Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tyttöystävä helvetistä

Dumppaisitko hänet?
Taustatietoja: "Olen tuntenut Eemelin kaksi vuotta ja juttelen hänelle todella harvoin. Muutama päivä sitten puhuin hänen kanssaan ja hän kertoi minulle kehittelemästään laihdutustuotteesta, jota pyysin saada kokeilla. Yllättäen sain viestin hänen tyttöystävältään, jonka kanssa Eemeli on seurustellut vajaat 6 kk." Tyttöystävä helvetistä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 99 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1661 (1699 ääntä)
      No huh huh! Kristina on aika törkeä. Ei taida suhde olla kovin vakaalla alustalla, kun pitää vahtia ukkoa noin :D Toivottavasti Eemeli tajuaa jättää heti ton, ennen ku se on kokonaan ton muijan vallan alla...ellei oo jo :D

      Lainaa

    2. Tulos: +774 (818 ääntä)
      Eemeli - mikä onnenpoika!

      Lainaa

    3. Tulos: +1182 (1198 ääntä)
      Miten kukaan jaksaa katsella noin epävarmaa ja takertuvaa seurustelukumppania? Mustasukkaisuus on pieninä määrinä luonnollista mutta tuo ei ole enää tervettä…

      Lainaa

    4. Tulos: +494 (514 ääntä)
      Voimia Eemelille!

      Lainaa

    5. Tulos: +46 (192 ääntä)
      Eemeli, you can do it!

      Lainaa

    6. Tulos: +449 (487 ääntä)
      Ja joku vielä seurustelee tollasen emakon kanssa :D Ei voi ymmärtää miten joku voi olla noin epävarma itsestään...

      Lainaa

    7. Tulos: +555 (577 ääntä)
      Eemeli, you can do it, sanopa ääneen "painu kuule vi-" ...eiku hetkonen, ei nää viestit Eemeliä tavoita, tuskinpa reppana saa lukea Feissarimokia.

      Lainaa

    8. Tulos: +324 (334 ääntä)
      Ei oo totta, ei kukaan tervejärkinen voi olla noin mustasukkanen. Jos on luottamusvaikeuksia, niin kannattaapa ensin tutustua mieheen ennen kuin alottaa parisuhteen.

      Lainaa

    9. Tulos: -57 (295 ääntä)
      Vähän jäi häiritteen et mimmosia viestejä tämä Vera tolle miekkoselle on laittanu että on saanu siihen sisällytettyä lauseen "voit luottaa muhun aina" (tämä siis Kristinan viestistä tulkiten).. Ilmeisesti kans kyselly häiskältä kuulumisia ja pyytäny et Eemeli lähtis hänen kanssaan kahville tilittämään kunnolla tilannettaan (tulkintaa Kristinan viestistä taas - "miten sulla _oikeesti_ menee").. Kuitenni iskuyritys ollu ja nyt koittaa feissarimokissa pelastaa tilanteen \o/ Muttajoo, sitten realistinen kommenttini: Yltiöinnokkaan mustasukkaset naikkoset on aina yhtä ärsyttävän ja säälittävän hauskoja ^^ Ainaki sillo ko ei ite oo syyttömänä syytetyn paikalla :D

      Lainaa

    10. Tulos: -130 (214 ääntä)
      Naiset no joo tommosia ne voi olla. Mut Eemeli jumalauta mikä tissiposki jos tommosen sallii..

      Lainaa

    11. Tulos: +207 (213 ääntä)
      Ai lievästi mustasukkainen nainen! Eniten surettaa juuri se, mitenkä nuo tuollaiset ihmiset yrittävät kontrolloida kumppanin elämää tai jopa onnistuvat siinä...

      Lainaa

    12. Tulos: +379 (385 ääntä)
      Eemeli ei saa sitten mennä töihin, missä on naispuolisia työkavereita, ei liikkua julkisilla, koska voi joutua naisten viereen, ei saa mennä töihin, missä on naispuolisia asiakkaita eikä varmaankaan opiskella oppilaitoksessa, missä on naisia. Kai Kristiina - jos Eemeli on töissä tai menee töihin - muistaa laittaa Eemelin pomolle viestin, ettei Eemli saa osallistua sellaisiin palavereihin, missä juodaan kahvia sekä on naisia paikalla.

      Lainaa

    13. -Ttumainen oululainen 7.11.2013 7:05
      Tulos: -87 (263 ääntä)
      Yllättävän moni naisihminen harrastaa kieroa flirttiä ja iskevät tietoisesti seurustelevia ihmisiä- omaa huonoa itsetuntoa paikatakseen. Ja sitten kun jää kiinni, on vika tyttöystävässä, jotain kautta; liian mustasukkainen, liian muuten vaan jotakin, minä olen parempi jotenkin. Mutta tämä tapaus on kyllä ihan puhtaasti tyranni viimeisestä viestistä päätellen.

      Lainaa

    14. Tulos: +63 (97 ääntä)
      säälittävää ! :D:D

      Lainaa

    15. Tulos: -250 (282 ääntä)
      Tommonen ei ainakaan pettäis koko ajan, mitä muijat teette kokoajan! :)

      Lainaa

    16. Tulos: +76 (138 ääntä)
      Näitä muijia on olemassa vaikka kuinka paljon, puhun kokemuksista. Ja nyt puhun myös ihan aikuisista naisista, en mistään teinitytöistä ekassa parisuhteessa. En oo koskaan ymmärtänyt niitä miehiä, jotka jaksaa tommosta riivinrautaa katella, mutta kaiketi niillä on sitten on kaksi naisen sukuelintä tai jotain muuta aivan järjettömän superia. O.O

      Lainaa

    17. Tulos: +296 (306 ääntä)
      Turha väittää, että vain naiset ovat tuollaisia. Myös miehet osaavat olla turhamaisen mustasukkaisia. Tiedän myös yhden pariskunnan, jossa kumpikin on niin mustasukkainen toisesta, että he nössöttävät vain kotona, jotta kumpikaan ei vahingossakaan kohtaa muita vastakkaisen sukupuolen ihmisiä. Jo pelkkä ihmisen tervehtiminen tulkitaan pettämiseksi siinä suhteessa. Hulluja riittää joka junaan.

      Lainaa

    18. Tulos: +9 (25 ääntä)
      https://www.youtube.com/watch?v=Yh0AhrY9GjA

      Lainaa

    19. Tulos: +112 (118 ääntä)
      Ihme touhua. Itse toivottaisin tuollaiselle seurustelukumppanille hyvää matkaa ja mahdollisimman kauas! Ei ole suhde kovin vakaalla pohjalla.

      Lainaa

    20. Tulos: +144 (152 ääntä)
      Tuollaisesta tyttöystävästä on itsellänikin kokemusta... Tyttöystävä oli tosin kaverin. Vaikuttaa kummasti miespuolisiinkin kavereihin tuollainen tyttöystävä... Esim. Jos tämä kaverini meni vessaan ja unohti ilmoittaa siitä tyttöystävälleen (Olivat käytännössä lähes 24/7 yhteydessä tietokoneen välityksellä), niin tämä tyttöystävä soitti sitten minulle kysyen missä tämä kaverini on ja eikai hän petä tätä naista jonkuin kanssa juuri sillä hetkellä...

      Lainaa

    21. metalvenus 7.11.2013 8:30
      Tulos: -1 (19 ääntä)
      Jatkoa seuraa: http://youtu.be/JMoGj9QtZts

      Lainaa

    22. leijuvattissit 7.11.2013 8:41
      Tulos: +100 (116 ääntä)
      Käy sääliksi Eemeliä mutta myös tyttöystävää. Jos tilanne on oikeesti menny tohon pisteeseen, pitäis siihen hakea apua, sillä sairaalloinen mustasukkasuus on todella rankkaa myös hänelle itselleen joka siitä kärsii.

      Lainaa

    23. Sitruunasaari 7.11.2013 8:56
      Tulos: +116 (130 ääntä)
      Kuinka joku voi oikeasti rajoittaa noin paljon toisen yksityiselämää ja ihmissuhteita? Aivan uskomatonta. Itsellä ei tulisi pieneen mieleenkään alkaa sanelemaan, miten toisen kuuluu elää. Mustasukkaisuuteen en ole uhrannut ajatustakaan, vaan tulen mieheni naispuolisten ystävien kanssa toimeen paremmin kuin hyvin. Yksi heistä on tuleva kaasonikin ja hänkin saa kyllä kahvitella mieheni kanssa mielinmäärin.

