Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 176

Ai miehet eivät muka voi tehdä kahta asiaa yhtä aikaa?
Sekalaisia, osa 176

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 49 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +582 (624 ääntä)
      Aika ninja rotta kun lamppuun päässyt :D

      Lainaa

    2. Tulos: +392 (438 ääntä)
      Joo Satu, kone bugaa... Aivan. Ole hyvä: http://bit.ly/1ccuIy8

      Lainaa

    3. Tulos: +403 (419 ääntä)
      Satu, Facebook ei edelleenkään ole "google". Ja kysynpähän vaan... Rotta lampussa?

      Lainaa

    4. Tulos: +547 (607 ääntä)
      Hieno asenne Linda. Ootappa, ku rakastut korvias myöte ja jätkällä onki tuo asenne ;) T. 6vuotta samaa naamaa katsonut ja onnellinen

      Lainaa

    5. Tulos: +134 (156 ääntä)
      Tummaa letkua

      Lainaa

    6. Tulos: +227 (267 ääntä)
      Satun google-haku menikin vahingossa facebookiin. "bugaa" :)

      Lainaa

    7. Tulos: -59 (219 ääntä)
      Satun juttu on ikivanha pila. Kirjautuminen jäänyt auki jollekin koneelle jossa joku toinen tekee feikki-päivityksen statukseen ja seuraavaksi "apua miten tään saa pois?"-kysymyksen (ihan kuin sitä ei jokainen osaisi tehdä). Näitä on nähty siitä asti kun Facebook keksittiin. Ja miten Jaanalta voi mennä tuosta Setin (vittu mikä nimi) päivityksestä ruokahalu?

      Lainaa

    8. Tulos: +48 (60 ääntä)
      Jaa että vanha kunnon spermatogeneesi se siellä testiksen uumenissa hyrräilee. Sertolin solut on kyllä ahkeria :)

      Lainaa

    9. Tulos: -182 (270 ääntä)
      nuuskis: Hieno asenne Linda. Ootappa, ku rakastut korvias myöte ja jätkällä onki tuo asenne T. 6vuotta samaa naamaa katsonut ja onnellinen
      ootappa vielä vuosi...parisuhteissa kriittinen piste on siinä seitsemännen vuoden kohdalla. ja onko puolisosi ollut onnellinen viimeset 6 vuotta?

      Lainaa

    10. Tulos: -18 (38 ääntä)
      Stay classy Satu.

      Lainaa

    11. Tulos: +89 (149 ääntä)
      mmm: Satun google-haku menikin vahingossa facebookiin. “bugaa”
      Kiitos paljon Sherlocki. Ei oltais onneksi ite tajuttu.

      Lainaa

    12. Tulos: +59 (67 ääntä)
      Ja miten Jaanalta voi mennä tuosta Setin (vittu mikä nimi) päivityksestä ruokahalu?
      Varmaan kuvitteli kaverinsa mätkimässä?

      Lainaa

    13. Tulos: +165 (237 ääntä)
      tikkari: ootappa vielä vuosi…parisuhteissa kriittinen piste on siinä seitsemännen vuoden kohdalla. ja onko puolisosi ollut onnellinen viimeset 6 vuotta?
      Oletko kateellinen toisen onnesta ? Ja mistä tämä 7 vuoden kriittinen piste on peräisin ? En usko, että kauheasti on eroa kuuden ja seitsemän vuoden seurustelulla. Vai kaatuiko kenties oma suhteesi juuri seitsemän vuoden jälkeen ja nyt katkerana huutelet toiselle? ODOTA VIELÄ VUOSI!!!!!!11111

      Lainaa

    14. vanha kurppa 19.12.2013 10:37
      Tulos: +133 (141 ääntä)
      Kukin tyylillään Linda! Jos mielestäsi "randomeiden iskeminen" on elämästä nauttimista niin silloin sinun on ehdottomasti näin toimittava ollaksesi onnellinen mutta jos joku muu tykkää katsella sitä samaa naamaa vuodesta toiseen niin suo se heille. Itse löysin sen verran mahtavan naaman, etten kyllä päästä sitä menemään kenenkään randomin (= on varmasti yksi hirveimmistä suomeen tulleista lainasanoista sekä englanninkin kielessä täysin ylikäytetty sana) takia. Ehkä sitten kun sinäkin olet tällainen 30v. täti niin saatat arvostaa tuon seikkailun ja jännityksen sijasta sitä luotettavaa ja sinut läpikotaisin tuntevaa kumppania, jonka seurassa voit olla täysin oma itsesi.

