Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tatuoinnin ammattilainen

Tein itse ja säästin.
Tatuoinnin ammattilainen

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 64 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +936 (968 ääntä)
      Hohhoijaa.. Ei mitään uutta auringon alla. Alemman tekijä oikein ylpeilee tekemällään sydämellä ja vääntyneellä renkaalla. Ylemmän tatuoinnin päälle sopisi oikein mallikkaasti esimerkiksi musta aukko -tatuointi, joka peittäisi koko paskan.

      Lainaa

    2. Tulos: -95 (221 ääntä)
      Tuli jotenki semmone 'nää on nii nähty' -fiilis...

      Lainaa

    3. Tulos: +324 (334 ääntä)
      Tuollaisessa tilanteessa itsepetos näköjään auttaa

      Lainaa

    4. Tulos: +646 (660 ääntä)
      "oon poltellu jo 12v asti" , ja nyt oon jo 12 puol. Mut oikeesti on kyl tosi siisti tatska, kaikki varjostukset ja väritki oikeen hienosti laitettu. Varmaan ylpee itestään muutaman vuoden päästä.

      Lainaa

    5. Tulos: +78 (88 ääntä)
      Ja kyllähän se on selvää jos tietää minkä kuvan aikoo tatuioida siitä tulee täydellinen...

      Lainaa

    6. Tulos: -192 (220 ääntä)
      karpot: Hohhoijaa.. Ei mitään uutta auringon alla. Alemman tekijä oikein ylpeilee tekemällään sydämellä ja vääntyneellä renkaalla.
      Oisko kuitenkin sarkasmilla liikkeellä =)

      Lainaa

    7. Tulos: -83 (147 ääntä)
      Löytään halolla päähän? Oonko ainoo joka ei oo kuullu moisesta sanonnasta? Nää tatuointimokat oon niin typeriä, mua säälittää noi ihmiset. Älkää tehkö niitä tatuointeja itse jos teistä ei siihen ole. Käykää luotettavalla ammattilaisella teetättämässä jos on pakko sellanen ottaa. Toki ammattilaisetki välillä ryssii mut silti. Ja toi "oon poltellu 12v asti", ei. Ja Janika, ei. Naamapalmu.

      Lainaa

    8. Tulos: -41 (45 ääntä)
      Hakikohan alempi vähän tämmöstä.. (ilman siipiä) [Linkki ei toimi. Poistettu. T: Ylläpito] Oli miten oli, pieleen meni. Mahtaa molempia hävettää jo muutaman vuoden päästä. Onneksi aina voi ottaa peitekuvan :)

      Lainaa

    9. Tulos: +40 (48 ääntä)
      Voi hyvä isä sentään. :D

      Lainaa

    10. Tulos: +110 (114 ääntä)
      Jo otsikon nähdessäni tiesin otsani tulevan kovin kipeäksi kaikesta facepalmaamisesta - enkä erehtyny. Mut ei se oo typeryyttä siltä, joka tekee, vaan siltä, joka ottaa. Noi on onneks vielä molemmat pelastettavissa ammattitatuoijan toimesta, mikäli toverit saavat taottua järkeä nuppeihin.

      Lainaa

    11. Tulos: +108 (120 ääntä)
      Oikein ärsyttää nää tämmäset jo. Voiko oikeasti ihmiskunnassa olla niiin typeriä ihmisiä, ettei ne tajua mikä on hyvin tehty ja hieno ja mikä on oikeasti rumempi kuin koiran ripulipaska ??

      Lainaa

    12. Tulos: +101 (109 ääntä)
      No ku mää totaniinku sain halvalla. Tai vaihtoehtoisesti kännis ja läpäl.

      Lainaa

    13. Tulos: +399 (413 ääntä)
      En kestä tota "oon poltellu 12v asti lässynlää", oonha mäki käyny paskalla pikku pennusta asti enkä silti tatuoi pökälettä itteeni .___.

      Lainaa

    14. Tulos: +22 (30 ääntä)
      Taas ollu ammattilaiset asialla.

      Lainaa

    15. Tulos: +176 (184 ääntä)
      Kuulemma kannattaa laittaa seinälleen se kuva, josta tahtoo tehdä tatskan. Jos jaksaa sitä 2 vuotta katsoa kyllästymättä, niin silloin siitä kannattaa tehdä tatuointi. En tiedä testin toimivuudesta, mutta ehkä kahden vuoden harkinta-aika olisi voinut olla näille yksilöille hyväksi.

