Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Eliittikumppani

Mitä tapahtuu, kun kirjoittaa väärän sähköpostiosoitteen deittisivustolle?
Eliittikumppani

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 41 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +519 (647 ääntä)
      Jälleen suloinen (?) sabotage.

      Lainaa

    2. Tulos: +896 (978 ääntä)
      Hemli: Jälleen suloinen (?) sabotage.
      Tykkään kommentistasi, mutta en tahallaan toisten ihmissuhteen pilaamisesta :/

      Lainaa

    3. kaktusmies 2.5.2013 0:59
      Tulos: +883 (953 ääntä)
      Ilkee ihminen :( Mira parka

      Lainaa

    4. forever_young 2.5.2013 1:03
      Tulos: +480 (572 ääntä)
      Kiinnostaisi tietää kuinka Ilona on päässyt urkkimaan Miran ja Timon viestihistoriaa muuten kuin loggautumalla tämän ko. Miran tunnuksilla sisään? Onkohan ihan laillistakaan vai voisiko jo identeettivarkaudeksi kutsua, en usko. Mutta valoja, vähän sama kuin avaisi toisen kirjeen joka on tullut omaan osoitteeseen.. Murr.

      Lainaa

    5. Tulos: +404 (414 ääntä)
      forever_young: Kiinnostaisi tietää kuinka Ilona on päässyt urkkimaan Miran ja Timon viestihistoriaa muuten kuin loggautumalla tämän ko. Miran tunnuksilla sisään? Onkohan ihan laillistakaan vai voisiko jo identeettivarkaudeksi kutsua, en usko. Mutta valoja, vähän sama kuin avaisi toisen kirjeen joka on tullut omaan osoitteeseen.. Murr.
      Luulisin, että Ilona on mennyt sivustolle ja klikannut "Unohtuiko salasana?" ja saanut sitten sähköpostiinsa uuden salasanan, jolla on kirjautunut sisään. Miten muuten Ilona olisi voinut lopettaa Miran ja Timon suhteen?

      Lainaa

    6. Tulos: +624 (660 ääntä)
      No olipa vaan niin hauska tempaus Ilonalta että siitä piti Facebook-päivityskin vääntää. Toivottavasti Mira näkee tän Feissarimokan ja selittää Timpalle tilanteen, niin ei mene mahdollinen vuosisadan rakkaustarina hukkaan!

      Lainaa

    7. Tulos: +127 (343 ääntä)
      Juo alkoholia "vain" muutaman kerran kuukaudessa? Siis oikeastaan joka viikko, niinkuin me tavallisetkin ihmiset.

      Lainaa

    8. forever_young 2.5.2013 2:20
      Tulos: +247 (271 ääntä)
      kolme: Luulisin, että Ilona on mennyt sivustolle ja klikannut “Unohtuiko salasana?” ja saanut sitten sähköpostiinsa uuden salasanan, jolla on kirjautunut sisään. Miten muuten Ilona olisi voinut lopettaa Miran ja Timon suhteen?
      Niimpä. Toivotonta ajatella, että on oikeasti olemassa näin arrogantteja ja niinkuin meilläpäin sanotaan, "häjyjä" ihmisiä joilla ei ole omaa elämää, vaan saavat jotain sairasta mielihyvää toisten elämään sekaantumalla. En pahimmissa painajaisissanikaan toivoisi kenenkään esmes lompakkonsa tai puhelimensa hukanneen päätyvän sen Ilonan käsiin. Mutta karma's a bitch, Ilona, be aware! ;)

