Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Räiskyvät revontulet

Parhaat revotulipäivitykset.
Räiskyvät revontulet

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +913 (955 ääntä)
      En edes huomannut Nikon kuvaa piirrokseksi!

      Lainaa

    2. Tulos: +259 (651 ääntä)
      Käsi ylös kuinka monella otti aivoon ku jokainen henkilö laittoi revontulista

      Lainaa

    3. Ventriloquist 19.3.2013 3:42
      Tulos: +868 (914 ääntä)
      Valokuva kameran ruudusta?

      Lainaa

    4. Tulos: +443 (483 ääntä)
      Olisihan sen kuvan voinut myös siirtää koneelle :)

      Lainaa

    5. Tulos: +489 (513 ääntä)
      Tää kuva kamerasta louksautti kyllä suun auki..

      Lainaa

    6. Tulos: +424 (474 ääntä)
      No onhan toi nyt niin hiano Nikon että ei tartte opetella miten se kortti pannaan koneeseen, kun sitä pääsee esittelemään ottamalla kännykällä kuvan jonka viesti on "otin tällä mahtavalla kamerallani jonka isukki osti mulle 666 eurolla tällaisen kuvan". Vähän niin kuin ne kaikki peilikamerakuvat, joissa kamera peittää naaman ja kommentoidaan KAUNIS!!! <3 - onhan se kamera kaunis, painaakin mua vähemmän, vittu oon kateellinen.

      Lainaa

    7. Tulos: +273 (279 ääntä)
      Revontulipäivänä puolet päivityksistä oli näitä ja puolet valitti revontulipäivityksistä, mutta olipa joukossa muutama revontulipäivityksistä valittavista valittavakin. Maassa rauha ja Facebookissa kaikki kuten ennenkin.

      Lainaa

    8. Tulos: -47 (89 ääntä)
      Apua tulipalo! Ja taas oli aikaa facebookille! Feispalm Kaisan puolest

      Lainaa

    9. Tulos: -28 (68 ääntä)
      Eipä kiinnostanu revontulet, ihan normaalisti pelailin tuolloin. Ohitin kaikki asiaa koskevat päivitykset olankohautuksella :)

      Lainaa

    10. Tulos: +90 (96 ääntä)
      Niko on nero:D

      Lainaa

    11. Tulos: +72 (112 ääntä)
      Kaisa on Helsingistä.

      Lainaa

    12. Tulos: -76 (90 ääntä)
      Naiset...

      Lainaa

    13. Tulos: +61 (77 ääntä)
      Nyt hiljaa niistä revontulista! Kertokaa mulle enskerralla ajoissa ni saatte jauhaa niistä :'(

      Lainaa

    14. Tulos: -51 (89 ääntä)
      No ehkäpä Isa otti revontulista kuvan kameralla ja halutessaan julkaista sen facebookiin, otti kuvan mobiililaitteella josta sen saa suoraan nettiin..... Paljon nopeampaa kuin laittaa se kortti sinne koneeseen, etenkin jos ei edes käytä konetta vaan vaikkapa pelkästään tablettia, johon korttia ei edes saa..

      Lainaa

    15. Tulos: +73 (73 ääntä)
      halusin tykätä Nikon kuvasta!

      Lainaa

    16. Tulos: +54 (58 ääntä)
      Mun kaverit on vissiin jotenki epänormaaleja, koska mä en nähny yhtäkään revontulipäivitystä. Enkä itse revontulia.

      Lainaa

    17. Tulos: -67 (95 ääntä)
      mitä te jauhatte ihan normaalia ottaa kameran näytöstä kuva. Ja kuva näyttää ihan hyvin onnistuneelta eli luultavasti osaa vähän paremmin käyttää kameraa kun teinilissut joilla on järkkärit vaan näön vuoksi. ja eikös tuo kuva ole vähän mielenkiintoisempi ku ne sadat muut revontulikuvat seinällänne?

