Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kummallista kutinaa

Alapään kutina aiheuttaa hulvattoman tilanteen Facebookissa.
Kummallista kutinaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 59 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. enkestä.... 17.7.2014 1:06
      Tulos: -445 (617 ääntä)
      Jugurttia.. :D Miten kellään on tullut mielee laittaa JUGURTTIA sinne :DD..

      Lainaa

    2. Tulos: +964 (992 ääntä)
      enkestä….: Jugurttia.. Miten kellään on tullut mielee laittaa JUGURTTIA sinne D..
      Jotain tekemistä ph-arvojen kanssa tietääkseni.

      Lainaa

    3. (T)reissaaja 17.7.2014 1:15
      Tulos: -228 (266 ääntä)
      Tolla asenteella toi varmaan tekee vaaran ilmetessä saman, eli eka juo oluen ja sitte vasta soittaa hätäkeskukseen.

      Lainaa

    4. Tulos: -108 (190 ääntä)
      Jogurttia tusselissa kuulostaa herkulliselta ... tai äärimmäisen kuvottavalta.

      Lainaa

    5. Tulos: +555 (571 ääntä)
      Muutama kaveri on kokeillut laittaa jogurttia toosaansa (maustamaton luonnonjogurtti, ei mansikkasoosseja) ja kuulemma loppui hiivatulehdus siihen. Ilmeisesti aika yleinen kotikonsti.

      Lainaa

    6. Tulos: -64 (228 ääntä)
      enkestä….: Jugurttia.. Miten kellään on tullut mielee laittaa JUGURTTIA sinne D.. Jotain tekemistä ph-arvojen kanssa tietääkseni.
      Mutta kuka on ollut ylipäätään niin nerokas, että on keksinyt ensimmäisenä että "Hei, mitähä tapahtus alapääkutinalle, jos laitan sinne Jugurttia" :D

      Lainaa

    7. Ionisäteilyä 17.7.2014 1:35
      Tulos: +227 (245 ääntä)
      Tusseli? Ompa erikoinen nimi alapäälle :D

      Lainaa

    8. Tulos: +297 (317 ääntä)
      TUSSELI :-D Nyt olen kuullut kaiken.

      Lainaa

    9. Tulos: +36 (50 ääntä)
      Voi ei.

      Lainaa

    10. Tulos: +221 (231 ääntä)
      Kyllä, tuo jugurttihomma on totta. Bulgarialainen jugurtti toimi täällä.

      Lainaa

    11. Tulos: +405 (409 ääntä)
      hekomopo: Mutta kuka on ollut ylipäätään niin nerokas, että on keksinyt ensimmäisenä että “Hei, mitähä tapahtus alapääkutinalle, jos laitan sinne Jugurttia”
      No varmaan joku joka on ymmärtänyt että jugurtin happamuus kompensoi jotenkin naisen pimperon ph:n kanssa. Tuskin sinne kukaan on ihan vain randomisti pistänyt jääkaapin sisältöä menemään. Tai mistä sitä tietää.

      Lainaa

    12. Tulos: +183 (205 ääntä)
      (T)reissaaja: Tolla asenteella toi varmaan tekee vaaran ilmetessä saman, eli eka juo oluen ja sitte vasta soittaa hätäkeskukseen.
      1. Susannalla ei ollut mitään kutinaa. Kommentti, johon viittasit, oli vitsi. 2. "Tusselin" kutina ei ole hätä- eikä vaaratilanne. Hätäkeskus nauraisi hänet pois puhelimesta ja käskisi olla tuhlaamasta heidän aikaansa, sairaala jonotuttaisi ihan niin kuin kaikkia muitakin ei-kiireisiä tapauksia.

      Lainaa

    13. Tulos: +202 (206 ääntä)
      Ristikkosivujen mukaan Tusseli on loisiva pensas.

      Lainaa

    14. Tulos: +114 (116 ääntä)
      Tietämättömille: Kyllä se maustamaton jugurtti vaan auttaa ensihätään, jos ei pääse apteekkiin. Kutina helpottaa. Google on myös kaveri tässä asiassa. Suosittelen sitä niille, jotka täällä ihmettelee tota poppaskonstia.

      Lainaa

    15. Tulos: +28 (54 ääntä)
      Kuinka julkinen tuo postaus on oikein ollu, jos randomitkin lähettelee vinkkejä? Vai onko Susannalla vaan randomeita kavereita?

