Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hurja remontti

Hurja remontti -sarjan jokainen jakso tiivistettynä.
Hurja remontti
Hurja remontti: ohjelma jossa erittäin köyhä amerikkalaisperhe asuu pahvista tehdyssä "talossa", jonka hurrikaani vie mukanaan vähintään kolme kertaa vuodessa. Perheeseen kuuluvat äiti ja isä, toiselta on tsunami vienyt käden ja toisella on taas jalka jäänyt karhunrautaan kahdesti. Tämän lisäksi molemmilla on vähintään syöpä, kaihi, munuaisten vajaatoiminta, kohonneet maksa-arvot ja psoriasis. Heille on siunaantunut jälkikasvua joista yhdellä on ADHD, toisella 18 pikkuvarvasta muttei yhtään sormea, yhdeltä lapselta on alligaattori syönyt kaikki raajat, yksi meni hurrikaanin mukana ja yhtä on nyt vaan tiputeltu turhan monta kertaa lattialle pää edellä. Eikä tässä vielä kaikki: Lisäksi he ovat adoptoineet pari aids-orpoa, kolme rampaa koiraa, pari vesikauhuista kania, diabetesta potevan kultakalan ja paikallisen kylähullun. Hienoa porukkaa. Kun tämä kaikki on alkuun esitelty/kerrottu katsojille, koko perhe pyytää räkä poskella itkien apua tyypiltä, joka on vetänyt muutakin kuin tripla espresson aamulla. Tässä välissä kuuluu vähän itkeä. Piripää kokoaa tiiminsä ja he hurauttavat paikan päälle kertomaan kovaonniselle perheelle, että heille rakennetaan nyt uusi talo. Tämän tiedon jälkeen itketään, kiljutaan hysteerisesti, itketään lisää, kiitetään Jumalaa ja vielä vähän itketään. Perhe lähetetään jonnekin evakkoon muutamaksi päiväksi (kyllä, hurrikaanin ja muiden luonnonilmiöiden kestävän talon rakentamiseen menee vain 3 päivää!!!) ja lauma vapaaehtoisia (joilla ei ole minkäänlaista käsitystä talon rakentamisesta) vapautetaan riehumaan työmaalle. Sillä aikaa kun vaneriseiniä pystytellään, ohjelman juontajat (eli piripää ja joku blondi) käyvät jututtamassa perhettä (tässä kohdin itkua sekä tunnelmaan sopivaa pianon pimputusta) ja kehittelevät lisää ylläreitä tulevaan taloon, joka palvelisi perheen tarpeita paremmin. Kun nämäkin on (itkun saattelemana) saatu hoidettua, onkin aika roudata perhe katsomaan uutta asumustaan, joka paljastetaan ison rekan takaa. Seuraa hysteeristä huutoitkua äidin taholta (lapset itkevät yleensä siksi, kun eivät tajua miksi äiti on noin poissa tolaltaan) ja isä kiittää itkien Jumalaa ja tiimiä. Vapaaehtoiset vollottavat vieressä, samoin juontajat, ja taustalla soi erittäin siirappinen musiikki. Perhe muuttaa taloon ja kaikki on hyvin. Ainakin siihen asti kunnes uusi hurrikaani tulee. Tässä kyseisen ohjelman idea lyhykäisyydessään ja kärjistettynä. Tarkoitus on vissiin itkettää katsojia, mutta mua on vaan naurattanut joka kerta. Oon huono ihminen.
Hurja remontti

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 73 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +702 (756 ääntä)
      aika hyvä meme :Dmut aika käsikirjotettuu sontaa koko ohjelma

      Lainaa

    2. Tulos: +1064 (1086 ääntä)
      Karoliinan linkki on erittäin osuva. Pikkusiskon kanssa mietittiin joskus, että eihän tolle tiimille uskaltaisi kertoa edes lempiväriä. "Mä tykkään punasesta-" "ME MAALATTIIN SUN HUONE KOKONAAN PUNASEKS!"

      Lainaa

    3. Tulos: -143 (233 ääntä)
      Teksti oli hauska, mutta ei Anun oma.

      Lainaa

    4. Tulos: +495 (505 ääntä)
      Tällaiseksihän amerikkalainen reality on aikalailla tiivistynyt.

      Lainaa

    5. Morottaja 1.7.2014 1:43
      Tulos: +190 (214 ääntä)
      Vieläkö tuo ohjelma näkyy? Ps. Ärsyttävä se juontajamies

      Lainaa

    6. Sleepingbiych 1.7.2014 1:43
      Tulos: +369 (391 ääntä)
      Hei ne menee viikoks Disneylandiin! Katotko ees koko ohjelmaa!

