Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tankkauksen ABC

Uusi ennätys? Nainen tankkasi autoaan 45 minuuttia.
Tankkauksen ABC Lähettänyt: BeBop

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 69 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +294 (358 ääntä)
      Liikutuin :(

      Lainaa

    2. Tulos: +434 (522 ääntä)
      Hahaa, nää tilitykset on mahtavia.

      Lainaa

    3. Tulos: +385 (487 ääntä)
      Seksistisiä kommentteja odotellessa

      Lainaa

    4. Tulos: -28 (792 ääntä)
      Ei tekis kyllä mieli ton koistisen kanssa hengata... Harvinaisen kusipään oloinen kaveri

      Lainaa

    5. Tulos: +1037 (1311 ääntä)
      Huvitti siihen asti kunnes alkoi mollaamaan toisen ulkonäköä oikein kunnolla. Vaikka vituttais ku pientä eläintä niin turha sitä on henkilökohtasuuksiin mennä. Todella kypsää käytöstä...

      Lainaa

    6. Tulos: +863 (899 ääntä)
      Ilmeisesti jollain tasolla tuo Koistista kuitenkin viihdytti, kun 45 minuuttia naisen toilailuja seurasi eikä esimerkiksi vaihtanut bensa-asemaa.. :)

      Lainaa

    7. Tulos: +744 (856 ääntä)
      Tai mitä jos ystävämme Koistinen ois tehnyt niin kuin normaalit ihmiset ja käynyt kysymässä josko hän voisi auttaa. Ja niin, että nainen osaa itse ensi kerralla. Eikä lehtiö kädessä kirjotella muistiinpanoja facebookkia varten. Voi nykymaailmaa.

      Lainaa

    8. Tulos: +320 (352 ääntä)
      pressa: Ilmeisesti jollain tasolla tuo Koistista kuitenkin viihdytti, kun 45 minuuttia naisen toilailuja seurasi eikä esimerkiksi vaihtanut bensa-asemaa..
      Tämä tuli kyllä minullekin mieleen. Neljässäkymmenessäviidessä minuutissa kun varmasti olisi löytynyt toinenkin bensa-asema tai samalta asemalta kenties toinenkin tankkauspiste. Ellei nyt sitten satuta asioimaan jossain keskellä ei-mitään pienellä kylmäasemalla ja bensa tosiaan niin lopussa, ettei millään pysty ajamaan seuraavalle asemalle. Itsehän todennäköisesti olisin tuossa tilanteessa mennyt auttamaan...

      Lainaa

    9. Tulos: +362 (438 ääntä)
      Normaali ihminen olisi auttanut, eikä keskittyisi ulkonäön tutkimiseen ja haukkumiseen.

      Lainaa

    10. Tulos: -102 (230 ääntä)
      JeeJee: Normaali ihminen olisi auttanut, eikä keskittyisi ulkonäön tutkimiseen ja haukkumiseen.
      Ehkäpä. Itse olisin nauranut paskasesti lähistöllä, mutta jättänyt ulkonäkö havainnot rekisteröimättä. Ei se tankkaus kumminkaan mitään tähtitiedettä ole ja mitä itse voisin tehdä tilanteelle, jossa ihminen ei osaa edes autoa ajaa? Eipä se auta, että mies tankkaa yleensä kun ei osata edes autoa ajaa. Ehkä ainut looginen teko mitä Koistisen olisi pitänyt tehdä on käydä sanomassa naiselle, että kävelee kotiin ja ottaa autonavaimet pois, kun on vaarallinen kuljettaja. 45min ei ole aika eikä mikään naureskella paskasesti, kun tollo yrittää niinkin yksinkertaista operaatiota kuin tankkaus. :)

      Lainaa

    11. murrehirmu 18.6.2013 9:18
      Tulos: +38 (76 ääntä)
      No, ehkä tämä nainen oppi nyt tankkaamaan. Ehkä.

      Lainaa

    12. Tulos: +167 (173 ääntä)
      pressa: Ilmeisesti jollain tasolla tuo Koistista kuitenkin viihdytti, kun 45 minuuttia naisen toilailuja seurasi eikä esimerkiksi vaihtanut bensa-asemaa..
      Epäilenpä, että odottavan ja varsinkin jonottajan aika vain oli pitkä. Pari minuuttiakin saattaa tuntua kymmeneltä.

