Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikuisesti iholla, osa 16

Tatuointiliike pilaa käden – ja näin se korjataan.
Ikuisesti iholla, osa 16

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 82 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. kuumakaakao 19.5.2015 1:04
      Tulos: +1284 (1310 ääntä)
      Ihanan onnellinen loppu. Kerrankin.

      Lainaa

    2. Pajatsonakki 19.5.2015 1:22
      Tulos: -189 (283 ääntä)
      Intialaiset natsit ovat varmasti vihaisia nyt!

      Lainaa

    3. Tulos: +741 (773 ääntä)
      Mä jo ootin jotain kauheeta siitä uudesta tatuoinnista mutta toi kukkahan on tosi kaunis :)

      Lainaa

    4. Tulos: +635 (673 ääntä)
      "on ja natsimerkki :]" Tälle repesin totallisesti. :D

      Lainaa

    5. Tulos: +75 (91 ääntä)
      Ihana Atso. :)

      Lainaa

    6. Tulos: +618 (626 ääntä)
      Tatuoija-Wilmoja ei taida kauhean monta Suomessa olla, eipä ole vaikea arvata kuka on kyseessä... Seiskan sivuiltakin aikoinaan tuttu.

      Lainaa

    7. Tulos: +293 (337 ääntä)
      "On, ja natsimerkki" Well, that escalated quickly.

      Lainaa

    8. Tulos: +241 (259 ääntä)
      http://www.inkyqueen.com/site/amputointi.html Toinen vaihtoehto olisi ollut amputoida koko käsi pois.

      Lainaa

    9. Järkyttävää 19.5.2015 2:09
      Tulos: +356 (358 ääntä)
      Googlasin ja onko kyseessä tosiaan Wilma Schlizewski?!

      Lainaa

    10. Järkyttävää 19.5.2015 2:18
      Tulos: -67 (149 ääntä)
      Innostuin googlaamaan lisää! Ja samankaltaisia tarinoita löytyi. Mutta huvittavinta olivat jotkut kommentit... "Ota kuluttajansuojaneuvontaan yhteys! Ei maksavaa asiakasta saa kohdella miten sattuu!" No kyllä varmana saa. Omaan puuhunsa se firma sillon vaan kusee kun tahraa maineensa.

      Lainaa

    11. Tulos: +245 (245 ääntä)
      : Tatuoija-Wilmoja ei taida kauhean monta Suomessa olla, eipä ole vaikea arvata kuka on kyseessä… Seiskan sivuiltakin aikoinaan tuttu.
      No ei tarvi ees arvata kun firman nimihän sanotaan tossa yllä ihan suoraan. Itsekin joitain tarinoita guuglailin ja ei järin positiivisia elämyksiä tunnu kyseinen ammattilainen tarjoilevan.

      Lainaa

    12. Tulos: -206 (282 ääntä)
      Enpä tiedä onko tuo kukkukuvakaan mikään erityisen mahtava taidonnäyte... Eikä kyllä muutkaan tatuoinnit tuon kyseisen lafkan sivuilla, mikäli kyseessä oli Kivun Kauneus niminen paikka eikä Kaunis kipu, sellaista ei edes näytä olevan olemassakaan. Aikamoisia tuherruksia...

      Lainaa

    13. Tulos: -59 (75 ääntä)
      bluebird: Enpä tiedä onko tuo kukkukuvakaan mikään erityisen mahtava taidonnäyte… Eikä kyllä muutkaan tatuoinnit tuon kyseisen lafkan sivuilla, mikäli kyseessä oli Kivun Kauneus niminen paikka eikä Kaunis kipu, sellaista ei edes näytä olevan olemassakaan. Aikamoisia tuherruksia…
      *kukkakuva siis

      Lainaa

    14. Tulos: +445 (449 ääntä)
      Surullista, että Suomen tunnetuin "tatuointitaiteilija" on täysin ammattitaidoton ja edesvastuuton kusettaja. Vituttaa sekä oikeiden ammattilaisten että kuluttajien puolesta.

      Lainaa

    15. Tulos: +186 (226 ääntä)
      Miten voi olla niin tyhmä että oikeasti ottaa halvalla tatuointeja? Eikö kerrankin kannattaisi panostaa laatuun, jos omaan ihoon maalaillaan jotain koko loppuelämän ajaksi?

      Lainaa

    16. Tulos: +68 (176 ääntä)
      Tähdet, klassinen WT:n tunnusmerkki.

      Lainaa

    17. kissanviikset 19.5.2015 6:58
      Tulos: -50 (74 ääntä)
      Tuo hakaristi tuolta kukan takaa paistaa läpi.

      Lainaa

    18. Tulos: +286 (288 ääntä)
      Kävin ottamassa ensimmäisen tatuointi tuolla. Sain tatuoinnin joululahjaksi ja koska olin "nuori ja kokematon" ja sokeana uskoin lehtien ylistyksiin tatuointitaiteilijasta, en olisi voinut uskoakaan että tatuoinnistani olisi tullut niin hirveä :D No, sain onneksi peitettyä sen muualla. Hintaa projektille tuli tosin yli 500e. PS. Wilma jooko, tatuointistudio ei ole välttämättä se oikea paikka pienille koirille jotka hyppivät syliin minkä kerkeävät.