      Lainaa

    18. Tulos: +31 (53 ääntä)
      "En osaa siirtää kamerasta kuvaa tietokoneelle, joten otan kännykän kameralla kuvan kameran ruudusta". Voi tätä logiikan määrää. Ja Kaisa voisi vaikka katsoa wilipediasta mitä revontuli tarkoittaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +14 (64 ääntä)
      Sus: Revontulipäivänä puolet päivityksistä oli näitä ja puolet valitti revontulipäivityksistä, mutta olipa joukossa muutama revontulipäivityksistä valittavista valittavakin. Maassa rauha ja Facebookissa kaikki kuten ennenkin.
      Jos 1/2 oli toisia ja 1/2 oli toisia, niin siitä tulee 2/2=1 eli wtf oli ne muutamat jotka valitti jostain muusta? Eksoplasmaa?

      Lainaa

    20. Tulos: +1 (55 ääntä)
      Niille jotka ihmettelee kamerasta otettua kännykkäkuvaa.. oisko niin et ovat esim mökillä ja ei ole tietokonetta mukana. = Puhelimella otettu kamerasta kuva et saa aikasemmin faceen tuon.

      Lainaa

    21. Tulos: +62 (88 ääntä)
      Sparsa: Niille jotka ihmettelee kamerasta otettua kännykkäkuvaa.. oisko niin et ovat esim mökillä ja ei ole tietokonetta mukana. = Puhelimella otettu kamerasta kuva et saa aikasemmin faceen tuon.
      Käsittämättömän typerää se on joka tapauksessa.

      Lainaa

    22. Tulos: +29 (33 ääntä)
      Tykkään tuosta Pac-Manista Nikon kuvassa.

      Lainaa

    23. duck of doom 19.3.2013 15:22
      Tulos: +1 (13 ääntä)
      täälä päin suomee ei vissii hirveesti revontulia näkyilly ku ei mun fb seinällä mainittu kertaakaa ;O

      Lainaa

    24. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Oli pakko laskee, ja mun seinällä oli 7 :D

      Lainaa

    25. Tulos: -9 (13 ääntä)
      Siis mikä tää revontulijuttu nyt edes on? Miks ihmiset on yhtäkkiä laittanu facen täyteen kuvia ja päivityksiä liittyen revontuliin? Olenko jäänyt jostain paitsi? :D Asun etelä-Lapissa, eikä täälläkään niitä revontulia nyt ihan joka ilta oo...

      Lainaa

    26. Tulos: +4 (38 ääntä)
      Sparsa: Niille jotka ihmettelee kamerasta otettua kännykkäkuvaa.. oisko niin et ovat esim mökillä ja ei ole tietokonetta mukana. = Puhelimella otettu kamerasta kuva et saa aikasemmin faceen tuon.
      Ei sitä revontulikuvaa sitten voinut alun perinkin ottaa sillä kännykän kameralla...?

      Lainaa

    27. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Niko <3

      Lainaa

    28. Tulos: -1 (13 ääntä)
      Miksiköhän minä on oo koskaan tai ainakaan lähiaikoina nähnyt revontulia. Eikä niistä kyllä minun facebookin etusivulla mitään lukenut. Vai johtuukohan siitä, että asun etelä-suomessa?

      Lainaa

    29. Tulos: -5 (17 ääntä)
      Miau: No onhan toi nyt niin hiano Nikon että ei tartte opetella miten se kortti pannaan koneeseen, kun sitä pääsee esittelemään ottamalla kännykällä kuvan jonka viesti on “otin tällä mahtavalla kamerallani jonka isukki osti mulle 666 eurolla tällaisen kuvan”. Vähän niin kuin ne kaikki peilikamerakuvat, joissa kamera peittää naaman ja kommentoidaan KAUNIS!!! ♥ – onhan se kamera kaunis, painaakin mua vähemmän, vittu oon kateellinen.
      Eikö sulla oo kameraa?

      Lainaa

    30. agraetg4w3g 19.3.2013 18:11
      Tulos: -23 (27 ääntä)
      Ventriloquist: Valokuva kameran ruudusta?
      Valokuva JÄRJESTELMÄKAMERAN ruudusta, ja tuossa päivityksessä vilä lukee että "via matkapuhelin." eli matkapuhelimella otettu kuva järkkärin ruudusta. Hyvää päivää.

      Lainaa

    31. Tulos: +9 (15 ääntä)
      hirvee kiire ihmisillä jos ei kerkee sitä kuvaa siitä kamerasta siirtää vaikka joku toinen päivä. typerää tollanen, mutta kaikki tehköön kameroillaan ja veispuukeillaan mitä tahtoo.

