Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 184

Syövän hyvät puolet.
Sekalaisia, osa 184

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 76 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +91 (327 ääntä)
      Screenshotin lähettäjä tais mokata pahemmin kuin Maiju.

      Lainaa

    2. Tulos: +417 (447 ääntä)
      eikös tuo alimmainen oo taas niitä facebookin tyhmiä kiertoviestejä?

      Lainaa

    3. Kumisnaakkeli 6.3.2014 1:52
      Tulos: -34 (86 ääntä)
      Sukat, Selvä,

      Lainaa

    4. BtchinWallaby 6.3.2014 1:59
      Tulos: +257 (287 ääntä)
      Hyvä, Jaara! Olen aina halunnut tehdä noin. :D

      Lainaa

    5. Tulos: +582 (604 ääntä)
      Ei jumalauta Nina. Just oon käyny testeissä keliakiaepäilyjen takia ja mietin vaan mielessäni, että parempi keliakia ku syöpä. Keliakia kuitenkin korjaantuu vaihtamalla hieman ruokavaliota ja siihen ei ole mahdollista kuolla.

      Lainaa

    6. Tulos: +94 (124 ääntä)
      Mikä tuo alinmainen juttu oikeen on, olen nähnyt sen muillakin? Taas jotai näitä naisten salamyhkäisiä kiertoviestejä?

      Lainaa

    7. Porilainen :3 6.3.2014 2:25
      Tulos: +164 (176 ääntä)
      lumia, se on kiertoviesti jossa sinun pitää nolata itsesi jotenkin (niitä on tietty määrä niitä lauseita joista voit valita). Juttu perustuu siihen että joudut laittamaan jonkin niistä eteenpäin MIKÄLI menit tykkäämään/kommentoimaan kyseistä päivitystä joka on tuota tyyliä oleva^^

      Lainaa

    8. Tulos: +210 (214 ääntä)
      Suoristusrauta mikroon? Jestas. Ja miksi tuo kiertoviestiansa juttu on tännekin pitäny tunkee, ku puolella väestä on tuo sama päivitys..

      Lainaa

    9. Tulos: +224 (232 ääntä)
      Täytyy kyllä sanoa, että tämän feissarimokien kautta on tullu nähtyä jos jonkinlaista nimeä ihmisillä, joiden olemassaolosta ei oo aikasemmin ollut tietoakaan.

      Lainaa

    10. Tulos: -50 (162 ääntä)
      Margarita ja Jaara. Ei lisättävää. PS. Mä vihaan ihmisiä, jotka pitää marsun kaltaisia jyrsijöitä lemmikkeinä, ja sitten valittavat, kun se söi johdot tai sukat tai tiensä läpi seinän.

      Lainaa

    11. Tulos: +110 (130 ääntä)
      Säde: drive or ride? Ja Fridan älyvapauden kruunaa, jos on itse tykännyt jutuistaan.

      Lainaa

    12. Tulos: +285 (313 ääntä)
      Nina, näin syöpää sairastavan läheisenä haluaisin nyt sanoa sinulle. Haista vittu! Se, että joutuu syömään tatrarileipää on pahempi? Oikeesti?! Luule, että jos menet vaikka syöpäpolille ja näytät tämän sun päivityksen niin joku "onnekas" syöpää sairastava ehkä päästää sut hoitohuoneeseen seuraamaan hoitojaan. Luule, että sen jälkeen tettarileipä maistuu...

      Lainaa

    13. Tulos: +471 (485 ääntä)
      Tatrari ja tettarileipä. Siis tattari! Pisti niin vihaksi, että keksin uuden viljan

      Lainaa

    14. Tulos: +161 (169 ääntä)
      Ehkä se olisi keliakiasta kärsiville ihan kätevää jos joku keksii uuden viljan =). Tuota "nyt sun on pakko laittaa statukseksi xyz" en tajua. "Hahaa, tykkäsit epähuomiossa, nyt laitat statukseksi että oksensit marsusi päälle ja laitoit sen mikroon!! Nyt vastaat tähän kiertokirjeeseen ja kerrot mistä asiasta joka alkaa k-kirjaimella pidät minussa ja postitat tämän sitten sadalle pahaa-aavistamattomalle tuttavallesi!!" "...en".

      Lainaa

    15. Tulos: +227 (231 ääntä)
      Mikä siinä on nykyään että sama mikä asia menee rikki, niin se tungetaan heti ensimmäisenä mikroon?

