Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 23

Anteeksi, mutta kuolemasi häiritsee kotirauhaani.
Rakkaat naapurit, osa 23

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 79 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +945 (1039 ääntä)
      Koska Suomi.

      Lainaa

    2. töttöröö 6.11.2014 1:28
      Tulos: +2017 (2047 ääntä)
      "Soittakaa joku ambulanssi, tällä herralla on varmaan sydänkohtaus!" "Sori, ei pysty enää, kello tuli just varttia yli kymmenen"

      Lainaa

    3. Tulos: +881 (923 ääntä)
      Huono läppä: Luulisi, että mieluummin ambulanssin ääntä yöllä kuin ikävää hajua muutaman viikon päästä

      Lainaa

    4. Tulos: +1308 (1322 ääntä)
      Pyörätuolia käyttävä tuttu asuu rivitalossa ja naapurissa asuva mummo oli valitellut siitä, miten ikävää on kun invataksi "ramppaa koko ajan pihassa ja pitää niin paljon meteliä" talvisin. Joo, eihän vammaisen nyt talvella töihin tai kauppaan tarvitse päästä. Istukoon kotonaan.

      Lainaa

    5. Tulos: +506 (536 ääntä)
      Huhhuh, onpa onni ettei minulla ole diabetesta :o Olisi aika arpomista elämän kanssa, kun jo alkujaankin pitää olla extravarovainen ettei kuole, ja sitten yöaikaan pitäisi olla extraplusplusvarovainen sen kuolemisen kanssa, ettei vain mene hengen lisäksi katto pään päältä... Varovaisimmat diabeetikot menevät varmaan jo iltakahdeksalta valmiiksi sairaalaan, että ovat sitten ainakin oikeutetut hoitoon siltä varalta jos jotain tapahtuu :) Mietin, että onkohan tässä kyse tosi niuhoista naapureista kun valittavat "jatkuvasta" häiriköinnistä, vai onkohan Ellin asunnossa aikaisemmin elämöity jotain, mikä sitten sai naapurit luulemaan että tämäkin kerta olisi jokin aiheeton ärsyttämisyritys.

      Lainaa

    6. Tulos: +209 (215 ääntä)
      Tätä menoo ei ambulanssikuskit ole kohta enää yötöissä. No onhan se terveellisempää ei ainakaan sydänkohtaukset yllätä

      Lainaa

    7. Tulos: +628 (650 ääntä)
      Kirjallisen varoituksen antaminen ilman että kysyy mahdolliselta häiriköltä selvitystä on erittäin ammattitaidotonta toimintaa. Ehkä jopa laitonta. Lisäksi, jos varoituksen saaneet sankarit eivät valita ratkaisusta, ovat hekin harvinaisen idiootteja.

      Lainaa

    8. Tulos: +374 (378 ääntä)
      Kauan ovat manailleet että tässä maassa ei hyväksytä minkäänlaista elonpitoa kerrostaloissa. Nyt voin vihdoinkin uskoa. Mutta ei, vakavissaan täytyy kyllä ihmetellä että millaisia kyyliä näissä kerrostaloissa oikein asuu. Miksi ihminen muuttaa samaan betonipönttöön muiden kanssa jos kerran ei voi hyväksyä sitä että moisesta tulee ääntä kohtuuden rajoissa?

      Lainaa

    9. Tulos: -112 (200 ääntä)
      Joo. Paitsi et kukaan isännöitsijä ei pistä kirjallista varotusta ensimmäisestä yöääntelystä. Ei jatkoon.

      Lainaa

    10. Tulos: -304 (328 ääntä)
      Kerrostalossa asuvan vain luuserit

      Lainaa

    11. Tulos: -207 (233 ääntä)
      *asuvat

      Lainaa

    12. Tulos: -477 (531 ääntä)
      Miksihän ne sokerit taas liitelivät ilmoissa? Milloinhan ne Suomen kakkostyypin diabeetikot tajuaa ottaa järjen käteen karkkipussin sijaan? Mitäs vaikka jos ihan itse saattaisitte ne verisokeriarvot ihan itse kuntoon terveellisellä ruokavaliolla, ettei tarvitse yhteiskunnan lahjoittaa turhaan varojaan teidän elintapasairauksienne hyyssäykseen. Suomessakin taidetaan olla jo miljardin hujakoilla vuosittain.

      Lainaa

    13. Tulos: +417 (441 ääntä)
      OmaVika: Miksihän ne sokerit taas liitelivät ilmoissa? Milloinhan ne Suomen kakkostyypin diabeetikot tajuaa ottaa järjen käteen karkkipussin sijaan? Mitäs vaikka jos ihan itse saattaisitte ne verisokeriarvot ihan itse kuntoon terveellisellä ruokavaliolla, ettei tarvitse yhteiskunnan lahjoittaa turhaan varojaan teidän elintapasairauksienne hyyssäykseen. Suomessakin taidetaan olla jo miljardin hujakoilla vuosittain.
      Mistä päättelit, että hällä oli juuri kakkostyypin diabetes?

      Lainaa

    14. Tulos: +115 (157 ääntä)
      Siperiassa on tilaa heille, jotka valittavat naapureiden melusta.

      Lainaa

    15. Tulos: +230 (248 ääntä)
      OmaVika: Miksihän ne sokerit taas liitelivät ilmoissa? Milloinhan ne Suomen kakkostyypin diabeetikot tajuaa ottaa järjen käteen karkkipussin sijaan? Mitäs vaikka jos ihan itse saattaisitte ne verisokeriarvot ihan itse kuntoon terveellisellä ruokavaliolla, ettei tarvitse yhteiskunnan lahjoittaa turhaan varojaan teidän elintapasairauksienne hyyssäykseen. Suomessakin taidetaan olla jo miljardin hujakoilla vuosittain.
      Toivon todella että trollaat. Onnistuit, sappi kiehuu tollasia lukiessa. Ensinnäkin, kuten jo kysytty, mistä päättelit että kyseessä on kakkostyypin diabetes? Toisekseen, tollaseen tilaan on aika vaikea pelkällä omalla panostuksella päästä (jos ei ole itsemurha mielessä ja oikein yrittämällä yritä), kyllä siinä valitettavasti on elimistö ja sattuma jollain lailla pelissä.

      Lainaa

    16. Tulos: -63 (105 ääntä)
      Suhteellisen paska läppä soittaa varoitusta henkilölle, jonka luokse ambulanssi soitetaan...Silti ne koripallot voi ottaa sieraimestaan ja kertoa, että oli tälläinen tapaus. Eikä aloittaa karmeeta kiukuttelua ja ylireagointia asiasta. Varsinkin kun häätöä ei tolla perusteella voida antaa ilman, että taloyhtiö joutuu maksamaan kovat rahat. Todennäköisesti ykköstyypin diabetes, jossa tietenkin reagoidaan oireisiin (matala/korkea) oman harkintakyvyn mukaan.

      Lainaa

    17. diilimääs 6.11.2014 11:07
      Tulos: +221 (223 ääntä)
      Pitääpä muistaa, kun asun yksityisen ambulanssikuljetusfirman vieressä, että menen laittamaan lapun "ei hälytysajoa klo: 22:00- 06:00 kiitos. Hiljaisuus meidän rivitalossa, tahdomme nukkua. Kiitos." Saman voisi heittää siinä toisella puolella olevalle paloasemalle. Nuo perkuleet kun lähtevät joskus öisinkin pillit ulvoen ja valot vilkkuen keikalle. Joskus olen jopa itse työvuorossa menossa mukana, en saa edes töissä nukkua yöllä. Kyllä, tämä kuulostaa hyvältä diililtä.

