Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 153

Väärät lääkkeet.
Sekalaisia, osa 153

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +871 (901 ääntä)
      Ei..... kyl fasaani pitäs tietää

      Lainaa

    2. Tulos: +534 (594 ääntä)
      Tainnu jäähä Maijulla puskat trimmaamatta kerran jos toisenkin jos ruohonleikkuria sänkyyn kaipaa

      Lainaa

    3. Tulos: +170 (198 ääntä)
      Jos Maijulla olikin ruohopeti.

      Lainaa

    4. Tulos: +359 (365 ääntä)
      Siili...........

      Lainaa

    5. Tulos: +300 (324 ääntä)
      menee vähä yli tää että pitää esittää noin tyhmää. viitaten nyt tohon ainoon. ei, ei oo söpöä ja hauskaa olla noin hemmetin tyhmä.

      Lainaa

    6. Tulos: +338 (342 ääntä)
      Kuinka monta kenkää täytyy tilata, että paketista tulee liian raskas siirrettäväksi?

      Lainaa

    7. Tulos: +128 (142 ääntä)
      Sain tehtyä ihan oman version tuosta Maijun jutusta, kun luin, että "Etsiskelen päänsärkyyn..." Kun vihdoin luin oikein, sain uudet naurut. Hulluilla on halvat huvit jne.

      Lainaa

    8. Tulos: +146 (158 ääntä)
      Mm. tästä syystä kannattaa lukea ne pakkausselosteet ennen kuin käyttää lääkettä. Itsellenikin on joskus ihan apteekin työntekijän virheestä yritetty työntää vahingossa vääriä lääkkeitä. Onneksi itse tiesin, miltä paketti näyttää.

      Lainaa

    9. Tulos: +37 (47 ääntä)
      Taas huomasin että ei voi lukea näitä väsyneenä ja juoda samalla kahvia, oli jo aika lähellä purskauttaa kahvit näytölle Maijun parisängyn ja ruohonleikkurin takia :D

      Lainaa

    10. Tulos: +198 (228 ääntä)
      Voi vittu! Joka viikko vituttaa vaan enemmän nää saatanan typerät teinit jotka eivät tiedä edes omaa nimeään.. "just joo siis oon koko mun elämäni ajan luullut että kaikki ajattelee siis ihq suomex mut tyylii vaa me tääl suomes ajatellaa??? :OOO " NGGGHHH. Silti aina tulen tänne provosoitumaan saatana.

      Lainaa

    11. Tulos: +78 (84 ääntä)
      Oranssisimmiks? mielenkiintoinen sana :D ja onhan se ruohonleikkuri parisängyssä tosiaan aika jännä ajatus.... Mutta se, että ei tiedä mikä fasaani on, niin on jo jonkin sortin yleissivistyksen puutetta.... ja se ei kyllä IHAN oo mikään pyllystä oleva kalkkuna..

      Lainaa

    12. kenkähullu 27.6.2013 8:37
      Tulos: -6 (42 ääntä)
      Randomi: Kuinka monta kenkää täytyy tilata, että paketista tulee liian raskas siirrettäväksi?
      Aika hyvä kysymys. Itse tilasin joskus Membersin alesta 14 paria kenkiä (siellä ei voi jäädä miettimään mitkä neljä paria ottaa, tai kengät myydään nenän edestä loppuun) ja kannoin kyllä ihan itse paketin kotiin parin sadan metrin matkan. Ja ei, en ole pitkä ja lihaksikas, vaan pieni ja minimaalisesti liikuntaa harrastava :)

      Lainaa

    13. Tulos: +50 (74 ääntä)
      Kipsu__: Oranssisimmiks? mielenkiintoinen sana ja onhan se ruohonleikkuri parisängyssä tosiaan aika jännä ajatus…. Mutta se, että ei tiedä mikä fasaani on, niin on jo jonkin sortin yleissivistyksen puutetta…. ja se ei kyllä IHAN oo mikään pyllystä oleva kalkkuna..
      Joo ei missään nimessä mikään pyllystä oleva kalkkuna! Kerran läheisellä metsätiellä kotimatkallani minua edellä ajava auto ajoi fasaanin päälle niin että lintu kuoli samantien. Edellä ajanut kuului selkeästikin näihin pyllystä oleviin kalkkuna ihmisiin kun jatkoi matkaansa. Itse pysähdyin ja korjasin tuoreen arteen matkaani. Kyllä maistui voin sanoa. Kalkkunan kohdalla en olisi todennäköisesti pysähtänyt, siilistä nyt puhumattakaan...

