Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

15-vuotias lääkäri

Suomalainen kaupunki etsii terveyskeskukseen 15-vuotiasta lääkäriä.
15-vuotias lääkäri

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 28 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Biölöögi 3.2.2015 1:06
      Tulos: +617 (703 ääntä)
      Hmm, eihän se nykyään vaikea virka ole. Sanoo vaan, että ota Buranaa ja jos pahenee niin tule uudestaan. Näitä on kuultu niin monesti vaikka olisi pää irti. Ei sillä, arvostan kyllä lääkärintyötä.

      Lainaa

    2. Tulos: +179 (211 ääntä)
      Pelottava ilmoitus :P

      Lainaa

    3. Tulos: -30 (190 ääntä)
      Biölöögi: Hmm, eihän se nykyään vaikea virka ole. Sanoo vaan, että ota Buranaa ja jos pahenee niin tule uudestaan. Näitä on kuultu niin monesti vaikka olisi pää irti. Ei sillä, arvostan kyllä lääkärintyötä.
      Lääkärin virka on itseasiassa erittäin vaikeaa. Nykylääkäreistä vaan harvalla satuu löytymään motivaatio tehdä työnsä. Sais olla joku testi sopiiko edes lääkäriksi ennen kouluun pääsyä, se ei sovi kaikille eikä tarvis tuhlata rahoja arvauskeskukseen. Myöskin julkisen jonot varmaan pienenis kunnei tarvitsis mennä samasta asiasta montaa kertaa saadakseen oikeen diagnoosin. I have spoken :'D

      Lainaa

    4. Tulos: -157 (349 ääntä)
      No nyt on kyllä ihan PIKKASEN törkeetä tekstiä tädeiltä tätä ilmeisesti 15 -18 - vuotiasta Matildaa kohtaan! Mitä seki on noille tehny, että pitää toisen hammasrautoja ja finnejä ruveta puimaan tohon sävyyn? Miettikää miltä tuntuis törmätä tommoseen settiin jonkun toisen seinällä... Neidittelystä päättelen, etteivät kirjoittajat ole ikätovereita. Jotenkin tuntuu vielä alentavammalta sen takia.

      Lainaa

    5. Tulos: -12 (66 ääntä)
      :DDDD: Lääkärin virka on itseasiassa erittäin vaikeaa. Nykylääkäreistä vaan harvalla satuu löytymään motivaatio tehdä työnsä. Sais olla joku testi sopiiko edes lääkäriksi ennen kouluun pääsyä, se ei sovi kaikille eikä tarvis tuhlata rahoja arvauskeskukseen. Myöskin julkisen jonot varmaan pienenis kunnei tarvitsis mennä samasta asiasta montaa kertaa saadakseen oikeen diagnoosin. I have spoken :’D Ennen seuraavaa kommentointia kannattaa kuitenkin pistää sarkasmitutka päälle... Riski itsensä nolaamiseen pienenee huomattavasti ;)

      Lainaa

    6. Tulos: -105 (157 ääntä)
      :DDDD: Lääkärin virka on itseasiassa erittäin vaikeaa. Nykylääkäreistä vaan harvalla satuu löytymään motivaatio tehdä työnsä. Sais olla joku testi sopiiko edes lääkäriksi ennen kouluun pääsyä, se ei sovi kaikille eikä tarvis tuhlata rahoja arvauskeskukseen. Myöskin julkisen jonot varmaan pienenis kunnei tarvitsis mennä samasta asiasta montaa kertaa saadakseen oikeen diagnoosin. I have spoken :’D
      Minähän kannatan vakaasti ideaani siitä, että kaikki maailman lääkärit, hoitajat, terkkarit ym. terveysalan ammattilaiset laitettaisiin tietyksi ajaksi yksilölliseen hoitoon, jossa heitä kohdellaan juuri niinkuin he potilaitaan kohtelevat. Ne, joita kohtelu ei vaikuta häiritsevän, saavat palkankorotuksen. Mutta ne, ketkä kokevat saamansa kohtelun ikäväksi tai puutteelliseksi, pakotetaan ensin kestämään kys. kohtelua vuoden ajan, sitten heidät nöyryytetään kaikkien läheistensä edessä ja lopulta heidät lähetetään ulkoavaruuteen, missä heidät mestataan hitaasti, pelottavasti ja tuskallisesti :) Tiedän, tiedän, ei toimi käytännössä... Ei tuollaista voi toteuttaa eikä rahoittaa. (Ja Suomestahan lähtisi melkein kaikki hoitoalan ihmiset... :D ) Mutta teoriassa aivan ihana idea, että nuo saisivat sellaista hoitoa ja kohtelua, mitä itse toisille antavat, ja ne jotka eivät tykkää, joutuisivat kärsimään seuraamuksia. No mutta, tällä kertaa oli tosi hauskat mokat, siis ihan erityismaininnan arvoisesti! Ja olisi kiva tietää, mitä tuolla lehti-ilmoituksella on oikeasti tarkoitettu. Eihän se nyt oikeasti voi olla niin, että etsitään 15-18-vuotiaita noihin lueteltuihin virkoihin? On varmaan tarkoitettu, että tarjolla on 25 kesätyöpaikkaa ja niiden lisäksi listassa esitellyt, vakituiset työsuhteet.

