Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 13

Karmiva naapuri ahdistelee nuorta naista ja ajaa hänet epätoivoon.
Rakkaat naapurit, osa 13

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +650 (674 ääntä)
      Syanidi se vasta hauskaa onkin. (Pelottava tapaus tosin.)

      Lainaa

    2. Tulos: +1058 (1208 ääntä)
      Ei oo sydäntä sanoo pahasti, mutta tappaminen kyl käy. Okei, ihan loogista.

      Lainaa

    3. Tulos: +527 (561 ääntä)
      Tersa: Ei oo sydäntä sanoo pahasti, mutta tappaminen kyl käy. Okei, ihan loogista.
      Murhaajat jotka tappavat uhrinsa myrkyttämällä eivät yleensä halua nähdä sitä kun uhri kärsii ja/tai kuolee, että siinä mielessä ihan loogista... Mutta joo, luulisi että tuossa vaiheessa Nooralla olisi sydäntä sanoa että nyt riitti.

      Lainaa

    4. Tulos: +828 (854 ääntä)
      Naisella saa ja pitää olla oikeus tehdä aika helvetin selväksi, että nyt on ylitetty raja. Minä sanosin jo ens kerralla erittäin tiukasti, että jos vielä käy käsiksi niin harkitsen poliisisedille soittamista. Eiköhän tuo tehne sille miehellekki ihan hyvää herätä ja tajuta, ettei tollanen oo enää mitään mukavaa flirttiä yli puolta nuoremmalle naiselle.

      Lainaa

    5. kyyninen klo 4 24.4.2014 4:12
      Tulos: +531 (629 ääntä)
      Kuinka kauan kestää kun joku tulee valistamaan siitä miten alkkisherran lähentelyt pitäis vain ottaa kohteliaisuutena tai spekulointia siitä että Noora se varmaan pukeutuu kuin horatsu ja ihan itse aiheuttaa tuon käytöksen tai muita vastaavia viisauksia

      Lainaa

    6. Tulos: -289 (431 ääntä)
      Siis mitäh? Taitaa olla aika kiltti ja viaton neitokainen, jos ei uskalla selvästi kieltää lähentelyä tai ilmoittaa poliisille. Seksuaalinen häirintä ei ole hyväksyttävää, oli poikkista tai ei. Puheille ei voi mitään, mutta toiminnasta saa ja pitää nostaa meteli. Vai nauttiikohan Noora todellisuudessa saamastaan huomiosta... Kuka ei haluaisi kuulla olevansa kaunis, jos ei sitä yleensä kuule (poikaystävää ei lasketa).

      Lainaa

    7. Tulos: +245 (263 ääntä)
      lähestymiskiellon arvoinen tapaus

      Lainaa

    8. Tulos: +194 (258 ääntä)
      ja eikö se poikakamu sano mitään tähän?

      Lainaa

    9. Niinpä moom 24.4.2014 8:06
      Tulos: +154 (244 ääntä)
      Tässä vaiheessa odottaisi jo poikaystävältä jotain toimintaa. Jos joku mies ahdistelee tyttöystävääsi, mitä teet? Katsot vierestä? Ehkä voi Nooran sydämenvalittu käydä sanomassa muutaman sanan alkoholistimiehelle.

      Lainaa

    10. Tulos: +277 (289 ääntä)
      Noora. Soita poliisille. Piste.

      Lainaa

    11. daskjdfjia 24.4.2014 8:33
      Tulos: +82 (100 ääntä)
      Mää kyllä uskallan sanoa suorat sanat heti kun joku alkaa liian tungettelevaksi. Eipä mua usein kyllä lähestytäkkään kun olen aina naama niin norsunvitulla (vinkki :D).

      Lainaa

    12. Jormastiina Eräkaivo 24.4.2014 8:38
      Tulos: -36 (66 ääntä)
      Syanidia saa omenansiemenistä. Kourallisen nieleminen pitäisi riittää.

      Lainaa

    13. Ministeri Nieminen 24.4.2014 8:40
      Tulos: -104 (120 ääntä)
      Missä moka?

      Lainaa

    14. Hörhöjä kaikkialla 24.4.2014 8:43
      Tulos: +136 (142 ääntä)
      jorma: lähestymiskiellon arvoinen tapaus
      Se ei vaan Suomessa hyödytä yhtään mitään.