      Lainaa

    7. Tulos: +273 (281 ääntä)
      Totuus tuosta ohjelmasta, 5/5

      Lainaa

    8. tuoreliha 1.7.2014 1:48
      Tulos: +475 (489 ääntä)
      Tää ohjelma on hihassani oleva ässä. Jos en saa opiskelupaikkaa, työpaikkaa, 1 000 seuraajaa instagrammissa tai epäonnistun elämässäni jollain muulla tavalla, voin lohduttautua siihen että voin aina muuttaa poikaystävän kanssa Jenkkilään. Ostetaan homeinen talo, käännytään äärikristityiksi, adoptoidaan orpoja jne, jonka jälkeen soitetaan ko. poppoo paikalle.

      Lainaa

    9. Tulos: +359 (367 ääntä)
      Mietin vaan että kun ohjelmassa on joku 6v tyttö, joka möläyttää tykkäävänsä keijuista ja saa super-pinkki-keiju-huoneen, jossa kaikki huonekalut ovat jonkinlaisia keijuja. 10 vuotta myöhemmin hän pitääkin vihreästä ja on vakaasti sitä mieltä että keijut ovat lasten juttu. Karoliinan linkki kuvastaa täydellisesti omia ajatuksiani

      Lainaa

    10. Tulos: -72 (184 ääntä)
      Teimme huoneestasi bussin muotoisen, koristelimme sen busseilla, ostimme sinulle kolme leikkibussia ja maksamme leikkauksen, joka muuttaa sinutkin bussiksi!

      Lainaa

    11. Tulos: +299 (303 ääntä)
      Erinomaisesti tiivistetty. Totaalinen repeäminen kuitenkin vasta hevoskohdassa...

      Lainaa

    12. Tulos: +219 (235 ääntä)
      Katson aina vaan lopun ohjelmasta, koska tahdon nähdä lopputuloksen talosta ja vihaan niitä nevahööd kantrilaulajia joita kuvataan keskellä ohjelmaa sen 5 min kun he lauleskelevat ja soittavat kitaraa. Naureskelen sitten yksinään kun mietin mitä mieltä on 10 vuoden päästä 4-vuotias Caleb-Oscar, joka on perheen ainut terve lapsi ja jonka sänky on suuren dinosauruksen suussa katonrajassa mainittuaan pitävän kyseisistä elikoista. Sen jälkeen kadehdin oman ikäisiäni tyttöjä joilla on oma kylpyhuone ja seinän kokoinen akvaario huoneessaan. Kaikesta huolimatta, tykkään jumalattomasti tuosta ohjelmasta :D

      Lainaa

    13. Tulos: +101 (105 ääntä)
      ..hyväuskoiset jenkit seuraavat kuinka elämiä "pelastetaan".

      Lainaa

    14. Tulos: -25 (83 ääntä)
      "1717 henkilöä tykkää tästä" Onko Anu joku julkkis?

      Lainaa

    15. Tulos: -206 (308 ääntä)
      Tarkoitus oli Anulla kaiketi olla hauska, mutta minut ainakin jätti kylmäksi. Huumori on hienovarainen laji, mutta tuossa kuvauksessa mentiin sieltä mistä aita on matalin yksinkertaisesti liioittelemalla kaikkea todella ennalta-arvattavalla tavalla potenssiin miljoona. Hyvällä maulla ja sopivalla balanssilla toden ja keksityn välillä tuostakin olisi saanut hauskan.

      Lainaa

    16. Tulos: -87 (157 ääntä)
      Mä rakastan sitä ohjelmaa! Ja Ty on ihana ja mä itken melkein joka kerta kun katon sitä ohjelmaa... Ehdottomasti mun lempiohjelmia.

      Lainaa

    17. Tulos: +214 (214 ääntä)
      Eniten ihmetyttää se, millä ne päättää ketkä lapsista saa oman huoneen ja ketkä yhteisen.

      Lainaa

    18. Tulos: +338 (346 ääntä)
      Kun on kyse köyhistä perheistä, joilla ei ole varaa ostaa sille 15 henkiselle perheelleen parempaa kotia kuin homeinen ränsistynyt 30 neliön 2h+k jossa ei ole sähköä eikä vettä, niin luulisi, että ajatellaan vähän pidemmälle kuin huomiseen. Varmasti 5v kiljuu riemusta saadessaan keiju/dinosaurus aiheisen oman huoneen, mutta kun todennäköisesti sama tyyppi asuu samassa huoneessa vielä 10 vuodenkin päästä. Vieläkö silloinkin huone saa kiljumaan riemusta? Vai kuolemaan häpeästä? Kun tehdään talo köyhälle perheelle, pitäisi mielestäni tehdä järkeviä ja ajattomia sisustusratkaisuja. Se 7v tyttö ei varmasti tarvitse mitään prinsessahuonetta, luulempa että se pakahtuu onnesta jo ihan pelkästään ikioman huoneen ansiosta. Se 7v on varmasti 10 vuoden päästä onnellisempi siinä neutraalissa huoneessa kuin nallepuh teemaisessa lastenhuoneessa. "No voihan sen lastenhuoneen sitten remontoida muutaman vuoden päästä ikään sopivaksi" juu voi, mutta millä rahalla?

