Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 136

"Sain porttikiellon kiinalaiseen ravintolaan, kun ---"
Sekalaisia, osa 136

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 31 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +738 (766 ääntä)
      Jerellä on onnistumisen määrä huomattava :D (vaikkakin epäilen jutun todenmukaisuutta)

      Lainaa

    2. Anonyymitapio 21.3.2013 3:40
      Tulos: +63 (111 ääntä)
      Hyvä Helmi "-.-"

      Lainaa

    3. Tulos: -281 (437 ääntä)
      Ensimmäinen ei naurata. Ensimmäinen hakemus ja tyttö ilmeisen nuori ja noita nimiä on niin erilaisia ja ne vaihtuu...Ei se virallinen alan nimi oikeastaan tule koulutuksen aikana missään vaiheessa ilmi.

      Lainaa

    4. Tulos: +179 (349 ääntä)
      Mahtavaa Rosa! Innolla odotan sua työparikseni haastaviin työtehtäviin. Miksi teinipissikset hakeutuu hoitajiksi, vaikka elämän keskikohta löytyy juuri siitä oman navan kohdilta ja mielenkiintoa kuvaa kirjaimet wtf?

      Lainaa

    5. Tulos: +200 (216 ääntä)
      No kyllä muuten varmasti tulee? Jo ihan hakuvaiheessa....eihän sitä omaa linjaa esim. opintokirjasta löydä kuin oikean nimityksen alta.

      Lainaa

    6. Tulos: +235 (265 ääntä)
      XYZ: Ensimmäinen ei naurata. Ensimmäinen hakemus ja tyttö ilmeisen nuori ja noita nimiä on niin erilaisia ja ne vaihtuu…Ei se virallinen alan nimi oikeastaan tule koulutuksen aikana missään vaiheessa ilmi.
      No kyllä pitäis tietää mitä alaa opiskelee. Ja etenkin, jos on jo valmistunut. Ihme palikka.

      Lainaa

    7. Tulos: +166 (176 ääntä)
      Mistähän noita aikakoneita saa? :D

      Lainaa

    8. Ständuppi 21.3.2013 7:27
      Tulos: +68 (118 ääntä)
      Ohhoh, Jere osaa käyttää youtubea. Tämähän on JP Kankaan vitsejä..

      Lainaa

    9. Tulos: +163 (173 ääntä)
      Lähihoitajatutkinnon virallinen nimi on "sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja". Alan pitäisi siis löytyä ihan tutkintotodistustuksestakin puhumattakaan siitä, että pitäisi olla yleisesti aika itsestään selvää kaikille ja ainakin alaa opiskelleille. Voi hyvää päivää.

      Lainaa

    10. Tulos: +97 (147 ääntä)
      Gadula: Mahtavaa Rosa! Innolla odotan sua työparikseni haastaviin työtehtäviin. Miksi teinipissikset hakeutuu hoitajiksi, vaikka elämän keskikohta löytyy juuri siitä oman navan kohdilta ja mielenkiintoa kuvaa kirjaimet wtf?
      Kaikenlisäks hauskinta on et ne luulee että lähihoitajan työ on NIIIN hienoo ja NIIIN makeeta, sitku joutuvat hoidon ja huolenpidon jaksolle pyyhkii mummojen takamuksia, niin tiputaan kovaa ja korkeelta.. :D

      Lainaa

    11. Tulos: -27 (59 ääntä)
      Tuo aikakonejuttu on jo aika vanha...

      Lainaa

    12. Tulos: -26 (86 ääntä)
      XYZ vittu että olet tyhmä.

      Lainaa

    13. Tulos: +101 (115 ääntä)
      Noh noh, koo. Jokaisella meistä on oma huumorintajumme. Jos XYZ:ä ei naurata, ei se tarkoita että hän olisi tyhmä. Juttu ei vain ollut hälle sopiva. Rauhallista päivän jatkoa.

      Lainaa

    14. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Ihana Julius! :D

      Lainaa

    15. Tulos: +73 (89 ääntä)
      Ei oikeastaan kiinnosta paskan vertaa, mutta kun nyt kommenteissa ainakin pari jamppaa jo jostain syystä olettaa että tuo teinipissis on valmistunut niin mihin perustette väitteenne? Hän sanoo itse selkeästi olevansa lähihoitajalinjalla ja se minusta viittaa siihen että hän opiskelee vielä. Kesäduunipaikkaa siis tod näk hakee

      Lainaa

    16. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Zalazare: Jerellä on onnistumisen määrä huomattava (vaikkakin epäilen jutun todenmukaisuutta)
      Tuo nyt sattuu olemaan suomalaisen stand up koomikon vitseissä jo vuonna 2011. :) Täysin sama juttu.

      Lainaa

    17. Tulos: +61 (71 ääntä)
      Yrittikö joku muukin pyyhkiä roskaa Jeren statuksesta, kiinalaiseen-sanan päältä?

      Lainaa

    18. pikku hitleri 21.3.2013 15:29
      Tulos: +29 (47 ääntä)
      Miksi, oi miksi lopetettiin kunnolliset perushoitajakoulutukset. Näitä bingosta lh-paperinsa saaneita ilmestyy koko ajan enemmän ja enemmän työelämään. -sairaanhoitaja-

      Lainaa

    19. Tulos: +42 (44 ääntä)
      roska: Yrittikö joku muukin pyyhkiä roskaa Jeren statuksesta, kiinalaiseen-sanan päältä?
      kyllä yritti. ihmettelen vähän miten screenshotilla ottamalla saa tahroja...