      Lainaa

    14. Tulos: +3 (15 ääntä)
      Roosan jutuille nauroin ihan ääneen mut ei toi Herra "Syön parkinsontabuja" yhtään huonokaan ollut :D

      Lainaa

    15. Tulos: -8 (36 ääntä)
      " Siis mitä ihmettä siellä koulussa nykyään opetetaan??? " Sori oli pakko

      Lainaa

    16. Sillälailla 27.6.2013 10:41
      Tulos: +50 (68 ääntä)
      Ei vittu. "Värjätäänkö porkkanat?" WTF, Aino? Ihan oikeasti. Äly hoi. Ja pyllystä oleva kalkkuna.. Roosa, heitä voltti ja floppaa mahallesi. Jenna vois tehdä saman.

      Lainaa

    17. Tulos: +58 (70 ääntä)
      Iina: Mm. tästä syystä kannattaa lukea ne pakkausselosteet ennen kuin käyttää lääkettä. Itsellenikin on joskus ihan apteekin työntekijän virheestä yritetty työntää vahingossa vääriä lääkkeitä. Onneksi itse tiesin, miltä paketti näyttää.
      Tätä itsekin mietin: reseptissä näkyy mitä sulle on määrätty, paketin voi itse tarkistaa, ja lisäksi luen käyttöohjeet aina ennen uuden lääkkeen kokeilemista. Joten tässä voi syyttää vähän itteäänkin, kun vain popsii pillereitä menemään.

      Lainaa

    18. Tulos: +50 (56 ääntä)
      noniin: menee vähä yli tää että pitää esittää noin tyhmää. viitaten nyt tohon ainoon. ei, ei oo söpöä ja hauskaa olla noin hemmetin tyhmä.
      MInä en suostu uskomaan että joku on niin tyhmä että pitää hyvänä ideana sitä että esittää tyhmää.

      Lainaa

    19. Tulos: +33 (43 ääntä)
      kenkähullu: Aika hyvä kysymys. Itse tilasin joskus Membersin alesta 14 paria kenkiä (siellä ei voi jäädä miettimään mitkä neljä paria ottaa, tai kengät myydään nenän edestä loppuun) ja kannoin kyllä ihan itse paketin kotiin parin sadan metrin matkan. Ja ei, en ole pitkä ja lihaksikas, vaan pieni ja minimaalisesti liikuntaa harrastava
      Eipä 14 paria kenkiä vielä voi kovin paljoa painaakaan ellei ole kullasta tehdyt. Mutta miten paljon Reeta on tilannut kenkiä jos ei saa sitä pakettia liikkeelle. Ainakin 50 paria.

      Lainaa

    20. Tulos: -20 (30 ääntä)
      Sillälailla: Ei vittu. “Värjätäänkö porkkanat?” WTF, Aino? Ihan oikeasti. Äly hoi. Ja pyllystä oleva kalkkuna.. Roosa, heitä voltti ja floppaa mahallesi. Jenna vois tehdä saman.
      väriaineet ?? öö

      Lainaa

    21. Tulos: +15 (25 ääntä)
      Jeppis: Voi vittu! Joka viikko vituttaa vaan enemmän nää saatanan typerät teinit jotka eivät tiedä edes omaa nimeään.. “just joo siis oon koko mun elämäni ajan luullut että kaikki ajattelee siis ihq suomex mut tyylii vaa me tääl suomes ajatellaa??? :OOO ” NGGGHHH. Silti aina tulen tänne provosoitumaan saatana.
      :D pakko sanoa, että itekin joskus teininä sain tuon älynväläksen. Ehkä se on jokin yleismaailmallinen ajatushärö? Nykyään on niin helppo laittaa kaikki facebookiin..

      Lainaa

    22. Tulos: +62 (62 ääntä)
      Kerran Venäjällä halusin ostaa allergialääkettä, apteekkari myi ihan pokkana matolääkepaketin. Allergiakohtauksen iskiessä olisin ehkä tukehtunut, mutta eipähän olisi madot vaivanneet.

      Lainaa

    23. Sillälailla 27.6.2013 12:48
      Tulos: +90 (92 ääntä)
      Hiphei: Kerran Venäjällä halusin ostaa allergialääkettä, apteekkari myi ihan pokkana matolääkepaketin. Allergiakohtauksen iskiessä olisin ehkä tukehtunut, mutta eipähän olisi madot vaivanneet.
      Venäläisillä matolääkkeillä lähtee kaikki vaivat, mahdollisesti myös henki.

      Lainaa

    24. Tulos: -23 (43 ääntä)
      line: Ei….. kyl fasaani pitäs tietää
      Jep, onpas tyhmä fasaani.

      Lainaa

    25. Tulos: +30 (44 ääntä)
      hmm.. ei niin tyhmää ku miltä aluksi kuulostaa tuo porkkana homma, koska esim. appelsiineja värjätään oranssiksi joskus ennen kuin ne tulevat myyntiin, jotta ne näyttäisivät paremmilta. Ei kyllä porkkanoille niin tehdä mutta silti.