      Lainaa

    19. Tulos: +235 (239 ääntä)
      jebu: “No voihan sen lastenhuoneen sitten remontoida muutaman vuoden päästä ikään sopivaksi” juu voi, mutta millä rahalla?
      Taisin nähdä sellaisen jakson, jossa kotiin väsättiin jos jonkinlaista sähkösyöppövempelettä ja pihaan uima-allas. Muistan miettineeni ihan tuota samaa, että millähän rahalla maksavat altaan ylläpitokustannukset ja veden sekä sähkölaskun.

      Lainaa

    20. Tulos: +236 (240 ääntä)
      jebu: Kun on kyse köyhistä perheistä, joilla ei ole varaa ostaa sille 15 henkiselle perheelleen parempaa kotia kuin homeinen ränsistynyt 30 neliön 2h+k jossa ei ole sähköä eikä vettä, niin luulisi, että ajatellaan vähän pidemmälle kuin huomiseen. Varmasti 5v kiljuu riemusta saadessaan keiju/dinosaurus aiheisen oman huoneen, mutta kun todennäköisesti sama tyyppi asuu samassa huoneessa vielä 10 vuodenkin päästä. Vieläkö silloinkin huone saa kiljumaan riemusta? Vai kuolemaan häpeästä? Kun tehdään talo köyhälle perheelle, pitäisi mielestäni tehdä järkeviä ja ajattomia sisustusratkaisuja. Se 7v tyttö ei varmasti tarvitse mitään prinsessahuonetta, luulempa että se pakahtuu onnesta jo ihan pelkästään ikioman huoneen ansiosta. Se 7v on varmasti 10 vuoden päästä onnellisempi siinä neutraalissa huoneessa kuin nallepuh teemaisessa lastenhuoneessa. “No voihan sen lastenhuoneen sitten remontoida muutaman vuoden päästä ikään sopivaksi” juu voi, mutta millä rahalla?
      Tässä kannattaa tietää se fakta kyseisestä ohjelmasta, että uuden talon saaneet ajautuvat pian velkavankeuteen tai myyvät melkein heti talonsa. Ai miksi? No, jos alunperinkin asuu vanhassa ja luhistumispisteessä olevassa talossa, niin onko heillä varaa asua isommassa ja hienossa talossa? Yleensähän noiden talojen koko kasvaa aika radikaalisti, ja jenkeissä lämmitys ja sähkö maksaa hunajaa. Tästäkin löytyy netistä aika paljon kun jaksaa googlettaa.

      Lainaa

    21. tuoreliha 1.7.2014 5:45
      Tulos: +246 (252 ääntä)
      Siis miettikää ku nää on teinejä. Poika tuo yöllä kotiinsa jonkun muijan ja eka asia jonka se muija näkee on joku leiri-tyylinen puumaja-kerrossänky.

      Lainaa

    22. Absolutisti 1.7.2014 5:55
      Tulos: +35 (77 ääntä)
      Jutun "kirjoittaja" on varastanut tuon alunperin. Eli tekstin on alunperin kirjoittanut eri ihminen. Parhaat kommentitkaan eivät ole edes näkyvissä. Sääli.

      Lainaa

    23. Tulos: +136 (136 ääntä)
      Negge: Tässä kannattaa tietää se fakta kyseisestä ohjelmasta, että uuden talon saaneet ajautuvat pian velkavankeuteen tai myyvät melkein heti talonsa. Ai miksi? No, jos alunperinkin asuu vanhassa ja luhistumispisteessä olevassa talossa, niin onko heillä varaa asua isommassa ja hienossa talossa? Yleensähän noiden talojen koko kasvaa aika radikaalisti, ja jenkeissä lämmitys ja sähkö maksaa hunajaa. Tästäkin löytyy netistä aika paljon kun jaksaa googlettaa.
      Ei kyllä yllättänyt googlettelun tulokset. Verot hyppäs katosta läpi ja lämmitys kustannukset myös. Miten persaukisilla on varaa maksaa ne. :D Onhan tuollaiset ohjelmat ihan kivoja teoriassa, mutta todellisuus on niin että kun kamerat lähtee kotiin niin mikään ei ole muuttunut. 400 neliön kämppä voi olla kiva, mutta jos tonttia ei ole maksettu niin se on sitten siinä.

      Lainaa

    24. pers reikä 1.7.2014 7:56
      Tulos: +54 (84 ääntä)
      mäwaa: aika hyvä meme mut aika käsikirjotettuu sontaa koko ohjelma
      Kerrohan minkälaiset ohjelmat ovat käsikirjoittamattomia? Samanlaiset urpot haukkuu "kaupallista musiikkia".

      Lainaa

    25. Tulos: -6 (60 ääntä)
      Tää ei todellakaan ole anu apinan kirjoittama vaan mun duunikaverin!!

      Lainaa

    26. Tulos: +116 (118 ääntä)
      Niin siis tää on eräästä suositusta fb-ryhmästä, siksi noin monta tykkääjää (kun joku ihmetteli). Paljon parempi moka olisi ollut, kun kyseisen tekstin alkuperäinen ja oikea kirjoittaja löysi tämän ryhmästä tuon toisen "varastamana".