      Lainaa

    9. Tulos: +64 (120 ääntä)
      forever_young: Toivotonta ajatella, että on oikeasti olemassa näin arrogantteja ja niinkuin meilläpäin sanotaan, “häjyjä” ihmisiä joilla ei ole omaa elämää, vaan saavat jotain sairasta mielihyvää toisten elämään sekaantumalla.
      Näinpä,sairasta. Tai sitten Ilona on elämäänsä kyllästynyt forever alone, joka itsekin notkuu 24/7 deittisivustoilla kyllästyneenä siihen kun ei itse saa viestejä ja sopivan tilaisuuden tullen kostaa purkamalla patoutumansa "ystävällistä,luovaa ja hyvää kuuntelijaa" Miraa kohtaan jolla luultavasti on profiilissaan on kadehdittavan kaunis ulkoinen olemus. Kateus se tekee meistä suomalaisista naisista ämmiä toisillemme. Taikka motiivina voipi olla myös se, että on keksinyt kivan huomiohuoraus tarinan feisbuukkiin. Jos niin on niin sääliksi käy, eihän tämä ole edes hauska stoori, jos olisi niin se voisi jo pyhittää keinot.

      Lainaa

    10. Tulos: +148 (164 ääntä)
      Ihan kamalaa, Ilona. That was NOT cool. No mutta, haluan palauttaa kommentoijien uskon ihmiskuntaan. Tässäpä mahtava stoori, jossa trollaus johtikin hyviin tuloksiin ja mahdollisesti onnelliseen loppuun: http://cheezburger.com/4580744704

      Lainaa

    11. Minä ite 2.5.2013 5:11
      Tulos: -19 (55 ääntä)
      Luultavasti Mira laittoi jonkun random sähköpostiosoitteen, joka nyt sattuikin olemaan Ilonan. Tai sitten on tullut kirjoitusvirhe. Epäilen kuitenkin ensimmäistä vaihtoehtoa.

      Lainaa

    12. Tulos: +127 (159 ääntä)
      Minuakin ärsyttävät nämä tällaiset jotka eivät viitsi käyttää omaa sähköpostiosoitettaan, vaan vetävät hatusta jotain ja käyttävät sitä rekisteröitymiseen. Edelleen ärsyttävät sellaiset sivustot, jotka eivät vaadi sähköpostiosoitteen varmistamista vaan iloisesti spämmäävät annettua sähköpostiosoitetta, vaikkei rekisteröiyjällä olekaan mitään tekemistä kyseisen sähköpostiosoitteen kanssa. Aina kun joku rekisteröityy yhtään minnekään minun omistamallani sähköpostiosoitteella, katson oikeudekseni käydä sivustolla resetoimassa salasana ja sulkemassa käyttäjätili, jotta spämmin tulo minun sähköpostiosoitteeseeni lakkaa.

      Lainaa

    13. Tulos: -49 (159 ääntä)
      Urpot. 32-vuotias naisfyysikko ja kiinnostunut budhalaisuudesta? Ihan feikkihän toi koko ilmotus on.

      Lainaa

    14. Tulos: +45 (49 ääntä)
      Naispuolinen kaveri kertoi kuinka joku "Tero Valkeakoskelta" oli laittanut kaverini sähköpostin Yves Rocherin profiiliinsa ja tilaillu sieltä kaikkea, ja kaveri sai sitten Teron tilaustietoja ym :D Tero on kova poika tilailee.

      Lainaa

    15. Tulos: +50 (58 ääntä)
      typerä lapsi ლ(ಠ_ಠლ)

      Lainaa

    16. Hienomies 2.5.2013 9:24
      Tulos: +90 (122 ääntä)
      Järjetöntä toimintaa 1. Julkaista kaikki Facebookissa 2. Pilata toisen suhde 3. Olla noin v***n tyhmä!

      Lainaa

    17. Tulos: +103 (117 ääntä)
      Mmm... toisaalta MIKSI Mira olisi tahallaan laittanut satunnaisen sähköpostiosoitteen, jos hän oli "tosimielellä" liikkeellä? Minä veikkaan kirootusvihreetä. Eikä tuommoinen ole ollenkaan hauskaa - liekö ihan laillistakaan. Ilkeä on Ilona eikä ollenkaan ihmisten ilona hän.

