Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kasvohoito Thaimaassa

Mies käy kasvohoidossa ja saa traumat.
Kasvohoito Thaimaassa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 45 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +569 (597 ääntä)
      Thaimaa - Yllättää paremmin kuin Kinderit pääsiäisenä

      Lainaa

    2. Tulos: +283 (371 ääntä)
      Sen siitä saa, kun mies menee alueelle, jota ei vaan ymmärrä. Tosin kasvohoito nyt on yhtä helvettiä, että sikäli...

      Lainaa

    3. Tulos: +468 (510 ääntä)
      Tätä kuullaan usein, mutta kauneuden eteen on kärsittävä :'3 Nyt Samikin sai kokea sen tuskan.

      Lainaa

    4. Tulos: +253 (261 ääntä)
      Kuvan kohdalla naurahdin jo ääneen :D Sitä saa mitä tilaa! :)

      Lainaa

    5. Tulos: +705 (757 ääntä)
      Tämä pitäisi näyttää jokaiselle, joka selittää, että naisen kuuluu näyttää huolitellulta. :D Sitten kun miehetkin käyvät jatkuvasti tuollaisessa kidutuksessa, voidaan asiasta keskustella.

      Lainaa

    6. Luomuteurastaja 31.3.2015 1:27
      Tulos: +204 (230 ääntä)
      "Valitsin kalleimman vaihtoehdon, koska se on kaiken järjen mukaan paras." Repesin vähän jo tässä vaiheessa. Toi naamari oli ihan huippu! Melkein olisin itse tarkastanut hoidon sisällön vaikka joltain naapurilta.

      Lainaa

    7. Tulos: +61 (77 ääntä)
      Nonih, menohan on reippaasti melkeen kuin Teksasin moottorisahamurhaajasta.

      Lainaa

    8. Tulos: -175 (235 ääntä)
      Nimesi: Tämä pitäisi näyttää jokaiselle, joka selittää, että naisen kuuluu näyttää huolitellulta. Sitten kun miehetkin käyvät jatkuvasti tuollaisessa kidutuksessa, voidaan asiasta keskustella.
      En nyt näe tuon kommentin olevan erityisen sukupuoliriippuvainen. Onhan se kyllä vähän epäkypsää vaatia muilta sellaista mitä ei itse tee, mutta voihan kyseessä olla kuka tahansa. Selvästikään ulkonäöstään huolehtiminen ei ole vain naisten oikeus. Kuvittelisi sinänsä ettei itsensä huolehtimisessa edes mitään ongelmaa olisi, kun omasta ulkonäöstä ja sen ehostamisesta on kyse?

      Lainaa

    9. töttöröö 31.3.2015 4:32
      Tulos: +178 (186 ääntä)
      Joskus itsekin, tosin Suomessa,vastaavassa hoidossa käyneenä, tuo kolmen vuoden tauoton ränni-look ei ole kovin kaukana todellisuudesta, kun siitä pöydältä kotiinpäin lähdetään :D

      Lainaa

    10. Tulos: +205 (237 ääntä)
      : En nyt näe tuon kommentin olevan erityisen sukupuoliriippuvainen. Onhan se kyllä vähän epäkypsää vaatia muilta sellaista mitä ei itse tee, mutta voihan kyseessä olla kuka tahansa. Selvästikään ulkonäöstään huolehtiminen ei ole vain naisten oikeus.
      Ei kyse olekaan oikeudesta vaan oletuksesta. Miesten ei oleteta omaavan huoliteltuja kulmakarvoja tai sileää, huokotonta ihoa. Mulla lähti kulmakarvojen alueelta tunto jo 15. ikävuoteen mennessä, kun yhteiskunnan paineen alla paremmin tietämättä niitä karvoja nypittiin suunnilleen joka päivä...

      Lainaa

    11. Tulos: +48 (54 ääntä)
      :D Kauneuden eteen pitää kärsiä, vai miten se oli. Sami raasu.

      Lainaa

    12. Tulos: +144 (158 ääntä)
      Ulkonäöstään ja puhtaudestaan voi pitää huolta ilman kosmetologejakin. Terveisin nainen, jonka äiti ystävällisesti pakotti teininä muutaman kerran juuri tuollaiseen kasvohoitoon (Suomessa). Ihmetteli vielä, kun vastustelin vaikka kuka tahansa muu nuori nainen olisi muka ollut tosi iloinen päästessään sellaiseen. Ai saatana.

