Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mukavaa elokuvailtaa

Joskus on vain parempi jäädä kotiin.
Mukavaa elokuvailtaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +394 (406 ääntä)
      Oh god tuo ylempi...

      Lainaa

    2. Tulos: +292 (394 ääntä)
      Heidi, Toi on nerokasta ! :D

      Lainaa

    3. Tulos: +597 (731 ääntä)
      Eihän tuo Heidi vielä mitään ole valinnut taikka maksanut, verkkokaupassa vain naureskelee kuinka hauska kyseinen tilanne olisi, mutta loppupeleissä ei tule noita paikkoja todellakaan ostamaan.

      Lainaa

    4. Anonyymitapio 16.5.2013 3:33
      Tulos: +140 (180 ääntä)
      Huhhuh, olis tos alemmas itelläki pieni kuumotus:)

      Lainaa

    5. Tulos: -142 (328 ääntä)
      Voisko joku selittää mulle ton alemman? Joku on siis ostanut näytöksestä yhden paikan, jonka jälkeen Heidi ostaa kaksi sen viereistä paikkaa, molemmin puolin. Mistä se kuumotus siihen tulee, miksi ja kenelle?

      Lainaa

    6. Tulos: +230 (274 ääntä)
      Vielä kun Heidi&Kultsi ottaisivat keskityyppiä molemmat kädestä ja katsoisivat hellästi, niin olisi tilanne mielenkiintoinen. Toki ärsyttäväksikin voisi alkaa ja esim kuiskia raksulle keskikonsolin yli ja ojentaa karkki/sipsipussia. :)

      Lainaa

    7. Tulos: +286 (318 ääntä)
      Tyhmä: Voisko joku selittää mulle ton alemman? Joku on siis ostanut näytöksestä yhden paikan, jonka jälkeen Heidi ostaa kaksi sen viereistä paikkaa, molemmin puolin. Mistä se kuumotus siihen tulee, miksi ja kenelle?
      Sille keskelle istuvalle, koska suomalaiset eivät halua istua kenenkään (vieraan) vieressä, jos ei ole pakko.

      Lainaa

    8. Tulos: +266 (362 ääntä)
      Mä en tajua miksi joku käyttää hashtagia facebookissa?

      Lainaa

    9. Tulos: +149 (251 ääntä)
      Ei kyllä aukea toi alin. Yleensä aina leffassa joutuu istumaan vähintään yhden vieraan vieressä. Ja jos yksin menee niin sama kai se mulle ole jos eri puolilla istuvat tuntee toisensa? Korkeintaan tarjoutuisin herrasmiehenä vaihtamaan paikkaa, niin pääsevät vieretysten jos haluavat homostella tai jotain.

      Lainaa

    10. Homo-Petteri 16.5.2013 7:35
      Tulos: +46 (74 ääntä)
      Toivottavasti Aleksi haki/hakee korvauksia. Törkeää toimintaa!

      Lainaa

    11. Tulos: +187 (197 ääntä)
      Keijo: Ei kyllä aukea toi alin. Yleensä aina leffassa joutuu istumaan vähintään yhden vieraan vieressä. Ja jos yksin menee niin sama kai se mulle ole jos eri puolilla istuvat tuntee toisensa? Korkeintaan tarjoutuisin herrasmiehenä vaihtamaan paikkaa, niin pääsevät vieretysten jos haluavat homostella tai jotain.
      Ehkä, ihan vain teoreettisena vaihtoehtona, Heidi pitää mahdollisena tilannetta jossa saliin ei tule enempää varauksia. Eli kuvan mukaan muuten täysin tyhjässä elokuvateatterissa yksin istuvan katsojan kylkeen liimaantuu kaksi vierasta henkilöä jotka ilmeisesti jopa tuntevat toisensa. On mahdollista että kyseinen tilanne aiheuttaisi osassa ihmisiä kohtalaisen hämmennyksen. Termiä tarkemmin tuntematta oletan että mainitulla "kuumotuksella" tuota kenties tarkoitetaan.

