Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tästä täytyy valittaa

"Ja että lapsille alkoholia!"
Tästä täytyy valittaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +209 (241 ääntä)
      Just.

      Lainaa

    2. Tulos: +621 (641 ääntä)
      Mielenkiintoista onkin, että miten siitä laskusta otettiin se satanen pois. Ei kai ne oikeasti ottanut sillä, että tämä Enni ei tiennyt netin maksavan?

      Lainaa

    3. Tulos: -38 (106 ääntä)
      Munalikööri? Kuulosti mainiolta...

      Lainaa

    4. Tulos: +307 (311 ääntä)
      Rankeli: Mielenkiintoista onkin, että miten siitä laskusta otettiin se satanen pois. Ei kai ne oikeasti ottanut sillä, että tämä Enni ei tiennyt netin maksavan?
      Aika usein noita juttuja kuulunu, että varsinkin ensimmäisestä laskusta hyvittävät jos netin käyttö lähtenyt käsistä eikä ole ollut kiinteää pakettia.

      Lainaa

    5. Tulos: +51 (61 ääntä)
      toimiskoha saunalahel samal taval? :D

      Lainaa

    6. Tulos: +154 (176 ääntä)
      Tosta Ennin jutusta puuttuisikin vielä se, että joku työkaveri olis tullu tohon kommentoimaa: "mitä hittoa tästä kerrotaa pomolle" ehehe

      Lainaa

    7. Tulos: +67 (71 ääntä)
      Valittaminen onneksi auttaa aina.

      Lainaa

    8. Tulos: +113 (117 ääntä)
      Aika monestihan noita korvataan, älypuhemilla on tapana esim. päivittää itseään ja siitä johtuen saattaakin kotona odottaa suurehko lasku. Usein tarjoovat sitten kiinteää pakettia, niin asia hoituu sillä.

      Lainaa

    9. Tulos: -54 (78 ääntä)
      höpöä toi Ennin juttu, nykyään tulee viesti netin käytöstä, vrk-velotteista ja niistä kertyy n.60€/laskutusjaksolle maksimissaan, jos joka päivä käyttää nettiä. Eikä niitä hyvitetä. Ei bensakaan ilmasta oo, vaikka ois kuin hieno auto.

      Lainaa

    10. Tulos: -17 (29 ääntä)
      Rippuu millo ennille, tuo homma on sattunu. Nykyää on mahdotonta, koska tiedon siirto maksaa 2€/päivä. Mutta ei ole pitkä aika kun tiedonsiirto maksoi 1.5€/mt , jolloin noita suuria tiedonsiirron laskuja tuli kohtuullistettua, mutta vain sen ekan kerran. Sillä asiakkaallakin on velvollisuus tarkistaa laskut, ja turhaa itkeä perään 6kk jälkijunassa. Ja nykyään niitä ei tosiaan hyvitetä sillä tuo 2€/päivä on kohtuullista jos on nettiä käytelly

      Lainaa

    11. Tulos: +57 (59 ääntä)
      :D hyvä kyllä tuo lidl:in mainos. Hieman on layout feilannu

      Lainaa

    12. Tulos: +22 (92 ääntä)
      Jumalauta, ei helvetti, kukkahattusetä näemmä liikkeellä. Minäkin söin pienenä niitä likööritäytteisiä konvehteja, enkä kyllä känniin tullut.

      Lainaa

    13. Aitoustodistaja 14.3.2013 13:13
      Tulos: +76 (112 ääntä)
      Tottakai se on lidlin mainostoimiston vika jos joku ostaa virpojille alkoholilla täytettyjä munia... Varsinkin jos asia vielä tuotteen yhteydessä selvästi ilmaistaan. No näemmä tämmösestä mainostamisesta ainaki voi olla tosi vihainen Lidlin suuntaan. Kyllähän tämmöset isot, pahat yhtiöt pitää panna vastuuseen munistaan! Ja palaute annetaan isoilla kirjaimilla ettei varmasti jää epäselvyyksiä palautteen antajan älykkyydestä.

