Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 25

Kaljamummo iskee!
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 25

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -18 (390 ääntä)
      Go mummo xD

      Lainaa

    2. Tulos: +761 (837 ääntä)
      Jotkut mummot ja vaarit vois oikeesti opetella vähän käytöstapoja.. Ihan sama onko ne eläny pula-aikana tai ne on vanhempia ja niillä on oikeus ja ne ollu sodassa, se ei anna lupaa käyttäytyy muita kohtaan miten sattuu. Mut kyl mä sit autan sellasia mummoja ja vaareja, jotka on sen tarpeessa, jos ne vaikka tarvii kantoapua tai jtn ja mulla olisi kiire, niin aina löytyy aikaa sellaseen, harmi vaan kun kauheen moni ei tee samoin..

      Lainaa

    3. Tulos: -280 (300 ääntä)
      Minunkaan ei ole ikinä tarvinnut soittaa pilapuheluista hätäkeskukseen, sillä en rupea selittämään, miksi olen soittanut turhaan sinne.

      Lainaa

    4. Tulos: -169 (179 ääntä)
      siis maksaa, pahoittelut tuosta kirjoitusvirheestä.

      Lainaa

    5. Tulos: +86 (270 ääntä)
      minä olen alkanut käyttäytyä kuin tälläiset ylimieliset vanhukset, etuilen jonoissa ja muutenkin kerjään etuoikeuksia. yleensä tälläisiltä vanhuksilta. jostain syystä saan paljon paheksuvia katseita mutta jos nekin niin minäkin sitten. Ei mulkkuna oleminen ole mikään vanhojen ihmisten etuoikeus.

      Lainaa

    6. Tulos: +360 (372 ääntä)
      Itsekin olen päättänyt vähentää selittämistä. Tuloksena ihmisille jää minusta vähintäänkin omituisia mielikuvia.

      Lainaa

    7. Tulos: -57 (107 ääntä)
      miten selvitä matkalippujen tarkastuksesta ilman että oma lippu tarkastetaan; kun konnari tulee ota lompakko käteesi ja katso konnaria silmiin, konnari hämmentyy ja unohtaa tarkastaa lippusi, toiminut joka kerta (yleensä on jopa ollut lippu ja muulloin olen olut aikeissa ostaa.)

      Lainaa

    8. Tulos: -134 (260 ääntä)
      Ihan oikein mummolta toimittu. J lienee alaikäinen, joten hänen juoma kuuluikin takavarikoida. Vielä parempi olisi ollut mummon juoda se itse tai kaataa maahan. Ai että olis teiniä inhottanut.

      Lainaa

    9. Tulos: +282 (318 ääntä)
      Hiphei: Ihan oikein mummolta toimittu. J lienee alaikäinen, joten hänen juoma kuuluikin takavarikoida. Vielä parempi olisi ollut mummon juoda se itse tai kaataa maahan. Ai että olis teiniä inhottanut.
      Mistä päättelit että kyseessä olisi alaikäinen, kun sitä ei missään mainita? Onhan tuo aika perseestä, kun nuoriso kuulemma on niin huonokäytöksistä, mutta ihan yhtälailla noita kusipäisiä vanhuksiakin on.

      Lainaa

    10. Kuusmetrinenkaulahuivi 27.3.2014 14:54
      Tulos: +112 (122 ääntä)
      Minä kans lopetin selittelyn ku ihmiset alko selvästi osottaa ettei niitä kiinnosta pätkääkään mitä mulle on tapahtunut ja miksi jne. joten jos joku koskaan ihmettelee jotain muhun liittyvää vastaan vaan jotain "joo näinpä on päässy käymään" tai vastaavaa ja ihmiset on siihen todennu vaan että jaa ja homma on aina ollu sillä selvä.

      Lainaa

    11. Puolikiero_savolainen 27.3.2014 15:41
      Tulos: +183 (197 ääntä)
      Just: Minunkaan ei ole ikinä tarvinnut soittaa pilapuheluista hätäkeskukseen, sillä en rupea selittämään, miksi olen soittanut turhaan sinne.
      Ole jo hiljaa, moukka. On kusipäistä soittaa turhaan hätäkeskukseen ja kenties sen takia laittaa oikeasti apua tarvitseva jonottamaan. Ehkä sinä olet joskus se jonottaja, ehkä, jos karma on olemassa.