      Lainaa

    15. Aadolf Kärki 19.12.2013 10:49
      Tulos: +108 (154 ääntä)
      Lindan teksti on suorastaan järkyttävä esimerkki nykyihmisen aatemaailmasta. Kirjoitustaidon puute sikseen, itse en voi käsittää tätä "monen kumppanin politiikkaa". Toki halutessani saisin houkuteltua tyköni naisia baarista, mutta haluan enemmän - liitto, lapsi, perhe et cetera. Naiset eivät ole kertakäyttöastioita, kuten en ole minäkään.

      Lainaa

    16. Tulos: -12 (138 ääntä)
      Mehän emme tiedä, kuinka vanha Linda on. Esimerkiksi 19-24-vuotiaan kannattaakin nimenomaan kokeilla omaa seksuaalisuuttaan, oppia, mistä tykkää ja mistä ei ENNEN naimisiinmenoa. Jos Linda nauttii tälläisestä elämästä ja on varovainen, ettei saa sairauksia tai vauvoja, ja avustavat osapuolet ovat halukkaita, en mä ainakaan keksi mitään syytä kritiikkiin. Naimisiin ehtii myöhemminkin - tai sitten ei ikinä, jos niin haluaa. Mulla ei ainakaan ole vielä mitään kiirettä alttarille (tai maistraattiin...) vielä ainakaan kymmeneen vuoteen - jahka nyt saisi opiskelut päätökseen, työpaikankin toivon mukaan ja pikkasen rahaa säästöön, sitten voisi ehkä ruveta harkitsemaan. Sitä ennen, lyhyet jutut on ihan okei.

      Lainaa

    17. Tulos: -27 (71 ääntä)
      Tyhjennä roskikset, sanottiin. Imuroi huone, kerrottiin. Miksi ketään ei ottanut rottaa huomioon?

      Lainaa

    18. Tulos: +59 (69 ääntä)
      Kuvittelisin että rotta on päätyny lamppuun, vintin/välikaton sisältä, jos katossa olevien johtojen suojalevy ei oo ollu paikallaan, sillonhan siellä on pelkkä reikä suoraan esim nyt sieltä vintiltä asuntoon. Rotta on varmaa tippunu lamppuun reijän kautta eikä oo päässy pois. Rotta raasu :/

      Lainaa

    19. Tulos: +46 (64 ääntä)
      Neppiina: Mehän emme tiedä, kuinka vanha Linda on. Esimerkiksi 19-24-vuotiaan kannattaakin nimenomaan kokeilla omaa seksuaalisuuttaan, oppia, mistä tykkää ja mistä ei ENNEN naimisiinmenoa. Jos Linda nauttii tälläisestä elämästä ja on varovainen, ettei saa sairauksia tai vauvoja, ja avustavat osapuolet ovat halukkaita, en mä ainakaan keksi mitään syytä kritiikkiin. Naimisiin ehtii myöhemminkin – tai sitten ei ikinä, jos niin haluaa. Mulla ei ainakaan ole vielä mitään kiirettä alttarille (tai maistraattiin…) vielä ainakaan kymmeneen vuoteen – jahka nyt saisi opiskelut päätökseen, työpaikankin toivon mukaan ja pikkasen rahaa säästöön, sitten voisi ehkä ruveta harkitsemaan. Sitä ennen, lyhyet jutut on ihan okei.
      Minä olen kyllä voinut kokeilla sitä mistä tykkään ja mistä en tasan tarkkaan eksäni ja nykyisen kumppanini kanssa. En siis ole tähän 24 ikävuoteen mennessä koskaan kaivannut yhden yön juttuja, en edes suhteiden välisenä pitkänä sinkkukautena. Naimisiin ei kuitekaan ole mikään kiire, vaikka seksikokeiluja onkin tullut harrastettua jo useampi vuosi saman tyypin kanssa. Setin logiikasta puuttuu se tosiasia, että ihmisruumis tekee joka hetki hirveällä vauhdilla paljon muutakin kuin tuottaa siittiöitä ;)

