Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Aito kopio

Osta Burberry. Halpa halpa!
Aito kopio

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 55 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1841 (1911 ääntä)
      Ei jessus.. onpas tytöllä ollu säästämistä että saa 20e kokoon :(

      Lainaa

    2. miinaharava 29.8.2013 3:17
      Tulos: +1781 (1797 ääntä)
      Nii, miks kukaa muka huijais netissä?

      Lainaa

    3. Tulos: -79 (363 ääntä)
      "Miks ne huijais" No ehkäpä siks että menee paremmin kaupaks ku laittaa jonkun suositun merkinn kopion...

      Lainaa

    4. turnipsitonttu 29.8.2013 3:46
      Tulos: +663 (705 ääntä)
      ripses on feikit. mut en luulekaa niitä aidoiks. (tai jotain). Mikä saa ihmisen niin sekaisin, että se kuvittelee merkkitavaroiden määrittävän hänen erinomaisuutensa verrattuna toisin. Ne pussukat on sitä paitsi rumia.

      Lainaa

    5. Tulos: +697 (727 ääntä)
      go: Ei jessus.. onpas tytöllä ollu säästämistä että saa 20e kokoon
      20dollaria on n.14.96euroo :)

      Lainaa

    6. Tulos: -91 (183 ääntä)
      Ite oon kiinasta tilannut laadukkaan feikkirolexin pari vuotta sitten, joka on vedettävä, ja toimii vielä hyvin vaikka en mokomaa käytäkään. Myös muuta kivaa kiinan markkinoilta löytäny ja jos pulittaa niistä "feikeistä" tuotteista enemmän kuin kympin tai pari niin alkaa jo saamaan laadukkaampaa tavaraa. Tosin myyvät myös hienoja sytkäreitä ja muuta erilaisempaa vekotinta suomen valikoimaan verraten. En ite enää jaksa paljoa meuhkata feikki vai aito asioissa mutta täytyy myöntää että ei tuota rolea kehtaa pitää vaikka eroja alkuperäiseen ei ole ulkoisesti :/

      Lainaa

    7. Tulos: -83 (145 ääntä)
      todellakin toivon että mirkan piti kirjoittaa 200dollaria... toisaalta en tiiä saako silläkkään rahalla aitoa muoti laukkua.

      Lainaa

    8. spöröspörö 29.8.2013 6:08
      Tulos: +207 (231 ääntä)
      Ajatellaanpas jos olisi ollut oikea laukku, heitän hatusta laukun hinnaksi 2000€ Hei katsokaa miten rikas olen, olen pari vuotta säästänyt tähän laukkuun. Minulla on varaa vaikka mihin (kunhan vain säästän tarpeeksi)

      Lainaa

    9. Kapteeni koukku 29.8.2013 7:05
      Tulos: -63 (139 ääntä)
      Ja laukkuhan olisi ollut erinomainen, jos olisi saanut pulittaa enemmän siitä samasta laukusta. Turhamaisten naisten logiikka on normaalia pahempaa.

      Lainaa

    10. Tulos: +19 (41 ääntä)
      "miks ne huijais?" :D http://anongallery.org/img/4848/go-on-the-internet-and-tell-lies.jpg

      Lainaa

    11. Puolikiero_savolainen 29.8.2013 7:43
      Tulos: +74 (152 ääntä)
      Puolisoni touhuja kun olen katsellut, niin esim. Huuto.netista löytää Guessin laukkuja, lompakoita jne., erittäin halvalla. Ja ovat aitoja, kun yleensä on aitoustodistukset ym.t mukana. Burberryn laukkua ei saa 20 € hintaan, sen minäkin tiedän. Eikä luiii vuitonia. Voi kun saiskin...

      Lainaa

    12. Tulos: +265 (279 ääntä)
      Hei Puolikiero Savolainen. Ostin Thaimaan torilta aidon Hugo Bossin vyön, siinä oli aitoustodistus mukana! Ja ei, ei se silti ole aito.

      Lainaa

    13. Tulos: +155 (157 ääntä)
      spöröspörö: Hei katsokaa miten rikas olen, olen pari vuotta säästänyt tähän laukkuun. Minulla on varaa vaikka mihin (kunhan vain säästän tarpeeksi)
      Ja monesti näillä ihmisillä ei edes ole varaa ostoksiinsa. Löytyy muotivaatteita, omenatuotteita ja ties vaikka mitä. Sekä tietty se tuhansien eurojen luottokorttivelka.