      Lainaa

    27. Tulos: -24 (66 ääntä)
      elias: Tarkoitus oli Anulla kaiketi olla hauska, mutta minut ainakin jätti kylmäksi. Huumori on hienovarainen laji, mutta tuossa kuvauksessa mentiin sieltä mistä aita on matalin yksinkertaisesti liioittelemalla kaikkea todella ennalta-arvattavalla tavalla potenssiin miljoona. Hyvällä maulla ja sopivalla balanssilla toden ja keksityn välillä tuostakin olisi saanut hauskan.
      tätäpä olisin tullut sanomaan itsekin. Ja eikö ylilyövien jenkkisarjojen nälviminen nyt oo jo niin nähty? I mean, ketä kiinnostaa se, että joku nyt ei tajua taas jonkin asian suosiota? "Sivistynyt makuni ei ymmärrä tätä nykypäivän viihdettä. Teenpä siitä nasevan päivityksen, jossa omaani on korkeintaan kappalejaot." asdglf hanki polkupyörä ja vispaa pois

      Lainaa

    28. Tulos: +146 (148 ääntä)
      Tästä unohtui se, kuinka Tyn kopla käyttäytyy kuinka koko talo olisi heidän aikaan saannosta, vaikka todellisuudessa ollaan vaan sahattu pari lautaa ja laitettu naula seinään, samaan aikaan perheen koskettavaa tarinaa selostaen. Heti kameroiden sammuessa mennään sitten lattea juomaan ja naureskelemaan. Sitten tehdään juuri perheen äidille henkilökohtaisesti sängynpäätyä, kun se hänen tarinansa taas kosketti niin suuresti. Itku silmässä äiti sitten koskettuneena arvostaa juuri sitä vanhoista ikkunoista tehtyä sängynpäätyä, jonka Ty on omin kätösin hänelle tehnyt, vaikka juuri saanut uuden suuren kämpän. Ei siinä, hauska ohjelma kyllä.

      Lainaa

    29. Hörhöjä kaikkialla 1.7.2014 9:33
      Tulos: +115 (119 ääntä)
      On muuten uskomattoman ällöttävä ja teennäinen ohjelma.

      Lainaa

    30. Tulos: +138 (140 ääntä)
      tästä puuttuu vielä "seuraavana verovuonna talo menee vasaran alle koska perheellä ei ole varaa maksaa amerikkalaistyylistä, järkyttävän suuruista omaisuusveroa uudesta talostaan, isä lähtee velkavankeuteen verovelkojen takia, äiti tekee ainakin kolmea työtä tuodakseen talouteen edes vähän tuloja ja perheen 12 -vuotias esikoinen alkaa myydä huumeita ja/tai itse varastettua tavaraa"

      Lainaa

    31. Tulos: +90 (92 ääntä)
      Rankeli: Tällaiseksihän amerikkalainen reality on aikalailla tiivistynyt.
      JA suomi seuraa perässä mutta epäonnistuu siinäkin ;D

      Lainaa

    32. Tulos: -35 (45 ääntä)
      Anua on naurattanut ohjelman katsominen _joka kerta_. Miksi Anu katsoo ohjelmaa? Toisaalta, jos siitä saa hyvät naurut, niin mikäpä siinä. Mutta ei se nyt kyllä ihan parhaimpia komdeiasarjojakaan ole.

      Lainaa

    33. Tulos: +76 (78 ääntä)
      Erittäin osuva kuvaus ko. ohjelmasta - ja kun on nähnyt kaksi jaksoa, on nähnyt ne kaikki

      Lainaa

    34. Tulos: +73 (81 ääntä)
      Muuten hyvä, paitsi juontajalla itselläänki on ADHD (kertoi sen Oprahin haastattelussa), ei siis piripää.

      Lainaa

    35. Tulos: +74 (74 ääntä)
      Ja ne talot on kyllä niin övereitä, varmasti pienempi riittäisi.

      Lainaa

    36. Tulos: +102 (104 ääntä)
      :D osuva kuvaus. Mä aina mietin, että ne perheet varmaan haluis vaan ihan normaalin talon, joka vastaa heidän tarpeitaan (ei esim. paljon portaita jos yks on pyörätuolissa). Ja sitten ne saa kaikkea ihan ihmeellistä kuten lainelautailusimulaattorin lapsen huoneeseen ja skeittilaudoista kootun sängyn jne jne.

      Lainaa

    37. Tulos: +51 (53 ääntä)
      Suuri osa näistä jotka saa talonsa remontattua ei pysty pitämään sitä koska talon arvo nousee ja ei ole varaa vakuutuksiin ja veroon. Järkevimmät niistä myyvät talonsa heti pois..

