Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rasistikortti

"You make Hitler proud."
Rasistikortti

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 79 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1965 (1987 ääntä)
      Mutta onneksi mies ei ole yhtään katkera! ;)

      Lainaa

    2. Tulos: -264 (448 ääntä)
      Aw, ihana! :---D

      Lainaa

    3. Tulos: +1140 (1192 ääntä)
      Ugly hitler girl. :--------------------D

      Lainaa

    4. Tulos: +1211 (1229 ääntä)
      Kuinka hurmaava mies! Miten paljon Anneli tässä menettääkään... :/

      Lainaa

    5. Tulos: +529 (557 ääntä)
      Goodbye ugly hitler girl! Paras :D

      Lainaa

    6. Jeppistä jee 21.2.2013 1:09
      Tulos: +338 (372 ääntä)
      Väärät lääkkeet kaveripyynnön lähettäjällä?

      Lainaa

    7. syomakoyha 21.2.2013 1:09
      Tulos: +336 (400 ääntä)
      Ei ole tainnut tämä musta mies sisäistää käsitettä "yksilö rasisti". Yksilörasisti on rasisti vain tyhmiä, idiootteja ja muita vastaavia kohtaan, varsinkin, jos ne eivät osaa käyttäytyä edes jotenkuten. Ihonvärillä tai silmien harottamisella tai vaikka pyörätuolilla kulkeminen ei siis liity asiaan mitenkään. Tyhmä on tyhmä, väristä viis, elämänkoulua taitaa olla tämäkin mies käynyt liikaakin......

      Lainaa

    8. Tulos: +690 (700 ääntä)
      Niin kukas se rasisti nyt olikaan...

      Lainaa

    9. Tulos: +689 (719 ääntä)
      Pitäisi muistaa, että rasismi toimii joka suuntaan...

      Lainaa

    10. Tulos: -54 (100 ääntä)
      Oi Anders palaathan vielä </3

      Lainaa

    11. Tulos: +437 (455 ääntä)
      Onneksi tummaihoiset eivät ole koskaan rasisteja. :) Mutta nämä katkerat palautteet ovat aina hauskaa luettavaa, oli sen antaja minkä värinen hyvänsä. Ei voi käsittää, miten joillakin ottaa egon päälle ihan minimaalisetkin asiat.

      Lainaa

    12. Tulos: +404 (412 ääntä)
      "Because you are ugly and you look ugly" :D

      Lainaa

    13. Tulos: +208 (218 ääntä)
      Jahah, herra otti sitten vähän lämpöä kaveripyynnön hyväksymättömyyden seurauksena :D Ja tuo "Goodbye ugly hitler girl" kirvoitti jostain syystä kipakat naurut!

      Lainaa

    14. Tulos: +372 (380 ääntä)
      Miksi ihmiset yleensä lähettää kaveripyyntöjä tuntemattomille ihmisille? Ei yhäkään mahdu mun järkeen...

      Lainaa

    15. Tulos: +129 (145 ääntä)
      Minä toivon, siis todellakin toivon, että kyseessä on jälleen yksi huono vitsi. Maailmassa ei saa olla näin tyhmiä ihmisiä.

      Lainaa

    16. Tulos: +176 (190 ääntä)
      Taas vedetty rasismikortti heti kun tulee vähänkään vastaansanomista.

      Lainaa

    17. Tulos: +156 (172 ääntä)
      Se on hyvä että mustat miehet ovat käsittäneet sen että rasismi toimii molempiin suuntiin :D

