Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Keksi väärään kurkkuun

Näin käy, kun on pipo kireällä, herne nenässä ja keksi väärässä kurkussa.
Taustatietoja: Julia opiskelee ammattikorkeakoulussa. Keksi väärään kurkkuun

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 84 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. keksinmyynti 11.11.2014 2:55
      Tulos: +1459 (1493 ääntä)
      Taitaa elintarvikekaupat olla myös lapsellisia, kun myyvät keksejä jatkuvasti.

      Lainaa

    2. Tulos: +772 (840 ääntä)
      Ei hemmetti. 27 vuotias ja noin lapsellinen.. huomatkaa avainsana :D Ps. Koira on 100 vähemmän painajaismatskua kuin vauva..

      Lainaa

    3. Tulos: -118 (438 ääntä)
      Tuo "keskustelu" on nolo ja täysin järjetön kahdelta aikuiselta. Kumpikaan ei ole edes lapsellinen. Lapsien välillä keskustelu olisi käyty jotakuinkin näin: -Myyn keksejä. -En osta.

      Lainaa

    4. Tulos: +677 (689 ääntä)
      Toni, ne on vaan keksejä...

      Lainaa

    5. Tulos: +1031 (1069 ääntä)
      No huhhuh, onneksi Tomi oli viisaana aikuisena heti ojentamassa lapsellista Juliaa. Että varmasti tulee selväksi että hän on aikuinen, ja kerää rahaa vain aikuismaisilla tavoilla, kuten osakekaupoilla ja prostituutiolla.

      Lainaa

    6. Tulos: +681 (701 ääntä)
      Jos joku haluaa tulla meikäläisen oven taakse olemaan lapsellinen ja kauppaamaan noita suklaakeksejä niin toivotan lämpimästi tervetulleeksi. On nimittäin kuulkaa hyviä keksejä.

      Lainaa

    7. Tulos: +844 (872 ääntä)
      "Siis ei voi olla totta, eiks toi oo lapsellista" x 100 "No mut siis sä oot nainen et just niin tyypillistä." Joo, Toni, sun argumentointikyvyt on ihan huippuluokkaa.

      Lainaa

    8. Haloo tyhjästä 11.11.2014 5:20
      Tulos: +250 (256 ääntä)
      Onkohan Tonilla käsittelemättömiä freudilaisia juttuja?

      Lainaa

    9. ymmärtämätön 11.11.2014 5:52
      Tulos: -393 (501 ääntä)
      Käyty keskustelu on kyllä todella epäasiallinen... Siinä olen Tonin kanssa samaa mieltä, että on todella outoa ammattikorkeakoululaisten myydä näitä. Mielestäni kuuluvat juurikin peruskoululaisille.

      Lainaa

    10. S. aivartelija 11.11.2014 6:21
      Tulos: -60 (100 ääntä)
      Noille firmoille on ihan sama, kuka noita ylihinnoiteltultuja tavaroita, joista yhteenaikaan oli epäselvää, hoidetaanko verohommiakaan asiallisesti, myy, kunhan saavat itse helppoa tulosta. Itse mieluummin ostan koululaisten itsensä leipomaa, sillä en halua että joku riistää taustalla heidän retkistään ja katekin heille on sellaisissa parempi. Tosin pitää tietää kenen leipomaa, kun ei voi olla ihan kaikkien hygieniatasosta varma.

      Lainaa

    11. Tulos: +54 (62 ääntä)
      Onks Matilaisen Toni taas iskeny

      Lainaa

    12. Tulos: +292 (306 ääntä)
      Jooo ehkä noi keksit on vähä enemmä sellasta peruskoulukamaaa, mut mitä sitten ? Miten ihmeessä se on Tonilta pois... ja muutenki tietty lapsenmielisyyys ja tuommonen heittäytymiskyky esim. lähteä ny keksejä myymäämään parikymppisenä on vaan rikkaus : P

      Lainaa

    13. Tulos: +469 (471 ääntä)
      Toni: Siitä saa RAHAA. Aikuisetkin tarvitsevat rahaa. Kaikki tykkäävät kekseistä ja ne ovat kulutettava tuote, kysyntää löytyy aina. Joten mene nyt vaikka muualle vinkumaan :D PS. "Tuo on lapsellista, tuo on lapsellista, tuo on lapsellista, naiset ovat huonompia, tuo on lapsellista" ei ole onnistunutta argumentointia.

