Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yritin vain maksaa laskuni

Yksinkertaisen laskun maksaminen Mehiläisessä johtaa hupaisaan tapahtumasarjaan.
Yritin vain maksaa laskuni

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 29 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -85 (385 ääntä)
      No eikö se oo aika selvää että Mehiläinen on vain ottanut itse maksamansa summan takaisin. Sen jälkeen Niclas on vielä saman summan Mehiläiselle velkaa. Tätä ei ilmeisesti kumpikaan osapuoli tässä ole ymmärtänyt, ja sitten on, ja sitten taas ei ole.

      Lainaa

    2. Tulos: -189 (225 ääntä)
      Terveystalossa ei noin käy.

      Lainaa

    3. Tulos: +356 (382 ääntä)
      Ei muuten kukaan ota tililtä rahaa pois. Pankilla on tähän mahdollisuus, mutta ei oikeutta. Toisella yrityksellä ei ole oikeutta eikä mahdollisuutta. Laskun voi toki aina kirjottaa..

      Lainaa

    4. Tulos: +76 (82 ääntä)
      On se vaikiaa :D

      Lainaa

    5. Tulos: +232 (312 ääntä)
      Tilinumeron loppuosa jotta voi ottaa rahaa sun tililtä? Hahahahahahahahah. Hauska tarina tämä. Harmi vaan että täyttä paskaa.

      Lainaa

    6. Tulos: +341 (349 ääntä)
      Ehkä Niclas sekoitti vahingossa tilinumeron ja luottokortin numeron. Luottokorttia käytettäessä pitää kysyä sitä varmennusosaa.

      Lainaa

    7. Tulos: +123 (157 ääntä)
      Joo, mä jaan tässä kohta mun tilinumeron loppuosan, tai no ihan sama, vaikka koko tilinumeron, käykääs kaikki tyhjentääs mun tili sitten. Ai ei vai? Jaa ei onnistu vai??

      Lainaa

    8. Tulos: +147 (151 ääntä)
      Voisko olla että yritys on ekan maksun palauttamistamista varten tarvinnut tilinumeron, jotta voivat tehdä maksun palautuksen/- mitätöinnin ja tarkistavat vaan puuttuvien numeroiden avulla että otetaan oikealta tililtä? Voihan niitä maksun mitätöintejä tehdä, en vaan tiedä kuinka pitkältä aikaväliltä. Sain myös sen käsityksen että ainakin tää toinen maksu ois hoidettu laskulla, eikä millään sneakyllä tililtä vedolla, sillä kirjoittajahan puhui myös erikseen hänen hoidettavakseen tulleen laskun maksamisesta.

      Lainaa

    9. pönttöpää einari 1.10.2013 9:30
      Tulos: +32 (54 ääntä)
      tantta: Joo, mä jaan tässä kohta mun tilinumeron loppuosan, tai no ihan sama, vaikka koko tilinumeron, käykääs kaikki tyhjentääs mun tili sitten. Ai ei vai? Jaa ei onnistu vai??
      Juu, ei tuo taida onnata. Kävin kerran ostoksilla eräässä kosmetiikkaliikkeessä ja maksoin ostokseni aivan normaalisti pankkikortilla. No jotain viikko sen jälkeen, erittäin äkäinen rouva mun pankista soittaa, että maksu ei ole liikkeessä onnistunut heidän laitevian vuoksi ja mun täytyy mennä sinne liikkeeseen uudelleen maksamaan. Käyttäyty vielä niin kun se olis ollut mun vika koko juttu, uskomaton eukko kyllä. Kysyin, että ettekö voi sieltä pankista vain luvallani siirtä rahoja sen liikkeen tilille. Ei sopinut, eli ei auta vaikka antasit pankille luvan, rahat eivät tililtäsi lähde minneen vaikka päälläs hyppisit. Vitutti.

      Lainaa

    10. Hiastapiaska 1.10.2013 10:16
      Tulos: -67 (85 ääntä)
      99% täälä olevista jutuista on keksittyjä kuten tämäkin.

      Lainaa

    11. Aitääpäätysittetänne 1.10.2013 11:08
      Tulos: +123 (131 ääntä)
      mrT: Ehkä Niclas sekoitti vahingossa tilinumeron ja luottokortin numeron. Luottokorttia käytettäessä pitää kysyä sitä varmennusosaa.
      Saattoi olla itseasiassa noinkin, en muista tarkalleen ku tota kirjottaessa tosta ekasta palautushässäkästä oli jo yli kuukausi. Sanottakoon nyt sitten että jotain numeroa ne kysyivät että saivat jotain omassa päässään kuntoon. Ei taida muuttaa tapahtuman huumoriarvoa millään tavalla, joka itselle tuota kirjoittaessa oli lähinnä tuo saatu kirje ja jäätelökuponki. T: Niclas

      Lainaa

    12. Tulos: +117 (127 ääntä)
      Hiastapiaska: 99% täälä olevista jutuista on keksittyjä kuten tämäkin.
      Juu oikeesti, tääkin on niin hurja juttu ettei varmasti oo tapahtunut kellekään!

      Lainaa

    13. Tulos: +17 (59 ääntä)
      Ihmetyttää myös, että maksaa laskua jota hänen ei omasta mielestään pitäisi maksaa, vain kun ei jaksa väitellä asiasta. Justjoo.

      Lainaa

    14. Tulos: +76 (84 ääntä)
      No paljon on nähny vaivaa jos tollasen tarinan on halunnu tyhjästä tempasta, kaikkine mehiläisen kirjeineen, jos ei olis totta ni ihmettelisin kyllä suuresti että MIKSI?!? Joku nyt noin tyhmän jutun satuilis.