      Lainaa

    20. Tulos: -12 (70 ääntä)
      Linda kunnon valkoroskaa

      Lainaa

    21. Tulos: +91 (155 ääntä)
      andre: Tyhjennä roskikset, sanottiin. Imuroi huone, kerrottiin. Miksi ketään ei ottanut rottaa huomioon?
      KUKAAN!!! ei ketään.. helvetin sanahirviö

      Lainaa

    22. Tulos: +59 (67 ääntä)
      Seti varasti tuon jostain lukion oppikirjasta, yhdessä niistä on kuva miettivästä pojasta joka tuumii että miksi häntä aina kutsutaan laiskaksi, vaikka hän tekee 1000 siittiötä sekunnissa.

      Lainaa

    23. Tulos: +25 (33 ääntä)
      Hyhhh, tuosta kuolleesta rotasta tuli ihan kylmät väreet! Piti vielä vilkaista omaa kattolamppua. Onneksi spottilamput on vähän liian ahtaita...

      Lainaa

    24. Tulos: -15 (37 ääntä)
      jebukebu: Ja miten Jaanalta voi mennä tuosta Setin (vittu mikä nimi) päivityksestä ruokahalu?
      Niinpä, mitä ällöttävää siinä muka oli? Ihmiset on heikkoja.

      Lainaa

    25. Tulos: +37 (53 ääntä)
      nuuskis: Hieno asenne Linda. Ootappa, ku rakastut korvias myöte ja jätkällä onki tuo asenne T. 6vuotta samaa naamaa katsonut ja onnellinen
      Vähän oli kyllä vitsailun makua Lindan kommentissa, että tuskinpa tarvii mitään karman kostoa tuosta alkaa manailla.

      Lainaa

    26. Tulos: +38 (54 ääntä)
      annnnnnnee: KUKAAN!!! ei ketään.. helvetin sanahirviö
      :( anna anteeksi

      Lainaa

    27. Tulos: +46 (52 ääntä)
      Setihän on oikea älyn jättiläinen. Eihän tässä enää ketään saa kutsua laiskaks kun aina joku kuitenkin valmistaa siittiöitä, sulattaa ruokaa tai jakaa soluja tmv.

      Lainaa

    28. Aadolf Kärki 19.12.2013 14:11
      Tulos: +33 (39 ääntä)
      Aadolf Kärki: Lindan teksti on suorastaan järkyttävä esimerkki nykyihmisen aatemaailmasta. Kirjoitustaidon puute sikseen, itse en voi käsittää tätä “monen kumppanin politiikkaa”. Toki halutessani saisin houkuteltua tyköni naisia baarista, mutta haluan enemmän – liitto, lapsi, perhe et cetera. Naiset eivät ole kertakäyttöastioita, kuten en ole minäkään.
      Ennen kuin kukaan käsittää väärin, niin korjaan tuon viimeisen lausahdukseni: Naiset eivät ole kertakäyttöastioita, jotka vaihdetaan käytön jälkeen uusiin, kuten en ole minäkään.

      Lainaa

    29. Tulos: +41 (47 ääntä)
      Norsuttaja: Oletko kateellinen toisen onnesta ? Ja mistä tämä 7 vuoden kriittinen piste on peräisin ? En usko, että kauheasti on eroa kuuden ja seitsemän vuoden seurustelulla. Vai kaatuiko kenties oma suhteesi juuri seitsemän vuoden jälkeen ja nyt katkerana huutelet toiselle? ODOTA VIELÄ VUOSI!!!!!!11111
      "Tuoreen tutkimuksen valossa seitsemän vuoden kriisi vaikuttaa enemmän myytiltä kuin todelta. Itse asiassa tutkimus osoittaa, että seitsemänteen vuoteen saakka selvinneet pysyvät todennäköisesti yhdessä. Kun kymmenen yhteistä vuotta on saavutettu, on avioeron todennäköisyys puolta pienempi kuin avioliiton alkuvuosina. Eroherkkyys on brittiläisen Marriage-yhdistyksen raportin mukaan suurin liiton alkuvuosina, noin neljännen ja viidennen avioliittovuoden tienoilla. Raportin tiedot perustuvat Britannian avioerotilastoihin." Joten älä pelkää.