      Lainaa

    14. Tulos: +259 (263 ääntä)
      Voi Toni, olet naurettava. Ja lapsellinen. Btw mä haluaisin ostaa noita toffeita, on meinaan ihan parhaita! Voi kun niitä ois paremmin saatavilla.

      Lainaa

    15. Tulos: +143 (155 ääntä)
      Pikkuveljen parhaat toffeet. ;) Paras karkkisekoitus ikinä.

      Lainaa

    16. Turnipsitonttu 11.11.2014 8:31
      Tulos: +285 (291 ääntä)
      Toni on jättänyt itse aikuistumisen väliin ja näemmä siirtynyt suoraan vanha hapan kääkkä asteikolle.

      Lainaa

    17. yövuorolainen 11.11.2014 8:32
      Tulos: -6 (128 ääntä)
      On se silti eri asia ostaa keksejä pentujen luokkaretken tukemiseen, kun johonkin opiskelijabileiden järjestämiseen. Ihan ok keksejä kyllä. Ärsyttävä vänkäämään tämä Toni.

      Lainaa

    18. Hörhöjä kaikkialla 11.11.2014 8:43
      Tulos: +242 (244 ääntä)
      Siis jätkä on 27 vuotias ja jo noin ukkoontunut? Se, että ihminen pysyy lapsenmielisenä on vain ja ainoastaan hyvä asia. Lapsellisella ja lapsenmielisellä on vissi ero.

      Lainaa

    19. Tulos: +110 (122 ääntä)
      Tomi näyttää olevan niitä, joiden vierestä herätessä järsisi kätensä mieluummin irti kuin lähtisi kinaamaan jostain...

      Lainaa

    20. Tulos: +251 (253 ääntä)
      "eks pysty argumentoimaan itseäs" Hyvä Toni, epäonnistuit käyttämään sivistyssanoista yksinkertaisinta oikein.

      Lainaa

    21. perse-erkki 11.11.2014 8:49
      Tulos: +145 (147 ääntä)
      Toni on todella aikuinen, kun osaa käyttää sivistyssanoja kuten "argumentoida". Oli ikä mikä tahansa, niin kyllä rahankeräys myymällä mitä tahansa yleisesti käytettyä hyödykettä on todella helppoa. Toni varmaan keksii jonkin muun tavan? Lottoaminen? Huoraaminen?

      Lainaa

    22. perse-erkki 11.11.2014 8:52
      Tulos: +108 (126 ääntä)
      moi: Joooehkä noi keksit on vähä enemmä sellasta peruskoulukamaaa, mut mitä sitten ? Miten ihmeessä se on Tonilta pois… ja muutenki tietty lapsenmielisyyys ja tuommonen heittäytymiskyky esim. lähteä ny keksejä myymäämään parikymppisenä on vaan rikkaus : P
      Millä tavalla keksit ovat "peruskoulukamaaa"? Niitä syö käsittääkseni lähes kaikenikäiset.

      Lainaa

    23. Tulos: -126 (158 ääntä)
      Onkohan Toni ja Julia sisaruksia, kun noin jaksavat jankuttaa keskenään. Mutta oikeastaan kyllä AMKilaisten pitäisi löytää vähän kehittyneempiä rahankeruutempauksia, vaikka jotain omaan opiskelualaan liittyvää. Keksien kaupittelun voisi jättää lapsille.