      Lainaa

    16. Kultamitali 15.8.2013 10:13
      Tulos: +50 (58 ääntä)
      minnnnie: Tuli jotenki semmone ‘nää on nii nähty’ -fiilis…
      Jep, mut näitä tatuointimokia ei vaan voi koskaan ihmetellä liikaa. Jos vaikka jossain joku idiootti heräisi ajattelamaan ennen sen tatskan hankkimista keneltä tahansa "polttelijalta".

      Lainaa

    17. Tulos: +47 (57 ääntä)
      Nyt vittu oikeesti... Paperille voi piirrellä just niin paljo ku huvittaa vaikkei osaiskaan, mut miks pitää toisen ihoon?! Vaikka tatuoinnit ei oo enää tabu työmarkkinoilla ni epämääränen möykky piirettynä käteen ei oo hyvä juttu... Koska kaikki toivottavasti kasvaa aikuisiks ja menee töihin paitsi ehkä jos on "12v asti poltellu". Kiitos ja kuulemiin..

      Lainaa

    18. Tulos: +92 (96 ääntä)
      "oon tehny jo aika kauan tatuointeja" jees

      Lainaa

    19. Tulos: +35 (63 ääntä)
      jorkki: “oon poltellu jo 12v asti” , ja nyt oon jo 12 puol.Mut oikeesti on kyl tosi siisti tatska, kaikki varjostukset ja väritki oikeen hienosti laitettu. Varmaan ylpee itestään muutaman vuoden päästä.
      Todennäköisesti on ihan ylpeä itestään, jos ei oo siihen mennessä tajunnut polttelua lopettaa. Ei niillä jäljellä olevilla aivosoluilla enää paljoo tarvii muusta maailmasta välittää.

      Lainaa

    20. Horst van der Badenhorst 15.8.2013 13:38
      Tulos: +9 (87 ääntä)
      Huumepoliisien kannattaisi tehdä ratsia Jessen luona, kun noin avoimesti mainostaa pössyttelyään. Eikö kukaan ole tehnyt ilmoitusta, vai onko kaikki hänen FB-kamunsakin samaa hamppusakkia?

      Lainaa

    21. Tulos: +88 (98 ääntä)
      No ekassa tatskassa on se hyvä puoli, ettei tuota kyllä kannabiksen lehdeksi tunnista, ennemmin tulee joku syksyinen vaahteranlehti mieleen. Ei tartte tyypin tulevaisuudessa ehkä ihan niin paljoa hävetä!

      Lainaa

    22. Tulos: +64 (74 ääntä)
      Voi jeesuksen takajalat... onneks ainaki ylemmän pitäs olla suht helppo peittää, ellei oo hakattu liian syvälle. En saa tuosta kuvasta oikein selvää. Näitä tämmösten "aika hyvin tein tän, oon tehny jo aika kauan tatuointeja"-tyyppien kuvia näkee töissä jo suht paljon (oon ihan ammattitaitoinen tatuoija), valitettavasti :D Alempi kuva taas... Siinä on menty liian syvälle kuvan perusteella :D Ps. missä "se on hienompi luonnossa/parantuneena/päivänvalossa" ja "kuva valehtelee, oikeesti paljon hienompi"-kommentit noista?

      Lainaa

    23. Tulos: +84 (84 ääntä)
      Jos alemman tekijä on tehnyt tatuointeja jo pidemmän aikaa, niin eikö joku uhreista ole älynnyt käskeä lopettamaan? Niin peukalo keskellä persettä vedetyn näköinen ku voi olla. Ei ole edes ihokarvoja viitsiny leikata... Mitenköhän desifioinnin laita? =/

      Lainaa

    24. Tulos: +33 (45 ääntä)
      Jesse on tainnu poltella tatuoinnin teon aikanakin.

      Lainaa

    25. Tulos: 0 (32 ääntä)
      Mullakin on amatöörin tekemä kännitatska, mutta se on kaikkiin feissarimokien kirkkolaivoihin verrattuna mestariteos.

      Lainaa

    26. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Onneksi ton Robertin tatuointi on helposti korjattavissa, mutta sekin maksaa.. :( Säälin näitä idiootteja, jotka ovat antaneet piirrättää ihollensa tällaista paskaa..