      Lainaa

    15. Tulos: +112 (134 ääntä)
      Mä olisin Noorana pamauttanut oman oveni näyttävästi kiinni ja jättänyt alkoholistiperverssin potemaan itse sitä ongelmaa, miten pääsee sisälle. Oppiipahan setäkin siitä että viinan käytöllekin voi vetää jonkinlaiset rajat ja tuskin se olisi rappukäytävään delannut, vaikka olisi muutaman tunnin oven edessä koisinutkin. ¨ Ja miten vaikeaa voi olla sanoa tämä: "Ole ystävällinen ja suksi v*******n... ei mun!" tai "Setä vois hakea ikäistään seuraa".

      Lainaa

    16. Tulos: +102 (106 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Missä moka?
      No siinähän sinä :)

      Lainaa

    17. Social Justice Warrior 24.4.2014 10:40
      Tulos: -75 (153 ääntä)
      Tersa: Ei oo sydäntä sanoo pahasti, mutta tappaminen kyl käy. Okei, ihan loogista.
      Onko autismisi diagnosoitu vai onko sinulla jokin muu syy, jonka takia et ymmärrä huumoria?

      Lainaa

    18. Tulos: +199 (213 ääntä)
      Niinpä moom: Tässä vaiheessa odottaisi jo poikaystävältä jotain toimintaa. Jos joku mies ahdistelee tyttöystävääsi, mitä teet? Katsot vierestä? Ehkä voi Nooran sydämenvalittu käydä sanomassa muutaman sanan alkoholistimiehelle.
      Ihan kuin kaikki naiset tarvitsisivat miehen puolustamaan omaa koskemattomuuttaan. Minä ainakin pistäisin ihan polvella munille jos joku mies yrittäisi väkisin vetää minua kotiinsa tai kävisi muuten käsiksi.

      Lainaa

    19. Tulos: -104 (124 ääntä)
      kyyninen klo 4: Kuinka kauan kestää kun joku tulee valistamaan siitä miten alkkisherran lähentelyt pitäis vain ottaa kohteliaisuutena tai spekulointia siitä että Noora se varmaan pukeutuu kuin horatsu ja ihan itse aiheuttaa tuon käytöksen tai muita vastaavia viisauksia
      Todellakin näin tässä asiassa taitaa olla kyse. 21-v horatsu Noora ja varmaan se poikkis vetelee tän alkkiksen kanssa joka vkonloppu.

      Lainaa

    20. Tulos: +70 (76 ääntä)
      tai sitten kyseisen naikkosen poikkis ei tiiä tästä kuviosta. ite ainakin kävisin vähintään muutaman valitun sanan sanomassa, jos joku omaa emäntää noin törkeesti ahdistelis. :o

      Lainaa

    21. Tulos: +121 (129 ääntä)
      Mervi: Ihan kuin kaikki naiset tarvitsisivat miehen puolustamaan omaa koskemattomuuttaan. Minä ainakin pistäisin ihan polvella munille jos joku mies yrittäisi väkisin vetää minua kotiinsa tai kävisi muuten käsiksi.
      No näköjään tämä Noora tarvisi, kun ei itse kehtaa, Mutta tosiaan olis kannattavaa kertoa tälle miehelle, että jos tämä ei lopu, niin poliisit kutsutaan paikalle, ja kun ei todennäkösesti loppuis, niin toteuttais uhkauksensa. Jos tommosesta käytöksestä ei tuu mitään seurauksia, niin eihän se koskaan lopu. Eikä omaan kotiin pitäis olla pelottavaa/ahistavaa mennä.

      Lainaa

    22. Tulos: +56 (74 ääntä)
      Jos ei halua todistusaineistoa jättää, niin ensinnäkin ei varmaan kannata kirjoittaa tästä Facebookkiin.