      Lainaa

    24. TuntematonPotilas 11.11.2014 8:54
      Tulos: +152 (158 ääntä)
      Minä en ainakaan näe mitään "lapsellista" tässä. Vaikka peruskoululaiset ovat yleensä niitä, jotka myyvät noita karkkeja ja keksejä, mikä estää ammattikorkeakoululaisia myymästä. Itse ainakin haluaisin ostaa noita, vaikka olen jo 20+.

      Lainaa

    25. Matemaatikko 11.11.2014 9:01
      Tulos: -48 (54 ääntä)
      Eipä tuon ammattikorkeakoulun logon sensuroinnista ole paljoa hyötyä, kun sokeakin näkee otsallaan että kyseessä on lamk :)

      Lainaa

    26. Tulos: +236 (238 ääntä)
      Tonin aikuisen asialliset argumentit suorastaan häikäisevät nerokkuudellaan... Jatkuvaa jankkaamista asian lapsellisuudesta, hieman lisää jankkaamista, perusteluna se, että kaikkihan sen tietää, lisähuomautus toisen lapsellisuudesta ja perään seksistinen kommentti vastakkaisesta sukupuolesta. Hyvää työtä, Toni! P.s Kaikki, mitä lapset tekevät ei ole lapsellista. Tällainen argumentointi kyllä on.

      Lainaa

    27. Tulos: +115 (123 ääntä)
      Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.

      Lainaa

    28. Tulos: -27 (71 ääntä)
      Täytyy sanoa että olen tämän kanssa samalla tavalla jännän äärellä kuin Tonikin ilmeisesti on, tai ainakin siltä osin että tuo on lähinnä peruskoululaisten tapa kerätä esim. luokkaretkeä varten rahat kasaan. Tämä on tietty vain minun näkemykseni. Jos minun oveni taakse tulisi lapsia kaupittelemaan karkki/keksirasioita päästäkseen luokkaretkelle, niin varmaankin ostaisin jos sattuisi käteistä löytymään. Jos taas kaupittelija olisi parikymppinen AMK opiskelija, niin voi olla että ostaisin, mutta tuntisin varmasti lopun iltaa tulleeni huijatuksi. SOMEn kautta hoidettuna tämä ei ehkä sittenkään niin hirmu outoa ole. Julialle pointsit ja vinkkinä että ei kannata provosoitua tai hermostua jos joku kyselee tyhmiä.

      Lainaa

    29. Tulos: +47 (51 ääntä)
      Toni. Aikuinen.

      Lainaa

    30. Tulos: -15 (19 ääntä)
      joku tykkää lapsista

      Lainaa

    31. Tulos: +79 (81 ääntä)
      Tonin puhe on kypsää ja sivistynyttä. Pitää varmaan vinkata tutulle kauppiaalle, että ottaa keksit pois myynnistä, ettei ihan lapsellisen leimaa saa otsaansa.

      Lainaa

    32. Asennevamma 11.11.2014 10:33
      Tulos: +127 (129 ääntä)
      Joo, siis minähän en myöskään mene kaupan kassalle jos kassahenkilö ei ole lyhythiuksinen, koska kyllä mä olen yleensä nähnyt vaan lyhythiuksisia kassahenkilöitä niin mun mielestä se kaupan kassalla istuminen on enemmänkin niiden puuhaa. Että niin. Pitkähiuksisilta se on aika teennäistä olla siinä kassalla. On toki totta, että yleensä olen nähnyt alakouluikäisten näitä myyvän, mutta olenpa myös nähnyt parikymppisten kavereideni myyvän näitä esim. urheiluseurojensa varainkeruuhässäköissä. Kyllä mekin lukiossa myytiin vessa- ja talouspaperia, koska se on ihan näppärä tapa tehdä voittoa. Vai mitenköhän meidän olisi pitänyt se rahan kerääminen hoitaa? Järkättiin myös bileet, joihin oli sisäänpääsy, mutta samalle viikonlopulle sattui vähän kaikkea muutakin, joten bileiden kanssa jäätiin miinukselle. Papereiden kanssa kävi paremmin. Lisäksi pakko sanoa että noin 99% ihmisistä jotka haukkuvat kanssaihmisiä lapsellisiksi ovat yleensä itse juuri sellaisia lapsellisia asioihin takertujia ja vänkääjiä sekä lisäksi vielä ahdasmielisiä minäminä-tyyppejä. Jep, tämäkin perustuu ihan omiin kokemuksiin, mutta onneksi tällaisilta ihmisiltä en ole ostamassa mitään.