      Lainaa

    27. tapauksen tietävä... 15.8.2013 18:56
      Tulos: +39 (51 ääntä)
      Horst van der Badenhorst: Huumepoliisien kannattaisi tehdä ratsia Jessen luona, kun noin avoimesti mainostaa pössyttelyään. Eikö kukaan ole tehnyt ilmoitusta, vai onko kaikki hänen FB-kamunsakin samaa hamppusakkia?
      Karu totuus kun tuosta Jessestä on aivan toinen. Puheet pojalla polttelusta on kovat, mutta käytännössä tuskin kukaan tietää hänen pössytelleen.. Kuuluu näihin Porin paljon puhetta asiasta mutta teot olemattomat -"polttaja"ryhmään.. Oikeasti kannabista aktiivisesti käyttäväthän eivät järin asiasta huutele, koska nimenomaan heidän facebookkia ja puhelinta yms. saatetaan täälläpäin seurata suurempien kuvioiden selvittämiseksi..

      Lainaa

    28. Tulos: +11 (17 ääntä)
      sattuu jo lukee pelkästään otsikko feissarimokissa, joka sisältää sanan "tatuointi", kun tietää mitä on tulossa...

      Lainaa

    29. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Ite otin tänään kans tatskan ja oon niin ilone että otin sen ammattilaisella ! Näitä kattellessa ei voi muutaku ihmetellä et millä järjellä porukka antaa jonkun pilipalikaverin joka muka "on tehny jo aika kauan tatuointeja" tehä sen tai alkaa ite säheltää tatskansa kanssa :D Menisivät oikeesti sinne ammattilaiselle ottamaan sen tai varmistaisivat että se kaveri OIKEESTI osaa hommansa !

      Lainaa

    30. Tulos: -13 (13 ääntä)
      eikös kannabiksen lehti ole viisihaarainen?

      Lainaa

    31. kuningas alkoholi 15.8.2013 22:20
      Tulos: -26 (38 ääntä)
      mitä se ketään teistä liikuttaa mitä joku tonttu haluaa ihoonsa iskeä ja mistäkin syystä, idiootteja on ne ketkä muiden tekemisiä arvostelee.

      Lainaa

    32. Tulos: -3 (11 ääntä)
      murjantu: “oon tehny jo aika kauan tatuointeja” jees
      nojoo aik helmi :DDd

      Lainaa

    33. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Janika kulta, elämässä ihminen on joskus väärässä, toisinaan taas oikeassa. Sä olet nyt ihan V***N väärässä tässä.

      Lainaa

    34. Tulos: -18 (32 ääntä)
      eikö kenenkään muun mielestä tuo ylempi ole just nätti?

      Lainaa

    35. Tulos: +15 (21 ääntä)
      <3 Bodaava sydän

      Lainaa

    36. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Eniten ihmetyttää, että tällaisia kotitatskantekijöitä, joka on sekin liian hieno nimitys, on näin paljon liikkeellä. Mistä ihmeestä ne oikein tulee? Tuskin ihan vain neulaa, lankaa ja eyelineriäkään käyttää. Tosin lopputuloksesta päätellen ehkä...

      Lainaa

    37. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Jo otsikon nähdessä piti irvistää ja ei tarvinnut pettyä tälläkään kertaa... Tai no, miten sen nyt ottaa.. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa!

      Lainaa

    38. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Suosittelen näitä tatuioijia lämpimästi kaikille :D

      Lainaa

    39. Tulos: +16 (20 ääntä)
      “oon poltellu jo 12v asti” Ja sen kyllä huomaa..

      Lainaa

    40. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Ehdottomasti maailman rumin tatuointi... molemmat!!

      Lainaa

    41. Tulos: +17 (27 ääntä)
      kuningas alkoholi: mitä se ketään teistä liikuttaa mitä joku tonttu haluaa ihoonsa iskeä ja mistäkin syystä, idiootteja on ne ketkä muiden tekemisiä arvostelee.
      Noin elämässä yleensä ei ehkä huono mielipide, mutta mitä luulet että feissariMOKAT sivulla sitten tehdään? Käytkö paljon ruokablogeissa valittamassa että ei ruoka niin tärkeää ole, kirjoittaisivat politiikan tapahtumista? =)

      Lainaa

    42. Tulos: -17 (19 ääntä)
      tapauksen tietävä…: Karu totuus kun tuosta Jessestä on aivan toinen. Puheet pojalla polttelusta on kovat, mutta käytännössä tuskin kukaan tietää hänen pössytelleen.. Kuuluu näihin Porin paljon puhetta asiasta mutta teot olemattomat -”polttaja”ryhmään.. Oikeasti kannabista aktiivisesti käyttäväthän eivät järin asiasta huutele, koska nimenomaan heidän facebookkia ja puhelinta yms. saatetaan täälläpäin seurata suurempien kuvioiden selvittämiseksi..
      tuosta alkoin miettimään miten nämä ''aktiiviset'' poltteliat eivät jää kiinni vaikka ''aivosolut'' olisivat vuosien varrella lähteneet kävelemään?? halo???