      Lainaa

    13. Tulos: +33 (131 ääntä)
      Nimesi: Tämä pitäisi näyttää jokaiselle, joka selittää, että naisen kuuluu näyttää huolitellulta. Sitten kun miehetkin käyvät jatkuvasti tuollaisessa kidutuksessa, voidaan asiasta keskustella.
      Naiset ovat paljon miehiä useammin sitä mieltä, että naisen pitää näyttää huolitellulta. Esimerkiksi, minä en ole tuollaista totuutta naiseudesta tokaissut ikinä ulos suustani, mutta naiset kaikkialla siitä kyllä puhuvat jatkuvasti.

      Lainaa

    14. Tulos: +63 (75 ääntä)
      Tarinan opetus: älä mene kasvohoitoon. Ikinä.

      Lainaa

    15. Tulos: +117 (121 ääntä)
      Juuri thaimaasta tulleeni totesin eri hieronnoista että jos olet miespuolinen niin akat survoo sinua kyynärpäällä selkään niin perkeleesti ja hieroja vaan hihittää ja kysyy välillä onko kaikki ok ? vaimoa taas hierotaan huomattvasti hellemmin että voi kuulemma oikein rentoutua,itse taas pelkää mitä sieltä seuraavaksi tulee...

      Lainaa

    16. Tulos: -2 (14 ääntä)
      Juku

      Lainaa

    17. Tulos: +58 (66 ääntä)
      Tiedän tunteen. Nimimerkki 14-vuotiaana ja 16-vuotiaana vastaaviin operaatioihin lahjakortilla "päässyt".

      Lainaa

    18. Asennevamma 31.3.2015 10:20
      Tulos: +146 (148 ääntä)
      Täytyy kyllä nostaa hattua. Itse toivoin (tietämättömänä ja tyhmänä) kasvohoitoon pääsyä muutama vuosi takaperin, kun oli muka niin paha akne sun muuta. Mustapäitä ja finnejä, jotka kaikki oli lähinnä ihonalaisia ja ne löysi vain sormin tunnustelemalla, revittiin, nypittiin ja kaivettiin neuloilla ulos naamastani. Mutta koska olen mahdottoman kova likka, makasin ilmeenkään värähtämättä tässä piinapenkissä ja lopulta naamaani härkkinyt henkilö kysyi huuli pyöreänä, että eikö minulla ole naamassa tuntoa. Kuulemma oli nähnyt isojenkin miesten itkevän vastaavassa käsittelyssä. No, ei sillä, jos minulta kysytään niin tämän kerran jälkeen naamani on omasta mielestäni ainakin ollut paremmassa kunnossa, vaikka näppyjä minulla vieläkin on...

      Lainaa

    19. Tulos: +53 (77 ääntä)
      Minussa on kai jotain vikaa, kun tuo kuulosti minusta ihanalle ja rentouttavalle, ja haluaisin itsekin samanlaiseen toimenpiteeseen... Olen kai siunattu, kun kasvoissa ei ole kovin herkkä kipuaisti :D

      Lainaa

    20. Kosmetologi 31.3.2015 10:51
      Tulos: +172 (182 ääntä)
      Tää naurattaa kosmetologeja varmasti enemmän, kun tietää mitä masiinoita ja työvaiheita siellä on käyty läpi, ja miten Sami on ne kokenut. Itse nauroin vedet silmissä jo alkumetreillä :D Ja pisteet Samille, kun meni kasvohoitoon! Lisää miehiä asiakkaaksi!

      Lainaa

    21. Tulos: +25 (77 ääntä)
      Ei se kulmakarvonen nyppiminen nyt noin paljon satu :D muusta ei oo kokemusta.

      Lainaa

    22. Tulos: +95 (103 ääntä)
      Ihan normaalilta kasvojenpuhdistukselta kuulostaa. Kyllä noita Suomessakin tehdään.

      Lainaa

    23. Tulos: -2 (30 ääntä)
      Mulmeli: Sen siitä saa, kun mies menee alueelle, jota ei vaan ymmärrä. Tosin kasvohoito nyt on yhtä helvettiä, että sikäli…
      No eikä ole.

      Lainaa

    24. Tulos: +75 (77 ääntä)
      Kulmien nyppiminen kyllä sattuu jos siihen ei ole tottunut ja etenkin ihomatorauta, voi sami-parkaa :D

      Lainaa

    25. Tulos: -48 (66 ääntä)
      No buu-huuu! Kestä kuin mies.

      Lainaa

    26. kasvohoitomyönteinen 31.3.2015 15:24
      Tulos: +39 (53 ääntä)
      Mun mielestä kasvohoidossa on just parasta toi mustapäiden kaivelu! <3 sitä tuntee saavansa uudet kasvot :) voisin jokapäivä käydä!

