Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 28

Nuori nainen kuulee vihjailevan kommentin bussissa – laittaa miehelle jauhot suuhun.
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 28

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 31 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. (T)reissaaja 29.7.2014 2:05
      Tulos: +889 (927 ääntä)
      Auran tapauksessa tulee kyllä mieleen se, että välillä tosiaan ärsyttää minua tuollaiset henkilöt, jotka kiusaavat toisia bussissa. Esimerkiksi jokunen vuosi sitten muutama tyyppi painoi tahallisesti Stop-nappulaa joka pysäkillä, jonka jälkeen kuski keskeytti sen bussin ajon ja meni tupakalle.

      Lainaa

    2. Tulos: -41 (93 ääntä)
      Ai saatana toi vika

      Lainaa

    3. Tulos: -104 (172 ääntä)
      hyvin keksitty että ois muka peruukki :3

      Lainaa

    4. Tulos: +525 (565 ääntä)
      "Äijät" vaikuttaa ainakin henkisesti 15 vuotiailta.

      Lainaa

    5. Tulos: +433 (465 ääntä)
      Haistan vahvasti elämämkoulun tässä ponnaritarinassa.

      Lainaa

    6. kurkkusalaatti 29.7.2014 9:59
      Tulos: +65 (467 ääntä)
      "Andreaan" jutussa taas jaksettu vääntää kärpäsestä härkänen. Miksi pitää vääntää tavallisistakin arjen sattumuksista hassunhauska, kielikuvin ja synonyymein yliammuttu teksti. Tai "uudessa kysymyksenasettelussa" miksi niitä pitää hyväksyä tänne luettaviksi? Hohhoijaaaa

      Lainaa

    7. Tulos: -103 (201 ääntä)
      Andreas ei ainakaan omaa nimeään osaa taivuttaa.

      Lainaa

    8. Tulos: +195 (219 ääntä)
      Jaffa: Andreas ei ainakaan omaa nimeään osaa taivuttaa.
      Osaapas. T: Kotimaisten kielten keskus http://kaino.kotus.fi/etunimientaivutus/index.php?s=tietue&id=33

      Lainaa

    9. Tulos: +176 (264 ääntä)
      kurkkusalaatti: “Andreaan” jutussa taas jaksettu vääntää kärpäsestä härkänen. Miksi pitää vääntää tavallisistakin arjen sattumuksista hassunhauska, kielikuvin ja synonyymein yliammuttu teksti. Tai “uudessa kysymyksenasettelussa” miksi niitä pitää hyväksyä tänne luettaviksi? Hohhoijaaaa
      No voi nyt hyvä ihme kun ei saa nykyään kirjoittaa edes tilapäivityksiä miettimättä, että millähän tavalla sitä nyt järjestäisi lauseet ja mikähän lasketaan turhaksi täytesanaksi, ettei päivitykseni mahdollisesti jonnekin feissarimokiin päädyttyään aiheuttaisi jossakussa peppukipua. Itse kirjoitan normaalitilassakin hyvin elävästi ja monisanaisesti ja jos ei tykkää siitä, niin ei tarvitse lukea. Olisiko tuokaan tilapäivitys ollut mitään muuta kuin huokaus sille, mitä kaikkea turhaa ihmiset nykyään päivittääkään, jos sen olisi pistänyt muotoon "just, sinne jäi opiskelijakortti seinän ja patterin välii junaa....." Juuh elikkäs argh. Ahdistaa kun ihmiset edes viitsii kitistä niin jumalattoman absurdeista asioista.

      Lainaa

    10. Tulos: -46 (134 ääntä)
      kurkkusalaatti: “Andreaan” jutussa taas jaksettu vääntää kärpäsestä härkänen. Miksi pitää vääntää tavallisistakin arjen sattumuksista hassunhauska, kielikuvin ja synonyymein yliammuttu teksti. Tai “uudessa kysymyksenasettelussa” miksi niitä pitää hyväksyä tänne luettaviksi? Hohhoijaaaa
      Just tollasilla Andreaan kaltasilla tyypeillä vaikuttaa olevan hivenen liian suuri ego, kun pienemmistäkin itelle sattuvista asioista pitää tosiaan värittää "ihan hullun jännä ja uskomaton" tarina. Sitä, miksi niin monet tykkää näistä kreisinhauskoista tarinoista, en osaa selittää.