      Lainaa

    14. Puolikiero_savolainen 29.8.2013 8:16
      Tulos: +70 (94 ääntä)
      Hemuli: Hei Puolikiero Savolainen.Ostin Thaimaan torilta aidon Hugo Bossin vyön, siinä oli aitoustodistus mukana! Ja ei, ei se silti ole aito.
      Hei Hemuli! Kuitti Miamin myymälästä sen sijaan onkin hieman visaisempi väärentää. Sen lisäksi laukuista löytyy muita tekijöitä jotka erottavat aidon väärästä. Jos hyvännäköistä feikkiä kaipaa, ei tarvitse edes mennä kuin lahden yli Eestiin. Sieltä saa kaikkea.

      Lainaa

    15. Tulos: +166 (168 ääntä)
      Ja vaihteeks vakioargumentti: "Oot vaan kateellinen, koska..." Huoh. Kaikille laukun merkki ei merkkaa maata ja taivasta. Merkkilaukunkii omistava - tai siinä uskossa elävä - voi myös olla väärässä.

      Lainaa

    16. Tulos: +226 (234 ääntä)
      "Säästetty ja itketty". Onhan se aika rankkaa kun muutaman päivän röökirahat joutuu säästämään laukkuun, voi itku.

      Lainaa

    17. Tulos: +52 (76 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Puolisoni touhuja kun olen katsellut, niin esim. Huuto.netista löytää Guessin laukkuja, lompakoita jne., erittäin halvalla. Ja ovat aitoja, kun yleensä on aitoustodistukset ym.t mukana. Burberryn laukkua ei saa 20 € hintaan, sen minäkin tiedän. Eikä luiii vuitonia. Voi kun saiskin…
      Suomessa Burberryä pidetään hienona merkkinä mutta esim Briteissä ei niinkään. Luulin parin vuotta sitten olevani kovinkin tyylikäs Burberryn kaulaliinassani, kunnes mieheni suhteellisen suorasanainen serkku ohjeisti, että "only chavs wear Burberry"... Eli ei ihan yhtä arvostettu ole sielläpäin. Katsokaa vaikka heidän ebaystä niin £ 30 kyllä irtoaa burberryn laukku helpostikin.

      Lainaa

    18. Tulos: +82 (96 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Tulos: +5 (7 ääntä) Puolisoni touhuja kun olen katsellut, niin esim. Huuto.netista löytää Guessin laukkuja, lompakoita jne., erittäin halvalla. Ja ovat aitoja, kun yleensä on aitoustodistukset ym.t mukan
      Voi hyvänen aika... Guess ei ole mikään merkkituote siinä missä vaikka Burberry tai Louis Vuitton jne. :D Jostain syystä noussut arvoon täällä. Se on Jenkkilässä ihan halppismerkki (on lähinnä teinipissisten käytössä, yleensä ei heillekään kelpaa). Guessin laukut eivät ole laadukkaita (itekin omistan useamman kun kuvittelin ekalla Jenkkilän visiitillä että tämähän on löytö kun hinnat oli halpoja), eikä niihin kuulu aitoustodistuksia (jos sellainen on, se kertoo feikkiydestä). Nuo maksaa Jenkeissä ~30$ vähän toki mallista ja koosta riippuen. Sen hintaluokan kamoihin ei aitoustodistukset kuulu. :)

      Lainaa

    19. Tulos: +18 (18 ääntä)
      njoo: todellakin toivon että mirkan piti kirjoittaa 200dollaria… toisaalta en tiiä saako silläkkään rahalla aitoa muoti laukkua.
      Pikemminkin 2000 euroa http://fi.burberry.com/store/womens-bags/bowling-bags/

      Lainaa

    20. Tulos: +117 (127 ääntä)
      Puolikiero Savolainen, Guess ei ole mikään kovin arvostettu merkki, vaikka ihmeellisen paljon hintaa tuotteisiin on lätkäisty. Ja Burberryyn verrattuna halpakin. Tietämättömille tiedoksi, että Burberryn nahkalaukut maksavat yli 1000 euroa. Mutta tosiaan, miten 20 dollarin laukkuun on joutunut säästämään vaikka kuinka kauan?