      Lainaa

    12. Tulos: -4 (154 ääntä)
      Jatta taitaa olla alaikäinen mitä tulee kaljan A) juomiseen taikka B) hallussapitoon. Päättelen tämän siitä ettei hän edes yrittänyt avata keskustelua kyseisen vanhan rouvan kanssa olutpakkauksen omistus- ja hallintaoikeudesta. Näin ollen, tätä olettamusta vasten mummon toiminta oli mielestäni täysin hyväksyttävää.

      Lainaa

    13. yli opistö hörhö 27.3.2014 16:46
      Tulos: +79 (101 ääntä)
      Tuli tuossa mieleen kun pari vuotta sitten kuljettiin lähijunalla ilman lippuja pääkaupunkiseudulla, ja minä kun en ole tottunut sellaiseen niin muiden piti suostutella mukaan "tosi harvoin siellä tullaan tarkistamaan lippuja". Kuinka ollakaan, heti kun juna lähti liikkeelle niin konnari tulikin vaunuun, tarkasti liput parilta tyypiltä edessäpäin ja asteli siihen kohdalle ja minä sitten katsoin silmiin ja hymyilin ja tervehdin, ja se tervehti takaisin ja käveli ohitse. Ilman että kysyi lippua. En tosin tiedä oliko sillä mtn merkitystä vai eikö se muutenkaan olisi kysynyt.

      Lainaa

    14. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Aliiine: Itsekin olen päättänyt vähentää selittämistä. Tuloksena ihmisille jää minusta vähintäänkin omituisia mielikuvia.
      Noin mäkin olen tehnyt jo pidemmän aikaa, mielikuvat voi tosiaan olla hämmentäviä. En vaan ikinä tietoisesti tehnyt tuota, no samalla linjalla jatkan, nyt kun tuli puheeksi :) Tuolleen mäkin olen tehnyt jo pitkän aikaa, todellakin mielikuva voi olla aika hämmentävä :) En tosin tiedostanut koko asiaa, ennenkuin tuli nyt puheeksi tässä, samoilla linjoilla jatkan.

      Lainaa

    15. Tulos: -63 (151 ääntä)
      idiootti, konnarit ei tarkasta lähijunissa lippuja, niitä voi ainoastaan ostaa niiltä. pk-seudulla on erikseen tarkastajat junissa jotka tulevat silloin tällöin ja saat 80e sakot jos ei ole lippua. Kiitos nauruista.
      yli opistö hörhö: Tuli tuossa mieleen kun pari vuotta sitten kuljettiin lähijunalla ilman lippuja pääkaupunkiseudulla, ja minä kun en ole tottunut sellaiseen niin muiden piti suostutella mukaan “tosi harvoin siellä tullaan tarkistamaan lippuja”. Kuinka ollakaan, heti kun juna lähti liikkeelle niin konnari tulikin vaunuun, tarkasti liput parilta tyypiltä edessäpäin ja asteli siihen kohdalle ja minä sitten katsoin silmiin ja hymyilin ja tervehdin, ja se tervehti takaisin ja käveli ohitse. Ilman että kysyi lippua. En tosin tiedä oliko sillä mtn merkitystä vai eikö se muutenkaan olisi kysynyt.

      Lainaa

    16. Tulos: -106 (162 ääntä)
      Aina kun mummo odottaa pääsyä suojatien yli niin pysähdyn, kun se on lyllertänyt keskelle suojatietä alan kaasuttelemaan ja lopuksi nostan kytkimen niin, että savu nousee renkaista.On tullut mummoihin vauhtia, eli esittävät vaan lonkkavikaisia.

      Lainaa

    17. Tulos: +23 (31 ääntä)
      On kyllä totta että Suomessa tuo selittely ei paljon auta. Paremmin toimii kun jättää ne selittelyt pois. Tämä tulee siis omasta kokemuksesta.

      Lainaa

    18. Tulos: +100 (118 ääntä)
      Joku täällä haukkuu idiootiksi, että konnarit mitään lippuja tarkasta... Kyllä niillä nyt vaan on oikeus tarkistaa matkaliput :)) Sakottamisoikeutta ei ole, se on vain virallisilla tarkastajilla. Konnarilla on oikeus poistaa liputon matkustaja junasta seuraavalla asemalla. Naurattaa nämä pätijät, jotka haukkuvat muita omien luulojensa varassa.