      Lainaa

    43. Tulos: -1 (11 ääntä)
      Otsikon varmaan oli tarkoitus olla "Tatuoimisen ammattilainen" eikä "Tatuoinnin ammattilainen"?

      Lainaa

    44. Tulos: +16 (28 ääntä)
      shieeeet: tuosta alkoin miettimään miten nämä ”aktiiviset” poltteliat eivät jää kiinni vaikka ”aivosolut” olisivat vuosien varrella lähteneet kävelemään?? halo???
      Aivoni ovat täynnä vittua? Mitä helvettiä sä yrität sönköttää, onko viina tuhonnut aivosi?

      Lainaa

    45. Tulos: +22 (26 ääntä)
      Tässä on kyllä havaittavissa sellaista aitoa osaamattomuutta jossa on jo jotain niin rehellistä ja aitoa että se alkaa kääntymään mielenkiintoiseksi. Itse kutsun tätä taidesuuntausta "aitonaivismiksi". Erotuksena normaali naivismiin on, että naivismin harrastaja saattaa osata maalata ja omata koulutustaustaa. Mutta aitonaivisti ei kykene parempaan, mutta jollain oudolla tasolla tavoittaa jotain puhdasta ja viatonta. Näissä kummassakin on mielestäni jossain määrissä aitonaivismia. Aitonaivistilla ei ole maneereja ja siten kuvan tuottaminen on aina luovaa löytämistä. Esim. lasten piirustukset ovat usein aitonaivismia. (jo nimen etymologiankin mukaan.) Ja sanottakoon että maneerisesti tehty fantsu pääkallo tai tusina mustekala ei välttämättä ole näitä kummempi. Se on kuin tulostaisi kuvan pdf:stä.

      Lainaa

    46. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Mitä helvettiä tuo alempi tatuointi esittää?

      Lainaa

    47. Tulos: +4 (4 ääntä)
      eekoo: Kuulemma kannattaa laittaa seinälleen se kuva, josta tahtoo tehdä tatskan. Jos jaksaa sitä 2 vuotta katsoa kyllästymättä, niin silloin siitä kannattaa tehdä tatuointi. En tiedä testin toimivuudesta, mutta ehkä kahden vuoden harkinta-aika olisi voinut olla näille yksilöille hyväksi.
      Mulla oli eka kuva kuukauden jääkaapin ovessa. Nyt himottaisi ottaa toinen tatuointi näin 4 vuoden jälkeen. Paikkakin olisi tiedossa, mutta kuva hukassa, joten kun sopiva osuu kohdalle, tarttee testata sitä kaapin ovessa sen kuukauden tai enemmänkin. ja btw vaikka pihi ihminen olenkin, maksan ennemmin laadukkaasta työstä kun menen kaverin kaverille joka ei osaa edes tikku-ukkoa piirtää, Se tatuointi on kuitenkin loppuelämän kiinni ihossa.

      Lainaa

    48. Tulos: -10 (10 ääntä)
      miksi.: Löytään halolla päähän? Oonko ainoo joka ei oo kuullu moisesta sanonnasta? Nää tatuointimokat oon niin typeriä, mua säälittää noi ihmiset. Älkää tehkö niitä tatuointeja itse jos teistä ei siihen ole. Käykää luotettavalla ammattilaisella teetättämässä jos on pakko sellanen ottaa. Toki ammattilaisetki välillä ryssii mut silti. Ja toi “oon poltellu 12v asti”, ei. Ja Janika, ei. Naamapalmu.
      Yleinen sanonta. Ainakin Keski-Suomessa kuulee monesti halolla päähän sanontaa. Varsinkin mun suvussa on käytetty paljon :D

      Lainaa

    49. Tulos: +19 (23 ääntä)
      McKossu: Mitä helvettiä tuo alempi tatuointi esittää?
      Sydän jolla on viikset.

      Lainaa

    50. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Pilven polttamisessa haitallisinta on se, että hampuusit eivät OLE HILJAA SIITÄ.