      Lainaa

    24. Tulos: +54 (76 ääntä)
      Eemeli lähde heti juoksemaan pois tuolaisen idiootin luota. Ei terve! Jokainen päättää itse kenen kanssa kaveeraa ja siihen ei kenelläkään muulla ole sanomista, olettaen että lakia ei rikota. Hoitoon tuo nainen ja heti. Suosittelen suljettua osastoa.

      Lainaa

    25. Tulos: +19 (29 ääntä)
      onkohan toi kristina iha terve ?..

      Lainaa

    26. Tulos: +74 (88 ääntä)
      Eemeli: Jos oikeasti näet nämä kommentit niin oikeasti ota neuvosta vaarin ja jätä se. Vaikealta se tuntuu, mutta et saa ilman ammattiapua tuosta naisesta enää käyttökelpoista tyttöystävää.

      Lainaa

    27. Tulos: +144 (152 ääntä)
      Eikö kukaan kiinnittänyt huomiota "Eemelin kehittelemään laihdutustuotteeseen"? :DD vaikuttaa luotettavalta.

      Lainaa

    28. Tulos: +37 (45 ääntä)
      Voi ei, Eemelin kannattaisi juosta juuri nyt - ja lujaa! Pakoon! Tätä tyttöystävää! Kovin käy ahtaaksi polosen elämä, jos tuohon jää. Nimim. pari surullista mieskohtaloa nähnyt

      Lainaa

    29. vaimon tehtävänsä väärin ymmärtänyt... 7.11.2013 10:46
      Tulos: +45 (87 ääntä)
      Piupau86: Vähän jäi häiritteen et mimmosia viestejä tämä Vera tolle miekkoselle on laittanu että on saanu siihen sisällytettyä lauseen “voit luottaa muhun aina” (tämä siis Kristinan viestistä tulkiten).. Ilmeisesti kans kyselly häiskältä kuulumisia ja pyytäny et Eemeli lähtis hänen kanssaan kahville tilittämään kunnolla tilannettaan (tulkintaa Kristinan viestistä taas – “miten sulla _oikeesti_ menee”).. Kuitenni iskuyritys ollu ja nyt koittaa feissarimokissa pelastaa tilanteen \o/
      Kristina oletko se sinä? Kyllä on pakostikkin täytynyt olla oikein erottisesti latautunut viesti kyseessä kun ihan kuulumisiakin kyselty... Hirveä akka tuo Veera kun hänen oikeen luottaakin voi. Maailman suurin iskuyritys on varmasti tässä tapahtunut. Itse en missään nimessä myöskään sallisi miehelläni sellaisia kavereita, joihin hän voi luottaa. Kyllä rakastava tyttöystävä/vaimo ihan ehdottomasti tahtoo miehelleen mahdollisimman monta selkäänpuukottajaa kavereikseen, jotta tuolla elämäsi tärkeimmällä ihmisellä tulee olemaan mahdollisimman monia negatiivisia kokemuksia elämä täynnä.

      Lainaa

    30. Tulos: +63 (83 ääntä)
      Musta tuntuu että Eemelilläkään ei ole kaikki kamelit saharassa jos hän on jo 6kk seurustellut tuollaisen sairaalloisen mustasukkaisen eukon kanssa. Tai sitten hänkin on susiruma ja omaa huonon itsetunnon ja ajattelee että pidetään nyt tää kun ei muitakaan varmaan saa.

      Lainaa

    31. Tulos: +96 (102 ääntä)
      Eemelin pitää varmaankin juoda palavereissa sitten teetä.

      Lainaa

    32. Tulos: +82 (114 ääntä)
      Kiinnostaisi nähdä koko keskusteluhistoria Eemelin ja mokan lähettäneen välillä. Tässä ei nyt ole koko totuus, vaikka toi Kristiinan tempaus menikin pahasti yli.

      Lainaa

    33. Tulos: +64 (82 ääntä)
      Kristina ei ole tyttöystävä vaan orjanomistaja. Eemeli-parka ei ilmeisesti vielä tiedä tätä, mutta tulee tietämään, jos erehtyy kahville väärää sukupuolta olevan henkilön kanssa. Vaikka äitinsä. Yksityiselämän rajoittaminen á là Kristina on muuten a) kliinisesti sairasta myös b) laitonta. Tuon asteen mustasukkaisuus kumpuaa surkeasta itsetunnosta, jota ei kukaan eikä mikään muu voi korjata kuin potilas itse. Kristina, hanki itsellesi elämä ja sielu.

      Lainaa

    34. Tulos: +19 (43 ääntä)
      Että oikein 6kk yhdessä, no wautsi wau.

      Lainaa

    35. Tulos: +2 (26 ääntä)
      Eemeli on ihan tossun alla, jos ei älynny jättää akkaansa vielä niin toivon että joku hänen kavereistaan älyää hajottaa tuon surkean suhteen.

      Lainaa

    36. Tulos: +18 (112 ääntä)
      Vera ei nyt kerro ihan koko totuutta. Että pyysi kokeilla laihdutustuotetta mutta jossain välissä ilmeisesti tuli pyydeltyä tapaamista että Eemeli vois kertoo "mitä kuuluu oikeasti" ja ehti vielä vakuuttaa että häneen "voi luottaa aina". On se jännä, vaikka harvakseltaan juttelevat. Kosto pieleen menneestä iskuyrityksestä laittaa tämä feissarimokiin. Kristina toki on naurettavan mustasukkainen jos poikaystävä ei saa kahvitellakaan muiden kanssa, mutta kyllä nyt taisi tällä kertaa olla ihan aihettakin olla mustis.

      Lainaa

    37. Tulos: +49 (57 ääntä)
      Tuollaista touhua ei kyllä kukaan järkevä katselis, ja varsinkin tuo, että mennään lukemaan toisen fb-viestejä ja poistellaan hänen kavereistaan jne. on aika helvetin törkeää.

      Lainaa

    38. Tulos: +47 (83 ääntä)
      "Kristiina blokkasi minut ja poisti minut myös Eenelin kavereista" ?? Eemeli taitaa olla aika säälittävä tapaus, jos antaa FB-tunnaritkin muijalleen - ilman tunnareita Kristiina ei olisi pystynyt Eemelin kavereita poistamaan. Kasvatapa, Eemeli, kassit ja rintakarvat. Muijallasi on ne jo.

      Lainaa

    39. Tulos: +50 (52 ääntä)
      Hiphei: Tiedän myös yhden pariskunnan, jossa kumpikin on niin mustasukkainen toisesta, että he nössöttävät vain kotona, jotta kumpikaan ei vahingossakaan kohtaa muita vastakkaisen sukupuolen ihmisiä. Jo pelkkä ihmisen tervehtiminen tulkitaan pettämiseksi siinä suhteessa. Hulluja riittää joka junaan.
      Siinä on vakka kantensa valinnut!

      Lainaa

    40. Tulos: +50 (54 ääntä)
      hiili: Eemeli taitaa olla aika säälittävä tapaus, jos antaa FB-tunnaritkin muijalleen – ilman tunnareita Kristiina ei olisi pystynyt Eemelin kavereita poistamaan.
      Toisaalta, mulla on kyllä omalla koneellani automaattinen kirjautuminen sivustolle ku sivustolle, kone päällä 24/7 eikä mitään salasanoja. Entäpä jos Eemelillä on sama homma?

      Lainaa

    41. kurkkusalaatti 7.11.2013 13:32
      Tulos: +19 (85 ääntä)
      Olenko ainoa jota kummastuttaa se pikkuseikka, että miksi Vera yhtäkkiä haluaisikin lähteä kahville ja keskustelemaan laihdutustuotteista Eemelin kanssa (kuten Kristinan lainauksesta käsitin), jos on viimeisen kahden vuoden aikanakin jutellut Eemelille vain todella harvoin?

