Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huomio on huorattu, osa 2

Vältä näitä päivityksiä, mikäli et halua huomiohuoran mainetta.
Huomio on huorattu, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +779 (803 ääntä)
      Kaikki on niin syvältä taas, en kestä enää, tää oli nyt tässä, elämä viemäriin, pitikö taas käydä just näin, oisinko tehny toisin jos oisin tienny tän? . . . . . No jos kerran haluut tietää niin siks ku en nauranu näille.

      Lainaa

    2. Ministeri Nieminen 22.5.2014 6:56
      Tulos: +413 (429 ääntä)
      Valitettavasti Minnan kaltaisia on Facebookissa ihan liikaa. Minulla on FB-kavereissa yksi erityisen räikeä tuollainen tapaus, mutta kyseinen ihminen on muuten itse asiassa ihan OK. Huomionkipeys on vain välillä sanalla sanoen megalomaanista. Olen monesti ollut vähällä pistää hänelle jotain kommenttia asiasta. Silloin tällöin joku muu kommentoi tyyliin "kerro nyt, ettei tarvitse arvailla" mutta homma jatkuu vuodesta toiseen silti. En halua pahoittaa kyseisen ihmisen mieltä laittamalla nasevampaa kommenttia, joten olen tullut siihen tulokseen, että tuollaisen kanssa on joskus vain elettävä. Huom. poistaisin FB-kavereistani, jos asia häiritsisi minua tarpeeksi.

      Lainaa

    3. Tulos: +96 (122 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Valitettavasti Minnan kaltaisia on Facebookissa ihan liikaa. Minulla on FB-kavereissa yksi erityisen räikeä tuollainen tapaus, mutta kyseinen ihminen on muuten itse asiassa ihan OK. Huomionkipeys on vain välillä sanalla sanoen megalomaanista. Olen monesti ollut vähällä pistää hänelle jotain kommenttia asiasta.Silloin tällöin joku muu kommentoi tyyliin “kerro nyt, ettei tarvitse arvailla” mutta homma jatkuu vuodesta toiseen silti. En halua pahoittaa kyseisen ihmisen mieltä laittamalla nasevampaa kommenttia, joten olen tullut siihen tulokseen, että tuollaisen kanssa on joskus vain elettävä. Huom. poistaisin FB-kavereistani, jos asia häiritsisi minua tarpeeksi.
      Piilota huomiohuoran päivitykset feedistäsi?

      Lainaa

    4. Tulos: +343 (347 ääntä)
      Tää on just tätä.. Kerran yks tuttu joutu sairaalaan eikä suostunut kertoa syytä, tuli kouluun 2 viikon päästä ja syynä murtunut keskisormi.

      Lainaa

    5. Tulos: -16 (42 ääntä)
      Ei etusivulle

      Lainaa

    6. Ministeri Nieminen 22.5.2014 7:28
      Tulos: +98 (120 ääntä)
      jebukebu: Piilota huomiohuoran päivitykset feedistäsi?
      En, koska kuten mainitsin, kysinen ihminen on muuten ihan OK.

      Lainaa

    7. Tulos: +130 (156 ääntä)
      Tän kaltaset ihmiset pois Naamakirjasta. Nää luulee, että ne on ainoita ihmisiä maailmassa joilla on ongelmia, tai että jotain kiinnostais tämmöset "taskuun sattuu" valitukset.

      Lainaa

    8. Tulos: +167 (169 ääntä)
      On se jännä, että pitää julkaista jotain, mitä ei kuitenkaan halua muiden saavan tietää.

      Lainaa

    9. (T)reissaaja 22.5.2014 7:51
      Tulos: +87 (99 ääntä)
      vierass: Tää on just tätä.. Kerran yks tuttu joutu sairaalaan eikä suostunut kertoa syytä, tuli kouluun 2 viikon päästä ja syynä murtunut keskisormi.
      Mun yhelle tutulle taas kävi niin, että syy miksei tullut kouluun muutamaksi päiväksi oli se, että yksi varvas oli kipeänä. Hänkään ei kertonut syytä - miksi oli poissa koulusta - kunnes tuli takaisin kouluun.

      Lainaa

    10. Tulos: +163 (173 ääntä)
      Minulle on monesti tullut eteen kysymys, laitanko jotain mitä minulle on sattunut Facebookiin. Sitten kun olen tullut tulokseen että asia on muille merkityksetön ja olisi pelkkää huomiohuoraamista, olen päättänyt etten laita sitä Facebookiin.