      Lainaa

    19. Tulos: -21 (43 ääntä)
      miinusdin gaiggi baidsi viimeisen, degee höböä

      Lainaa

    20. Tulos: +76 (92 ääntä)
      Urpo olet itse, ei kaikki voi tietää mitenkä pääkaupunkiseudun lähijunat toimii, varsinkaan jos kukaan kaveri ei ole asiaa viitsinyt selittää.
      olet urpo: idiootti, konnarit ei tarkasta lähijunissa lippuja, niitä voi ainoastaan ostaa niiltä. pk-seudulla on erikseen tarkastajat junissa jotka tulevat silloin tällöin ja saat 80e sakot jos ei ole lippua.Kiitos nauruista.

      Lainaa

    21. Tulos: +79 (95 ääntä)
      dilledong: Aina kun mummo odottaa pääsyä suojatien yli niin pysähdyn, kun se on lyllertänyt keskelle suojatietä alan kaasuttelemaan ja lopuksi nostan kytkimen niin, että savu nousee renkaista.On tullut mummoihin vauhtia, eli esittävät vaan lonkkavikaisia.
      idiootti ._.

      Lainaa

    22. Tulos: +62 (64 ääntä)
      varek: minä olen alkanut käyttäytyä kuin tälläiset ylimieliset vanhukset, etuilen jonoissa ja muutenkin kerjään etuoikeuksia. yleensä tälläisiltä vanhuksilta. jostain syystä saan paljon paheksuvia katseita mutta jos nekin niin minäkin sitten. Ei mulkkuna oleminen ole mikään vanhojen ihmisten etuoikeus.
      Juu ei... Kun mulkkuja löytyy kaikista ikäluokista. Ja sinä vaan todistat sitä.

      Lainaa

    23. Tulos: +2 (52 ääntä)
      joose: Jatta taitaa olla alaikäinen mitä tulee kaljan A) juomiseen taikka B) hallussapitoon. Päättelen tämän siitä ettei hän edes yrittänyt avata keskustelua kyseisen vanhan rouvan kanssa olutpakkauksen omistus- ja hallintaoikeudesta. Näin ollen, tätä olettamusta vasten mummon toiminta oli mielestäni täysin hyväksyttävää.
      A) Ko. Olutpullo on Jatan omaisuutta, kunnes se häneltä virkavallan oikeuttamana takavarikoidaan, tai hän sen itse luovuttaa B) Ko. Mummolla ei ole valtuuksia suorittaa omaisuuden takavarikointia C) Ko. Mummo ei todennäköisesti edes tiennyt, mistä tuo olut tuli joten mielestäni tämä teko ei ollut oikeutettu ja tiukan tulkinnan mukaan jopa ryöstö tai virkavallan anastaminen(Olettaen, että mummo tietoisesti takavarikoi alaikäiseltä alkoholijuoman)

      Lainaa

    24. Tulos: +32 (62 ääntä)
      Boss93: A) Ko. Olutpullo on Jatan omaisuutta, kunnes se häneltä virkavallan oikeuttamana takavarikoidaan, tai hän sen itse luovuttaa B) Ko. Mummolla ei ole valtuuksia suorittaa omaisuuden takavarikointia C) Ko. Mummo ei todennäköisesti edes tiennyt, mistä tuo olut tuli joten mielestäni tämä teko ei ollut oikeutettu ja tiukan tulkinnan mukaan jopa ryöstö tai virkavallan anastaminen(Olettaen, että mummo tietoisesti takavarikoi alaikäiseltä alkoholijuoman)
      Lisäys tähän: D) Menisitkö itse n. euron maksavan (Olettaen, että oli pieni tölkki) oluen takia tappelemaan jonkun vanhan mummon kanssa nuorena, mutta täysi-ikäisenä henkilönä saaden taas sen huonokäytöksisen nuoren leiman otsaasi...

      Lainaa

    25. Tulos: +9 (53 ääntä)
      Turhake: Mistä päättelit että kyseessä olisi alaikäinen, kun sitä ei missään mainita? Onhan tuo aika perseestä, kun nuoriso kuulemma on niin huonokäytöksistä, mutta ihan yhtälailla noita kusipäisiä vanhuksiakin on.
      Hmmmm.. Olisiko kirjoitustyylistä? Tai siitä, että itkee kaljansa perään? Ja jos minulta näin aikuisena joku olisi oman juomani ottanut, niin olisin kyllä sen takaisin hakenut.