      Lainaa

    21. Tulos: -51 (73 ääntä)
      ööö okei Mirka on vähän yksikertanen, mut Isabel on pelkästään rasittava kusipää. En ite ainakaa jaksas nähä sitä vaivaa et rupeisin facebookissa haastaa riitaa. jos mun kaveri ois ostanu feikkilaukun...

      Lainaa

    22. Tulos: +164 (168 ääntä)
      Mitä helvettiä "netis on halpaa, voin näyttää pari sivuu" -> "mistä tilasit" -> "ei kuulu sulle"

      Lainaa

    23. Tulos: -29 (49 ääntä)
      minävaan: Mitä helvettiä “netis on halpaa, voin näyttää pari sivuu” -> “mistä tilasit” -> “ei kuulu sulle”
      no jotkut on tollasii kusipäit jotka ei niinku vaa voi paljastaa ! kokemusta on

      Lainaa

    24. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Neiti puhuu itsensä pussiin koko ajan. :D

      Lainaa

    25. Tulos: +22 (28 ääntä)
      njoo: todellakin toivon että mirkan piti kirjoittaa 200dollaria… toisaalta en tiiä saako silläkkään rahalla aitoa muoti laukkua.
      Paitsi, että 200 dollaria on "vain" vajaa n. 150e ja Aidot Burberryt vähintään jonkun 600e, isommat laukut jostain tonnista ylöspäin. Mitä katselin netistä, niin oli siellä myös 3000e laukkuja.

      Lainaa

    26. Tulos: +89 (89 ääntä)
      Voi Mirka-parkaa! Täysi-ikäisyys kolkuttelee ovella ja tuo taatusti tullessaan vielä monta vastaavaa tilannetta. Epämääräiset nettikaupan pitäjät, käytettyjen autojen kauppiaat ja verkostomarkkinoijat nauravat ja hierovat karvaisia käsiään törmätessään lempi-ihmistyyppiinsä. "Miks ne huijais?"

      Lainaa

    27. Tulos: +129 (131 ääntä)
      Tästä puuttuu loppu. Tämä keskustelu jatkui muuten myöhemmin näin: - miks ne huijais? - et ne saa sun rahat? luuletko et olisit ostanu jonkun random kiinalaisen laukun joltain random kiinalaiselta sivulta jos se ei olis ollu "burberry"? ne houkuttelee sut sillä merkillä - iha sama tää mun on kuitenki aito - no sehän nähään kun tuot sen kouluun - en kyl tuo kouluun näin arvokasta laukkua pidän tän omana aarteena

      Lainaa

    28. Tulos: +27 (61 ääntä)
      Mitä väliä sillä on, minkämerkkinen laukku on? Mahtuuko Burberryyn enemmän meikkiä kuin "feikkiin" vai miksi se on parempi?

      Lainaa

    29. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Asun Briteissa eika taallakaan Burberryn laukkua uutena tuolla hinnalla saa. Tsekkaa vaikka hintavertailua varten niisen uk:n nettisivuja. Ne on arvokkaita laukkuja. Sen sijaan ostib alkukesasta _kaytetyn_ Ted Bakerin laukun 25 punnalla. Se kaipasi pienta laakarikayntia, mutta huollon jalkeen oli kuin uusi. Loytojakin voi siis tehda, mutta eikohan tassa tapauksessa ole paskan myyneet.

      Lainaa

    30. Tulos: +36 (48 ääntä)
      Käytettynä voi saada hyvinkin kivaan hintaan -ostin jostain kirpparin alennusmyynnistä parinsadan merkkifarkut eurolla. Mutta uutena ei kyllä saa järkihinnoin kuin ehkä alepan muovipussin... Merkkiveskoissahan olisi joku järki jos ne tosiaan olisivat kestäviä ja pysyisivät vuosikaudet hyvinä, mutta eihän niin ole. Varsinkin juuri Burberryt ja muut joita ei suinkaan myydä edes varakkaille ihmisille vaan pöhköille jotka ottavat vaikka pikavipin näyttääkseen varakkailta valmistetaan samoissa kiinalaisissa tehtaissa kuin ne kopiotkin. Usein tosiaan vielä samassa tehtaassa. Jos yhtään osaa ommella niin kassin sipaisee vartissa; suoraa saumaahan se vain on. Saa sitten vaikka joka mekkoon sopivan -ja kestää paljon paremmin kun on tehty edes vähän huolella.