      Lainaa

    7. diidiidee 3.2.2015 2:26
      Tulos: +40 (130 ääntä)
      Kala: Minähän kannatan vakaasti ideaani siitä, että kaikki maailman lääkärit, hoitajat, terkkarit ym. terveysalan ammattilaiset laitettaisiin tietyksi ajaksi yksilölliseen hoitoon, jossa heitä kohdellaan juuri niinkuin he potilaitaan kohtelevat. Ne, joita kohtelu ei vaikuta häiritsevän, saavat palkankorotuksen. Mutta ne, ketkä kokevat saamansa kohtelun ikäväksi tai puutteelliseksi, pakotetaan ensin kestämään kys. kohtelua vuoden ajan, sitten heidät nöyryytetään kaikkien läheistensä edessä ja lopulta heidät lähetetään ulkoavaruuteen, missä heidät mestataan hitaasti, pelottavasti ja tuskallisesti Tiedän, tiedän, ei toimi käytännössä… Ei tuollaista voi toteuttaa eikä rahoittaa. (Ja Suomestahan lähtisi melkein kaikki hoitoalan ihmiset… ) Mutta teoriassa aivan ihana idea, että nuo saisivat sellaista hoitoa ja kohtelua, mitä itse toisille antavat, ja ne jotka eivät tykkää, joutuisivat kärsimään seuraamuksia. No mutta, tällä kertaa oli tosi hauskat mokat, siis ihan erityismaininnan arvoisesti! Ja olisi kiva tietää, mitä tuolla lehti-ilmoituksella on oikeasti tarkoitettu. Eihän se nyt oikeasti voi olla niin, että etsitään 15-18-vuotiaita noihin lueteltuihin virkoihin? On varmaan tarkoitettu, että tarjolla on 25 kesätyöpaikkaa ja niiden lisäksi listassa esitellyt, vakituiset työsuhteet.
      Kommentista päätellen kuulut tuohon 15-18-vuotiaiden joukkoon.. Siis mitä hittoa? Mitä aineita oikein vedät?

      Lainaa

    8. Tulos: -66 (120 ääntä)
      diidiidee: Kommentista päätellen kuulut tuohon 15-18-vuotiaiden joukkoon.. Siis mitä hittoa? Mitä aineita oikein vedät?
      19 :) En vedä aineita, oletko kuullut "huumorista, jossa on totuuden siemen"? Rautalanka: Huumori on se, että tällaisessa asiassa ryhdyttäisiin näin liioiteltuihin toimenpiteisiin (kuten ihmisjoukkojen lähettäminen ulkoavaruuteen mestauksen vuoksi). Totuuden siemen on se, että Suomen terveydenhuoto on aika ikävällä tolalla (monien syiden vuoksi, tässä tartuin henkilöstön asiattomuuteen), ja asialle pitäisi tehdä jotain. Mainitsin tämän huumorin siksi, koska katsoin sen kuuluvan samaan aiheeseen siteeratun kommentin ja tämän mokan kanssa.

      Lainaa

    9. Tulos: +62 (68 ääntä)
      :DDDD: Lääkärin virka on itseasiassa erittäin vaikeaa. Nykylääkäreistä vaan harvalla satuu löytymään motivaatio tehdä työnsä. Sais olla joku testi sopiiko edes lääkäriksi ennen kouluun pääsyä, se ei sovi kaikille eikä tarvis tuhlata rahoja arvauskeskukseen. Myöskin julkisen jonot varmaan pienenis kunnei tarvitsis mennä samasta asiasta montaa kertaa saadakseen oikeen diagnoosin. I have spoken :’D
      Varmaan näinkin, mutta toisaalta eikös se lääkäreiden motivaation tappaja aika monesti ole resurssipaineet joiden puitteissa työnantaja (esim kaupunki) arvottaa työntekijänsä lähinnä resurssitehokkuutensa perusteella? Hyvä lääkäri pääsee työnantajan silmissä asiakkaastaan eroon halvalla. Itse olen vannoutunut terveydenhoitojärjestelmän vihaaja, ja tähän on kenneen turha sanoa että "mitä valitat kun hoito on ensiluokkaista", en valita hoidon tasosta vaan palvelun tasosta hoitoon hakeutuvia kohtaan. Jos on niin onnekas että saa suomen mittakaavalla asianmukaista hoitoa, niin hoito on kyllä hyvää.