      Lainaa

    16. JesseJames 6.3.2014 7:21
      Tulos: +155 (165 ääntä)
      lino: Tatrari ja tettarileipä. Siis tattari! Pisti niin vihaksi, että keksin uuden viljan
      Ihan ymmärrettävää. Vaikken syöpää sairastakaan, tekisi mieleni vetää tuo Nina kölin ali.

      Lainaa

    17. Tulos: +133 (143 ääntä)
      Miten niin keliakiaan ei ole hoitokeinoja? Joo, se ei parane pois, mutta oikealla ruokavaliolla sen saa kuriin. Sitä paitsi ei kaikki syöpäpotilaat parane kuin Ismo Laitela. Inhottaa tuollaiset. Varmaan vain tyyppi halusi sympatiaa, koska on sairastunut ja inhottaa.

      Lainaa

    18. Tulos: +44 (56 ääntä)
      Nyt jumalauta Frida niitä valoja päälle sinne yläkertaan

      Lainaa

    19. Tulos: +89 (117 ääntä)
      Eräs minulle läheinen ihminen kuoli viikko sitten syöpään vuosien sairastelun ja kipujen jälkeen. Toivoisin kovasti, että Nina olisi kärsinyt nuo vuodet läheiseni puolesta niin ehkä saattaisi olla järkeä vähän enemmän päässä.

      Lainaa

    20. Mitä nyt taas 6.3.2014 8:58
      Tulos: +137 (149 ääntä)
      Nyt kysymys, miksi blondilla joka kuumentaa muoviesinettä mikrossa, on marsu ?? Soittakaa joku nyt johonkin, tai se marsu on kohta siellä mikrossa jostain helvetin hyvästä syystä...

      Lainaa

    21. Tulos: -85 (109 ääntä)
      Naiset asialla

      Lainaa

    22. Tulos: +53 (71 ääntä)
      Keliakia voi aiheyttaa syöpää mutta syöpä ei keliakiaa. Tämän päättelyketjun seurauksena haluaisin mielummin vain yhden sairauden eli syövän. Feissarimokien kanta-asiakkaille tiedoksi että tämä kommentti oli sarkasmia. Mulla on keliakia. Syöpää en halua Kiitos ja hei.

      Lainaa

    23. Tulos: +40 (60 ääntä)
      Mitä vikaa mun nimessä on? Ihan hyvin yleinenkin nimi..? Baareissa ei ainakaan ihmetellä :D

      Lainaa

    24. Tulos: -65 (95 ääntä)
      Nainen on tyhmä. Kuka pakottaa pyyhkimään kun voi PESTÄ?!!

      Lainaa

    25. Tulos: +87 (117 ääntä)
      Joo mutta mitä hittoa teet pesemisen jälkeen? Kuivatat alapäätä hiustenkuivaimella vai vedät jotain ihme kansantanssia??

      Lainaa

    26. Tulos: +59 (59 ääntä)
      Jaa, että Frida ajatteli lämmittävänsä suoristusraudan mikrossa ja sitten käyttävänsä sitä. Sitten vielä ihmettelee, kun se sulaa. Taas kerran, tyhmyydestä sakotetaan.

      Lainaa

    27. Tulos: +52 (58 ääntä)
      Kylläh: Jaa, että Frida ajatteli lämmittävänsä suoristusraudan mikrossa ja sitten käyttävänsä sitä. Sitten vielä ihmettelee, kun se sulaa. Taas kerran, tyhmyydestä sakotetaan.
      Harmi, että se sakko menee äidille tai isälle jotka varmasti toivovat, että synnytyslaitos ottaisi viellä peruutuksena tolvanan.

      Lainaa

    28. Tulos: +92 (108 ääntä)
      meikä: Screenshotin lähettäjä tais mokata pahemmin kuin Maiju.
      Ihan tosissasi väität, että henkilö on älyllisesti tyhjä siksi, että ei tiedä jotain noista naisten ainaisista (järjettömistä) kiertoviesteistä mitkä ylipäätään ovat tällä hetkellä facebookin yksi isoimmista syövistä? En olisi itsekään tuosta tiennyt, jos en asiasta olisi täältä kommenteista lukenut.

      Lainaa

    29. Tulos: +56 (60 ääntä)
      Jos nyt omasta suoristusraudasta olen oikein katsonut niin siinä on metallisia osia. Paljonkin. Ja mitä nyt olen mikrosta ja metallista kuullut niin eivät sovi yhteen. Nyt Frida suosittelen pientä oppimisjaksoa mitä kannattaa ja ei kannate tehdä! Saa kyllä olla onnellinen että suoristusrauta "vain" suli........