      Lainaa

    19. Tulos: +200 (222 ääntä)
      Tuollaiset oman näkemyksen tatuoijat on helkkarin rasitavia. Omalla paikkakunnalla mies joka ei mielellään suostu tatuoimaan värillä ja on muutenkin todella koppava. Miksi alkaa palveluammattiin jos ei suostu tekemään sellaista mitä asiakas haluaa?

      Lainaa

    20. hieman rajaa 19.5.2015 7:24
      Tulos: -400 (422 ääntä)
      Ylläpito; Oletteko kuulleet netiketistä? Vai onko mielestänne asiallista julkaista tatuoijan nimi julkisesti paikassa, josta hän sitä itse tuskin heti huomaa eikä näin ollen voi vaikuttaa siihen minkälainen lumipallo tästäkin pyörähtää? Itse olen kyseisellä tatskaajalla käynyt kahdesti, mieheni kerran. Kuvat ovat olleet onnistuneita.

      Lainaa

    21. mustanaamio 19.5.2015 8:40
      Tulos: -77 (111 ääntä)
      itse olen ottanut yhden tatuoinnin wilmalta, eikä ole moitittavaa siinä.

      Lainaa

    22. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Järkyttävää: Googlasin ja onko kyseessä tosiaan Wilma Schlizewski?!
      Mä klikkasin ton ylemmän linkin auki ja totta tosiaan, näyttäs olevan. o_O t huh...toisaalta taas ei kyllä ees yllätä jos tarkemmin miettii.. -.-

      Lainaa

    23. legen...wait for it... dary! 19.5.2015 9:35
      Tulos: +109 (109 ääntä)
      : Tatuoija-Wilmoja ei taida kauhean monta Suomessa olla, eipä ole vaikea arvata kuka on kyseessä… Seiskan sivuiltakin aikoinaan tuttu.
      Paikan nimi + tatuoijan nimi, ei jätä paljon arvailuun :D Olis mielenkiintoista nähdä et jos tatuoinnit näyttää tältä, niin miltä näyttää noi sormen/varpaan amputaatiot jota www-sivuilla kerrotaan.. xD

      Lainaa

    24. Tulos: +55 (67 ääntä)
      kissanviikset: Tuo hakaristi tuolta kukan takaa paistaa läpi.
      Ei siellä ollu hakaristiä.

      Lainaa

    25. legen...wait for it... dary! 19.5.2015 9:41
      Tulos: +86 (92 ääntä)
      mustanaamio: itse olen ottanut yhden tatuoinnin wilmalta, eikä ole moitittavaa siinä.
      kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa (tai moitteetonta kommenttia).. tämä pätee erinomaisesti juurikin tatuointeihin ;)

      Lainaa

    26. Tulos: +104 (106 ääntä)
      Nettisivut antaa jo sellaisen kuvan, ettei tulis mieleenkään mennä. Tylsät sivut, huonot kuvat. Ihmettelen aidosti, kuinka joku tuon paikan valitsee.

      Lainaa

    27. Tulos: +116 (126 ääntä)
      Ihmettelen että miten vitussa tää Wilma Schlizewski on saanut pätevyyden harjoittaa kyseistä ammattina ku mun 2-vuotias lapsikin osais tehä paremman tatuoinnin ku tää mamma. Ja on kyllä myös outoa että lehdissä tätä "taiteilijan" irvikuvaa ylistetään muka vielä maan parhaimpina...

      Lainaa

    28. Tulos: +224 (228 ääntä)
      hieman rajaa: Ylläpito; Oletteko kuulleet netiketistä? Vai onko mielestänne asiallista julkaista tatuoijan nimi julkisesti paikassa, josta hän sitä itse tuskin heti huomaa eikä näin ollen voi vaikuttaa siihen minkälainen lumipallo tästäkin pyörähtää? Itse olen kyseisellä tatskaajalla käynyt kahdesti, mieheni kerran. Kuvat ovat olleet onnistuneita.
      Tässä mokassa kerrotaan julkisesti tästä yhdestä tapauksesta. Feissarimokat ei väitä että kyseinen tatskapaikka olisi aina huono eikä ota kantaa siihen kannattaako siellä käydä, vaikka julkaistussa jutussa tämä yksittäistapaus moittiikin paikkaa. Mitä mielestäsi on sananvapaus jos negatiivisista kokemuksista pitää julkisesti vaieta? Mieti myös minkälainen lumipallo SIITÄ pyörähtää ASIAKKAALLE jos hän menee paikkaan jossa jälki ei ole sellaista josta hän toivoi maksaneensa. Sinulla on samanlainen oikeus jakaa hyviä kokemuksia kuin toisella huonoja :) negatiivinen julkisuus on tatskaajalle loistava tilaisuus päästä kurkistamaan itseään peilistä ja saada hyvä syy parantaa palveluaan jos kokee että sellaiseen syytä on. Ihmisillä täytyy olla oikeus äänestää jaloillaan. Sitä oikeutta on vaikea käyttää jos tiedonkulkua rajoittaa systemaattinen sensuuri.