      Lainaa

    18. Tulos: +30 (70 ääntä)
      Minulle tuli joku vuosi sitten kännykkään viesti joltain tytöltä. Hän oli jostain chatista saanut miehen puhelinnumeron, joku numero oli kuitenkin väärin kun viesti tuli minulle. Juttua siis jatkettiin puhelimen välityksellä ja tyttö kyseli niitä näitä, mm. mitä teet nyt? Vastasin että "mitäs tässä, persettäni rappailen." -En saanut vastausta viestiini.

      Lainaa

    19. Tulos: +51 (67 ääntä)
      Noi deittisivut on jänniä, kun niissä tapaa paitsi oikeita ihmisiä, myös virtuaalisia ihmisiä. Joskus pohdituttaa millanen trauma jää ihmiselle joka löytää Sen Oikean Eliittikumppanin, ja hetken päästä tajuaakin että Se Oikea ei olekaan oikea ihminen vaan palvelun randomisti generoima profiili, ja niihin viesteihin ei vastaakaan 35v teurastamoketjun miljoonatarperijätär vaan 19v räkänokka nörtti jonka sukupuoli ei liene hänelle itselleenkään selvä asia.

      Lainaa

    20. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Nuppi: Minulle tuli joku vuosi sitten kännykkään viesti joltain tytöltä. Hän oli jostain chatista saanut miehen puhelinnumeron, joku numero oli kuitenkin väärin kun viesti tuli minulle. Juttua siis jatkettiin puhelimen välityksellä ja tyttö kyseli niitä näitä, mm. mitä teet nyt? Vastasin että “mitäs tässä, persettäni rappailen.” -En saanut vastausta viestiini.
      Mulle tuli kanssa spostiin viesti jonkun treffisivuston kautta, mistä en ikinä kuullutkaan. ko. osoitetta en muistaakseni edes jakanut missään julkisesti, tai en edes käy deittisivuilla. Sanoin vaan neidille että kiitos mutta väärä osoite. Ei ollut mikään spotti kirjoituksista päätellen.

      Lainaa

    21. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Ehkä Mira on kirjoittanut sähköpostinsa väärin? Esim. fi/com päätteet menee monella sekaisin ja nyt sattumalta ollut samanlainen osoite muuten kun Ilonalla?

      Lainaa

    22. Tulos: +36 (70 ääntä)
      Ilona, kateellinen lumppu.

      Lainaa

    23. Tulos: +16 (30 ääntä)
      Surullista :( ilona minkä teit :|

      Lainaa

    24. Tulos: -13 (63 ääntä)
      essi: Juo alkoholia “vain” muutaman kerran kuukaudessa? Siis oikeastaan joka viikko, niinkuin me tavallisetkin ihmiset.
      sorry vaan jos jollakin on järkee päässe ne ei juo joka viikko..itekkin juon kerran kuussa tai kaksi.on vitun tyhmää juua joka viikonloppu..

      Lainaa

    25. Tulos: -37 (61 ääntä)
      essi: Juo alkoholia “vain” muutaman kerran kuukaudessa? Siis oikeastaan joka viikko, niinkuin me tavallisetkin ihmiset.
      kuukaudessa on n.30 päivää. jos se juo muutaman kerran kuukaudessa, se on 2-3 kertaa. "tavallinen" suomalainen juo joka viikonloppu eli n. 5-9 kertaa/ kk. ( + mitä juo viikolla)

      Lainaa

    26. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Reilua..

      Lainaa

    27. Tulos: +33 (61 ääntä)
      kuukaudessa on n.30 päivää. jos se juo muutaman kerran kuukaudessa, se on 2-3 kertaa. “tavallinen”suomalainenjuo joka viikonloppu eli n. 5-9 kertaa/ kk. ( + mitä juo viikolla)
      Kerro toki minullekkin että missä kuukaudessa on 9 viikonloppua? :) Ja Ilona, oot ihan berberistä

      Lainaa

    28. Tulos: -18 (66 ääntä)
      kuukaudessa on n.30 päivää. jos se juo muutaman kerran kuukaudessa, se on 2-3 kertaa. “tavallinen”suomalainenjuo joka viikonloppu eli n. 5-9 kertaa/ kk. ( + mitä juo viikolla)
      Ihmiset, joilla ei ole ongelmaa alkoholin kanssa, juovat 5-9 kertaa vuodessa. Tavallinen alkoholisti juo 5-9 kertaa neljänä viikonloppuna.