      Lainaa

    30. Tulos: +50 (58 ääntä)
      suruna: Joo mutta mitä hittoa teet pesemisen jälkeen? Kuivatat alapäätä hiustenkuivaimella vai vedät jotain ihme kansantanssia??
      No kuivaat vaikka sillä sukalla...

      Lainaa

    31. Tulos: +29 (55 ääntä)
      suruna: Joo mutta mitä hittoa teet pesemisen jälkeen? Kuivatat alapäätä hiustenkuivaimella vai vedät jotain ihme kansantanssia??
      Ei tullut mieleen käyttää pyyhettä?

      Lainaa

    32. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Frida vaikuttaa naiselta, jonka kanssa haluaisin lähteä kolmansille treffeille.

      Lainaa

    33. Tulos: +75 (83 ääntä)
      En haluaisi olla Ninan sukulainen tai ystävä, joka sairastuu syöpään, ja Nina tulee selvittämään että "hei, onneks sulla ei oo keliakiaa sentään! Oot tosi onnekas!" Oikeastaan en tahtoisi olla Ninan ystävä tai sukulainen muutenkaan.

      Lainaa

    34. Tulos: +45 (51 ääntä)
      dollyboy: Margarita ja Jaara. Ei lisättävää. PS. Mä vihaan ihmisiä, jotka pitää marsun kaltaisia jyrsijöitä lemmikkeinä, ja sitten valittavat, kun se söi johdot tai sukat tai tiensä läpi seinän.
      Ja minä halveksin ihmisiä, jotka eivät keksi lemmikilleen muuta virikettä kuin syöttää niille sähköjohtoja. Marsukin on ulkonäöstään huolimatta älykäs ja tunteva olento, sen kanssa pitää leikkiä ja puuhata joka päivä, ettei se masennuksissaan ala jyrsiä kaikkea. Asiasta viidenteen: miksi ihminen ottaa lemmikin kuolemaan tylsyyteen (tai sähköiskuun)? Hankkiiko myöhemmin vauvan "asusteeksi" ja nakkaa sen huostaan kun ei viitsi enää kanniskella käsivarrella?

      Lainaa

    35. Tulos: +80 (82 ääntä)
      Tööt: Ei jumalauta Nina. Just oon käyny testeissä keliakiaepäilyjen takia ja mietin vaan mielessäni, että parempi keliakia ku syöpä. Keliakia kuitenkin korjaantuu vaihtamalla hieman ruokavaliota ja siihen ei ole mahdollista kuolla.
      Näin kokkina, eli jonkin verran ravitsemusasioista tietävänä, täytyy sanoa että keliakiaan voi kyllä kuolla, riippuu kuinka herkkä keliaakikko on kyseessä. Esim lain mukaan keittiöissä pitäis olla erillinen huone tai tila keliakiatuotteiden valmistukseen ja käsittelyyn, koska joillain keliaakikoilla gluteeni on yhtö iso kirosana ku pähkinä joillain pähkinäallergikoilla. Se, miten tää laki käytännössä toteutuu kentällä, onkin jo eri juttu.. Olen kerran ottanut loparit asiaan liittyen, kun silloisessa duunipaikassa tuntu että mesu ei olis koskaan keliakiasta kuullutkaan, ja oli vielä sellanen tyyppi että potkut olis tullu jos olisin huomauttanu. Älkää käsittäkö väärin, en muuten oo mikään päiviräsästyylinen kieltofanaatikko, mutta sen verran löytyy ammattiylpeyttä ja järkeä, että jos muiden ihmisten(ja asiakkaiden) huomioonottaminen on tota luokkaa niin en kyllä halua oöla hommassa mukana. Vähän ehkä offtopic, mutta mihinkäs koira karvoistaan pääsee, ammatti-ihmisenä pakko korjata väärinkäsitys :D

      Lainaa

    36. Tulos: -15 (35 ääntä)
      "Nainen on kekseliäs, jos ei ole vessapaperia". Vaan ei muulloin?

      Lainaa

    37. pönttöpää einari 6.3.2014 15:28
      Tulos: +39 (47 ääntä)
      Napakettu: Ei tullut mieleen käyttää pyyhettä?
      Yleisissä vessoisahan on tunnetusti puhtaita pyyhkeitä asiakkaiden käyttöön. Eikun... o_0 Tuohon tilanteeseen ei kai ajauduta kotona, vaan esim. huoltiksen vessassa.Jos olisi kotonaan, voisi varmaan hipsiä hakemaan vaikkapa talouspaperi tai hypätä suihkuun, jolloin sukat säästyvät.

