Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 46

Tuhma vaimo on tuhma.
Kuvakooste, osa 46

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 40 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +738 (798 ääntä)
      Kaarlo yrittää liikaa

      Lainaa

    2. Vaihtorotta 21.8.2014 2:22
      Tulos: -138 (248 ääntä)
      Ei tähän nyt oikein voi sanoa muuta, kun.. A. Dude, you're doing it SO wrong Ja B. Facebook-tykkäys-addiktio-much?

      Lainaa

    3. töttöröö 21.8.2014 2:38
      Tulos: +457 (479 ääntä)
      Aika omaperänen kuvaus frendeistä :D

      Lainaa

    4. Tulos: +53 (115 ääntä)
      Vaihtorotta: Ei tähän nyt oikein voi sanoa muuta, kun.. A. Dude, you’re doing it SO wrongJa B. Facebook-tykkäys-addiktio-much?
      hyi vittu

      Lainaa

    5. Tulos: -64 (232 ääntä)
      Jos jyväskylä on jonkun mielestä paska paikka, niin ei ole tainnut käydä lahdessa tai vastaavassa paikassa... :D

      Lainaa

    6. Tulos: -465 (547 ääntä)
      Annen tarina haiskahtaa kylläkin epätodelta. Ensinnäkin, kuka puhuttelee vaimoaan vaimona? Sen lisäksi, kenellä miehellä on lempi t-paita?

      Lainaa

    7. Tulos: +535 (557 ääntä)
      Itse tunnen aika montakin paria, suurin osa on kyllä jo eronnut, joista mies usein puhuttelee vaimoaan "vaimona". Ja itselläni on muutama t-paita, joita pidän mielummin päälläni kuin muita, joten ne on mun lempi t-paitojani. Sori.

      Lainaa

    8. Tulos: +455 (551 ääntä)
      Anne on kusipää. Millanenhan paskamysky nousis, jos sen mies leikkelis pari Annen lempipaitaa siivuiksi? Mutta eihän tommosella nyt oo mitään väliä, koska se on mies eikä miehet välitä mitä ne laittaa päälle.

      Lainaa

    9. Tulos: -138 (206 ääntä)
      riesa: Anne on kusipää. Millanenhan paskamysky nousis, jos sen mies leikkelis pari Annen lempipaitaa siivuiksi? Mutta eihän tommosella nyt oo mitään väliä, koska se on mies eikä miehet välitä mitä ne laittaa päälle.
      Älä yleistä :D

      Lainaa

    10. Tulos: +354 (368 ääntä)
      tonyboy: Annen tarina haiskahtaa kylläkin epätodelta. Ensinnäkin, kuka puhuttelee vaimoaan vaimona? Sen lisäksi, kenellä miehellä on lempi t-paita?
      Ensinnäkin: melko moni. Sen lisäksi: jokaisella.

      Lainaa

    11. (T)reissaaja 21.8.2014 8:23
      Tulos: +242 (244 ääntä)
      tonyboy: Sen lisäksi, kenellä miehellä on lempi t-paita?
      Noh, ainakin minulla on ja lähes jokasella ihmisellä, jonka tunnen. Tämän lisäksi meillä on lempihupparit, -housut, -kengät... Jatkanko tätä listaa?

      Lainaa

    12. Tulos: +241 (247 ääntä)
      tonyboy: Annen tarina haiskahtaa kylläkin epätodelta. Ensinnäkin, kuka puhuttelee vaimoaan vaimona?
      Kai niitäkin on, mutta mahdollista on että Anne kirjoitti tarkoituksella "vaimo" (ehkä nimen tilalle), jotta lukijat ymmärtäisivät kyseessä olleen hänen miehensä.