      Lainaa

    51. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Kuvis 10+

      Lainaa

    52. Tulos: -7 (63 ääntä)
      keimo: Todennäköisesti on ihan ylpeä itestään, jos ei oo siihen mennessä tajunnut polttelua lopettaa. Ei niillä jäljellä olevilla aivosoluilla enää paljoo tarvii muusta maailmasta välittää.
      Pliis älä jaksa, ihan oikeesti. Ei polttelu tee kenestäkään tyhmää, vaan ihan ihmisestä on kiinni onko ns. "elämän koululainen" vai vähän fiksumpi. Monet hamppupäistä on ihan fiksua porukkaa, käy esim koulussa tai duunissa ja ymmärtää että tommonen uhoominen että "vittu oon kova jätkä poltan vitusti budii" on suht urpoa. Oikeestaan pajapiireissä noita keskenkasvusia pahiksia katotaan vähän säälien että voivoi, ehkäpä tuoki tosta vielä kasvaa. Itellä(22-v, poltellu nelisen vuotta, ammattitutkinto takataskussa) esim seuraavan 10 vuoden suunnitelma on kiertää maailma, muutaman kuukauden reissu kerrallaan, välissä tulla Suomeen duuniin tienaamaan seuraavaa reissua varten ja sitte joskus about kolmekymppisenä asettua alas sinne missä oon eniten tykänny olla, ehkä Suomeen, ehkä johonkin muualle. En yritä nyt väittää olevani mitenkään fiksumpi ku muut, vaan pointti oli selittää että ei pilvenpoltto tarkota automaattisesti että oot tyhmä ja laiska sossupummi joka tulee vaan loisimaan koko elämänsä jossain yksiössä päätyen lopulta katuojaan tai jotain. Mulle tulee aina niin paha mieli kun jengi yleistää kaikki pajapäät jotenkin huonommiksi ihmisiksi siks että joku ei-niin-fiksu pilveä polttava tyyppi tekee itestään pellen julkisesti. Plus, miten se ylipäätään voi haitata ketään niin kamalasti mitä toinen ihminen tekee omalla elämällään. Olen puhunut, kiitos ja anteeksi.

      Lainaa

    53. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Kannattaa opiskella lääkäriksi ja erikoistua ihotauteihin tai plastiikkakirurgiaan; siellä riittää laser- ja ihonsiirtohommia idioottien kasvettua aikuisiksi ja harkittua nahkansa kirjomista uudemman kerran. Halpa tatska vie useita tonneja rahaa poistuessaan hitaasti, tuskallisesti ja huonosti.

      Lainaa

    54. Tulos: +1 (3 ääntä)
      karpot: Hohhoijaa.. Ei mitään uutta auringon alla. Alemman tekijä oikein ylpeilee tekemällään sydämellä ja vääntyneellä renkaalla.Ylemmän tatuoinnin päälle sopisi oikein mallikkaasti esimerkiksi musta aukko -tatuointi, joka peittäisi koko paskan.
      Rengas? Missä?

      Lainaa

    55. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Sen kyllä huomaa, että on poltellu joo..

      Lainaa

    56. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Ittee vituttaa suunnattomasti ku eräs tuttu naisihminen päätti alkaa keräileen leimoja eikä vielä seitsemännenkään jälkeen tajunnu vaihtaa tatuoijaa, vaikka ne kaikki on niin saatanan rumia. Mutta kun en nyt viitsi mainita ettei tuu mielipahaa.