      Lainaa

    31. Tulos: +14 (14 ääntä)
      siitä vähä aitoja laukkuja http://ee.burberry.com/store/womens-bags/shoulder-bags/

      Lainaa

    32. Tulos: +52 (60 ääntä)
      jarmo666: siitä vähä aitoja laukkuja http://ee.burberry.com/store/womens-bags/shoulder-bags/
      Kun kattoo noita hintoja niin en osaa sanoa kumpi on tyhmempi, se joka maksaa noista aidoista täyden hinnan vai se, että luulee saavansa aidon parillakympillä. Taidan kallistua ensimmäiseen.

      Lainaa

    33. Puolikiero_savolainen 30.8.2013 8:20
      Tulos: +27 (43 ääntä)
      RouvaP: Voi hyvänen aika… Guess ei ole mikään merkkituote siinä missä vaikka Burberry tai Louis Vuitton jne. Jostain syystä noussut arvoon täällä. Se on Jenkkilässä ihan halppismerkki (on lähinnä teinipissisten käytössä, yleensä ei heillekään kelpaa). Guessin laukut eivät ole laadukkaita (itekin omistan useamman kun kuvittelin ekalla Jenkkilän visiitillä että tämähän on löytö kun hinnat oli halpoja), eikä niihin kuulu aitoustodistuksia (jos sellainen on, se kertoo feikkiydestä). Nuo maksaa Jenkeissä ~30$ vähän toki mallista ja koosta riippuen. Sen hintaluokan kamoihin ei aitoustodistukset kuulu.
      Voi hyvänen aika itsellesi.. Siis, kuka täällä puhui missään vaiheessa jostain "arvostuksesta" tai laatumerkeistä. Kirjoitin, että huuto.netista löytyy halvalla Guessin kamoja. Tuollainen ylimielinen kommentointi "Guessiko muka laatua" on naurettavaa! Jos laukun kantaja pitää merkistä ja laukusta, niin so what. Eli menetkö Kamppiin ja maksat laukusta 200 € vai menetkö huuto.nettiin ja ostat USA:sta tuotuna saman laukun 60 €. Siitä oli kyse. Ja pahoittelen, että ilmaisin itseäni hieman kehnosti. En tarkoittanut aitoustodistusta, esim. sellaista, jonka saa, jos ostaa vaikka vanhan aseen tai historiallisen kolikon, vaan juuri kuitteja ja orkkis-lappuja, jotka roikkuvat laukuista.

      Lainaa

    34. Tulos: +42 (52 ääntä)
      Minusta ihmisen pitää olla kyllä melkoisen tyhmä jos maksaa maltaita merkistä. Valitettava tosiasiahan kun on, että ne merkkituotteet tehdään ihan samoissa hikipajoissa kuin henkkamaukat ja muut vastaavat. Länttästään hienot merkit vaan kiinni ja hintalappuun nelinumeroinen summa ja eikös idiootit jonota setelit kourassa statussymboleitaan. Naurettavaa touhua sanon minä. Että se, joka maksaa 2000e laukusta on toki varoissaan, mutta myös s----nan tyhmä :)

      Lainaa

    35. Tulos: -10 (24 ääntä)
      Epäilen vahvasti että tämä "Mirka 17v" on oikeasti Johanna Tukiainen.

      Lainaa

    36. Tulos: +13 (27 ääntä)
      jos se näyttää samalta ku aito ja se vielä luulee että se on aito, ni antaa luulla vaan. on saanu halvalla sellasen laukun ku on halunnu, joten miks meitä kiinnostaa onko jollain aito vai feikki laukku. ite ostan kaikki tavarat/vaatteet/astiat kaikki kirpparilta, ja tasan tarkkaan tiiän että ne on kopioita, mut mitä välii. ostan ku on halpoja. en ikinä suostus ostamaan aitoa, koska ne niin kalliita. silti ne mun kopiot näyttää ihan samalta ku aidot, joten miks vaivautusin.

      Lainaa

    37. Tulos: +11 (19 ääntä)
      "Miks ne huijais?" Käsi sydämelle, miksi ne huijaavat. Rahan takia ja koska osa väestä on aivottomia.