      Lainaa

    38. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Tööt: Ei jumalauta Nina. Just oon käyny testeissä keliakiaepäilyjen takia ja mietin vaan mielessäni, että parempi keliakia ku syöpä. Keliakia kuitenkin korjaantuu vaihtamalla hieman ruokavaliota ja siihen ei ole mahdollista kuolla.
      Keliakiaan ei tosiaan voi kuolla, mutta äkäisen keliakian “hoitamatta” jättäminen ( ei vaihda ruokavaliota) voi aiheuttaa niin vakavan vaurion suolistoon, että se voi olla hengenvaarallinen. Äiteellä on keliakia joten jotakin ihan “omakohtaista” tietoa on + mitä joskus lueskellut.

      Lainaa

    39. pyyhe tai vaikka se sukka 6.3.2014 15:47
      Tulos: 0 (34 ääntä)
      suruna: Joo mutta mitä hittoa teet pesemisen jälkeen? Kuivatat alapäätä hiustenkuivaimella vai vedät jotain ihme kansantanssia??
      No ethän sä voi pesemisen jälkeen muutenkaan wc-paperilla kuivata sitä likomärkää takalistoasi, kun se kastunut paperi hajoaa sellaiseksi silpuksi, joita isäntä sitten sylkee suustaan vielä juhannuksenakin. Anteeksi mielikuvasta mutta wc-paperi nöyhtä ei ole hirveän seksikäs lisämauste intiimialueissa mukana kannettavaksi...

      Lainaa

    40. Töttöröö 6.3.2014 16:19
      Tulos: -10 (16 ääntä)
      Toihan oli aika turha toi viimeinen, se on kiertoviesti. Hekoheko.

      Lainaa

    41. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Syövän sairastaneena en voi ymmärtää Ninan ajatusta. Syöpä ei ole yksi sairaus vaan joukko erilaisia pahanlaatuisia kasvaintauteja. Ennuste ei ole kaikissa sama, eikä myöskään hoito. Kehon ja taudin reagointi sytostaattihoitoon (ja muihin hoitokeinoihin) on täysin yksilöllistä. Kaikkiin syöpiin ei ole olemassa parantavaa hoitomenetelmää. Nina ei tiedä syövästä yhtään mitään.

      Lainaa

    42. Tulos: -72 (80 ääntä)
      Tööt: Ei jumalauta Nina. Just oon käyny testeissä keliakiaepäilyjen takia ja mietin vaan mielessäni, että parempi keliakia ku syöpä. Keliakia kuitenkin korjaantuu vaihtamalla hieman ruokavaliota ja siihen ei ole mahdollista kuolla.
      Keliakiahan ei korjaannu koskaan, on elinikäinen vaiva joka vaatii loppuelämän ajan noudatettavan gluteenitonta diettiä. Niin että kyllä minäkin sen syövän mielummin ottaisin...

      Lainaa

    43. Neiti Yksitissinen 32v 6.3.2014 18:27
      Tulos: +81 (83 ääntä)
      Yksi leikkaus, 24 viikkoa solumyrkkyjä ja niiden lukuisia suojalääkkeitä sekä 10 kertaa sädehoitoja takana. 15 kertaa sädehoitoja, viiden vuoden lääkitys ja loppuelämän mittainen korkea uusimisriski edessä. Mutta ei keliakiaa - HIP HEI! :D

      Lainaa

    44. Tulos: -13 (19 ääntä)
      Täältä tulee sitten tyhmän blondin älykkäitä kommentteja lisää. Eli pitäiskö tossa alhaalla Maijun jutussa näkyä jotain muuta kuin tuo sukkajuttu? Siis jotain kiharrin- tai marsujuttuja? En vissiin osaa käyttää tätä konetta. :(

      Lainaa

    45. Tulos: +41 (43 ääntä)
      No nyt: Keliakiahan ei korjaannu koskaan, on elinikäinen vaiva joka vaatii loppuelämän ajan noudatettavan gluteenitonta diettiä. Niin että kyllä minäkin sen syövän mielummin ottaisin…
      Entä niillä joilla syöpä uusii? Jotka myös joutuvat loppuelämänsä käymään hoidoissa? Mielumminhan sä tietty ottasit sädehoidot ku gluteenittoman ruoan?