      Lainaa

    26. Tulos: +34 (42 ääntä)
      Eikö Aleksi osaa lukea? Kyllä niitä lääkepakkauksia kannattaa itsekin vähän silmäillä että tietää, mitä pillereitä sitä onkaan naamaansa tunkemassa.

      Lainaa

    27. Tulos: +4 (18 ääntä)
      line: Ei….. kyl fasaani pitäs tietää
      Ei näemmä pidä, jos olet suomalainen teinityttö.

      Lainaa

    28. Tulos: +16 (22 ääntä)
      line: Ei….. kyl fasaani pitäs tietää
      jenna käynyt dislikettään

      Lainaa

    29. Tulos: -8 (24 ääntä)
      Kyllä näistä mokista Aleksi vetää pohjat. Vai syökö muutkin lääkkeensä ottamatta selkoa mitä ovat ja mihin tarkoitukseen? Ellei nyt kyseessä ole joku koko kansan Zyrtec tms. Farmaseutin moka joo, mut ei tää Aleksi mikään selviytyjä-henkinen taida olla. Käyttäjälläkin on oma vastuunsa. Sitten vielä huutelee facessa, tiedostamatta omaa mokaansa. ...Oiskohan toi kalkkuna -heitto ollut ihan vitsi? Varmaan tyttö ois osannut määritellä, et se on, ööö... lintu. Vai jäikö joku kaipaamaan tarkempaa määritelmää? Riistalintu? Vai vielä syvällisemmin? KVW ;)

      Lainaa

    30. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Porkkanoista en tiedä mut.. ainakin tiettyjä hedelmiä (sitrukset, omenat jne) värjätään, jotta ne näyttäis kypsemmiltä/houkuttelevimmilta ostaa. En koita sen kummemmin puolustaa tätä Ainoa, koska tottakai nyt porkkana voi muutenkin värjätä (ja värjääkin) suupielet samoin kuin vaikkapa mustikka. Mutta ei tiiä vaikka Ainon veikkailussa olis sittenkin jotain perää :) Ja se oranssiSImmiks on murretta eikä hassu kirjotusvirhe ;) Omat porukat vääntää sellasta.

      Lainaa

    31. Tulos: +47 (51 ääntä)
      Nyt jumavitunlauta älkää enää antako huomiota noille teineille jotka luulee aivovammaisen esittämisen olevan jotenkin söpöä. Lähes kaikki päivitykset taas näitä "mikä on fasaani? mikä on skandinavia? en mä tiiä, hihih!".

      Lainaa

    32. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Minnapa: Tätä itsekin mietin: reseptissä näkyy mitä sulle on määrätty, paketin voi itse tarkistaa, ja lisäksi luen käyttöohjeet aina ennen uuden lääkkeen kokeilemista. Joten tässä voi syyttää vähän itteäänkin, kun vain popsii pillereitä menemään.
      Ehkä Aleksi oli saanut sähköisen tai puhelinreseptin, eikä näin ollen tiennyt, minkä nimistä hänelle määrätty lääke oli. Kyllähän se pakkausseloste kannattaisi silti aina lukea. Toisaalta joitakin lääkkeitä voidaan määrätä eri tarkoitukseen kuin seloste kertoo. :)

      Lainaa

    33. Tulos: -12 (12 ääntä)
      Maiju... noi tavarat löytyy kaupasta! Apari!!

      Lainaa

    34. Tulos: +12 (22 ääntä)
      kyllähä meikäläiselläki mennee joskus riikinkukko ja fasaani sekasi xd mutta siili :O

      Lainaa

    35. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Randomi: Kuinka monta kenkää täytyy tilata, että paketista tulee liian raskas siirrettäväksi?
      Oletetaan nyt, että kenkä(1) painaa noin 250g. Pelataan varmanpäälle ja sanotaan, ettei Reeta jaksa kantaa 30 kiloa (grammoina 30 000g) 30 000 : 250=120 kenkää, eli 60 paria.

      Lainaa

    36. Tulos: -2 (2 ääntä)
      anniiina: Taas huomasin että ei voi lukea näitä väsyneenä ja juoda samalla kahvia, oli jo aika lähellä purskauttaa kahvit näytölle Maijun parisängyn ja ruohonleikkurin takia Meni täälläkin kahvit väärään kurkkuun oikein kunnolla

      Lainaa

    37. Tulos: -2 (8 ääntä)
      ääliöt

      Lainaa

    38. Kissat on perseestä 27.6.2013 23:55
      Tulos: +1 (43 ääntä)
      Roosa se vasta onkin pyllystä oleva kalkkuna, kun pitää kissaansa vapaana muita luontokappaleita tappamassa. Kissa kuuluu kreoliravintolan ruokalistalle, ei Suomen luontoon.