      Lainaa

    10. Tulos: +65 (153 ääntä)
      Mikä on ongelma? Tuossa on kaksi erillistä ilmoitusta; ensin nuoria haetaan kaupungin kesätöihin ja erikseen hoitajia (11kpl) ja yhtä lääkäriä. 25>12.

      Lainaa

    11. Tulos: -10 (28 ääntä)
      Lääkäriksi pyrkivä on vaan ÄO:lta todella pätevä jos tuossa iässä on valmistunut.

      Lainaa

    12. Tulos: +26 (46 ääntä)
      seppe: Mikä on ongelma? Tuossa on kaksi erillistä ilmoitusta; ensin nuoria haetaan kaupungin kesätöihin ja erikseen hoitajia (11kpl) ja yhtä lääkäriä. 25>12.
      jopa mä tajusin ton. :D

      Lainaa

    13. Tulos: +117 (127 ääntä)
      seppe: Mikä on ongelma? Tuossa on kaksi erillistä ilmoitusta; ensin nuoria haetaan kaupungin kesätöihin ja erikseen hoitajia (11kpl) ja yhtä lääkäriä. 25>12.
      Mä luulen että tässä on vitsinä se että se näyttää siltä kun ne ois samaa hakemusta...

      Lainaa

    14. Tulos: -133 (151 ääntä)
      ES: Mä luulen että tässä on vitsinä se että se näyttää siltä kun ne ois samaa hakemusta…
      Mä luulen että tässä on vitsinä se että naisilta usein puuttuu maalaisjärkeä ja luetunymmärtämistä...

      Lainaa

    15. Tulos: +132 (140 ääntä)
      tege: Mä luulen että tässä on vitsinä se että naisilta usein puuttuu maalaisjärkeä ja luetunymmärtämistä…
      Mä luulen, että tässä on nyt kyse siitä että sulta puuttuu huumorintajua.

      Lainaa

    16. Tulos: -46 (66 ääntä)
      Ei mua haittaisi harjoittelija ollenkaan, kunhan olisi vähintään 16v ulkonäöltään passeli typykkä.

      Lainaa

    17. Tulos: +28 (42 ääntä)
      Turhake: Ei mua haittaisi harjoittelija ollenkaan, kunhan olisi vähintään 16v ulkonäöltään passeli typykkä.
      Varmaan oot joku 50 wee-pervo, joka diggaa pikkutytöistä:) "korkeintaan 16 v":D

      Lainaa

    18. Tulos: -24 (38 ääntä)
      Faktahan on, että nykypäivän lääkärit eivät tiedä mistään mitään, jos eivät ole kouluttautuneet funktionaalisiksi lääkäreiksi. Eli yhtä hyvin voisi 15 v. olla lääkäri. Samat tiedot ne saa netistä kuin aikuisetkin.

      Lainaa

    19. Tulos: -1 (23 ääntä)
      dddd: Varmaan oot joku 50 wee-pervo, joka diggaa pikkutytöistä:) “korkeintaan 16 v”:D
      Suosittelen käyntiä optikolla.