      Lainaa

    42. Tulos: +56 (86 ääntä)
      kurkkusalaatti: Olenko ainoa jota kummastuttaa se pikkuseikka, että miksi Vera yhtäkkiä haluaisikin lähteä kahville ja keskustelemaan laihdutustuotteista Eemelin kanssa (kuten Kristinan lainauksesta käsitin), jos on viimeisen kahden vuoden aikanakin jutellut Eemelille vain todella harvoin?
      Itsekin kyllä ihmettelin tuota. Ovatko Kristinan lainaukset oikeasti lainauksia Veran viesteistä? Jos ovat, Vera ei ole kertonut asiasta aivan kaikkea olennaista.

      Lainaa

    43. Tulos: +67 (109 ääntä)
      Kielinero: Itsekin kyllä ihmettelin tuota. Ovatko Kristinan lainaukset oikeasti lainauksia Veran viesteistä? Jos ovat, Vera ei ole kertonut asiasta aivan kaikkea olennaista.
      Eli ei saisi olla kiinnostunut kun ihmisistä, joiden kanssa ei hiljattain ja ihan joka päivä ole tekemisissä? Huh huh! Kaikki ystävälliset "mitä sulle kuuluu ja olis kiva nähdä" viestit eivät ole vonkaus viestejä vaan ihan vanhan tutun ystävällisiä kuulumisien kyselyitä.

      Lainaa

    44. Tulos: +66 (68 ääntä)
      Ai että. Se tunne kun Eemeli jonain päivänä miettii, että mihinkäs helkkariin on kavereita kadonnut Facebookista, ja löytää tämän feissarimokan. I feel you bro.

      Lainaa

    45. Tulos: +16 (24 ääntä)
      kröhöm: onkohan toi kristina iha terve ?..
      Tadaa: ei.

      Lainaa

    46. Tulos: +139 (167 ääntä)
      just: Vera ei nyt kerro ihan koko totuutta. Että pyysi kokeilla laihdutustuotetta mutta jossain välissä ilmeisesti tuli pyydeltyä tapaamista että Eemeli vois kertoo “mitä kuuluu oikeasti” ja ehti vielä vakuuttaa että häneen “voi luottaa aina”. On se jännä, vaikka harvakseltaan juttelevat. Kosto pieleen menneestä iskuyrityksestä laittaa tämä feissarimokiin. Kristina toki on naurettavan mustasukkainen jos poikaystävä ei saa kahvitellakaan muiden kanssa, mutta kyllä nyt taisi tällä kertaa olla ihan aihettakin olla mustis.
      Luulen, että tuolla "puhumme harvoin" -kohdalla Vera tarkoitti sitä, ettei hän ole päivittäin Eemeliä vikittelemässä, vaan satunnaisesti ja pintapuolisesti jotain on kommentoinut joskus. Eemelin ja Veran keskustelu on voinut olla jotain tämän tyylistä: - Moi, mitäs sä? Ei olla aikoihin puhuttu. - Eipä mitään, yhen projektin parissa oon puuhaillut. - Ok, asutko muuten vielä Espoossa? Vois käydä joku päivä kahvilla ja vaihtaa ihan oikeet kuulumiset. Teetkö sä vielä niitä videojuttuja? - Muuttettiin tyttöystävän kanssa itse asiassa just Helsinkiin. Onhan noita videoprokkiksiakin, mutta nyt kehittelen semmosta laihdutushommelia minkä keksin tavallaan vahingossa ja painoa putos 10 kg! Tälle vois olla ihan hyvät markkinat kuhan saan myytävän paketin aikaseks. - Ahaa! Mulle vois olla kans ihan tarpeen ku on tota painoa vähän tullu... Onks se siis joku treeniohjelma vai laite vai mikä? - En viitti täs vaiheessa vielä paljastaa, kun täst tietää vast muutama tyyppi. - Hei muhun voi luottaa aina ;) - No katotaan, tartten kyl muutaman testaajan et jos sua oikeesti kiinnostaa niin voin lähettää testiversion jos lupaat pitää tän ihan hissun kissun ja antaa rehellistä palautetta. - Kyl mua ihan oikeesti kiinnostaa ja osaan kyllä pitää suuni supussa ;) Mut jos käytäis vaik kahvilla joku päivä niin voitais puhuu tästäki sit paremmin? * Ja sitten Kristina vetää apinanraivot *

      Lainaa

    47. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Sais mennä pöpilään tollaset mielisairaat kontrollifriikit. Jos ei pysty luottamaan poika-/tyttöystäväänsä niin ehkä sitten ei kannata edes seurustella..

      Lainaa

    48. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Eräällä luokkalaisella pojalla on samanlainen tyttöystävä, tosin taitaa olla vain "pikkasen" agressiivisempi tapaus. :)

      Lainaa

    49. Tulos: +65 (67 ääntä)
      Huhhei, tällaiset ylimustasukkaiset henkilöt ovat täysin sekaisin. Omallakin miespuolisella ystävällä oli tuollainen hullu, mikä kontrolloi jatkuvasti mitä sai tehdä, missä, kenen kanssa, milloin. Minun kimppuuni hän päätti sitten lopulta käydä, koska satuin olemaan samassa baarissa kuin he, ja tämä nyt sitten ilmiselvästi tarkoitti sitä, että olin siellä viemässä hänen miestään. :D Parastahan tässä mustasukkaisuudessa oli se, että muija itse hankkiutu sen suhteen aikana raskaaksi toiselle miehelle. Ilmeisesti epäili toista pettäjäksi, koska itse oli sellainen.

      Lainaa

    50. Tulos: +43 (49 ääntä)
      just: Kosto pieleen menneestä iskuyrityksestä laittaa tämä feissarimokiin. Kristina toki on naurettavan mustasukkainen jos poikaystävä ei saa kahvitellakaan muiden kanssa, mutta kyllä nyt taisi tällä kertaa olla ihan aihettakin olla mustis.
      Moka se on silti. Vaikka kuka olisi tehnyt mitä sopimattomia ehdotuksia, niin kai nyt aikuinen ihminen osaa itse sanoa minne menee ja kenen kanssa -toisen puolesta ilmoittaminen näyttää kajahtaneelta oli kyse mistä hyvänsä (paitsi kai jos vanhempi puhuisi alaikäisen lapsensa puolesta).

      Lainaa

    51. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Juokse pakoon, Eemeli! D:

      Lainaa

    52. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Ymmärtäisin mustasukkaisuuden jos Eemeli ja Vera olisi tosi paljon tekemisissä tai olisivat entinen par ymi, mutta jos joskus harvoin juttelee, niin huhhuh :D

      Lainaa

    53. Apua s**tana 7.11.2013 20:34
      Tulos: +57 (57 ääntä)
      Minkä ikäisiä ihmisiä nämä oikein on? Ei kai ihan aikuiset ihmiset tuollaisia "hän juo kahvia vain minun kanssa" -idioottimaisuuksia latele? Ainakaan jos on ihan terve. Itse en kyllä kovin suopeasti katselisi moista toisen asioihin puuttumista ja elämän rajoittamista. Saisi tuollainen "kumppani" lähteä kyllä aika äkkiä. Osaan minäkin mustasukkainen olla mutta joku roti nyt siinäkin. Kyllä minun puoliso saa aivan rauhassa kahvitella muidenkin kuin minun kanssa. Jos joku asia vaivaa, siitä kuuluu avoimesti keskustella sen oman kumppanin kanssa eikä selän takana mennä vetämään itkupotkuraivareita sivullisille ja poistelemaan porukkaa toisen Facebook-kavereista.

      Lainaa

    54. pellepeloton 7.11.2013 21:51
      Tulos: +56 (58 ääntä)
      Näitä tapauksia oon nähnyt niin monta! Ja yksikin ois jo liikaa... Ainakin kolme (entistä) hyvää kaveria ei pääse nykyään mihinkään tyttöystävän vahtivan katseen alta. Yks niistä ei saa edes moikata mulle jos nähdään sattumalta kadulla, koska oon nainen ja ollut tän jätkän hyvä kaveri joskus. Juhuu!

      Lainaa

    55. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Oon aina miettiny et, kuinka tuommoisista ihmisistä pääsee eroon? Kun kuitenkaan ei ymmärrä jos sanoo et se on ohi nyt.