      Lainaa

    11. Tulos: +179 (201 ääntä)
      Tällä sivustolla on kummallisen paljon vikinää. No vikisenpä minäkin: Mielestäni kivempi tollasia juttuja (kuten Andreaan) on lukea, kun aina niitä iänikuisia päivityksiä säästä, selfieitä, selfieitä salivaatteet päällä #fitness #salilekasalilvika, "nyt meen nukkumaan ja huomenna töihin" jne jne..... Jännä juttu että se on oikeastaan aivan sama mitä tällä sivustolla julkaistaan, niin aina joku valittaa miks joku laittaa tollasta facebookkiin, olipa mukahauskaa, väkisinväännettyä yms. Jos juttu on kirjoitettu selvällä murteella, aina täällä joku ulisee miten tyhmältä se kuulostaa. Ottakaa nyt huomioon että kaikki jutut on alunperin kirjoitettu ja julkaistu henkilöiden omilla henk.koht. facebook-sivuilla. Kirjoittajat eivät ole kirjoittaessaan miettineet miten voisivat parhaiten miellyttää feissarimokalaisia, ja kirjoittavat juttunsa siihen itselle ominaisimpaan tyyliin - ja yllätys yllätys - kirjoitustyylejä on yhtä monta erilaista kuin on erilaista persoonaakin! Nuo "väkisinväännetyt" jututkin saattavat olla täysin luontevia, paljon hauskempiakin, jos tuntee tyypin - mistäs tietää vaikka Andreas puhuisi arkikielessäkin tuohon tyyliin?

      Lainaa

    12. Tulos: -52 (88 ääntä)
      kurkkusalaatti: “Andreaan” jutussa taas jaksettu vääntää kärpäsestä härkänen. Miksi pitää vääntää tavallisistakin arjen sattumuksista hassunhauska, kielikuvin ja synonyymein yliammuttu teksti. Tai “uudessa kysymyksenasettelussa” miksi niitä pitää hyväksyä tänne luettaviksi? Hohhoijaaaa
      Asperger havaittu.

      Lainaa

    13. Tulos: +15 (77 ääntä)
      riesaa ja kurkkusalaattia kompaten, kyllä oli taas muka-hauska tuo Andreaksen juttu

      Lainaa

    14. Tulos: +47 (89 ääntä)
      Kriitikoiden kerma taas koolla arvostelemassa... Itse naurahdin Andreaksen tarinalle juuri siksi ettei se ollut kliseinen "pudotin opiskelijakorttini ikkunanrakoon, elämä on perseestä" -tilitys, joita facebookissa on jo tarpeeksi. Täydet pisteet tipun kommentille, olen aivan samaa mieltä! :)
      tipu: Tällä sivustolla on kummallisen paljon vikinää. No vikisenpä minäkin: Mielestäni kivempi tollasia juttuja (kuten Andreaan) on lukea, kun aina niitä iänikuisia päivityksiä säästä, selfieitä, selfieitä salivaatteet päällä #fitness #salilekasalilvika, “nyt meen nukkumaan ja huomenna töihin” jne jne….. Jännä juttu että se on oikeastaan aivan sama mitä tällä sivustolla julkaistaan, niin aina joku valittaa miks joku laittaa tollasta facebookkiin, olipa mukahauskaa, väkisinväännettyä yms. Jos juttu on kirjoitettu selvällä murteella, aina täällä joku ulisee miten tyhmältä se kuulostaa. Ottakaa nyt huomioon että kaikki jutut on alunperin kirjoitettu ja julkaistu henkilöiden omilla henk.koht. facebook-sivuilla. Kirjoittajat eivät ole kirjoittaessaan miettineet miten voisivat parhaiten miellyttää feissarimokalaisia, ja kirjoittavat juttunsa siihen itselle ominaisimpaan tyyliin – ja yllätys yllätys – kirjoitustyylejä on yhtä monta erilaista kuin on erilaista persoonaakin! Nuo “väkisinväännetyt” jututkin saattavat olla täysin luontevia, paljon hauskempiakin, jos tuntee tyypin – mistäs tietää vaikka Andreas puhuisi arkikielessäkin tuohon tyyliin?

      Lainaa

    15. Tulos: +74 (94 ääntä)
      Ode-: Asperger havaittu.
      Itse asiassa paskojen kommenttien kirjoittelu internettiin ei ole aspergerin oire, itse asiassa autistia (asperger kuuluu autismiin, autismi on laaja käsite) ei yleensä voi tunnistaa internetissä kun autismi vaikuttaa suurimmaksi osaksi kommunkikointiin oikeassa elämässä. Ps. Autistit ovat usein keskivertoa älykkäämpiä ja/tai taiteellisesti lahjakkaita. Joten on sanottava että käytit sanaa "asperger" todella väärässä asiayhteydessä.