      Lainaa

    38. Tulos: +18 (18 ääntä)
      aarggh "Ostin kahden tonnin laukun kahdellakymmenellä dollarilla. On varmasti aito, koska miks ne huijais?". Toisaalta, miks 17 v. haluaa ihan törkeän kalliin laukun? Luulis että a)ei saa sellasia rahoja kokoon vaikka mitä yrittäis jos vanhemmat ei ole överirikkaita ja itse lellitty ja b)normaalilla 17 vuotiaalla on muitakin rahan käyttökohteita, jotka eivät vaadi ihan järjetöntä säästöä ja raha menee ennemmin niihin. Itselläni oli 17 vuotiaana käytössä parhaimmillaan 80e/kk. Ja hyvin kelpas peruskauppojen laukut, samoin kuin muillekkin ikäisilleni.

      Lainaa

    39. Tulos: -10 (14 ääntä)
      halvimmatki bulberryt on jotain 600e, useimmat yli tonnin. 20e netistä on ollut kyl loistodiili. Onhan tossa pieni todennäköisyys et joku eio tienny sen arvoa ja myyny halvalla ;)

      Lainaa

    40. Tulos: +3 (35 ääntä)
      Toosa: Minusta ihmisen pitää olla kyllä melkoisen tyhmä jos maksaa maltaita merkistä. Valitettava tosiasiahan kun on, että ne merkkituotteet tehdään ihan samoissa hikipajoissa kuin henkkamaukat ja muut vastaavat. Länttästään hienot merkit vaan kiinni ja hintalappuun nelinumeroinen summa ja eikös idiootit jonota setelit kourassa statussymboleitaan. Naurettavaa touhua sanon minä. Että se, joka maksaa 2000e laukusta on toki varoissaan, mutta myös s—-nan tyhmä
      Kyllä mä olen itselleni useammankin "laatumerkkituotteen" ostanut... Michael Korsia, LampGustafia, Louis Vuittonia, Guessia, DKNY... En koskaan luotolle. Kyllä ne on suoraan tililtä veloitettu. Olen täysin keskivertoluokkainen ihminen, en varoissani. Satun vain säästämään näihin eikä ne oo mulle mitenkään imagon nostattamista varten koska en niitä esittele avoimesti mitenkään (muuta kuin tässä mainitsemalla). Jos lähdetään siitä niin ne ei ole mitään henkkamaukkatuotetta, toki valmistetaan osittain varmasti samoissa pajoissa, mutta esimerkiksi Louis Vuittonia tehdään myös Euroopassa. Ei ne aasialaiset kaikkee ehdi valmistamaan vaikka ne kansoittaakin suuren osan tästä maapallosta. Jokaisella on huvinsa johon rahoittaa, jotkut autoihin, jotkut musiikkiin, jotkut laatuun yms. Mut kaikkii niit yhdistää sama asia: HARRASTUS.

      Lainaa

    41. Tulos: +20 (46 ääntä)
      Suomi24: Olen täysin keskivertoluokkainen ihminen, en varoissani. Satun vain säästämään näihin eikä ne oo mulle mitenkään imagon nostattamista varten
      Miksi keskiluokkainen ihmien sitten haluaa ostaa noin kalliita laukkuja, jos ei statussymboliksi? Mikäli et käytä ko. laukkuja imagesyistä, 20 euron laukkuhan ajaisi täysin saman asian.

      Lainaa

    42. Tulos: +10 (12 ääntä)
      go: Ei jessus.. onpas tytöllä ollu säästämistä että saa 20e kokoon
      Ei vaan 20 dollaria eli joku reilu 15 euroa xD

      Lainaa

    43. Säästöä 1.9.2013 6:03
      Tulos: +27 (29 ääntä)
      Hei katsokaa miten rikas olen, olen pari vuotta säästänyt tähän laukkuun. Minulla on varaa vaikka mihin (kunhan vain säästän tarpeeksi)
      Mistä lähtien säästäminen on ollut huono asia?