      Lainaa

    56. Tulos: +41 (43 ääntä)
      Apua s**tana: Minkä ikäisiä ihmisiä nämä oikein on? Ei kai ihan aikuiset ihmiset tuollaisia “hän juo kahvia vain minun kanssa” -idioottimaisuuksia latele? Ainakaan jos on ihan terve. Itse en kyllä kovin suopeasti katselisi moista toisen asioihin puuttumista ja elämän rajoittamista. Saisi tuollainen “kumppani” lähteä kyllä aika äkkiä. Osaan minäkin mustasukkainen olla mutta joku roti nyt siinäkin. Kyllä minun puoliso saa aivan rauhassa kahvitella muidenkin kuin minun kanssa. Jos joku asia vaivaa, siitä kuuluu avoimesti keskustella sen oman kumppanin kanssa eikä selän takana mennä vetämään itkupotkuraivareita sivullisille ja poistelemaan porukkaa toisen Facebook-kavereista.
      Valitettavasti näitä löytyy juurikin aikuisista. Muutama vuosi sitten itselleni kävin näin silloisessa seurustelusuhteessa n. 37v. naisen kanssa. Hän lähetteli naamakirjan kautta todella pahoja viestejä serkulleni, joka siis oli nainen. Sieltä tuli kaikki mahdollinen nimittely ja haukkuminen. Sanomattakin oli selvää, että parisuhteen toiselta osapuolelta poistettiin kotiavain ;)

      Lainaa

    57. Tulos: -8 (14 ääntä)
      Sitä mä vaan ihmettelen, että miten Kristina on onnistunut poistamaan Veran Eemelin kavereista...?!?

      Lainaa

    58. Tulos: +13 (19 ääntä)
      "poisti minut myös Eemelin kavereista"' vai on tuolla muijalla pääsy Eemlin tiliinkin???

      Lainaa

    59. Tulos: 0 (8 ääntä)
      No nyt on överi! Go Kristina!!!

      Lainaa

    60. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Jaa-a, mitäs tuohon sanoisi. Kuinkakohan monta viikkoa/kuukautta menee että Kristinalla on vatsa pystyssä ja Eemeli siten vielä paremmassa/pahemmassa koukussa.

      Lainaa

    61. Tulos: -9 (19 ääntä)
      Tuossa sopassa on vain kolme osapuolta. Lisää voi tulla vain jos Eemeli pääsee yksinään kotioven ulkopuolelle. Hittojako se meille kuuluu, miten asiansa järjestävät?

      Lainaa

    62. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Liiiiian omistus haluinen tyttö! Nimimerkillä kokemusta, tosin ei kummiskaan tähän Kristiinan luokkaan, mutta oli todella mustasukkanen...liiankin mustasukkanen.

      Lainaa

    63. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Ss: Oon aina miettiny et, kuinka tuommoisista ihmisistä pääsee eroon? Kun kuitenkaan ei ymmärrä jos sanoo et se on ohi nyt.
      Minäkin miettiny samaa. Poikaystäväni eksä laittelee poikaystävälleni vieläkin viestejä, jossa pyytelee tätä luokseen katsomaan leffaa tai piirakalle, jota tuli hupskeikkaa leivottua vähän liikaa :D. Ollaan onneksi alusta asti osattu vaan nauraa näille viesteille. Heidän suhteestaan on kulunut 4-5 vuotta ja itse olen seurustellut poikaystäväni kanssa kohta kolme vuotta. Yhä se jaksaa silti roikkua:).

      Lainaa

    64. Tulos: +39 (39 ääntä)
      Minä tiedän mieheni tunnukset Facebookiin yms. mutta ei mulla ole mitään syitä mennä sinne sen viestejä urkkimaan. Tuossa "suhteessa" on luottamus mennyt jo aikoja sitten, eikä Se koskaan tule toimimaan. Tiedän miltä tuntuu elää narsistin kanssa, joka ei edes päästä ulos kämpästä, joten Eemeli, jos näet Tän niin.... JUOKSE.. :D

      Lainaa

    65. Tulos: +40 (42 ääntä)
      Mitä sitten, vaikka Vera olisi yrittänyt iskeä? Ei Eemelin tarvitse kahvitella tämän kanssa, jos ei halu. Mokahan tässä on itse Kristiina (tadaa). Jos on noin heikko itsetunto ja luottamuspula suhteessa, niin onnea vain. Kuinkahan monta pahoinpitely/surmaamis/tappamis/murhaamisjuttuja iltapäivälehdet ovat uutisoineet, joihin liittyy toisen osapuolen (yleensä tekijän) mustasukkaisuus? Kyllä, monta! Vakava asia sairaaloinen mustasukkaisuus. Eihän me tiedetä millainen narsisti Kristiina on tai kuinka epätoivoinen Eemeli on, että pysyy suhteessa koska muutakaan ei saa. No, toivottavasti heidän juttu päättyy hyvin - yhdessä tai erikseen.

      Lainaa

    66. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Mul oli kerran vähän samanlainen tilanne mut kyseinen nainen oli poikaystäväni paraskaveri jokatuli valittimaan faces etten muka saa varastaa siltä kyseisstä tyyppiä tai satuttaa/loukata mitenkään. Ihmetytti suuresti toisen käytös (ja ihmetytää muuten vieläkin vaikka on jo pari vuotta aikaa)

      Lainaa

    67. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Kristina on hullu. Se tuli heti selväksi.

      Lainaa

    68. Tulos: +45 (45 ääntä)
      Mulla oli sellainen tilanne, että ex-poikaystäväni aloitti netin välityksellä etäsuhteen Yhdysvalloissa asuvan tytön kanssa. Eivät olleet ehtineet vielä edes kasvokkain tapaamaan kun alkoi mun hurja vainoaminen tuon tytön puolelta. Soittelua (mistähän kaivoi numeronkin??), irc-häirintää, fb-huorittelua eri profiilien takaa... Piti vaihtaa numeroa ja laittaa fb-asetukset tiukemmiksi ja vaikka mitä. Exän kanssa ei oltu enää yhteyksissä eron jälkeen (petti mua, siksi ex) mutta kuulemma sen tytön mukaan olin pilannut sen elämän koska olin ollut exälleni ensisuudelma, ensimmäinen kerta, ensirakkaus jne. :D Nyt ei ole enää vuoteen ollut häiriköintiä. Uskaltaisikohan laittaa jo salaisen numeron julkiseksi?

      Lainaa

    69. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Huutonaurua Kristinan vikan viestin kohalla :D:D Tuli ihan mieleen joidenkin 5-vuotiaiden hiekkalaatikkoleikit, "Toi on mun kaveri älä leiki sen kaa"

      Lainaa

    70. Tulos: +34 (36 ääntä)
      Tulee ihan mieleen kaverini exän (nykyään jo entinen) tyttöystävä. Hirvittävän mustasukkainen, poisti esimerkiksi aivan kaikki naispuoliset henkilöt miehen kaverilistalta ja säilytti tämän puhelinta päivät, kun mies oli töissä. Meinasi jopa hankkiutua raskaaksi salaa. Mies tajusi onneksi lähteä suhteesta ajoissa, toivottavasti tajuaa Eemelikin...

      Lainaa

    71. Tulos: -67 (97 ääntä)
      Tossa on kyllä jotain mätää… Mä en kyllä ymmärrä, miksi Eemelin PITÄISI mennä kahville jonkun naisen kanssa? Millaiset miehet/naiset lähtee kotoa ilmoittaen: "moikka! Mä lähden istuun kahvilaan sen yhden naisen/miehen kanssa. Jää sä tekeen mulle ruokaa ja pesemään mun sukkia."? HUOM! Ymmärrän, että ruokatunnilla/palavereissa ollaan tekemisissä kahvittelun merkeissä ihan kenen kansaa vaan, mutta että lähdetään oikeasti treffeille kahvilaan kertomaan "miten oikeasti menee". Taitaa olla kyse hyvin nuorista ihmisistä. Vera selkeästi ei ole ollut vielä omassa parisuhteessa. Todennäköisesti hän on ollut aina luokkansa nätein ja "tykätyin" ja "ei ziiz vaa voi tajuu" miksei voi sopia ihan kenen kanssa vaan treffejä?! Vaikka vaan kahvilaan. Jos kyseessä on bisnestapaamine, eli Eemelillä on yleensäkin tapana myydä "laihdutustuotteitaan" kahviloissa, ei asiassa ole mitään hämärää. Yllättävän paljon feissarimokiin päätyy näiden pissismissien laittamia samanlaisia juttuja, joissa ei millään ole raksuttanut, miksei parisuhteessa olevia kannata kovin usein lirkutella "kahville". Kaikkihan me kuitenkin tiedetään mitä nää veerat haluaa.