      Lainaa

    16. Toosaleena 17.7.2014 7:31
      Tulos: +34 (40 ääntä)
      enkestä….: Jugurttia.. Miten kellään on tullut mielee laittaa JUGURTTIA sinne D..
      Bulgarianjugurttia vaginaan, se auttaa ihan oikeasti :D

      Lainaa

    17. Tulos: +92 (94 ääntä)
      Selv: Jotain tekemistä ph-arvojen kanssa tietääkseni.
      Vaikka ette haluaisikaan tätä tietää niin emättimen pH muuttuu emäksiseksi (yli 7) ja limakalvoja puolustavat maitohappobakteerit vähenevät, kun on hiivatulehdus. Jogurtti sisältää maitohappobakteereja, joten se neutraloi jalkoväliä. Siksi se on tähän tarkoitukseen sopiva, vaikka eiköhän ne apteekin tuotteet ole vähän hygieenisempiä. :D Ja jogurtti on varmaan ollut vanhan kansan keino, kun ei canestenia tms. vielä ole ollut.

      Lainaa

    18. Tulos: -65 (77 ääntä)
      Jogurtti auttaa ja nimenomaan bulgarian jogurtti, mutta ei sitä sinne laiteta, vaan se syödään!

      Lainaa

    19. Tulos: +44 (50 ääntä)
      riesa: Kuinka julkinen tuo postaus on oikein ollu, jos randomitkin lähettelee vinkkejä? Vai onko Susannalla vaan randomeita kavereita?
      Varmaan ihan tavallisesti julkinen tilapäivitys, jonka kaikki voivat sivuiltasi nähdä. Kun kaverit tykkää ja kommentoi, tilapäivitys päätyy myös randomeiden (kavereiden kavereiden) uutisvirtaan.

      Lainaa

    20. Tulos: -6 (16 ääntä)
      Wääk: Varmaan ihan tavallisesti julkinen tilapäivitys, jonka kaikki voivat sivuiltasi nähdä. Kun kaverit tykkää ja kommentoi, tilapäivitys päätyy myös randomeiden (kavereiden kavereiden) uutisvirtaan.
      Lisäksi, jos järkeä käyttää, on tiliä käyttänyt päivityksen laittaja toki laittanut sen julkiseksi jo julkaisuhetkellä. Julkinen on julkinen.

      Lainaa

    21. kusseli tutina 17.7.2014 11:32
      Tulos: +47 (63 ääntä)
      Mums: Tietämättömille: Kyllä se maustamaton jugurtti vaan auttaa ensihätään, jos ei pääse apteekkiin. Kutina helpottaa. Google on myös kaveri tässä asiassa. Suosittelen sitä niille, jotka täällä ihmettelee tota poppaskonstia.
      Miten saa googlen tusseliin?

      Lainaa

    22. Tulos: -7 (27 ääntä)
      enkestä….: Jugurttia.. Miten kellään on tullut mielee laittaa JUGURTTIA sinne D..
      Jugurtissa on maitohappobakteereja, jotka tunnetusti tasapainottavat elimistön vinksalleen mennyttä bakteeriflooraa. Tosin jugurtissa on myös sokeria, joka voi viedä tilanteen entistä pahemmin ketuilleen ja niitä hedelmäpaloja ja hilloja nyt ei ainakaan suositella omatoimiseen tulehduksen hoitoon. Jokaisessa kyseisen kohdealueen itsehoitolääkkeessä lukee suomeksi: "Jos kyseessä on ensimmäinen tulehdus, jos olet alle 15 vuotta tai raskaana jne, käy ensin lääkärissä. Voihan kyseessä olla aivan muukin infektio kuin se hiiva, voi olla vaikka sukupuolitauti tai allerginen reaktio, turistireissulta hankittu loisinfektio tms.

      Lainaa

    23. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Selv: Jotain tekemistä ph-arvojen kanssa tietääkseni.
      Joo, ja nimenomaan luonnonjogurttia, ei mitään mansikkaa. En ole kyllä ite joutunut koskaan testaan..

      Lainaa

    24. Tulos: +15 (35 ääntä)
      Kenen tekee mieli syödä bulgarianjugurttia?

      Lainaa

    25. Tulos: -6 (22 ääntä)
      : 1. Susannalla ei ollut mitään kutinaa. Kommentti, johon viittasit, oli vitsi. 2. “Tusselin” kutina ei ole hätä- eikä vaaratilanne. Hätäkeskus nauraisi hänet pois puhelimesta ja käskisi olla tuhlaamasta heidän aikaansa, sairaala jonotuttaisi ihan niin kuin kaikkia muitakin ei-kiireisiä tapauksia.
      Mitäpä jos lukisit uudestaan sen kommentin johon olit vastaamassa. Ei väitettykään että kutina olisi vaaratilanne, saati että sen johdosta soiteltaisiin häkeen.