      Lainaa

    23. kyyninen klo 4 24.4.2014 12:01
      Tulos: +157 (171 ääntä)
      "Vai nauttiikohan Noora todellisuudessa saamastaan huomiosta… Kuka ei haluaisi kuulla olevansa kaunis, jos ei sitä yleensä kuule (poikaystävää ei lasketa)" Mitä mä just sanoin tätä aikasemmin

      Lainaa

    24. harmaahärpäke 24.4.2014 13:42
      Tulos: +246 (250 ääntä)
      Tämä on se, missä kohtaa tyttöjen kiltiksi kasvattaminen menee metsään. Ei osata eikä uskalleta puolustaa omaa koskemattomuutta ja omia rajoja, kun pelätään että sille niitä rikkovalle tulee "paha mieli". Kun on kasvatettu siihen, että pitää olla kiltti ja huomaavainen, mielellään omaa tahtoa ei saa olla, jos se on ristiriidassa jonkun toisen tahdon kanssa. Pitää unohtaa, että itseä ahistaa ihan sikana tollasen idiootin käytös, ja olla huolissaan siitä, ettei se vaan loukkaannu. Parahin Noora ja muut vastaavista tilainteista kärsivät. Ko. ukko on juoppo ja sika (ainakin päissään). Sille täytyy sanoa pahasti, jos ei hyvällä mene perille. Jos se siitä loukkaantuu, niin se on voi voi, hänelle. Se on aikuinen mies jo. Jotain tapoja luulee nelikymppisellekin jo tarttuneen, jos ei ole, niin oisko aika? Tuollaista juoppoa ei tarvitse suojella hänen omien tekojensa seurauksilta (tämä siltä varalta, että ajattelette, että varmasti ihan mukava mies selvänä, mutta kännissä ei vaan jotenkin osaa). Ja ihan sama, seurusteletko vai et. Ei tarkoittaa eitä, tuli se sinkun tai varatun suusta. Jos olet sanonut, että "Emmä voi, kun mä seurustelen", niin sanot itseasiassa "Kyllähän mä muuten sun kanssas olisin, mutta kun mä seurustelen", ja sä et tarkota sitä, eikö niin? Jos haluat sanoa ei, sanot ei. Jos se loukkaantuu, niin voi kyynel. Sehän saattaa jopa jättää sut rauhaan sen jälkeen.

      Lainaa

    25. Tulos: -48 (60 ääntä)
      Sydän.. syanidi... etäisesti muistuttavat toisiaan. Minkähänlainen hiiri tuo Nooran poikaystävä mahtaa olla, kun ei asiaan ole puuttunut.

      Lainaa

    26. Tulos: +92 (98 ääntä)
      Heippa, tästä jutusta oli jätetty kommentit pois, joten halutessaan keskustelun voi lukea täältä :) http://aijaa.com/Rvb6lo Ps. Hepusta ei oo ollu vaivaa enää kertaakaan helmikuun jälkeen, kun tää päivitys on julkastu! Pps. Syanidilla ei ollut osuutta asiaan ;)

      Lainaa

    27. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Kirjaa lähentely-yritykset muistiin ja tee niiden perusteella lähestymiskieltohakemus käräjäoikeuteen. Voit myös tehdä tutkintapyynnön poliisille siitä, rikkooko äijä henkilökohtaista koskemattomuuttasi ja kotirauhaasi touhuillaan. On tärkeää, että hankit todisteita hommaamalla silminnäkijälausuntoja naapureilta, tallennat äijän mahdolliset puhelut ja kirjaat asiat ylös. Suupuhe ei poliisille ja oikeudelle riitä, mutta faktat jylläävät.

      Lainaa

    28. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Niinpä moom: Tässä vaiheessa odottaisi jo poikaystävältä jotain toimintaa. Jos joku mies ahdistelee tyttöystävääsi, mitä teet? Katsot vierestä? Ehkä voi Nooran sydämenvalittu käydä sanomassa muutaman sanan alkoholistimiehelle.
      Ehkä Noora ei ota asiaa niin vakavasti, että olisi raaskinut siitä poikaystävälle kertoa.

      Lainaa

    29. Tulos: -73 (85 ääntä)
      Minusta poliisille soittaminen kuulostaa naurettavalta. Onko tuo miehen käytös muka niin radikaalia?