      Lainaa

    72. Tulos: +47 (51 ääntä)
      koikoi: Tossa on kyllä jotain mätää… Mä en kyllä ymmärrä, miksi Eemelin PITÄISI mennä kahville jonkun naisen kanssa? Millaiset miehet/naiset lähtee kotoa ilmoittaen: “moikka! Mä lähden istuun kahvilaan sen yhden naisen/miehen kanssa. Jää sä tekeen mulle ruokaa ja pesemään mun sukkia.”? HUOM! Ymmärrän, että ruokatunnilla/palavereissa ollaan tekemisissä kahvittelun merkeissä ihan kenen kansaa vaan, mutta että lähdetään oikeasti treffeille kahvilaan kertomaan “miten oikeasti menee”. Taitaa olla kyse hyvin nuorista ihmisistä. Vera selkeästi ei ole ollut vielä omassa parisuhteessa. Todennäköisesti hän on ollut aina luokkansa nätein ja “tykätyin” ja “ei ziiz vaa voi tajuu” miksei voi sopia ihan kenen kanssa vaan treffejä?! Vaikka vaan kahvilaan. Jos kyseessä on bisnestapaamine, eli Eemelillä on yleensäkin tapana myydä “laihdutustuotteitaan” kahviloissa, ei asiassa ole mitään hämärää. Yllättävän paljon feissarimokiin päätyy näiden pissismissien laittamia samanlaisiajuttuja, joissa ei millään ole raksuttanut, miksei parisuhteessa olevia kannata kovin usein lirkutella “kahville”. Kaikkihan me kuitenkin tiedetään mitä nää veerat haluaa.
      mitä helvettiä, ei ne mitkään treffit ole jos kaverin kanssa käy kahvilla vaihtamassa kuulumisia, noiki on tuntenu jo pari vuotta :D

      Lainaa

    73. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Kristina on huonolla itsetunnolla varustettu sairas ihminen, ei käy Eemeliä kateeksi, tosin tyhmähän pitää olla, jos tollaseen suhteeseen jää. Täälläkin näköjään näitä tossun alla viihtyviä, joiden paremmat puoliskot on aivopessyt ne ajattelemaan, että pelkästään ystävyys vastakkaisen sukupuolen kanssa on pettämistä. Tai sitten täällä on vaan lisää Kristinoita.

      Lainaa

    74. Tulos: +33 (35 ääntä)
      koikoi: Tossa on kyllä jotain mätää… Mä en kyllä ymmärrä, miksi Eemelin PITÄISI mennä kahville jonkun naisen kanssa? Millaiset miehet/naiset lähtee kotoa ilmoittaen: “moikka! Mä lähden istuun kahvilaan sen yhden naisen/miehen kanssa. Jää sä tekeen mulle ruokaa ja pesemään mun sukkia.”? HUOM! Ymmärrän, että ruokatunnilla/palavereissa ollaan tekemisissä kahvittelun merkeissä ihan kenen kansaa vaan, mutta että lähdetään oikeasti treffeille kahvilaan kertomaan “miten oikeasti menee”..
      Minä lähden kotoani ja huikkaan lähtiessä miehelleni, että lähden nyt kahvilaan sen ja sen kanssa, nähdään illalla o/ Olisi kiva tietää millaiseksi ihmiseksi tällainen minut nyt tekee.

      Lainaa

    75. Tulos: +10 (24 ääntä)
      "Laihdutustuotteesta". Puhuin kyllä Veralle seksin harrastastamisen laihduttavan...

      Lainaa

    76. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Eemelin sijassa heittäisin Kristiina-hourulin pihalle valoa nopeammin.

      Lainaa

    77. Tulos: +28 (32 ääntä)
      koikoi: Tossa on kyllä jotain mätää… Mä en kyllä ymmärrä, miksi Eemelin PITÄISI mennä kahville jonkun naisen kanssa? Millaiset miehet/naiset lähtee kotoa ilmoittaen: “moikka! Mä lähden istuun kahvilaan sen yhden naisen/miehen kanssa. Jää sä tekeen mulle ruokaa ja pesemään mun sukkia.”? Yllättävän paljon feissarimokiin päätyy näiden pissismissien laittamia samanlaisiajuttuja, joissa ei millään ole raksuttanut, miksei parisuhteessa olevia kannata kovin usein lirkutella “kahville”. Kaikkihan me kuitenkin tiedetään mitä nää veerat haluaa.
      "Nämä Veerat" saavat haluta ihan mitä vain haluavat, en kai nyt ala miestäni vaania kuin joku vaimoversio Pohjois-Korean salaisesta poliisista vaikka olisi mahdollista että joku muukin nainen olisi hänestä kiinnostunut (ei luultavaa, koska mieheni on kerrassaan kunnollista tyyppiä, ei sellaista joka hakee muiden naisten huomiota). Ja kyllä meillä käy molemmat kahvilla ja kaljallakin milloin kenenkin kanssa - oma mies on ilmanmuuta loppupeleissä maailman parasta seuraa, mutta kun parhaallakaan parilla ei ole kaikki samat kiinnostuksen kohteet. Hän ei halua kirjallisuuspiiriin ja itse jään mieluummin puhallinorkesterin harjoituksista pois. Olisihan se aika surullista jos kotona pitäisi yksin nysvätä ja pestä sukkia sillä aikaa kun toisella on tämä paljon puhuttu "elämä", mutta onneksi ei ole pakko... Jos yrität pakottaa toisen olemaan kiinnostunut vain ja ainoastaan asioista joita teette yhdessä, pilaat juuri ne ominaisuudet (elämänilon, luottamuksen, intohimon oman jutun tekemiseen) jotka tekevät ihmisestä viehättävän alunpitäen, ja teet sitä paitsi puolisostasi vainoharhaisen ja onnettoman.

      Lainaa

    78. Tulos: -16 (18 ääntä)
      koikoi: Tossa on kyllä jotain mätää… Mä en kyllä ymmärrä, miksi Eemelin PITÄISI mennä kahville jonkun naisen kanssa? Millaiset miehet/naiset lähtee kotoa ilmoittaen: “moikka! Mä lähden istuun kahvilaan sen yhden naisen/miehen kanssa. Jää sä tekeen mulle ruokaa ja pesemään mun sukkia.”? HUOM! Ymmärrän, että ruokatunnilla/palavereissa ollaan tekemisissä kahvittelun merkeissä ihan kenen kansaa vaan, mutta että lähdetään oikeasti treffeille kahvilaan kertomaan “miten oikeasti menee”. Taitaa olla kyse hyvin nuorista ihmisistä. Vera selkeästi ei ole ollut vielä omassa parisuhteessa. Todennäköisesti hän on ollut aina luokkansa nätein ja “tykätyin” ja “ei ziiz vaa voi tajuu” miksei voi sopia ihan kenen kanssa vaan treffejä?! Vaikka vaan kahvilaan. Jos kyseessä on bisnestapaamine, eli Eemelillä on yleensäkin tapana myydä “laihdutustuotteitaan” kahviloissa, ei asiassa ole mitään hämärää. Yllättävän paljon feissarimokiin päätyy näiden pissismissien laittamia samanlaisiajuttuja, joissa ei millään ole raksuttanut, miksei parisuhteessa olevia kannata kovin usein lirkutella “kahville”. Kaikkihan me kuitenkin tiedetään mitä nää veerat haluaa.
      Tossa on kyllä jotain mätää… Mä en kyllä ymmärrä, miksi koikoin PITÄISI mennä kahville jonkun kaverinsa kanssa? Millaiset miehet/naiset lähtee kotoa ilmoittaen: “moikka! Mä lähden istuun kahvilaan sen yhden naisen/miehen kanssa. Jää sä tekeen mulle ruokaa ja pesemään mun sukkia.”? HUOM! Ymmärrän, että ruokatunnilla/palavereissa ollaan tekemisissä kahvittelun merkeissä ihan kenen kansaa vaan, mutta että lähdetään oikeasti treffeille kahvilaan kertomaan “miten oikeasti menee”. Taitaa olla kyse hyvin nuorista ihmisistä. Vera selkeästi ei ole ollut vielä omassa parisuhteessa. Todennäköisesti hän on ollut aina luokkansa nätein ja “tykätyin” ja “ei ziiz vaa voi tajuu” miksei voi sopia ihan kenen kanssa vaan treffejä?! Vaikka vaan kahvilaan. Jos kyseessä on bisnestapaamine, eli Eemelillä on yleensäkin tapana myydä “laihdutustuotteitaan” kahviloissa, ei asiassa ole mitään hämärää. Yllättävän paljon feissarimokiin päätyy näiden pissismissien laittamia samanlaisiajuttuja, joissa ei millään ole raksuttanut, miksei parisuhteessa olevia kannata kovin usein lirkutella “kahville”. Kaikkihan me kuitenkin tiedetään mitä nää kaverit haluaa.

