Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 57

Vain erittäin likainen mieli voi käsittää tämän kuvan väärin.
Kuvakooste, osa 57

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +218 (350 ääntä)
      En tiedä miksi, mutta haluaisin ton crocsin itselleni :D

      Lainaa

    2. Juupelispuupelis 8.1.2015 1:32
      Tulos: +381 (411 ääntä)
      Eniten mietin et missä kaupassa tommosia crocsei myydään :'D

      Lainaa

    3. Tulos: +474 (528 ääntä)
      Näköjään tuon jättiläisen sisään voi mennä. Ihana lahja ihmiselle, joka on aina haaveillut olevansa crocs-kenkä.

      Lainaa

    4. mortal1ty 8.1.2015 3:23
      Tulos: -118 (314 ääntä)
      viimeinen kuva: onko mulla likainen mielikuvitus, ja jos on en kai ole ainoa?

      Lainaa

    5. Tulos: +329 (359 ääntä)
      mortal1ty: viimeinen kuva: onko mulla likainen mielikuvitus, ja jos on en kai ole ainoa?
      Et ole.

      Lainaa

    6. Tulos: +539 (555 ääntä)
      mortal1ty: viimeinen kuva: onko mulla likainen mielikuvitus, ja jos on en kai ole ainoa?
      Joo se oli ehkä sen päivityksen idea.

      Lainaa

    7. Tulos: +387 (395 ääntä)
      Pakko avautua. Täällä missä asun, lähellä on kierrätyskeskus, jonne esim. TV:t voi viedä ilmaiseksi. Siellä ne käsitellään kuten kuuluu. Silti joskus näkee näitä sankareita jotka "laiskuuttaa" roudaa töllöjänsä metsään. En käsitä! Ihminen on laiska paska toisinaan.

      Lainaa

    8. Tulos: +150 (156 ääntä)
      Tuo crocsi on todennäköisesti sellainen mainostilpehöörä, joita on kenkäkaupoissa. Vienyt varmaan tilaa ja kauppa heittänyt tämän pois.

      Lainaa

    9. polvipetteri 8.1.2015 7:23
      Tulos: +182 (182 ääntä)
      Ei tuota telkkaria olisi tarvinnut pitkälle ulkoiluttaa, kun Gigantti siinä kilometrin päässä ottaa nuo kodinelektroniikan ongelmanjätteet ilmaiseksi vastaan.

      Lainaa

    10. Tulos: +120 (120 ääntä)
      Isoilla kodinkoneliikkeillä on nykyään velvoite ottaa elektroniikkaromua vastaan. Eli ainoastaan Giganttiin ei joudu kantamaan, muutkin kelpaa. Lienee tuhannesti helpompaa kuin kaiken maailman paskan kaataminen luontoon. Luulisi, että asianomaisia itseäänkin huvittaisi joskus luonnonpoluilla dallailla ilman silmäänpistäviä romuläjiä. Ei niin vaikeaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +139 (143 ääntä)
      Järjetöntä typeryyttä heittää telkkareita ja muuta elektroniikkaa luontoon.. 1. Ne saa viedä ILMAISEKSI kaatopaikalle tai kodinkoneliikkeen SER-konttiin 2. Kiinnijäämisen riski on nykyaikana ilmeinen ja sakot tuntuvia 3. Yleensä rikkoutuneen tilalle haetaan myös uusi paikasta jonne vanhan voi jättää maksutta 4. Jokainen kuitenkin maksaa tuosta kierrätyksestä ostaessaan elektroniikkaa (SER-maksu)

      Lainaa

    12. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Viron Crocs-liikkeen edessä oli tuollainen, mutten tiennyt että se olisi ollut myytävänä :P Perus mainonnalta vaikutti.

      Lainaa

    13. Tulos: +1 (81 ääntä)
      Minä en edes hahmota mikä tuon peniksen olisi tarkoitus esittää.. Tytön ilmekkin :D

      Lainaa

    14. Tulos: +135 (135 ääntä)
      Lyyli: Minä en edes hahmota mikä tuon peniksen olisi tarkoitus esittää.. Tytön ilmekkin
      Se on Daim-jäätelötuutti.

      Lainaa

    15. Tulos: +56 (62 ääntä)
      maatuska: Näköjään tuon jättiläisen sisään voi mennä. Ihana lahja ihmiselle, joka on aina haaveillut olevansa crocs-kenkä.
      ...ja joka on kissan kokoinen.