      Lainaa

    14. Tulos: +58 (64 ääntä)
      Turhake: Jumalauta, ei helvetti, kukkahattusetä näemmä liikkeellä. Minäkin söin pienenä niitä likööritäytteisiä konvehteja, enkä kyllä känniin tullut.
      En mä usko että toi mika nyt ihan tosissaan oli tosta raivostunut tai huolestunut tai muuta. Huomannu vaan lehessä mokan (kyllä tollanen asettelu on jo selkee moka mainoksen suunnittelijalta) ja saanu hyvän syyn päästä piikittelemään lidliä. :D Kun isot yritykset vie niin siinä pieni kuluttaja vikisee, joten ei mikään ihme että nyt kun yritykset ja julkkikset ovat "laskeutuneet kansan pariin", niitä tentataan tai piikitellään kaikesta mahdollisesta. Kun se vielä tapahtuu julkisesti, yrityksen edustaja ei voi sanoa ihan mitä vaan ja hauskaa onkin nähdä kuinka tilanne hoidetaan. Etenkin jos yrityksen edustajalla on huuomrintajua, tällaisista saattaa syntyä varsin hauskaa luettavaa, kuten olemme feissarimokissa saaneet todistaa.

      Lainaa

    15. Tulos: +3 (5 ääntä)
      noway: toimiskoha saunalahel samal taval?
      NO ei varmasti toimi :)

      Lainaa

    16. Tulos: +6 (6 ääntä)
      noway: toimiskoha saunalahel samal taval?
      Ei toimi enää nykyään (tai ehkä jos nyt tällä hetkellä alottaa vois keretäkki saamaa kunnon laskun) kun saunalahti muuttaa liittymät sellaisiksi että kaikissa on oletuksena se hitain mahdollinen netti ja kk-maksu nousee 2e/kk. Mikä on mielestäni ihan hyvä ratkaisu ettei porukoille tule näitä yllätyslaskuja uusien älypuhelimien nettitoimintojen kanssa. :)

      Lainaa

    17. Tulos: +39 (53 ääntä)
      Ja luuin et meijen äit on ainoo joka sanoo Lidlii Liiteriks. voi hyvä helvetti

      Lainaa

    18. Tulos: +7 (19 ääntä)
      LIITERI :'D

      Lainaa

    19. Tulos: -14 (40 ääntä)
      lidukka c:

      Lainaa

    20. Kyllästynyt 14.3.2013 15:59
      Tulos: +14 (66 ääntä)
      Eikö tuota huomiohuora-Jessicaa voisi jo bannata kommenteista? Tai ottaa koko kommentoinnin ylipäätään pois?

      Lainaa

    21. Tulos: -10 (24 ääntä)
      Aitoustodistaja: Tottakai se on lidlin mainostoimiston vika jos joku ostaa virpojille alkoholilla täytettyjä munia… Varsinkin jos asia vielä tuotteen yhteydessä selvästi ilmaistaan. No näemmä tämmösestä mainostamisesta ainaki voi olla tosi vihainen Lidlin suuntaan. Kyllähän tämmöset isot, pahat yhtiöt pitää panna vastuuseen munistaan! Ja palaute annetaan isoilla kirjaimilla ettei varmasti jää epäselvyyksiä palautteen antajan älykkyydestä.
      Nojoo ymmärrettävää sinänsä tänäpäivänä, kun kukkahattuihmiset heiluu eikä saa antaa kersoille tukkapöllyä ilman poliisia ja sossuntanttoja tms... tostahan tulee varmaan jo huostaanotto, jos paljastuu, että kersalle tollasia annettu! btw ensimmäinen kerta, kun annoin Jessican kommentille plussan. Toivottavasti tää ei jää päälle..

      Lainaa

    22. Tulos: +6 (6 ääntä)
      noway: toimiskoha saunalahel samal taval?
      Toimis? Juuri sen takiahan Saunalahdelle tulee kuun vaihteessa kaikkiin liittymiin pakollinen perusdata ja sen myötä kuukausimaksu aiemmin maksuttomiin kun näiden riemuidioottien överilaskujen selvittely tuli niin kalliiksi.

      Lainaa

    23. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Kyllähän tämmöset isot, pahat yhtiöt pitää panna vastuuseen munistaan!
      Samaa mieltä.

      Lainaa

    24. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Kyllästynyt: Eikö tuota huomiohuora-Jessicaa voisi jo bannata kommenteista? Tai ottaa koko kommentoinnin ylipäätään pois?
      Oon bannien kannalla, koska mun mielestä täällä kommenteissa on välillä ihan mielenkiintoisia ja järkeviäkin keskusteluja, joita on mukava lueskella. :) Ei koko kommentointiosiota poistoon!