      Lainaa

    38. Tulos: +116 (118 ääntä)
      En nyt jaksa lukea onko kommenteissa jo mainittu tää enkä myöskään nähdä googlettamisen vaivaa mutta eräs perhe oli ilmeisesti tämän ohjelman toimesta haastettu oikeuteen syystä että he olivat adoptoineet helvetillisen määrän (?) lapsia ja remontin jälkeen luopuneet jokaisesta. True story.

      Lainaa

    39. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Ja kaikki naapurit jotka ovat olleet iloisena auttamassa,kun kamerat lähtee ja aika kuluu niin tämä perhe on kaikki kateellisten naapureitten hampaissa koska heillä on kaikkea kivaa...

      Lainaa

    40. Tulos: +109 (109 ääntä)
      jeppisjee: En nyt jaksa lukea onko kommenteissa jo mainittu tää enkä myöskään nähdä googlettamisen vaivaa mutta eräs perhe oli ilmeisesti tämän ohjelman toimesta haastettu oikeuteen syystä että he olivat adoptoineet helvetillisen määrän (?) lapsia ja remontin jälkeen luopuneet jokaisesta. True story.
      Jollain toisella pariskunnalla taas oli kaksi tytärtä jotka olivat niin sairaita etteivät pystyneet käymään edes koulussa (niille rakennettiin jopa oma luokkahuone sinne taloon..). Ne tytöt oli koko ajan jotkut happinaamarit naamalla sen jakson ajan koska olivat "erittäin allergisia kaikelle pölylle" tai jotain. Myöhemmin sitten selvisikin että ne kersathan oli täysin terveitä eivätkä olleet allergisia millekään..

      Lainaa

    41. Tulos: -32 (56 ääntä)
      Ohan sillä juontajalla ADHD, mutta ei se aikuisiässä kenelläkään enää ADD ole (eli siis hyperaktiivisuus häviää, keskittymisvakeudet jää). Että kyllä se on tainnu aamulla tuplaespresson kanssa popsia kokaiinilla kuorrutettua donitsia käytöksestään päätelle.

      Lainaa

    42. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Oon miettiny, että miks ne rakentaa jollekki 3-vuotiaalle jonkun leikkijunilla koristellun huoneen, ajattele, kun sitten teini-ikäsenä tuo tyttöystävän huoneeseen. :D:D

      Lainaa

    43. turnipsitonttu 1.7.2014 15:54
      Tulos: +98 (102 ääntä)
      Muuten ihan osuva teksti, mutta lisäisin siihen ne iänikuiset kertaukset. Välillä tuntuu, että noi realityt on tehty keskittymiskyvyttömille jotka eivät kykene muistamaan viiden minuutin takaisia tapahtumia. Toki meillä on onneksi (vielä) vähemmän mainoskatkoja kuin jenkeissä, mutta kuitenkin. Ja miksi, oi miksi kuvaajan täytyy heilua kuin kahden viikon ryyppyputken jälkeen deliriumoireissaan ja ladattuna täyteen vähintäänkin kofeiinia. Sama tuntuu koskevan aika monia ohjelmia joku stanan shakeycam vai mikä nyt olikaan. No, onneksi telkkarin voi sulkea ja tehdä jotain ihan muuta.

      Lainaa

    44. TodistaminenOnTärkeää 1.7.2014 16:40
      Tulos: +32 (46 ääntä)
      Absolutisti: Jutun “kirjoittaja” on varastanut tuon alunperin. Eli tekstin on alunperin kirjoittanut eri ihminen. Parhaat kommentitkaan eivät ole edes näkyvissä. Sääli.
      Olisi kiva saada todisteita väitteesi rinnalle. Inhoan suuresti sitä, että tullaan sanomaan jokin väite esittämättä mitään todisteita. Luuletko sinä ja kaikki muut sinun kaltaisesi ihmiset, että teidän "tää juttu on varastettu" -kommentteilla olisi ilman todisteita suuri painoarvo niiden ihmisten silmissä, jotka eivät ole kyseisestä asiasta ennen kuulleetkaan?

      Lainaa

    45. Tulos: +5 (35 ääntä)
      mortal1ty: isä lähtee velkavankeuteen verovelkojen takia, äiti tekee ainakin kolmea työtä tuodakseen talouteen edes vähän tuloja
      Onko se velkavankeus joku paikka? :D Eiköhän tuo sanonta tarkoita vain sitä, että rahat kuluvat velkojen maksuun. Ei tarvitse siis äidin yksin tienata, kun isäkin voi sieltä velkavankeudesta osallistua työnelämään. :D

      Lainaa

    46. Tulos: +80 (82 ääntä)
      Tää ohjelma muuten näkyy ruutu.fi:ssä. Ja yhessä jaksossa jonku pojan huoneeseen oli väserretty ns. valvomo, eli taloon oli asennettu kameroita, jotta tää tyyliin 10-v poika vois tarkkailla että perheellä on kaikki ok. Ideana ihan kiva, mutta ite en välttämättä haluais että isoveli tarkkailee 24/7 mitä teen vaikka omassa huoneessa. Eikä piä unohtaa, että perheen isä on pelastanu nuorimman hukkumiselta, tulipalolta ja leijonalta yhtä aikaa ja saanu hengenpelastusmitalin joka sitten naulataan olohuoneen seinälle.