      Lainaa

    16. Hermot menee 8.1.2015 12:46
      Tulos: +28 (54 ääntä)
      Crocsit on saatanasta.

      Lainaa

    17. Tulos: +79 (83 ääntä)
      Crocsien poistomyynnistä porukat sai kaupan päälle, kun ostivat yli 100eurolla tavaraa :D Porukoilla asustelee toinen yksilö.

      Lainaa

    18. Tulos: +59 (63 ääntä)
      Oon nähnyt tommosen eräässä kenkäkaupassa. Toisaalta oon himoinnu sitä mutta toisaalta - vttuako sillä teen.

      Lainaa

    19. Tulos: +83 (87 ääntä)
      tantta: Oon nähnyt tommosen eräässä kenkäkaupassa. Toisaalta oon himoinnu sitä mutta toisaalta – vttuako sillä teen.
      Otat mukaan baariin ja aiheutat paljon hämmästelyä.

      Lainaa

    20. Tulos: -4 (24 ääntä)
      Ei helvetti tuo viimeinen on sairaan hauska :D

      Lainaa

    21. Tulos: +33 (37 ääntä)
      Ekasta kuvasta tulee mieleen lähinnä että jonkun mielestä lätkä/futismatsissa ei tullut toivottua lopputulosta..

      Lainaa

    22. Tulos: +55 (87 ääntä)
      Mikä nimenomainen vastuu juuri Esalla olisi ollut viedä rikkinäistä telkkaria mihinkään? Toki se olisi toivottavaa saada pois luontoa pilaamasta mahdollisimman pian, mutta kuinka helppoa tuollaista isoa lasinsirpaleista rohjaketta on kuljettaa, varsinkaan jos ei ole autoa/peräkärryä. Siinä mielessä turhaa jeesustelua kommentoijilta. Mistä sitä muutenkaan tietää mihin Esa oli matkalla. Oliko mukana jätesäkkejä ja lasinsirpaleilta suojaavat nahka- tms. kintaat? Taskuunko tuo useita kiloja painava, suuri tv:n raato olisi pitänyt napata? Sitä en kyllä ymmärrä, kenelle idiootille tulee mieleen heittää elektroniikka- tai muutakaan romua luontoon. Käsittämätöntä typeryyttä.

      Lainaa

    23. turnipsitonttu 8.1.2015 17:30
      Tulos: +49 (67 ääntä)
      Crocs kengät kuuluu mielestäni kategoriaan maailman rumimmat kapistukset. Ne on loukkaus kaikkia näkeviä kohtaan ja ehkä sokeitakin. Huomasin etten ehkä pelkääkään niin paljon puutarhatonttuja, sillä jostain järjettömästä syystä tuo kengänkuvatus on kaikessa kauheudessaan vielä pelottavampi. Ehkä nuket on vielä karmeampia ja ehkä mä nyt sitten aloitan sen lääkityksen jota lääkäri käski miettimään. Pelkään ihan liikaa kaikkea.

      Lainaa

    24. Tulos: +13 (19 ääntä)
      "Isoilla kodinkoneliikkeillä on nykyään velvoite ottaa elektroniikkaromua vastaan. Eli ainoastaan Giganttiin ei joudu kantamaan, muutkin kelpaa."
      EI OLE! Liikkeiden tulee ottaa vastaan PIENTÄ elektroniikkaromua, esim kännykät, vispilät, leivänpaahtimet ym. Isompia tuotteita, esim töllöjä ja pesukoneita on velvollisuus vaan mikäli ostetaan uusi tilalle... Monet kaatopaikat ja kierrätyskeskukset ottavat kaiken romun vastaan eikä maksa mitään...

      Lainaa

    25. Tulos: +34 (40 ääntä)
      Minusta tuo Crocs-jättiläinen on varsin suloinen. Oikeastaan se on ainoa tuote, jonka voisin kyseiseltä merkiltä ostaa. Jos se on niin suuri, että sen sisään voi mennä, tekisin siitä sängyn. Muuten kulkisin kaduilla se päässäni, ja kurkkisin vain noista rei'istä. Jännitystö elämään.