      Lainaa

    12. Yleensä katson kotona 16.5.2013 8:30
      Tulos: +183 (231 ääntä)
      No minähän kuulun just siihen joukkoon ihmisiä, joka menee elokuviin rukoillen, ettei siihen viereen tunge ketään rapistelemaan eväitä, räpeltämään kännykkää ja yleisesti olemaan olemassa. Vieraan ihmisen läheisyys tuntuu vaivaannuttavalta ja ärsyttävältä ja pahimmillaan vie huomiota itse elokuvalta. Juu, elokuvateatteri on julkinen paikka, mutta ei se silti tarkoita, että kuka vaan haluaa istua kenen tahansa vieressä maksettuaan ensin lipustaan hillittömän hinnan, JOS tilaa on. Jos siis tyhjiä paikkoja on sen verran jäljellä, ettei ole pakko istua kylki kyljessä jonkun vieraan ihmisen kanssa, niin totta hitossa pitäisi älytä olla kohtelias ja antaa muille tilaa. Eli toivon, että Heidin paikkavaraus oli vitsi, koska muuten hän on täysi kusipää.

      Lainaa

    13. Tulos: -100 (138 ääntä)
      Näkikö muut ton alemman kuvan yläreunas olevan ilmoituksen "väärät paperit"?

      Lainaa

    14. Tulos: +214 (224 ääntä)
      Ihmetys: Näkikö muut ton alemman kuvan yläreunas olevan ilmoituksen “väärät paperit”?
      Oisko sinusta "ilmoitus" Shrek tai Nunnia ja konnia ollut parempi?

      Lainaa

    15. Tulos: -15 (47 ääntä)
      Kauppinen: Mä en tajua miksi joku käyttää hashtagia facebookissa?
      en tiedä onko juuri tässä tapauksessa syynä.... mutta on olemassa sellaisia hienoja puhelin apseja jolla voi postata saman viestin samaan aikaan sekä fb:hen että twitteriin

      Lainaa

    16. Tulos: -21 (55 ääntä)
      ..."kullan kaa"...

      Lainaa

    17. rasittava naisihminen 16.5.2013 9:52
      Tulos: +219 (229 ääntä)
      Toi olisi mun unelma tilanne lentokoneessa. Saisin puristaa kumpaakin kädestä ja tuo pariskunta saisi harjoitella hysteerisen ja mahdollisesti itkevan hullun rauhoittelua. Win-win! Tai no ainakin win mulle. Leffateatterissa tuossa tilanteessa kun tietäisin varanneeni ensimmäisenä ja että he ihan tarkoituksella varasivat paikat vierestäni tyhjässä salissa niin pitäisin varmasti jotain tullia tuossa välissä ja söisin osan minun ohitseni matkaavista eväistä. En missään nimessä tarjoaisi paikkaani toiselle heistä että he voisivat istua vierekkäin jos he kerta paikkansa noin varasivat. Kärsikööt sitten. Minulla on myös tapana kysellä "kuka toi nyt olikaan" ja "mitä nyt tapahtuu" säännöllisin väliajoin. Siksi varmaan leffaan yksin olisin päätynytkin ilman ukkoa kun sitä ärsyttää mun kyselyt...

      Lainaa

    18. #ei #vituta 16.5.2013 10:52
      Tulos: +59 (89 ääntä)
      Kauppinen: Mä en tajua miksi joku käyttää hashtagia facebookissa?
      Koska se on niin ihanan hipsteriä, ding ding ding

      Lainaa

    19. Tulos: -8 (38 ääntä)
      Kauppinen: Mä en tajua miksi joku käyttää hashtagia facebookissa?
      Se tulee sinne automaattisesti jos esim jakaa kuvan Instagramin kautta ja laittaa siihen viestiin Instagramissa siellä käytetyt hashtagit. Ne siirtyy automaattisesti facebookiin. Rasittavaa!!