      Lainaa

    79. Tulos: +29 (35 ääntä)
      koikoi: Tossa on kyllä jotain mätää… Mä en kyllä ymmärrä, miksi Eemelin PITÄISI mennä kahville jonkun naisen kanssa? Millaiset miehet/naiset lähtee kotoa ilmoittaen: “moikka! Mä lähden istuun kahvilaan sen yhden naisen/miehen kanssa. Jää sä tekeen mulle ruokaa ja pesemään mun sukkia.”?
      Minkälainen ihminen EI käy ikinä kavereitaan tapaamassa esim kahvin, shoppailun tai sidukan merkeissä? Vai onko kavereitten ja tuttujen omaaminen Suomessa niin harvinaista ettei tällaiseen kahvitteluun ole täällä vielä totuttu? Myös: jos puoliso on kaveria tapaamassa pitääkö a) pestä sukkia vai b) tehdä jotain ihan omaan elämään liittyvää, esim lähteä salille, lukea kirjaa tai nähdä omia kamuja?

      Lainaa

    80. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Mitäpä jos Eemeli on ihan oma-aloitteisesti halunnut poistaa Veran kavereistaan? Ei kuitenkaan mikään paras kaveri ole, jos kerta niin harvoin on juteltu, että tuskin on mikään iso asia tai että siinä olisi jotain menettänyt. Tai no, ehkä pari riitaa... :D

      Lainaa

    81. Ei oo verakaan parempi 13.11.2013 9:09
      Tulos: -14 (28 ääntä)
      Sen verta tollanen "ei mun tarvi sulle puhuu jos seurustelet mun kaverin kaa", asenne on tyhmä, että voisin sanoa ettei Verakaan sen parempi ole. On se kuitenki oikein että jutellaan sille toisellekkin puoliskolle, ettei tarvi toisen olla kysymysmerkkinä et mikä juttu tää on.

      Lainaa

    82. Tulos: -36 (52 ääntä)
      Mieheni (39-vuotias) ja minä (39-vuotias) käymme toki omien kavereidemme kanssa viettämässä silloin tällöin iltaa porukalla. Mieheni käy kevereidensa kanssa esim. keilahallissa tai biljardihallilla ja jatkavat iltaa baarikierroksella. Kaikki ovat perheellisiä miehiä ja heillä on tosi hauskaa porukalla. Minä käyn kavereideni kanssa ravintolassa ja jatkamme iltaa baarikierroksella. Kaikki olemme perheellisiä, naimisissa olevia naisia ja meillä on tosi kivaa porukalla. Nyt jos vertaisin itseäni Veeraan, niin kenen miehen kanssa minun "pitäisi" käydä kahdestaan kahvilla? Pitäisiköhän pyytää Annukan miestä? Ai niin, Annukan synnytys on niin lähellä ettei sen mies varmaan halua poistua kotoa. No olisikohna Tarun mies kahvinjanoinen? Ollaan kyllä oltu parsikuntina montakin kertaa yhdessä syömässä, mutta en mä varmaan keksi mitään henkilökohtaista juteltavaa sen kanssa, jos Taru ja mun mies ei ole paikalla myös. Ja sitäpaitsi meillä on kivempaakin, kun paikalla on iso ystäväjoukko. Tai hei! Etten vaan liikaa pidä miestäni narun päässä, niin ehdotanpa miehelleni kahviseuraksi jotain naista! Jee, hyvä idea! Sitä kun ei voisi vähenpää kiinnostaa lähteä kahville kuuntelemaan jotain "akkojen juttuja". Pointtini: Tällä sivustolla käy hyvin eri-ikäisiä ihmisiä kommentoimassa näitä mokia, ja nuorilla naimattomilla ihmisillä on hyvin erilainen maailmankatsomus ja sitoutuminen perheeseen kuin meillä lähes nelikymppisillä, jotjka olemme olleet onnellisessa parisuhteessa jo 21 vuotta. Ja kavereita on molemmilla ihan tarpeeksi ilman kahdenkeskisiä kahvitreffejä… ;-)

      Lainaa

    83. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Niin en tiedä...olen lähemmäs 30-vuotias ja edelleen käyn itse varattuna varattujen ja vapaiden miespuoleisten ystävien kanssa kahvilla, lonkerolla, lounaalla (!!!!!), konserteissa jne. enkä todellakaan ala kyttämään tai määräämään, kenen kanssa mieheni saa olla ystävä. Menisi koko elämä vahtiessa, jos suhteessa ei ole yhtään luottoa. Suhteessa on kyse yhteisestä tahtotilasta olla yhdessä, ei omistamisesta. On minun valintani olla mieheni kanssa ja mieheni valinta olla minun kanssani. En kykene ymmärtämään tuollaista, että pitäisi kieltää ystävyyssuhteet vastakkaiseen sukupuoleen. Kaikille olisi parempi, myös henkilölle itselleen, jos tällaiset tyypit keskittyisivät vahtimisen sijaan kasvattamaan itsetuntoaan ja hankkimaan mielenkiintoista tekemistä luppoajan täytteeksi. Tai sitten vaikka panostaisi siihen omaan suhteeseensa hiukkasen enemmän positiivisella tavalla. Eksäni nykyinen vetää ihan tajuttomat kilarit minun olemassaolostanikin ja kyttää edelleen profiileitani facebookissa ja muualla internetissä. Tai kyttäsi, facebookista blokkasin kyseisen tyttösen siinä vaiheessa, kun huomasin, että ihan jo hänenkin mielenterveyden kannalta olisi hyvä rajoittaa profiilini saatavuutta hänelle päin. Sääliksi käy eksää...

      Lainaa

    84. Tulos: +26 (30 ääntä)
      koikoi: Mieheni (39-vuotias) ja minä (39-vuotias) käymme toki omien kavereidemme kanssa viettämässä silloin tällöin iltaa porukalla. Mieheni käy kevereidensa kanssa esim. keilahallissa tai biljardihallilla ja jatkavat iltaa baarikierroksella. Kaikki ovat perheellisiä miehiä ja heillä on tosi hauskaa porukalla. Minä käyn kavereideni kanssa ravintolassa ja jatkamme iltaa baarikierroksella. Kaikki olemme perheellisiä, naimisissa olevia naisia ja meillä on tosi kivaa porukalla. Nyt jos vertaisin itseäni Veeraan, niin kenen miehen kanssa minun “pitäisi” käydä kahdestaan kahvilla? Pitäisiköhän pyytää Annukan miestä? Ai niin, Annukan synnytys on niin lähellä ettei sen mies varmaan halua poistua kotoa. No olisikohna Tarun mies kahvinjanoinen? Ollaan kyllä oltu parsikuntina montakin kertaa yhdessä syömässä, mutta en mä varmaan keksi mitään henkilökohtaista juteltavaa sen kanssa, jos Taru ja mun mies ei ole paikalla myös. Ja sitäpaitsi meillä on kivempaakin, kun paikalla on iso ystäväjoukko. Tai hei! Etten vaan liikaa pidä miestäni narun päässä, niin ehdotanpa miehelleni kahviseuraksi jotain naista! Jee, hyvä idea! Sitä kun ei voisi vähenpää kiinnostaa lähteä kahville kuuntelemaan jotain “akkojen juttuja”. Pointtini: Tällä sivustolla käy hyvin eri-ikäisiä ihmisiä kommentoimassa näitä mokia, ja nuorilla naimattomilla ihmisillä on hyvin erilainen maailmankatsomus ja sitoutuminen perheeseen kuin meillä lähes nelikymppisillä, jotjka olemme olleet onnellisessa parisuhteessa jo 21 vuotta. Ja kavereita on molemmilla ihan tarpeeksi ilman kahdenkeskisiä kahvitreffejä…
      On vähän eria asia mennä tuntemattomien kanssa kahville kuin tuttujen...itse olen esim. opiskellut miesvaltaista alaa, luokkatovereina on sekä perus- että jatkotutkinnossa ollut vain yksi nainen, molemmilla kerroilla eri. Jos sattumalta tapaisin jonkun opiskeluaikaisen koulukaverin, miespuolisen, lähes kenet tahansa heistä, niin ihan hyvin voisin mennä kahville vaihtamaan kuulumisia ja se olisi miehellenikin ok. Sen sijaan naispuolisten opiskelukavereiden miesten kanssa en menisi, koska en tunne heitä.

