Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 95

Maailman edullisin iPhone-kotiteatteri.
Kirpputorin löytöjä, osa 95

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 45 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +590 (640 ääntä)
      Jos tarkoittaa mausteita, niin ei kannata kirjoittaa mausteet...

      Lainaa

    2. Tulos: +579 (597 ääntä)
      Mikä siinä muuten on, että printtereiden maustepatruunat maksaa niin törkeästi? Ei voi pari tippaa maksaa niin paljon... Sama juttu partaterissä, vituttaa.

      Lainaa

    3. Tulos: +295 (307 ääntä)
      Jos Eevertin kaiutin menee kaupaksi niin tollasenhan vaikka sarjatuotantoon tuon laitteen! Näen jo silmissäni mainoslauseen - kaiuttimet mittatilaustyönä kännykälle kuin kännykälle!

      Lainaa

    4. Tulos: +426 (450 ääntä)
      kiksu: Mikä siinä muuten on, että printtereiden maustepatruunat maksaa niin törkeästi? Ei voi pari tippaa maksaa niin paljon… Sama juttu partaterissä, vituttaa.
      Partaterien lisäks naisten sheivereistä puhumattakaan - samalaisia vempeleitä mutta pinkkeinä ja puolet kalliimpina.

      Lainaa

    5. Tulos: +189 (209 ääntä)
      Kovaa on elämä kun tulostin maksaa 20 euroo ja kaupassa ei oo varaa enää mausteisiin. Pitää vähentää muskottipähkinä jauheen käyttöä.

      Lainaa

    6. Rekkapena 5.2.2015 7:24
      Tulos: +302 (316 ääntä)
      kiksu: Mikä siinä muuten on, että printtereiden maustepatruunat maksaa niin törkeästi? Ei voi pari tippaa maksaa niin paljon…
      Ne on tehty yksisarvisen verestä ja enkelin kyynelistä.

      Lainaa

    7. Tulos: +263 (277 ääntä)
      Luumu: Jos tarkoittaa mausteita, niin ei kannata kirjoittaa mausteet…
      Ei mausteet vaan mausteet!

      Lainaa

    8. Tulos: -219 (251 ääntä)
      Siis..... Tarkoitetaanko noilla "mausteilla"/"maustepatruunoilla" printterin värejä? Jos näin, niin enpä ole koskaa tällästä nimitystä kuullut. En toisaalta printteriä omista ja näin ollen en ole perehtynyt näihin asioihin, voipi vaikuttaa :D

      Lainaa

    9. Tulos: +91 (117 ääntä)
      jebukebu: Ei mausteet vaan mausteet!
      EiQ mausteet! Ei voi olla niin vaikeata kirjoittaa.

      Lainaa

    10. Tulos: -35 (59 ääntä)
      kiksu Sama juttu partaterissä, vituttaa.
      Pöh. Perinteistä höylää käytän, terät maksaa ~15 euroa / 100 kpl ja yksi terä kestää hyvin 2-3 ajokertaa. Ei ole toistaiseksi vienyt vararikkoon. :)

      Lainaa

    11. Tulos: +94 (106 ääntä)
      kiksu: Mikä siinä muuten on, että printtereiden maustepatruunat maksaa niin törkeästi? Ei voi pari tippaa maksaa niin paljon… Sama juttu partaterissä, vituttaa.
      Googlaa "ansaintalogiikka". Myydään halvalla jotain, jolla sitoutetaan asiakas hankkimaan kalliita lisäosia, jotta halpaa tuotetta voi käyttää. Kahvinapit ja kahvikone ovat kuningasesimerkki tästä, samoin tulostin, sähköhammasharja, pölynimuri jne. Tällä logiikalla myydään erästä halpaa korealaista henkilöautomerkkiäkin: auto puoli-ilmainen, huollot ja varaosat törkeän kalliita suhteessa muihin merkkeihin. Laite voidaan myydä tappiolla, kun ansaintalogiikka perustuu kalliista välttämättömistä lisäosista saatavaan pitkäaikaiseen katteeseen.