      Lainaa

    46. Tulos: -6 (12 ääntä)
      Pointti: Ja Fridan älyvapauden kruunaa, jos on itse tykännyt jutuistaan.
      Omista päivityksistä kannattaa tykätä, koska se hämää Edgerankia ja on edes pieni mahdollisuus, että päivityksen näkevät muutkin.

      Lainaa

    47. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Napakettu: Ei tullut mieleen käyttää pyyhettä?
      Yleisessä vessassa se olisi se pyyhkeen käyttö aika epämieluisaa varmaankin :D

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Fridan päivitys vaikuttaa enemmänkin kaverin pilalta, myös oma tykkäys viittaa siihen.

      Lainaa

    49. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Mirkku: No kuivaat vaikka sillä sukalla…
      Toivottavasti sukka on puhdas, muutoin kohta uutisoidaan ihmetyksestä, kun naisilla yleistyy jalkasieni intiimialueilla.

      Lainaa

    50. Tulos: +3 (5 ääntä)
      purrnau: eikös tuo alimmainen oo taas niitä facebookin tyhmiä kiertoviestejä?
      Toivon mukaan, ku samaa statusta pukkaa kaikenmaailman hiippareilta.

      Lainaa

    51. Tulos: +10 (12 ääntä)
      suruna: Joo mutta mitä hittoa teet pesemisen jälkeen? Kuivatat alapäätä hiustenkuivaimella vai vedät jotain ihme kansantanssia??
      Been there, done that. #neverdrinkingagain

      Lainaa

    52. Hörhöjä kaikkialla 7.3.2014 11:53
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      Tööt: Ei jumalauta Nina. Just oon käyny testeissä keliakiaepäilyjen takia ja mietin vaan mielessäni, että parempi keliakia ku syöpä. Keliakia kuitenkin korjaantuu vaihtamalla hieman ruokavaliota ja siihen ei ole mahdollista kuolla.
      Siihen kyllä kuolee ennen pitkää jos ei vaihda ruokavaliota, lopputuloksena onkin sitten suolistosyöpä.

      Lainaa

    53. Tulos: -24 (30 ääntä)
      jeejee: Näin kokkina, eli jonkin verran ravitsemusasioista tietävänä, täytyy sanoa että keliakiaan voi kyllä kuolla, riippuu kuinka herkkä keliaakikko on kyseessä. Esim lain mukaan keittiöissä pitäis olla erillinen huone tai tila keliakiatuotteiden valmistukseen ja käsittelyyn, koska joillain keliaakikoilla gluteeni on yhtö iso kirosana ku pähkinä joillain pähkinäallergikoilla.
      Nyt sua on kyllä huijattu. Keliakiaan ei voi kuolla. Allergioihin, esim vehnäallergiaan voi. Keliakiaan ei voi.

      Lainaa

    54. Hörhöjä kaikkialla 7.3.2014 13:42
      Tulos: +29 (31 ääntä)
      päivi: Nyt sua on kyllä huijattu. Keliakiaan ei voi kuolla. Allergioihin, esim vehnäallergiaan voi. Keliakiaan ei voi.
      Mistä olet moista kuullut? Jos keliaakikko käyttää gluteenia niin kyllä siitä vaan syöpä voi tulla ajan kanssa.

      Lainaa

    55. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Tööt: Ei jumalauta Nina. Just oon käyny testeissä keliakiaepäilyjen takia ja mietin vaan mielessäni, että parempi keliakia ku syöpä. Keliakia kuitenkin korjaantuu vaihtamalla hieman ruokavaliota ja siihen ei ole mahdollista kuolla.
      Pientä besserwisseirlyä, mutta keliakiaan voi itseasiassa mutkan kautta kuolla. Jollei huolehdi omasta ruokavaliostaan, suoli voi mennä sellaiseenkuntoon, ettei nukkaa ole ja altistuu suolisyövälle. Että onhan se harmillinen ja koko elämään vaikuttava sairaus. En silti nyt syöpää ottaisi tilalle, mutta tuo sairaus nyt sen mahdollistaisi myös.