      Lainaa

    16. Tulos: -28 (38 ääntä)
      Ode-: Asperger havaittu.
      Eikun äässburgeri

      Lainaa

    17. Tulos: +22 (38 ääntä)
      No oli tuo Andreaan juttu ehkä vähän mukahauska mustakin... Siis oishan se hauskaa jos joku vaikka parinkymmenen vuoden päästä löytäis sen kortin sieltä ja rupeis selvittämään sen tyypin taustoja. Oishan se mielenkiintosta. Että sinänsä en sano etteikö olis saanu sitä mainita, mutta vähän väkisin väännetyn olonen oli taas toteutus. Sori kun napisen teidän mielestä turhasta. :D Ei tuo nyt mua niin hetkauttanu suuntaan tai toiseen, mainitsen vaan ku valittajista valitetaan. :)

      Lainaa

    18. Tulos: +56 (66 ääntä)
      Bethos: “Äijät” vaikuttaa ainakin henkisesti 15 vuotiailta.
      MITÄ silmäni näkevätkään?!? Bethos ei ollutkaan rasvaisten äijien puolella? Aura ei ollutkaan typerä horo kun ei nauranut äijien "hyvälle" jutulle? Aplodit sinulle Bethos! Et olekaan ihan niin toivoton sovinisti/misogynisti kuin luulin!

      Lainaa

    19. Tulos: 0 (16 ääntä)
      Aura kynti kunnolla. :D

      Lainaa

    20. Tulos: +29 (33 ääntä)
      TEEYYTEE MAINITTU! OLKKARISSA TAVATAAN! Ja niin, Andreas on varsin tyypillinen opiskelijamassansa edustaja, tämmösiä me kaikki ollaan, mukahauskoja sanataitureita, jotka pohtii liikaa arkisia asioita.

      Lainaa

    21. Tulos: +30 (40 ääntä)
      riesa: Just tollasilla Andreaan kaltasilla tyypeillä vaikuttaa olevan hivenen liian suuri ego, kun pienemmistäkin itelle sattuvista asioista pitää tosiaan värittää “ihan hullun jännä ja uskomaton” tarina. Sitä, miksi niin monet tykkää näistä kreisinhauskoista tarinoista, en osaa selittää.
      Ehkä siksi, kun osaa kirjoittaa, jopa roskienviemisreissusta saa viihdyttävää luettavaa. Ja monet tykkäävät lukea hyvin kirjoitettua tekstiä. Minä ainakin ilahdun pitkistä, rikkaalla kielellä kirjoitetuista tilapäivityksistä enemmän kuin "se ois sit loma"-jutuista. Ehkä sinä olet kateellinen kun et osaa itse kirjoittaa ja Andreaan kaltaiset tyypit osaavat?

      Lainaa

    22. Tulos: +14 (20 ääntä)
      Mokkeri: Ehkä siksi, kun osaa kirjoittaa, jopa roskienviemisreissusta saa viihdyttävää luettavaa. Ja monet tykkäävät lukea hyvin kirjoitettua tekstiä. Minä ainakin ilahdun pitkistä, rikkaalla kielellä kirjoitetuista tilapäivityksistä enemmän kuin “se ois sit loma”-jutuista. Ehkä sinä olet kateellinen kun et osaa itse kirjoittaa ja Andreaan kaltaiset tyypit osaavat?
      Kyllä, olen kateellinen. Ja toivottavasti voitte antaa anteeksi väärän mielipiteeni. Kauheesti tullu napinaa siitä, että napistaan jostain feissarimokasta, vaikka eikös tänne mielipiteitä kirjoteta? No, koitan olla ensi kerralla varovaisempi.

      Lainaa

    23. Tulos: -3 (15 ääntä)
      Andreaksen tarina kyl mainio, ei helvetti. Ei tuo alempikaan hassumpi ollut.

      Lainaa

    24. Tulos: +17 (25 ääntä)
      Mokkeri: Ehkä siksi, kun osaa kirjoittaa, jopa roskienviemisreissusta saa viihdyttävää luettavaa. Ja monet tykkäävät lukea hyvin kirjoitettua tekstiä. Minä ainakin ilahdun pitkistä, rikkaalla kielellä kirjoitetuista tilapäivityksistä enemmän kuin “se ois sit loma”-jutuista. Ehkä sinä olet kateellinen kun et osaa itse kirjoittaa ja Andreaan kaltaiset tyypit osaavat?
      Joo, on totta että pitkät, rikkaalla kielellä kirjoitetut ja hyvät tekstit ilahduttavat. Tuo vain ei pituutta lukuunottamatta ollut sellainen. Ponnaritarina sen sijaan oli hyvä.