      Lainaa

    26. Tulos: +54 (66 ääntä)
      Veikkaan tätä facerapea miehen kirjoittamaksi, koska kukaan nainen ei sanoisi raapivansa "emätintään", ellei sitten ole amerikkalainen (vagina vs. vulva). Tai käytä pulloharjaa.

      Lainaa

    27. Tulos: -38 (66 ääntä)
      Joo ei... Onneks omistan peniksen; pysyy paremmin puhtaana eikä oo mitään helvetin kutinoita, tulehduksia ja vuotoja. Kyllä vituttais.

      Lainaa

    28. Tulos: -32 (46 ääntä)
      koistinen: Muutama kaveri on kokeillut laittaa jogurttia toosaansa (maustamaton luonnonjogurtti, ei mansikkasoosseja) ja kuulemma loppui hiivatulehdus siihen. Ilmeisesti aika yleinen kotikonsti.
      "Muutama kaveri"... eli sinä. No ei se mitään, en tuomitse.

      Lainaa

    29. Tulos: +91 (91 ääntä)
      Henq91: Joo ei… Onneks omistan peniksen; pysyy paremmin puhtaana eikä oo mitään helvetin kutinoita, tulehduksia ja vuotoja. Kyllä vituttais.
      Voi, kyllä miehetkin voivat hiivatulehduksen saada. Kuulemma vielä kivuliaampi ja ikävämpi kuin naisten vastaava, joskin harvinaisempi.

      Lainaa

    30. Tulos: +27 (27 ääntä)
      hekomopo: Mutta kuka on ollut ylipäätään niin nerokas, että on keksinyt ensimmäisenä että “Hei, mitähä tapahtus alapääkutinalle, jos laitan sinne Jugurttia”
      Varmaan joku jolla on tietoa ph-tasapainosta...

      Lainaa

    31. Tulos: +23 (31 ääntä)
      asd: Voi, kyllä miehetkin voivat hiivatulehduksen saada. Kuulemma vielä kivuliaampi ja ikävämpi kuin naisten vastaava, joskin harvinaisempi.
      Penistä on sentään helpompi heilutella siellä jugurttipurkissa kuin saada sitä jugurttia lusikoitua alapään huulten väliin. En ollut tuota jugurttikikkaa kuullut aikaisemmin. Piimän hyödyllisyydestä olen kyllä kuullut.

      Lainaa

    32. Tulos: -10 (30 ääntä)
      Mitä jos ottaisi kaiken pois "julkisesta". Miksi jakaa julkisesti mitään henkilökohtaista itsestään facebookissa?

      Lainaa

    33. Tulos: +9 (15 ääntä)
      koistinen: Muutama kaveri on kokeillut laittaa jogurttia toosaansa (maustamaton luonnonjogurtti, ei mansikkasoosseja) ja kuulemma loppui hiivatulehdus siihen. Ilmeisesti aika yleinen kotikonsti.
      Nerokasta, seuraavan kerran kun joku perheessä on hiivan vaivaama ja isä on liian macho ostaakseen apteekista hiivalääkkeet (miehisyys kärsii tietenkin) niin voikin laittaa kauppalistaan jogurttia.

      Lainaa

    34. Tulos: +24 (26 ääntä)
      tantta: Mitäpä jos lukisit uudestaan sen kommentin johon olit vastaamassa. Ei väitettykään että kutina olisi vaaratilanne, saati että sen johdosta soiteltaisiin häkeen.
      Ei niin, mutta siinä verrattiin Susannan toimintaa ei-hätätilanteessa hänen oletettavaan toimintaan vaaratilanteessa. Mitäpä jos lukisit kaikki tämän keskustelun kommentit mokasta lähtien uudestaan.

      Lainaa

    35. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Miss K.: Mitä jos ottaisi kaiken pois “julkisesta”. Miksi jakaa julkisesti mitään henkilökohtaista itsestään facebookissa?
      odotas kun haen rautalankaa niin sälitän tän jutun sulle :)

      Lainaa

    36. Kilimanjaro 18.7.2014 14:04
      Tulos: +26 (26 ääntä)
      sherlock: odotas kun haen rautalankaa niin sälitän tän jutun sulle
      Rautalanka haettu! Hyvä Miss K, asiahan oli niin että facerapen tekijä oli laittanut tilan julkiseksi, ei Susanna. DAAAA!