      Lainaa

    47. Tulos: +53 (53 ääntä)
      Ahd: Niin siis tää on eräästä suositusta fb-ryhmästä, siksi noin monta tykkääjää (kun joku ihmetteli). Paljon parempi moka olisi ollut, kun kyseisen tekstin alkuperäinen ja oikea kirjoittaja löysi tämän ryhmästä tuon toisen “varastamana”.
      Olin juuri tulossa sanomaan samaa! Tämä hurja remontti -päivitys löytyy facebook-ryhmästä nimeltä "länsimaisen ihmisen ahdinko". Juttu jaksoi naurattaa siihen saakka, kun tämä anun kaveri päivitti ryhmään, että anu oli kopioinut päivityksen suoraan tämän kaverin tilapäivityksestä. Todellista mokailua, jota seurasin poppareista nauttien :D

      Lainaa

    48. rölliemäntä 1.7.2014 19:25
      Tulos: +63 (65 ääntä)
      Oli varastettu teksti tai ei, niin tästä puuttuu se, että perheen isä/äiti on yleensä koko kaupungin tai vähintään viiden lähimmän naapuruston tuntema julkkis koska on esim. se lastentarhan mukava täti tai normaali työtään tekevä palomies (= "sammutit kerran hellani kun en itse osannut, OLET SANKARI, naulaan taloosi pari naulaa koska minä ja paras ystäväni Kiinassa ihailemme sinua, olet kuin jumala") Ylempänä kommenteissa oli tuo että joku perhe oli heivannut adoptoimansa lapset ohjelman jälkeen... Huoh. Joillain taas ollu logiikka huipussaan.

      Lainaa

    49. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Ja vaikka noi hurjat remontit oliskin totta, niin ei noilla perheillä olis varaa asua tollasissa kämpissä verojen ja vakuutusmaksujen takia. :D

      Lainaa

    50. Lomen Kolkko 1.7.2014 22:20
      Tulos: +45 (45 ääntä)
      Talon saamisen jälkeen perhe myy irtaimiston kaluste kerrallaan, jotta heillä olisi varaa asua. Loppujen lopuksi heillä on pelkkä kolkko autio talo.

      Lainaa

    51. Tulos: +19 (33 ääntä)
      Jumalauta ihan oikeesti. Ottaa vaan päähän kun tietää et oma kaveri ollut nokkela ja kirjottanut tän seinälleen. Sit joku "Anu" jakaa sitä facessa ikäänkuin omanaan ja paistattelee nokkeluudellaan ihmisten suosiossa. Internet internet...

      Lainaa

    52. Piparkakku 1.7.2014 23:16
      Tulos: +78 (78 ääntä)
      Maria: eihän tolle tiimille uskaltaisi kertoa edes lempiväriä. “Mä tykkään punasesta-” “ME MAALATTIIN SUN HUONE KOKONAAN PUNASEKS!”
      Sillä jollakinhan oli pari pokkaria Inuyashaa hyllyssä, joten se tiimi päätti maalata ne seinät täyteen niitä hahmoja : D

      Lainaa

    53. Tulos: -29 (47 ääntä)
      Mitä te nyt paasaatte siitä 4-vuotiaalle tehdystä huoneesta, ihan kuin sisustusta ei voisi ikinä enää vaihtaa sen jälkeen. Eiköhän tyttöystävä tuoda jo nuoren miehen maulla sisustettuun huoneeseen siinä vaiheessa. Harvapa meistä asustaa tyttövauvalle sisustetussa vaaleanpunaisessa prinsessahuoneessa enää 16-vuotiaana :) Mutta tosiaan tuo ylilyönti noissa lasten huoneissa on aika rankkaa, mutta eipähän ole toisilla samanlaisia huoneita ;)

      Lainaa

    54. Tulos: +37 (37 ääntä)
      Henq91: Ohan sillä juontajalla ADHD, mutta ei se aikuisiässä kenelläkään enää ADD ole (eli siis hyperaktiivisuus häviää, keskittymisvakeudet jää). Että kyllä se on tainnu aamulla tuplaespresson kanssa popsia kokaiinilla kuorrutettua donitsia käytöksestään päätelle.
      Ööööh, ei ne hyperioireet mihinkään häviä! Voi ne lievittyä mutta tuo on niin yksilöllistä et ei toi yleistäminen toimi tässäkään... ;)

      Lainaa

    55. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Olen kerran joutunut päästämään ulkopuolisen remppaajan kotiini, boilerin termostaatti vuoti eikä minulla ollut pääsyä päähanalle. Pidin huolen ettei silmäni käyneet kertaakaan puolta metriä kauempana putkiukon niskasta.

