Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 155

Torju salamat tisseillä.
Sekalaisia, osa 155

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 67 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1032 (1072 ääntä)
      "pliis" on suomea? okei :D

      Lainaa

    2. Eero Tikka 18.7.2013 2:32
      Tulos: +844 (886 ääntä)
      Tuo itkevän vauvan kommentti on aika osuva. 'Kommentoi, pliis!' Ja hyvä ylläpito, kun laitoitte Petralle väriksi pinkin, ettei siltäkin olisi tullut itku. P.S. Miten musta tuntuu, että ne, joilla on kaikkein tyhmimmät nimet (ks. Damppu), myös ovat niitä kaikkein tyhmimpiä?

      Lainaa

    3. Tulos: -23 (167 ääntä)
      yy :( mäkin haluun pinkit hanskat

      Lainaa

    4. Tulos: +342 (370 ääntä)
      Isot on ongelmat Petralla...

      Lainaa

    5. Tulos: +240 (256 ääntä)
      No mutta, eihän sitä konetta kannata syödä jos se on Windows josta puuttuu virtajohto....

      Lainaa

    6. Tulos: +189 (237 ääntä)
      Kumitissit poing poing

      Lainaa

    7. Tulos: +230 (276 ääntä)
      Onkohan ihan varma et Petra on 20v?!!

      Lainaa

    8. leijuvattissit 18.7.2013 3:32
      Tulos: +235 (261 ääntä)
      Petra muuttakoon sitten Japaniin.

      Lainaa

    9. Tulos: -58 (278 ääntä)
      Pystyn kyllä jotenki samaistuun Petraan :c Just Aasiassa kun asuu jonkun aikaa niin tottuu ja tykästyy kaikkeen sellaseen söpöön ja tyttömäisiin tavaroihin. Täällä päin maailmaa tyyli on niin paljon simppelimpi ja väritkin on melko maanläheisiä tai väärällä tavalla räikeitä, niinku keltaset tiskihanskat tai Fiskarsin oranssit jutut. Tosin tykkään kyllä kummastakin tyylistä, siis simppelistä mutta kans vaaleenpunasesta ja söpöstä!

      Lainaa

    10. Tulos: +75 (111 ääntä)
      pakko tulla kommentoimaan, suomessa saa pinkkejä siivoushanskoja,kulkevat vaan tutkimus hansikkaat" nimellä. kelpaavat hyvin siivoukseen tai ruuan tekoon kertakäyttö systeeminä. harmillisesti en sit tiiä onko niitä mahollista saada muualta kun tukusta T:ollut töissä niin ravintolassa,siivoojana että vanhusten hoitajana.

      Lainaa

    11. Tulos: +233 (239 ääntä)
      Ja on saatavilla ihan kumihanskoja pinkkejä, ihan niitä siivoushanskoja tuolta lähimarketistakii... ja sitten on vielä semmosia missä on kaikenmaailman härsylöitä ja hömpötyksiä, että kannattas ehkä volinan sijaan lähtee kauppaan.

      Lainaa

    12. Tulos: +230 (238 ääntä)
      Petralle ja njoolle: Ihan Anttilasta sattui löytymään perinteiset siivoukseen ja tiskaamiseen soveltuvat kumihanskat. Ovat juuri samanlaista materiaalia kuin perinteiset keltaiset. Ja näin saa isokin mies olla söpö kotitöissä :]

      Lainaa

    13. siivoushirmu 18.7.2013 7:44
      Tulos: +50 (66 ääntä)
      Viledalta saa pinkkejä talouskäsineitä! http://www.vileda.fi/fi/products/show/2657/960 Turha luistaa kotitöistä jatkossa!

      Lainaa

    14. Tulos: +166 (182 ääntä)
      Mulla oli joskus pinkit siivoushanskat. Ei se siivoaminen yhtään sen hohdokkaampaa niiden kanssa ollut.

      Lainaa

    15. Tulos: +29 (69 ääntä)
      Damppu???! nyt on kyllä nimellä raiskattu yksilö :D olkoonkin vaikka vaan lempinimi, niin silti heräs ajatus, että "jaaha".... Ja kyllä, kiinnitin ennen mokaa huomiota kirjoittajan nimeen, joten deal with it.

      Lainaa

    16. Tulos: +23 (37 ääntä)
      Pinkkejä siivoshanskoja saa ihan tavallisista ruokakaupoista..

      Lainaa

    17. King Inkrabbit 18.7.2013 10:39
      Tulos: +97 (103 ääntä)
      Sitä hetkeä odottaessa, kun Janita menee kysymään elektroniikkaliikkeen kassalta virtajohtoa "Windows XP'seensä"..

