Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 6

Ilmaiseksi saa, mutta kannattaako ottaa?
Roskalavalla rapisee, osa 6

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 24 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Cocklover 3.4.2014 9:41
      Tulos: +741 (867 ääntä)
      Mäkin lahjotan mielummin niille, joilla on penis, koska mullakin on.

      Lainaa

    2. rillipää 3.4.2014 9:59
      Tulos: +481 (529 ääntä)
      Kiitos Emmi, pelastit mun päivän :)

      Lainaa

    3. Tulos: +282 (318 ääntä)
      Miten määrittelet, onko ihminen tyhmä kuin saapas? Sitähän ei voi tietää... Sepä siinä onkin. Eiku

      Lainaa

    4. Tulos: -128 (198 ääntä)
      Redbull antaa siivet.. tai tässä tapauksessa terveyssiteet

      Lainaa

    5. Tulos: -46 (86 ääntä)
      No mutta on Emmillä varmasti myös joitain muita ominaisuuksia, mitä jos sattuu kohdalle muitakin joilla on vaikkapa Emmin tapaan ruskeat hiukset tmv?

      Lainaa

    6. Tulos: +59 (69 ääntä)
      Niko <3

      Lainaa

    7. Tulos: +165 (199 ääntä)
      terveys-siteet

      Lainaa

    8. Tulos: -71 (125 ääntä)
      toot: terveys-siteet
      Alias japanin liput.

      Lainaa

    9. Tulos: +159 (173 ääntä)
      Kyllä noilla terveyssiteiden ominaisuuksilla on merkitystä... vaikka olisin kuinka köyhä, ostaisin mieluumin ohuita siivellisiä siteitä, kuin käyttäisin paksuja siivettömiä vaikka ilmaiseksi saisinkin..

      Lainaa

    10. Tulos: +67 (71 ääntä)
      Nikolaksen pitää varmaankin kysyä tavaroiden noutajalta kolmen viimeisen kuukauden tiliotetta.

      Lainaa

    11. Tulos: -67 (83 ääntä)
      Haiskahtaa vähän tuo Tanjan pahviloota. Ei voi kirjoittaa noin väärin vahingossa.

      Lainaa

    12. Kokoomusnuori 3.4.2014 17:08
      Tulos: -112 (130 ääntä)
      Itse heitän ylimääräiset, ehjät ja käyttökelpoisetkin tavarat suoraan roskikseen vain. Kuka jaksaa nähdä vaivaa Roskalava-tyylisten yhteisöjen parissa, kun ei siihen voi koskaan luottaa, että joku turjake tulee oikeasti noutamaan sen tavaran sovittuun aikaan? Köyhät keräilkööt jämäroinat kaatopaikalta - samalla saa ulkoilmaa, olkoonkin, ettei se ole kovin raitista.

      Lainaa

    13. Tulos: +82 (104 ääntä)
      Kokoomusnuori: Itse heitän ylimääräiset, ehjät ja käyttökelpoisetkin tavarat suoraan roskikseen vain. Kuka jaksaa nähdä vaivaa Roskalava-tyylisten yhteisöjen parissa, kun ei siihen voi koskaan luottaa, että joku turjake tulee oikeasti noutamaan sen tavaran sovittuun aikaan? Köyhät keräilkööt jämäroinat kaatopaikalta – samalla saa ulkoilmaa, olkoonkin, ettei se ole kovin raitista.
      No siihenhän teillä kokoomusporvareilla onkin varaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +82 (84 ääntä)
      Kokoomusnuori luontaisesti trollasi, mutta itse olen ainakin kokenut tällaiset uudelleenjakoyhteisöt oikein palkitseviksi (en kyllä anna pois terveys-siteitä tai edes terveyssiteitä mutta esim. vanhoja tietokoneen osia joita ei tarvitse aika moni juuri tarvitsee projektiinsa ja kun vanhempaa hardwarea on vaikea uutenakaan ostaa...). Kaikki ilahtuvat ja hakijat usein tuovat jätskipaketin.

      Lainaa

    15. Tulos: +41 (41 ääntä)
      Sannni: Kokoomusnuori luontaisesti trollasi, mutta itse olen ainakin kokenut tällaiset uudelleenjakoyhteisöt oikein palkitseviksi (en kyllä anna pois terveys-siteitä tai edes terveyssiteitä mutta esim. vanhoja tietokoneen osia joita ei tarvitse aika moni juuri tarvitsee projektiinsa ja kun vanhempaa hardwarea on vaikea uutenakaan ostaa…). Kaikki ilahtuvat ja hakijat usein tuovat jätskipaketin.
      Minäkin olen innostunut käyttämään alueeni annetaan-yhetisöä, on päässyt mukavasti eroon tavarasta, joka ei ole mennyt monella kirppiskerralla kaupaksi mutta jota ei viitsi heittää roskiin. Myös vaihtaminen on kivaa, monet kun tuntuvat helpommin tuovan sipsipussin kuin maksavan saman hinnan käteisenä... :D