      Lainaa

    32. Tulos: +34 (44 ääntä)
      leenu: Ei sitä revontulikuvaa sitten voinut alun perinkin ottaa sillä kännykän kameralla…?
      Sinä päivänä, kun kännykkäkameralla saa julkaisukelpoisen kuvan revontulista, voittaa Kongo olympiakultaa hiihdosta ja mäkihypystä. (En tosin itsekään ymmärrä, miksei sitä kuvaa voinut laittaa Facebookiin myöhemmin)

      Lainaa

    33. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Multa meni revontulet ohi. :( Niko on kyllä nokkela <3

      Lainaa

    34. Tulos: +30 (36 ääntä)
      Luumu: Sinä päivänä, kun kännykkäkameralla saa julkaisukelpoisen kuvan revontulista, voittaa Kongo olympiakultaa hiihdosta ja mäkihypystä.
      Niin, kamerakännykällä otettu kuva järkkärin näytöstähän on varmasti paljon parempi, kuin suoraan kännykällä taivaasta otettu kuva... Tuossa kuvassa ei yksinkertaisesti ole järkeä. Okei, ymmärrän, ettei Isa ehkä syystä tai toisesta saanut kuvaa heti siirrettyä koneelle, mutta mitä iloa tuosta suttuisesta paskasta on kenellekään? "Sainpas tän heti Faceen!!111!"

      Lainaa

    35. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Turhake: Eipä kiinnostanu revontulet, ihan normaalisti pelailin tuolloin. Ohitin kaikki asiaa koskevat päivitykset olankohautuksella
      Kuten ohitat kaiken muunkin ns. elämän ympärilläsi. Pelaile sinä vaan; varmaan kivaa ajankulua seuraavat 60 vuotta.

      Lainaa

    36. Tulos: +7 (35 ääntä)
      Selitys kamerahommaan, voisi käydä itselle esim. mökillä näin: Kuva on haluttu ottaa parempilaatuisella kameralla myöhemmin ladattavaksi koneella. Kuvan ottaja on kuitenkin halunnut jakaa kuvan muiden kanssa, ehkä niiden jotka eivät ole paikalla. Kappas, ei ole mukana tietokonetta eikä piuhaa, otanpa kuvan kamerassa olevasta kuvasta kännykällä. Katsokaas, kännykällä pääsee nettiin monessa sellaisessakin paikassa missä ei ole tietokonetta käytettävissä/mukana. Ei tuossa mitään ihmeellistä ole. Oikestaan miten noin moni ei tule ajatelleeksi, että ihmiset eivät ole koko ajan tietokoneen ääressä?

      Lainaa

    37. Tulos: +26 (34 ääntä)
      XYZ: Selitys kamerahommaan, voisi käydä itselle esim. mökillä näin: Kuva on haluttu ottaa parempilaatuisella kameralla myöhemmin ladattavaksi koneella. Kuvan ottaja on kuitenkin halunnut jakaa kuvan muiden kanssa, ehkä niiden jotka eivät ole paikalla. Kappas, ei ole mukana tietokonetta eikä piuhaa, otanpa kuvan kamerassa olevasta kuvasta kännykällä. Katsokaas, kännykällä pääsee nettiin monessa sellaisessakin paikassa missä ei ole tietokonetta käytettävissä/mukana. Ei tuossa mitään ihmeellistä ole. Oikestaan miten noin moni ei tule ajatelleeksi, että ihmiset eivät ole koko ajan tietokoneen ääressä?
      Joo, mutta mikä pakko on ylipäätään jakaa tuollainen suttupaska? Itse laittaisin vain päivityksen revontulista ja lupaisin kuvat myöhemmin, kun pääsen koneen ääreen.

      Lainaa

    38. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Nikon kannattaisi hakeutua johonkin taidekouluun. Aivan mahtavaa taidetta.

      Lainaa

    39. Lapista minäkin 20.3.2013 0:14
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      hessu: Siis mikä tää revontulijuttu nyt edes on? Miks ihmiset on yhtäkkiä laittanu facen täyteen kuvia ja päivityksiä liittyen revontuliin? Olenko jäänyt jostain paitsi? Asun etelä-Lapissa, eikä täälläkään niitä revontulia nyt ihan joka ilta oo…
      No varmaan siksi että revontulet on aikas harvinaisia etelä-Suomessa ja kauniitahan ne ovat, pitäisihän sinun se tietää?!?