      Lainaa

    18. Tulos: +21 (31 ääntä)
      http://yle.fi/uutiset/pissis_sanoo_pliis_mutta_onko_se_suomea/6435928 Ei näköjään täysin kaukaa haeuttu tuo tuo pliis on suomenkieltä, ei vielä mut voi joskus olla. Mihin tää maailma menee.

      Lainaa

    19. Tulos: +52 (70 ääntä)
      Damppu .____. Bitch please. Anteeks tarkoitan tietysti Pliis.

      Lainaa

    20. Tulos: -8 (16 ääntä)
      pls

      Lainaa

    21. Tulos: +4 (44 ääntä)
      FM-tiimi oli sentään kiltti ja valitsi oikeantapaisen värin Petran ruutuun ^^

      Lainaa

    22. Tulos: -20 (36 ääntä)
      Hei, ton piti olla ihku smaili eikä mitään nuolia. -.-

      Lainaa

    23. Tulos: +29 (61 ääntä)
      Minuakin vituttaa Suomessa sama asia kuin Petraa. Kehitysmaissa saattaa olla nälänhätää ja ihmisoikeusongelmia, mutta ei sentään mitään noin suuria ongelmia kuin Suomessa.

      Lainaa

    24. Tulos: -10 (34 ääntä)
      Piti pari kertaa lukea tuo Petran teksti, kunnes tajusin, että minulla on isompia ongelmia ja en suuremmin pidä pinkistä:D T: Petra 20v.

      Lainaa

    25. Tulos: -25 (61 ääntä)
      Bean: Onkohan ihan varma et Petra on 20v?!!
      Anteeks mut miks 20v ei vois tykätä pinkistä? Ei oo mikään universaali totuus et "pinkki on vaan pikkutyttöjen väri". Enkä ymmärrä mitä mokaa tossa Petran jutussa muutenkaan oli. Onhan se kivempi jos tuotteissa ois enemmän värivalikoimaa ja kivat värit piristää. Mutta kyllä Suomestakin niitä pinkkejä löytyy, ei vaan ihan joka kaupasta. Ja kyllä nykyään melkeen kaikkee löytyy myös pinkkinä, sen käyttö tuotteissa on selvästi lisääntyny lähivuosina.

      Lainaa

    26. Tulos: +46 (76 ääntä)
      Vai sekö tossa Petran jutussa oli ongelma et maailmassa on suurempiakin ongelmia? Eihän tossa nyt siitä ole kyse, että toi ois Petran mielestä maailman suurin ongelma. Ihan ku te ette koskaan harmittelis mitään muuta ku nälänhätää, syöpää ja muita suuria ongelmia. Senkin tekopyhät ihmiset.

      Lainaa

    27. Tulos: +28 (48 ääntä)
      Jooh: Vai sekö tossa Petran jutussa oli ongelma et maailmassa on suurempiakin ongelmia? Eihän tossa nyt siitä ole kyse, että toi ois Petran mielestä maailman suurin ongelma. Ihan ku te ette koskaan harmittelis mitään muuta ku nälänhätää, syöpää ja muita suuria ongelmia. Senkin tekopyhät ihmiset.
      Ei, se ei ollut idea.

      Lainaa

    28. Sillälailla 18.7.2013 13:12
      Tulos: +20 (36 ääntä)
      Damppu. Nomen est omen.

      Lainaa

    29. Tulos: +23 (35 ääntä)
      Jos Petra olettaa pinkkien tavaroiden kysynnän olevan suurta niin perustakoon sitten pinkkejä tavaroita maahantuovan yrityksen.

      Lainaa

    30. Tulos: +1 (17 ääntä)
      Eero Tikka: Tuo itkevän vauvan kommentti on aika osuva. ‘Kommentoi, pliis!’ Ja hyvä ylläpito, kun laitoitte Petralle väriksi pinkin, ettei siltäkin olisi tullut itku. P.S. Miten musta tuntuu, että ne, joilla on kaikkein tyhmimmät nimet (ks. Damppu), myös ovat niitä kaikkein tyhmimpiä?
      Se on tätä kansainvälisyyttä. Täytyy muistuttaa kaikin puolin muita, niin nimeltä, kuin älyltä (Amerikka).