      Lainaa

    30. yli opistö hörhö 24.4.2014 16:03
      Tulos: +26 (30 ääntä)
      Nojoo, on kyllä aika ahdistavaa. Mun yläkerran naapuri hiippailee aina varpaillaan rappukäytävässä ja jos tulee joko rapussa tai ulkona vastaan jossain, niin tuijottaa aina ihan helkkarin pitkään silmät ammollaan, kunnes pääsee kohdalle jolloin katsoo alaspäin ja kulkee ohitse sanomatta mtn vaikka sitä tervehtisikin. Ja joo, oon siis mies. Silti on jotenkin aika creepy ukkeli.

      Lainaa

    31. Tulos: -51 (51 ääntä)
      jorma: ja eikö se poikakamu sano mitään tähän?
      Ei sillä oo poikakaveria, tai sit ei poikakaverilla oo munaa!

      Lainaa

    32. Tulos: +29 (35 ääntä)
      Mitä te vielä spekuloitte ku asianomainen on käynyt jättämässä kommentin. Linkin takaa selviää että Noora ei ole kokenut oloaan uhatuksi, vaivaantuneeksi vain. Käy myös ilmi ettei kyseinen ahdistelija ole käyttäytynyt erikoisesti poikaystävän läsnäollessä (olettaen, että tekstissä esiintyvä Martti on Nooran poikaystävä). Hyvä, että asia on ainakin toistaiseksi selvinnyt!
      Noora: Heippa, tästä jutusta oli jätetty kommentit pois, joten halutessaan keskustelun voi lukea täältä http://aijaa.com/Rvb6lo Ps. Hepusta ei oo ollu vaivaa enää kertaakaan helmikuun jälkeen, kun tää päivitys on julkastu! Pps. Syanidilla ei ollut osuutta asiaan

      Lainaa

    33. Tulos: +58 (62 ääntä)
      Mitä se poikakaverille kuuluu? Tietysti oma mieheni, vahvempi kun on, tulisi avukseni (ja on tullutkin) jos ongelma on se että joku hyökkäävästi käyttäytyvä mies on niin paljon vahvempi että pelkään. Mutta se että aina lähdetään poikaystävää hakemaan vaikka tilanne ei sitä vaadi kuulostaa juuri siltä että naista saa häiritä miten tahansa niin kauan kuin joku toinen mies ei estä. Tuosta jatkopostailusta käy ilmi ettei mies ole vahva tai fyysisesti pelottava, vaan Noora on ihan liian kiltti. Jos poikaystävä sanookin niin sitten välttelee poikaystävän läsnäollen, ja niinhän tekee jo muutenkin. Noora saa joko tyytyä kohtaloonsa, tai sitten sanoa niin rumasti kuin ikinä osaa, ja jos se ei auta, niin luulenpa että jos mies käy kiinni niin polvella napakasti munille on itsesuojelua, ei väkivaltaa.

      Lainaa

    34. Tulos: -6 (28 ääntä)
      Kuinka tappaa joku jättämättä todistusaineistoa 101: 1. Kerro aikeestasi sosiaalisessa mediassa. 2. ??? 3. Profit

      Lainaa

    35. Ei helvetti 24.4.2014 21:33
      Tulos: +19 (29 ääntä)
      Slobo: Kuinka tappaa joku jättämättä todistusaineistoa 101: 1. Kerro aikeestasi sosiaalisessa mediassa. 2. ??? 3. Profit
      Lope: Jos ei halua todistusaineistoa jättää, niin ensinnäkin ei varmaan kannata kirjoittaa tästä Facebookkiin.
      On se piru vie kumma kun ei ihmisillä ole huumorinlukukykyä nykypäivänä.

      Lainaa

    36. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Hmm: Minusta poliisille soittaminen kuulostaa naurettavalta. Onko tuo miehen käytös muka niin radikaalia?
      Kyllä toisesta kiinni ottaminen on jo aika radikaalia, mutta hei, poliisillehnä soitetaan vaan sillon kun löydetään jostain puskasta ruumista tai kodistasi on varastettu jotain erittäin kallisarvoista.