      Lainaa

    37. Tuskin kukaan 18.7.2014 18:32
      Tulos: +9 (29 ääntä)
      bfksbd: No varmaan joku joka on ymmärtänyt että jugurtin happamuus kompensoi jotenkin naisen pimperon ph:n kanssa. Tuskin sinne kukaan on ihan vain randomisti pistänyt jääkaapin sisältöä menemään. Tai mistä sitä tietää.
      "Ketsuppi ei auta, grillikastike vaan pahentaa tilannetta, suolakurkut vaan kirveli, mitenhän jugurtti toimis???"

      Lainaa

    38. Tulos: +30 (30 ääntä)
      pollo: “Muutama kaveri”… eli sinä. No ei se mitään, en tuomitse.
      Voisin toki jogurtit survaista omaankin värkkiini jos hiiva alkaisi vaivata enkä apteekkiin jaksaisi raahautua, ei ole vain tätä ongelmaa vielä vastaan tullut. En tiedä mitä tuomittavaa siinä on. :D

      Lainaa

    39. Aiettäkuonperseestä 18.7.2014 19:58
      Tulos: -4 (6 ääntä)
      HiivaaHiivaa

      Lainaa

    40. Tulos: +8 (22 ääntä)
      Pössö: Ristikkosivujen mukaan Tusseli on loisiva pensas.
      Sittenhän väittäisin 'tusselia' ihan kelvoksi termiksi tässä tilanteessa.

      Lainaa

    41. Tulos: -13 (17 ääntä)
      Toimisikohan puolukkajogurtti? Pyörii kuin puolukka...

      Lainaa

    42. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Mirsch: Toimisikohan puolukkajogurtti? Pyörii kuin puolukka…
      Kuten sanottu, tässä tilanteessa jugurtilla viitataan luonnonjugurttiin (tai maustamattomaan jugurttiin), jonka sekaan ei ole tungettu mitään muuta. Voi jestas kuinka hauskaa miehillä on, kun tulee puheeksi naisten alapää.. Paluu sinne yläastetasolle, jossa sanat "tissit", "seksi" ja "emätin" saivat pojat hihittelemään hervottomasti.

      Lainaa

    43. yli opisto hörho 19.7.2014 12:15
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      (T)reissaaja: Tolla asenteella toi varmaan tekee vaaran ilmetessä saman, eli eka juo oluen ja sitte vasta soittaa hätäkeskukseen.
      Koskapa sulta ilmeisesti meni vähän ohitse, eli tytöllä oli siis jäänyt fb auki jossain. Joko kaverilla tai julkisella paikalla, ja joku random-tyyppi oli sitten kirjoittanut päivityksen.

      Lainaa

    44. Tulos: +5 (5 ääntä)
      OIkeastaan jugurtti on juuri oikea lääke vaivaan happamuutensa vuoksi, googleta lisää jos et usko

      Lainaa

    45. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Jos edes suurin osa näistä kommentoijista olis sen ikäsiä että olis nähnyt naisen sukupuolielimen saatikka tietäis jotain sen toiminnasta niin tää keskustelu vois olla vähän erilainen :D

      Lainaa

    46. Kynsilaukka 20.7.2014 22:19
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      Valkosipuli, siis kuorittu kynsi värkissä auttaa myös hiivaan. Tujakat hajut, mutta toimii.

      Lainaa

    47. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Ihan for real, jogurtti auttaa. Ite kävin hakemassa apteekista sellasen tabletin (mitä mainostetaan radiossakin), eikä siitä ollut mitään apua. Mut pari päivää kun söi sokerittomia tuotteita (oikeastaan pelkästään maustamatonta viiliä ja jogurttia ja joi maitoa) ja laittoi toosaan myös jogurttia, hiivatulehdus hävis. Et välillä vaan "poppakonstit" toimii paremmin kun lääke.

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Aiettäkuonperseestä: HiivaaHiivaa
      ...Haavi! (Jos meni ohi, niin http://koti.mbnet.fi/oliver/fun/w3.jpg )

      Lainaa

    49. Tulos: -9 (17 ääntä)
      Toosaleena: Bulgarianjugurttia vaginaan, se auttaa ihan oikeasti
      Ja jos sattuu nälkä yllättämään, niin voi kätevästi sieltä ottaa.