      Lainaa

    29. Vaarattomat oireet vs. bipolaarihäiriön oireet 19.5.2015 11:03
      Tulos: -95 (143 ääntä)
      kuumakaakao: Ihanan onnellinen loppu. Kerrankin.
      Ei minusta. Tuo uusikaan tatska ei ole taidetta vaan värityskirjan kuva.

      Lainaa

    30. Tulos: -140 (174 ääntä)
      tege: Miten voi olla niin tyhmä että oikeasti ottaa halvalla tatuointeja? Eikö kerrankin kannattaisi panostaa laatuun, jos omaan ihoon maalaillaan jotain koko loppuelämän ajaksi?
      Kun niitä ei ole tarkoitus loppuelämän ajan kantaa, vaan maksetaan parin vuoden päästä itsensä kipeäksi ihotautilääkärille, joka 10-20 laserhoitokerralla polttamalla polttaa töhryt pois ihon sisästä. Siinä syy, miksi nämä aina asuvat kunnan vuokra-asunnoissa; kaikki mikä tienataan, menee viinaan ja tatskoihin, myöhemmin niiden poistoon ja viinaan. Tai sitten näiden elinajanodote on se minkä voi töhryn laadustakin päätellä, max. 29 v.

      Lainaa

    31. Tulos: +144 (148 ääntä)
      legen…wait for it… dary!: Paikan nimi + tatuoijan nimi, ei jätä paljon arvailuun Olis mielenkiintoista nähdä et jos tatuoinnit näyttää tältä, niin miltä näyttää noi sormen/varpaan amputaatiot jota www-sivuilla kerrotaan..
      "Moi, haluaisin amputoida tän mun pikkurillin pään." "No se näyttäisi kyllä aika rankalta, ootko ihan varma? Jos hei kuule amputoidaan koko käsi! Katon netistä vähän mallia."

      Lainaa

    32. Tulos: -150 (164 ääntä)
      Kääks, tajusin että olen itsekin ottanut kyseisessä paikassa tatskan! Ja silloin elin luulossa, että hän on tyyliin Suomen paras. No omassa tatskassa ei mitään vikaa, ikävä että (ilmeisesti useilla?) on mennyt jotain vikaan. Silti tökeröä kertoa tatuoijan nimi ym tiedot.

      Lainaa

    33. Tulos: +118 (142 ääntä)
      Vee: Kun niitä ei ole tarkoitus loppuelämän ajan kantaa, vaan maksetaan parin vuoden päästä itsensä kipeäksi ihotautilääkärille, joka 10-20 laserhoitokerralla polttamalla polttaa töhryt pois ihon sisästä. Siinä syy, miksi nämä aina asuvat kunnan vuokra-asunnoissa; kaikki mikä tienataan, menee viinaan ja tatskoihin, myöhemmin niiden poistoon ja viinaan. Tai sitten näiden elinajanodote on se minkä voi töhryn laadustakin päätellä, max. 29 v.
      Sul on varmaan omakohtasta kokemusta tatskoista paljon? Tervetuloa 2000-luvulle

      Lainaa

    34. Tulos: +80 (90 ääntä)
      Juttu loppui onnellisesti. En Inky Queeniin ollut muutenkaan menossa (jos tatuoija löytyy grouponista niin se pelkästään riittää siihen että painelen muualle; tosiaan nämä asiat ovat niitä joissa ei säästetä. Jos ei rahat riitä kunnolliseen niin sitten annetaan koko jutun olla kunnes riittävät). Mutta haluaisin tietää kuka tuon peitekuvan teki ja missä - Kaunis Kipu -nimistä paikkaa ei netistä löydy, Kivun Kauneus kylläkin. Koska ainakin tuon kuvan perusteella siellähän voisi vaikka käydä =)

      Lainaa

    35. Tulos: +151 (153 ääntä)
      Tatuoitu: Kääks, tajusin että olen itsekin ottanut kyseisessä paikassa tatskan! Ja silloin elin luulossa, että hän on tyyliin Suomen paras. No omassa tatskassa ei mitään vikaa, ikävä että (ilmeisesti useilla?) on mennyt jotain vikaan. Silti tökeröä kertoa tatuoijan nimi ym tiedot.
      Ei ole. Jos jotain menee vikaan niin pitääkin kertoa, muutenhan kukaan ei voi tietää mikä paikka on hyvä ja mikä ...vähemmän hyvä. Ei voi olla kenenkään edun mukaista että kuka tahansa netistä tatuointivälineet tilannut saa sählätä miten tahansa, ja sana ei leviä. Itseäsikin ketuttaisi jos joutuisit tuollaisen "taideteoksen" uhriksi, ja myöhemmin kävisi ilmi että paikan laatu oli hyvin kaikkien tiedossa, mutta kohteliaisuuttaan kukaan ei maininnut sinulle asiasta.