      Lainaa

    20. Tulos: +8 (24 ääntä)
      Gadula: Mahtavaa Rosa! Innolla odotan sua työparikseni haastaviin työtehtäviin. Miksi teinipissikset hakeutuu hoitajiksi, vaikka elämän keskikohta löytyy juuri siitä oman navan kohdilta ja mielenkiintoa kuvaa kirjaimet wtf?
      Ehkä Rosa ei ole se terävin kynä penaalissa, mutta mitä jos hän ihan oikeasti alalle hakee ja tosi tarkoituksin?

      Lainaa

    21. Tulos: +35 (35 ääntä)
      Pege:
      Todellakin toivon niin. Aika monta nuorta on myös kasvanut hienosti ammattiin just kesätöiden ja työharjotteluiden myötä, vaikka ajatukset työstä ollut aluksi aivan jotain muuta. On se aika noloa ettei tiedä, millä alalla on ja ei ole nimi vaihtunut ainakaan pariinkymmeneen vuoteen. Mutta hän on hakemassa töitä! Reipas nuori!

      Lainaa

    22. Tulos: +37 (49 ääntä)
      No johan on ylemmyydentuntoisia hoitsujakin tälläkin palstalla. Rosa on ilmeisesti vielä opintovaiheessa ja kesätöitä hakemassa, mutta silti, eiks teille oo koskaan käyny sillä lailla että muisti on pätkässy? Jos ei vaan just Sillä Hetkellä muista mikä se alan hieno nimi on, niin ihan ok se musta on kysyy FBssa. Se mitä sen sijaan en ymmärrä, on toi totaalinen tsemppaamattomuus ja teinipissiksistä jauhaminen tulevista kollegoista. Te olitteki sitten ilmeisesti ihan täydellisiä jo vastavalmistuneina? Ammattiin kasvetaan, ja kaikki alaa vähänkään tuntevat tietävät sen, että se hoitajana kasvaminen jatkuu koko työuran verran. Tsempataan toisiamme ja arvostellaan ensin itseämme ennen kuin muita, niin työyhteisöissäkin on kiva olla työntekijänä mukana.

      Lainaa

    23. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Mäki saan kyllä aina pähkäillä työhakemuksia tehdessä et mitä laittais, koska opiskelen psykologiaa. Se on virallisesti oma koulutusalansa mut ei yleensä löydy monivalintalistalta.

      Lainaa

    24. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Tuo aikakonejuttu on jo aika vanha… Palju:
      Mä en ollut ennen nähnyt sitä. Eikä mua oikeastaan haittaa lukea täältä myöskään jotain netissä kiertäviä vitsejä tai muita juttuja, jos en ole nähnyt tai kuullut niitä ennen ja jos ne ovat hauskoja.

      Lainaa

    25. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Palju: Tuo aikakonejuttu on jo aika vanha…
      Totta kai se on, keksin sen ensi vuonna. (Siis koneen, en juttua.) Pääsen sitten vihdoin kertomaan sen ensimmäisenä.

      Lainaa

    26. Tulos: -7 (17 ääntä)
      mitä vit o; iha varmast kirjotin tänne viel aikasemmih

      Lainaa

    27. Tulos: +3 (11 ääntä)
      XYZ: Ensimmäinen ei naurata. Ensimmäinen hakemus ja tyttö ilmeisen nuori ja noita nimiä on niin erilaisia ja ne vaihtuu…Ei se virallinen alan nimi oikeastaan tule koulutuksen aikana missään vaiheessa ilmi.
      Mutta eikö vähintään omaan yleistietoon pitäisi kuulua se pieni tieto millä linjalla ja mitä alaa opiskelee. Ei se sen vaikeampaa ole.

      Lainaa

    28. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Dariah: Mutta eikö vähintään omaan yleistietoon pitäisi kuulua se pieni tieto millä linjalla ja mitä alaa opiskelee. Ei se sen vaikeampaa ole.
      No, kerron yhden asian tositarinan. Valmistuin itse vuosia sitten liiketalouden linjalta taloushallinnon tradenomiksi. Olin hetken aikaa työtön ja ihmettelin, miksi työkkäristä tuli minulle kaikenmaailman ohjelmoijan paikkoja tiedoksi ja kun sanoin työkkärissä, että miksi minulle tulee tällaisia paikkoja, mitä en osaa tehdä ja mihin ei ole koulutusta. Piti tovi väitellä asiasta ja lopulta syy selvisi: Vuosia virassa toiminut työvoímaneuvoja, joka oli kaiken lisäksi puolituttu, oli merkinnyt koodikseni tietotekniikan tradenomi. Syyksi hän sanoi, että kun sinä olen noita alan kursseja käynyt niin minä ajattelin ettäi ilman muuta olet tietotekniikan tradenomi. Siksi tämä ei naurata, sillä kyseinen työvoimaneuvoja ei ollut omaa tutkintotodistustan osannut tai edes viitsinyt katsoa. Eikä tuota virallista alaa tarvitse joka päivä edes miettiä, riittää kun tietää ammattinsa. Noita tarvitaan lähinnä silloin kun tehdään nettihakemuksia, joissa tieto vaaditaan alasvetovalikosta, eli pelkkä CV ei riitä.

      Lainaa

    29. siipirikkko 24.3.2013 12:06
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      Nyt varmaan satelee miinuksia mut mikä ton juliuksen jutun pointti on?

      Lainaa

    30. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Kiitti rakentavist kommenteist :DDDDDD T. Rosa

      Lainaa

    31. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Mikä hitto tuossa e-kirjaimen yläpuolella oikein on? Joku tuollainen pisteen tapainen. Luulin, että mulla on taas näyttö likaisena ja yritin hinkata sitä pois. Onko tämä nyt joku ylläpidon vitsi?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kiinalainen, ravintola, koreaksi, lähihoitaja, Katy Perry, Twitter, aikakone, ero, suhde