      Lainaa

    13. Tulos: +51 (61 ääntä)
      Sensuroitua hanskaanhakkaamista.

      Lainaa

    14. Tulos: +70 (120 ääntä)
      Jermu :3: Älä yleistä
      Aika moni nainen tuntuu ajattelevan tolla tavalla vähän ylimielisesti, se on ärsyttävää. Varsinkin kun niin monelle naiselle vaatteet on aika tärkee juttu. Ja ennen kuin joku ehtii haukkua naisia mollaavaksi paskajätkäksi, niin olen kyllä itsekin nainen. Tällaista vaan on tullu huomattua. Ps. Jos haluaa haukkua naisia mollaavaksi paska-akaksi, niin ei se mittää.

      Lainaa

    15. näin juuri 21.8.2014 11:06
      Tulos: +167 (203 ääntä)
      tonyboy: Annen tarina haiskahtaa kylläkin epätodelta. Ensinnäkin, kuka puhuttelee vaimoaan vaimona? Sen lisäksi, kenellä miehellä on lempi t-paita?
      Miehen lempipaita: yleensä niin kauhtanaksi kulunut, että väristä ei enää ota selvää. Kangas on hapertunut niin ohueksi, että melkein läpi näkee. Vaatetta pidetään maailman tappiin, ellei se mystisesti katoa.

      Lainaa

    16. Tulos: +188 (196 ääntä)
      Kaarlo, et ymmärrä koska teet sen väärin. Tuo kun ei ole hanskaan hakkaamista vaan hanskan hakkaamista. Pitäisi lyödä nyrkkiä sinne hanskan sisälle.

      Lainaa

    17. Tulos: +45 (77 ääntä)
      riesa: Tällaista vaan on tullu huomattua. Ps. Jos haluaa haukkua naisia mollaavaksi paska-akaksi, niin ei se mittää.
      Miehelläni ainakin on lemppari t-paita, ja jos sen pistäisin matonkuteiksi tai mitä loimia nuo lienevät, niin puhuttelumuoto olisi aika pian "ex-vaimo". Toisaalta en kyllä ollut sitä tekemässä, ei yleisemminkään ole ollut tapana varastaa mieheni tavaroita...Vaikka tietysti vien ne kaikki ja miesrassu saa vaeltaa alasti, koska naiset ovat jok'ainut ylimielisiä pirttihirmuja, näinhän feissarimokat ovat huomanneet. (Missä te olette huomanneet? Ei teitä ole meillä näkynyt, joten omassa kodissanneko siis?)

      Lainaa

    18. Tulos: +13 (19 ääntä)
      http://pallinimun.blogspot.fi/2012/12/pallini-uuninluukun-valissa.html

      Lainaa

    19. Tulos: +24 (32 ääntä)
      Sannni: Miehelläni ainakin on lemppari t-paita, ja jos sen pistäisin matonkuteiksi tai mitä loimia nuo lienevät, niin puhuttelumuoto olisi aika pian “ex-vaimo”. Toisaalta en kyllä ollut sitä tekemässä, ei yleisemminkään ole ollut tapana varastaa mieheni tavaroita…Vaikka tietysti vien ne kaikki ja miesrassu saa vaeltaa alasti, koska naiset ovat jok’ainut ylimielisiä pirttihirmuja, näinhän feissarimokat ovat huomanneet. (Missä te olette huomanneet? Ei teitä ole meillä näkynyt, joten omassa kodissanneko siis?)
      Niin, kyllähän minä arvasin että joku ottaa sen juuri noin. Koska minä sen sanoin, se tarkottaa että puhun omista kokemuksistani, eikä se toki tarkota että joka ikinen nainen olisi sellainen. Anteeksi etten tarkentanut sitä, luulin että se oli selvä asia. Mutta sellasia on. Itse en onneksi ole, koska se on ärsyttävää. Niinkuin sekä miehiä että naisia on olemassa erilaisia! Onneksi.

      Lainaa

    20. Tulos: +65 (83 ääntä)
      Itsellenikin tuli ensin mieleen, että Anne kirjoitti siihen "vaimo", että selviää tosiaan kyseessä olevan hänen miehensä. Jos oma eukko tekisi noin, lentäisi pellolle välittömästi. Jos en voi luottaa omaisuuteni pysyvän turvassa omassa kodissani, siellä asuu vääriä ihmisiä lisäkseni.