      Lainaa

    56. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Tööt: Ei jumalauta Nina. Just oon käyny testeissä keliakiaepäilyjen takia ja mietin vaan mielessäni, että parempi keliakia ku syöpä. Keliakia kuitenkin korjaantuu vaihtamalla hieman ruokavaliota ja siihen ei ole mahdollista kuolla.
      Kyllä keliakiaan kuolee ilman oikeaa hoitoa.. Äärettömän tarkka gluteeniton ruokavalio pysäyttää sairauden etenemisen ja saa elimistön palautumaan "normaaliksi". Pienikin hippunen gluteenia (esim pieni murunen leikkuulaudasta) riittää ylläpitämään ohutsuolen tulehdusta. Ohutsuoleen tulee nukkavauriot ja ravinteiden saanti häiriintyy. Syöpä siitä sitten lopulta voi kehkeytyä imukudoksiin tai ohutsuoleen, jos tarpeeksi kauan leikkii hengellään. Ennenvanhaan ko. tautia sanottiin näivetystaudiksi. Potilaat kuihtuivat hiljalleen ja lopulta kuolivat. Sitten on tietty vielä refraktaarikeliakia, keliakian harvinaisempi muoto. Se on sitten jo aika surullinen tarina. Terv. Keliaakikko.

      Lainaa

    57. Tulos: +15 (19 ääntä)
      jeejee: Näin kokkina, eli jonkin verran ravitsemusasioista tietävänä, täytyy sanoa että keliakiaan voi kyllä kuolla, riippuu kuinka herkkä keliaakikko on kyseessä. Esim lain mukaan keittiöissä pitäis olla erillinen huone tai tila keliakiatuotteiden valmistukseen ja käsittelyyn, koska joillain keliaakikoilla gluteeni on yhtö iso kirosana ku pähkinä joillain pähkinäallergikoilla. Se, miten tää laki käytännössä toteutuu kentällä, onkin jo eri juttu.. Olen kerran ottanut loparit asiaan liittyen, kun silloisessa duunipaikassa tuntu että mesu ei olis koskaan keliakiasta kuullutkaan, ja oli vielä sellanen tyyppi että potkut olis tullu jos olisin huomauttanu. Älkää käsittäkö väärin, en muuten oo mikään päiviräsästyylinen kieltofanaatikko, mutta sen verran löytyy ammattiylpeyttä ja järkeä, että jos muiden ihmisten(ja asiakkaiden) huomioonottaminen on tota luokkaa niin en kyllä halua oöla hommassa mukana. Vähän ehkä offtopic, mutta mihinkäs koira karvoistaan pääsee, ammatti-ihmisenä pakko korjata väärinkäsitys
      Keliakiaa EI ole eri herkkyyksiä. Ruoka joko on gluteeniton tai ei ole gluteeniton. Jos annat keliaakikolle gluteenia, niin kyllä se villus tuhoutuu, siinä ei ole pahemmin eroja. Ainoastaan näkyvät oireet voivat vaihdella, joku oksentaa sisukset pihalle, joku joutuu sairaalaan gluteenimyrkytyksestä johtuneen vakavan verenpaineen heittelehtimisen vuoksi ja joku on aivan fine, ei edes tajua saaneensa gluteenia. Sisäinen vaurio tapahtuu silti, oireeton keliakia on milteinpä keliakian vaarallisin muoto, tällöin ei välttämättä edes huomaa gluteenialtistuksiaan ennen kuin liitännäissairaudet iskevät huonon kunnon takia.

      Lainaa

    58. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Hyviä mokiahan tuosta löytyi, mutta milloin tämä lauantai päivitysten "tauko" mahtaa loppua..?

      Lainaa

    59. Satunnainen randomi 8.3.2014 3:52
      Tulos: +6 (12 ääntä)
      purrnau: eikös tuo alimmainen oo taas niitä facebookin tyhmiä kiertoviestejä?
      Etkö tiedä, että jos ei postaile kiertoviestejä, ei ole cool. Se riittää perusteeksi esim kavereista poistolle.

      Lainaa

    60. Damn nina ! 9.3.2014 12:49
      Tulos: -12 (16 ääntä)
      THC-öljy tappaa syövän kyllä kokonaan kehosta suunnilleen vuodessa, mutta kuka idiootti silti syövän haluaa mieluummin kuin keliakian?!!

      Lainaa

    61. Tulos: +19 (23 ääntä)
      No nyt: Keliakiahan ei korjaannu koskaan, on elinikäinen vaiva joka vaatii loppuelämän ajan noudatettavan gluteenitonta diettiä. Niin että kyllä minäkin sen syövän mielummin ottaisin…
      Ihan mielenkinnosta kysäisen, että jos ottaisit mielummin syövän kun keliakian niin olisko sillä syövän "tyypillä" väliä? Esim rintasyöpä ok kunhan ei ois keliakiaa. Mites toi sappirakon,maksan tai haiman? Kurkkysyöpä, keuhkosyöpä? Vai siis kaikki käy, kunhan ei vaan ois keliakiaa? Mahtaa se elämä olla rankaa ilman vehnäjauhoja!