      Lainaa

    36. Tulos: +79 (103 ääntä)
      Sanon koska kukaan ei ole vielä maininnut: Hyvä että Annika on tullut järkiinsä ja halusi peittää natsimerkin. Kukat on nätit! :) Sinä joka tuomitset kaikki tatskoja ottavat wt:ksi, ootko sä aikamatkustaja 80-luvulta vai mitäköhän vittua? Tervetuloa nykyaikaan! Aika suuri osa nykynuorista on sit näköjään white trashiä sun mielestä :D Ei, mulla ei ole yhden yhtäkään tatskaa, mutta en ole ylimielinen kusipää joka pitää itseään parempana ihmisenä sen takia. Hienot tatskat on hienoja, rumat tatskat rumia. Ja ihan puppua ettei muka sais varoittaa nimeltä mainiten huonosta tatuointipaikasta!

      Lainaa

    37. Tulos: +45 (51 ääntä)
      Inky Queenista tatska, hei haloo...olisit googlettanut ensin!

      Lainaa

    38. Tulos: +80 (82 ääntä)
      Groupon on ihan kiva, mutta usein kupongilla saa huonoa palvelua, jos työnantaja on vain innoisssaan jaellut alennuksia ja työntekijät eivät pysy mukana tai hukkuvat yllättäen moninkertaiseksi nousseeseen kysyntään. Olen ihmetellyt että kuka uskaltaa ottaa tatuoinnin sellaisella alennuskupongilla :O. Jos saa tympeää palvelua ravintolassa, hiukset leikataan huonosti tai hieronta annetaan jääkylmässä huoneessa niin siitä pääsee yli, mutta se tatuointi on kuten sanottu 'ikuisesti iholla'.

      Lainaa

    39. Tulos: +82 (86 ääntä)
      Eih. Levittäkää nyt hyvät ihmiset sanaa kavereillenne etteivät IKINÄ mene yhdenkään groupon-kupongin mainostamaan tatuointilafkaan. Saa meinaan olla todella hyvä tuuri tai järjettömän huono maku jos sieltä onnistuneen tatuoinnin saa. Joo, kunnon tatuointiartistien työt maksaa mansikoita, mut eipä ole vaaraa taudeista, epäselvästä jäljestä tai pahimmillaan korjaustatskan hankinnasta. Isoista kaupungeista nyt ekana tulee mieleen HelsInk, Individual Ink Turussa ja Putka Tampereella. Näistä siis kokemusta joko itsellä tai kavereilla. Puskaradio.net on myös hyvä. Säästäkää ihoanne ja rahaanne ja tehkää taustatutkimusta! :)

      Lainaa

    40. Tulos: +154 (154 ääntä)
      En voi itsekään suositella Inky Queenia tatuointien ottoon. Pilasi eukko nimittäin koko yläselkäni kun tahtoi "vähän" lisätä väriä vanhoihin tatointeihini. Hakkasi sitten niin syvälle, että kuvat ovat jumalattomat arvet vielä 6 vuoden jälkeenkin... Kutisevat ja inhottavan rumat. AMMATTILAISELLE kävin sitten näyttämässä tässä muutama vuosi sitten selkääni ja se sanoi että peitekuvan voi kyllä tehdä, mutta kuvat ovat niin koholla, että ne paistaisivat läpi kirkkaasti. EN TODLLAKAAN SUOSITTELE INKY QUEENIA KENELLEKÄÄN. Ps. muistan kyllä haukkua kun mahdollisuus tulee.

      Lainaa

    41. Tulos: +59 (59 ääntä)
      En ole minäkään tuosta lafkasta ikinä mitään hyvää kuullut. Ja GroupOn-alet pitäisi jo soitattaa kelloja. Netti on aikalailla pullollaan tatuoijien taidonnäytteitä - koska kuva todellakin kertoo kaiken, mitä tarvitsee artistista tietää - niin suoraan sanottuna en kykene ymmärtämään, miten nettinatiivi ei ole muka tarkastanut kaikkitietävästä Googlesta ennen asteluaan tatskattavaksi. Liputan myös taustatutkimuksen puolesta, älkää tuhlatko ihoanne saati rahojanne skeidaan - ammattitaito maksaa ja siitä kannattaa maksaa.

      Lainaa

    42. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Sannni: Juttu loppui onnellisesti. En Inky Queeniin ollut muutenkaan menossa (jos tatuoija löytyy grouponista niin se pelkästään riittää siihen että painelen muualle; tosiaan nämä asiat ovat niitä joissa ei säästetä. Jos ei rahat riitä kunnolliseen niin sitten annetaan koko jutun olla kunnes riittävät). Mutta haluaisin tietää kuka tuon peitekuvan teki ja missä – Kaunis Kipu -nimistä paikkaa ei netistä löydy, Kivun Kauneus kylläkin. Koska ainakin tuon kuvan perusteella siellähän voisi vaikka käydä =)
      Tuossa vielä firman sivuilta; https://www.facebook.com/kivunkauneus/photos/a.757289067695939.1073741835.111294088962110/769749599783219/?type=3&theater

      Lainaa

    43. Tulos: +51 (55 ääntä)
      Tatuoitu: Kääks, tajusin että olen itsekin ottanut kyseisessä paikassa tatskan! Ja silloin elin luulossa, että hän on tyyliin Suomen paras. No omassa tatskassa ei mitään vikaa, ikävä että (ilmeisesti useilla?) on mennyt jotain vikaan. Silti tökeröä kertoa tatuoijan nimi ym tiedot.
      Tökeröä? Ensinnäkin, kuten tässä jo useampi mainitsikin, tällaisissa asioissa saa ja kuuluu antaa palautetta. Jos on tyytyväinen työn jälkeen, se on suotavaa ilmaista. Samoin, vaikkei tyytyväinen olisikaan. Toisekseen, kun tämänkin tatuointimestan ja naikkosen tiedot löytyvät netistä, ja sopii olettaa, että kyseinen henkilö on ne sinne itse omasta tahdostaan laittanut, niiden jakamisessa ei ole mitään tuomittavaa.