      Lainaa

    21. Tulos: +43 (61 ääntä)
      näin juuri: Miehen lempipaita: yleensä niin kauhtanaksi kulunut, että väristä ei enää ota selvää. Kangas on hapertunut niin ohueksi, että melkein läpi näkee. Vaatetta pidetään maailman tappiin, ellei se mystisesti katoa. Omalla miehelläni lisäksi vielä niin reikäinen, ettei itsekään kehtaa pitää sitä muuta kuin kotosalla. Paria vaatetta olen joutunut kieltämään pitämästä julkisesti, kun ovat olleet jo niin karmean näköisiä (rikki). Matonkuteinahan ne menevät oivaan uusiokäyttöön, luonto kiittää ja maton/korin saaja. Tuskin kukaan tuliteriä vaatteita repisi matonkuteiksi..?

      Lainaa

    22. Tulos: -3 (39 ääntä)
      Lilja: näin juuri: Miehen lempipaita: yleensä niin kauhtanaksi kulunut, että väristä ei enää ota selvää. Kangas on hapertunut niin ohueksi, että melkein läpi näkee. Vaatetta pidetään maailman tappiin, ellei se mystisesti katoa. Omalla miehelläni lisäksi vielä niin reikäinen, ettei itsekään kehtaa pitää sitä muuta kuin kotosalla. Paria vaatetta olen joutunut kieltämään pitämästä julkisesti, kun ovat olleet jo niin karmean näköisiä (rikki). Matonkuteinahan ne menevät oivaan uusiokäyttöön, luonto kiittää ja maton/korin saaja. Tuskin kukaan tuliteriä vaatteita repisi matonkuteiksi..?
      Kaikkien miehet ei ole niin ulkonäöstään ja pukeutumisestaan välinpitämättömiä kuin sinun miehesi. Sitä en tiedä miltä kyseessä olevan miehen paidat näytti.

      Lainaa

    23. Tulos: +3 (49 ääntä)
      Siis tuleeko miehistä jotenkin kykenemättömiä huolehtimaan omasta pukeutumisestaan kun päätyvät parisuhteeseen? Vai onko nää niitä jotka siirtyvät äidin hyysättävistä vaimon hyysättäviksi? En vaan voi ymmärtää tommosia suhteita, en miehiä enkä vaimoja.

      Lainaa

    24. IsmoLaitela 21.8.2014 15:36
      Tulos: -74 (100 ääntä)
      jumalauta mikä lehmä toi anne! teholle tollane pitäs hakata

      Lainaa

    25. Kuusmetrinenkaulahuivi 21.8.2014 16:03
      Tulos: +16 (24 ääntä)
      veli näytti tuon frendit-jutun joskus ja luultiin kauan aikaa että se oli taas sekottanu jonku toisen sarjan/leffan kuvauksen frendejen kuvauksen kanssa niinku netflix tapaa joskus tehdä. Mutta sitten luettiin se ajatuksella.

      Lainaa

    26. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Nauroin makeasti kahdelle ensimmäiselle, vaikka Annen miestä kävikin kyllä sääliksi.... Kaarlo, parempi onni ensi kerralla.

      Lainaa

    27. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Jyväskylä mainittu, passionissa tavataan!