      Lainaa

    27. Tulos: -17 (49 ääntä)
      Kauhea huuto mustapäiden poistamisesta ja kulmakarvojen nyppimisestä. Itse olen pari kertaa kasvohoidossa käynyt ja ei se mukavalta tunnu, mutta ei se pahasti satukaan.

      Lainaa

    28. Tulos: +56 (62 ääntä)
      Ehkä kerta tällaisessa on se sama kuin että jokaisen pitäisi olla vaikka pakolla kuusi kuukautta asiakaspalvelussa töissä; kyllä sitten vähän hiljenee se kassaneidille vittuilu tai tyttiksen vertaaminen Frida Kahloon jollei viitsinyt nyppiä kulmiaan jos itsekin on päässyt miellyttävästi koettamaan =>

      Lainaa

    29. Tulos: -4 (22 ääntä)
      ite oon käyny tältä kuulostavalta hoidolta VAPAAEHTOISESTI JA MONTA KERTAA. kyllähän se sattuu, mutta on se naamakin sit paremman tuntunen.

      Lainaa

    30. Tulos: +11 (55 ääntä)
      Itteeni aina naurattaa ku kulmakarvojen nyppiminen sattuu miehiä niin paljon. Mut sit tajuun, ettei niil ehkä ookaan alhasempi kipukynnys - mä vaan alotin nyppimisen 11-vuotiaana ja oon turtunut. Sillon se sattu kyllä todella paljon, silmät vuos joka kerta, mutta minkäs teet ku rehottavat kulmakarvat naisella on suunnilleen yhtä puoleensavetävää ku kynsisieni.

      Lainaa

    31. Tulos: -18 (48 ääntä)
      Kyllä miehet on heikkoja

      Lainaa

    32. Olisi kannattanut selvittää mitä hoitoon kuuluu 1.4.2015 7:05
      Tulos: +33 (33 ääntä)
      Sami valitsi mitä luultavimmin täydellisen kasvohoidon mihin kuuluu kaikki kidutus ja rentoutus.Ihonpuhdistus olisi ollut pelkkä kidutus ja peruskasvohoito rentouttava :'D

      Lainaa

    33. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Jungceylonissa patongilla selvästi, Kathusta päätelleen. t: Thaimaan Auringon Alla @ pa tong

      Lainaa

    34. Tulos: +3 (13 ääntä)
      : En nyt näe tuon kommentin olevan erityisen sukupuoliriippuvainen. Onhan se kyllä vähän epäkypsää vaatia muilta sellaista mitä ei itse tee, mutta voihan kyseessä olla kuka tahansa. Selvästikään ulkonäöstään huolehtiminen ei ole vain naisten oikeus. Kuvittelisi sinänsä ettei itsensä huolehtimisessa edes mitään ongelmaa olisi, kun omasta ulkonäöstä ja sen ehostamisesta on kyse?
      Kuka on sanonut, että ulkonäöstä huolehtiminen olisi vain naisten oikeus, hä?

      Lainaa

    35. Tulos: -5 (13 ääntä)
      Siis olenko jotenkin outo, jos olen käynyt juuri tuon tyylisessä kasvohoidossa (rasvat, höyrytys, mustapäät, sähköiskut, kulmakarvat) ja se oli mielestäni rentouttavaa ja iho ihana puhdas sen jälkeen. Kyllähän se vähän pisteli, mutta en todellakaan puhuisi mistään "kivusta" - olin lähes nukkumahorroksessa tuon hoidon jälkeen (silmät kiinni jne). Ja tuolloin olin siis ehkä 15-vuotias, en siis kovaan kipuun mitenkään tottunut! Eikö kellään muulla herättänyt samanlaista reaktiota?

      Lainaa

    36. Tulos: +7 (21 ääntä)
      TT: Siis olenko jotenkin outo, jos olen käynyt juuri tuon tyylisessä kasvohoidossa (rasvat, höyrytys, mustapäät, sähköiskut, kulmakarvat) ja se oli mielestäni rentouttavaa ja iho ihana puhdas sen jälkeen. Kyllähän se vähän pisteli, mutta en todellakaan puhuisi mistään “kivusta” – olin lähes nukkumahorroksessa tuon hoidon jälkeen (silmät kiinni jne). Ja tuolloin olin siis ehkä 15-vuotias, en siis kovaan kipuun mitenkään tottunut! Eikö kellään muulla herättänyt samanlaista reaktiota?
      Oletko mies vai nainen? Naisella nimittäin on korkeampi kipukynnys.

      Lainaa

    37. Tulos: +9 (17 ääntä)
      Samille paljastunut karu totuus kasvohoidoista, kyllä, se koskee jos halutaan päästä mustapäistä eroon. Olisiko Sami ennemmin pitänyt mustapäät? Valittaisiko Sami myös hieronnassa että sattui kun kipeitä lihaksia hierottiin?