      Lainaa

    31. Tulos: +8 (24 ääntä)
      Miau: Hei, ton piti olla ihku smaili eikä mitään nuolia. -.-
      fm ei tunnista hymynaamaa ^^ gawd

      Lainaa

    32. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Jooh: Anteeks mut miks 20v ei vois tykätä pinkistä? Ei oo mikään universaali totuus et “pinkki on vaan pikkutyttöjen väri”.Enkä ymmärrä mitä mokaa tossa Petran jutussa muutenkaan oli. Onhan se kivempi jos tuotteissa ois enemmän värivalikoimaa ja kivat värit piristää. Mutta kyllä Suomestakin niitä pinkkejä löytyy, ei vaan ihan joka kaupasta. Ja kyllä nykyään melkeen kaikkee löytyy myös pinkkinä, sen käyttö tuotteissa on selvästi lisääntyny lähivuosina.
      Eiköhän se moka ollut, että aikuinen ihminen jaksaa kiukutella noin turhasta asiasta... Ei muuten olekaan universaali totuus, että "pinkki olisi pikkutyttöjen väri". Tiesitkö muuten myös sen, ettei ole universaali totuus, että pinkki olisi naisten väri? Eikö se muuten ole kenenkään mielestä hassua, että punainen mielletään perinteiseksi naisten väriksi ja sininen miesten, kun samalla perinteisiksi miesten ominaisuuksiksi mielletään rohkeus, kuumapäisyys jne. ja naisten ominaisuuksiksi kainous, herkkyys, rauhallisuus jne.? Yritän tällä siis sanoa sitä, että väreillä myös usein kuvataan tunteita ja punainen on rohkeuden/rakkauden/vihan väri, kun taas sininen on rauhallisuuden/kainouden väri. Neitsyt Mariakin kuvataan siniseen huntuun verhoutuneena, koska hänen katsottiin kuvastavan näitä perinteisiä naisellisiä hyveitä. Itse asiassa vielä 1900-luvun alussa pikkupojat kehoitettiin pukemaan vaaleanpunaiseen ja pikkutytöt vaaleansiniseen. Mutta miksi tämä muuttui ja miksi nykyistä asetelmaa pidetään "univeraalina totuutena"? Yksi mielenkiintoinen teoria on, että natsit merkkasivat homoseksuaalit vaaleanpunaisilla käsinauhoilla. Tämä antaa hieman kieroutuneen näkökulman nykymiesten kammoon vaaleanpunaista kohtaan. Oisiko tässä sellainen uusi tilaisuus vetää natsikortti esiin, kun mies sanoo ettei voi käyttää jotain vaatetta/esinettä vaaleanpunaisen värin takia? ;D

      Lainaa

    33. Tulos: -12 (28 ääntä)
      Jooh: Anteeks mut miks 20v ei vois tykätä pinkistä? Ei oo mikään universaali totuus et “pinkki on vaan pikkutyttöjen väri”.Enkä ymmärrä mitä mokaa tossa Petran jutussa muutenkaan oli. Onhan se kivempi jos tuotteissa ois enemmän värivalikoimaa ja kivat värit piristää. Mutta kyllä Suomestakin niitä pinkkejä löytyy, ei vaan ihan joka kaupasta. Ja kyllä nykyään melkeen kaikkee löytyy myös pinkkinä, sen käyttö tuotteissa on selvästi lisääntyny lähivuosina.
      Moi, Petra :)

      Lainaa

    34. Tulos: -16 (26 ääntä)
      Millähän helvetillä saa Windows:ille virtajohdon. :D Jos sanois vaikka koneen merkin niin vois auttaa aika paljon...

      Lainaa

    35. Tulos: -3 (19 ääntä)
      Petra hv, mulla onkin pinkit kumihanskat, ihan on suomesta ostetut :P

      Lainaa

    36. Tulos: -28 (34 ääntä)
      Naiset :DD ahah

      Lainaa

    37. Tulos: -10 (18 ääntä)
      Oon ihan hv katkera kun toi mun kuvio ei oo pinkki. MIKSI?

      Lainaa

    38. Tulos: -10 (20 ääntä)
      Elämä on helppoa ku suurin ongelma on pinkkien asioiden puuttuminen :D Valitettavasti tämä söpöys ym on niin haluttua tavaraa, että esim puhelimen keskustelusovellus oli saanut vain yhden tähden, koska "hymiöt on ihan tylsii ja sydämmetki vaa tommosii punasii kokonaan". P.S. Jotenki itestä välillä tuntuu, että söpöyttä ja pinkkiä on ihan liikaa tarjolla ku yrittää mennä jotain ostamaan - mutta makunsa kullakin.