      Lainaa

    33. Tulos: +89 (89 ääntä)
      ...ja on tullut huomattua, että niiden alaluokkienkin retkiä varten aika usein vanhemmat myyvät nimenomaan noita tuotteita. Ja hyvä että myyvät, nuo toffeet ja keksit on hyviä =) Täytyy myöntää, että en olisi kyllä edes tullut ajatelleeksi, että aikuisten tai nuorten projekteihin noita ei voisi kaupata, ellei Toni olisi noin napakasti asiaan puuttunut. Tyhmänpulskeana ihmisenä en jatka moista ajattelua, vaan tyydyn vanhaan tapaani - siitä vaan! =)

      Lainaa

    34. Tulos: +41 (43 ääntä)
      Hyvä kun tossa jankataan ja vänistään koko ajan lapsellisuudesta. Eikös tuo nyt ole jo jonkin sortin kunnianloukkaus lapsia kohtaan? Ei muuten mut ihan ne oikeat lapset on useimmiten kyllä aika hemmetisti fiksumpia.

      Lainaa

    35. Tulos: +147 (147 ääntä)
      Matemaatikko: Eipä tuon ammattikorkeakoulun logon sensuroinnista ole paljoa hyötyä, kun sokeakin näkee otsallaan että kyseessä on lamk
      Sokean otsalla on siinä tapauksessa huolestuttavan huono näkö, sillä kyseessä ei ole LAMK.

      Lainaa

    36. Tulos: +75 (75 ääntä)
      Miks ihmiset tässä maassa ovat heti tuomitsemassa jos joku tekee asiat eri tavalla?

      Lainaa

    37. Seppo Saviniemi 11.11.2014 12:10
      Tulos: +79 (79 ääntä)
      nokta: Miks ihmiset tässä maassa ovat heti tuomitsemassa jos joku tekee asiat eri tavalla?
      Koska oma elämä on tylsää ja vituttaa päivästä toiseen, joten ihmisten pitää purkaa omaa pahaa oloaan juurikin esimerkiksi tällaiseen shaibaan. Eihän tämä maailma mikään paratiisi ole, mutta olisi silti kiva jos ihmiset eivät olisi aina niin negatiivisia ja aina haukkumassa kaikkea ja kaikkia maan rakoon.

      Lainaa

    38. Tulos: +75 (75 ääntä)
      24v ja just tilasin kaks rasiaa Pikkuveljen toffeita, oonpas lapsellinen. Ime Toni vaan sitä säälittävää porkkanaas...nammmm toffeeta ♥__♥

      Lainaa

    39. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Meillä junnuosasto myy Lumilyhden joulukalenteria, mutta kohteliaana aikuisena otin itse heiltä muutaman kalenterin myytäväksi omille tutuilleni, jotta muksut saa kerättyä rahaa ja pidettyä harrastustoimintansa mielekkäänä ja ilmaisena taas vuoden 2015. Tunnen itseni nyt niin lapselliseksi, koska näitähän myyvät vain lapset.

      Lainaa

    40. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Oi kun alkoi tehdä mieli Pikkuveljen toffeita... Noita keksejäkin söisin mielelläni, mutta keliakian takia ne ei sovi mulle. Pitäisikö mun tuntea itteni nyt lapselliseksi?