      Lainaa

    56. Tulos: +84 (86 ääntä)
      Maria: Karoliinan linkki on erittäin osuva. Pikkusiskon kanssa mietittiin joskus, että eihän tolle tiimille uskaltaisi kertoa edes lempiväriä. “Mä tykkään punasesta-” “ME MAALATTIIN SUN HUONE KOKONAAN PUNASEKS!”
      Minulla on samanlainen täti. Erehdyin sanomaan lapsena, että pidän hevosista. Menin tätiti luokse kesälomalla viikoksi. Vierashuoneessa oli seinillä hevosjulisteita, sängyssä oli hevoslakanat, heppa pehmoleluja, hevoskirjoja, hevosmatto, hevosia kaikkialla... oletin jo hetken, että kun katson ikkunasta ulos, siellä olisi olult hevonen. Pettymys.

      Lainaa

    57. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Pitäs vissiin kattoa joskus kyseistä sarjaa, tai sitten ei.

      Lainaa

    58. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Mua ärsyttää tossa ohjelmassa toi juontaja. Se haluaa aina olla huomion keskipisteenä vaikka tuskin laittanu tikkua ristiin koko talon eteen :)

      Lainaa

    59. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Muistaako kukaan tämän sarjan tiimoilta pikkutyttöä, joka sanoi pitävänsä pekonista (vai pihvistä)...? ;) Mitä lie tyttö ajatellut sitten vanhempana. Minäkin olen aina halunnut nukkua pekonivuoteessa.

      Lainaa

    60. Tulos: +45 (49 ääntä)
      Kaikkien näiden juttujen lisäks tästä puuttuu se, että kun yleensä niistä lapsista yhdellä on joku sairaus, ni koko ohjelmassa puhutaan kaikkien lasten sijaan tälle yhdelle urhealle sairaalle, esim. Kun perhe on lähetetty disneylandiin, juontaja kertoo sairaalle lapselle kuinka tämä on kärsinyt ja kuinka hänelle nyt tehdään kiva koti. Tokihan sairaan on hankala olla jossain hometalossa, mutta eivätköhän terveetkin lapset kärsi sellaisista olosuhteista ja jäävät ihan sivuun, kun vain sairasta urheaa lasta ylistetään ja kehutaan. Vaikka on terve, olis varmaan ihan kiva, jos se talo olisi juontajankin puolesta osoitettu myös hänelle...

      Lainaa

    61. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Luulin, että Anu on keksinyt uuden parodiasarjan. Kommenttien perusteella näyttäis kuitenki, että moinen pyörii jo. I don't want to live on this planet anymore.

      Lainaa

    62. mortal1ty 3.7.2014 2:04
      Tulos: +28 (28 ääntä)
      Keks: Onko se velkavankeus joku paikka? Eiköhän tuo sanonta tarkoita vain sitä, että rahat kuluvat velkojen maksuun. Ei tarvitse siis äidin yksin tienata, kun isäkin voi sieltä velkavankeudesta osallistua työnelämään.
      velkavankeus on ihan oikea rangaistusmuoto joka on yhä käytössä eräissä maissa, Yhdysvalloissa voi joutua vankilaan oikeuden ja/tai valtion määräämien maksujen maksamatta jättämisestä, kuten veroveloista tai maksamattomista elatusmaksuista. http://en.wikipedia.org/wiki/Debtors%27_prison

      Lainaa

    63. Tulos: +7 (15 ääntä)
      "Teimme huoneestasi hevosenmuotoisen,koristelimme sen hevosilla,ostimme sinulle kolme lemmikkihevosta ja maksamme leikkauksen,joka muuttaa sinutkin hevoseksi!" : DDD

      Lainaa

    64. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Itseäni on aina oksettanut tuossa ohjelmassa juurikin niiden suunnittelijoiden överi-empaattinen teennäisyys. Ja kaikki ne autettavat ovat aina heidän mielestään SANKAREITA joita pitää kyynel silmäkulmassa ylistää, koska he ovat kolmensadan kuolemansairaan penskansa kanssa selvinneet homeisessa puumajassaan Jumalan rakkauden voimalla. Mielestäni ihmisestä ei tee sankaria hirvittävän ison lapsikatraan hamstraaminen, vaikka varaa ei olisi elättää kunnolla edes yhtä.

      Lainaa

    65. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Mä en ole ikinä nauranut niin paljon jostain jutusta kun nyt, tosi hauskasti kirjoitettu, vedetkin tuli silmiin, kiitos!

      Lainaa

    66. Tulos: -16 (22 ääntä)
      ADHD - julkisuuden henkilöiden medialle antama "sairaus" jonka jälkeen voi vetää dousseja ja kaikki hyväksyy sen, sehän on vain ylivilkas.