      Lainaa

    12. Tulos: +138 (160 ääntä)
      susanna: Siis….. Tarkoitetaanko noilla “mausteilla”/”maustepatruunoilla” printterin värejä? Jos näin, niin enpä ole koskaa tällästä nimitystä kuullut. En toisaalta printteriä omista ja näin ollen en ole perehtynyt näihin asioihin, voipi vaikuttaa
      Kyseessä on luultavasti kännykän korjaustoiminto, jonka mielestä musteiden kuuluu olla mausteita. Selitin vitsin, anteeksi.

      Lainaa

    13. Tulos: +65 (93 ääntä)
      Opiskelijana en välttämättä lähtis hankkimaan iPhone 6+:aa, jolla hinta lähemmäksi 1000e. Joo, kytkyllä toki saa, mutta siltikin.

      Lainaa

    14. Tulos: +158 (158 ääntä)
      Amanda on tuhat vuotta myöhässä, ikävä kyllä. Pimeällä keskiajalla kirjan kuin kirjan olisi saanut kaupaksi valtavaan hintaan, aivan sama minkälaisesta opuksesta on kyse. Nykyään painokone, tuo saatanan lähettiläs, on ikävä kyllä tehnyt kirjojen myymisestä vähän vaativampaa.

      Lainaa

    15. Tulos: +15 (19 ääntä)
      kiksu: Mikä siinä muuten on, että printtereiden maustepatruunat maksaa niin törkeästi? Ei voi pari tippaa maksaa niin paljon… Sama juttu partaterissä, vituttaa.
      no tulostimissa syynä on ihan vaan ansaitseminen. keskiverto tulostin myydään tappiolla. ja musteilla kerätään rahat. toki myönnän että, onhan se käyttäjälle vähän outoa. itse sain joku aika sitten ostaa "harmaan laatikon"-tulostimen parilla kympillä ja sen mustepatruuna maksaa 70 euroa. (*harmaa laatikko = tuote joka myydään kaupassa ilman sitä hienoa laatikkoa. yleensä joko valmistajan / maahantuojan / tms. varastontyhjennys myynnin seuraus). takuun alaisia tulostimia ei edes aleta firman toimesta korjaamaan, vaan annetaan uusi (säästyy firman rahoja) partakoneen terien hinta ei ole nyt aivan täysin samalla syyllä. hinta perustuu oikeastaan vaan siihen, että se terä on partakoneen kallein osa. yleensä se varaterän ja uuden lähes samanlaisen partakoneen hintaero johtuu vain siittä partakoneen rungosta / mahdollisesta moottorista jne.

      Lainaa

    16. mörökölli minut vieköön 5.2.2015 11:47
      Tulos: +9 (19 ääntä)
      Petkele: EiQ mausteet! Ei voi olla niin vaikeata kirjoittaa.
      Smurffi smurffaa smurffille.

      Lainaa

    17. Tulos: +45 (57 ääntä)
      Opiskelijalla on varaa tonnin puhelimeen, mutta ei sohvaan.

      Lainaa

    18. Tulos: +59 (79 ääntä)
      Opiskelijalla on varaa tonnin puhelimeen, mutta ei sohvaan. Mahtaa myös olla rahat kaljaan, muttei ruokaan.

      Lainaa

    19. Tulos: +44 (54 ääntä)
      Oisko kannattanut ostaa vaikka edes 200e halvempi kännykkä ja ostaa sillä ylimääräisellä sitten sohva? Ja vaikka kytkyllä olisi tuon ylihinnoitellu omenan ostanut, niin olisi edelleenkin halvemman puhelimen hommannut ja säästänyt sohvaan.

      Lainaa

    20. Tulos: +30 (40 ääntä)
      Turhake: Opiskelijana en välttämättä lähtis hankkimaan iPhone 6+:aa, jolla hinta lähemmäksi 1000e. Joo, kytkyllä toki saa, mutta siltikin.
      Jep, melkoinen järjen jättiläs, jos ei omista sohvaa mutta ostaa kuitenkin miltei tonnin (itsestään taipuvan) puhelimen.

      Lainaa

    21. Tulos: +95 (97 ääntä)
      Itse käsitin sohvakommentin vitsiksi kuten muunkin päivityksen, mutta eihän näistä tietenkään voi aina tietää. Sitä paitsi "uuteen sohvaan" viittaa siihen, että joku sohva on jo, sille on voinut käydä jotain vaikka puhelimen oston jälkeenkin. Ihmisillä voi myös olla erilaiset prioriteetit. Ehkä Eevert halusi iPhonea enemmän kuin sohvaa ja teki valinnan sen perusteella. Sohva ei nyt kuitenkaan ole sellainen kaluste, jota ilman ei voisi elää. Ehkä pappa betalade iPhonen. Emme voi tietää.