      Lainaa

    44. Tulos: +47 (51 ääntä)
      Not Inky: Nettisivut antaa jo sellaisen kuvan, ettei tulis mieleenkään mennä. Tylsät sivut, huonot kuvat. Ihmettelen aidosti, kuinka joku tuon paikan valitsee.
      Sivujen mukaan myös "poltot, viillot ja amputaatiot" onnistuvat. Viehättävää.

      Lainaa

    45. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Uteliaisuudesta oli pakko vähän googlailla, pelkästään kotisivuilla olevien kuvien perusteella en ikinä itse tatuoisi itseeni mitään tuon ihmisen tekemänä. Järkyttävän huonoa jälkeä, aivan liian tummia kuvia kuvia, en edes halua nähdä miltä näyttävät parantuneina.

      Lainaa

    46. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Kävin tua InkyQueenTattoon sivuilla.... ja järkytyin... Amputaatio, polttotatuointi ja viiltotatuointi? Hyi helvattu.

      Lainaa

    47. Tulos: +75 (75 ääntä)
      Pakko vielä lisätä, en ymmärrä miten Wilmalla riittää asiakkaita ja miten hän tosiaan on Suomen tunnetuin "tatuointitaiteilija" ?! 99% palautteesta mitä olen lukenut on ollut negatiivista :D

      Lainaa

    48. Tulos: +45 (51 ääntä)
      Mauno: Tuollaiset oman näkemyksen tatuoijat on helkkarin rasitavia. Omalla paikkakunnalla mies joka ei mielellään suostu tatuoimaan värillä ja on muutenkin todella koppava. Miksi alkaa palveluammattiin jos ei suostu tekemään sellaista mitä asiakas haluaa?
      Oikeat tatuointitaiteilijat edustavat tyylilajeja ja tekevät siinä priimaa. Fiksu ihminen hakee tyylisensä tatuoijan. Vai meetkö lääkärilläkin esittelee peräpukamia psyaktrille ja valitat kun ei olekaan hänen osaamisalueellaan, palveluammatissa kuitenkin? Mitä Wilmaan tulee, niin naama Seiskassa ja tatuointikoneen ostaminen ei tee kenestäkään ammattilaista.

      Lainaa

    49. Tulos: +17 (19 ääntä)
      J: Tuossa vielä firman sivuilta; https://www.facebook.com/kivunkauneus/photos/a.757289067695939.1073741835.111294088962110/769749599783219/?type=3&theater
      Tota sivuilla olevaa kuvaa kun rupes tarkemmin katsomaan, niin eipä kovin ylistettävältä näytä kyllä tuokaan, vaikkakin toki PALJON paremmalta kuin ensimmäinen. Esimerkiksi toi ylemmän kukan alapuolelle lisätty kolmas tähti on aika tökerön näköinen lähemmin tarkasteltuna ja on ääriviivoiltaan paljon ohuempi kuin noi lähimmät tähdet. Ja jo mokan kuvassa ihmetytti miksi noita vanhoja haalentuneita tähtiä ei ole tummennettu samalla. Nyt se näyttää siltä mitä onkin, eli peittokuvalta kun siitä olisi voinut saada pienellä vaivalla yhtenäisen näköisen.

      Lainaa

    50. Tulos: +43 (45 ääntä)
      9 vuotta sitten ensimmäisen tatskan tuolla otin, 16-vuotiaana. Tajusin miten huonosti se on tehty vasta sitten kun otin muualla lisää tatuointeja. :( Värit kuluneet, iho arpinen kun on hakattu niin syvälle, väri levinnyt PAHASTI "rajojen" yli jne. Asiakaspalvelutaidoista en viitsi edes mainita..

      Lainaa

    51. Tulos: -11 (27 ääntä)
      Ei näytä ammattilaisen tekemältä lopullinen peitekuvakaan. :D

      Lainaa

    52. Tulos: -12 (36 ääntä)
      Eniten tässä nyt mietityttää se, että jos tuo kuva on Annikan mielestä huono, niin minkä takia hän on alunperinkään suostunut tuon kuvan ottamaan? Siis se tatuoija tuskin alkaa lennosta tekemään ihan eri kuvaa kuin mitä sovittiin, sitä paitsi se hakkaustahti on niin hidas, että saa olla koomassa jos ei tajua että käteen on tulossa eri kuva kuin mitä sovittiin. En älyä.