      Lainaa

    44. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Nojaa, on itsellänikin yhdet aivan tolkuttoman kalliit kengät (siis omasta mielestäni kalliit -hinta ei kuitenkaan ole nelinumeroinen). Mutta hiton hyvät ovat ja olen kuusi vuotta pitänyt melkein päivittäin (ja kävelen vielä paljon) -nyt alkavat viimein hajoilla ja olen jo alkanut säästää uusia samanlaisia varten. Mukavat, pukevat, tyylikkäät ja ennenkaikkea kestävät melkein mitä tahansa (sillä hinnalla toki syytä onkin). Äitini opetti ettei köyhän kannata ostaa halpaa -noissa Burberry yms releissä ketuttaa nimenomaan se että hinnasta huolimatta laatu on ihan mitä sattuu -ja silti ostetaan koska rikkaalta näyttäminen on tärkeämpää kuin toimivuus. Miksi yleensä pitäisi näyttää rikkaalta? On tietysti elämänlaatukysymys että on varaa kunnollisiin lämpimiin kenkiin, mutta mistä lähtien pröystäily on ollut hyvästä? Miksi on niin ihmiselle kuin kassillekin arvostetumpaa olla turha ja kallis kuin vaatimaton mutta tarpeellinen?

      Lainaa

    45. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Kapteeni koukku: Ja laukkuhan olisi ollut erinomainen, jos olisi saanut pulittaa enemmän siitä samasta laukusta. Turhamaisten naisten logiikka on normaalia pahempaa.
      Pointti onkin kenties siinä, että se feikki _ei_ole sama laukku. Se on tehty eri materiaaleista eri paikassa ja huomattavasti halvemmalla hinnalla, todennäköisesti ns. hikipajassa. Välttämättä se ei ole edes saman näköinen, vaikka jotkut hyvin uskottavia feikkejä valmistavatkin. Yhtä kestävä ei ainakaan, väärennökset tehdään toisinaan niin halvalla etteivät kestä postista kotiin asti ehjinä. Jos tahtoo tukea hikipajoja saamatta rahalleen juuri mitään vastineeksi, niin eihän siinä feikissä sitten mitään vikaa ole...

      Lainaa

    46. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Okei, en itse ymmärrä sitä, että täysin keskituloiset ihmiset pistävät kuukausipalkkansa suuruisia summia yhteen käsilaukkuun, mutta toisaalta en ymmärrä myöskään niitä ihmisiä jotka väittävät, että luksusbrändien tuotteet ovat ns. "samaa kamaa" halpaketjujen tuotteiden kanssa. Siinä on syytäkin miksi kahdella samannäköisellä tuotteella saattaa olla hyvin erinäköiset hintalaput. Jos lähdetään ihan siitä yksinkertaisesta faktasta, että jos ostat esim. parinkympin laukun feikkinä netistä, se on aivan varmasti tehty tehdastuotantoja jossain halvan tuotannon maassa. Nuo kopiotuotteet tai halpojen ketjuliikkeiden "nahkalaukut" ja "nahkatakit" esimerkiksi ovat yleensä polyuretaania, eli muovia. Siitä ei tarvitse nostaa hintaa kuin satasen/parinsadan paikkeille, kun saa jo tuotteen joka on aitoa nahkaa, vaikka ei sitten olisikaan tunnettu brändi. Laatu on jo huomattavasti parempi kuin halpatuotteissa, ja nahkatuote voi hyvin pidettynä parhaimmillaan kestää aikaa vuosikymmeniä ja jopa kaunistua vanhetessaan ja patinoituessaan. Alkuperäkään ei ole välttämättä niistä halpatuotantomaista. Sitten jos maksat laukustasi sadoista eurosta niihin tuhansiin, maksat materiaalin ja laadun lisäksi suurimmaksi osaksi designista ja tunnetusta brändistä.
      Suomessa Burberryä pidetään hienona merkkinä mutta esim Briteissä ei niinkään. Luulin parin vuotta sitten olevani kovinkin tyylikäs Burberryn kaulaliinassani, kunnes mieheni suhteellisen suorasanainen serkku ohjeisti, että “only chavs wear Burberry”… Eli ei ihan yhtä arvostettu ole sielläpäin. Katsokaa vaikka heidän ebaystä niin £ 30 kyllä irtoaa burberryn laukku helpostikin.
      Pääsyy miksi luksusbrändien, kuten juuri Burberryn ja Louis Vuittonin arvostus on laskenut on juuri se, että niiden kopiointi on yleistynyt. Tietynlaisilla ihmisillä ruutuhuivin roikkuminen kaulassa aiheuttaa automaattisesti mielikuvan feikkiydestä ja halventaa brändin imagoa. Tuolla £30 irtoaakin juuri helposti kopioburberry. Aitoa ei tuolla hinnalla saa varmasti ebaystäkään. P.S. esimerkiksi Cambridgen herttuatar Catherinella on nähty Burberryn trenssitakki. Katea ylistetään monelta taholta yhdeksi maailman tyylikkäimmistä tunnetuista naisista, joten voisi sanoa, että taitaa se aito Burberry siellä synnyinjuurillaankin olla kuitenkin nostamassa taas arvostustaan.