      Lainaa

    26. Tulos: +17 (51 ääntä)
      Boss93: A) Ko. Olutpullo on Jatan omaisuutta, kunnes se häneltä virkavallan oikeuttamana takavarikoidaan, tai hän sen itse luovuttaa
      Väärin. Juoma ei ole hänen, koska hänellä ei alaikäisenä ole oikeutta sitä omístaa tai kantaa mukanaan. Toisekseen mummolla ei olisi mitään oikeutta sitä hänelle antaa, jos hän on alaikäinen, vaan olisi syyllistynyt siinä itse rikkeeseen. Jos nyt siis oli alaikäinen. Mikään kansalaisoikeus ei takavarikointi ole, mutta maasta poimittua pulloa ei alaikäiselle saa luovuttaa.

      Lainaa

    27. Tulos: +16 (26 ääntä)
      Just: Minunkaan ei ole ikinä tarvinnut soittaa pilapuheluista hätäkeskukseen, sillä en rupea selittämään, miksi olen soittanut turhaan sinne.
      Kusipää! Toivottavasti joku soittaa pilapuhelua just sillon hätäkeskukseen, kun oot ite saanu esim. sydänkohtauksen ja koetat soittaa apua....

      Lainaa

    28. Tulos: -63 (67 ääntä)
      kem: idiootti ._.
      huora

      Lainaa

    29. Tulos: +61 (63 ääntä)
      Ihanaa tää porukka täällä kommenteissa! "Idiootti", "huora"..... mitä? hei oikeesti jotain rajaa! Ja tosiaan, ei mitään syytä haukkua idiootiks jos ei tiedä pk-seudun lähijunien konnarien ja lipuntarkastajien työnkuvaa. Ei ne lähijunat toimi jokapaikassa! Enkä nyt tajua yhtään mistä tuo lähti, että Jatta olis alaikänen? Eikö täysikäset kulje julkisilla tai kanna kaljatölkkiä laukussa? Kyllä mie oon bussilla käyny alkossa ja kaljakaupassa ja tunkenu juomani laukkuun. Ja jos yks kalja tippuu niin en tiiä kehtaisinko käydä sitä noukkimassa sieltä mummon laukusta takaisin..

      Lainaa

    30. Tulos: +55 (55 ääntä)
      Täällähän kukoistaa mitä aikuismaisin kommentointi.

      Lainaa

    31. Tulos: -9 (25 ääntä)
      jaa: Väärin. Juoma ei ole hänen, koska hänellä ei alaikäisenä ole oikeutta sitä omístaa tai kantaa mukanaan. Toisekseen mummolla ei olisi mitään oikeutta sitä hänelle antaa, jos hän on alaikäinen, vaan olisi syyllistynyt siinä itse rikkeeseen. Jos nyt siis oli alaikäinen. Mikään kansalaisoikeus ei takavarikointi ole, mutta maasta poimittua pulloa ei alaikäiselle saa luovuttaa.
      kukaan ei oo edelläänkään missään välissä sanonu että oliko se alaikänen! että mitä jos pitäsit sen pätevän turpas kii!

      Lainaa

    32. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Jaakon tarinalle totaalinen repeäminen. Hyvä piristys!

      Lainaa

    33. Tulos: +6 (24 ääntä)
      Oon kyllä täysikänen rakkaudella jatta

      Lainaa

    34. Tulos: +15 (19 ääntä)
      ääliö: kukaan ei oo edelläänkään missään välissä sanonu että oliko se alaikänen! että mitä jos pitäsit sen pätevän turpas kii!
      ` Mitä jos lukisit ihan ajatuksella tuon kommentin?

      Lainaa

    35. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Hiphei: Ihan oikein mummolta toimittu. J lienee alaikäinen, joten hänen juoma kuuluikin takavarikoida. Vielä parempi olisi ollut mummon juoda se itse tai kaataa maahan. Ai että olis teiniä inhottanut.
      Luulen, että eniten olisi inhottanut bussikuskia siivotessaan vuoron päätteeksi metrien mittaista, tahmaiseksi kuivunutta kaljavanaa bussin lattialta.

      Lainaa

    36. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Hiphei: Ihan oikein mummolta toimittu. J lienee alaikäinen, joten hänen juoma kuuluikin takavarikoida. Vielä parempi olisi ollut mummon juoda se itse tai kaataa maahan. Ai että olis teiniä inhottanut.
      Eipä ole mummon asia koskea toisen omaisuuteen, oli hän sitten ala-ikäinen tai ei. Jos epäilee, että kyseessä on ala-ikäinen, voi halutessaan kutsua poliisin paikalle. Eriasia pysyykö nuori paikallaan siihen asti.