      Lainaa

    11. Tulos: +56 (58 ääntä)
      Oikeesti, toi on jotain niin vituttavaa! "vittu mä en kestä enää tätä paskaa!!" sit joku kysyy "nooh mitä on käyny? :(:(:<3 :'(" oikeesti tommone huomiohuoraus on vituttavaa

      Lainaa

    12. Piilotin huorat 22.5.2014 9:35
      Tulos: +115 (131 ääntä)
      Mulla on muutama sellainen lapsuudenystävä, jota ei voi missään nimessä poistaa fb-kavereista monien vuosien takaisten yhteisten muistojen takia mutta niistä suuri osa on sellaisia "kävelylle koiran kanssa", "omenapiirakkaa omnom", "pitäis siivota tänään", "nyt on siivottu", "hyvää yötä -loistotuulella" -päivittelijöitä ja heidän elämänsä seuraaminen uhkasi vakavasti omaa mielenterveyttäni... Joten piilotin heidän päivityksensä etusivultani mutta ovat siis silti kavereitani ja toisinaan (kerran vuodessa) käyn heidän sivullaan katsomassa ovatko hengissä yms.

      Lainaa

    13. Tulos: -165 (177 ääntä)
      ONKO IHMINEN HUORA JOS KÄY LOHJAN SAIRAALASSA?? KIITOS TAAS FEISSARIMOKAT, YLLÄPITÄJÄ ON HIENO IHMINEN ALENTAMAAN MUITA.

      Lainaa

    14. Tulos: -22 (56 ääntä)
      Tässä hiljattain kävi niin, et lauantaina tuli yheltä päivitys "tänää vedetää pää täytee" ja sunnuntaina "tää tyttö ei enää juo"

      Lainaa

    15. Tulos: +66 (84 ääntä)
      (T)reissaaja: Mun yhelle tutulle taas kävi niin, että syy miksei tullut kouluun muutamaksi päiväksi oli se, että yksi varvas oli kipeänä. Hänkään ei kertonut syytä – miksi oli poissa koulusta – kunnes tuli takaisin kouluun.
      Mistä näitä dillejä oikein tulee? Murtunut varvas tai sormi ei todellakaan estä opiskelua.

      Lainaa

    16. Tulos: +46 (70 ääntä)
      Sputnik: Mistä näitä dillejä oikein tulee? Murtunut varvas tai sormi ei todellakaan estä opiskelua.
      Riippuu muuten opiskelusta! Tanssiopinnoissa (kyllä, siihen on korkeakoulututkinto mm. Teatterikorkeassa) murtunut varvas tuottais vaikeuksia, ja murtunut sormi viittomakielen opiskelussa, kun ei voisi käyttää molempia käsiä kunnolla. Ja tietty jossain ammattikoulussa, missä tehdään käsillä. Mutta tietysti jos on perus "kirjaopiskelu" kyseessä niin toi on pelkkää laiskuutta ja "hyvä" tekosyy lintsata koulusta.

      Lainaa

    17. Tulos: +35 (45 ääntä)
      foo: Minulle on monesti tullut eteen kysymys, laitanko jotain mitä minulle on sattunut Facebookiin. Sitten kun olen tullut tulokseen että asia on muille merkityksetön ja olisi pelkkää huomiohuoraamista, olen päättänyt etten laita sitä Facebookiin.
      No jo menee face-päivittäminen vaikeaks, jos pitää tuommosia miettiä. Silloin harvakseltaan, kun facebookiin jotain päivitän, kerron pääasiassa nimenomaan niistä asioista, jotka ovat minulle ITSELLENI merkityksellisiä. Ne sentään kertovat aidosti jotakin omasta persoonastani, lukijat päättäkööt tykönänsä, onko asia heistä kiinnostava vai ei. Paljon enemmän huomionhakua on mielestäni se, että päivittää faceen vain asioita, joiden arvelee miellyttävän lukijoita tai olevan heille merkityksellisiä. Sehän se vasta on tykkäyksien kerjäämistä.

      Lainaa

    18. Tulos: +23 (53 ääntä)
      Itseäni ärsyttää eniten ihmiset jotka luulevat että normaali päänsärky on migreeniä. "Toivottavasti" (vaikken kenellekään oikeasti toivoisi moista) Sirulla oli oikeasti migreeni eikä mennyt päänsäryn takia sairaalaan tuhlaamaan verorahoja ja pitkittämään muiden hoitoon pääsyä. Noihin varvas ja sormi kommentteihin kommentoisin että vaikkei itsellä ole peruskoulusta kuin reilu 10 vuotta niin kyl meillä ainakin porukat ja itsekin mukaa lukien kävi koulus kädet paketis aina välilä. Pyöräiltiin kouluun ja sit kirjoiteltiin vasurilla kuukaus pari. Onko tosiaa maailma menny näin nopeasti tälläseks et jäädää aina kotiin ku mahdollista? Kertokaa onko tää enemmän sääntö vai poikkeus?