      Lainaa

    62. Tulos: +23 (27 ääntä)
      lino: Ihan mielenkinnosta kysäisen, että jos ottaisit mielummin syövän kun keliakian niin olisko sillä syövän “tyypillä” väliä? Esim rintasyöpä ok kunhan ei ois keliakiaa. Mites toi sappirakon,maksan tai haiman? Kurkkysyöpä, keuhkosyöpä? Vai siis kaikki käy, kunhan ei vaan ois keliakiaa? Mahtaa se elämä olla rankaa ilman vehnäjauhoja!
      .. ja ohraa. Ja ruista. Ja ottaa vastaan kaikkialla ihmisten halveksuvat kommentit nirsoilusta, kun et voi "edes vähän maistaa" sitä vehnäpullaa. Niin ja jokainen kodin ulkopuolella syöty ruokamurunen on jännittävä kokemus: koskaan et voi olla varma, onko se gluteenittomaksi väitetty ruoka oikeasti gluteeniton (koskee sekä ravintoloita, että kyläilyä). Matkustaminenkinkin on oikein mukavaa, etenkin jos kohdemaahan ei saa viedä mitään ruokatarvikkeita. Jännityksellä sitten odotellaan, että löytyykö mitään syömäkelpoista. Sen enempää syöpää haluamatta, kävi vaan silmään tuo "mahtaa se elämä olla rankkaa ilman vehnäjauhoja". Kyllä se joskus ihan oikeasti nimittäin on.

      Lainaa

    63. Tulos: +5 (7 ääntä)
      JesseJames: Ihan ymmärrettävää. Vaikken syöpää sairastakaan, tekisi mieleni vetää tuo Nina kölin ali.
      Pitkittäin, ei poikittain.

      Lainaa

    64. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Juu..: .. ja ohraa. Ja ruista. Ja ottaa vastaan kaikkialla ihmisten halveksuvat kommentit nirsoilusta, kun et voi “edes vähän maistaa” sitä vehnäpullaa. Niin ja jokainen kodin ulkopuolella syöty ruokamurunen on jännittävä kokemus: koskaan et voi olla varma, onko se gluteenittomaksi väitetty ruoka oikeasti gluteeniton (koskee sekä ravintoloita, että kyläilyä).Matkustaminenkinkin on oikein mukavaa, etenkin jos kohdemaahan ei saa viedä mitään ruokatarvikkeita. Jännityksellä sitten odotellaan, että löytyykö mitään syömäkelpoista. Sen enempää syöpää haluamatta, kävi vaan silmään tuo “mahtaa se elämä olla rankkaa ilman vehnäjauhoja”. Kyllä se joskus ihan oikeasti nimittäin on.
      Ihan varmaan. Mutta syövän kanssa elämä kerrassaan rockaa!

      Lainaa

    65. Tulos: +4 (8 ääntä)
      lino: Ihan varmaan. Mutta syövän kanssa elämä kerrassaan rockaa!
      No olisihan elämä esimerkiksi pahalaatuisen keuhkosyövän kanssa helpompaa ja parempaa. Eikun hei.. Voisikohan jossain maailmassa lause "Sen enempää syöpää haluamatta," tarkoittaa, että se syöpä ei kerrassaan "rockaa!"? Toiset sai keliakian, toisista tuli tyhmiä. Keliaakikot saivat valita ensin.

      Lainaa

    66. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Juu..: No olisihan elämä esimerkiksi pahalaatuisen keuhkosyövän kanssa helpompaa ja parempaa. Eikun hei.. Voisikohan jossain maailmassa lause “Sen enempää syöpää haluamatta,” tarkoittaa, että se syöpä ei kerrassaan “rockaa!”? Toiset sai keliakian, toisista tuli tyhmiä. Keliaakikot saivat valita ensin.
      Ja toiset sai banaanikärpäsen kärsivällisyyden. Alkuperäinen oletus oli se, että mokan mukaan syöpä on ihan iqusti niin nami nami tauti keliakiaan verrattuna että siihen tässä otan kantaa. On varmaan ihan paskamainen juttu koko keliakia juu juu. Voimia elää vehnätöntä elämää!