      Lainaa

    37. Tulos: +28 (32 ääntä)
      joose: Jatta taitaa olla alaikäinen mitä tulee kaljan A) juomiseen taikka B) hallussapitoon. Päättelen tämän siitä ettei hän edes yrittänyt avata keskustelua kyseisen vanhan rouvan kanssa olutpakkauksen omistus- ja hallintaoikeudesta. Näin ollen, tätä olettamusta vasten mummon toiminta oli mielestäni täysin hyväksyttävää.
      Ensinnäkin: mistä päättelet, ettei Jatta "edes yrittänyt avata keskustelua"? Toiseksi: mistä mummo voisi tietää, jos Jatta olisikin alaikäinen? Kolmanneksi: vaikka Jatta ei olisi yrittänyt avata mummon kanssa keskustelua, niin tarkottaako se, että Jatta on alaikänen? Tuossa oli kyllä niin pätevää argumentointia, että eduskuntaan vaan.

      Lainaa

    38. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Kauhee shitstorm vaihteeksi:'D

      Lainaa

    39. Tulos: +5 (7 ääntä)
      En haluu olla ilkee, mut toi mummo rupes ärsyttämään :DD

      Lainaa

    40. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Psssstttt..... kaikki eivät vietä koko elämäänsä Kehä III sisäpuolella ;)
      olet urpo: idiootti, konnarit ei tarkasta lähijunissa lippuja, niitä voi ainoastaan ostaa niiltä. pk-seudulla on erikseen tarkastajat junissa jotka tulevat silloin tällöin ja saat 80e sakot jos ei ole lippua.Kiitos nauruista.

      Lainaa

    41. Tulos: -1 (23 ääntä)
      Boss93: A) Ko. Olutpullo on Jatan omaisuutta, kunnes se häneltä virkavallan oikeuttamana takavarikoidaan, tai hän sen itse luovuttaa B) Ko. Mummolla ei ole valtuuksia suorittaa omaisuuden takavarikointia C) Ko. Mummo ei todennäköisesti edes tiennyt, mistä tuo olut tuli joten mielestäni tämä teko ei ollut oikeutettu ja tiukan tulkinnan mukaan jopa ryöstö tai virkavallan anastaminen(Olettaen, että mummo tietoisesti takavarikoi alaikäiseltä alkoholijuoman)
      Takavarikointia? Ryöstö? Sinulla on selkeästi rikoslain pykälät hallussa.. ... eiku. Mutta ymmärsinkö pointtisi oikein: jos kymmenvuotias pudottaa jalkoihisi oluttölkin ja/tai röökiaskin, niin a) annat sen kohteliaasti takaisin tai b) kävelet äkkiä ohi, ettei tarvitsisi ottaa kantaa mihinkään? Itsellenikin tuli mieleen, että Jatta lienee alaikäinen, sillä oman kokemukseni mukaan lähinnä teinit ja spurgut kulkevat busseissa kaljatölkit käsissään. On paljon todennäköisempää, että tölkki putosi käsistä kuin laukusta tai ostoskassisista; varma en tietenkään voi olla. Jatan iästä huolimatta Boss93:n kommentti on moka.

      Lainaa

    42. Tulos: -1 (5 ääntä)
      mortal1ty: miten selvitä matkalippujen tarkastuksesta ilman että oma lippu tarkastetaan; kun konnari tulee ota lompakko käteesi ja katso konnaria silmiin, konnari hämmentyy ja unohtaa tarkastaa lippusi, toiminut joka kerta (yleensä on jopa ollut lippu ja muulloin olen olut aikeissa ostaa.)
      Joskus myös toimii sekin, että laitat kätesi (jossa pidät lippua) konnarin eteen. Konnari unohtaa kiertäessään kätesi tarkastaa sen lipun. (toiminut muutaman kerran)

      Lainaa

    43. Tulos: +3 (19 ääntä)
      Kylläpäs jaakon "peruste" on säälittävä. Ei VR ole kiinnostunut niinkään siittä ostatko oikean lipun oikean junaan vaan siittä, ostatko oikean hintaisen lipun.