      Lainaa

    39. Napsu-Petteri 18.7.2013 16:52
      Tulos: -2 (18 ääntä)
      kuvake: Pystyn kyllä jotenki samaistuun Petraan :c Just Aasiassa kun asuu jonkun aikaa niin tottuu ja tykästyy kaikkeen sellaseen söpöön ja tyttömäisiin tavaroihin. Täällä päin maailmaa tyyli on niin paljon simppelimpi ja väritkin on melko maanläheisiä tai väärällä tavalla räikeitä, niinku keltaset tiskihanskat tai Fiskarsin oranssit jutut. Tosin tykkään kyllä kummastakin tyylistä, siis simppelistä mutta kans vaaleenpunasesta ja söpöstä!
      "Söpöä vaaleenpunasta" spray-maalia saa joka maalikaupasta. Ei kun söpöilemään, maalatkaa ittenne ekaksi. Pinkkejä hanskoja ei tarvitse, jos on pinkit kädet. Jos pitää kerran HV, niin onko se Vee myös pinkki? Täynnä Aku Ankan kuvia?

      Lainaa

    40. Tulos: +4 (18 ääntä)
      Ukkospilvethän tunnetusti välttelee kaikkea, missä on kumia. Not. Se vaan johtaa sen jonnekkin muualle (vai varastoituuko se sähkö sinne tissiin?)

      Lainaa

    41. nipsufiilis 18.7.2013 18:53
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      Mullapa on pinkit kumihanskat 8) Löyty ihan Martsarin S-marketin siivoushyllyltä :DD

      Lainaa

    42. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Tuo "pliis" tosiaan näyttää vähän hassulta, mutta näissäkin kommenteissa ilman kenenkään ihmettelyä käytettiin esim. sanaa "tiimi", joka ainakin äkkisestään ajateltuna rinnastuu aika suoraan - "suomalaistettu" englannin sana vaikka vastinekin on olemassa. Voi olla että kymmemen vuoden päästä ei juuri kukaan ihmettele "pliis"-"sanaa". Tai sitten ei ja se näyttää aina tyhmältä. Voi mennä miten vaan.

      Lainaa

    43. kukkuluuruu 18.7.2013 20:45
      Tulos: -7 (33 ääntä)
      first world problems: "yhyyy en voi tiskata ku suomesta ei saa pinkkejä kumihanskoja, vittu elämä on paskaa"

      Lainaa

    44. Tulos: -6 (24 ääntä)
      jee hyvä pinkki!!!! jos mä saisin päättää, KAIKKI ois pinkkiä. puut, pilvet, talot, ihmiset, kaikki.en oo petra, mut vissiin sielunkumppani.

      Lainaa

    45. Luikihärö 18.7.2013 23:44
      Tulos: -12 (12 ääntä)
      Petra, hei pliis. Tuon hokemasi kuulin reilusti yli 10-vuotta sitten ensimmäisen kerran ja silloinkaan se ei ollut kunnon suomea.

      Lainaa

    46. Luikihärö 18.7.2013 23:45
      Tulos: -6 (10 ääntä)
      Luikihärö: Petra, hei pliis. Tuon hokemasi kuulin reilusti yli 10-vuotta sittenensimmäisen kerran ja silloinkaan se ei ollut kunnon suomea.
      Ps. meikän moka. Ei se ollut Perta vaan joku anonyymi.

      Lainaa

    47. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Musta tää pliis-päivitys on jotenkin hellyyttävä :D

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (16 ääntä)
      jee hyvä pinkki!!!! jos mä saisin päättää, KAIKKI ois pinkkiä. puut, pilvet, talot, ihmiset, kaikki.en oo petra, mut vissiin sielunkumppani.
      Paint it black.

      Lainaa

    49. Tulos: -9 (13 ääntä)
      hhhhh: Jos Petra olettaa pinkkien tavaroiden kysynnän olevan suurta niin perustakoon sitten pinkkejä tavaroita maahantuovan yrityksen.
      Mr. Ällön kommentteja odotellessa... eikös sen alan enempi tai vähempi itsenäisiä "yrittäjiä" ole jo?

      Lainaa

    50. Tulos: -4 (12 ääntä)
      Mä oon kerran nähnyt naisten työkalupakin missä oli kaikkea moottorisahasta jakoavainmiin. Pienoiskoossa ja pinkkinä :D

      Lainaa

    51. Tulos: -4 (18 ääntä)
      Aasinsilta poikineen: Dampulla hirveet HHH-koon tissit ja tarttee liivit joissa kaarituki tehty jostain 10mm harjateräksestä? Salamaniskun vaara on siis todellinen, ja siksi haaveilee kumitisseistä?
      Pahoitin tästä mieleni. Itselläni on 75I ja mun rintaliiveissä on aina ollut ihan tavalliset kaarituet. Joo ihan hirveet on tissit ja haluaisin ne pois, mutta kun aviomies ei päästä mua leikkaukseen :(