      Lainaa

    20. Tulos: +50 (56 ääntä)
      Kauppinen: Mä en tajua miksi joku käyttää hashtagia facebookissa?
      Jotkut käyttää huumorilla, voi olla että Aleksikin. Tehdään pilkkaa niistä #nofilter #nomakeup tenuista käsittääkseni.

      Lainaa

    21. Applessiini 16.5.2013 15:27
      Tulos: +25 (29 ääntä)
      Mitähän leffaa Aleksi on ollu katsomassa...

      Lainaa

    22. Tulos: -2 (36 ääntä)
      Onpa urpoa porukkaa täällä kommentoimassa, ehkä sille keskimmäiselle tulee ne tukalat paikat kun molemmilla puolilla istuvat nuolee toisiaa kesken leffaa ja sä istut siinä keskellä... Eikä vaan siitä että joku istuu viereen, kyllähän ne salit melkeen aina täysiä on etenkin keskeltä.

      Lainaa

    23. kurkkusalaatti 16.5.2013 16:23
      Tulos: +21 (31 ääntä)
      Nauroin jopa ääneen Heidin källille, kun mietin että tonne kun sattuis periaatteiden mies istumaan väliin "niin ja minähän muuten istun tässä".

      Lainaa

    24. Tulos: +26 (40 ääntä)
      Applessiini: Mitähän leffaa Aleksi on ollu katsomassa…
      Oli varmaan vanha päivitys kun jutusta päätellen Twilightia.

      Lainaa

    25. Tulos: +23 (23 ääntä)
      kierous: Onpa urpoa porukkaa täällä kommentoimassa, ehkä sille keskimmäiselle tulee ne tukalat paikat kun molemmilla puolilla istuvat nuolee toisiaa kesken leffaa ja sä istut siinä keskellä… Eikä vaan siitä että joku istuu viereen, kyllähän ne salit melkeen aina täysiä on etenkin keskeltä.
      Jos ihan järjellä miettii, niin aika hankalaa se "toisen nuoleminen" on tuossa tilanteessa. Mietippä itekki. Ja siis mahdollistihan se on, jos viittii kurouttautua oikein tarkotuksella, että sais ärsytettyä jotaki, kuka ei oo tehny mitään pahaa..Samahan se on!

      Lainaa

    26. Tulos: +30 (42 ääntä)
      Aika mulkkumainen liike Heidiltä.

      Lainaa

    27. Tulos: -3 (23 ääntä)
      Paljastan salaisuuteni. Ei väliä kun niin harvoin kun leffoissa käyn. Ensi-ilta, ja ensimmäinen näytös, kaikki luulee että sali on täynnä, vaan eipä ole ikinä.

      Lainaa

    28. Tulos: +41 (51 ääntä)
      Terror: Paljastan salaisuuteni. Ei väliä kun niin harvoin kun leffoissa käyn. Ensi-ilta, ja ensimmäinen näytös, kaikki luulee että sali on täynnä, vaan eipä ole ikinä.
      Anteeksi? Mitähän oikein yrität selittää?

      Lainaa

    29. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Hyi, en voi kuvitellakaan ylemmän tunnetta

      Lainaa

    30. Tulos: +42 (50 ääntä)
      No minulle sattui kerran saman tapainen tilanne, kuin tuossa alemmassa jutussa. Olin nääs ulkomailla paikassa jossa oli paljon kauniita katolisia kirkkoja, joissa oli lähes aina avoimet ovet. Harvemmin niissä vähän syrjäisemmissä ainakaan muita samaan aikaan näkynyt, jos ollenkaan. Yhdessä kävin useamman kerran ja lähes aina sain olla siellä ihan ypöyksin. Niin tälläkin kertaa ja istuskelin kirkonpenkillä fiilistelemässä kirkon tunnelmallisuutta ja kauneutta aika nurkassa. Sitten kuulen, että joku muukin tulee kirkkoon. Siellä se mummeli vähä aikaa pyörii ja sattuu seisahtamaan juuri siihen minun taakseni pällistelemään. Ja eiköhän tuo sitten istahda siihen vihoviimeiseen nurkkaan missä minä istun, ihan suoraan taakseni hönkimään, vaikka koko saamarin muu kirkko on ihan typötyhjä, ei se mikään pikkuinen kirkkokaan loppujen lopuksi ollut. Meni tunnelma kun en pystynyt keskittymään mihinkään muuhun kun sen mummon hengitykseen niskassani ja lähdin koko paikasta. En vain tajua miksi sen oli pakko haluta tulla juuri siihen.