      Lainaa

    50. Tulos: -40 (42 ääntä)
      Tusseli ollut paskanen:D Vittu kun ihmiset ei osaa huolehtia hygieniastaan hyvin:D

      Lainaa

    51. Tulos: -20 (24 ääntä)
      Selv: Jotain tekemistä ph-arvojen kanssa tietääkseni.
      Ei tee siitä yhtään vähemmän vastenmielistä

      Lainaa

    52. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Ei toi luetunymmärtäminen oikeen toimi puolella kommentoijista... Vai onko täällä jotain kuudesluokkalaisia?

      Lainaa

    53. Tulos: +35 (35 ääntä)
      ddddd: Tusseli ollut paskanen:D Vittu kun ihmiset ei osaa huolehtia hygieniastaan hyvin:D
      Tai sitten on huolehdittu liiankin kanssa, liika tai vääränlaisen saippuan kanssa lotraaminenkin pistää "tusselin" ph-arvot päin v*ttua...

      Lainaa

    54. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Pössö: Ristikkosivujen mukaan Tusseli on loisiva pensas.
      Samalla sivulla lukee myös: loisiva pensas misteli korvaa sanan tusseli joka on väärin

      Lainaa

    55. Tulos: -24 (28 ääntä)
      höh: Veikkaan tätä facerapea miehen kirjoittamaksi, koska kukaan nainen ei sanoisi raapivansa “emätintään”, ellei sitten ole amerikkalainen (vagina vs. vulva). Tai käytä pulloharjaa.
      Nyt ei tainnut ihan mennä perille merkitys? :D tässä kohtaa tuo "facerape" tarkoittaa tuota päivitystä, eli alkuperäinen postaus "tusselin" kutinasta EI ole tilin omistajan, kuten jälkeenpäin kirjoitetusta kommentista voi päätellä ("missä mulla on FB auki"). Eli "facerape" tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että sen postaaja joko a) teki sen itse tai b) ainakin tietää, ettei päivitys ole itse ko. henkilön postaama. Voit myös lukea sen vaikka "owned" tai "ei kannattaisi jättää faceaan auki" tai muuta vastaavaa.

      Lainaa

    56. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Kukaan ei vielä tarttunut sellaiseen seikkaan, että alapäässä kävi facerapen tekijän mukaan kuhina. Tämä aiheutti ainakin allekirjoittaneessa muutenkin hauskan jutun lisäksi äkillistä röhönaurua =D

      Lainaa

    57. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Ninne: Nyt ei tainnut ihan mennä perille merkitys? tässä kohtaa tuo “facerape” tarkoittaa tuota päivitystä, eli alkuperäinen postaus “tusselin” kutinasta EI ole tilin omistajan, kuten jälkeenpäin kirjoitetusta kommentista voi päätellä (“missä mulla on FB auki”). Eli “facerape” tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että sen postaaja joko a) teki sen itse tai b) ainakin tietää, ettei päivitys ole itse ko. henkilön postaama. Voit myös lukea sen vaikka “owned” tai “ei kannattaisi jättää faceaan auki” tai muuta vastaavaa.
      ...niin, päivitys ei ole tilin omistajan kirjoittama ei. Tiedän. Ja sanamuodosta päätellen on jonkun miespuolisen kirjoittama (ei naispuolisen). Niin? Menikö perille vai selitänkö vielä?

      Lainaa

    58. Tulos: +35 (35 ääntä)
      ddddd: Tusseli ollut paskanen:D Vittu kun ihmiset ei osaa huolehtia hygieniastaan hyvin:D
      Höpöhöpö. Hiivatulehdus ei aiheudu pesemisen puutteesta vaan elimistön hiivan liiallisesta lisääntymisestä, jolle taas altistaa normaalin bakteeritasapainon häiriintyminen ja "hyvien" bakteerien puute. Näin ollen esimerkiksi antibioottikuuri altistaa hiivatulehduksille, mutta niin altistaa _liiallinen_ pesukin, erityisesti emäksisillä pesuaineilla (alapää pitäisikin pestä mieluiten vain vedellä). Mutta mitäpä minä tässä selitän, ehkä siihen mennessä kun olet kasvanut aikuiseksi ja ehkä jopa nähnyt ihan oikean naisen alapään, alat hahmottaa näitä asioita paremmin.

      Lainaa

    59. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Jogurtti ihmiset, JOGURTTI. Ei jugurtti

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kutina, viesti, vinkki, yksityisviesti