      Lainaa

    41. yli opisto hörho 11.11.2014 14:16
      Tulos: +14 (18 ääntä)
      27 vee. Itseäni vuoden vanhempi ja täysi lapsi vielä. Hohhoijaa.

      Lainaa

    42. Tulos: +27 (27 ääntä)
      ottamottam: “eks pysty argumentoimaan itseäs” Hyvä Toni, epäonnistuit käyttämään sivistyssanoista yksinkertaisinta oikein.
      Eikä englannin kielikään oikein näyttänyt taipuvan...

      Lainaa

    43. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Toistan monien sanoman uudelleen: Onhan nämä niitä mitä enimmäkseen myydään peruskouluissa, mutta mitä sitten? Olihan tuossa mainittu että muitakin rahankeruumenetelmiä on, että miksi ei tämmöistä lisämenetelmää?

      Lainaa

    44. keksien kaveri 11.11.2014 15:17
      Tulos: +45 (49 ääntä)
      No parempi tapa toi on kerätä rahaa ku jotkut nakukalenterit...

      Lainaa

    45. Tulos: +106 (106 ääntä)
      "...Naisten piirre on liioitella riitatilannetta..." Ja miesten piirteisiin(kö) kuuluu keksin myynnistä riidan aiheuttaminen?

      Lainaa

    46. Tulos: -23 (37 ääntä)
      Savannah: Oi kun alkoi tehdä mieli Pikkuveljen toffeita… Noita keksejäkin söisin mielelläni, mutta keliakian takia ne ei sovi mulle. Pitäisikö mun tuntea itteni nyt lapselliseksi?
      Ei ketään väittänyt että syöminen on lapsellista, vaan niiden myymisestä puhuttiin :D

      Lainaa

    47. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Tonilla vissiin jäänyt jotain traumoja ala-asteen keksimyynnistä. :D

      Lainaa

    48. Tulos: +45 (45 ääntä)
      Huhhei, mitä nillitystä aikuiselta mieheltä :D Ota pari keksiä, niin tulee parempi mieli, eikä tarvitse nillittää joka asiasta.

      Lainaa

    49. helppoa nykyään 11.11.2014 17:56
      Tulos: +22 (22 ääntä)
      Ennen piti ravata joka oven takana, tuli kauppoja tai ei. Nykyään voi tiedustella netissä etukäteen ostajat ja turha juokseminen jää väliin... vähemmästäkin laiskistuu.

      Lainaa

    50. Tulos: +51 (53 ääntä)
      Vissiin Tonilla esinahan alla keksinmuruja kun noin hiertää ja ahdistaa. Teki mieli repiä hiukset päästä tätä lukiessa, johan oli ääliö jätkä. Hanki harrastus, Toni, ja siinä sivussa elämä.

      Lainaa

    51. Tulos: +43 (43 ääntä)
      Opiskelijoiden keskuudessa ei yleensä kylvetä rahassa, joten miksi on paha juttu jos yrittää kerätä rahaa matkaan? Muuten suurimmalla osalla ei ole mahdollisuutta osallistua.

      Lainaa

    52. Tulos: 0 (0 ääntä)
      ;;D: Onks Matilaisen Toni taas iskeny
      Samaa mietin täällä.

      Lainaa

    53. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Kerääks MAMK rahaa näin? Ainakin logosta päätellen..

      Lainaa

    54. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Öh, nyt mitä helevettiä Toni :D Menin jotenkin aivan sanattomaks tästä idiotismista. Kukahan tollekin raukalle on mennyt kertomaan, että pikkuveljen toffeesekoitusta ei saa myydä kuin alle 15 kesäiset. Tsiisus. Idioott-- siis tarkoitan, "aikuinen ihminen".