      Lainaa

    22. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Tulostinhommaan totean että tää on taas niin tätä. Vaikka ilmaiseksi annat toimivaa tavaraa niin eiköhän ole heti/kohta joku mielensäpahoittaja itqu-parkqumassa että "varaosat maksaa, ei oo takuuta ja värikin on ihan väärä äää-äää-ääää!"

      Lainaa

    23. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Entä jos se on saanu iPhonensa lahjaksi ? :D

      Lainaa

    24. Mauri Kojo 5.2.2015 15:29
      Tulos: +43 (43 ääntä)
      Ai Tuusulasta saa 10 kirjaa? Pakkohan se on hakea!

      Lainaa

    25. Tulos: -6 (12 ääntä)
      Joo _musteet_ maksaa. Ei siis kannata ostaa ihan mitä tahansa halvalla lähtevää tulostinta, vaan katsoa ekaksi paljonko siihen menevä mustapatruuna maksaa. Sille on varmaan syynsä miksi omistaja luopuu toimivasta koneesta halvalla..

      Lainaa

    26. skädäbäm 5.2.2015 15:53
      Tulos: +17 (17 ääntä)
      Pitäis olla pahvimukit.

      Lainaa

    27. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Keli: Opiskelijalla on varaa tonnin puhelimeen, mutta ei sohvaan. Mahtaa myös olla rahat kaljaan, muttei ruokaan.
      missä sanottu, että hän on ostanut itse puhelimensa? arpajaisvoitot / isä maksaa / jne. on myös olemassa. Ja ei se nyt kytkynäkään maksa kovinkaan paljoa. Toisekseen, eikös se halua säästää rahaa UUTEEN sohvaan. Joten vanha sohva on voinut olla riittävän hyvässä kunnossa kun on hommannut sen puhelimensa. Tai on muuttanut uuteen vuokra-asuntoon ja vanha soffa ei mahdukkaan sinne tms.

      Lainaa

    28. Pellavansiemenrouhe 5.2.2015 16:54
      Tulos: +44 (50 ääntä)
      Kovaa on elämä kun tulostin maksaa 20 euroo ja kaupassa ei oo varaa enää mausteisiin. Pitää vähentää muskottipähkinä jauheen käyttöä.
      Olisin tykännyt kommentistasi, mutta tuo yhdyssana.

      Lainaa

    29. Tulos: +9 (27 ääntä)
      Anoppi ostaa aina uuven tulostime ku musteet loppuu. Kyssyi syytä tähän aina uuven ostamissee ja tämä vastaa ettei ossaa laittaa sitä uutta mustepatruunaa paikallee ja suurempi syy siihe on ku tulostimen saa aina halavemmalla.. :D Vanahat se aina lahajottaa kirpparin kautta tai punase risti :) Viisas pölijä anoppi. Mää kerta ruukkaa kierrättää mieluumi..

      Lainaa

    30. Kakkakuula 5.2.2015 22:28
      Tulos: +21 (25 ääntä)
      Sarza: Anoppi ostaa aina uuven tulostime ku musteet loppuu. Kyssyi syytä tähän aina uuven ostamissee ja tämä vastaa ettei ossaa laittaa sitä uutta mustepatruunaa paikallee ja suurempi syy siihe on ku tulostimen saa aina halavemmalla.. Vanahat se aina lahajottaa kirpparin kautta tai punase risti Viisas pölijä anoppi. Mää kerta ruukkaa kierrättää mieluumi..
      Kuinka ekologista.