      Lainaa

    47. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Mirkalle tiedoksi: katso laukun saumakohtiin - jos kuviot eivät ole saumoissa linjassa, laukku ei ole aito.

      Lainaa

    48. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Voi hyvänen aika itsellesi.. Siis, kuka täällä puhui missään vaiheessa jostain “arvostuksesta” tai laatumerkeistä. Kirjoitin, että huuto.netista löytyy halvalla Guessin kamoja. Tuollainen ylimielinen kommentointi “Guessiko muka laatua” on naurettavaa! Jos laukun kantaja pitää merkistä ja laukusta, niin so what. Eli menetkö Kamppiin ja maksat laukusta 200 € vai menetkö huuto.nettiin ja ostat USA:sta tuotuna saman laukun 60 €. Siitä oli kyse. Ja pahoittelen, että ilmaisin itseäni hieman kehnosti. En tarkoittanut aitoustodistusta, esim. sellaista, jonka saa, jos ostaa vaikka vanhan aseen tai historiallisen kolikon, vaan juuri kuitteja ja orkkis-lappuja, jotka roikkuvat laukuista.
      No hard feelings. :) Kunhan totesin. Ostakoon kukin mistä pitää, olenhan itsekin Guessiin sortunut (ihan kolmin kappalein ja tuliaiseksikin olen yhden kantanut) kun luulin että onpa löytö kun hintaa oli vain sen 30$ molemmin puolin. Ei se ollut löytö. Se oli sen laukun ihan normihinta. Uskomatonta että täällä joku on valmis maksamaan noinkin huonosta laadusta 200€ tai edes sen 60€ (joka on ylihintaa). Vaan kai jokainen ostaa jotain, jota joku muu ei ymmärrä. Kävihän mullakin mielessä että sillähän tienaisi reissurahat kun toisi noita matkalaukullisen vaikka kerran vuoteen. Vaan enpä jaksanut nähdä vaivaa. Todellakaan. Ei varmaan mene kauaa että täälläkin väki alkaa ymmärtää että ei ole hienoa käyttää kamppeita joissa lukee joku mukahieno bränsi (tai logo) kissan kokoisilla kirjaimilla että kaikki varmasti huomaavat.

      Lainaa

    49. Ei voi tietää 3.9.2013 13:37
      Tulos: +15 (19 ääntä)
      jos se näyttää samalta ku aito ja se vielä luulee että se on aito, ni antaa luulla vaan. on saanu halvalla sellasen laukun ku on halunnu, joten miks meitä kiinnostaa onko jollain aito vai feikki laukku. ite ostan kaikki tavarat/vaatteet/astiat kaikki kirpparilta, ja tasan tarkkaan tiiän että ne on kopioita, mut mitä välii. ostan ku on halpoja. en ikinä suostus ostamaan aitoa, koska ne niin kalliita. silti ne mun kopiot näyttää ihan samalta ku aidot, joten miks vaivautusin.
      Kannattaa ostaa aito, eikä piraattikopio, jos ei halua tukea rikollisia. TV:stä tuli äskettäin dokumentti, jossa kerrottiin, että piraattibisnestä tuotteesta riippumatta pyörittävät samat tyypit. Jonkin laukun tai kellon aitoudella ei kovin suurta merkitystä kai ole, mutta piraattikopioina myydään myös lentokoneen osia ja lääkkeitä. Tuote näyttää samalta kuin alkuperäinen, siinä on kaikki tarvittavat todistukset, mutta se ei silti vastaa alkuperäistä. Ohjelmassa oli hyviä esimerkkejä: luotettavalta kuulostavasta nettiapteekista ostettu lääke oli myrkyllistä, kun lääkkeen raaka-aineeksi oli otettu sopivan väristä jauhetta kaivoksen jätekasasta.

      Lainaa

    50. Tulos: +6 (8 ääntä)
      turnipsitonttu: ripses on feikit. mut en luulekaa niitä aidoiks. (tai jotain).Mikä saa ihmisen niin sekaisin, että se kuvittelee merkkitavaroiden määrittävän hänen erinomaisuutensa verrattuna toisin.Ne pussukat on sitä paitsi rumia.
      Kaikki nämä ylihinnoitellut pussukat ovat ihan hemmetin rumia.