      Lainaa

    85. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Minä: On vähän eria asia mennä tuntemattomien kanssa kahville kuin tuttujen…itse olen esim. opiskellut miesvaltaista alaa, luokkatovereina on sekä perus- että jatkotutkinnossa ollut vain yksi nainen, molemmilla kerroilla eri. Jos sattumalta tapaisin jonkun opiskeluaikaisen koulukaverin, miespuolisen, lähes kenet tahansa heistä, niin ihan hyvin voisin mennä kahville vaihtamaan kuulumisia ja se olisi miehellenikin ok. Sen sijaan naispuolisten opiskelukavereiden miesten kanssa en menisi, koska en tunne heitä.
      Anteeksi, mutta nyt en saanut ihan ajatuksesta kiinni, että millä tavalla tämä liittyi minun kirjoitukseeni tai tähän mokaan? Mokassa mies ja nainen olivat jo entuudestaan tuttuja/kavereita, minä en ole puhunut tuntemattomien kanssa kahvittelusta, joten en oikein ymmärrä pointtiasi tässä...?

      Lainaa

    86. Tulos: +8 (8 ääntä)
      -Ttumainen oululainen: Yllättävän moni naisihminen harrastaa kieroa flirttiä ja iskevät tietoisesti seurustelevia ihmisiä- omaa huonoa itsetuntoa paikatakseen. Ja sitten kun jää kiinni, on vika tyttöystävässä, jotain kautta; liian mustasukkainen, liian muuten vaan jotakin, minä olen parempi jotenkin. Mutta tämä tapaus on kyllä ihan puhtaasti tyranni viimeisestä viestistä päätellen.
      Tuollaisia Veran kaltaisia tuttuja toki on, mutta mitä väliä jos ei on _vakaassa_ parisuhteessa? Kaikki miehet eivät ole sikoja ja kaikki siat eivät ole miehiä...

      Lainaa

    87. Tulos: +7 (15 ääntä)
      Pakko osallistua tähän hämmentävään keskusteluun nuoren avoliitossa olevan naisen näkökulmasta. Minulla ja avokilla on molemmilla ennen suhdetta tulleita vastakkaista sukupuolta olevia kavereita, avokki ei tosin koskaan tapaa näitä tyttöjä kahden kesken vaan porukassa. Toisinaan hän saattaa kuitenkin käydä juhlissa keskusteluja muutaman läheisen tyttökaverinsa kanssa - esimerkiksi suhteemme alussa hän kyseli paljon neuvoja läheisimmältä tyttökaveriltaan. Itselläni taas on yksi miespuolinen ystävä, jonka kanssa käymme kahvilla ja kävelyillä juttelemassa elämästämme. Muutaman peruskoulu/lukiokaverin kanssa vaihdan silloin tällöin fb:ssa kuulumisia, koska asumme eri paikkakunnilla, mutta jos samoilla seuduilla liikkuisimme, niin varmasti voisin mennä kahvillekin. Näissä jutuissa ei ole kummankaan mielestä mitään ihmeellistä, enkä tajua miksi pitäisi ollakaan. Toki normaalia mustasukkaisuutta on alussa ollut (pääasiassa avokin puolelta), mutta se on kadonnut, kun on oikeasti saanut tavata ja vähän tutustua näihin tuttuihin. Sen sijaan itse olin kyllä varsin mustasukkainen kaikista eksäni naispuolisista kavereista, joita oli enemmän kuin miehiä, koska _en tuntenut heitä_. Eksäni siis piti meidät täysin erillään toisistaan, eikä esimerkiksi koskaan pysähtynyt esittelemään minua, jos tapasimme jonkun tutun esim. kaupungilla. Totta kai mustasukkaisuus heräsi, kun en koskaan saanut näitä tuttuja tavata tai kun näiden naisten kanssa käytyjä nettikeskusteluja piti piilotella (varsinkin kun ohimennen erään kerran huomautin uuden tuttavuuden flirttailevan entiselleni). Summa summarum: Kristinan reaktio on todellakin täysin järjetön (tai siis liian mustasukkainen), MUTTA en lähtisi arvostelemaan tietämättä sitä, miten Eemelillä on tapana olla yhtedessä muihin naisiin.

      Lainaa

    88. Tulos: -39 (43 ääntä)
      Minä: On vähän eria asia mennä tuntemattomien kanssa kahville kuin tuttujen…itse olen esim. opiskellut miesvaltaista alaa, luokkatovereina on sekä perus- että jatkotutkinnossa ollut vain yksi nainen, molemmilla kerroilla eri. Jos sattumalta tapaisin jonkun opiskeluaikaisen koulukaverin, miespuolisen, lähes kenet tahansa heistä, niin ihan hyvin voisin mennä kahville vaihtamaan kuulumisia ja se olisi miehellenikin ok. Sen sijaan naispuolisten opiskelukavereiden miesten kanssa en menisi, koska en tunne heitä.
      Mieheni tuntee Annukan ja Tarun, mutta miksi hän menisi heidän kanssaan kahville? Hän menee paljon mieluummin heidän miestensä kanssa kahville, jos kuulumisia pitää mennä vaihtamaan. Taru ja Annukka taas käyvät mieluummin minun kuin mieheni kanssa kahvilla yms. Molemmat käymme päivällä omien työkavereidemme kanssa lounaalla. Illalla tullaan kotiin ja vietetään aikaa puolison ja lasten kanssa. Sääli, että kaikille ei sitä iloa ole suotu. Edelleen pointtini on siinä, että täällä halutaan, että Eemeli jättää puolisonsa, koska Veera haluaa laihtua ja vaihtaa kuulumisia. Veera, jonka Eemeli on nähnyt kaksi vuotta sitten viimeksi. Sepä se onkin hyvä syy hajottaa parisuhde monen mielestä. Sääli.

      Lainaa

    89. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Lisbet: Anteeksi, mutta nyt en saanut ihan ajatuksesta kiinni, että millä tavalla tämä liittyi minun kirjoitukseeni tai tähän mokaan? Mokassa mies ja nainen olivat jo entuudestaan tuttuja/kavereita, minä en ole puhunut tuntemattomien kanssa kahvittelusta, joten en oikein ymmärrä pointtiasi tässä…?
      Ymmärsin samalla tavalla -että siis sanoit että aikuisten, naimisissa olevien ihmisten, olisi syytä käydä ulkona nais- tai miesporukalla tai sitten pariskuntina (ehkä luin väärin, se on mahdollista =) ). Olen itsekin naimisissa nyt jo useamman vuoden, ja vaikka olenkin siitä samaa mieltä että olisi aika omituista soittaa vain toiselle ihmisistä jotka tunnemme nimenomaan pariskuntina, niin pidän edelleen yhteyttä opiskeluaikaisiin tuttaviini ja ihmisiin jotka tunnen omista harrastuksistani, sukupuolesta riippumatta, ja ajattelin tehdä niin jatkossakin, joten ymmärrän kyllä mitä nimimerkki Minä ajaa takaa.