      Lainaa

    37. Tulos: +34 (34 ääntä)
      riesa: No näköjään tämä Noora tarvisi, kun ei itse kehtaa, Mutta tosiaan olis kannattavaa kertoa tälle miehelle, että jos tämä ei lopu, niin poliisit kutsutaan paikalle, ja kun ei todennäkösesti loppuis, niin toteuttais uhkauksensa. Jos tommosesta käytöksestä ei tuu mitään seurauksia, niin eihän se koskaan lopu. Eikä omaan kotiin pitäis olla pelottavaa/ahistavaa mennä.
      Toisaalta, jos poikaystävä hoitaa homman ja nimenomaan painottaa 'mun muijaa', niin käytös varmaan jatkuu heti ensimmäisen eron merkin jälkeen.

      Lainaa

    38. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Mite ois vaikka poliisi? Ei sille jätkälle tarvii jutella.

      Lainaa

    39. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Tersa: Ei oo sydäntä sanoo pahasti, mutta tappaminen kyl käy. Okei, ihan loogista.
      Olisko kuitenki mahdollista että kyseessä olisi vain sarkastinen heitto :D

      Lainaa

    40. Tulos: +22 (26 ääntä)
      jorma: lähestymiskiellon arvoinen tapaus
      Ikävä kyllä ei paljon alkoholistille paina. Se kun ei ole näkymätön seinä, joka estää sinua tulemasta rajan x päähän. Jos ylität lähestymiskiellon, poliisit hakee sinut vain nukkumaan hetkeksi muualle ja seuraavana päivänä olet taas kotona. Sakkoja ei muuteta vankeudeksi ja millähän alkoholisti maksaisi sakot? Sossuhan ne maksaa. Raaka tosiasia, mutta yhtä tyhjän kanssa.

      Lainaa

    41. Tulos: +13 (15 ääntä)
      yli opistö hörhö: Nojoo, on kyllä aika ahdistavaa. Mun yläkerran naapuri hiippailee aina varpaillaan rappukäytävässä ja jos tulee joko rapussa tai ulkona vastaan jossain, niin tuijottaa aina ihan helkkarin pitkään silmät ammollaan, kunnes pääsee kohdalle jolloin katsoo alaspäin ja kulkee ohitse sanomatta mtn vaikka sitä tervehtisikin. Ja joo, oon siis mies. Silti on jotenkin aika creepy ukkeli.
      Tosihiipparit hiipivät portaissa ilman kenkiä, villasukat jalassa. Yksi entinen naapuri oli sellainen. Syanidilla ei ollut osuutta asiaan.

      Lainaa

    42. Tulos: +29 (33 ääntä)
      En tajua tollasta nynnyilyä, itse ainakin sanon suoraan, että ei kiinnosta ja että muhun ei saa koskea ilman lupaa. Ei tollasille porsaille tarvitse ruveta selittelemään miksi et voi lähteä heidän matkaansa tai pyydellä asiaa anteeksi ("sori mut mä seurustelen" "sori hei mut mä tykkään tytöistä" tms). Ehkä mä sit annan itsestäni todella huumorintajuttoman pihtariämmän kuvan, mutta ei tollasille saa antaa ripaustakaan toivoa. Baareissakaan ei tuu mitään iilimatoja iholle kun sanoo heti ensikättelyssä, että ei kiinnosta. Ja mä toivoisin, että mullekkin sanottaisiin niin paljon useammin, koska en mä halua tuhlata aikaani miehiin, joita ei kiinnosta, mutta eivät vaan kehtaa sanoa suoraan :D

      Lainaa

    43. Tulos: -12 (20 ääntä)
      Katri: Noora. Soita poliisille. Piste.
      Soita poliisille kun ei itse henno edes estellä käytöstä mitenkään? Ei hyvänen aika, nyt pallit käteen ja ens kerralla vaikka avokämmenellä niin kyllä se jokusen läpsyn jälkeen alkaa tajuta. Tämä mikään poliisiasia ole eikä todellakaan lähestymiskiellon arvoinen, mitä jos vaivattais poliisia vaan jatkossa niillä pyörävarkauksilla..