      Lainaa

    20. Tulos: -12 (16 ääntä)
      Sattumoisin 2 eri ilmoitusta...

      Lainaa

    21. Tulos: +31 (39 ääntä)
      On olemassa yksi hyvä syy miksi lääkäri "aina" sanoo "burana, ja seuranta"... Syy on se, että potilaat menevät lääkäriin niin usein kun ei pitäisi lähteä lääkäriin ollenkaan. Silloin on vain todettava että jaaha, olkapää vähän kipeä kun kaaduit eilen, ei voi olla murtumaa näen heti, lisätutkimuksia ei tarvita tällä hetkellä kun tämä tapahtui eilen ja olkapää tämän takia on turvonnut ja tietysti kipeä; turvotus ja (tulehdus)kipu hoidetaan buranalla. Eli odotetaan viikko tai kaksi buranan avulla, ja tilanne voi jo olla ohi. Jos vaiva ei ole ohi silloin myöhemmin, niin akuutti tilanne on ainakin ohi niin että olkapään tutkimus onnistuu paremmin. Tämä asia ei vaadi lääkärikäynti, sama kuin tavallinen flunssa. Ja vielä... jos potilaalla on kipua, niin lääkäri ei ollenkaan ymmärrä miksi potilas ei ole ottanut kipulääkettä. Jos ei edes itse ole yrittänyt hoitaa, miksi sitten lähtee lääkäriin? "- Lapseni korvasärky alkoi yöllä! Ei, en ole antanut kipulääkettä!" --- Miiiikset? "- En tykkää lääkkeistä, en käytä niitä!" --- millainen taikakeppi luulette oikein että lääkärillä on takkitaskussa, jos ei saa käyttää lääkkeitä? "- En ota burana melkein ikinä, niin että se sitten puree paremmin joskus tulevaisuudessa, kun todellakin tarvitsen sitä." --- BZZZZT, aivan väärin ajateltu. Potilailla on epärealistinen kuva siitä, mitä lääkäri oikein voi tehdä. Jos "burana, ja seuranta" on lääkärikäynnin tulos, niin se tarkoittaa että sairaus on lievä eikä ole mahdollista tai taloudellista tehdä mitään muuta sillä hetkellä. Kaikki potilaat varmaan haluaisivat että tehdään magneettiröntgen heti, ja ultraääni ja TT ja kaikki mahdolliset verikokeet, mutta eihän näin voi toimia. Vain silloin kun ne oikeasti tarvitaan. Onneksi joskus sitten silti tulee ihan sairaita potilaita vastaanotolle... Ja tietysti, "rokote" voi hyvin olla ihmiskunnan tärkein keksintö, eikä ole huono juttu ollenkaan.

      Lainaa

    22. Tulos: +14 (28 ääntä)
      jepjep: No nyt on kyllä ihan PIKKASEN törkeetä tekstiä tädeiltä tätä ilmeisesti 15 -18 – vuotiasta Matildaa kohtaan! Mitä seki on noille tehny, että pitää toisen hammasrautoja ja finnejä ruveta puimaan tohon sävyyn? Miettikää miltä tuntuis törmätä tommoseen settiin jonkun toisen seinällä… Neidittelystä päättelen, etteivät kirjoittajat ole ikätovereita. Jotenkin tuntuu vielä alentavammalta sen takia.
      Tekstin sävystä päättelen että kirjoittajat ovat Matildan äiti ja äidin tuttava. Noin ne suunnilleen kaikki vanhemmat teineistään puhuvat, tiedän kokemuksesta. T:teinin äiti

      Lainaa

    23. Tulos: +13 (21 ääntä)
      K:
      Aivan, että sinä alkutilanteessa jo oletat että potilas on tullut lääkäriin turhan takia, johon voisi jo heti alkukättelyissä tokaista "buranaa". No ehkäpä juuri tästä se juttu kiikastaakin? En kyllä millään usko, että kukaan siellä lääkärissä huvikseen ramppaa vaan oikeasti jonkin syyn takia, ja kyllä se syy saattaa joskus olla lievempi kuin on kuvitellut, koska harvempi meistä oikeasti on lääkäri. Mutta siellä lääkärissähän se syy pitäisi osata kertoa, ja olisi mukava jos lähtötilanne olisi se, että otetaan se potilas vakavasti. Esimerkki tapauksessasi potilas, joka on loukannut olkapäänsä ja kokee siitä suurta kipua voi hyvinkin epäillä, että siinä on murtuma. Kävipäs tässä jonkin aika sitten tutulleni sillä tavalla, että ei uskottu jalassa olevan mitään vakavaa, koska loukkasi sen todella pienessä arkisessa askareessa, joten murtuma jäi havaitsematta ja jälkeenpäinhän tällaiset on huomattavasti hankalampi korjata. Luulin myös että burana/kipulääke ei poista itse kivun aiheuttajaa, vaan vie vain sen kivun (hetkellisesti) pois. Mitäs hyötyä siitä sitten on pidemmän päälle? Helvetilliseen kurkkukipuun kipulääkettä popsien meni muutama päivä ja sitten kun kehtasin vihdoin tk:hon raahautua niin angiinaan antibioottikuuri.