      Lainaa

    30. Tulos: -35 (53 ääntä)
      Norsuttaja: Oletko kateellinen toisen onnesta ? Ja mistä tämä 7 vuoden kriittinen piste on peräisin ? En usko, että kauheasti on eroa kuuden ja seitsemän vuoden seurustelulla. Vai kaatuiko kenties oma suhteesi juuri seitsemän vuoden jälkeen ja nyt katkerana huutelet toiselle? ODOTA VIELÄ VUOSI!!!!!!11111
      Ei voi suhde kovin vakaalla pohjalla olla, jos noin tunteisiin meni yhden henkilön kertoma myytti...

      Lainaa

    31. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Toi setin lausahdus löytyy meidän bilsan kirjasta. :D

      Lainaa

    32. Tulos: -8 (18 ääntä)
      Seti on kattonut Uuno Turhapuroa ja nyt esittää saman vitsin omanaan... boring läppä! Keksikää jotain omaa!

      Lainaa

    33. Tulos: -2 (50 ääntä)
      Janika: Seti on kattonut Uuno Turhapuroa ja nyt esittää saman vitsin omanaan… boring läppä! Keksikää jotain omaa!
      Uuno turhapuroa ei ole kukaan kattonut ainakaan kymmeneen vuoteen.

      Lainaa

    34. Tulos: -6 (18 ääntä)
      Onpa sattumalta eräs pitkä suhde kariutunut juuri 7 vuoden kohdalla. Mutta kyse ei ole niinkään juuri siitä tietystä pahanonnen luvusta, vaan siitä, että useimmilla siinä noin 7 vuoden aikana molemmat ehtivät muuttua, samoin parisuhde ja elämäntilanne. Lyhyemmän ajan pärjää niillä alun mielikuvilla ja sinnittelemällä. Jos pidemmän ajan on yhdessä, niin muutoksiin sopeutuminen on parille todistettavasti mahdollista, ja silloin ollaan aika vakaalla pohjalla.

      Lainaa

    35. Tulos: +45 (47 ääntä)
      andre: anna anteeksi
      Tämän kerran, ja vain koska kohta on joulu.

      Lainaa

    36. Tulos: +13 (33 ääntä)
      bethos: Uuno turhapuroa ei ole kukaan kattonut ainakaan kymmeneen vuoteen.
      Ai miten niin kukaan ei ole katsonut Turhapuroa kymmeneen vuoteen? Parasta viihdettä edelleen.

      Lainaa

    37. Tulos: -9 (25 ääntä)
      Norsuttaja: Oletko kateellinen toisen onnesta ? Ja mistä tämä 7 vuoden kriittinen piste on peräisin ? En usko, että kauheasti on eroa kuuden ja seitsemän vuoden seurustelulla. Vai kaatuiko kenties oma suhteesi juuri seitsemän vuoden jälkeen ja nyt katkerana huutelet toiselle? ODOTA VIELÄ VUOSI!!!!!!11111
      Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

      Lainaa

    38. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Kiitos Tytti, setä lähteeki tästä poistelemaan selaushistoriaa.

      Lainaa

    39. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Hans: Kiitos Tytti, setä lähteeki tästä poistelemaan selaushistoriaa.
      Ole hyvä vaan, setä :D

      Lainaa

    40. Hörhöjä kaikkialla 20.12.2013 10:55
      Tulos: +19 (23 ääntä)
      tikkari: ootappa vielä vuosi…parisuhteissa kriittinen piste on siinä seitsemännen vuoden kohdalla. ja onko puolisosi ollut onnellinen viimeset 6 vuotta?
      12 vuotta hyvää parisuhdetta takana ja senkus paranee. V'tuttaako?