      Lainaa

    18. Tulos: -189 (209 ääntä)
      touche: Toivon todella että trollaat. Onnistuit, sappi kiehuu tollasia lukiessa. Ensinnäkin, kuten jo kysytty, mistä päättelit että kyseessä on kakkostyypin diabetes? Toisekseen, tollaseen tilaan on aika vaikea pelkällä omalla panostuksella päästä (jos ei ole itsemurha mielessä ja oikein yrittämällä yritä), kyllä siinä valitettavasti on elimistö ja sattuma jollain lailla pelissä.
      Jos kyseessä olisi kakkostyypin diabetes, niin kyllä se tila on aivan itseaiheutettu. Lukuunottamatta raskaudenaikaista diabetestä.

      Lainaa

    19. Seppo Saviniemi 6.11.2014 11:39
      Tulos: +163 (175 ääntä)
      Joillekin se yksikin kolahdus sekunninkaan yli klo 22:00 on "jatkuvaa häiriköintiä." Tylsistyneet vanhukset ja muut elämäänsä vittuuntuneet tulevat lähes housuihinsa kun pääsevät kiusaamaan muita sääntöihin vedoten. Tietysti, jos joku ihan oikeasti pitää melua ympäri yön niin saa valittaa, mutta pienet tömähdykset silloin tällöin pitää jokaisen kestää.

      Lainaa

    20. Tulos: +147 (157 ääntä)
      Samassa rapussa taas asuu niitä valittaja mammoja, joiden mielestä melu on liian kova jos yskii tahtomattaan tai pieraisee liian kovaa paskalla.

      Lainaa

    21. Tulos: +150 (162 ääntä)
      ruffel: Suhteellisen paska läppä soittaa varoitusta henkilölle, jonka luokse ambulanssi soitetaan…Silti ne koripallot voi ottaa sieraimestaan ja kertoa, että oli tälläinen tapaus. Eikä aloittaa karmeeta kiukuttelua ja ylireagointia asiasta. Varsinkin kun häätöä ei tolla perusteella voida antaa ilman, että taloyhtiö joutuu maksamaan kovat rahat. Todennäköisesti ykköstyypin diabetes, jossa tietenkin reagoidaan oireisiin (matala/korkea) oman harkintakyvyn mukaan.
      En tiedä mikä sinulla on päässä vikana, mutta itse en näe tässä mitään ylireagointia. Siis kyseinen henkilöhän julkaiseen tapauksesta vain omalla seinällään julkaisun. Mitä vitun ylreagointia tuo muka oli? Todennäköisesti juu vaatii varoituksen perumista, mutta se on asia erikseen.

      Lainaa

    22. Tulos: +99 (115 ääntä)
      erwe: Kerrostalossa asuvan vain luuserit
      Ja näin tyhmät kommentin laittajat asuvat tynnyrissä ja muodostavat automaattisesti ennakkokäsityksen kaikista ihmisistä:D aika jännää...

      Lainaa

    23. vihainen kyylä-naapurisi 6.11.2014 12:58
      Tulos: +107 (109 ääntä)
      Markopolo: Huono läppä: Luulisi, että mieluummin ambulanssin ääntä yöllä kuin ikävää hajua muutaman viikon päästä
      EI! siitä hajusta saa sitten sen seuraavan varoituksen! aijai ja kolmannestahan sitten se lähtö tuleekin... tässä tapauksessa sitten toistamiseen.

      Lainaa

    24. Tulos: +118 (126 ääntä)
      Toivottavasti Elli ottaa yhteyttä vuokranantajaan ja kertoo tilanteen. Eikös lakikin jo sano jotain asiaan, jos yritetään estää avunsaaminen kun sitä tarvitaan ja tuostahan nyt on ymmärrettävissä, että häädöllä uhataan jos kutsut ambulanssin yöllä.

      Lainaa

    25. Tulos: +39 (53 ääntä)
      Kunnianloukkaus, kenties? "Joka 1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka 2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista, on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon."

      Lainaa

    26. Hörhöjä kaikkialla 6.11.2014 14:34
      Tulos: +72 (76 ääntä)
      Turo: Kirjallisen varoituksen antaminen ilman että kysyy mahdolliselta häiriköltä selvitystä on erittäin ammattitaidotonta toimintaa. Ehkä jopa laitonta. Lisäksi, jos varoituksen saaneet sankarit eivät valita ratkaisusta, ovat hekin harvinaisen idiootteja.
      Niinhän se onkin, minäkin sain sellaisen heti muutettuani uuteen asuntoon. Mitään suullisia varoituksia en tuota ennen kuullut. Asialla taisi olla kerrostalon mummot jotka eivät pidä nuorista.

      Lainaa

    27. Tulos: +166 (172 ääntä)
      OmaVika: Miksihän ne sokerit taas liitelivät ilmoissa? Milloinhan ne Suomen kakkostyypin diabeetikot tajuaa ottaa järjen käteen karkkipussin sijaan? Mitäs vaikka jos ihan itse saattaisitte ne verisokeriarvot ihan itse kuntoon terveellisellä ruokavaliolla, ettei tarvitse yhteiskunnan lahjoittaa turhaan varojaan teidän elintapasairauksienne hyyssäykseen. Suomessakin taidetaan olla jo miljardin hujakoilla vuosittain.
      Oletko kenties niitä ihmisiä, jotka näkevät sanan "diabetes" ja ryntäävät heti suu vaahdossa kommentoimaan "turhista elintasosairauksista"? Todella älykästä ja empaattista. Tämän tarinan kannalta ei ole mitään merkitystä, oliko tila itseaiheutettu vai ei. Tässä mokasivat naapuri ja isännöitsijä.

      Lainaa

    28. Tulos: +159 (167 ääntä)
      Kyseessä on ykköstyyppiläinen.. Elikkäs jos ambulanssia ei ois soitettu, ykköstyyppiläinen voi KUOLLA! Ykkösenä itekki tiiän miten hankalaa diabeteksen hoito on ja ketoaineitten nousu, mistä on muuten kyse tilanteessa, tuhoaa munuaiset, silmät, sydämen. On hyvä mennä sairaalaan hoitoon etenki jos laattaa koska silloin ei voi juoda, mikä auttaa huuhtomaan veren ketoaineista. Ketoaineet vaan jää vereen. Ja tämä tilanne eli ketoasidoosi tai suomeksi happomyrkytys on erittäin vakava tila ja tapahtuu pääasiassa ykköstyyppiläisille, koska kakkosten kroppa tekee insuliniia ja estää vakavan happomyrkytyksen.

      Lainaa

    29. diabeetikko 6.11.2014 16:38
      Tulos: +99 (105 ääntä)
      Itellä kans ykköstyyppi, kuulostais siltä että Ellillä on ollu ketoaineita. Toivottavasti voi nyt hyvin ja isännöitsijän kanssa asiat sovittu... Ei tollasesta pitäis saada varotusta. Varmaan joku elämäänsä kyllästynyt mummeli halunnut luoda draamaa.

      Lainaa

    30. Tulos: +73 (83 ääntä)
      MUn talossahan on siis ihan yleistä että tehään aiheettomia varoituksia ja oon saanu kirjallisia varotuksia joissa lukee, että "Lukuisista suullisista huomautuksista huolimatta" jaa..että mistä hiton suullisista huomautuksista?! Hauskinta oli varmaa se kun minulla oli aiiiina auto oven eessä, mutta ei ollu silloin autoa eikä korttia ja toinen on tämä, että meidän talossa on kuulemma allergikko joten en saa pitää koiraani vapaana kun vien sitä lenkille..

