Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vääntöä vatsalihaksista

Vatsalihashaasteen vaikein osuus on sen ymmärtäminen.
Vääntöä vatsalihaksista

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 27 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +628 (648 ääntä)
      Ou mai, todellakin .__.

      Lainaa

    2. Tulos: +1207 (1227 ääntä)
      Itse asiassa ab nimenomaan on lyhenne sanasta abdominal.

      Lainaa

    3. Tulos: +141 (227 ääntä)
      Ei oo laitettu tähän näiden maistereiden ikää, mut veikkaisin, että jos sanon 16-18vee niin en oo kauheen väärässä. Ja hyvä alkaa tekee jtn harjotusta, kun ei edes tiedä mitä se tarkottaa.. :D

      Lainaa

    4. Tulos: +597 (617 ääntä)
      Angry Birds -haaste. Uusi peli, jossa lintuja ammutaan vatsalihaksilla.

      Lainaa

    5. Ministeri Nieminen 27.3.2014 8:14
      Tulos: +145 (151 ääntä)
      Melkoisia latausongelmia.

      Lainaa

    6. Kapteeni koukku 27.3.2014 8:20
      Tulos: -36 (114 ääntä)
      Kysyy kuntoiluun liittyviä neuvoja asiassa yhtä vähän harrastuneilta kavereiltaan Internetin asiantuntijasivustojen sijaan saadakseen vain piilotetusti ilmoitettua "hei mä alankin treenaa, kuolatkaa sit biitsil mun vartalon perään". Se tavallinen siis.

      Lainaa

    7. Yksi keskustelijoista 27.3.2014 8:35
      Tulos: +251 (259 ääntä)
      Mr. Jouko: Ei oo laitettu tähän näiden maistereiden ikää, mut veikkaisin, että jos sanon 16-18vee niin en oo kauheen väärässä. Ja hyvä alkaa tekee jtn harjotusta, kun ei edes tiedä mitä se tarkottaa..
      Voi, kyllä olet väärässä.. Yllättäen tämä keskustelu löytyy Äityleistä;)

      Lainaa

    8. Tulos: +188 (204 ääntä)
      Yksi keskustelijoista: Voi, kyllä olet väärässä.. Yllättäen tämä keskustelu löytyy Äityleistä;)
      Tuo Äitylit-ryhmä on kyllä oikein magneetti keräämään näitä "elämänkoululaisia" yhteen pohtimaan maailman menoa. Vaan sellanen mainehan sillä ryhmällä onkin, ei mitään penaalin terävimpiä kyniä.

      Lainaa

    9. Tulos: +68 (76 ääntä)
      Kapteeni koukku: Kysyy kuntoiluun liittyviä neuvoja asiassa yhtä vähän harrastuneilta kavereiltaan Internetin asiantuntijasivustojen sijaan saadakseen vain piilotetusti ilmoitettua “hei mä alankin treenaa, kuolatkaa sit biitsil mun vartalon perään”. Se tavallinen siis.
      Niin tai ehkä halus vaan lähipiiriltään henkilökohtaisia kokemuksia. Ihan tällainen villi veikkaus.

      Lainaa

    10. Ab Dominator 27.3.2014 15:10
      Tulos: +137 (141 ääntä)
      Tarkennuksena aiempaan; abdominal muscle on vatsalihas, josta ab on lyhenne. Abdominal viittaa yleisesti vatsaan tai vatsan alueeseen.

      Lainaa

    11. Tulos: +73 (95 ääntä)
      Samaa meinasin tulla kommentoimaan minäkin, että onhan se "ab" lyhenne, siis lyhenne ilmauksesta "abdominal muscles" eli vatsalihakset tai "vatsan alueen lihakset". Yleisesti tosin sanotaan vain "abs" tai jopa suomeksikin "absit". Joskus tuntuu, että kieli kehittyy ihan niin kuin Orwell 1984-kirjassaan ennusti. ;-)

      Lainaa

    12. Aerobikkaaja 27.3.2014 16:43
      Tulos: +196 (210 ääntä)
      Kyllä Jonna, vatsalihas on Stomach Muscle. Ja kun ihmettelit lyhenteitä, Stomach Musclen kätevä lyhenne on SM. Seuraavan kerran, kun kuulet jonkun puhuvan SM-leikeistä, tiedät että kyse on leikkimuotoisesta vatsalihastreenistä.

      Lainaa

    13. Tulos: +8 (24 ääntä)
      abdomen = vatsa, abdominal muscles on vatsalihakset. Ab on lyhenne

      Lainaa

    14. Tulos: +11 (23 ääntä)
      Kyllä on taas ÄiTYlit väläytelleet mittaamatonta älykkyyttään

      Lainaa

    15. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Niin... maailma on hölmöjä täysi-ikäisiä täynnä. Mutta, onhan se luonnollisesti lohduttava harhakuva olettaa kaikkien hölmöjen olevan 16-18 vuotiaita. Sitä tyhmä 18v kuin taikaiskusta muuttuu fiksuksi parikymppiseksi...eikun...hetkinen.