      Lainaa

    67. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Jaaran tapauksesta tuli mieleen juttu omasta kesätyöurasta. Tietääkseni työsopimus koskee molempia osapuolia. Siellä oli mm. sellainen kohta, että jo sovittuja vuoroja ei voi perua. Jännästi mulle sitten jo viikkoja sitten sovitut vuorot peruttiin siinä yhteydessä kun ekan neljän vuoron jälkeen todettiin että "tää ei varmaan oos un juttu". (Mikä on ylipäätään ihan mielenkiintoista sanoa ihmiselle joka tekee kyseistä duunia ekaa kertaa elämässään vailla minkäännäköistä koulutusta tai perehdytystä työhön)

      Lainaa

    68. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Nina, muista Karma.
      Damn nina !: THC-öljy tappaa syövän kyllä kokonaan kehosta suunnilleen vuodessa, mutta kuka idiootti silti syövän haluaa mieluummin kuin keliakian?!!
      http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/131/351/eb6.jpg?1307463786

      Lainaa

    69. Tulos: -1 (11 ääntä)
      Lola: Ja toiset sai banaanikärpäsen kärsivällisyyden. Alkuperäinen oletus oli se, että mokan mukaan syöpä on ihan iqusti niin nami nami tauti keliakiaan verrattuna että siihen tässä otan kantaa. On varmaan ihan paskamainen juttu koko keliakia juu juu. Voimia elää vehnätöntä elämää!
      Niin ja otin kantaa vähättelevään "Mahtaa se elämä olla rankaa ilman vehnäjauhoja!" -kommenttiin. Jokainen vähättelijä voisi nyt kokeilla elää puoli vuotta täysin gluteenittomalla, eli jokaisesta ruoka-aineesta on tiedettävä 1000000000000.... jne prosenttisesti, ettei siinä ole gluteenin muruakaan. Jos se on niin yksinkertaista, helppoa ja ihQua, niin siitä vaan kokeilemaan.

      Lainaa

    70. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Idioottimaista ja vähä-älyistä lähteä edes vertailemaan kahta sairautta keskenään. Se, että syöpä on vakavampi, ei tee keliaakikon elämästä yhtään sen helpompaa.

      Lainaa

    71. Keliaakikko itsekin 24.3.2014 17:14
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Tööt: Ei jumalauta Nina. Just oon käyny testeissä keliakiaepäilyjen takia ja mietin vaan mielessäni, että parempi keliakia ku syöpä. Keliakia kuitenkin korjaantuu vaihtamalla hieman ruokavaliota ja siihen ei ole mahdollista kuolla.
      Keliakiaan on mahdollista kuolla, jos sen jättää hoitamatta. Hoitamaton keliakia voi aiheuttaa suolisyövän.

      Lainaa

    72. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Kyl mä mielummi otan syövän suoraan ku
      Hörhöjä kaikkialla: Siihen kyllä kuolee ennen pitkää jos ei vaihda ruokavaliota, lopputuloksena onkin sitten suolistosyöpä.
      Miks ei suoraan syöpä vaa ku keliakiaki voi sen syövän aiheuttaa xD

      Lainaa

    73. Raavas seuraeläin 2.6.2020 9:53
      Tulos: -1 (1 ääni)
      laura: Eräs minulle läheinen ihminen kuoli viikko sitten syöpään vuosien sairastelun ja kipujen jälkeen. Toivoisin kovasti, että Nina olisi kärsinyt nuo vuodet läheiseni puolesta niin ehkä saattaisi olla järkeä vähän enemmän päässä.
      Vaikkei syöpä tuo yhtään lisää järkeä kellekään (sillä on pärjättävä mitä on syntymässä saatu), niin suhteellisuudentajua se voi tuoda.

      Lainaa

    74. Hassu panda 29.11.2021 23:09
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Jaara, miksi noin halpa? Itselle tuli 200€ lasku peruuttamattomasta ajasta työterveyden kautta.

      Lainaa

    75. Heppatyttö06 23.7.2023 21:42
      Tulos: -1 (1 ääni)
      suruna: Joo mutta mitä hittoa teet pesemisen jälkeen? Kuivatat alapäätä hiustenkuivaimella vai vedät jotain ihme kansantanssia??
      Joo, kansantanssia sellasen maagisen esineen kuin pyyhe, kanssa. Ei helvetti taas teitä naisia...

      Lainaa

    76. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Keliaakikot on vaan nirsoja lumihiutaleita.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: WC-paperi, vessapaperi, sukka, sukat, syöpä, keliakia, hoito, allergia, ajaa, mikro, suoristusrauta, lääkäri, peruuttaa, peruutus