      Lainaa

    31. Tulos: +44 (48 ääntä)
      Tuossa kirjallisessa varoituksessa on muotovirhe, joten ainakaan tämän varoituksen perusteella ei toimenpiteisiin kannata ryhtyä. Varoituksessa täytyy nimittäin mainita selkeästi, että jatkotoimenpide on huoneiston ottaminen taloyhtiön hallintaan.

      Lainaa

    32. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Nämä on taas näitä, jotka eivät kestä kestä muiden ihmisten elämää tai sitä, että niistä lähtee ääntä. Jos et halua kuunnella elämän ääniä, mene asumaan jonnekin tynnyriin metsään, niin kuin joku jo totesikin.

      Lainaa

    33. Tulos: -16 (58 ääntä)
      Jos huomasitte, niin varoituksessa lukee: "toistuvasta häiriköinnistä"! Ei sitä tästä yhdestä tullut.

      Lainaa

    34. Tulos: +86 (92 ääntä)
      Jenni: Jos kyseessä olisi kakkostyypin diabetes, niin kyllä se tila on aivan itseaiheutettu. Lukuunottamatta raskaudenaikaista diabetestä.
      Eli Jennillä on tässä maailmassa vain tyypin 2 diabetes ja raskausdiabetes? Kannattaa muuten pitää suu supussa jos joku kertoo sairastavansa diabetesta, saatat nolata itsesi pahasti ja pahimmillasi pilata toisen päivän. Luultavasti kuitenkin aiheutat selkäsi takana naurua kun diabeetikko kertoo sammakoitasi eteenpäin.

      Lainaa

    35. Tulos: +17 (55 ääntä)
      meh: Kunnianloukkaus, kenties? “Joka 1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka 2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista, on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon.”
      Suomalaiset sitten RAKASTAA vetää tämän "kunnianloukkaus"-kortin esille, oli tilanne mikä tahansa. Kyllä on teillä kunnia herkässä, kun jonkun eriävästä mielipiteestäkin pitää itkeä sitä kuuluisaa sutta, joka kunnianloukkaus-nimellä ratsastaa. Läheiseni, joka on poliisi, kertoi, että Suomen laista oltaisiin poistamassa (tai oltaisiin ajamassa asiaa, jotta saataisiin poistettua, en nyt muista) kunnianloukkaus-kohta kokonaan, että sekopäät ei työllistäisi poliisia turhaan tekemällä ilmoituksia tyyliin "kunnianloukkaus, koska joku oli netissä eri mieltä mun kanssa". Arvatkaa kuinka paljon näitä hulluja on? No ihan saatanan paljon. "Se ei tykännyt mun kissakuvasta, kunnianloukkaus." Joo, ehkä Elliä kohdeltiin tökerösti, mutta se, että sä nyt osaat lainata lakikirjasta jonkun satunnaisen hölynpöly-kohdan joka vähän kuulostaa siltä, että voisi olla jotain tähän liittyvää, ei silti tee siitä kunnianloukkausta. Pliis älä enää ikinä käytä sanaa kunnianloukkaus.

      Lainaa

    36. Tulos: +90 (98 ääntä)
      Turo: Kirjallisen varoituksen antaminen ilman että kysyy mahdolliselta häiriköltä selvitystä on erittäin ammattitaidotonta toimintaa. Ehkä jopa laitonta. Lisäksi, jos varoituksen saaneet sankarit eivät valita ratkaisusta, ovat hekin harvinaisen idiootteja.
      Itse istun taloyhtiön hallituksessa ja tämä kyseinen "moka" on luultavasti naapurin tulostama täysin arvoton "varoitus", sillä taloyhtiöissä vaaditaan kolmen osakkaan ilmoitukset häiriökäyttäytymisestä tarkkaan kirjattuine päivämäärineen ja kellonaikoineen joita verrataan 3kk seurantajaksolla ristiin. Ja vasta sitten voidaan antaa ensimmäinen varoitus. Tässä tilanteessa asukkaan pitäisi ottaa kontaktia kyseisen lappusen suhteen taloyhtiön hallitukseen ja varmistaa että onko tämä jonkun naapurikyttääjän toimia, vai ihan oikeasti taloyhtiön hallitukselta tullut viesti. Näitä on meilläkin jouduttu selvittämään ja onneksi viimeiset 15 kaikissa myytävissä tulostimissa on tulostesteissa mikroleima ja jonka avulla tuloste voidaan yksilöidä tulostimeen rikostutkijan toimesta. Muutama omatoiminen varoituksien jakaja on vuosien aikana täten potkittu pihalle ja yksi asunto haltuunotettu vanhemman ihmisen jatkuvan härötulostuksien vuoksi.

      Lainaa

    37. Tulos: +17 (33 ääntä)
      Edellisessä taloyhtiössä ei ikinä vaivauduttu varoittelemaan mistään muuten kuin suoraan kirjallisesti samoin tein, ja ne aiheet oli mitä mielikuvituksellisimpia, paras kaikista oli sadevesien valuminen parvekkeeltani alakerran mummon parvekkeelle, tällainen valitus todellakin tuli kirjallisena taloyhtiöstäni :) Ja koirien haukkuminen oli joka ikinen kerta jatkuvaa ja pitkäkestoista jos erehdyin jättämään nuo tunniksi keskenään yhden kerran, siitä on ihan laki olemassa, neljä tuntia pitää piskin haukkua yhtäjaksoisesti jotta sitä voi kutsua jatkuvaksi. Mutta siis meille tuli valitus kerrasta, ja tunnista. Ja useampia sellaisia. Kiitos luojan asustamme nykyään omakotitalossa missä on vain yksi naapuri parin kilsan säteellä, kerrostaloelämää ei kestä hullukaan...

      Lainaa

    38. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Tuli näistä valittavista naapureista mieleen, että joskus kaveripariskunnan naapuri laittoi postiluukusta ihan ystävällisen ehdotuksen, että josko tämä pariskunta voisi laittaa kahvikuppien pohjaan jonkinlaisen pehmusteen, kun pöytään kolahtavan kahvikupin ääni häiritsee. Ja tosiaan ei siellä kämpällä niitä kahvikuppeja mitenkään paiskottu mielestäni.

      Lainaa

    39. Tulos: -58 (74 ääntä)
      Lobo: Eli Jennillä on tässä maailmassa vain tyypin 2 diabetes ja raskausdiabetes? Kannattaa muuten pitää suu supussa jos joku kertoo sairastavansa diabetesta, saatat nolata itsesi pahasti ja pahimmillasi pilata toisen päivän. Luultavasti kuitenkin aiheutat selkäsi takana naurua kun diabeetikko kertoo sammakoitasi eteenpäin.
      Niinno, jos osaisit lukea niin tarkoitin, että JOS kyseessä olisi. Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja isälläni on juveniili diabetes. Joten tuskin kovinkaan pahasti nolaan itseäni diabetestä sairastavien seurassa. Se vaan on tänä päivänä karu tosiasia, että kakkostyypin diabetes on lähes jokaisessa tapauksessa elintavoilla itseaiheutettu. Juveniilin diabeteksen sairastajat on luku täysin erikseen, sillä kehon insuliinituotanto on loppunut täysin, etkä sille itse voi edes elintapamuutoksilla mitään tehdä.

      Lainaa

    40. Tulos: -54 (62 ääntä)
      Ja itseasiassa aiempi kommenttini tuolla ylhäällä ei liittynyt mitenkään mokassa esiintyvän henkilön pahaan oloon ja sokereiden laskuun, vaan nimenomaan siihen tyypin II diabetekseen.