      Lainaa

    28. eisssaaaaaa.. 21.8.2014 16:51
      Tulos: -93 (95 ääntä)
      nyt on pakko kommentoida..Tunnen kyllä ihmisiä jotka sanoo pelkästää jo tyttöystäväänsä vaimona.. :D mutta toi että miehillä jotain lempipaitoja? siis mitä..itellä ei ainakaa oo mitään lempivaatteita, on vaan parempia vaatteita ja huonompia vaatteita (niinkuin varmaan monella normaalilla miehellä)..naisilla ja homoilla voikin olla lempivaatteita

      Lainaa

    29. Tulos: +65 (71 ääntä)
      Tuli jotenkin huono mieli Annen miehen puolesta. Eihän niissä lempivaatteissa yleensä ole päätä eikä häntää, ja yleensä vielä kaikkien muiden mielestä ne ovat elämää kamalampia. Mutta ei kellään, ei edes aviopuolisolla, ole oikeutta mennä tuhoamaan toisen vaatteita, olkoon omasta mielestä vaikka kuinka hirveitä. Itselläni on lempivaate musta mekko (eikä sieltä imartelevimmasta päästä), ja kyllä minulla kävyn lisäksi palaisi koko mänty, jos ukko pistäisi sen kappaleiksi. Välillä huippaa, että ihmisillä on oikeasti tällaisia käsityksiä toisen (ja toisen omaisuuden) kunnioittamisesta.

      Lainaa

    30. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Kaarlo varmaan oikeasti kuvittelee olevansa lystikäs vitsivieteri!

      Lainaa

    31. Tulos: +5 (11 ääntä)
      tonyboy: Annen tarina haiskahtaa kylläkin epätodelta. Ensinnäkin, kuka puhuttelee vaimoaan vaimona? Sen lisäksi, kenellä miehellä on lempi t-paita?
      Esim. Teemu Selänne kutsuu vaimoaan vaimona!

      Lainaa

    32. Tulos: -30 (34 ääntä)
      Minä ymmärsin tämän niin että Anne on parisuhteessa tms. toisen naisen kanssa ja ihmettelee minne hänen omat paitansa ovat kadonneet kunnes löytää tuon tekeleen.

      Lainaa

    33. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Galaki: Jos jyväskylä on jonkun mielestä paska paikka, niin ei ole tainnut käydä lahdessa tai vastaavassa paikassa…
      Joo, Lahti on Suomen Turku!

      Lainaa

    34. Tulos: +12 (20 ääntä)
      näin juuri: Miehen lempipaita: yleensä niin kauhtanaksi kulunut, että väristä ei enää ota selvää. Kangas on hapertunut niin ohueksi, että melkein läpi näkee. Vaatetta pidetään maailman tappiin, ellei se mystisesti katoa.
      Aamen! näitä meillä näkyy muutama. heittäsin jo pois jos kehtaisin. ps. T:vaimo

      Lainaa

    35. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Haha Jyväskylä mainittu.

      Lainaa

    36. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Kaarlon kuvista tuli mieleen #HowToBasic (sori hashtagista, vihaan sitä).

      Lainaa

    37. Tulos: +2 (14 ääntä)
      Frendit <3

      Lainaa

    38. Suomalainen 26.8.2014 14:44
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Miss K.: Kaarlo, et ymmärrä koska teet sen väärin. Tuo kun ei ole hanskaan hakkaamista vaan hanskan hakkaamista. Pitäisi lyödä nyrkkiä sinne hanskan sisälle.
      Tämä.

      Lainaa

    39. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Aika monen mielestä vaimon kutsuminen vaimoksi on jotenkin alentavaa. Arvatkaas mitä... ei se ole! Vaimoni on lastemme keralla maailman arvokkain ihminen minulle. Ja kyllä, hän on vaimoni ja kutsun häntä välillä vaimosi.

      Lainaa

    40. Kirpeä ahven 23.9.2023 8:47
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      näin juuri: Miehen lempipaita: yleensä niin kauhtanaksi kulunut, että väristä ei enää ota selvää. Kangas on hapertunut niin ohueksi, että melkein läpi näkee. Vaatetta pidetään maailman tappiin, ellei se mystisesti katoa.
      Voin kyllä samaistua. Yleensä sitä alkaa suunnitella, että tuon voisi heittää pois, siinä vaiheessa kun koko paidankylki on revennyt auki. Tosin kyllähän sekin vielä aluspaitana työhommissa menee...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hanska, kuva, hakata, Frendit, vaimo, paita, vaatteet