      Lainaa

    13. harmaahärpäke 18.6.2013 9:41
      Tulos: +207 (249 ääntä)
      Heba: Tai mitä jos ystävämme Koistinen ois tehnyt niin kuin normaalit ihmiset ja käynyt kysymässä josko hän voisi auttaa. Ja niin, että nainen osaa itse ensi kerralla. Eikä lehtiö kädessä kirjotella muistiinpanoja facebookkia varten. Voi nykymaailmaa.
      Samaa tulin sanomaan. Tai olisihan se voinut vaihtaa bensa-asemaakin, jos kerta kovin nokkela on olevinaan. Ylipäänsä nämä tämmöiset statukset ovat satunnaisesta viihdearvostaan huolimatta turhaa metsäänhuutelua. Sama kun nämä ihmiset, jotka statuksissaan pillittävät että "hei sinä naapuri, olipa kiva kun soitit stereoita täysillä aamu kuuteen saakka, ei tarvinnut meilläkään nukkua"... Voi kyynel. Mitäs jos olisit soittanut vaikka poliisille, jos ei oma kantti kestä mennä huomauttamaan mekkalasta. Samalla logiikalla Koistiselle: jos kerta misulla oli noin ylivoimaista tuo homma, niin mikset mennyt auttamaan? Tai vaihtanut asemaa? Itseasiassa tiedän kyllä miksi. Tällaiset valittajat ovat niitä vässyköitä, jotka eivät tosielämässä uskalla suutaan avata, vaan huutelevat valituksensa jälkeenpäin tuuleen sosiaalisessa mediassa tai kitisevät tuttavilleen livenä. Koskaan he eivät itse tilanteessa osaa toimia, joten he eivät myöskään ikinä saa parannettua heitä arjessaan nyppivää asiantilaa, eivätkä usko sen edes olevan mahdollista. Tämän seuraa se, että heidän mielestään he eivät voi tehdä millekään asialle mitään, maailma on heitä vastaan, he kyynistyvät ja heistä tulee mielensäpahoittajia. Kaikki on muiden syytä ja he ovat aina se kärsivä osapuoli. Ja ulkonäön mollaaminen nyt on alhaista alakoululaisten meininkiä muutenkin varsinkin aikuiselta mieheltä, olettaen että ajokortti-iässä ollaan kuitenkin. Kertoo osaltaan kirjoittajan henkisestä kypsyysasteesta, kuten ylipäänsä tuosta "tilanteesta selviäminen". Fail koistinen, fail.

      Lainaa

    14. Tulos: -21 (51 ääntä)
      "MIUL REPEE PÄÄ!!!" Awwww :D

      Lainaa

    15. Tulos: -43 (93 ääntä)
      Ennenku enempää spekuloitte niin, onko missään mainittu, että Koistinen olisi itse jonottanut kokoaikaa tankkaukseen? Niinpäniin.. Ja olisihan muijakin voinut apua pyytää?

      Lainaa

    16. Tulos: +36 (98 ääntä)
      En ymmärrä, miksi jotkut laittavat facebookiin ekana sukunimen, ja sitten vasta etunimen. Tai kun pitää laittaa ne kaikki etunimet sinne.

      Lainaa

    17. Tulos: +122 (158 ääntä)
      Harvinaisen surullinen tapaus tämä Koistinen. Siinä ajassa mitä tämän "hassun" tapahtuman tilittämiseen FB:ssa meni, olisi Koistinen ehtinyt auttaa tätiä, tankata auton ja asentaa uuden spoilerin Corollaansa vähintään kolme kertaa. Onneksi Koistinen on komea ja sivistynyt.

      Lainaa

    18. Tulos: +103 (131 ääntä)
      Ärsyttävä juntti. Todennäköisesti tilanteen tunnelma on ollut ihan erilainen, mihin viittaa tuo naisen varmaan aika hyväntahtoinen "heh, mieheni meillä yleensä tankkaa :)". Vituttava moka, tuolta urpo jannulta siis.