      Lainaa

    40. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Luumu: Sinä päivänä, kun kännykkäkameralla saa julkaisukelpoisen kuvan revontulista, voittaa Kongo olympiakultaa hiihdosta ja mäkihypystä. (En tosin itsekään ymmärrä, miksei sitä kuvaa voinut laittaa Facebookiin myöhemmin)
      Kiitos sinulle. Takiasi melkein tukehduin popcorniin.

      Lainaa

    41. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Miksei kamerasta otetun kuvan sijaan kuvannut niitä revontulia puhelimellaan? Olisi luultavasti ollut paljon selkeämpi, vaikka puhelimella ei saisi kovin laadukkaita kuvia.

      Lainaa

    42. Tulos: -11 (13 ääntä)
      Moi mä oon Isa. Ruinasin itselleni lahjaksi järjestelmäkameran mutta koska en tajua asioista paljoa niin kuvaan sillä jpg formaatissa ja siirrän kuvani koneelle kamera kännykällä.

      Lainaa

    43. Tulos: -3 (13 ääntä)
      enelyn: halusin tykätä Nikon kuvasta!
      eixoo nikon-kuvasta ;;o mulki on muute nikonin järkkäri ! makso melkee 700€, isäkulta osti (;; oklol, iha iskä se wa o !

      Lainaa

    44. Tulos: +5 (5 ääntä)
      bethos: Kaisa on Helsingistä.
      itse asiassa iisalmesta.

      Lainaa

    45. Tulos: +2 (2 ääntä)
      bethos: Kaisa on Helsingistä.
      Kaisa on iisalmesta xd

      Lainaa

    46. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Savonpelle: Kaisa on iisalmesta xd
      Eli entistäkin tyhmempi

      Lainaa

    47. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Ootteko miettineet että toi kuva on voitu ottaa kamerasta kännykällä jossa on netti, jos on ollut liikenteessä eikä oo ollut konetta siinä vieressä? :)

      Lainaa

    48. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Mikä tossa ekassa oli moka? Jos Isalla ei ollu kameran usbia mukana?

      Lainaa

    49. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Isa: Moi mä oon Isa. Ruinasin itselleni lahjaksi järjestelmäkameran mutta koska en tajua asioista paljoa niin kuvaan sillä jpg formaatissa ja siirrän kuvani koneelle kamera kännykällä.
      Toisin sanoen, Itselläni ei ollut tietokonetta lähettyvillä koska en pääse kuin omalla koneella naamakirjaan, joten otin puhelimella kuvan ja lisäsin sitä kautta kuvan naamakirjaan, Ja yleensä jos kameran ostaa niin osaa myöskin käyttääkkin sitä. Ja anteeksi vaan jos hirveästi haittaa teitä kaikkia toi, mutta en ole ruinannut tuota järkkäriä porukoilta vaan itse ostanut sen + muut putket ja härpäkkeet siihen. Mutta ihan miten vaan miten teitä liikuttaa ja vaivaa tuo kuva. Se on teidän ongelmanne :D itseäin ei tuo juurikaan haittaa mitää :)

      Lainaa

    50. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Nikon...Totaah..

      Lainaa

    51. Tapahan jo itses. 22.7.2014 20:10
      Tulos: -3 (7 ääntä)
      elikkä joo... otan vitun upeella kännykkäni kameralla kuvan paskarakeisesta kivikautisen Nikonin revontulikuvasta postatakseni sen facebookkiin. Jos oisit vaikka sillä puhelimellas kuvan ottanu?

      Lainaa

    52. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Lapista minäkin: No varmaan siksi että revontulet on aikas harvinaisia etelä-Suomessa ja kauniitahan ne ovat, pitäisihän sinun se tietää?!?
      Etelä-suomi/etelä-lappi sama asia kenties?

      Lainaa

    53. Muikkelismaikkelis 9.10.2015 6:58
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Sparsa: Niille jotka ihmettelee kamerasta otettua kännykkäkuvaa.. oisko niin et ovat esim mökillä ja ei ole tietokonetta mukana. = Puhelimella otettu kamerasta kuva et saa aikasemmin faceen tuon.
      Ois ottanu erikseen kännykällä kuvan, ja laittanu sen facebookkiin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: revontulet, kuva

  • Uusimmat

  • Kategoriat