      Lainaa

    31. Tulos: -9 (17 ääntä)
      Ei ainakkaa anopi kohala!
      Kakkakuula: Kuinka ekologista.

      Lainaa

    32. Maustepurkki 6.2.2015 0:14
      Tulos: -5 (17 ääntä)
      Minua puolestaan hieman ihmetyttää se, miten paljon ihmiset jaksavat valittaa mustepatruunoiden hinnoista. Itse luulisin käyttäväni tulostintani yhtä paljon/vähän kuin muut tulostimen omistavat keskimäärin, ja olen joutunut ostamaan tasan yhden patruunan neljän vuoden aikana. Jos on pärjännyt ilman tulostinta aikaisemminkin, on vaikea kuvitella tilannetta, jossa yksi patruuna kuluisi hujauksessa heti, kun tulostimen itselleen hankkisi. Jos taas ei ole esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan ilmaista tulostusmahdollisuutta, tulee maksullinen tulostaminen pidemmän päälle hyvin paljon kalliimmaksi kuin yhteen patruunaan sijoittaminen. Varsinkin silloin, jos tulostettavaa on paljon. :)

      Lainaa

    33. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Hölskä: Amanda on tuhat vuotta myöhässä, ikävä kyllä. Pimeällä keskiajalla kirjan kuin kirjan olisi saanut kaupaksi valtavaan hintaan, aivan sama minkälaisesta opuksesta on kyse. Nykyään painokone, tuo saatanan lähettiläs, on ikävä kyllä tehnyt kirjojen myymisestä vähän vaativampaa.
      Kai tämäkin saatanan lähettiläs tarvii maustetta?

      Lainaa

    34. Ihmeellistä tämä elämä 6.2.2015 2:01
      Tulos: +12 (16 ääntä)
      Maustepurkki: Minua puolestaan hieman ihmetyttää se, miten paljon ihmiset jaksavat valittaa mustepatruunoiden hinnoista. Itse luulisin käyttäväni tulostintani yhtä paljon/vähän kuin muut tulostimen omistavat keskimäärin, ja olen joutunut ostamaan tasan yhden patruunan neljän vuoden aikana. Jos on pärjännyt ilman tulostinta aikaisemminkin, on vaikea kuvitella tilannetta, jossa yksi patruuna kuluisi hujauksessa heti, kun tulostimen itselleen hankkisi. Jos taas ei ole esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan ilmaista tulostusmahdollisuutta, tulee maksullinen tulostaminen pidemmän päälle hyvin paljon kalliimmaksi kuin yhteen patruunaan sijoittaminen. Varsinkin silloin, jos tulostettavaa on paljon.
      Meillä ongelmaksi muodostui se, että vähäisen käytön takia patruunat pääsivät kuivahtamaan, eikä mikään sitten enää pelittänyt jos yksi patruuna näytti tyhjää. Tai joo, jos muokkasin photarilla esim. junalipun vaikka siniseks niin sen sai tulostettua, mutta vaikka masiinassa oli kaksi erillistä mustaa patruunaa, mustan printtaaminen ei onnistunut jos toinen oli tyhjä. Ollaan päädytty käyttämään tuota tulostinta lähinnä skannerina, ja tulostimena toimii vanha lasertulostin joka löytyi tori.fi:n kautta halvalla. Iso mötikkähän se on, ja tulostaa vain mustavalkoista, mutta normaaliin harvaan käyttöön sopii hyvin, eikä sitä nestettäkään ole tarvinnut vielä ostaa vaikka tuo on ollut käytössä jo kauan ja edellinen omistajakin oli toki sillä tulostanut.

      Lainaa

    35. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Niin, jos tarvii tulostinta enemmän, ostaa vaan värilasertulostimen niin ei tarvi kokoa aikaa itkeä niiden maustepatruunoiden kanssa.

      Lainaa

    36. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Maustepurkki: Minua puolestaan hieman ihmetyttää se, miten paljon ihmiset jaksavat valittaa mustepatruunoiden hinnoista. Itse luulisin käyttäväni tulostintani yhtä paljon/vähän kuin muut tulostimen omistavat keskimäärin, ja olen joutunut ostamaan tasan yhden patruunan neljän vuoden aikana. Jos on pärjännyt ilman tulostinta aikaisemminkin, on vaikea kuvitella tilannetta, jossa yksi patruuna kuluisi hujauksessa heti, kun tulostimen itselleen hankkisi. Jos taas ei ole esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan ilmaista tulostusmahdollisuutta, tulee maksullinen tulostaminen pidemmän päälle hyvin paljon kalliimmaksi kuin yhteen patruunaan sijoittaminen. Varsinkin silloin, jos tulostettavaa on paljon.
      Graafisena suunnitelijana mulla kuluu mustetta kyllä astetta enemmän myös kotioloissa. Jotkut joutuvat tulostamaan useita kuvia useamman kerran viikossa. Pitää tulostaa aina mitäkin testitulostuksia nääs.