      Lainaa

    19. Tulos: +4 (56 ääntä)
      Olikoha tässä kyseessä Tuksu?

      Lainaa

    20. Tulos: +33 (71 ääntä)
      No tuo auttaminenkin on vähä kakspiippunen juttu. Kun jotkut ei yhtään tykkää, jos niille tarjoaa apua, vaan saa todennäköisesti käsilaukusta päin naamaa... Kai jotkut kokee sen loukkaavana kun ajatellaan ettei pysty tekemään jotakin, mihin itse ainakin luulee kykenevänsä. Mutta joo itse olisin kaahannut suoraan toiselle asemalle tankkaamaan, niin olisi ollut kotona jo ennen kuin olisi tuo kyseessä oleva nainen olisi ollut valmis.

      Lainaa

    21. Tulos: -23 (49 ääntä)
      lol reiluu haukkuu toisen ulkonäköö.. mä en onnex ollu toi ku en oo mikää 40v hyi..

      Lainaa

    22. Tulos: +31 (61 ääntä)
      Huoltsikoilla voi muutenkin seurailla tankkaajien toilailuja kuin jonottamalla perässä. Esimerkiksi istua rauhassa kahvilla ja munkilla ;) Ei siinä tartte asemaa vaihtaa sen takia että joku ei vaan osaa tankata.

      Lainaa

    23. Tulos: +93 (111 ääntä)
      Luulenpa et koistiseen pätee sanonta ettei saa naista vaiks olis sadan euron seteleitä teipattu kullikarvoihin kiinni.. ainakaan tolla käytöksellä. Enemmän mä ihmettelen, miks se alko haastaa riitaa ton naisen kanssa eikä menny auttamaan!? :o

      Lainaa

    24. Tulos: -19 (87 ääntä)
      Ja feissarimokien messiaat taas täällä kertovat, kuinka tilanne olisi pitänyt mennä, vaikkeivat edes tiedä koko tilannetta.

      Lainaa

    25. Tulos: +1 (45 ääntä)
      Veikkaan, että Koistinen on niin "hyvännäköinen jätkä", että hänellä on varaa tollaiseen käytökseen. Huoh. :D

      Lainaa

    26. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Ymmärrettävää. Kyllä ittelläkii on tullu illanhämyssä turhan väsyneenä hermo pinnassa mieleen "hieman" avautua samantyyppisistä tilanteista. Miten tämmöset tilanteet sattuukin aina kun on sellaisessa mielentilassa,että hermo ei vaan yksinkertaisesti riitä ja sitä vaan jää siihen katsomaan eikä tiedä itkeäkkö vai nauraakko. Lopulta vain päätyy tilanteesta riippuen joko kysäisemään tarvitseeko ko. Henkilö apua jolloin sitä paskaa vasta sataakin niskaan.. itse näen paremmaksi joko liueta tilanteesta tai jos tätä vaihtoehtoa ei ole, niin jäädä paikalle ja myöhemmin ehkä jopa nauraa koko tilanteelle

      Lainaa

    27. Tulos: 0 (38 ääntä)
      tää oli ihan paska

      Lainaa

    28. Tulos: +21 (67 ääntä)
      Ulkonäön haukkumista en arvosta, mut kyllä tyhmää saa sanoa tyhmäksi. Sitä autoa ja siihen liittyviä saa opetella käyttämään edes alkeellisella tasolla ennenkuin lähtee liikenteeseen. Sama logiikka näyttää olevan tällä naisella, kuin teinitytöillä, jotka hankkivat viimeistä huutoa olevan tietokoneen ajatellen, että kyllä sitten isi/poikaystävä/veli sen korjaa jos siihen tulee jotain "vikaa". Eli kun selain ei aukea netin ollessa pois päältä. *Huoh* En sano olevani mitenkään erityisen kätevä ihminen, mutta ärsyttää kuinka tällaiset bimbot pitävät naisten teknisen uusavuttomuuden stereotypiaa yllä.