      Lainaa

    16. Tulos: +11 (23 ääntä)
      ensimmäinen taitaa olla miehen lähettämä, periaateessa ihan normeja kysymyksiä, pikkusen outoo kyllä myydä/lahjoittaa terveyssiteitä

      Lainaa

    17. No cocklover 4.4.2014 13:18
      Tulos: -18 (32 ääntä)
      Cocklover: Mäkin lahjotan mielummin niille, joilla on penis, koska mullakin on.
      Nimimerkillä "cocklover"? Oikeesti?

      Lainaa

    18. Tulos: +55 (55 ääntä)
      Ei ole mitenkään outoa tai tyhmää lahjoittaa pois tavaraa joka ei itselle jostain syystä sovi/kelpaa tai sille ei ole tarvetta. Pikkujutuissa turvaudun lähipiiriin, lahjoittelen hiusvärejä ja vaatteita, mutta esim. kun haluan eroon vanhasta pöydästä, toki laitan johonkin ilmoituksen, että saa tulla hakemaan - mieluummin kuin vain heittäisin roskiin/kaatikselle. Itse en tehnyt eräällä pöydällä mitään. Arvelin ettei siitä kukaan mitään maksa, koska ei se ollut hieno ja maalikin oli vähän kulunut. Siitä sitten eräs lapsi sai koulupöydän ja vähävaraiset vanhemmat kykenivät ostamaan se kovin toivotun (ja ekaluokkalaiselle niin tärkeä) hienon koulurepun, jotka nekin maksaa kymppejä!

      Lainaa

    19. Tulos: +59 (61 ääntä)
      Tabel: Haiskahtaa vähän tuo Tanjan pahviloota. Ei voi kirjoittaa noin väärin vahingossa.
      "banaani ja pahviloota" "banaani- ja pahviloota" Helpostihan tuo onnistuu.

      Lainaa

    20. Tulos: +23 (37 ääntä)
      Mitäs kummaa tai mokaa tuossa terveyssidejutussa on? Kyllä minä voisin ainakin ihan hyvin ottaa käyttämättömiä siteitä ilmaiseksi, ne maksaa kaupassa monta euroa per paketti.

      Lainaa

    21. Tulos: +27 (43 ääntä)
      Cocklover: Mäkin lahjotan mielummin niille, joilla on penis, koska mullakin on.
      Tää ois muuten hauskaa. paitsi että totta, ja meidän yhteiskunta taitaa edelleenkin toimia tällä perjaatteella.

      Lainaa

    22. Kakka_kasa 5.4.2014 21:59
      Tulos: +21 (27 ääntä)
      Mymmeli: Alias japanin liput.
      Kyllä sulla on jännä käsitys japanin lipusta.

      Lainaa

    23. Tulos: -4 (18 ääntä)
      silakka: Mitäs kummaa tai mokaa tuossa terveyssidejutussa on? Kyllä minä voisin ainakin ihan hyvin ottaa käyttämättömiä siteitä ilmaiseksi, ne maksaa kaupassa monta euroa per paketti.
      Tulkitsen, että "hauskaa" on se, kuinka monta tippaa siteissä on. (Viittaa imukykyisyyteen, kuinka monta tipan kuvaa on paketissa.)

      Lainaa

    24. Tulos: +7 (31 ääntä)
      Eponyymi: Tää ois muuten hauskaa. paitsi että totta, ja meidän yhteiskunta taitaa edelleenkin toimia tällä perjaatteella.
      Saanko tiedustella mitä ajattelit kun kirjoitit "perjaatteella"? Siis mitä ajattelet sen tarkoittavan? Perjaate, mikä se on? Periaate lienee kaikille selvää, mutta järkyttävän monet kirjoittavat laillasi "perjaate": Se saa joka kerta niskavillani pystyyn. Ja toinen, ehkä vielä kauhistuttavampi sanahirviö on "kuulma". Joka kerta kun bongaan tekstistä kuulman, joudun viikoksi lepositeisiin. Ymmärrän kyllä että sillä tarkoitetaan sanaa "kuulemma", joka puheessa saattaa litistyä kuulmaksi, mutta että kirjoitetaan se niin pahasti päin persettä. Ei, en vain voi ymmärtää. Että jos nyt viitsisitte vähän tuota perjaatetta edes valottaa. Eikö sitä kirjoittaessa tule mieleen että eihän tämä ole sana laisinkaan?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: roskalava, Hesburger, kuponki, etuseteli, alennus, banaani, laatikko, pahvilaatikko, banaanilaatikko, rikas, köyhä, side, terveysside