      Lainaa

    26. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Bob: Pakko avautua. Täällä missä asun, lähellä on kierrätyskeskus, jonne esim. TV:t voi viedä ilmaiseksi. Siellä ne käsitellään kuten kuuluu. Silti joskus näkee näitä sankareita jotka “laiskuuttaa” roudaa töllöjänsä metsään. En käsitä! Ihminen on laiska paska toisinaan.
      Meillä on tossa roskisten vieressä just täynnä tätä kamaa.. Ja yks mitä oon nähny ympäri Suomea on että käytetään yhtä roskista siitä vaikka toinen ois puolillaan nii toinen ängetään nii täyteen että yli tulee. Pari askelta on liikaa sitten?

      Lainaa

    27. Ah, rakkaat naapurini 9.1.2015 14:57
      Tulos: +41 (41 ääntä)
      Nooh, asun kaupungin vuokra-asunnossa, ja suurin osa naapureistani vaikuttaa olevan elämäm koululaisia, joille sossu maksaa vuokran. Ainakin kaljaa kannetaan lähikaupasta ihan kiitettävällä vauhdilla. Nämä elämäm koululaiset sitten tykkäävät kantaa vanhat huonekalunrämänsä roskiskatokseen, jolloin sinne ei paljon muuta mahdu. Lisäksi tuntuu olevan ylivoimaisen vaikeaa nostaa jäteastian kansi, että ne omat roskansa saisi nakattua astiaan. Siellä on katos täynnä roskapusseja pitkin poikin ja paskaisten huonekalujen labyrintti. Ja tietenkin katos on myös täynnä huoltomiehen jättämiä vihaisia lappuja. Viime vuonna saatiin kameravalvontakin katokseen, koska näitä puoliksi hajalla olevia ja käyttökelvottomia huonekaluja vain ilmestyi. Yhdessä sängyssä oli myös ehtaa p*skaa kuorrutteena. Voi roskakuskiparkoja. Meillä on muuten sorttiasema tossa alle puolen kilsan päässä...

      Lainaa

    28. Tulos: +7 (11 ääntä)
      virossa: Viron Crocs-liikkeen edessä oli tuollainen, mutten tiennyt että se olisi ollut myytävänä Perus mainonnalta vaikutti.
      Syyllisetkin selvisi.

      Lainaa

    29. Tulos: -46 (52 ääntä)
      Kyllä taitaa olla sairasta porukkaa täällä, huomaa et seksi aina mielessä, toi viimenen kuva ainakin. Kohta suomessa pedofiilia laillista

      Lainaa

    30. Tulos: +35 (39 ääntä)
      noriko: Kyllä taitaa olla sairasta porukkaa täällä, huomaa et seksi aina mielessä, toi viimenen kuva ainakin. Kohta suomessa pedofiilia laillista
      wat

      Lainaa

    31. Tulos: +6 (34 ääntä)
      noriko: Kyllä taitaa olla sairasta porukkaa täällä, huomaa et seksi aina mielessä, toi viimenen kuva ainakin. Kohta suomessa pedofiilia laillista
      Pedofilia ON Suomessa laillista (onneksi). Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on rikos, mutta ei verrannollinen pedofiliaan.

      Lainaa

    32. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Epo: wat
      Räsänen eksyi paikan päälle..

      Lainaa

    33. Onneksi muutin pois 14.1.2015 4:59
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Vain Ylivieskassa...

      Lainaa

    34. Tulos: +27 (27 ääntä)
      meh: Pedofilia ON Suomessa laillista (onneksi). Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on rikos, mutta ei verrannollinen pedofiliaan.
      Tulipa aivopieru. Piti sanoa, ettei ole suoraan verrannollinen pedofiliaan,sillä osa pedofiileistä eivät koskaan sekaannu lapsiin.

      Lainaa

    35. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Bob: Pakko avautua. Täällä missä asun, lähellä on kierrätyskeskus, jonne esim. TV:t voi viedä ilmaiseksi. Siellä ne käsitellään kuten kuuluu. Silti joskus näkee näitä sankareita jotka “laiskuuttaa” roudaa töllöjänsä metsään. En käsitä! Ihminen on laiska paska toisinaan.
      Meillä tossa on roskakatos aina täynnä kaikkea. Isoja pahvilaatikoita ei jakseta laittaa kasaan ja niille kuuluvaan laatikkoon (luulisi olevan vaikea raahata siihen 1x3m kokosta lootaa), lasit jätetään siihen vaikka ~200m päässä olisi niillekkin paikka. Huonekaluja on viikottain homehtumassa. Vaatteita jne. Kamerat, laput ja kaikki mutta eipä siihen mikään auta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, tv, telkkari, jäte, Crocs, kengät, kenkä, lapsi, risteily