin tinderin herutus postaukset tissit tiskissä vesiraja hameella kaiken ikäsiltä naisilta. Kun tuossa kuvassatosiaan ei ole kuin miehen pää ja reidet... Muistan tämän postauksen ikuisesti ja miten jakoi mielipiteitä. Mut pyysihän temonen anteeksi jos kuvallaan jonkun mielen pahoitti muistaakseni. Täytyy kaivaa se postaus.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, sheivata, äitylit, täydellinen murha, Anneli Auer