      Lainaa

    55. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Enpä tiedä mistä Toni nyt tämän nenäänsä vetämänsä herneen on edes löytänyt. Sen verran monesta kohtaa argumentti rakoile. Ja 'lapsenmielinen':hän on yleensä positiivisessa mielessä käytetty adjektiivi.

      Lainaa

    56. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Meilläkin töissä myy noita samaisia keksejä / karkkeja ihan aikuinen (yli 30 vuotias) ihminen harrastustoimintansa kautta. Saa kerättyä pelimatkoihin sun muihin rahaa, johon kaikilla ei välttämättä olisi varaa. Ei tarvitse siis kenenkään jäädä esim peleistä pois rahapulan vuoksi. Ja nuo toffeet etenkin ovat todella herkullisia, eikä niitä muualta taida oikein saada, joten ihan iloinen olen, että joku näitä myy.

      Lainaa

    57. Tulos: -47 (47 ääntä)
      Julia tässä enempi on tyhmä ja rajoittunut kun alottaa ekana haukkumaan vaan....

      Lainaa

    58. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Ai että lapset myy :D Peruskoululaisten retkiinhän noita ehkä juu yleisimmin myydään, mutta useimmiten myyjänä kyllä näyttäisi toimivan lapsen vanhemmat, yleensä äiti. Enpä muista, koska viimeksi olisi lapsi itse myynyt kyseisiä tuotteita, taitaa olla reilusti aikaa. Ei sillä, meidän oven taakse saisi hyvin mielellään tulla kaupustelemaan, oli sitten lapsi, vanhempi, nuori tai vaikka Aikuinen Mies. Ostaisin mielelläni vähintään kolme pakettia Pikkuveljen Parhaita ;)

      Lainaa

    59. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Ehkä Toni on pettynyt koska joskus on mennyt ostamaan keksejä aikuisilta, mutta saanutkin jotain aivan muuta.

      Lainaa

    60. Tulos: +22 (22 ääntä)
      lapsi: Julia tässä enempi on tyhmä ja rajoittunut kun alottaa ekana haukkumaan vaan….
      Kyllähän toni on selvästi rajoittunut. Jo "alakoulu/yläkoulu shittiä" kertoo tonista tarpeeksi. Alakoululaiset siai myyvät paskaa?

      Lainaa

    61. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Ciara: Tomi näyttää olevan niitä, joiden vierestä herätessä järsisi kätensä mieluummin irti kuin lähtisi kinaamaan jostain…
      Miksi sen vierestä pitäis herätä? Ite järsisin käteni irti jo siinä vaiheessa, kun avaisin silmät ja näkisin Tonin.

      Lainaa

    62. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Pakko nipottaa, mutta lapsenmielinen ja lapsellinen tarkoittavat kahta eri asiaa.

      Lainaa

    63. Yleinen Puuhamies 12.11.2014 12:11
      Tulos: +23 (23 ääntä)
      Toni on kusipää.

      Lainaa

    64. Tulos: -27 (41 ääntä)
      No jaa, tämä ylihintaisten leivonnaisten myynti on niille, joilla ei ole mitään taitoja, joista kukaan maksaisi yhtään mitään. Lapsilta ostan, koska heidän on pakko käydä koulua eikä muita työntekomahdollisuuksia ole, ja toisaalta lasten työntekotaidot eivät ole vielä ymmärrettävistä syistä kovin korkeat. Aikuiselta en ostaisi ylihintaisia leivonnaisia, mutta en myöskään menisi avautumaan tällaista tekevälle aikuiselle. Ihan samoin, kuten en mene avautumaan kerjäläisillekään. Joidenkin aikuisten on pakko turvautua tällaiseen myyntikerjäykseen, kun muitakaan taitoja ei ikävuosista huolimatta ole kertynyt. Meidän kuoromme harkitsi myyjäisiä/keksinmyyntiä rahankeräämistarkoituksessa, mutta suurin osa kuorolaisista totesi, että keksien myyntikerjäyksellä töitä saa tehdä 15 tuntia saadakseen saman rahan kasaan kuin tekemällä palkkatyötä 2 tuntia, joten rahat päätettiin kerätä jäseniltä rahoina, ja ne jotka eivät kyenneet maksamaan, saivat järjestää itselleen myyntikerjäystä. Eivät järjestäneet. Työssäkäyvillä aikuisilla yleensä on sen verran vähän vapaa-aikaa, ettei sitä viitsi viettää tekemällä ikävää ja huonotuottoista hommaa, kun muilla tavoin samat rahat saa nopeammin ja helpommin kasaan.