      Lainaa

    31. Tulos: -40 (52 ääntä)
      Naa: No minulle sattui kerran saman tapainen tilanne, kuin tuossa alemmassa jutussa. Olin nääs ulkomailla paikassa jossa oli paljon kauniita katolisia kirkkoja, joissa oli lähes aina avoimet ovet. Harvemmin niissä vähän syrjäisemmissä ainakaan muita samaan aikaan näkynyt, jos ollenkaan. Yhdessä kävin useamman kerran ja lähes aina sain olla siellä ihan ypöyksin. Niin tälläkin kertaa ja istuskelin kirkonpenkillä fiilistelemässä kirkon tunnelmallisuutta ja kauneutta aika nurkassa. Sitten kuulen, että joku muukin tulee kirkkoon. Siellä se mummeli vähä aikaa pyörii ja sattuu seisahtamaan juuri siihen minun taakseni pällistelemään. Ja eiköhän tuo sitten istahda siihen vihoviimeiseen nurkkaan missä minä istun, ihan suoraan taakseni hönkimään, vaikka koko saamarin muu kirkko on ihan typötyhjä, ei se mikään pikkuinen kirkkokaan loppujen lopuksi ollut. Meni tunnelma kun en pystynyt keskittymään mihinkään muuhun kun sen mummon hengitykseen niskassani ja lähdin koko paikasta. En vain tajua miksi sen oli pakko haluta tulla juuri siihen.
      Ihan oikein sulle.

      Lainaa

    32. Tulos: -47 (75 ääntä)
      Pitääkö niiden raskauspahoinvoinnista kärsivien läskimahaisten ämmien änkeä elokuviinkin oksentelemaan, jäisivät vaan kotiin halailemaan sitä pyttyä.

      Lainaa

    33. Tulos: -31 (39 ääntä)
      angst: Anteeksi? Mitähän oikein yrität selittää?
      Luetun ymmärtäminen.?

      Lainaa

    34. Tulos: -12 (26 ääntä)
      Itse olisin vain heittänyt kokikset sen naisen päälle jos olis itselle käynyt noin ja mulla olisi ollu kokista

      Lainaa

    35. Tulos: +40 (50 ääntä)
      JK: Heidi, Toi on nerokasta !
      Miten niin? Toivottavasti tuo välityyppi oli jättiläisläski, joka ei ole käynyt suihkussa v. 1995 toukokuun jälkeen eikä myöskään pese hampaitaan.

      Lainaa

    36. Tulos: -16 (30 ääntä)
      En nyt ole ihan merkille pistänyt mutta jotenkin muistelisin, että jos ostaa kaksi paikkaa kerralla, niin se aina valitsee 2 vierekkeistä paikkaa eikä heittele niitä eripuolille varattuja paikkoja?