      Lainaa

    24. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Eikö täsä oo kaks eri ilimotusta? Vai oonko määki tyhymä? :D Ilimottaja kuitenki teheny tän hassusti :o :D

      Lainaa

    25. voi tomppelit 5.2.2015 22:52
      Tulos: +11 (17 ääntä)
      Minulla ainakin osui ensimmäisenä silmään nuo mustalla kirjoitetut tekstit ja kun on huumorintajuinen ja omistaa vilkkaan mielikuvituksen, niin tuo on hauska! Ja mielestäni kommentit ovat yhtä hupaisia! En nää niissä mitään mollaamista omia teinejä kohtaan. Jos vanhemmilla ja heidän lapsillaan on hyvät välit, niin silloin käytetään myös leikkimielisiä haukkumanimiä, huumorimielessä tietenkin! Miksi hammasraudat tai finnit olisivat teinin "haukkumista"? Tässä se vaan kuvastaa sitä, minkä ikäinen lapsi on kyseessä ja kuinka "hyvin" sopisi tuohon työpaikkailmoitukseen. Tässäpä selityksiä niille, jotka eivät ymmärtäneet mikä tässä feissarimokassa oli ideana! En ymmärrä miksi tuollaiset tosikot edes käyvät täällä feissarimokissa, jos eivät tuon vertaa huumoria ymmärrä...

      Lainaa

    26. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Neidittelyn tuomitset, mutta tädittely on mielestäsi ilmeisen sopivaa?
      jepjep: No nyt on kyllä ihan PIKKASEN törkeetä tekstiä tädeiltä tätä ilmeisesti 15 -18 – vuotiasta Matildaa kohtaan! Mitä seki on noille tehny, että pitää toisen hammasrautoja ja finnejä ruveta puimaan tohon sävyyn? Miettikää miltä tuntuis törmätä tommoseen settiin jonkun toisen seinällä… Neidittelystä päättelen, etteivät kirjoittajat ole ikätovereita. Jotenkin tuntuu vielä alentavammalta sen takia.

      Lainaa

    27. Tulos: -20 (24 ääntä)
      Kala: 19 En vedä aineita, oletko kuullut “huumorista, jossa on totuuden siemen”? Rautalanka: Huumori on se, että tällaisessa asiassa ryhdyttäisiin näin liioiteltuihin toimenpiteisiin (kuten ihmisjoukkojen lähettäminen ulkoavaruuteen mestauksen vuoksi). Totuuden siemen on se, että Suomen terveydenhuoto on aika ikävällä tolalla (monien syiden vuoksi, tässä tartuin henkilöstön asiattomuuteen), ja asialle pitäisi tehdä jotain. Mainitsin tämän huumorin siksi, koska katsoin sen kuuluvan samaan aiheeseen siteeratun kommentin ja tämän mokan kanssa.
      Voi herrantuuteli, 19 -vuotias äidin pikku persikkapylly täällä pätemässä. Voisitko millään asettua eduskuntavaaleihin ehdolle, äänestäisin varmasti! Älä tätä sun mielipidettä kuitenkaan ihan kaikkiin yleistä, hönö :')

      Lainaa

    28. Annan nanna 13.2.2015 11:34
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      voi tomppelit: Minulla ainakin osui ensimmäisenä silmään nuo mustalla kirjoitetut tekstit ja kun on huumorintajuinen ja omistaa vilkkaan mielikuvituksen, niin tuo on hauska! Ja mielestäni kommentit ovat yhtä hupaisia! En nää niissä mitään mollaamista omia teinejä kohtaan. Jos vanhemmilla ja heidän lapsillaan on hyvät välit, niin silloin käytetään myös leikkimielisiä haukkumanimiä, huumorimielessä tietenkin! Miksi hammasraudat tai finnit olisivat teinin “haukkumista”? Tässä se vaan kuvastaa sitä, minkä ikäinen lapsi on kyseessä ja kuinka “hyvin” sopisi tuohon työpaikkailmoitukseen. Tässäpä selityksiä niille, jotka eivät ymmärtäneet mikä tässä feissarimokassa oli ideana! En ymmärrä miksi tuollaiset tosikot edes käyvät täällä feissarimokissa, jos eivät tuon vertaa huumoria ymmärrä…
      Just niin. Tää on parasta ja aitoa pitkään aikaan näillä sivuilla, sai hyvät hörähdykset ja tuo ilmoitus oli pakko lukea pariin kertaan :) P.S. Täältä löytyisi myös yks teinipoika tuohon tehtävään; taidampa vuokrata Matildan äidin kanssa kimppaan pienen yksiön meidän teineille. Toivottavasti saavat myös lääkärin palkan :D P.P.S. Kypärä löytyy mutta mopo meni lunastukseen alkutalvesta, pääsisköhän poika Matildan kyydissä töihin O:)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lääkäri, ikä, nuori, ilmoitus, lehti, lehti-ilmoitus, kuva, Parainen