      Lainaa

    29. Tulos: +55 (61 ääntä)
      Mieleeni tuli tästä toissapäivänä tankilla tapaamani toveri, joka yli kymmenen minuuttia tuskaili maksuautomaatin kanssa ja kerrytti jonoa tankille. Kun menin kysymään tarvitsiko hän apua ilmeni, että ongelma olikin siinä ettei automaatti hyväksynyt bonus-korttia <3

      Lainaa

    30. Tulos: -7 (19 ääntä)
      Itku tulee. T: Aloitteleva autoilija

      Lainaa

    31. Tulos: -3 (7 ääntä)
      komppaan mrt:tä. Uskomatonta minkälaista palvelua kyseisellä huoltoasemalla saa.

      Lainaa

    32. Tulos: +43 (65 ääntä)
      Koistisella on hermovika. Eikö muka ole kuin yksi tankkauspiste koko asemalla? Onko Koistiselle koskaan käynyt niin, että kun kerran mokaa ja siitä hermostuu, menee kaikki pieleen hermostumisen vuoksi? Onko Koistinen kohdannut vain itseään viisaampia ja parempikäytöksisiä ihmisiä koko ikänsä - huutava vääryys, joskin tilastollinen pakko. Koistista huonompaa lähimmäistä on vaikea löytää, vaikka vartavasten hakisi. Jouduin tänään hätäjarruttamaan stop-merkin takaa eteeni hyökänneen kuskin vuoksi. Sama kuski eteni sitten 10 km/h seuraavaan risteykseen josta teki äkkikäännöksen näyttäen suuntavilkkua samalla kun väänsi ratista. Seuraavaksi tämä kääntyy vasempaan kohti kielletty ajosuunta -merkkiä ja jatkaa liikennevirran vastaisesti edes huomaamatta, mitä tapahtui. Kaiken tämän kestin hiljaa, vapisematta ja suutani soittamatta, saati torvea. Näin käyttäytyy liikenteessä (ja bensa-asemalla) aikuinen ihminen. Terkut Koistiselle: kasva.

      Lainaa

    33. Tulos: +23 (29 ääntä)
      pressa: Ilmeisesti jollain tasolla tuo Koistista kuitenkin viihdytti, kun 45 minuuttia naisen toilailuja seurasi eikä esimerkiksi vaihtanut bensa-asemaa..
      Esim. Täällä 6000 asukkaan kaupungissa on enään yksi bensa-asema.

      Lainaa

    34. Tulos: -6 (26 ääntä)
      Alpertti: Koistisella on hermovika. Eikö muka ole kuin yksi tankkauspiste koko asemalla? Onko Koistiselle koskaan käynyt niin, että kun kerran mokaa ja siitä hermostuu, menee kaikki pieleen hermostumisen vuoksi? Onko Koistinen kohdannut vain itseään viisaampia ja parempikäytöksisiä ihmisiä koko ikänsä – huutava vääryys, joskin tilastollinen pakko. Koistista huonompaa lähimmäistä on vaikea löytää, vaikka vartavasten hakisi. Jouduin tänään hätäjarruttamaan stop-merkin takaa eteeni hyökänneen kuskin vuoksi. Sama kuski eteni sitten 10 km/h seuraavaan risteykseen josta teki äkkikäännöksen näyttäen suuntavilkkua samalla kun väänsi ratista. Seuraavaksi tämä kääntyy vasempaan kohti kielletty ajosuunta -merkkiä ja jatkaa liikennevirran vastaisesti edes huomaamatta, mitä tapahtui. Kaiken tämän kestin hiljaa, vapisematta ja suutani soittamatta, saati torvea. Näin käyttäytyy liikenteessä (ja bensa-asemalla) aikuinen ihminen. Terkut Koistiselle: kasva.
      mut piti sit tänne kuiteki käydä valittamassa? hyi hyi .

      Lainaa

    35. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Tulis jo torstai ja uudet mokat!

      Lainaa

    36. Tulos: +11 (31 ääntä)
      Kuka sanoi että Koistinen itse olisi jonottanut tankille eikä esimerkiksi istunut aseman kahvilassa päivittelemässä ikkunasta tätä toilailua?