      Lainaa

    29. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Kerro toki minullekkin että missä kuukaudessa on 9 viikonloppua? Ja Ilona, oot ihan berberistä
      No jos juo viikonloppuisin sekä perjantaina, että lauantaina + kerran sunnuntaina = 9 krt/kk

      Lainaa

    30. Tulos: +30 (34 ääntä)
      forever_young: Kiinnostaisi tietää kuinka Ilona on päässyt urkkimaan Miran ja Timon viestihistoriaa muuten kuin loggautumalla tämän ko. Miran tunnuksilla sisään? Onkohan ihan laillistakaan vai voisiko jo identeettivarkaudeksi kutsua, en usko. Mutta valoja, vähän sama kuin avaisi toisen kirjeen joka on tullut omaan osoitteeseen.. Murr.
      Identiteettivarkaus -nimistä rikosta ei Suomen rikoslaki tunne. Sen sijaan sähköisen viestinnän tietosuojalain 3. luvussa .5 § säädetään näin: Vaitiolovelvollisuus ja hyväksikäyttökielto Se, joka on ottanut vastaan tai muutoin saanut tiedon luottamuksellisesta viestistä tai tunnistamistiedosta, jota ei ole hänelle tarkoitettu, ei saa ilman viestinnän osapuolen suostumusta ilmaista tai käyttää hyväksi viestin sisältöä, tunnistamistietoa tai tietoa viestin olemassaolosta, ellei laissa toisin säädetä. Rangaistus määräytyy rikoslain perusteella. Kyseessä on asianomistajarikos, mahdollisesti viestintäsalaisuuden rikkomisen ohella myös törkeä kunnianloukkaus. Jos asianomistaja näkee tämän, toivotan onnea oikeusprosessiin.

      Lainaa

    31. forever_young 3.5.2013 23:57
      Tulos: +8 (12 ääntä)
      ^^ Kiitos tarkennuksesta Ele. Hankalia nuo lainkoukerot. Viimeinen virkkeesi taisi ollakin ironiaa, mutta eipä tuossa kai asianomaiset mitään oikeutta saisi, korkeintaan Ilonan suuntaan moraaliset paheksunnat ja vihaiset tuhahdukset anonyymisti ruudun tältäpuolen ainakin.