      Lainaa

    41. ohikulkija 7.11.2014 8:41
      Tulos: +14 (30 ääntä)
      dollyboy: Suomalaiset sitten RAKASTAA vetää tämän “kunnianloukkaus”-kortin esille, oli tilanne mikä tahansa. Kyllä on teillä kunnia herkässä, kun jonkun eriävästä mielipiteestäkin pitää itkeä sitä kuuluisaa sutta, joka kunnianloukkaus-nimellä ratsastaa. Läheiseni, joka on poliisi, kertoi, että Suomen laista oltaisiin poistamassa (tai oltaisiin ajamassa asiaa, jotta saataisiin poistettua, en nyt muista) kunnianloukkaus-kohta kokonaan, että sekopäät ei työllistäisi poliisia turhaan tekemällä ilmoituksia tyyliin “kunnianloukkaus, koska joku oli netissä eri mieltä mun kanssa”. Arvatkaa kuinka paljon näitä hulluja on? No ihan saatanan paljon. “Se ei tykännyt mun kissakuvasta, kunnianloukkaus.” Joo, ehkä Elliä kohdeltiin tökerösti, mutta se, että sä nyt osaat lainata lakikirjasta jonkun satunnaisen hölynpöly-kohdan joka vähän kuulostaa siltä, että voisi olla jotain tähän liittyvää, ei silti tee siitä kunnianloukkausta. Pliis älä enää ikinä käytä sanaa kunnianloukkaus.
      Hyvä pointti, mutta tässä oli kyse ihan erilaatuisesta tilanteesta kuin nuo yllä selittämäsi. Kunnianloukkaus-käsitteellä on oma aikansa ja paikkansa, ja vaikka sitä ylikäytetään täysin turhien asioiden yhteydessä, se ei poista sen tarpeellisuutta todellisissa tilanteissa. Minusta tämä tapaus jo vähintäänkin täyttää rikosnimikkeen kriteerit. Pliis älä enää ikinä tule jauhamaan asiaan liittymätöntä paskaa tilanteeseen, jossa kunnianloukkaus on oikeasti todellinen. Vaikka läheisesi joutuu työssään kiristelemään hampaitaan turhien syytteiden takia, niin samoin kuin nämä turhat syytteennostajat, sinä myös pidät paljon melua tyhjästä ja saatat jopa pelotella jonkun, joka on oikeasti joutunut rikoksen uhriksi, nostamasta syytettä.

      Lainaa

    42. PimpeliPom.. 7.11.2014 8:42
      Tulos: -14 (38 ääntä)
      Tälläset on seurausta kaikenmaailman lutkamielisten päiviräsästen toimista, jotka olisivat oikein tyytyväisiä siihen, että kaikki kiellettäisiin paitsi hiljaa paikallaan istuminen, rukoilu ja synninpäästö.

      Lainaa

    43. Tulos: -76 (88 ääntä)
      tony: Koska Suomi.
      Koska jatkuvaa metelöintiä. Yksi kerta ei ole jatkuvaa, eikä isännöitsijä voi jaella varoituksia yhden ambulanssikeikan vuoksi. Diabeetikko voisi hiukan sivistää kumppaniaan hätätilanteissa toimimisen suhteen, vaikuttaa kuitenkin siltä että se ei onnistu kun kumppanit vaihtuvat tiuhaan.

      Lainaa

    44. Tulos: +36 (40 ääntä)
      Onko tuollaiset varoitukset laillisia? Olisi varmasti rikosoikeudellisesti mielenkiintoista, koska nuo varoitukset perustuvat yleensä yhden ihmisen ilmoitukseen, eikä molempia osapuolia kuulla. Itse nauraisin isännöitsijälle päin naamaa ja käskisin tulla sit kun on oikeasti asiaa.

      Lainaa

    45. Tulos: +14 (20 ääntä)
      höpöhö: Joo. Paitsi et kukaan isännöitsijä ei pistä kirjallista varotusta ensimmäisestä yöääntelystä. Ei jatkoon.
      Mistä päättelit, että oli ensimmäinen?

      Lainaa

    46. yli opisto hörho 7.11.2014 12:38
      Tulos: +20 (24 ääntä)
      Tuo on jo kyllä ihan helvetin naurettavaa ja paskaa käytöstä isännöitsijältä.

      Lainaa

    47. Tulos: +20 (26 ääntä)
      Onneksi itse asun niin suvaitsevaisessa talossa, että ei täällä kuolla tarvi. Ambulanssin saa soittaa milloin haluaa. Itse tosin olen soittanut paikalle vain poliisit, mutta sekin taisi olla naapureista ok, kun ei tullut mitään valitusta virkavallasta. :)

      Lainaa

    48. Tulos: +52 (58 ääntä)
      Elisa: Koska jatkuvaa metelöintiä. Yksi kerta ei ole jatkuvaa, eikä isännöitsijä voi jaella varoituksia yhden ambulanssikeikan vuoksi. Diabeetikko voisi hiukan sivistää kumppaniaan hätätilanteissa toimimisen suhteen, vaikuttaa kuitenkin siltä että se ei onnistu kun kumppanit vaihtuvat tiuhaan.
      Eiköhän se ole jokaisen ihan oma asia, kuinka tiuhaan kumppanit vaihtuvat. Mikä sinä olet muiden ihmisten elämää arvostelemaan?

      Lainaa

    49. Tulos: +20 (26 ääntä)
      Ihana suomi! Kielletään nyt ambulanssitkin yöaikaan tähän samaan syssyyn..

      Lainaa

    50. Tulos: +52 (56 ääntä)
      Ei ymmärrä. Valituksen tehnyt on nimenomaan nähnyt ambulanssin talon pihalla Olisiko ensihoitajien pitänyt kuiskailla keskenään? Kuinka elämästä vieraantunut voi olla?

      Lainaa

    51. Tulos: -10 (20 ääntä)
      ohikulkija: Pliis älä enää ikinä tule jauhamaan asiaan liittymätöntä paskaa tilanteeseen, jossa kunnianloukkaus on oikeasti todellinen.
      Jatkossakin tulen, ihan vain sua kiusatakseni. Rikosnimike ei ole yhtä kuin kunnianloukkaus, tässä on ihan varmasti kyse jostain aivan muusta, varmaan jopa laiton uhkaus olisi lähempänä. Alkuperäinen möllöttäjä ei vaan vissiin tiedä mitään muuta rikosnimikettä kuin kunnianloukkaus, joten päätti sen sitten heittää pöytään.

      Lainaa

    52. Tulos: -61 (67 ääntä)
      ilarim: En tiedä mikä sinulla on päässä vikana, mutta itse en näe tässä mitään ylireagointia. Siis kyseinen henkilöhän julkaiseen tapauksesta vain omalla seinällään julkaisun. Mitä vitun ylreagointia tuo muka oli? Todennäköisesti juu vaatii varoituksen perumista, mutta se on asia erikseen.
      Hassua että oletat tuntematta tapausta minulla olevan päässä vikaa, samalla kun et osaa lukea yhtään. Taitaa kyllä se kehdosta lattialle paiskoja löytyä sinun sukupuustasi, ei minun. Nainen saa avautua asiasta privaatisti tai julkisesti, mutta mielensä pahoittaminen tollasesta on naurettavaa paskaa. Se diabetes ei ole mikään mystinen sairaus, se on todella looginen: SINULLA EI OLE INSULIININ TUOTANTOA. - Verensokerin mittaus ennen ateriaa ja sen jälkeen, tietysti aina kun olossa on muutoksia - Verensokerin korjaaminen: Syö hiilareita tai laita insuliinia - Ei alkoholia ainakaan siihen pisteeseen, että ei kykene hoitamaan itseään - VÄLITÄ TERVEYDESTÄSI. - Kerro läheisille miten pitää reagoida, jos laiminlyöt omaa hoitoasi (Alkoholi) Ei ole vaikeaa ja siitä itkeminen on ihan turhaa. Naapurille voi sanoa, että lopettaa turhien valitusten tekeminen mutta samoin sinulle. Et säkään turhan välkky ihmiseksi ole, kun otat kitkaa vastauksesta joka ei edes sinulle millään tavalla kuulu. Taidat olla samanlainen itkupotkuraivari mielensä pahoittaja...Otan osaa läheisillesi.