      Lainaa

    38. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Tää on kyllä aika täydellinen kuvaus sille mitä ihonhoito (ainakin mulle) on. Komedoraudan tunnistin, mutta mikä tää "kahden sormenpään kokoinen silitysrauta" oli? :D

      Lainaa

    39. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Jorkku: Juuri thaimaasta tulleeni totesin eri hieronnoista että jos olet miespuolinen niin akat survoo sinua kyynärpäällä selkään niin perkeleesti ja hieroja vaan hihittää ja kysyy välillä onko kaikki ok ?vaimoa taas hierotaan huomattvasti hellemmin että voi kuulemma oikein rentoutua,itse taas pelkää mitä sieltä seuraavaksi tulee…
      Happy end?

      Lainaa

    40. kosmetologi 14.4.2015 18:28
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      Pege: Tää on kyllä aika täydellinen kuvaus sille mitä ihonhoito (ainakin mulle) on. Komedoraudan tunnistin, mutta mikä tää “kahden sormenpään kokoinen silitysrauta” oli?
      Veikkaisin että voisi olla ultraääni-laite, joka puhdistaa ihohuokoset syvemmältä kuin pelkkä ihomatorauta, eikä sen ei kuuluisi polttaa. Jos siinä ei käytä tarpeeksi tiettyä nestettä raudan ja naaman välissä niin polttaa tosiaan.

      Lainaa

    41. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Menin kerran Tallinnassa kosmetologille, joka oli kylpylän yhteydessä ja äitini oli varannut minulle synttärilahjaksi nuoren ihon täyshoidon (olin siis ehkä 15-vuotias) ja se oli hieman vastaavanlainen kokemus kuin tämä. Kaikki finnit ja mustapäät puristettiin väkisin auki ja sen jälkeen iholle levitettiin jonkin sortin alkoholia tai mietoa happoa, koska siitä alkoi aivan tajuton polttelu ja tuska. Pidin pokkani, mutta oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun menin mihinkään sörkittäväksi. Äitini oli todella pahoillaan, koska luuli hoidon olevan rentouttava puhdistus. Itku silmässä ja naama punaisena palasin hotellihuoneeseen ja seuraavana päivänä olikin naama sitten kuin kukkapelto, koska kaikki paska nousi ihon pinnalle. Istuisin mielummin 4 tuntia tatuoitavana kuin 30 minuuttia vastaavassa hoidossa. Tiedän kokemuksesta. :D

      Lainaa

    42. Tulos: +3 (5 ääntä)
      meh: Oletko mies vai nainen? Naisella nimittäin on korkeampi kipukynnys.
      Muistaakseni luin jostain Tieteen Kuvalehdestä, että tuo saattaa olla myytti. Toki ei voi yhteen testiin luottaa kunnolla.

      Lainaa

    43. pullamössöpipari 1.9.2016 10:19
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Sain kerran kummitädiltä synttörilahjaksi lahjakortin kauneushoitolaan, ja painostuksen alaisena menin jalkojen sokerointiin ja kasvohoitoon. Sillä reissulla menetin säärikarvani ja kasvojen luontaisen värin. Ei enää ikinä

      Lainaa

    44. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Jorkku: Juuri thaimaasta tulleeni totesin eri hieronnoista että jos olet miespuolinen niin akat survoo sinua kyynärpäällä selkään niin perkeleesti ja hieroja vaan hihittää ja kysyy välillä onko kaikki ok ? vaimoa taas hierotaan huomattvasti hellemmin että voi kuulemma oikein rentoutua,itse taas pelkää mitä sieltä seuraavaksi tulee…
      Veikkaampa ettei naisilla ole siellä hirveän lämpimiä tunteita turistimiehiä kohtaan.

      Lainaa

    45. Irvikissa 2.1.2019 4:34
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      Asennevamma: Täytyy kyllä nostaa hattua. Itse toivoin (tietämättömänä ja tyhmänä) kasvohoitoon pääsyä muutama vuosi takaperin, kun oli muka niin paha akne sun muuta. Mustapäitä ja finnejä, jotka kaikki oli lähinnä ihonalaisia ja ne löysi vain sormin tunnustelemalla, revittiin, nypittiin ja kaivettiin neuloilla ulos naamastani. [...]
      Isot miehet ne vasta itkupillejä ovatkin. Tiettekö kummat pyörtyy esim. tatuoitaessa useammin, miehet vai naiset? Miesten kivunsieto on ihan naurettavan alhainen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Thaimaa, kasvohoito, mies, kasvonaamio