      Lainaa

    32. Tulos: +20 (34 ääntä)
      Wääk: Ihmiset, joilla ei ole ongelmaa alkoholin kanssa, juovat 5-9 kertaa vuodessa. Tavallinen alkoholisti juo 5-9 kertaa neljänä viikonloppuna.
      *Nauraa ääneen*. Kyökkipsykologiaakin huvittavampaa on ihmiset jotka diagnosoivat toisille ihmisille sairauksia ilman perusteita omien mielipiteidensä varjolla. Piti oikein takiasi vaivautua tutkistelemaan internetin syövereitä alkoholinkäyttöä ja alkoholismia koskien, joista "luotettavimpana" lähteenä löysin wikipedian, ja sieltä suora lainaus: " Alkoholin suurkulutus on elämäntapa, jota ei voida vielä luokitella alkoholismiksi, ts. varsinaista riippuvuutta ei ole vielä kehittynyt. Tästä huolimatta suurkulutus on monilla tavoilla haitallista ja vaarantaa terveyden. Alkoholin suurkuluttajaksi katsotaan henkilöt, jotka juovat säännöllisesti alkoholia yli riskirajan. Miehillä tämä raja on 24 annosta ja naisilla 16 annosta viikossa.[4] Alkoholin terveyshaittojen vähentämiseksi suositellaan raittiutta tai alkoholinkäytön vähentämistä tasolle, josta ei ole keskimäärin haittaa (riskirajana pidetään naisilla 1.5 ja miehillä 3 annosta päivässä). [5] Yksi annos alkoholia on esimerkiksi yksi pieni pullo (0,33 l) keskiolutta tai siideriä, yksi lasi (12 cl) kevyttä viiniä tai paukku (4 cl) 40 % viinaa." Tästä yhteenvetona. Vaikka joisin pari kertaa viikkoon yhden saunaoluen tahi pihvinkanssa lasin punkkua, se ei todella tee minusta tai muusta suomalaisesta ALKOHOLISTIA. Niinkuin sinä kirjoitit. Se, että en pystyisi olemaan ilman alkoholia ja alkaisin saamaan sen puuttesta henkisiä,fyysisiä tai psyykkisiä vieroitusoireita, silloin voisin jo huolestua. Tai luultavasti en huolestuisi, sillä se ei kuulu alkoholistin oirekuvaan. Tauti kielletään. Ja kyllä, minulla on omakohtaista kokemusta alkoholismista ja sen syistä/seurauksista ja oirekirjosta perhetaustan kautta ja tiedän kyllä mikä on alkoholisti ja se piru juo enemmän kuin 5-9 krt neljänä viikonloppuna. Sen kone ei käynnisty aamulla ilman kuningas alkoholia. Tulepa diagnosoimaan meitä terveitä ihmisiä alkoholisteiksi, kun olet itse istunut vieroituksessa muutaman kuukauden alkoholismintakia ja tiedätkin jotain sairaudesta. Hah.

      Lainaa

    33. Tulos: -5 (15 ääntä)
      Täällä ne huuteloihtee pienet ihimiset, kaikki toistaan viisaampia ja viksumpia. Toinen enempi, toinen vähempi tosissaan. Kohtuullisen tyhmää kansaa olemme jos meidät tuomittaisiin nettikirjoitusten perusteella. Toisen tekemää kirjoitusta jos vain saisin oikein nerokkaasti pilkattua niin jopa siitä hyvä mieli tulisi! Kirjoitusvirhestä jos ei muusta, vieläpä toista jos tietämättömyydestä pääsisin pilkkaamaan niin jopa siitä hyvää saisin itsetunnolleni olemattomalle! Ei hyvänen aika.. Kun näitä kommentteja olen tässä selaillut niin ei voi muuta sanoa kuin että onhan täällä pikkusieluista porukkaa. Perusta oma kampanja ja auta suomalaiset nettikirjoittelijat hankkimaan omakohtainen oikea elämä! www.olenpaääliö.ru

      Lainaa

    34. turnipsitonttu 4.5.2013 1:28
      Tulos: +10 (38 ääntä)
      Näin paljon tuomitsevaa kirjoitusta ko. henkilöä kohtaan eikä yhtään kritiikkiä treffipalvelua kohtaan. Eliittikumppani, kuinka monta kättä nousee pystyyn... Hei, olen narsistinen ja ulkonäkökeskeinen tunnehäiriöinen ihminen joka arvostaa rahaa ja valtaa. Haluan lisääntyä mahdollisimman älykkään ja hyvännäköisen ihmisen kanssa. Eipä siinä mitään...hitsiin inhimillisyys.

      Lainaa

    35. Tulos: -9 (43 ääntä)
      Ele: Se, joka on ottanut vastaan tai muutoin saanut tiedon luottamuksellisesta viestistä tai tunnistamistiedosta, jota ei ole hänelle tarkoitettu, ei saa blaa blaa blaa
      Jos Mira on laittanut treffipalveluun Ilonan sähköpostiosoitteen, niin ihan selkeästi Mira on tarkoittanut Ilonan saavan sähköpostit. Jos Mira ei halua Ilonan saavan sähköposteja treffipalvelusta, niin sitten Mira laittaa treffipalveluun vaikkapa ihan oman sähköpostiosoitteensa. Miksi surkutellaan tätä toisten sähköpostiosoitteilla esiintyvää huijaria, eikä ajatella kuinka paljon tarpeentonta roskapostia nämä tällaiset aiheuttavat?