      Lainaa

    53. Tulos: +53 (61 ääntä)
      Ihanan empaattinen sairaanhoitaja! Kerrohan vielä, miten suhtaudut alkoholisteihin ja narkkareihin! Iloa työelämääsi!
      Jenni: Niinno, jos osaisit lukea niin tarkoitin, että JOS kyseessä olisi. Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja isälläni on juveniili diabetes. Joten tuskin kovinkaan pahasti nolaan itseäni diabetestä sairastavien seurassa. Se vaan on tänä päivänä karu tosiasia, että kakkostyypin diabetes on lähes jokaisessa tapauksessa elintavoilla itseaiheutettu. Juveniilin diabeteksen sairastajat on luku täysin erikseen, sillä kehon insuliinituotanto on loppunut täysin, etkä sille itse voi edes elintapamuutoksilla mitään tehdä.

      Lainaa

    54. sinkkiskorn 9.11.2014 2:36
      Tulos: +61 (65 ääntä)
      ruffel: Hassua että oletat tuntematta tapausta minulla olevan päässä vikaa, samalla kun et osaa lukea yhtään. Taitaa kyllä se kehdosta lattialle paiskoja löytyä sinun sukupuustasi, ei minun. Nainen saa avautua asiasta privaatisti tai julkisesti, mutta mielensä pahoittaminen tollasesta on naurettavaa paskaa. Se diabetes ei ole mikään mystinen sairaus, se on todella looginen: SINULLA EI OLE INSULIININ TUOTANTOA. - Verensokerin mittaus ennen ateriaa ja sen jälkeen, tietysti aina kun olossa on muutoksia - Verensokerin korjaaminen: Syö hiilareita tai laita insuliinia - Ei alkoholia ainakaan siihen pisteeseen, että ei kykene hoitamaan itseään - VÄLITÄ TERVEYDESTÄSI. - Kerro läheisille miten pitää reagoida, jos laiminlyöt omaa hoitoasi (Alkoholi) Ei ole vaikeaa ja siitä itkeminen on ihan turhaa. Naapurille voi sanoa, että lopettaa turhien valitusten tekeminen mutta samoin sinulle. Et säkään turhan välkky ihmiseksi ole, kun otat kitkaa vastauksesta joka ei edes sinulle millään tavalla kuulu. Taidat olla samanlainen itkupotkuraivari mielensä pahoittaja…Otan osaa läheisillesi.
      Diabetes ei nyt kyllä ihan toimi noin matemaattisesti ja loogisesti kuin annat ymmärtää. Hormonitoiminta, mielialat, vuorokaudenaika, ulkolämpötila, harrastukset ja kaikki vaikuttaa verensokeriin. Välillä olen syönyt niin yksinkertaisesti laskettavissa olevaa ruokaa kuin vain voi olla ja pistänyt insuliinit, mutta silti verensokeri voi heitellä taivaissa tai pohjalla myöhemmin mitattuna. Ärsyttää, että tommoset helevetin ei-diabeetikot tulee latelee totuuksia tästä niin kauheen helposta sairaudesta, mikä on niin looginen hoitaa. (Tiesitkö muuten, että sitä omaa tuotantoa voi jäädä jäljelle vielä pitkäksi aikaan kun sairaus on todettu. Jäljellä oleva insuliinituotanto voi myös pienen hiipumisen jälkeen vilkastua vielä hetkeksi ja lopulta lähteä taas hiipumaan kunnes se kokonaan päättyy. Koita nyt siinä itteesi hoitaa.) Toi vuorokausiasia on mulla erityisen kinkkinen. Tässä esimerkki: Tein töissä ennen iltavuoroja, kunnes musta tehtiin aamuvuorolainen. Aamuisin varauduin temppuilevaan verensokeriin, koska muistelin että ennen olen aina tarvinnut enemmän insuliinia aamuisin. Oppikirjojejinkin mukaan tää looginen sairaus toimii niin, että insuliinin tarve kasvaa aamuisin. Siinä sitten ensimmäiset viikot hain tasapainoa ja meinasin pariin kertaa töissä pyörtyä kun sokerit romahti. Onneksi oli ymmärtäväinen työantaja, joka tiesi että saatan tarvita pienen hetken istua alas ja huikata mehua huiviin. Toinen hyvä esimerkki tästä niin riskittömästä ja-ikinä-ei-mitään-tapahdu sairaudesta on, kun harrastan skeittaamista sekä lumilautailua. En ikinä tiedä etukäteen miten pitäisi ottaa inskat ennen treenejä. Yleensä en tuppaa ottaa liikuntaa varten välipalaa, koska tiedän että jännittäminen nostaa sokeria ja uudet temput jännittää. Kuitenkin joskus tulee niin rentoja päiviä ettei jännitys nousekkaan korkeaksi, jolloin liikunnan verensokeria laskeva vaikutus pääsee yllättämään. Ruffel on hyvä ja ottaa vaikkaa mun diabeeteksen ittelleen kun on kerta niin helppoa. Harmi vain että se ei onnistu, mutta suututtaa toi sun kommentti niin paljon, että tekisi mieli sanoa että ansaitsisit sen. Tosin en toivoisi tätä pahimmallekkaan viholliselle. Kyllähän hyvässä hoidossa hoitotasapaino säilyy yleisesti ottaen hyvin, mutta tää sairaus EI ole mustavalkoinen ja poikkeustilanteet ja selittämättömätkin heittelyt sokerissa saa kyllä vahvimmankin henkilön turhautuneeksi. terv. diabeetikko

      Lainaa

    55. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Elisa: Koska jatkuvaa metelöintiä. Yksi kerta ei ole jatkuvaa, eikä isännöitsijä voi jaella varoituksia yhden ambulanssikeikan vuoksi. Diabeetikko voisi hiukan sivistää kumppaniaan hätätilanteissa toimimisen suhteen, vaikuttaa kuitenkin siltä että se ei onnistu kun kumppanit vaihtuvat tiuhaan.
      Mistä tiedät miten kauan Elli ja Arttu ovat olleet yhdessä? Mistä edes päättelit että he ovat pariskunta? Ja ainakin minun tietääkseni diabeetikon hätätilanteessa se mitä pitää tehdä on juurikin ensihoidon kutsuminen paikalle. Eli Arttu teki juuri niinkuin pitikin, tietämättään.