      Lainaa

    25. harmaahärpäke 14.3.2013 18:30
      Tulos: -4 (18 ääntä)
      Olen minäkin syönyt lapsena noita liköörikonvehteja sun muita, ei niistä känniin tule, eikä tullut silloinkaan. Niillä ei tietääkseni ole myöskään ostoikärajaa. Älkääkä hyvät ihmiset vain ostako lapsillenne Da Capoa! Niin, ja minusta ei tullut alkoholistia, vaikka liköörikarkit maistuivatkin.

      Lainaa

    26. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Munaliköörit pikku virpojille <3 en kestä...

      Lainaa

    27. Tulos: +20 (34 ääntä)
      sushi: Oon bannien kannalla, koska mun mielestä täällä kommenteissa on välillä ihan mielenkiintoisia ja järkeviäkin keskusteluja, joita on mukava lueskella. Ei koko kommentointiosiota poistoon!
      En ymmärrä miksi se pitäisi bannata? Ei ole tehnyt mitään väärää. Huvittavaa miten pienestä joillakin on päivä pilalla. Samalla logiikalla teidät voisi bannata, ärsytätte yhtä varmasti ihmisiä. :)

      Lainaa

    28. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Toi Mikan juttu on läppä, nuori kundi (18v). Itse tykkään lukea firmoille suunnattua palautetta facebookista (siis yritysten omilta fb sivuilta). Osa on hauskoja ja osassa taas iha hyödyllistä informaatiota mistä tuotteensa ja palvelunsa kannattaa hankkia :)

      Lainaa

    29. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Onko meillä töissä oikeasti näin idiootteja? Nyt hävettää..

      Lainaa

    30. Tulos: -7 (19 ääntä)
      Eli suklaamunia ei voi tehdä aikuisille? Kiva tietää, Mika.

      Lainaa

    31. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Anniina: Ja luuin et meijen äit on ainoo joka sanoo Lidlii Liiteriks. voi hyvä helvetti
      Ei muuten oo....iloksesi voin kertoa, että äitisi ei ole keksinyt sitä itse ja hänellä on ainakin satatuhatta "kohtalotoveria".

      Lainaa

    32. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Joku: Eli suklaamunia ei voi tehdä aikuisille? Kiva tietää, Mika.
      Kyse on mainoksen asettelusta....

      Lainaa

    33. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Jippii. Ensimmäinen kerta kun lähettämäni facebook moka julkaistaan :) Kiitokset tästä!

      Lainaa

    34. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Ihaana: Tosta Ennin jutusta puuttuisikin vielä se, että joku työkaveri olis tullu tohon kommentoimaa: “mitä hittoa tästä kerrotaa pomolle” ehehe
      Samaa mietin XD

      Lainaa

    35. turpa kii jessika! 18.3.2013 10:12
      Tulos: -8 (16 ääntä)
      Mua taas ärsyttää toi tapa ikäänkuin solvata kritisoitavaa kohdetta kirjoittamalla nimi tahallisesti ja erittäin silmiinpistävästi väärin... Miksi ihmiset tekevät niin? Tarvitseeko heidän muuttaa tuo iso paha valituksen kohde ensiksi itselleen jotenkin kansanomaisemmaksi/ ei niin pelottavaksi kuten nyt esim tuo Lidl-->Liiteri? Ei se ainakaan luo heistä mitenkään fiksumpaa kuvaa. Ehkä he saavat tästä jotain kuvitteellista etulyöntiasemaa..? Miksei siinä palautteessaan voisi keskittyä sanomaansa ja sen nokkeluuteen?

      Lainaa

    36. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Oho. Onpa Enni saanut aika hyvää palvelua vaikka vika oli vaan omassa tyhmyydessä. Toisaalta, oikeutettuahan se on sitten jos se on pystynyt osoittamaan, että kukaan ei ole kertonut sille mitä netin käyttö maksaa. Mutta pakko sen on jossain sopimuksessa lukea.

      Lainaa

    37. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Rankeli: Mielenkiintoista onkin, että miten siitä laskusta otettiin se satanen pois. Ei kai ne oikeasti ottanut sillä, että tämä Enni ei tiennyt netin maksavan?
      enni on töissä dna kaupassa ja täten pudotti itse sen 100e pois...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Lidl, alkoholi, mainos, kuva, pääsiäinen, muna, suklaamuna, DNA, operaattori, liittymä, datasiirtomaksu