      Lainaa

    16. Paskapuhetta 28.3.2014 11:34
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      AB on siististi cool.

      Lainaa

    17. Tulos: +12 (16 ääntä)
      "Ei edes"

      Lainaa

    18. Tulos: -7 (25 ääntä)
      Oikeesti AB challenge = AinaBissee haaste

      Lainaa

    19. Tulos: +6 (22 ääntä)
      Mr. Jouko: Ei oo laitettu tähän näiden maistereiden ikää, mut veikkaisin, että jos sanon 16-18vee niin en oo kauheen väärässä. Ja hyvä alkaa tekee jtn harjotusta, kun ei edes tiedä mitä se tarkottaa..
      JOo, se vaan että ainaki omien havaintojeni mukaan ja ihan maalaisjärjelläkin ajateltuna ikäluokkien englannin kielen taito on paremmalla mallilla nimenomaan mitä nuoremmista on kyse. Joo, nettipalstoilla taitaa olla aika mediaseksikästä dissata nuorisoa ihan kaikesta mut newsflash: sillä tekee itestään vaan pellen jos kritiikki on näin päivänselkeesti kritiikkiä kritiikin vuoksi. Yhyhyhy nuoriso sitä nuoriso tätä. Kelaa nyt, 60-luvun kansakoulun enkunopetus vs nykypäivän enkunopetus plus internet, viihde(elokuvat, pelit yms), globalisaatio ja kansainvälistyminen(ainaki isoissa kaupungeissa monet ohjekyltit on nykyään suomen ja ruotsin lisäks englanniks) YMSYMSYMS

      Lainaa

    20. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Anitta: Samaa meinasin tulla kommentoimaan minäkin, että onhan se “ab” lyhenne, siis lyhenne ilmauksesta “abdominal muscles” eli vatsalihakset tai “vatsan alueen lihakset”. Yleisesti tosin sanotaan vain “abs” tai jopa suomeksikin “absit”. Joskus tuntuu, että kieli kehittyy ihan niin kuin Orwell 1984-kirjassaan ennusti.
      No on tuosta nyt aika paljon matkaa vielä newspeakiin. Varsinaisestihan siinä ei itseisarvona ollut sanojen lyhentäminen, vaan niiden poistaminen käytöstä, jotta olisi vähemmän mahdollisuuksia ilmaista hallinnon negatiivisiksi kokemia asioita. Ja itse asiaan: Ou mai todellakin.

      Lainaa

    21. Tulos: -13 (19 ääntä)
      Ab on lyhenne latinankielestä.. "rectus abdominis" joka tarkoittaa vatsalihaksia..

      Lainaa

    22. Tulos: -2 (12 ääntä)
      Antibakteerinen haaste, hienoa !

      Lainaa

    23. Tulos: -18 (20 ääntä)
      jepjep: JOo, se vaan että ainaki omien havaintojeni mukaan ja ihan maalaisjärjelläkin ajateltuna ikäluokkien englannin kielen taito on paremmalla mallilla nimenomaan mitä nuoremmista on kyse. Joo, nettipalstoilla taitaa olla aika mediaseksikästä dissata nuorisoa ihan kaikesta mut newsflash: sillä tekee itestään vaan pellen jos kritiikki on näin päivänselkeesti kritiikkiä kritiikin vuoksi. Yhyhyhy nuoriso sitä nuoriso tätä. Kelaa nyt, 60-luvun kansakoulun enkunopetus vs nykypäivän enkunopetus plus internet, viihde(elokuvat, pelit yms), globalisaatio ja kansainvälistyminen(ainaki isoissa kaupungeissa monet ohjekyltit on nykyään suomen ja ruotsin lisäks englanniks) YMSYMSYMS
      sen vain kuuluu olla näin että aikuiset vihaa nuoria ja nuoret aikuisia... me ihmetellään että miten helvetissä ne aikuiset jaksaa niellä tota paskaa jatkuvalla syötöllä tekemättä asialle mitään... aivan helvetin ärsyttävää kun pitää purkaa oma paha olonsa nuorisoon :/ siitäkin etten käytä pisteitä ja pilkkuja nousee aivan naurettava paskamyrsky :D

      Lainaa

    24. Tulos: -3 (11 ääntä)
      abababa: Itse asiassa ab nimenomaan on lyhenne sanasta abdominal.
      Abdominal muscle, jos tarkkoja ollaan

      Lainaa

    25. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Nekin ketkä esittävät täällä fiksumpia kuin muut. Käyvät lukemassa wikipediasta tietonsa ja pätevät ne sitten täällä.

      Lainaa

    26. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Miten voi olla taas noin tyhmä, ettei tajua vaikka rautalangasta yrittää vääntää. On kyllä taas kunnon nettinettinetti-kategoriaa...

      Lainaa

    27. Tulos: 0 (0 ääntä)
      tege: Tuo Äitylit-ryhmä on kyllä oikein magneetti keräämään näitä "elämänkoululaisia" yhteen pohtimaan maailman menoa. Vaan sellanen mainehan sillä ryhmällä onkin, ei mitään penaalin terävimpiä kyniä.
      Toimii siis vähemmän yllättäen vauva foorumin jatkona. Siellä on ihan samanlaisia "elämänkoululaisia" opettamassa muille miten kuuluu elää. Unohtamatta tietenkään virallisia ketjuja jotka ovat virallisia, koska minä keksin kirjoittaa virallinen otsikkoon.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ab, abs, vatsalihakset, vatsalihas, haaste, ab challenge, käännös, englanti