      Lainaa

    37. Tulos: +11 (11 ääntä)
      MM: Niin, jos tarvii tulostinta enemmän, ostaa vaan värilasertulostimen niin ei tarvi kokoa aikaa itkeä niiden maustepatruunoiden kanssa.
      Ei ne musteet siinä värilasertulostimessa sen halvempia ole. Enemmän sivuja niillä saa tulostettua mutta n.1000 sivua kyllä saattaa kulua yllättävän nopeasti.

      Lainaa

    38. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Joo: Partaterien lisäks naisten sheivereistä puhumattakaan – samalaisia vempeleitä mutta pinkkeinä ja puolet kalliimpina.
      Ja ne naisten höylät on hanurista. Miesten höylät ajaa oikeasti.

      Lainaa

    39. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Aissu: Ei ne musteet siinä värilasertulostimessa sen halvempia ole. Enemmän sivuja niillä saa tulostettua mutta n.1000 sivua kyllä saattaa kulua yllättävän nopeasti.
      Eihän ne ole. Todennäköisesti vaan silläkin kommentilla tarkotettiin sitä, että jos jollain pikkkutulostimella pitäisi tulostaa esim. se 1000 sivua (kun mustepatruuna voi hyvinkin tulostaa vain 100 sivua. Niin onhan se jos ostat 10 tälläistä patruunaa kokonaisuudessaan kalliimpi mitä yhden 1000 sivun lasertulostimen mustepatruuna.

      Lainaa

    40. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Eevertti menee vielä paikkoihin!

      Lainaa

    41. ........... 7.2.2015 4:17
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      kiksu: Mikä siinä muuten on, että printtereiden maustepatruunat maksaa niin törkeästi? Ei voi pari tippaa maksaa niin paljon… Sama juttu partaterissä, vituttaa.
      Ei ne maksakkaan, siksi tulostimia myydään niin helvetin halvalla koska sitten niillä mustepatruunoilla tuodaan ne rahat sisään. Tulostimet myydään tappiolla/kustannus hintaan, voitot tehdään musteilla. Sama parta koneissa tms, kone halvalla, pakolliset lisätarvikkeet kalliilla.

      Lainaa

    42. Tulos: +7 (11 ääntä)
      deletraz: Pöh. Perinteistä höylää käytän, terät maksaa ~15 euroa / 100 kpl ja yksi terä kestää hyvin 2-3 ajokertaa. Ei ole toistaiseksi vienyt vararikkoon.
      maksaa muute 25e 4kpl :D ainaki gilleten :D

      Lainaa

    43. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Täti: Ja ne naisten höylät on hanurista. Miesten höylät ajaa oikeasti.
      Totta! Ostan nykyään kaikki höylät "miesten" osastolta, 2 eurolla saa yhtä hyviä kun naisten 20 euron höylät.

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Oli kyllä yksi ratkiriemukkaimpia kirrpishetkeä tuolloin :)

      Lainaa

    45. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Sarza: Anoppi ostaa aina uuven tulostime ku musteet loppuu. Kyssyi syytä tähän aina uuven ostamissee ja tämä vastaa ettei ossaa laittaa sitä uutta mustepatruunaa paikallee ja suurempi syy siihe on ku tulostimen saa aina halavemmalla.. Vanahat se aina lahajottaa kirpparin kautta tai punase risti Viisas pölijä anoppi. Mää kerta ruukkaa kierrättää mieluumi..
      Tähän mustejuttuun lisätäkseni: Ettekö oo ikinä kuullut et tietyillä nettisivuilla on myynnissä merkittömiä mustepatruunoita jotka käy vaihtelevasti koneisiin... esim. Jos normaalin merkin alla myytävän mustepatruunan tilavuus on 2ml(vaikka nyt esim. Niin hinta on sama mutta tuolta tilattavan patruunan tilavuus onkin 8-12ml... ja kotiovelle tuotuna :) :) elkää nyt hyvät ihmiset ostako merkin alta... tottakai ne maksaa :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, tulostin, musteet, mausteet, printteri, kaiuttimet, iPhone, kirjat