      Lainaa

    37. Tulos: -45 (67 ääntä)
      Idiootti ämmä ja idiootit kommentoijat. Te idiootin ämmän ulkonäön haukkumisesta valittajat olette rumia runkkupäitä ja paskavittuja.

      Lainaa

    38. Tulos: -12 (24 ääntä)
      Kumma juttu kun itekin näitä bimboja liikenteessä näkee niin kyllä on piilossa nää niin perkuleen avuliaat ihmiset. Ovat ilmeisesti kaikki kiireisiä kommentoimaan feissarimokissa kuinka itse auttavat kaikkia eikä naura koskaan kellekään. Just joo. Uskoo ken tahtoo. Ja voi voi, kyllä varmasti arvostelette meikkihirviöitä ja siiderivalaita.

      Lainaa

    39. Tulos: +29 (33 ääntä)
      Thrill: Kuka sanoi että Koistinen itse olisi jonottanut tankille eikä esimerkiksi istunut aseman kahvilassa päivittelemässä ikkunasta tätä toilailua?
      a. Koistisen näkökulmasta miten hän kuvailee tilannetta voi päätellä, että hän oli perässä kulkuneuvolla. b. Huutelivat toisilleen kahvilan ikkunan läpi? Tuskin..

      Lainaa

    40. Tulos: -27 (47 ääntä)
      harmaahärpäke: Itseasiassa tiedän kyllä miksi. Tällaiset valittajat ovat niitä vässyköitä, jotka eivät tosielämässä uskalla suutaan avata, vaan huutelevat valituksensa jälkeenpäin tuuleen sosiaalisessa mediassa tai kitisevät tuttavilleen livenä. Koskaan he eivät itse tilanteessa osaa toimia, joten he eivät myöskään ikinä saa parannettua heitä arjessaan nyppivää asiantilaa, eivätkä usko sen edes olevan mahdollista. Tämän seuraa se, että heidän mielestään he eivät voi tehdä millekään asialle mitään, maailma on heitä vastaan, he kyynistyvät ja heistä tulee mielensäpahoittajia. Kaikki on muiden syytä ja he ovat aina se kärsivä osapuoli.
      Satun tuntemaan Herra Koistisen ja nauroin paskaisesti tälle yleistykselle, koska sattuu olemaan täysin vastakkainen herran luonteeseen nähden :'DD Voi miten ihana lukea kommentteja ja netin shitstormia :D Ja kiitokset sille joka tän tänne ilmotti, hyvä Koistinen ! :D

      Lainaa

    41. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Kyllähän näitä onnettomia tankkaajia näkee aika paljon...

      Lainaa

    42. tätä mieltä 19.6.2013 5:34
      Tulos: +21 (27 ääntä)
      Noita-akka viittaus hyväksyttäköön koska siitä sai mukavan aasinsillan kosketusnäyttöön. Sen sijaan rumasti esitetty epäilys siviilisäädystä oli täysin tarpeeton, juttu olisi ollut tarpeeksi pitkä ja viihdytävä ilmankin. Tosin nyt kun tämä on täällä niin kaikki ulkonäköön viittaava muuttui huonoksi käytökseksi koska saattaa oikeasti sattua asianosaisen silmiin ja tarpeettomasti loukata.

      Lainaa

    43. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Jouduin tänään hätäjarruttamaan stop-merkin takaa eteeni hyökänneen kuskin vuoksi. Sama kuski eteni sitten 10 km/h seuraavaan risteykseen josta teki äkkikäännöksen näyttäen suuntavilkkua samalla kun väänsi ratista. Seuraavaksi tämä kääntyy vasempaan kohti kielletty ajosuunta -merkkiä ja jatkaa liikennevirran vastaisesti edes huomaamatta, mitä tapahtui. Kaiken tämän kestin hiljaa, vapisematta ja suutani soittamatta, saati torvea. Näin käyttäytyy liikenteessä (ja bensa-asemalla) aikuinen ihminen. Terkut Koistiselle: kasva.
      AIkuinen ihminen olisi soittanut poliisit paikalle ja sitämyöten hoitanut selvästi ajokunnoittoman ihmisen pois liikenteestä. Tämä kyseinen törttö saa siis ajaa jonkun lapsen yli ennenkuin otetaan kortti pois, jos sittenkään.