      Lainaa

    39. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Tuskinpa se ois ehtiny tekstaria kirjottaa jos sitä ois raiskaamassa oltu...

      Lainaa

    40. Tulos: +28 (30 ääntä)
      roadkill: Joo ei missään nimessä mikään pyllystä oleva kalkkuna! Kerran läheisellä metsätiellä kotimatkallani minua edellä ajava auto ajoi fasaanin päälle niin että lintu kuoli samantien. Edellä ajanut kuului selkeästikin näihin pyllystä oleviin kalkkuna ihmisiin kun jatkoi matkaansa. Itse pysähdyin ja korjasin tuoreen arteen matkaani. Kyllä maistui voin sanoa. Kalkkunan kohdalla en olisi todennäköisesti pysähtänyt, siilistä nyt puhumattakaan…
      Tämä kommentti ei mennyt niin kuin luulin sen menevän...

      Lainaa

    41. Tulos: +9 (19 ääntä)
      Zalandossa on vaan se paska homma että jos palauitusta ei ehdi tekemään ajoissa tai jos paketti lähtee seikkailemaan niin joka helkkarin kengän joutuu maksamaan. Saattaapi sitten naurattaa jos kenkiä oli OIKEASTI niin paljon eikä Reeta oo vaan huonokuntoinen läski.

      Lainaa

    42. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Kissat on perseestä: Roosa se vasta onkin pyllystä oleva kalkkuna, kun pitää kissaansa vapaana muita luontokappaleita tappamassa. Kissa kuuluu kreoliravintolan ruokalistalle, ei Suomen luontoon.
      EIKÄ??? LUULEKSÄ?=?`=?=?=?

      Lainaa

    43. Pallosalama 28.6.2013 22:55
      Tulos: +1 (11 ääntä)
      Vääriä lääkkeitä, ruohonleikkuri parisängyssä, porkkanoita, kenkä kriisi ja tyhmiä esittäviä teinejä. Elämäni on täydellinen vaikka tunteekin aina näitten feissarimokien jälkeen ärsytystä ja halua tappaa itsensä tyhmien ihmisten takia, mutta ei tässä mitään edelleen luen näitä :3

      Lainaa

    44. Tulos: +16 (20 ääntä)
      pyh: Zalandossa on vaan se paska homma että jos palauitusta ei ehdi tekemään ajoissa tai jos paketti lähtee seikkailemaan niin joka helkkarin kengän joutuu maksamaan. Saattaapi sitten naurattaa jos kenkiä oli OIKEASTI niin paljon eikä Reeta oo vaan huonokuntoinen läski.
      No seh'n nyt on ihan perus, että paketit pitää lähettää takaisin määräaikaan mennessä, jos ei aijo pitää. Mitä tarkoittaa seikkailemaan? Nääs jos käy postiin palauttamaan paketin, siitä on mahdollista saada kuitti, joka todistaa että paketti on sinun suunnastasi lähtenyt menemään, joten kuitti vapauttaa sinut vastuusta paketin kadotessa. Vai?

      Lainaa

    45. Tulos: +10 (12 ääntä)
      eikö aleksille ole opetettu, että lääkkeiden pakkausseloste pitää aina lukea

      Lainaa

    46. Tulos: +1 (3 ääntä)
      noh missä on viihde-extra vol. 3?

      Lainaa

    47. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Randomi: Kuinka monta kenkää täytyy tilata, että paketista tulee liian raskas siirrettäväksi?
      Yksi pari mafian betonisaappaita.

      Lainaa

    48. Tulos: +7 (13 ääntä)
      en tunnusta olevani tossa vikassa .____.

      Lainaa

    49. Tulos: -8 (14 ääntä)
      :DDD En taida määkää hirveemmi tunnustaa olevani tossa vikassa mutta muuta en sano ku että meiän kissat pitää ulkona olemisesta:)

      Lainaa

    50. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Kyseinen apteekki tekee jatkuvasti vastaavia virheitä, liekö moni vanhus jo kuollut siksi.

      Lainaa

    51. Ketulle töitä 4.7.2013 1:20
      Tulos: -8 (14 ääntä)
      Vaikea keksiä mitä elukkaa vihaan enemmän kuin ulkokissaa.

      Lainaa

    52. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Ei tuo Fasaani juttu ole loppuenlopuks mikään kauhean typerä. Itse olen pohjois-suomesta kotoisin, missä en ole nähnyt ikinä kyseistä lintua. Kyllä se teini-iässä pieni pyrähdys pk-seudulla sai mut kysymään; "Mikä vitun lintu toi on?"

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: apteekki, lääkkeet, Parkinson, ruohonleikkuri, sänky, Zalando, kengät, siili, fasaani, kalkkuna, kissa, porkkana