      Lainaa

    19. Tulos: +13 (35 ääntä)
      Huomiohuoraus ärsyttää monia, mut jos miettii omalle kohdalle, kuka ei haluaisi lohdutusta tai kertoa että nyppii? Itse ainakin nuoruudessa oli välillä tarve testata, et kuka välittää tai ketä mahtais kiinnostaa jos menee huonosti tai melkein huonosti. Mut näin aikuisiällä se nyt on lopetettu, kun on tajunnut kuinka säälittävältä se näyttää muiden silmissä.

      Lainaa

    20. niinpäniinistö 23.5.2014 13:57
      Tulos: +5 (19 ääntä)
      Huora on huomioitu

      Lainaa

    21. Tulos: -27 (39 ääntä)
      Ministeri Nieminen: En, koska kuten mainitsin, kysinen ihminen on muuten ihan OK.
      Älä sit valita?

      Lainaa

    22. Tulos: +11 (21 ääntä)
      joop: Itseäni ärsyttää eniten ihmiset jotka luulevat että normaali päänsärky on migreeniä. “Toivottavasti” (vaikken kenellekään oikeasti toivoisi moista) Sirulla oli oikeasti migreeni eikä mennyt päänsäryn takia sairaalaan tuhlaamaan verorahoja ja pitkittämään muiden hoitoon pääsyä.
      No eikös se kuitenkin useimmilla migreeniä potevilla ilmene nimenomaan särkynä päässä? Siru meni kuitenkin sairaalaan, eli voimme kysyä myös miksi Siru sitten meni sairaalaan? Yleensä diagnoosin saaneet ovat saaneet myös aika hyvät tropit, eri asia tietenkin sitten jos "diagnoosi" on ollut luokkaa "sulla on varmaan migreeni, syö buranaa". Sen kivun lisäksi toki siihen voi liittyä pahoinvointia, oksentelua, voimakasta huimausta/heikotusta, näköhäiriöitä jne.. Tiedän kyllä.

      Lainaa

    23. Tulos: +77 (81 ääntä)
      "Arvaa mitä?" "No?" "En kerro! Hihihihihi..."

      Lainaa

    24. Tulos: +37 (47 ääntä)
      Lobo: No eikös se kuitenkin useimmilla migreeniä potevilla ilmene nimenomaan särkynä päässä? Siru meni kuitenkin sairaalaan, eli voimme kysyä myös miksi Siru sitten meni sairaalaan? Yleensä diagnoosin saaneet ovat saaneet myös aika hyvät tropit, eri asia tietenkin sitten jos “diagnoosi” on ollut luokkaa “sulla on varmaan migreeni, syö buranaa”. Sen kivun lisäksi toki siihen voi liittyä pahoinvointia, oksentelua, voimakasta huimausta/heikotusta, näköhäiriöitä jne.. Tiedän kyllä.
      Itselläni on migreenin lievä muoto, johon minulla ei ole jatkuvaa lääkitystä, ainoastaan kohtausta lievittävä lääkitys. Kahdella ystävälläni on estolääkitys, mutta molemmat ovat joutuneet sairaalaan tiputukseen useita kertoja kohtausten kroonistumisen takia = jatkuvat kohtaukset -> jatkuvaa oksentelua -> mikään ei pysy sisällä -> kuivuminen ja verensokerit sekaisin -> sekavuuskohtaus -> tajunnan menetys -> ei kykene hälyttämään itselleen apua -> kooma -> kuolema. "Joo, sulla on vaan päänsärkyä. Ota särkylääke. Mene töihin/kouluun." Itselläni pahimmat kohtaukset ovat olleet sitä luokkaa, että aivoissa tapahtuu jotakin sellaista, etten kykene kävelemään, avaamaan silmiä, enkä puhumaan. Itsekin olen siis sairaalaan joutunut kerran migreenin takia. Mutta joo mitäs tässä, pikku särkyjä.

      Lainaa

    25. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Ah mä inhoon näitä huomiohuoraajia! Siinä ei oo mitään jos kerran pari vuodessa vaikka laittaa tollasia päivityksiä, mut sit jos niitä tulee joka viikko - tai pahimmillaan joka PÄIVÄ ! Ite pyrin kirjottamaan mukavista ja hauskoista asioista Facebookiin, toki välillä surullisista asioista, mutta en ikinä laita tollasia angsteja . "ää kaikki on paskaa:(" "mikä on paskaa" "en kerro". ??!! Syy tähän on varmasti se, että Facebookissa on myös niitä ei-niin-läheisiä kavereita, joille ei halua kaikkea kertoa. Mut sen takia voiskin kertoa noi angstinsa läheisille kavereille vaan... Toi jatkuva huomiohuoraus on niin säälittävää ja älytöntä!