      Lainaa

    44. Rapalacarte 19.6.2013 13:36
      Tulos: -6 (22 ääntä)
      Vähän vastaava tilanne ollut pariin otteeseen pankkiautomaatilla. Toisella kertaa naispuolinen henkilö kulutti aikaa automaatilla ehkä 6-7 min ja toisella kertaa mieshenkilö n. 5 min. Aika toki tuntui pidemmältä jonottaessa. En tiedä mitä tekivät, mutta tunnuslukuja näpyteltiin useita ja hitaasti, välillä turvautuen muistilappuun, ja rahaa nostettiin useissa erissä. Kai sieltä jotain tukia nosteltiin koko suvun tileiltä. Itsekin katson silloin tällöin automaatilla neljän eri pankkitilin rahatilanteen, jos verkkopankki vierailusta on vierähtänyt tovi. Näiden neljän eri kortin ja tilin pläräämiseen menee ehkä 20-30s plus nostoon menevä aika. En siis voi ymmärtää, jos tomaatilla viettää em. aikoja. Meinasin tältä naiselta kysyäkin, että tilaako rouva sieltä hampurilaisia, nimittäin grillin luukku on ko. automaatin kanssa saman rakennuksen seinustalla muutaman metrin päässä...

      Lainaa

    45. Littlebylittle 19.6.2013 15:37
      Tulos: +17 (21 ääntä)
      Muuten ihan perusmoka, mutta jäi vituttaan toi ihme haukkuminen. Ymmärrän et tilanne vituttaa mutta jokasella on oma tyyli.

      Lainaa

    46. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Nimetön: Satun tuntemaan Herra Koistisen ja nauroin paskaisesti tälle yleistykselle, koska sattuu olemaan täysin vastakkainen herran luonteeseen nähden :’DD Voi miten ihana lukea kommentteja ja netin shitstormia Ja kiitokset sille joka tän tänne ilmotti, hyvä Koistinen !
      Hyvä Koistinen, Onneksi todistis quoteamasi pätkän oikeaksi sillä ettet uskaltanut tässä esiintyä omalla nimelläsi. Eikun hetki...

      Lainaa

    47. Tulos: -15 (21 ääntä)
      Nimetön: Satun tuntemaan Herra Koistisen ja nauroin paskaisesti tälle yleistykselle, koska sattuu olemaan täysin vastakkainen herran luonteeseen nähden :’DD Voi miten ihana lukea kommentteja ja netin shitstormia Ja kiitokset sille joka tän tänne ilmotti, hyvä Koistinen !
      thank U. joskus sillointällöin tuolla naamakirjassa tullee vastaan semmosta settiä että oksat pois, mutta ei tänne kaikkea uskalla jakaa.. nimittäin kun tietää mitä täällä tuo kommentointi on niin heikompia saattaa heikottaa.. koistisesta tiedän sen verran, että hän repii tästä vielä aika paljon huumoria, ja tais hää ittekkii arvata kuka tän tänne laitto :P

      Lainaa

    48. Tulos: +2 (4 ääntä)
      pressa: Ilmeisesti jollain tasolla tuo Koistista kuitenkin viihdytti, kun 45 minuuttia naisen toilailuja seurasi eikä esimerkiksi vaihtanut bensa-asemaa..
      Voi olla mahollista että Koistinen asuu pikku kaupungissa,jossa ei ole kuin yksi bensa-asema.

      Lainaa

    49. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Repesin tolle ku luin.