      Lainaa

    52. Tulos: 0 (4 ääntä)
      moi: yy mäkin haluun pinkit hanskat
      Mä satuin jostain sisustusliikkeestä löytämään pinkit siivouskumihanskat. Väitän että äippä on vaan asioinut väärän sorttisessa putiikissa. Jos ei saa pinkkinä, tee se itse tai maalaa se? :D

      Lainaa

    53. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Voi apua, mikä tonttu! Eihän se ole suomeksi "pliis" vaan "pliide"! :P

      Lainaa

    54. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Damppu,

      Lainaa

    55. kielipoliisi 20.7.2013 1:37
      Tulos: +9 (17 ääntä)
      Kipsu__: Damppu???! nyt on kyllä nimellä raiskattu yksilö olkoonkin vaikka vaan lempinimi, niin silti heräs ajatus, että “jaaha”…. Ja kyllä, kiinnitin ennen mokaa huomiota kirjoittajan nimeen, joten deal with it.
      voisit säkin kirjottaa kyl et "deel wit-it", ois sit ainakin suomee!

      Lainaa

    56. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Idiootti: Minuakin vituttaa Suomessa sama asia kuin Petraa. Kehitysmaissa saattaa olla nälänhätää ja ihmisoikeusongelmia, mutta ei sentään mitään noin suuria ongelmia kuin Suomessa.
      Eli ei saa vittuuntua että on tikku sormessa jos joltain jalka poikki? Pinkkien asioiden puuttuminen on vakava asia!

      Lainaa

    57. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Ainakin Petra sai pinkin profiilikuvan

      Lainaa

    58. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Pinkkejä siivoushanskoja myy lähes joka marketti. Ja Sinooperi, Tiimari, Paperikuu yms. myy niitä pinkkejä hanskoja, joissa on vielä jotain muutakin koristetta: pitsejä, kuvia, kuoseja...

      Lainaa

    59. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Gooby pls

      Lainaa

    60. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Toivon että Damppu on lempinimi

      Lainaa

    61. Tulos: +3 (3 ääntä)
      scott: “pliis” on suomea? okei
      No likka on 14, niin sen ymmärtää. Ikävä kyllä moni jää tuolle asteelle.

      Lainaa

    62. Tulos: -6 (10 ääntä)
      Kielitoimisto lisasi jonkin aika sitten sanan pliis osaksi suomenkielta, koska se on kaytossa yleinen ja sita kayttavat kaikki ikaluokat. Etta nain virallisesti. 14v enemman kartalla kuin yllapito.

      Lainaa

    63. Tulos: +10 (12 ääntä)
      nimimimi: Kielitoimisto lisasi jonkin aika sitten sanan pliis osaksi suomenkielta, koska se on kaytossa yleinen ja sita kayttavat kaikki ikaluokat. Etta nain virallisesti. 14v enemman kartalla kuin yllapito.
      Oletkohan nyt sekoittanut Helsingin yliopiston tutkimuksen ja kielitoimiston? Kielitoimiston sanakirjasta sanaa ei löydy. "Helsingin yliopiston englannin ja suomen kielen tutkijat Elizabeth Peterson ja Johanna Vaattovaara kartoittivat opiskelijoidensa kanssa, kuinka englannin pliis-sanan käyttöön suomen kielessä suhtaudutaan. Tulokset osoittavat, että sanaa käytetään koko maassa kaikissa ikäryhmissä. Tutkijoiden mukaan pliis onkin nyt suomea. " MUTTA: "Kielitoimiston sanakirjasta pliis-sanaa on turha etsiä. Esimerkiksi jees kirjasta kuitenkin jo löytyy." http://blogs.helsinki.fi/nykykielet/page/4/

      Lainaa

    64. EijumalautaEihelvetti 19.10.2013 1:51
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Kuka tahtoo tulla leikkimää

      Lainaa

    65. Tulos: +1 (3 ääntä)
      saipa sentään oman kuvakkeensa pinkillä tuo petra :)

      Lainaa

    66. Tulos: -2 (2 ääntä)
      ^^^^^^^^^^^ nää on niinq tälläsii nuolii ^^^^^^^^^^^^

      Lainaa

    67. Tulos: -5 (5 ääntä)
      Onko Petran ikä tullu nyt ihan oikein tähän?? O_o Eihän nyt 20-v oikeesti voi olla... Vetää sanattomaksi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: silikoni, silikonit, rinnat, salama, japani, pinkki, posti, Windows, tietokone, johto, please, suomi, pliis, hanskat