      Lainaa

    51. Pilkunviilaaja 5.9.2013 21:40
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      Oon kans päässyt naureskelemaan kun joku kerran eräällä foorumilla selitti sukulaisen tuoneen Kiinasta AIDOT Ugg saappaat hintaan 30e... Vuosia Kiinassa asuneena voin kertoa että feikit, edes outlet myymälöistä ei tuolla hinnalla saa.

      Lainaa

    52. Law of Fashion 15.9.2013 14:02
      Tulos: +16 (22 ääntä)
      Ei voi tietää: Kannattaa ostaa aito, eikä piraattikopio, jos ei halua tukea rikollisia. TV:stä tuli äskettäin dokumentti, jossa kerrottiin, että piraattibisnestä tuotteesta riippumatta pyörittävät samat tyypit. Jonkin laukun tai kellon aitoudella ei kovin suurta merkitystä kai ole, mutta piraattikopioina myydään myös lentokoneen osia ja lääkkeitä. Tuote näyttää samalta kuin alkuperäinen, siinä on kaikki tarvittavat todistukset, mutta se ei silti vastaa alkuperäistä.
      Aamen! Moni idiootti on sitä mieltä, että "ihan tyhmää ostaa aito laukku ku feikin saa parilla kympillä, tää on ihan sama laukku". Näiltä jää myös huomaamatta se FAKTA, että maailman tuoteväärennösbisnestä pyörittää järjestäytynyt rikollisuus. Tuoteväärennökset ovat yksi keino, jolla järjestäytynyt rikollisuus kerää varoja esim. terrorismiin, huumekauppaan ja ihmiskauppaan. Summa summarum: jos hyväksyt tuoteväärennökset, hyväksyt myös terrori-iskut, huumekaupan ja ihmiskaupan. Siinä on jokaiselle miettimistä. Ja nyt kun joku varmaan mietiskelee perusteita väitteilleni, niin kehotan tutustumaan esim. suomalaisiin ja amerikkalaisiin immateriaalioikeudellisiin teoksiin, Finnwatchin raportteihin, maailman tullijärjestön raportteihin sekä Suomen Anti-Piratismi -yhdistykseen. Kirjoitin aiheesta graduni, joten satun tietämään.

      Lainaa

    53. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Himoittu ja itketty ja SÄÄSTETTY. 20 euron laukku. Säästi euron kuussa?

      Lainaa

    54. ammattilainen 28.7.2018 14:56
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Sannni: Käytettynä voi saada hyvinkin kivaan hintaan -ostin jostain kirpparin alennusmyynnistä parinsadan merkkifarkut eurolla. Mutta uutena ei kyllä saa järkihinnoin kuin ehkä alepan muovipussin… Merkkiveskoissahan olisi joku järki jos ne tosiaan olisivat kestäviä ja pysyisivät vuosikaudet hyvinä, mutta eihän niin ole. Varsinkin juuri Burberryt ja muut joita ei suinkaan myydä edes varakkaille ihmisille vaan pöhköille jotka ottavat vaikka pikavipin näyttääkseen varakkailta valmistetaan samoissa kiinalaisissa tehtaissa kuin ne kopiotkin. Usein tosiaan vielä samassa tehtaassa. Jos yhtään osaa ommella niin kassin sipaisee vartissa; suoraa saumaahan se vain on. Saa sitten vaikka joka mekkoon sopivan -ja kestää paljon paremmin kun on tehty edes vähän huolella.
      Juu, suoraa saumaahan sen :D Jos kauppakassia meinaa niin totta, sellaisen sipaisee vartissa suorine saumoineen, mutta ei sitä kyllä ilman taitoa ja aikaa oikeaa laukkua vartissa tehdä. Siinä on muutakin kuin suoraa saumaa.

      Lainaa

    55. Nerokas kissa 24.11.2020 14:41
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Mokan paras kohta: -...pakko olla feikki -ripses on feikit -"lähtee mukaan provoon puheenaiheenvaihtamisyritykseen" ... -kysyy maata ja sivua -ei kuulu sulle ,,, Järjen jättiläisest asialla.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Burberry, laukku, feikki, kopio, kiinalainen, halpa, aito