      Lainaa

    50. Tulos: +4 (8 ääntä)
      miten joku yrittää meikata kun tankkaa....Oon kyl nähny ajaessa meikkaaviakin.

      Lainaa

    51. Tulos: +23 (29 ääntä)
      kuulostaa sinkulta mieheltä joka haukkuu kaikkia ja sitten miettii miks ei kukaan haluu panna niin kilttiä jätkää

      Lainaa

    52. tätä mieltä 20.6.2013 6:28
      Tulos: +12 (16 ääntä)
      Rrrronskuu: Voi olla mahollista että Koistinen asuu pikku kaupungissa,jossa ei ole kuin yksi bensa-asema.
      Lähtisin väittämään että sen kokoisessa pitäjässä missä sen ainoan mittarin kanssa temppuilu lamauttaa koko seudun bensanmyynnin ei käyttäydytä vastoinkäymisten edessä kuin Koistinen. Siitä yksinkertaisesta syystä että siinä tapauksessa Koistinen olisi juuri mietiskellyt naapurin, sukulaisen, tyttöystävän perhetutun tai entisen tarhatätinsä häpykarvoitusta ja kettuillut tälle. Yleensä ei tulisi kenellekään mieleenkään moinen mutta jos tulee niin siitä saisi kyllä kuulla sekä itse että myös kaikki.

      Lainaa

    53. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Olisi sen voinut hienovaraisemminkin ilmaista, vaikka pahasti ottaisikin päähän.

      Lainaa

    54. Arthur Brown 20.6.2013 23:42
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Samaan aikaan toisaalla: http://www.feissarimokat.com/2013/06/piristysta-arkeen-osa-3/

      Lainaa

    55. Atroquinine 21.6.2013 2:07
      Tulos: +10 (14 ääntä)
      Oli tosiaan hauska kunnes alettiin ruotia naisen ulkonäköä ja sitä, voiko sillä miestä olla vai ei.

      Lainaa

    56. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Tosi kypsää Koistinen.

      Lainaa

    57. Tulos: -2 (10 ääntä)
      Turhake: En ymmärrä, miksi jotkut laittavat facebookiin ekana sukunimen, ja sitten vasta etunimen. Tai kun pitää laittaa ne kaikki etunimet sinne.
      no tässä tapauksessa tässä on sukunimi ekana koska, etunimenä toimiva osa on erikoinen ja sen löytäisi heti. Suomeksi, ei pidä sukunimeä ensimmäisenä.. Taino, mitä se edes sinulle kuuluu :D haha.. Hyvää juhannusta kaikille!

      Lainaa

    58. Tulos: +8 (12 ääntä)
      No kylläpä Koistista harmittaa. Ei taida olla pojalla muuta tekemistä ku kytätä toisten tekemisiä. Ei oo silti kypsää haukkuu kenenkään ulkonäköö oli sitten tunari autojen kanssa tai ei. Perus amsi-Kositinen.

      Lainaa

    59. Tulos: 0 (4 ääntä)
      amis

      Lainaa

    60. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Tonzo: a. Koistisen näkökulmasta miten hän kuvailee tilannetta voi päätellä, että hän oli perässä kulkuneuvolla. b. Huutelivat toisilleen kahvilan ikkunan läpi? Tuskin..
      a. Koistisen näkökulma ei kyllä paljasta lainkaan mitään hänen olinpaikastaan tai kulkuneuvostaan. b. Koistinen saattoi hyvinkin huutaa naiselle lähtiessään kahviosta. c. Eihän se nyt ole sanottua, että se oli myöskään siellä kahviossa. Pointtini vain oli se, että tekstistä ei millään käy ilmi, että Koistinen olisi seissyt autollaan 45 min odottamassa tankille ja kahvio nyt oli vain esimerkki.

      Lainaa

    61. Tulos: -13 (27 ääntä)
      Hei HALOO kui negatiivista settiä vedätte taas täällä. Tän jutun piti olla hauska, ymmärrättekö? sellainen jolle nauretaan. Te ootte varmaan just sellasia jotka kattoo hauskimpia kotivideoita ja siinäkun jollekkin käy köpelösti niin itkeä tuherratte kyyneltä ja voivoittelette raukkaparkaa. Miksi vetää aina joka kirjoituksesta jotain esille? Joka ikinen ihminen on haukkunut jotain toista ihmistä hänen ulkomuodostaan, ja mitä väliä vaikka Koistinen tyrmäsi joutessaan rouvan kasvot? Emme me tiedä kuka se nainen oli. who cares? Eri asia jos hän olisi laittanu kuvan akasta facebookiin ja tyrmännyt siinä. Itse olisin kirjoittanut ihan samalla tavalla. Miksi vaihtaa tankkauspaikkaa, kun odottaa pääsevänsä juuri siihen mihin tahtoo? Useampi ihminen miettii mielessään että kyllä mä tähän kohta pääsen, huomaa kun aika hurahtaakin ja ootellessa onkin mennyt jo minuutteja. PS. joku valitti et mitä järkeä pistää sukunimi ekana ja etunimi sen jälkeen facessa, ootko miettinyt et se ehkä muunnellaan feissarimokissa? Kyseisen koistisen etunimi on kyllä ekana ja sukunimi perässä.