      Lainaa

    67. Tulos: +12 (36 ääntä)
      On totta että ohjelma menee usein vähän ööveriksi, MUTTA puhumme Amerikasta missä talot OVAT erilaisia kuin Suomessa jo muutenkin (nimim Amerikassa vuosia asunut). On totta että sisustusratkaisut ovat usein lapsellisia. Ja on myös totta että Ty on ylienerginen. Ja että moni on käyttänyt ohjelmaa hyväkseen. Ja on tottal että moni EI niin ole tehnyt vaan on todella paikallinen 'sankari' tai hädässä oleva/ollut perhe. On totta että talot rakennetaan viikossa, mutta ne rakentaa pääosin paikallinen rakennusfirma jolla on jo piirrustukset valmiina ja materiaalit tilauksessa ennen viikon alkamista, vapaaehtoisjoukkueet ovat työvoimaa siinä missä muutkin, ja hyvin ohjattuina heistä voi olla suurikin apu. Ja usein on talon ja sen asukkaiden tulevaisuudetakin huolehdittu, koulumaksut maksettu ja työpaikat turvattu. Ihmettelen sitä että kaiken kritisoinnin tasapainoksi kukaan ei ole keksinyt kiitellä toisten auttamista ja sitä yhteishenkeä mikä ohjelmissa tulee esiin, vaan kaikesta valitetaan ja kaikkea naureskellaan. Haiskahtaa ihan kateellisten panettelulta. 'Onpas happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista...'

      Lainaa

    68. Tulos: +11 (23 ääntä)
      Kaitsu: On totta että ohjelma menee usein vähän ööveriksi, MUTTA puhumme Amerikasta missä talot OVAT erilaisia kuin Suomessa jo muutenkin (nimim Amerikassa vuosia asunut).On totta että sisustusratkaisut ovat usein lapsellisia.Ja on myös totta että Ty on ylienerginen. Ja että moni on käyttänyt ohjelmaa hyväkseen. Ja on tottal että moni EI niin ole tehnyt vaan on todella paikallinen ‘sankari’ tai hädässä oleva/ollut perhe. On totta että talot rakennetaan viikossa, mutta ne rakentaa pääosin paikallinen rakennusfirma jolla on jo piirrustukset valmiina ja materiaalit tilauksessa ennen viikon alkamista, vapaaehtoisjoukkueet ovat työvoimaa siinä missä muutkin, ja hyvin ohjattuina heistä voi olla suurikin apu. Ja usein on talon ja sen asukkaiden tulevaisuudetakin huolehdittu, koulumaksut maksettu ja työpaikat turvattu. Ihmettelen sitä että kaiken kritisoinnin tasapainoksi kukaan ei ole keksinyt kiitellä toisten auttamista ja sitä yhteishenkeä mikä ohjelmissa tulee esiin, vaan kaikesta valitetaan ja kaikkea naureskellaan. Haiskahtaa ihan kateellisten panettelulta.‘Onpas happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista…’
      Jep, koska jos kritisoi, on automaattisesti kateellinen.

      Lainaa

    69. Tulos: +6 (8 ääntä)
      tuuli: Taisin nähdä sellaisen jakson, jossa kotiin väsättiin jos jonkinlaista sähkösyöppövempelettä ja pihaan uima-allas. Muistan miettineeni ihan tuota samaa, että millähän rahalla maksavat altaan ylläpitokustannukset ja veden sekä sähkölaskun.
      Toki ne vievät sähköä, nuo kaikki laitteet mutta useimmissa jaksoissa on silti rakennettu talon katolle/muun rakennuksen katolle aurinkopaneelit.

      Lainaa

    70. Tulos: -8 (14 ääntä)
      Li: Tää ei todellakaan ole anu apinan kirjoittama vaan mun duunikaverin!!
      Kateellisuus, tämä suomalaisten kansantauti.

      Lainaa

    71. Tulos: -1 (1 ääni)
      Ihminen: Teksti oli hauska, mutta ei Anun oma.
      Kenen teksti se on? Kerro kun tiedät.

      Lainaa

    72. Tulos: +1 (3 ääntä)
      mortal1ty: velkavankeus on ihan oikea rangaistusmuoto joka on yhä käytössä eräissä maissa, Yhdysvalloissa voi joutua vankilaan oikeuden ja/tai valtion määräämien maksujen maksamatta jättämisestä, kuten veroveloista tai maksamattomista elatusmaksuista. http://en.wikipedia.org/wiki/Debtors%27_prison
      Mutta miten tuo auttaa velkojia saamaan saatavansa? Tekeekö se velallinen vankilassa työtä jonka tuotto menee suoraan velkojille?

      Lainaa

    73. Tulos: +3 (3 ääntä)
      foo: mortal1
      ilmeisesti tarkoituksena on motivoida ihmisiä maksamaan mitä pystyvät, jenkkilässä jossa valtion/oikeuden määrämien maksujen laiminlyönnistä voi joutua istumaan on juurikin tämä tarkoitus.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: remontti, Hurja remontti, tv, ohjelma, tv-ohjelma, kuva, sarja