      Lainaa

    56. Tulos: +6 (12 ääntä)
      ohikulkija: Hyvä pointti, mutta tässä oli kyse ihan erilaatuisesta tilanteesta kuin nuo yllä selittämäsi. Kunnianloukkaus-käsitteellä on oma aikansa ja paikkansa, ja vaikka sitä ylikäytetään täysin turhien asioiden yhteydessä, se ei poista sen tarpeellisuutta todellisissa tilanteissa. Minusta tämä tapaus jo vähintäänkin täyttää rikosnimikkeen kriteerit. Pliis älä enää ikinä tule jauhamaan asiaan liittymätöntä paskaa tilanteeseen, jossa kunnianloukkaus on oikeasti todellinen. Vaikka läheisesi joutuu työssään kiristelemään hampaitaan turhien syytteiden takia, niin samoin kuin nämä turhat syytteennostajat, sinä myös pidät paljon melua tyhjästä ja saatat jopa pelotella jonkun, joka on oikeasti joutunut rikoksen uhriksi, nostamasta syytettä.
      Eikä täytä. Edellinen kommentoija on oikeassa. Ihan turha huutaa kunnianloukkausta joka käänteessä. Pelkästään sitä, että joku ymmärtämätön idiootti tulkitsee jotain tilannetta päin prinkkalaa ei tee asiasta kunnianloukkausta. Kunnianloukkauksen ykköskohdassa kyseessä on henkilöä solvaavien asioiden huutelu kylillä tai netissä tai ylipäänsä jollekin toiselle, ja kakkoskohta käsittää mm. toisen solvaamisen suoraan, mutta siltä vaaditaan jo vähän enemmän kuin "olisitko kiva etkä metelöisi kutsumalla ambulansseja". Muistaakseni joku teini sai kunnianloukkaustuomion jokunen vuosi sitten huoriteltuaan toista teiniä julkisesti, mutta mikäli kyseessä olisivat olleet työikäiset aikuiset, tuskin tällaiseen asiaan olisi poliisien ja oikeuslaitoksen resursseja käytetty. Kunnianloukkauksen tulee olla oikeasti kunniaa pahasti loukkaavaa, jos asian haluaa saada yhteiskunnan ajettavaksi. Varsinkin tässä nykyisessä taloudellisessa tilanteessa voin luvata, että poliisi heittää tällaiset jutut suoraan syyttäjälle, joka lopettaa tutkinnan alkuunsa joko sillä perusteella, että asiassa ei ole tapahtunut rikosta, tai että rikos on vähäinen ja jäisi syyttämättä kuitenkin. Tietenkin jokaisella on oikeus itse ajaa syytteitä, joten varautukaa siihen etukäteen.

      Lainaa

    57. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Turo: Kirjallisen varoituksen antaminen ilman että kysyy mahdolliselta häiriköltä selvitystä on erittäin ammattitaidotonta toimintaa. Ehkä jopa laitonta. Lisäksi, jos varoituksen saaneet sankarit eivät valita ratkaisusta, ovat hekin harvinaisen idiootteja.
      Nimenomaan. Ei tuollaista varoitusta pidä ottaa vastaan. Eikä muutenkään varoituksia tuolla lailla jaella, että "joku rapusta oli kuullut jotain". Kautta linjan hölmöilyä.

      Lainaa

    58. Tulos: +39 (41 ääntä)
      sinkkiskorn: Diabetes ei nyt kyllä ihan toimi noin matemaattisesti ja loogisesti kuin annat ymmärtää. Hormonitoiminta, mielialat, vuorokaudenaika, ulkolämpötila, harrastukset ja kaikki vaikuttaa verensokeriin. Välillä olen syönyt niin yksinkertaisesti laskettavissa olevaa ruokaa kuin vain voi olla ja pistänyt insuliinit, mutta silti verensokeri voi heitellä taivaissa tai pohjalla myöhemmin mitattuna. Ärsyttää, että tommoset helevetin ei-diabeetikot tulee latelee totuuksia tästä niin kauheen helposta sairaudesta, mikä on niin looginen hoitaa. (Tiesitkö muuten, että sitä omaa tuotantoa voi jäädä jäljelle vielä pitkäksi aikaan kun sairaus on todettu. Jäljellä oleva insuliinituotanto voi myös pienen hiipumisen jälkeen vilkastua vielä hetkeksi ja lopulta lähteä taas hiipumaan kunnes se kokonaan päättyy. Koita nyt siinä itteesi hoitaa.) Toi vuorokausiasia on mulla erityisen kinkkinen. Tässä esimerkki: Tein töissä ennen iltavuoroja, kunnes musta tehtiin aamuvuorolainen. Aamuisin varauduin temppuilevaan verensokeriin, koska muistelin että ennen olen aina tarvinnut enemmän insuliinia aamuisin. Oppikirjojejinkin mukaan tää looginen sairaus toimii niin, että insuliinin tarve kasvaa aamuisin. Siinä sitten ensimmäiset viikot hain tasapainoa ja meinasin pariin kertaa töissä pyörtyä kun sokerit romahti. Onneksi oli ymmärtäväinen työantaja, joka tiesi että saatan tarvita pienen hetken istua alas ja huikata mehua huiviin. Toinen hyvä esimerkki tästä niin riskittömästä ja-ikinä-ei-mitään-tapahdu sairaudesta on, kun harrastan skeittaamista sekä lumilautailua. En ikinä tiedä etukäteen miten pitäisi ottaa inskat ennen treenejä. Yleensä en tuppaa ottaa liikuntaa varten välipalaa, koska tiedän että jännittäminen nostaa sokeria ja uudet temput jännittää. Kuitenkin joskus tulee niin rentoja päiviä ettei jännitys nousekkaan korkeaksi, jolloin liikunnan verensokeria laskeva vaikutus pääsee yllättämään. Ruffel on hyvä ja ottaa vaikkaa mun diabeeteksen ittelleen kun on kerta niin helppoa. Harmi vain että se ei onnistu, mutta suututtaa toi sun kommentti niin paljon, että tekisi mieli sanoa että ansaitsisit sen. Tosin en toivoisi tätä pahimmallekkaan viholliselle. Kyllähän hyvässä hoidossa hoitotasapaino säilyy yleisesti ottaen hyvin, mutta tää sairaus EI ole mustavalkoinen ja poikkeustilanteet ja selittämättömätkin heittelyt sokerissa saa kyllä vahvimmankin henkilön turhautuneeksi. terv. diabeetikko
      AAMEN. Tässä olikin kaikki, mitä olisin halunnut tulla sanomaan! Terveisin toinen diabeetikko.

      Lainaa

    59. Tulos: -1 (7 ääntä)
      dollyboy: Jatkossakin tulen, ihan vain sua kiusatakseni. Rikosnimike ei ole yhtä kuin kunnianloukkaus, tässä on ihan varmasti kyse jostain aivan muusta, varmaan jopa laiton uhkaus olisi lähempänä. Alkuperäinen möllöttäjä ei vaan vissiin tiedä mitään muuta rikosnimikettä kuin kunnianloukkaus, joten päätti sen sitten heittää pöytään.
      Ei ole laiton uhkauskaan. Laiton uhkaus vaatii rikoksen jolla uhataan.