      Lainaa

    53. Bangtsikitsiki 19.5.2015 21:48
      Tulos: +26 (28 ääntä)
      Itsekin oon käynyt ottamassa Wilmalta muutaman tatuoinnin ja täytyy sanoa ettei niiden perusteella voisi uskoa, että nainen on useamman vuoden tatuoinut..

      Lainaa

    54. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Nuo tähdet... .___.

      Lainaa

    55. Tulos: +56 (62 ääntä)
      hieman rajaa: Ylläpito; Oletteko kuulleet netiketistä? Vai onko mielestänne asiallista julkaista tatuoijan nimi julkisesti paikassa, josta hän sitä itse tuskin heti huomaa eikä näin ollen voi vaikuttaa siihen minkälainen lumipallo tästäkin pyörähtää? Itse olen kyseisellä tatskaajalla käynyt kahdesti, mieheni kerran. Kuvat ovat olleet onnistuneita.
      Huonosti naamioitu paskalafkan pelastusyritys.

      Lainaa

    56. Tulos: +78 (78 ääntä)
      Kas, vaihteeksi tatuointimoka jossa asianomainen EI selitä laput silmillä miten "seonkesken seonkesken se on hei KESKEN ei voi arvioida vielä!" vaan tietää että vituiksi meni ja uusintayritystä kehiin. Piristävää, ja hyvä että loppui paremmin kuin alkoi.

      Lainaa

    57. Tulos: -25 (39 ääntä)
      Miten tuollaista yökötystä voi hyvällä yahdollakaan kutsua onnelliseksi lopuksi?

      Lainaa

    58. Tulos: -105 (109 ääntä)
      Itse on oottanut kaikki tatskani wilmalla ja olen enemmän, kuin tyytyväinen. Ja on on ihan mahtava tyyppi "nyt vittu kärsit siin tuolis, ku itse halusit"! Muttei kukaan kai oikeasti käytä noita lahjakortteja? Kaikkihan tietää et niistä ei yrittäjät tee todellakaan voittoa, miksi siis panostaa? Ja nyt joku tietysti sanoo "uusia asikkaita" ja vitut! :D

      Lainaa

    59. Tulos: +4 (26 ääntä)
      en kyllä sanois tota peitetatskaakaan mitenkään erityisen hienoks. En ois kauheen tyytyväinen siihenkään.

      Lainaa

    60. kissankarva 20.5.2015 1:19
      Tulos: +18 (22 ääntä)
      Jos toi Kaunis Kipu on oikeesti Kivun Kauneus, niin ne on itsekin käyttänyt noita lahjakortteja, joten ei voi sen puoleen ylistää totakaan paikkaa. Yks kaveri kävi semmosen kortin kanssa ottamassa tatskan Kivun kauneudesta, enkä kyllä sanois mitenkään hienoks kuvaksi/sommitteluksi/ lopputulokseksi sitä tatskaa. Ennemminkin aika nolo kuva. ei sillä, on tuolla paikalla kyllä ihan hienojakin kuvia facessa. Ja silloin kun oli mun kaveri kuvaansa ottamassa niin liikkeessä oli samaan aikaan isohko koira, eli ei oo sen hygieenisempi eläinten suhteen ku toi Wilmankaan paikka.

      Lainaa

    61. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Huoh. Ei se alennuskuponki kerro mitään paikan tasosta! Terveisin ammattitasoisen tatskan kupongilla hankkinut.

      Lainaa

    62. Tulos: -9 (19 ääntä)
      gooby: Eniten tässä nyt mietityttää se, että jos tuo kuva on Annikan mielestä huono, niin minkä takia hän on alunperinkään suostunut tuon kuvan ottamaan? Siis se tatuoija tuskin alkaa lennosta tekemään ihan eri kuvaa kuin mitä sovittiin, sitä paitsi se hakkaustahti on niin hidas, että saa olla koomassa jos ei tajua että käteen on tulossa eri kuva kuin mitä sovittiin. En älyä.
      Tälle annetaan miinusta mutta kukaan ei kuitenkaan viitsi vastata jos kerta on tyhmä kysymys?

      Lainaa

    63. Tulos: +13 (15 ääntä)
      hieman rajaa: Ylläpito; Oletteko kuulleet netiketistä? Vai onko mielestänne asiallista julkaista tatuoijan nimi julkisesti paikassa, josta hän sitä itse tuskin heti huomaa eikä näin ollen voi vaikuttaa siihen minkälainen lumipallo tästäkin pyörähtää? Itse olen kyseisellä tatskaajalla käynyt kahdesti, mieheni kerran. Kuvat ovat olleet onnistuneita.
      Koska hän on julkisuudessa esiintynyt henkilö,nimeä eip tarvitse piilottaa. Ei kyllä mitään mairittelevia kommentteja ole saanut yhdessäkään keskustelussa minkä olen nähnyt. Taidat olla ensimmäinen joka sanoo mitään positiivista,tosin kauneus on katsojan silmässä, luulin minäkin ensimmäistä omaa kuvaa hyväks, kunnes kävin oikeasti hyvällä tatuoijalla. Molemmat olivat ammattilaisia.