      Lainaa

    41. Tulos: +25 (25 ääntä)
      tikkari: ootappa vielä vuosi…parisuhteissa kriittinen piste on siinä seitsemännen vuoden kohdalla. ja onko puolisosi ollut onnellinen viimeset 6 vuotta?
      Paitsi se on 4-7 vuoden sisällä, useimmiten eroherkin aika tuossa ensimmäisten vuosien aikana. Perustuen siihen, että ihastuksen aiheuttavan hormonin tuotto alkaa aivoissa laskea, eikä vastaava syvemmät tunteet ja kiintymyksen tuottava ole käynnistynyt syystä tai toisesta. Tai näin meille selitettiin psykan tunneilla opettajan kertoessa kovin avoimesti myös petileikeistään eli ehkei se luotettavin lähde...

      Lainaa

    42. Mitä ihmettä.. 20.12.2013 11:21
      Tulos: -7 (25 ääntä)
      annnnnnnee: KUKAAN!!! ei ketään.. helvetin sanahirviö
      Eri paikkojen murteista on paha lähteä tappelemaan hei..

      Lainaa

    43. Tulos: +15 (15 ääntä)
      kateelliset puhuu..
      tikkari: ootappa vielä vuosi…parisuhteissa kriittinen piste on siinä seitsemännen vuoden kohdalla. ja onko puolisosi ollut onnellinen viimeset 6 vuotta?

      Lainaa

    44. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Aistin pientä katkeruutta Lindan suunnalta...

      Lainaa

    45. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Seti, tarinasi oli suora lainaus hmm jostain yläasteen terveystiedon kirjasta.

      Lainaa

    46. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Linda on kyllä ihan pihalla. Musta on kivaa olla parisuhteessa, jakaa arki jonkun kanssa ja on joku joka välittää. Eipä noista baareistakaan tunnu löytyvän kun luusereita. Eikä ne yhden illan jutut muutenkaan kovin huimia ole, ellei nauti paskasta seksistä.

      Lainaa

    47. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Herne: “Tuoreen tutkimuksen valossa seitsemän vuoden kriisi vaikuttaa enemmän myytiltä kuin todelta. Itse asiassa tutkimus osoittaa, että seitsemänteen vuoteen saakka selvinneet pysyvät todennäköisesti yhdessä. Kun kymmenen yhteistä vuotta on saavutettu, on avioeron todennäköisyys puolta pienempi kuin avioliiton alkuvuosina. Eroherkkyys on brittiläisen Marriage-yhdistyksen raportin mukaan suurin liiton alkuvuosina, noin neljännen ja viidennen avioliittovuoden tienoilla. Raportin tiedot perustuvat Britannian avioerotilastoihin.” Joten älä pelkää.
      Huh! Onneksi britit olivat hoitaneet tämänkin tutkimuksen, voin viettää jouluni rauhassa.

      Lainaa

    48. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Näkisitte ton Lindan fb-kuvia! Jokases kuvas kilo meikkii, duckface ja pääpointti onkin tissit :) On ne tissit niin ihmeelliset, jokaisella naisella ne on mut silti ne omat tissit on sit niin erikoiset?

      Lainaa

    49. Tulos: +3 (5 ääntä)
      ninnu_: Näkisitte ton Lindan fb-kuvia! Jokases kuvas kilo meikkii, duckface ja pääpointti onkin tissit On ne tissit niin ihmeelliset, jokaisella naisella ne on mut silti ne omat tissit on sit niin erikoiset?
      Linda on yhen pojan mielikuvitustyttökaveri. Linda on keksitty FB-henkilö, tämä eräs jätkä siis ylläpitää Lindan profiilia ja Lindan kuvat ovat oikeasti amerikkalaisen feimin Kelli Scottin kuvia. Ja näin siis näyttää siltä että kys jätkällä on paljon naisia, kun esiintyy "Lindana" ja juttelee julkisesti seinällä tämän jätkän kanssa. Aika surullista kun on FB-mielikuvitusystävä, ja vielä surullisempaa että tällä Lindalla on ihan hirveästi "kavereita" ja kommentteja eikä kukaan tajua että hän on feikki. Googlatkaa Kelli Scott niin huomaatte. Tämä Lindan päivityskin on siis sen pojan kirjoittama.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: rotta, haju, lamppu, haku, Google, big black, suhde, parisuhde, siittiö, mies