      Lainaa

    60. Tulos: -3 (15 ääntä)
      Nipo: Eikä täytä. Edellinen kommentoija on oikeassa. Ihan turha huutaa kunnianloukkausta joka käänteessä. Pelkästään sitä, että joku ymmärtämätön idiootti tulkitsee jotain tilannetta päin prinkkalaa ei tee asiasta kunnianloukkausta. Kunnianloukkauksen ykköskohdassa kyseessä on henkilöä solvaavien asioiden huutelu kylillä tai netissä tai ylipäänsä jollekin toiselle, ja kakkoskohta käsittää mm. toisen solvaamisen suoraan, mutta siltä vaaditaan jo vähän enemmän kuin “olisitko kiva etkä metelöisi kutsumalla ambulansseja”. Muistaakseni joku teini sai kunnianloukkaustuomion jokunen vuosi sitten huoriteltuaan toista teiniä julkisesti, mutta mikäli kyseessä olisivat olleet työikäiset aikuiset, tuskin tällaiseen asiaan olisi poliisien ja oikeuslaitoksen resursseja käytetty. Kunnianloukkauksen tulee olla oikeasti kunniaa pahasti loukkaavaa, jos asian haluaa saada yhteiskunnan ajettavaksi. Varsinkin tässä nykyisessä taloudellisessa tilanteessa voin luvata, että poliisi heittää tällaiset jutut suoraan syyttäjälle, joka lopettaa tutkinnan alkuunsa joko sillä perusteella, että asiassa ei ole tapahtunut rikosta, tai että rikos on vähäinen ja jäisi syyttämättä kuitenkin.Tietenkin jokaisella on oikeus itse ajaa syytteitä, joten varautukaa siihen etukäteen.
      Eli jos vaikka levitän valheellista tietoa esim. taloyhtiössä, että viet kulkukissoja asuntoosi ja viiltelet niistä (elävältä) sisäelimet ulos, ja jotenkin saisin ihmiset vakuutettua tästä, jonka takia ihmiset alkaisi vihaamaan sua koko taloyhtiössä, niin se ei ole kunnianloukkaus? Ei sitten muuta kun huhut leviämään!

      Lainaa

    61. Tulos: -1 (15 ääntä)
      dollyboy: Suomalaiset sitten RAKASTAA vetää tämän “kunnianloukkaus”-kortin esille, oli tilanne mikä tahansa. Kyllä on teillä kunnia herkässä, kun jonkun eriävästä mielipiteestäkin pitää itkeä sitä kuuluisaa sutta, joka kunnianloukkaus-nimellä ratsastaa. Läheiseni, joka on poliisi, kertoi, että Suomen laista oltaisiin poistamassa (tai oltaisiin ajamassa asiaa, jotta saataisiin poistettua, en nyt muista) kunnianloukkaus-kohta kokonaan, että sekopäät ei työllistäisi poliisia turhaan tekemällä ilmoituksia tyyliin “kunnianloukkaus, koska joku oli netissä eri mieltä mun kanssa”. Arvatkaa kuinka paljon näitä hulluja on? No ihan saatanan paljon. “Se ei tykännyt mun kissakuvasta, kunnianloukkaus.” Joo, ehkä Elliä kohdeltiin tökerösti, mutta se, että sä nyt osaat lainata lakikirjasta jonkun satunnaisen hölynpöly-kohdan joka vähän kuulostaa siltä, että voisi olla jotain tähän liittyvää, ei silti tee siitä kunnianloukkausta. Pliis älä enää ikinä käytä sanaa kunnianloukkaus.
      Vertasit siis kissan kuvan tykkäämättömyyttä siihen, että joku levittelee susta valheellisia tietoja taloyhtiössä, jotka voivat aiheuttaa sulle jopa kämpän menettämisen? Voi sukulais-ressukkaa, kun joutuu valitsemassaan ammatissa tapaamaan idiootti-asiakkaita, joilla ei ole mitään käsitystä miten asiat menee. Kuule, niin joutuvat monet muutkin. Suosittelen sinulle hoitoon hakeutumista, kun pitää itkupotkuraivareita tälläisista asioista vetää. .)

      Lainaa

    62. Tulos: +3 (17 ääntä)
      Ja lisäksi, on hienoa dollyboy, että pidät Suomen lakeja hölynpölyinä. En osaa nyt nimetä valtiota, jossa ei ole lakeja, mutta heti kun löydän niin voidaan varmaankin järjestää sulle menokyyti sinne, eikö niin?

      Lainaa

    63. jorma teräs 10.11.2014 19:10
      Tulos: -1 (21 ääntä)
      meh: Lässyn lässyn saatana
      Tulin vain miinustamaan kaikki kommenttisi

      Lainaa

    64. Tulos: -9 (19 ääntä)
      meh: Suosittelen sinulle hoitoon hakeutumista, kun pitää itkupotkuraivareita tälläisista asioista vetää. .)
      Kiitos! Onpa ihanaa, että noin tuntemattomista välität. Vaihtoehtoisesti näin niinkuin kiitoksena suosittelen sun hankkimaan oikeita ihmisiä ympärillesi, ettei tarvitse internetissä loukkaantua, kun joku on sun kanssa eri mieltä. Tähän tollanen passiivis-aggressiivinen hymiö, jollasia sun kaltaiset ihmiset niin diggaa viljellä.
      meh: Ja lisäksi, on hienoa dollyboy, että pidät Suomen lakeja hölynpölyinä. En osaa nyt nimetä valtiota, jossa ei ole lakeja, mutta heti kun löydän niin voidaan varmaankin järjestää sulle menokyyti sinne, eikö niin?
      Ai kato, tää passiivis-aggressiivinen kommentointi onkin näemmä se sun juttu. Sori, en pysty ottamaan vakavasti. Riehu mieluummin, tekisi tästä keskustelusta edes sen verran kiinnostavan, että jaksaisin välittää.

      Lainaa

    65. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Elisa: Koska jatkuvaa metelöintiä. Yksi kerta ei ole jatkuvaa, eikä isännöitsijä voi jaella varoituksia yhden ambulanssikeikan vuoksi. Diabeetikko voisi hiukan sivistää kumppaniaan hätätilanteissa toimimisen suhteen, vaikuttaa kuitenkin siltä että se ei onnistu kun kumppanit vaihtuvat tiuhaan.
      Mistähän keksit että kumppanit vaihtuvat tiuhaan? Tai että Arttu edes kumppani olisi? Itse en sitä tästä mokasta hoksannut, mutta ehkä olenkin vain tyhmä enkä osaa ennustaa.

      Lainaa

    66. Tulos: -8 (18 ääntä)
      jorma teräs: Tulin vain miinustamaan kaikki kommenttisi
      Voi ei, mitä tahansa muuta. Pyydän armoa! Olisin enemmänkin huolissani, että saat tuosta "failure" trollauksestasi jotain mielihyvää, arvoisa dollyboy.

      Lainaa

    67. Tulos: -1 (11 ääntä)
      dollyboy: Kiitos! Onpa ihanaa, että noin tuntemattomista välität. Vaihtoehtoisesti näin niinkuin kiitoksena suosittelen sun hankkimaan oikeita ihmisiä ympärillesi, ettei tarvitse internetissä loukkaantua, kun joku on sun kanssa eri mieltä. Tähän tollanen passiivis-aggressiivinen hymiö, jollasia sun kaltaiset ihmiset niin diggaa viljellä. Ai kato, tää passiivis-aggressiivinen kommentointi onkin näemmä se sun juttu. Sori, en pysty ottamaan vakavasti. Riehu mieluummin, tekisi tästä keskustelusta edes sen verran kiinnostavan, että jaksaisin välittää.
      Nähtävästi välität liikaakin...

      Lainaa

    68. Tulos: +32 (34 ääntä)
      ruffel: Se diabetes ei ole mikään mystinen sairaus, se on todella looginen: SINULLA EI OLE INSULIININ TUOTANTOA. - Verensokerin mittaus ennen ateriaa ja sen jälkeen, tietysti aina kun olossa on muutoksia - Verensokerin korjaaminen: Syö hiilareita tai laita insuliinia - Ei alkoholia ainakaan siihen pisteeseen, että ei kykene hoitamaan itseään - VÄLITÄ TERVEYDESTÄSI. - Kerro läheisille miten pitää reagoida, jos laiminlyöt omaa hoitoasi (Alkoholi) Ei ole vaikeaa ja siitä itkeminen on ihan turhaa.
      Kuule ruffel, alko ihan todella suututtaa kun luin ton sun analyysin. Ja se sai mun verensokerin nousemaan. Kuinka tämä olisi voitu välttää?