      Lainaa

    36. Tulos: +14 (20 ääntä)
      Pahoittelen aiempaa avautumistani koskien alkoholinkäyttöä. Taitaapi näyttää pahasti siltä,että minulla itselläni on muita ongelmia kuin alkoholismi nimittäin mielenterveydenosalta, jos pitää vetää kokonainen hemapa-pussi nenään jostain tyhjänpäiväisestä. Sallikaa minun diagnosoida itseni - olen rättipoikkiväsynyt tästä yövuorosta eikä minulla ole parempaakaan tekemistä tällähetkellä kuin räyhätä jossain fbmokissa alkoholismista,sen syistä ja seurauksista päkäpäkä. Ja mitä mokaan tulee, Ilona voisi myös keksiä jotain kehittävämpää tekemistä kuin puuttua muiden asioihin. Painosanalla, PAREMPAA tekemistä. Menisin minäkin nukkumaan jos voisin. Kaksinaismoralismia parhaimmillaan.

      Lainaa

    37. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Taisinpa löytää loistavan sivuston rölläämiseen. :P

      Lainaa

    38. Tulos: +10 (18 ääntä)
      damn: Pahoittelen aiempaa avautumistani koskien alkoholinkäyttöä. Taitaapi näyttää pahasti siltä,että minulla itselläni on muita ongelmia kuin alkoholismi nimittäin mielenterveydenosalta, jos pitää vetää kokonainen hemapa-pussi nenään jostain tyhjänpäiväisestä.
      Arvostettuna nettitohtorina yhdyn diagnoosiisi ja määrään sinulle hoidoksi kunnon yöunet ja herneitä suun kautta nautittuna. Ps. Aiempi kommenttini oli liioiteltu ja huonolla huumorillani kuorrutettu heitto, johon tämä alkoholisoitunut kansa ei pysty yhtymään.

      Lainaa

    39. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Sivusto on todella surkea jos se antaa rekisteröityä käyttäen sähköpostiosoitetta josta ei vaadita vahvistusta.

      Lainaa

    40. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Ilona on aika paskiainen. Kun joku teki kirjakerhorekiteröitymisen mun sähköpostille, laitoin viestiä yritykselle. (se oli kyllä aika hazardi, kaikki sen yhteystiedot ja salasanakin tuli mulle mailina)

      Lainaa

    41. Tulos: -18 (26 ääntä)
      Ihmeellistä, että kaikki alkaa syytellä Ilonaa. Miran oma ongelma, kun ei voi omia s.postejaan käyttää. Sitten siinä käy näin ja siinä tarvitse alkaa ketään syyttelemään. En minäkään jaksaisi katsella, jos oma s.posti täyttyy jostain deitti-ilmoituksista, jotka sinne tulevat jonkun toisen ihmisen takia. Miettikääpäs hieman enemmän ja toiselta kannalta. Entä jos nuo tiedot näkyivvät niissä s.posteissa? Se oli Ilonan s.posti, joten kai hän saa omat postinsa avata? Sama asia, ettei Ilona saisi 'valittaa', jos joku käyttää hänen vessaansa sanoen 'Joo kun en jaksanut omaa käyttää niin käytämpä sinun vessaasi.' Olisiko siinä enää mitään järkeä? :D Niin, eipä olisi. Et sinäkään varmaan antaisi randomeiden käyttää asuntosi vessaa? ;) Kuten Ilonakaan ei halua hänen s.postinsa olevan kuin julkinen vessa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: sähköposti, Eliittikumppani, seurustelu, seuranhaku, deittisivusto, väärä, suhde