      Lainaa

    15. Tulos: +91 (93 ääntä)
      Miks kaikki itkee täällä heti ensimmäiseks että yhyy feikki? Takertukaa nyt jokaiseen lauseenpuolikkaaseen miettimään millä tavalla tekstistä kävisi ilmi että koko juttu on keksitty. Sitä tilinumeroa on voitu kysyä ihan mistä syystä vaan, kenties niclas ei muista asiaa aivan tarkalleen tai mehiläiset ovat itse jo tässä vaiheessa niin pihalla että kysyvät sitä kokoajan ihan varuksi. Who knows. Ja hyvintienaavalle 65e laskusta käytävä kirje/puhelinsota ja vääntäminen sairaalan kanssa ei välttämättä liene vaivan arvoista summaan nähden joten helpompi vaan maksaa se. Mun mielestä tää oli pitkästä aikaa oikeesti hauska "moka" enkä epäile vähääkään etteikö tollasta voisi sattua. Ja toi Mehiläisen "kiitoskirje" kruunasi ehdottomasti koko sotkun :D

      Lainaa

    16. Tulos: +31 (47 ääntä)
      Pientä sähläystä ehkä, mutta alussahan ihan selkeästi kerrotaan että tilille on vahingossa hyvityetty lasku, täten hyvitys otetaan takaisin, hence, laskua ei koskaan maksettu, ja siksi asiasta tuli myöhemmin uusi lasku. Ei ole niin monimutkaista ymmärtää, vaikka asia hankalaksi onkin tehty ja huonosti selitetty.

      Lainaa

    17. Tulos: -14 (28 ääntä)
      Ja yksityinen muka kunnallista parempi :D vitusti kalliimpi, etenkin kun saa maksaa moneen kertaan. onneks sentää ihana jäätelökuponki :D

      Lainaa

    18. Tulos: +100 (100 ääntä)
      Hiastapiaska: 99% täälä olevista jutuista on keksittyjä kuten tämäkin.
      Väität siis, että Niclas on keksimänsä tarinan tueksi väärentänyt Mehiläisen kirjekuoren, kirjeen ja lahjakortin saadakseen tykkäyksiä Facebookissa? Hei, c'mon! Kyllä tätä paljon kummallisempiakin juttuja tapahtuu ihan tosielämässä.

      Lainaa

    19. Tulos: +36 (36 ääntä)
      ^ Joo tuskin kukaan noin vain keksaisisi näinkin "tylsän" jutun, askarrellen ties mitä kirjeitä siihen päälle (oikeastihan ihan hauska juttu siis) Jos keksimällä lähdetään keksimään ne yleensä on sellaisia, missä itse näyttää fiksulta/coolilta/tyhmältä tms.

      Lainaa

    20. Tulos: +12 (18 ääntä)
      http://www.iltalehti.fi/ruoka/2013100217557454_ru.shtml oisko hyvät uuri jatkunu?

      Lainaa

    21. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Aluksi kun Mehiläinen vahingossa antaa ko. summan Niclas on tavallaan 130€ velkaa Mehiläiselle. Niclas maksaa viikon kuluttua sen 65€ takaisin ja parin kuukauden jälkeen tulee ilmoitus että pitäis se loppu 65€ maksaa myös ja niin maksaakin. Jos siis Mehiläinen maksaa takaisin vielä sen 65€ Niclas jää voitolle :)

      Lainaa

    22. cranky wombat 3.10.2013 15:29
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      ......joo... toivottavasti ne on antanut oikean diagnoosin ja lääkkeet :)....

      Lainaa

    23. Tulos: -1 (1 ääni)
      Tuli Oikeusjuttu mieleen :D

      Lainaa

    24. Tulos: -1 (3 ääntä)
      haha joo

      Lainaa

    25. Napanöyhtä 8.10.2013 13:39
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      Juurikin ei ole sana. Mikä siinä on niin vaikeaa?

      Lainaa

    26. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Meikkis: Juu oikeesti, tääkin on niin hurja juttu ettei varmasti oo tapahtunut kellekään!
      Varsinkin kun on tuo kirje tuolta Mehiläisestä. Niclas on luultavasti väärentänyt sen, että jutusta tulee uskottavampi?

      Lainaa

    27. Tulos: -20 (20 ääntä)
      kävi vaa mieles et harvemmin tollasia viestejä kirjoitetaan kirjekuoren ulkosivuun... Terveisin Jaana Mehiläinen.. Tässä tainnut taas joku harjoitteleva tarinasetä puhua.. :D

      Lainaa

    28. Tulos: +23 (23 ääntä)
      masa: kävi vaa mieles et harvemmin tollasia viestejä kirjoitetaan kirjekuoren ulkosivuun… Terveisin Jaana Mehiläinen.. Tässä tainnut taas joku harjoitteleva tarinasetä puhua..
      Käy näöntarkastuksessa. Ei tuo ole kirjekuoreen suoraan kirjoitettu, vaan kirjekuoren päällä on paperi, jossa on klemmari.

      Lainaa

    29. Nerokas kissa 18.11.2020 15:30
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Tämä oli pitkästä aikaa viihdyttävä tarina. Olisin itse haastanut puljun oikeuteen ja jättänyt kaiken palauttamatta ja maksamatta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Mehiläinen, lasku, finnkino, lippu, elokuvalippu, leffalippu, Magnum, jäätelö, R-kioski, lahjakortti, kirje, kuva, lääkäri, lääkärikeskus