      Lainaa

    44. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Täytyy kyllä sen verran sanoa, että itse täysi-ikäisenä jos vahingossa pudottaisin olutpullon ja joku sen veisi kyselemättä, niin kyllä se ketuttaisi, mutta olutpullo on sen verran mitätön menetys, että jaksaisin sitä ruveta vaatimaan takaisin. Tulisi vaan kahta huonompi mieli, kun alkaisi kinaamaan mummelin kanssa.
      joose: Jatta taitaa olla alaikäinen mitä tulee kaljan A) juomiseen taikka B) hallussapitoon. Päättelen tämän siitä ettei hän edes yrittänyt avata keskustelua kyseisen vanhan rouvan kanssa olutpakkauksen omistus- ja hallintaoikeudesta. Näin ollen, tätä olettamusta vasten mummon toiminta oli mielestäni täysin hyväksyttävää.

      Lainaa

    45. Tulos: +5 (7 ääntä)
      yli opistö hörhö: Tuli tuossa mieleen kun pari vuotta sitten kuljettiin lähijunalla ilman lippuja pääkaupunkiseudulla, ja minä kun en ole tottunut sellaiseen niin muiden piti suostutella mukaan “tosi harvoin siellä tullaan tarkistamaan lippuja”. Kuinka ollakaan, heti kun juna lähti liikkeelle niin konnari tulikin vaunuun, tarkasti liput parilta tyypiltä edessäpäin ja asteli siihen kohdalle ja minä sitten katsoin silmiin ja hymyilin ja tervehdin, ja se tervehti takaisin ja käveli ohitse. Ilman että kysyi lippua. En tosin tiedä oliko sillä mtn merkitystä vai eikö se muutenkaan olisi kysynyt.
      Muuten joo, mut ei... Pk-seudulla ei ole konnareitten velvollisuus tarkistaa matkustajien lippuja, vain myydä niitä. Lipun tarkastukseen on olemassa eriksenn lipuntarkastajia. Toki , jos pidemmälle lähdetään esim. Hki- Seinäjoki niin kyllä silloin konnarit tarkastavat liput.

      Lainaa

    46. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Cirkka: Ensinnäkin: mistä päättelet, blaa blaa blaa Toiseksi: blaa blaa blaa Kolmanneksi: blaa blaa blaa ...
      Kuudenneksi: tuossa on ne kivet joita kiinnostaa: http://tinyurl.com/mubf8x6

      Lainaa

    47. Tulos: +7 (11 ääntä)
      ääliö: kukaan ei oo edelläänkään missään välissä sanonu että oliko se alaikänen! että mitä jos pitäsit sen pätevän turpas kii!
      Harvinaisen onnistunut nimimerkin valinta sinulla. Onnittelut!

      Lainaa

    48. S. aivartelija 1.4.2014 6:17
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Jaakko on ilmeisesti kuitenkin ostanut lipun oikealle välille. Usein nähnyt samaa, jos junassa on tilaa, konnari on antanut mennä. Rahallisesti ei ole paljon eroa ja joillakin ostettu lippu on ollut jopa kalliimpi. Mutta opiskelijakortin "unohtaneita" on paljon ja kyllä sen melkein käytöksestä arvaa kuka on unohtanut oikeasti. Ne, jotka yrittävät kelakorttia tai vanhentunutta korttia, yleensä huijaavat. Ne jotka ovat oikeasti unohtaneet, ovat paniikissa, eivätkä yritäkään esittää mitään muita kortteja.

      Lainaa

    49. Junabongari 1.4.2014 20:26
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      olet urpo: a
      Esimerkiksi Riihimäki-Tampere -välin taajamajunat ovat R-junan kalustoa. Siellä kuitenkin kiertää konduktööri tarkistamassa lippuja, aivan kuten yleensä taajamajunissa. Äkkiäkös siinä menee ensikertalaisella sormi suuhun.

      Lainaa

    50. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Ei itseasiassa ollenkaan huono ohje Jaakolta. Selittely on melko usein täysin turhaa.

      Lainaa

    51. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Jaakko on uusi sankarini.

      Lainaa

    52. Tulos: +1 (3 ääntä)
      ois voinu jatta kyl hakee sen tölkin takas siltä mummolta.

      Lainaa

    53. Järeä ahven 16.9.2023 7:10
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kerran matkustin junalla ja konnari tuli myymään lippua ja varmaan huomas mun koulu repun, kysy sitte että oliko sulla opiskelija korttia, sanoin että on mut taitaa tää tarra olla jo vuoden vanha. Sano että joo sehän on ihan vasta vanhentunut ja antoi opiskelija hintaan lipun. Tarra oli 2012-2013 ja elettiin vuotta 2015

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: mummo, vanhus, olut, kalja, juna, bussi, selittää, lippu