      Lainaa

    69. Tulos: -53 (61 ääntä)
      Sokerit huitelee taivaissa. Oksennellaan. Arttu ei tiedä mitä tulee tehdä. Mitä ihmettä? Tuliko diabetes todellakin yllätyksenä? Ambulanssin tilaaminen. Soitat ja rauhallisesti kerrot, mistä on kyse. Ambulanssin saapuessa paikalle ohjaat ensihoitajat kotiisi. Keskustelu hoitohenkilökunnan kanssa. Normaalilla ihmisellä ei moisesta toiminnasta aiheudu sen kummempaa melua. Jotenkin tuosta päivityksestä paistaa toiminta, jossa on meluttu ja pidetty itsestä turhanpäiväistä ääntä: Täällä oksennellaan ja sokerit huitelee taivaassa!!! Ambulanssi!!! Ymmärrän naapureita.

      Lainaa

    70. Tulos: +23 (33 ääntä)
      sisuliini: Sokerit huitelee taivaissa. Oksennellaan. Arttu ei tiedä mitä tulee tehdä. Mitä ihmettä? Tuliko diabetes todellakin yllätyksenä? Ambulanssin tilaaminen. Soitat ja rauhallisesti kerrot, mistä on kyse. Ambulanssin saapuessa paikalle ohjaat ensihoitajat kotiisi. Keskustelu hoitohenkilökunnan kanssa. Normaalilla ihmisellä ei moisesta toiminnasta aiheudu sen kummempaa melua. Jotenkin tuosta päivityksestä paistaa toiminta, jossa on meluttu ja pidetty itsestä turhanpäiväistä ääntä: Täällä oksennellaan ja sokerit huitelee taivaassa!!! Ambulanssi!!! Ymmärrän naapureita.
      Huomaa, ettei sinun ole koskaan tarvinnut kutsua ambulanssia.

      Lainaa

    71. Tulos: -21 (25 ääntä)
      Rahien: Huomaa, ettei sinun ole koskaan tarvinnut kutsua ambulanssia.
      Väärin.

      Lainaa

    72. Suomalainen 11.11.2014 18:03
      Tulos: -9 (19 ääntä)
      Lukikohan kukaan teistä tuota varoitusta? Siinä lukee "jatkuvasta rikkomisesta". Tarkoittaa toistuvaa rikkomista. Tuskin diabeteksen takia kukaan uudestaan ja uudestaan saa kohtauksen yrittämättä.

      Lainaa

    73. Tulos: -14 (20 ääntä)
      Hölskä: Miksi ihminen muuttaa samaan betonipönttöön muiden kanssa jos kerran ei voi hyväksyä sitä että moisesta tulee ääntä kohtuuden rajoissa?
      Eiköhän kerrostaloissa asuta ihan puhtaasti kustannussyistä, tai siksi ettei kaupungin keskustasta mitään muunlaisia asuntoja löydy. En usko että kukaan maailmassa HALUAISI asua juuri nimenomaan kerrostalossa, eiköhän kuka tahansa ottaisi mieluummin omakotitalon jos sitä tarjottaisiin samaan hintaan samalla alueella. Ja mitään mokaan tulee, jos joku mekkaloi yöllä ja paikalle tulee piipaa-auto, minulle ainakin tulee ensimmäisenä ja toisenakin ajatuksena mieleen että siellä on syöty yliannos ganjabista, piikitetty sieniä ja juotu heroiinia ynnä viittätoista lajia vinettoa. Se on kuitenkin se todennäköisin selitys sille ettei joku ole hiljaa niinkuin pitäisi.

      Lainaa

    74. Tulos: -4 (10 ääntä)
      meh: Voi ei, mitä tahansa muuta. Pyydän armoa! Olisin enemmänkin huolissani, että saat tuosta “failure” trollauksestasi jotain mielihyvää, arvoisa dollyboy.
      Hei kamoon, jos mä trollaisin, tekisin sen vähän vähemmän läpinäkyvästi, kai säkin sen ymmärrät. En voi ottaa kunniaa tästä Jorman postista, vähän kredittiä nyt mulle. Liikaa välitän, se on totta, olen sen verran lämmin ja rakastava ihminen, etten voi vaan jättää väliin tilaisuutta urputtaa randomeille internetissä.

      Lainaa

    75. Arthur Brown 16.11.2014 22:14
      Tulos: +8 (16 ääntä)
      Nainen-93: Hauskinta oli....toinen on tämä, että meidän talossa on kuulemma allergikko joten en saa pitää koiraani vapaana kun vien sitä lenkille..
      Et saa pitää koiraasi vapaana missään tapauksessa. Kielletty laissa. Pitäisi järkeä olla päässä sen verran, että ainoastaan umpikorvessa pitää sitä hellantelttuduudelipuudelia vapaana. Ei pelkästään muiden ihmisten turvallisuuden vuoksi, vaan myös sen koiran oman turvallisuuden takia.

      Lainaa

    76. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Eli jos saat sydänkohtauksen klo 22:01 nii saat luvan kuolla?

      Lainaa

    77. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Itellä on 1. tyypin diabetes, syön ihan normisti, pistän jopa enemmän insuliinia kun pitäs, mutta kyllä mullakin sokerit jatkuvasti korkealla pienimmästäkin syystä (flunssa esim.). Että ei ne sokerit siellä taivaissa aina siitä hoitamattomuudesta johdu.

      Lainaa

    78. Pahviton rotta 13.12.2020 17:27
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Jenni: Ja itseasiassa aiempi kommenttini tuolla ylhäällä ei liittynyt mitenkään mokassa esiintyvän henkilön pahaan oloon ja sokereiden laskuun, vaan nimenomaan siihen tyypin II diabetekseen.
      Eli oli ihan pakko päästä kommentoimaan ja haukkumaan kaikkia niitä ”huonoja ihmisiä, jotka ovat ihan itse aiheuttaneet itselleen elintasosairauden”?
      Jenni: Niinno, jos osaisit lukea niin tarkoitin, että JOS kyseessä olisi. Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja isälläni on juveniili diabetes. Joten tuskin kovinkaan pahasti nolaan itseäni diabetestä sairastavien seurassa. Se vaan on tänä päivänä karu tosiasia, että kakkostyypin diabetes on lähes jokaisessa [...]
      Vanha moka, mutta pakko kommentoida:
      Aika huono sairaanhoitaja olet, jos käytät tommosta termiä kuin juveniili diabetes. Sun jos kenen pitäis tietää, että sellaista kuin juveniili diabetes ei ole olemassakaan, koska 1-tyyppi voi tulla ihan minkäikäiselle tahansa. Toki on olemassa alalajikenimityksiä kuten LADA (yli 18-vuotiaille puhkeava ykköstyyppi). Joka tapauksessa sinä et tunnu tietävän aiheesta tarpeeksi, joten pidä vaan se turpasi kiinni.

      Lainaa

    79. Sukaton nektariini 25.6.2021 21:22
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Eiköhän tuonkin tarinan takana ole vähän pidempi stoori, mikä on sitten eskaloitunut tähän väärinkäsitykseen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: naapurit, ambulanssi, diabetes, varoitus, kotirauha, melu, meteli, hiljaisuus, yörauha