      Lainaa

    65. Tulos: -12 (18 ääntä)
      Noi karkit on hyviä. Ostaisin keltä vaan joka sattuu myymään. Toisaalta kyllä hitusen itseäkin ihmetteli, että eikö aikuiset ihmiset mielummin vaan maksa itse matkansa kun käytä samoja rahankeruukeinoja mitä lapset peruskoulussa. Peruskoulussa ei saa maksattaa luokkaretkeä vanhemmilla, mutta ammattikorkeassa saa kyllä maksaa ihan itse oman osuutensa matkasta.

      Lainaa

    66. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Meillä lukiossa myytiin nuita keksejä ihan vain siksi että oli joku sääntö ettei kuororetkiä yms. saanut rahoittaa oppilaiden omista pussista vaikka kaikki oli siihen ihan halukkaita. Eli jouduttiin tilaamaan keksejä ja myytiin ne vanhemmille jotka olis muutenki rahottanu ne matkat... Lapsellisuus-argumentti nyt oli ihan höpöhöpöä. Sääliks käy Tonin kaltasia ihmisiä joiden pitää työntää nenänsä kaikkien asioihin ku ei oo mitään kehittävämpää tekemistä.

      Lainaa

    67. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Varmana ole lapsellista! Mulle saa keski-ikäiset ukotkin tulla nuita myymään kun ei saa mistään!! (vai saako..?)

      Lainaa

    68. Tulos: +17 (25 ääntä)
      Tomi vaikuttaa mieheltä,joka on saanut monet pakit naiselta ja purkaa nyt pahaa mieltään viattomaan nais ihmiseen "kaikki naiset lapsellisia paskoja niisk!!"

      Lainaa

    69. Tulos: +23 (23 ääntä)
      hekomopo: Pikkuveljen parhaat toffeet. Paras karkkisekoitus ikinä.
      Tää! Aivan saatanan hyviä, ostaisin heti pari boksia jos joku lapsi tai lapsenmielinen tulisi kaupittelemaan.

      Lainaa

    70. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Jos Toni ei ole keksimyyjän isoveli, niin huomion ja kiinnostuksen osoituksestahan tuossa on kyse. Tod.näk. toiveena olis vähä muuta kuin keksi. ;) Vängätään vastaan ja koitetaan inttämällä haastaa. Komppaan muita et lapsellisuus taitaa osua omaan nilkkaan, muistan itse käyttäytyneeni noin ala/yläasteaikoihin tyttöjä jahdatessa! :D

      Lainaa

    71. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Oli kyseessä sitten jalkapallojuniorit tai ammattikorkeakoululaiset, mikään ei poista sitä faktaa että noi karkit on parhaita.

      Lainaa

    72. totuuden_torvi 13.11.2014 19:01
      Tulos: -30 (36 ääntä)
      Vain amk:ssa myydään keksejä LUOKKARETKEÄ varten. Ei helvetti. Kyseessä kuitenkin pitäisi olla korkeakoulu. Toisaalta, noihinhan hakeutuu juuri se porukka, joka ei pääse yliopistoihin, jotka on kansainvälisestikin sangen huonoja.

      Lainaa

    73. kirjastosetä 13.11.2014 20:07
      Tulos: +20 (20 ääntä)
      Aikuisuus tarkoittaa myös henkistä kasvua. Julia taitaa tekstin perusteella olla pidemmällä.