      Lainaa

    25. Tulos: -14 (22 ääntä)
      Bethos: Itse asiassa paskojen kommenttien kirjoittelu internettiin ei ole aspergerin oire, itse asiassa autistia (asperger kuuluu autismiin, autismi on laaja käsite) ei yleensä voi tunnistaa internetissä kun autismi vaikuttaa suurimmaksi osaksi kommunkikointiin oikeassa elämässä. Ps. Autistit ovat usein keskivertoa älykkäämpiä ja/tai taiteellisesti lahjakkaita. Joten on sanottava että käytit sanaa“asperger” todella väärässä asiayhteydessä.
      Asperger havaittu.

      Lainaa

    26. Tulos: +6 (12 ääntä)
      tipu: Tällä sivustolla on kummallisen paljon vikinää. No vikisenpä minäkin: Mielestäni kivempi tollasia juttuja (kuten Andreaan) on lukea, kun aina niitä iänikuisia päivityksiä säästä, selfieitä, selfieitä salivaatteet päällä #fitness #salilekasalilvika, “nyt meen nukkumaan ja huomenna töihin” jne jne….. Jännä juttu että se on oikeastaan aivan sama mitä tällä sivustolla julkaistaan, niin aina joku valittaa miks joku laittaa tollasta facebookkiin, olipa mukahauskaa, väkisinväännettyä yms. Jos juttu on kirjoitettu selvällä murteella, aina täällä joku ulisee miten tyhmältä se kuulostaa. Ottakaa nyt huomioon että kaikki jutut on alunperin kirjoitettu ja julkaistu henkilöiden omilla henk.koht. facebook-sivuilla. Kirjoittajat eivät ole kirjoittaessaan miettineet miten voisivat parhaiten miellyttää feissarimokalaisia, ja kirjoittavat juttunsa siihen itselle ominaisimpaan tyyliin – ja yllätys yllätys – kirjoitustyylejä on yhtä monta erilaista kuin on erilaista persoonaakin! Nuo “väkisinväännetyt” jututkin saattavat olla täysin luontevia, paljon hauskempiakin, jos tuntee tyypin – mistäs tietää vaikka Andreas puhuisi arkikielessäkin tuohon tyyliin?
      Antaisin tälle ainakin 500 peukkua jos pystyisin!

      Lainaa

    27. Tulos: +7 (17 ääntä)
      Mokkeri: Ehkä siksi, kun osaa kirjoittaa, jopa roskienviemisreissusta saa viihdyttävää luettavaa. Ja monet tykkäävät lukea hyvin kirjoitettua tekstiä. Minä ainakin ilahdun pitkistä, rikkaalla kielellä kirjoitetuista tilapäivityksistä enemmän kuin “se ois sit loma”-jutuista. Ehkä sinä olet kateellinen kun et osaa itse kirjoittaa ja Andreaan kaltaiset tyypit osaavat?
      "kun osaa kirjoittaa", nyt olet asian ytimessä. Synonyymien ja täytesanojen pakkosyöttö ei vielä tee ihmisestä kirjoittajaa vaan pikemminkin päinvastoin.

      Lainaa

    28. Minilaama 2.8.2014 4:24
      Tulos: +19 (21 ääntä)
      gooby: Asperger havaittu.
      Nää Asperger-vitsit vois olla hauskojakin, mikäli osuis edes kovin lähelle maalia. Nyt niin ei valitettavasti käynyt goobyn eikä Ode-:nkaan kohdalla. Hiukan voisi ehkä hihitellä sille, miten päteviä täällä ollaan diagnosoimaan toisilla kaikenlaista jonkin yksittäisen kommentin perusteella. Ja ennen kuin joku keksii hauskasti tähänkin kommentoida että "Asperger havaittu", niin kyllä se on minulla havaittu ajat sitten ihan lääkärin toimesta.

      Lainaa

    29. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Mitä täällä oikein mangutaan? :D Andreaan juttuhan oli hauskasti ja mielenkiintosesti kirjotettu! :D Kiva kun löytyy mielikuvitusta :)

      Lainaa

    30. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Andreaan tarina nyt ei sentään ollut sellanen "köpötellessäni pihalla kera koiran", eikä musta kielellisesti väkisinväännetyn hyperkorrektia. Itseä ainakin hymyilytti toi pohdinta, millaista villiä elämää Andreas viettikään, perään vielä painokas "tä". Mutta ehkä oon vaan liian opiskelija.

      Lainaa

    31. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Se kirjoitetaan "elämänkoulu".
      Mr. Jouko: Haistan vahvasti elämämkoulun tässä ponnaritarinassa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: juna, VR, kortti, opiskelija, opiskelijakortti, ponnari, peruukki, hiukset