      Lainaa

    64. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Vau, ihanat liljat! :)

      Lainaa

    65. ikuisesti iholla 20.5.2015 12:23
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Itte olen ottanut tauoinnin grouponilla ostetulla kupongilla. Silloin kun nö otin sen niin tatskaajatkin oli kunnollisia. Tai ainakin tämä tatuoija oli.

      Lainaa

    66. Ei voi kestää 20.5.2015 13:27
      Tulos: -19 (47 ääntä)
      Tatuoinnit - ne nyt on niiiiiiiiiin so last season...

      Lainaa

    67. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Bangtsikitsiki: Itsekin oon käynyt ottamassa Wilmalta muutaman tatuoinnin ja täytyy sanoa ettei niiden perusteella voisi uskoa, että nainen on useamman vuoden tatuoinut..
      Eka oli huono ja kokeilit sitten ottaa vielä toisenkin samassa paikassa?

      Lainaa

    68. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Bangtsikitsiki: Itsekin oon käynyt ottamassa Wilmalta muutaman tatuoinnin ja täytyy sanoa ettei niiden perusteella voisi uskoa, että nainen on useamman vuoden tatuoinut..
      ja silti menit muutaman kuvan ottamaan. etkö uskonu jo kerrasta?

      Lainaa

    69. Tulos: -2 (38 ääntä)
      Teetetyt arvet ovat poikkeuksetta rumia ja antavat oikean kuvan kantajansa älynlahjoista ja harkintakyvystä.

      Lainaa

    70. Tulos: +65 (67 ääntä)
      Jessejee: http://www.inkyqueen.com/site/amputointi.html Toinen vaihtoehto olisi ollut amputoida koko käsi pois.
      "Amputaatio suoritetaan asiakkaan toivomalla rituaalilla ja asiakkaan toivomalla välineellä." :DD Otetaan tämä sormi tästä irti tuolla ruostuneella moralla ja keskiaikaisin rituaalismenoin tarjotaan se uhrilahjana Saatanalle.

      Lainaa

    71. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Miten tolla riittää noita idiootti asiakkaita? Tekee hirveetä paskaa omaamatta taiteellista silmää ollenkaan!

      Lainaa

    72. Tulos: -2 (2 ääntä)
      kissanviikset: Tuo hakaristi tuolta kukan takaa paistaa läpi.
      *tähden takaa

      Lainaa

    73. Tulos: +3 (5 ääntä)
      jii: Eih. Levittäkää nyt hyvät ihmiset sanaa kavereillenne etteivät IKINÄ mene yhdenkään groupon-kupongin mainostamaan tatuointilafkaan. Saa meinaan olla todella hyvä tuuri tai järjettömän huono maku jos sieltä onnistuneen tatuoinnin saa. Joo, kunnon tatuointiartistien työt maksaa mansikoita, mut eipä ole vaaraa taudeista, epäselvästä jäljestä tai pahimmillaan korjaustatskan hankinnasta. Isoista kaupungeista nyt ekana tulee mieleen HelsInk, Individual Ink Turussa ja Putka Tampereella. Näistä siis kokemusta joko itsellä tai kavereilla. Puskaradio.net on myös hyvä. Säästäkää ihoanne ja rahaanne ja tehkää taustatutkimusta!
      Itseasiassa olen ottanut kahdessa "groupon-liikkeessä" tatuoinnin ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Tosin otin ensiksi huolella selvää liikkeista ja heidän töistään, ennen kuin lahjakortit ostin. Toisen lahjakortin käytin vanhan tatuoinnin vahvistamiseen ja toinen meni uuteen tatuointiin, joka on erittäin siisti. Inky Queen on tosiaan jatkuvasti tuolla Grouponilla. Ei kai muuten saa asiakkaita...

      Lainaa

    74. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Kun olin täyttämässä 18-vuotta, äitini järkkäili minulle juhliin Wilmaa tekemään tatuointia minulle. Kun kuulin tästä, totesin etten halua kyseisen rouvan taidonnäytteitä itseeni ja valitsin itselleni paremman vaihtoehdon jossa sitten kävin ihan liikkeessä. Itselleni Wilman maine ja työt olivat jo ihan tuttua nou nou asiaa netin aktiivikäyttäjänä, mistäs mutsi olisi sen voinut tietää? Minulla on pari kuvaa myös kivun kauneudesta ja olen ollut tyytyväinen. Mutta tuo että on grouponissa, ei tee lafkasta heti huonoa. Tottakai pitää ensi netistä kaivaa tekijän portfolio ja mahdollisia kokemuksia liikkeestä ennen lahjiksen ostoa! Ne lahjakortit on kuitenkin 100 e maksavia, eihän kukaan heitä 100 euroa noin vain tarkistamatta että saat rahoillesi vastinetta! Tai jos heittää niin on ihan omaa mokaa

      Lainaa

    75. Tulos: -14 (16 ääntä)
      : Tatuoija-Wilmoja ei taida kauhean monta Suomessa olla, eipä ole vaikea arvata kuka on kyseessä… Seiskan sivuiltakin aikoinaan tuttu.
      Ei ole joo, mutta eiåpä mulla ole koskaan ollut Wilman kanssa mitään ongelmia ja kolme tatuointia hänellä teettänyt ja vaimo kaksi. Olisi kiva nähdä ne mitä tämä henkilö on alunperin valinnut, nimittäin en ikinä uskoisi Wilman tuollaista valinneen. Minulla Wilma on ideansa aina hyväksyttänyt eikä ole ollut mitään valitettavaa niissä muutoksissa. No kaippa niitä mokia hyvillekin käy. Itse en silti muualle mene, kun olen hyvä tatuoijan löytänyt.