      Lainaa

    74. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Voihan käpy. Rupesi suorastaan hävettämään, että oma etunimi on Toni ja ikä 27 :D

      Lainaa

    75. keksikinastelija 14.11.2014 22:25
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Ei helvata, olin ihan varma kuvan nähdessäni, että tartuttaisiin noihin "isosiskon salaisiin suklaaunelmiin", eikä että kaksi aikuista ihmistä tappelisi keksien myymisestä.

      Lainaa

    76. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Toni luulee että on hyvä argumentoimaan, vaikka melkein jokainen sen vastaus sisältää vaan käsittelyä siitä kuinka toinen argumentoi, ihan kuin istuis joku suurikin argumentoinnin salat - käsikirja kädessä :D Täysin tyhjää asiaa. Taitaa olla hieman noh... niin. :) Voi että mä tahdon noita toffeita! Jos joku niitä jossain netissä myy niin kertokaa!

      Lainaa

    77. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Minä ainakin ostaisin Isosiskon salaisia suklaaunelmia ;)

      Lainaa

    78. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Välillä tekis vaan mieli pukee huppari huppu eteenpäin päälle, vetää se huppu pään yli ja mennä työpöydän ja nurkan väliseen ahtaaseen tilaan itkemään joidenkin ihmisten tyhmyyttä. Nyt on sellainen tilanne.

      Lainaa

    79. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Toni ei taida olla niitä penaalin terävimpiä kyniä. Hävettäis tuntea tuollainen pentu.

      Lainaa

    80. twisted time 4.5.2015 13:42
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      : Ai että lapset myy Peruskoululaisten retkiinhän noita ehkä juu yleisimmin myydään, mutta useimmiten myyjänä kyllä näyttäisi toimivan lapsen vanhemmat, yleensä äiti. Enpä muista, koska viimeksi olisi lapsi itse myynyt kyseisiä tuotteita, taitaa olla reilusti aikaa. Ei sillä, meidän oven taakse saisi hyvin mielellään tulla kaupustelemaan, oli sitten lapsi, vanhempi, nuori tai vaikka Aikuinen Mies. Ostaisin mielelläni vähintään kolme pakettia Pikkuveljen Parhaita
      No ei ihme. Kyllä siinä hirveä pettymys ja väsy tulee kun kiertää monia tunteja ovelta ovelle ja vastauksiksi tulee murahtelua ja ärinää, että häivy kakara meiän pihalta siitä ja kaikenlaista muuta ilkeilyä. Ei tuntunut 7-vuotiaasta hirveän mukavalta, joten äitihän sitten sai kysellä työpaikallaan työkavereiltaan, josko maittaisi. Ehkä, jos aikuiset osaisivat käyttäytyä lapsia kohtaan, lapset myisivät näitä itsekseen. Kokemukseni 90-luvulta sekä 2000 luvun alusta.

      Lainaa

    81. Pipariparturi 9.10.2015 23:34
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      Isosiskon salaiset suklaaunelmat... Uuhh!

      Lainaa

    82. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Kekseistä en tiedä, mutta ainakin vessapaperia tarvii jokainen. Varsinkin lapsiperheet joten...

      Lainaa

    83. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Tonia pitäisi läpsiä naamaan.

      Lainaa

    84. Talvehtiva kivi 26.8.2022 18:07
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      HeikV: No huhhuh, onneksi Tomi oli viisaana aikuisena heti ojentamassa lapsellista Juliaa. Että varmasti tulee selväksi että hän on aikuinen, ja kerää rahaa vain aikuismaisilla tavoilla, kuten osakekaupoilla ja prostituutiolla.
      Toni on 27 vuoden korkeassa iässä täysi setämies.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: karkki, keksit, karkit, myydä, rahankeräys, koulu, opintomatka, matka, lapsellinen, aikuiset, Pikkuveljen paras, kuva