      Lainaa

    37. Tulos: +13 (25 ääntä)
      No alemmasta nyt vaan huomaa että neiti taitaa päästä leffaan kerran kolmessa vuodessa ja sitten siitä revitään hupia koko rahan edestä (joka toki kannattaa, onhan liput ihan perhanan kalliita varsinkin jos ei ole vapaalippuja joista yleensä saa jonkinverran alennusta kun nipussa ostaa jota näillä tyypeillä tuskin on koska ei kukaan suht useasti leffassa käyvä käyttäydy näin urposti) mutta muistetaan nyt kuitenkin jos ei ihan kunnioittaa niin ei ainakaan häiritä vierustoveria. Niinhän yksi kärkipään kommenteista jo totesikin että ei tuossa kohtaa varausta olla vielä mitään lunastettu mutta jos toteutukseen asti meni niin ei voi muuta kuin tyhmäksi haukkua. Parasta vaan että kävisivät leffassa vähän tiuhempaan niin arkistuisi sekin aktiviteetti niin ei tarttis tehdä kaikesta niin helevetin suurta numeroa. Kyllä, voit varata paikkoja netissä ja jos joku on siinä vieressä niin se toinen paikka siirtyy yhdellä eteenpäin. Mitä jos kuitenkin menisit sinne leffaan sen elokuvan takia kun kerran maksat siitä tuohon aikaan kuitenkin jo sen 13 ja puoli euroa per nuppi?

      Lainaa

    38. Tulos: -9 (25 ääntä)
      Tuo alempihan olisi ihan unelmatilanne. Voisi "kultaa" tosin hieman kuumottaa kun istuisin läpi koko leffan sormet Heidin penaalissa ja tarjoaisin vähän patukkaa purtavaksi.

      Lainaa

    39. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Minun viereen voi aina tulla mutta tapanani on päästellä pitkiä pieruja koko leffan ajan ja mässytän herkkuja kovaäänisesti.

      Lainaa

    40. Tulos: +17 (27 ääntä)
      Ikävä kyllä tossa keskellä ei kukaan istu, vaan jostain tuntemattomasta syystä leffateattereiden keskuspaikat on varattu leffateattereiden omasta puolesta. Prank gone bad! T: elokuvateatterityöntekijä

      Lainaa

    41. Tulos: -9 (11 ääntä)
      Naa: No minulle sattui kerran saman tapainen tilanne, kuin tuossa alemmassa jutussa. Olin nääs ulkomailla paikassa jossa oli paljon kauniita katolisia kirkkoja, joissa oli lähes aina avoimet ovet. Harvemmin niissä vähän syrjäisemmissä ainakaan muita samaan aikaan näkynyt, jos ollenkaan. Yhdessä kävin useamman kerran ja lähes aina sain olla siellä ihan ypöyksin. Niin tälläkin kertaa ja istuskelin kirkonpenkillä fiilistelemässä kirkon tunnelmallisuutta ja kauneutta aika nurkassa. Sitten kuulen, että joku muukin tulee kirkkoon. Siellä se mummeli vähä aikaa pyörii ja sattuu seisahtamaan juuri siihen minun taakseni pällistelemään. Ja eiköhän tuo sitten istahda siihen vihoviimeiseen nurkkaan missä minä istun, ihan suoraan taakseni hönkimään, vaikka koko saamarin muu kirkko on ihan typötyhjä, ei se mikään pikkuinen kirkkokaan loppujen lopuksi ollut. Meni tunnelma kun en pystynyt keskittymään mihinkään muuhun kun sen mummon hengitykseen niskassani ja lähdin koko paikasta. En vain tajua miksi sen oli pakko haluta tulla juuri siihen.
      Olipa henkeäsalpaavan kamala tilannne sinulla. Miten oikein selvisit tästä?

      Lainaa

    42. Nerokas kissa 30.11.2020 16:43
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Aleksin mokassa oikea moka oli se ketun häshtägi. Aivan kamala.

      Lainaa

    43. Aliarvostettu alpakka 21.12.2022 6:08
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Olen ehkä hieman päästäni pöljä suomalainen, mutta olisin alemman kuvan yksinäisenä jekutettavana vain mielissäni yllättävästä leffaseurasta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: elokuva, elokuvateatteri, elokuvaliput, paikka, finnkino, liput, leffa, oksentaa

  • Uusimmat

  • Kategoriat