      Lainaa

    44. Tulos: -20 (24 ääntä)
      Mul on vähän sama juttu naisten kanssa. Kaiken maailman kottaraiset tulee pokaa baarissa, eikä viitti sanoa, että I'm out of your league. Yleensä häivyn vähin äänin. On onneks nätitki naiset pokaillu.

      Lainaa

    45. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Poliisille ja isännöitsijälle soittoa :)

      Lainaa

    46. Tulos: -7 (17 ääntä)
      Niin että jos ei olisi poikaystävää niin kelpaisi 40-vuotias alkkis. Meitä on moneen junaan.

      Lainaa

    47. Tulos: +42 (42 ääntä)
      Noihin ei kyllä oikeesti tunnu aina auttavan juuri mikään. Itselläni on viereisessä rapussa sellainen 60 ikävuoden hujakoilla heiluva juoppo, joka aina nähdessään yrittää saada sänkyynsä milloin milläkin syyllä. On 30cm mittasta tavaraa, rikas mies ja mitähän kaikkea. Olen sanonut nätisti, vähemmän nätisti ja suoraan todennut, etten koskisi pitkällä tikulla tuollaiseen oksettavaan juoppoon paskaan, vaikka 10 miljoonaa euroa iskettäisiin puhtaana käteen. Kertaalleen mäjäyttänyt avokämmenellä pitkin pärstää, kun ei kehotuksista/varoituksista huolimatta jättänyt rauhaan... Mikään näistä ei ole auttanut...

      Lainaa

    48. Tulos: +29 (29 ääntä)
      en kyllä ymmärrä näitä, jotka kehottavat pistämään poikakaverin sinne ovelle, monestakin syystä. siitä onkin muut jo sanoneet että ei siihen miestä pitäisi tarvita että ihmiset pysyy ruodussa, tai että itse osaa puolustaa/arvostaa omaa koskemattomuuttaan. ja jos ei omat neuvot auta, on aika kutsua poliisi tai lievemmässä tapauksessa valittaa isännöitsijälle. oma lisäys on että itse en pistäisi ketään itselleni tärkeää ihmistä tuntemattoman alkoholistin ovelle, oli nainen tai mies, tai olipa häirikkö nainen tai mies. omien ja muiden juomisista ja kaupungilla alan ihmisten touhuja sivusta seuranneena on jo tullut huomattua, että selvänä ihminen saattaa olla mitä mukavin, mutta jos tarpeeksi tinttaa voi persoona muuttua kokonaan. enkä nyt sano että kaikista tulisi aggressiivisia, mutta potentiaalinen arvaamattomuus lisääntyy. osaahan sitä selvätkin ihmiset olla vaikka mitä sekopäitä. en nyt sano että jos on "tilanne päällä" ei pitäisi puolustaa, puolin ja toisin, mutta jos voi välttää mahdollisen konfliktin, miksi ei tekisi niin? kuka sanoo että häirikkö sitä miestä sen paremmin uskoo? ja mikä miehen velvollisuus se on mennä sinne erikseen tyrkylle mahdollisesti turpaansa ottamaan?

      Lainaa

    49. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Tersa: Ei oo sydäntä sanoo pahasti, mutta tappaminen kyl käy. Okei, ihan loogista.
      Ihan perisuomalaista toimintaahan tuo on, laitetaan tyyppi mielummin kylmäksi kuin puhutaan. <3 Sama kuin ihannenaapurin perikuva; ei näy, ei haise, ei kuulu, eikä tule puhumaan mistään.

      Lainaa

    50. Talvenkestävä kirsikka 1.11.2020 14:36
      Tulos: -3 (3 ääntä)
      Noora: Heippa, tästä jutusta oli jätetty kommentit pois, joten halutessaan keskustelun voi lukea täältä 😊 aijaa.com/Rvb6lo Ps. Hepusta ei oo ollu vaivaa enää kertaakaan helmikuun jälkeen, kun tää päivitys on julkastu! Pps. Syanidilla ei ollut osuutta asiaan ;)
      AIka säälittävä tapaus kun syanidilla uhkailet.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: naapuri, naapurit, alkoholisti, kännissä, ahdistely, ahdistelija