      Lainaa

    26. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Lohja mainittu, voin kuolla onnellisena

      Lainaa

    27. Tulos: -21 (31 ääntä)
      Mikäs moka tossa Sirun tapauksessa on? Ilmotti menneensä sairaalaan ja kysyttäessä syytä heti kertoi sen... Että missä se moka?

      Lainaa

    28. Hyvä kun otit asian puheeksi 27.5.2014 10:37
      Tulos: +39 (39 ääntä)
      heidi: ONKO IHMINEN HUORA JOS KÄY LOHJAN SAIRAALASSA?? KIITOS TAAS FEISSARIMOKAT, YLLÄPITÄJÄ ON HIENO IHMINEN ALENTAMAAN MUITA.
      Joo kyllä juuri Lohjan sairaalassa käyminen tekee ihmisestä huoran.

      Lainaa

    29. Tulos: +18 (20 ääntä)
      joop: Itseäni ärsyttää eniten ihmiset jotka luulevat että normaali päänsärky on migreeniä. “Toivottavasti” (vaikken kenellekään oikeasti toivoisi moista) Sirulla oli oikeasti migreeni eikä mennyt päänsäryn takia sairaalaan tuhlaamaan verorahoja ja pitkittämään muiden hoitoon pääsyä.
      No tuskimpa kukaan lääkäriin lähtee satunnaisen tai normaalin päänsäryn vuoksi. Vaikkei kyse olisikaan migreenistä niin pitkittynyt tai harvinaisen voimakas pääkipu todellakin on syy tarkempiin tutkimuksiin. Tai epäilys migreenistä on ihan tarpeeksi hyvä syy verorahojen "tuhlaamiseen" vaikka diagnoosi olisikin jokin muu. Eli mikä ihme tämä alentava epäilys nyt oli? Samantien voisit sanoa tuolla tavalla myös heille, jotka epäilevät murtaneensa jotain, mutta eivät ole asiasta aivan 100% varmoja. Tai mihin vaivaan tahansa.

      Lainaa

    30. Tulos: +18 (20 ääntä)
      heidi: ONKO IHMINEN HUORA JOS KÄY LOHJAN SAIRAALASSA?? KIITOS TAAS FEISSARIMOKAT, YLLÄPITÄJÄ ON HIENO IHMINEN ALENTAMAAN MUITA.
      Olipa taas hienosti ymmärretty

      Lainaa

    31. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Mulle tuo Minnan kaltainen touhu on hyvin turhauttavaa jokaikisessä sosiaalisessa tilanteessa, ei pelkästään netissä. Tämän tästä kavereilla on näitä "on nyt asia tosi paskasti mutten halua puhua siitä" tilanteita kun tulevat käymään. Naapurit saattaa silloin tällöin huokailla kuinka "tuli miehen kanssa riitaa" ja kun voivottelet ja kysyt että mistä heille noin iso riita tuli, olet kusipää ja kamala ihminen kun yrität urkkia moisia yksityisasioita! Mulla on asperger, en ymmärrä sosiaalisia tilanteita, en osaa lukea rumiinkieltä, enkä osaa lukea rivienvälistä. Onko olemassa jokin hyväksyttävä tilanne missä ihminen saa valittaa ongelmistaan niin paljon kuin haluaa, mutta ihminen joka ottaa minkäänlaista kiinnostusta noihin ongelmiin on automaattisesti tahditon kusipää? Ainoa tämänkaltainen tilanne joka on mielestäni ymmärrettävä ja järkevä, on se, että kaveri pahoittelee etukäteen sitä jos vaikuttaa kiukkuiselta tai etäiseltä, mutta hänellä on joku tilanne päällä josta ei voi tällä hetkellä puhua. Muuten, miksei voi vaan olla puhumatta niistä ongelmista jos niistä ei sitten kuitenkaan haluta puhua?

      Lainaa

    32. Syötävä kesyhanhi 21.7.2020 4:41
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      jebukebu: Piilota huomiohuoran päivitykset feedistäsi?
      Jätit sit lukematta viimeisen, erillään olevan, lauseen. Tässä se on: "Huom. poistaisin FB-kavereistani, jos asia häiritsisi minua tarpeeksi." Urpo. 

      Lainaa

    33. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Minulla diagnosoitiin migreeni sen jälkeen, kun oli kiidätetty ambulanssilla sairaalaan aivoinfarktiepäilyn vuoksi. Kehon toinen puoli oli veltto ja voimaton (puolet naamasta roikkui), ja puhe mömmöä. En ollut tiennyt, että migreenioireiden kirjoon mahtuu vaikka mitä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: huomiohuora, huomio, sairaala, migreeni, yksityinen, salainen, salaisuus