      Lainaa

    76. Tulos: -10 (12 ääntä)
      Mies-79: Ei ole joo, mutta eiåpä mulla ole koskaan ollut Wilman kanssa mitään ongelmia ja kolme tatuointia hänellä teettänyt ja vaimo kaksi. Olisi kiva nähdä ne mitä tämä henkilö on alunperin valinnut, nimittäin en ikinä uskoisi Wilman tuollaista valinneen. Minulla Wilma on ideansa aina hyväksyttänyt eikä ole ollut mitään valitettavaa niissä muutoksissa. No kaippa niitä mokia hyvillekin käy. Itse en silti muualle mene, kun olen hyvä tatuoijan löytänyt.
      Lisättäköön, että kuvat oli kyllä minun valitsemiani ja ne Wilman ehdottamta muutokset oli pieniä yksityiskohtia. Voi olla, että joku ei tykkää, mutta minusta näyttää siltä kuin pitääkin ja mitä hain. Toki viimeisen vain olen hakenut nyt Groupon aikakaudella muut on otettu aiemmin 2000 luvulla. Ilmeisesti monella on ollut toisenlaisia kokemuksia, näistä kommenteista päätellen. Ja olen kyllä huonoja nähnyt, mutta en vielä kellään sen paremmin tehtyä, mutta en kaikkia ole toki nähnyt, joten vaikea sanoa sen taki juuta tai jaata.

      Lainaa

    77. Rappion Apostoli 3.6.2015 16:48
      Tulos: +21 (21 ääntä)
      Onhan tuo peittokuva valovuosia parempi kuin Wilman kissa, josta paistaa kauas, että on hakattu liian syvälle ja käytetty liikaa väriä. Hyi olkoon.

      Lainaa

    78. Tulos: -2 (10 ääntä)
      Vee: Kun niitä ei ole tarkoitus loppuelämän ajan kantaa, vaan maksetaan parin vuoden päästä itsensä kipeäksi ihotautilääkärille, joka 10-20 laserhoitokerralla polttamalla polttaa töhryt pois ihon sisästä. Siinä syy, miksi nämä aina asuvat kunnan vuokra-asunnoissa; kaikki mikä tienataan, menee viinaan ja tatskoihin, myöhemmin niiden poistoon ja viinaan. Tai sitten näiden elinajanodote on se minkä voi töhryn laadustakin päätellä, max. 29 v.
      ....... Taidat nyt hieman kärjistää ja yleistää liikaa. Itte oon 23.v. tyttö, käyn kokopäivätyössä, en juo alkoholia enkä polta, säästän rahaa tulevaisuuden varalta ja itse hankkimallani rahalla olen ottanut vasempaan käteen sleeven tossa 3 vuoden sisällä. Hintaa on tullut yli 2000€, koska kävin oikealla ammattilaisella ja onhan se paljon rahaa, mutta säästössä on silti vielä paljon ja käytän rahaa ennemmin matkustamiseen kuin ryyppäämiseen. Mutta saat toki uskoa mitä haluat. En nyt tiedä puhuitko vaan ihmisistä, jotka ottaa huonoja tatuointeja, mutta kuitenkin. ja PS. se laser ei polta sitä mustetta pois - se ''liuottaa'' sen verenkiertoon.

      Lainaa

    79. nimi-erkki 11.6.2015 0:17
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Pienestä sotkusta tuli iso sotku, kiva näin :)

      Lainaa

    80. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Systerillä ja eksällä inky queenin tatskat, aivan hirveetä laatua. Ihan kuin lapsi olisi piirtänyt. Ja tekovaiheessa söi subwayn patonkia ja riiteli puhelimessa vakuutusyhtiön kanssa eli ei keskittynyt itse tatuointiin mitenkään. Amatööri..

      Lainaa

    81. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Ainut mikä pistää silmään uudes tatskas on, että miksei taiteilija vähän vahvistanu noita vanhoja tähtiä samalla kun teki uudet? Totta kai ne uudetkin haalistuu hiukkasen verran kun paranee, mutta saattaa olla et jää näkymään kyllä, että nämä muutama tähti ei kuulu joukkoon. Pirun hieno tatska kylläkin tätä uusin <3

      Lainaa

    82. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Outi: Pakko vielä lisätä, en ymmärrä miten Wilmalla riittää asiakkaita ja miten hän tosiaan on Suomen tunnetuin “tatuointitaiteilija” ?! 99% palautteesta mitä olen lukenut on ollut negatiivista
      Huomiota on huonokin huomio :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tatuointi, tatska, tatuointimoka, kissa, peitetatuointi, Inky Queen Tattoo

  • Uusimmat

  • Kategoriat