      Lainaa

    90. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Sannni: Ymmärsin samalla tavalla -että siis sanoit että aikuisten, naimisissa olevien ihmisten, olisi syytä käydä ulkona nais- tai miesporukalla tai sitten pariskuntina (ehkä luin väärin, se on mahdollista =) ). Olen itsekin naimisissa nyt jo useamman vuoden, ja vaikka olenkin siitä samaa mieltä että olisi aika omituista soittaa vain toiselle ihmisistä jotka tunnemme nimenomaan pariskuntina, niin pidän edelleen yhteyttä opiskeluaikaisiin tuttaviini ja ihmisiin jotka tunnen omista harrastuksistani, sukupuolesta riippumatta, ja ajattelin tehdä niin jatkossakin, joten ymmärrän kyllä mitä nimimerkki Minä ajaa takaa.
      Aivan, no ymmärsit väärin :). Minä en näe siinä mitään pahaa, vaikka mieheni kävisikin naispuoleisen ystävänsä kanssa kahdestaan ulkona, syömässä, kahvilla tai muuallakaan eikä mieheni ole mustasukkainen minun miespuoleisista ystävistäni. Emme siis tapaa heitä pariskuntana, vaan minä näen omia ystäviäni ihan itsekseni, joskus toki vietämme kaikki yhteisiä iltoja. Käyn yksin miespuoleisten ystävieni ja tuttujen kanssa illanvietoissa, saunassa yms. eikä siellä ole ikinä tapahtunut mitään epäilyttävää. Saman vapauden suon miehelleni. Se on oikeastaan ihan sama, onko naimisissa vai ei, ei sen pitäisi vaikuttaa ystävyyssuhteisiin millään tavalla (minun mielestäni). Pyrin omassa suhteessani ajattelemaan jotenkin niin, etten voisi koskaan vahtia tai kieltää toista tarpeeksi, jos toinen haluaa pettää. Säästää aikaa, hermoja ja resursseja, kun vain uskaltaa luottaa. Toki omaa suhdetta täytyy hoitaa sillä tavalla, että kumppani olisi mahdollisimman onnellinen ja tyytyväinen ;). En voisi jakaa elämääni mustasukkaisen ihmisen kanssa, sillä läheisimmät ystäväni ovat oikeastaan aina olleet miehiä. Ja tälläkin hetkellä minulla on enemmän miehiä ystävänä kuin naisia, jostain syystä tulen miesten kanssa paremmin toimeen. Emme ole muutenkaan sellainen pariskunta, että erityisesti nauttisimme pariskuntailloista jonkun toisen pariskunnan kanssa. Naisilla on yleensä ollut tapana nipottaa, mököttää, haastaa riitaa ynnä muuta mukavaa illan aikana, joten pariskuntien kanssa ajan viettäminen on itseasiassa aika kiusallista ja turhauttavaa (anteeksi yleistys, mutta tähän törmää valitettavan usein). Huokaus...tulipahan taas pitkä sepustus, minä en näköjään osaa kirjoittaa lyhyesti - pahoittelut!

      Lainaa

    91. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Lisbet: Aivan, no ymmärsit väärin . Huokaus…tulipahan taas pitkä sepustus, minä en näköjään osaa kirjoittaa lyhyesti – pahoittelut!
      Ahh, näenkin mitä luin väärin -sekä "Minä" (hankala nimimerkki vastata kun kyseessä on Minä enkä minä) kommentoimme koikoi'ta, eik' Lisbettiä -Lisbetin kanssa olen suurin linjoin aivan samaa mieltä, ja vaikuttaisi siis siltä että koikoin kanssa olemme eri mieltä. Loppupeleissä jokainen tietysti tyylillään =) No ymmärsin st

      Lainaa

    92. Tulos: 0 (0 ääntä)
      (Tuo viimeinen lauseenpala jäi jostain lainakommentista kun muokkailin tekstiäni jotta selvittäisin kuka sanoi mitä).

      Lainaa

    93. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Taitaa Eemeli olla aikamoinen sonni, kerta nuin vahditaan..

      Lainaa

    94. Tulos: +11 (15 ääntä)
      AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA voi Maggi kuutio xd
      koikoi: Tossa on kyllä jotain mätää… Mä en kyllä ymmärrä, miksi Eemelin PITÄISI mennä kahville jonkun naisen kanssa? Millaiset miehet/naiset lähtee kotoa ilmoittaen: “moikka! Mä lähden istuun kahvilaan sen yhden naisen/miehen kanssa. Jää sä tekeen mulle ruokaa ja pesemään mun sukkia.”? HUOM! Ymmärrän, että ruokatunnilla/palavereissa ollaan tekemisissä kahvittelun merkeissä ihan kenen kansaa vaan, mutta että lähdetään oikeasti treffeille kahvilaan kertomaan “miten oikeasti menee”. Taitaa olla kyse hyvin nuorista ihmisistä. Vera selkeästi ei ole ollut vielä omassa parisuhteessa. Todennäköisesti hän on ollut aina luokkansa nätein ja “tykätyin” ja “ei ziiz vaa voi tajuu” miksei voi sopia ihan kenen kanssa vaan treffejä?! Vaikka vaan kahvilaan. Jos kyseessä on bisnestapaamine, eli Eemelillä on yleensäkin tapana myydä “laihdutustuotteitaan” kahviloissa, ei asiassa ole mitään hämärää. Yllättävän paljon feissarimokiin päätyy näiden pissismissien laittamia samanlaisiajuttuja, joissa ei millään ole raksuttanut, miksei parisuhteessa olevia kannata kovin usein lirkutella “kahville”. Kaikkihan me kuitenkin tiedetään mitä nää veerat haluaa.

      Lainaa

    95. KorpinKynsi 6.12.2013 9:52
      Tulos: +15 (15 ääntä)
      Kristinan suusta: ...minä..minÄ..miNÄ..mINÄ..MINÄ.MINÄMINÄMINÄMINÄMINÄ!! Jumalauta mikä pirttihirmu. Täydellinen kontrollifriikki.

      Lainaa

    96. Tulos: +15 (17 ääntä)
      "Minä oon hänen paras kaveri ja hän juo kahvia vaan mun kanssa." Reps. :D Tulee mieleen kerhoikä, kun joku alkoi leikkiä jonkun toisen bestiksen kanssa. :D Ei siinä, itekin oon tosi mustasukkainen persoona (huono itsetunto, huonot kokemukset exästä), mutta ei se mun nykyisen miehen vika ole millään tavalla. Haluan kyllä tietää kuka kukakin on (jos johonkuhun tuttuun törmään jossain), mut pidän naaman peruslukemilla ja kysymykset asiallisina, en stalkkaa miestäni somessa saati lue puhelinta tai viestittelyä hänen profiilinsa kautta, puran päiväkirjaan tuntemuksia ja jätän asiat oman onnensa nojaan. Sit jos alkais oikeasti hälytyskellot soida, niin juttelisin miehen kanssa ja pitäisin silmäni ja korvani auki. Eipä ole vielä ollut syytä, kohta kaks vuotta on mennyt. :)

      Lainaa

    97. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Maria: Miten kukaan jaksaa katsella noin epävarmaa ja takertuvaa seurustelukumppania? Mustasukkaisuus on pieninä määrinä luonnollista mutta tuo ei ole enää tervettä…
      Niimpä! Meikä on seurustellu takertuvaisen miehen kaa ja hän oli hyvin epävarma itsestään. Teki tosi luonnottomia väitöksiä ja syytöksiä

      Lainaa

    98. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Ei sillä että kukaan vanha kommentoija näitä enää lukisi, välttämättä kukaan uudempikaan, mutta kun monet tuolla ihmettelivät, miten Vera on saanut viimeisimpiin viesteihinsä mahdutettua kahvillakäynnit ja luotettavuutensa joista Kristina urputtaa. Tuli mieleen josko kyseessä olisivat jotkin vanhemmat viestit? "Muhun voit luottaa aina" on Vera saattanut luvata muutama viikko tutustumisen jälkeen. Kahvillemenoa ehdotettu siitä vuoden kuluttua, jos Eemeli on silloin vaikka irtisanottu töistä ja yrittänyt esittää urheaa. Juuri siksi koska viestejä on vaihdettu harvakseltaan, Kristina on saanut selattua ne parilla vilkaisulla, ja hermostuu tasapuolisesti kaikista, päivämääristä välittämättä.

      Lainaa

    99. heimosenkeimo 16.12.2022 2:36
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kertoo paljo Veran alykkyydestä myös tuo että haluaa olla koekaniini ihan suorilta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: viesti, yksityisviesti, kahvi, tyttöystävä, kaveri, ystävä, poikaystävä