      Lainaa

    62. Tulos: -6 (6 ääntä)
      harmaahärpäke: Mitäs jos olisit soittanut vaikka poliisille, jos ei oma kantti kestä mennä huomauttamaan mekkalasta.
      Poliisit ei tule melukeikoille ellei ole kameratiimi mukana. Eli hätäkeskukseen turha soitella.

      Lainaa

    63. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Thrill: Kuka sanoi että Koistinen itse olisi jonottanut tankille eikä esimerkiksi istunut aseman kahvilassa päivittelemässä ikkunasta tätä toilailua?
      Mitä syytä kenelläkään olisi "repiä päänsä" vain katsellessaan ikkunasta jonkun toilailua? Miksi kenelläkään olisi tarvetta mennä henkilökohtaisuuksiin, vaikka joku tankkaisi kokonaisen tunnin ellei nimenomaan itse jonota perässä? Jos joutuu kahvilan pöydästä asti harmistua kun joku sählää tankilla, niin siitä selviää ihan vaan kääntämällä katseen jonnekin muualle. Ja jos joutuu jonottaa sen sählärin perässä, niin siihen on täällä jo neuvot annettukin.

      Lainaa

    64. Tulos: -1 (1 ääni)
      Järkyttävän moni sekoittaa sanat vaihe ja vaihde keskenään. Onko tämä joku uusi ketä-ilmiö?

      Lainaa

    65. Tulos: +7 (7 ääntä)
      : No tuo auttaminenkin on vähä kakspiippunen juttu. Kun jotkut ei yhtään tykkää, jos niille tarjoaa apua, vaan saa todennäköisesti käsilaukusta päin naamaa… Kai jotkut kokee sen loukkaavana kun ajatellaan ettei pysty tekemään jotakin, mihin itse ainakin luulee kykenevänsä. Mutta joo itse olisin kaahannut suoraan toiselle asemalle tankkaamaan, niin olisi ollut kotona jo ennen kuin olisi tuo kyseessä oleva nainen olisi ollut valmis.
      No mutta oispahan ainakin sitten kysynyt ja varmistunut asiasta. Ja turhapa siitä on loukkaantua, koska selkesäti tapaus ei osannut asiaansa. Ja jos loukkaanntuu niin omapahan on loukkaantumisensa. Jos apu ei kelpaa niin sitten voi vittuuntua rauhassa. Ilman ulkonäköhaukkumisia.

      Lainaa

    66. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Kyl se on nyt silleen, että Koistinen teki ihan oikein.

      Lainaa

    67. Tulos: -6 (10 ääntä)
      Nonnu: Veikkaan, että Koistinen on niin “hyvännäköinen jätkä”, että hänellä on varaa tollaiseen käytökseen. Huoh.
      Kyllähän tuo on ihan silmänilo :)

      Lainaa

    68. Että mitenkä? 6.7.2013 20:16
      Tulos: +18 (18 ääntä)
      jippii: Sitä autoa ja siihen liittyviä saa opetella käyttämään edes alkeellisella tasolla ennenkuin lähtee liikenteeseen
      Missäs muualla sitä tankkaamista opettelet, kuin huoltoasemalla?

      Lainaa

    69. Tulos: -9 (13 ääntä)
      miks ahdasmieliset ihmiset lukee näitä jos tulee niin herkästi paha mieli?? Kellään ei pitäis olla varaa moralisoida muita. jokainen on joskus ajatellut jostain pahaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tankata, St1, huoltoasema, bensa, polttoaine, auto