      Lainaa

    57. Tulos: 0 (14 ääntä)
      jepjep: Pliis älä jaksa, ihan oikeesti. Ei polttelu tee kenestäkään tyhmää, vaan ihan ihmisestä on kiinni onko ns. “elämän koululainen” vai vähän fiksumpi. Monet hamppupäistä on ihan fiksua porukkaa, käy esim koulussa tai duunissa ja ymmärtää että tommonen uhoominen että “vittu oon kova jätkä poltan vitusti budii” on suht urpoa. Oikeestaan pajapiireissä noita keskenkasvusia pahiksia katotaan vähän säälien että voivoi, ehkäpä tuoki tosta vielä kasvaa. Itellä(22-v, poltellu nelisen vuotta, ammattitutkinto takataskussa) esim seuraavan 10 vuoden suunnitelma on kiertää maailma, muutaman kuukauden reissu kerrallaan, välissä tulla Suomeen duuniin tienaamaan seuraavaa reissua varten ja sitte joskus about kolmekymppisenä asettua alas sinne missä oon eniten tykänny olla, ehkä Suomeen, ehkä johonkin muualle. En yritä nyt väittää olevani mitenkään fiksumpi ku muut, vaan pointti oli selittää että ei pilvenpoltto tarkota automaattisesti että oot tyhmä ja laiska sossupummi joka tulee vaan loisimaan koko elämänsä jossain yksiössä päätyen lopulta katuojaan tai jotain. Mulle tulee aina niin paha mieli kun jengi yleistää kaikki pajapäät jotenkin huonommiksi ihmisiksi siks että joku ei-niin-fiksu pilveä polttava tyyppi tekee itestään pellen julkisesti. Plus, miten se ylipäätään voi haitata ketään niin kamalasti mitä toinen ihminen tekee omalla elämällään. Olen puhunut, kiitos ja anteeksi.
      Kyllä se pössyttely vaan on idioottien hommaa. Jos ei kestä elämää selvinpäin vaan pitää "rentoutua" päihteiden avulla, en luokittele ko henkilöä kovinkaan älykkääksi - luki cv:ssä sitten kirurgi tai siivooja.

      Lainaa

    58. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Kannattaako a)tehdä itse ruma tatuointi johon ei jaksa panostaa (se kun on kuitenkin iholla ikuisesti) b)kertoa facebookissa että aikoo käyttää jatkossakin laitonta ainetta (joku vähemmän mukava ystävä tuosta vaikka vinkkaa poliisille että käykääpäs kattomassa sen asunnosta että löytyykö laittomia aineita) ???

      Lainaa

    59. Nuori menestyvä juristi 24.8.2013 2:11
      Tulos: -4 (8 ääntä)
      Siis kuka pelle juntti ottaa edes tatskan??! White trash...

      Lainaa

    60. Tulos: +5 (9 ääntä)
      mercii: Kyllä se pössyttely vaan on idioottien hommaa. Jos ei kestä elämää selvinpäin vaan pitää “rentoutua” päihteiden avulla, en luokittele ko henkilöä kovinkaan älykkääksi – luki cv:ssä sitten kirurgi tai siivooja.
      Kiinnostaa tietää, onko mercii koskaan juonut alkoholia? Yhtään huikkaa? Entä tupakkia maistanut? Ihan vaan mielenkiinnolla, en siis väitä kumpaankaan suuntaan, että oletko vaiko etkö. Ihmiset on vaan kautta aikojen aina jollain saaneet päänsä sekaisin, oli kyseessä sitten lailliset (alkoholi/tupakka/kivasieni pellolta poimittuna) tai laittomat (opiaatit, hamppu ymsyms) aineet. Itse en alkoholista niin välitä, koska jos sitä juo liikaa niin homma lähtee käsistä ja seuraavana päivänä ei ole mitään muistikuvaa siitä, että miksi polvessa on reikä tai miten on ylipäänsä päässyt kotia hengissä. Jos on poltellut ns. "överit" niin seurauksena on korkeintaan ollut närästys, kun on tullut syötyä liikaa. (Ja ihan btw, paino vihdoin noussut alipainosta normaalirajoille tämän avulla) Terv. Entinen syömishäiriöinen, nykyinen yliopisto-opiskelija

      Lainaa

    61. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Kiinnostaisi vielä tietää, onko Mercii juonu ikinä kahvia?? Kofeiini on päihde siinä, missä alkoholi ja kannabiskin... Entä sokeri? Addiktoivampi, kuin mikään edellisistä. Eiköhän suurin osa "rentoudu päihteiden avulla", ei siinä mitään väärää ole. En kyllä itsekään kannata pilvenpolttelua...

      Lainaa

    62. Tulos: -1 (1 ääni)
      : No ekassa tatskassa on se hyvä puoli, ettei tuota kyllä kannabiksen lehdeksi tunnista, ennemmin tulee joku syksyinen vaahteranlehti mieleen. Ei tartte tyypin tulevaisuudessa ehkä ihan niin paljoa hävetä!

      Lainaa

    63. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Siis MIKÄ toi alin on? Sydän halaamassa itseään?

      Lainaa

    64. Syötävä kesyhanhi 9.7.2020 12:58
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Idiots gonna idiot

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kannabis, kuva, tatuointi, sydän