      Lainaa

    18. Tulos: +211 (215 ääntä)
      Siis lyhyen ajan sisällä vedetty esiin rasismikortti JA hitlerkortti! Hienoa!

      Lainaa

    19. Tulos: +52 (92 ääntä)
      Musta surma iski jälleen.

      Lainaa

    20. Tulos: -13 (85 ääntä)
      syomakoyha: Ei ole tainnut tämä musta mies sisäistää käsitettä “yksilö rasisti”. Yksilörasisti on rasisti vain tyhmiä, idiootteja ja muita vastaavia kohtaan, varsinkin, jos ne eivät osaa käyttäytyä edes jotenkuten. Ihonvärillä tai silmien harottamisella tai vaikka pyörätuolilla kulkeminen ei siis liity asiaan mitenkään. Tyhmä on tyhmä, väristä viis, elämänkoulua taitaa olla tämäkin mies käynyt liikaakin……
      Ööh, eikö voi siis syrjiä ihan myös "omaa" porukkaansa, jos ne ovat idiootteja? Niin ei tarvitse leimautua edes yksilörasistiksi, jos kohtelee kaikkia kusipäitä samalla lailla. Rasisti-sana kun taas tuo väistämättä tuohon sen, että kuvittelee oman "rotunsa" muita paremmiksi, ja haluaa alistaa niitä huonompia. Minä en ainakaan halua olla minkäänlainen rasisti. Kaikki kusipäät saavat minulta samaa kohtelua, oli ne sitten suomalaisia, somalilaisia, venäläisiä, amerikkalaisia tai avaruusolentoja.

      Lainaa

    21. Tulos: +41 (49 ääntä)
      eekoo: Ööh, eikövoi siis syrjiä ihan myös “omaa” porukkaansa, jos ne ovat idiootteja? Niin ei tarvitse leimautua edes yksilörasistiksi, jos kohtelee kaikkia kusipäitä samalla lailla. Rasisti-sana kun taas tuo väistämättä tuohon sen, että kuvittelee oman “rotunsa” muita paremmiksi, ja haluaa alistaa niitä huonompia. Minä en ainakaan halua olla minkäänlainen rasisti.Kaikki kusipäätsaavat minulta samaa kohtelua, oli ne sitten suomalaisia, somalilaisia, venäläisiä, amerikkalaisia tai avaruusolentoja.
      Eikun hups. :D Pahoitteluni, luin kommenttisi vähän väärässä valossa, syntymäköyhä. \o myönnän virheeni ja puutteet luetunymmärtämisessäni, tosin syytän sitä että heräsin juuri.

      Lainaa

    22. Tulos: +43 (79 ääntä)
      Miksi naiset aina rakastuvat miehiin mustiin? No ei tällä kertaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +163 (181 ääntä)
      "Samankaltainen" tilanne on tosi ärsyttävää esim. tanssilattialla. Itse yritän olla avoin kaikille kansalaisuuksille, enkä haluaisi ns. leimautua rasistiksi, mutta kun nämä gigolot eivät ymmärrä, kun sanotaan ei. Roikutaan perässä, pyydetään soittamaan avomiehelle, että en tule tänä yönä kotiin ja muutenkin käsitetään asiat täysin väärin. Tämän takia suhtaudun aina pienellä varauksella tanssilattialla oleviin ulkomaalaisiin, mikä on myöskin omalta puoleltani harmi.

      Lainaa

    24. Tulos: +43 (53 ääntä)
      syomakoyha: Ei ole tainnut tämä musta mies sisäistää käsitettä “yksilö rasisti”.
      Yksilörotusyrjijä?

      Lainaa

    25. Tulos: +89 (113 ääntä)
      Pahin mitä minä olen kuullut kun olin eräässä työpaikassa asiakaspalvelussa niin viereisessä pöydässä neekeri sanoo naiselle "Fucking white bitch" kun ei saanut tahtoansa läpi.

      Lainaa

    26. Tulos: +92 (122 ääntä)
      syomakoyha: Ei ole tainnut tämä musta mies sisäistää käsitettä “yksilö rasisti”. Yksilörasisti on rasisti vain tyhmiä, idiootteja ja muita vastaavia kohtaan, varsinkin, jos ne eivät osaa käyttäytyä edes jotenkuten. Ihonvärillä tai silmien harottamisella tai vaikka pyörätuolilla kulkeminen ei siis liity asiaan mitenkään. Tyhmä on tyhmä, väristä viis, elämänkoulua taitaa olla tämäkin mies käynyt liikaakin……
      Voi miksi aina löytyy näitä ihmisiä joille rasismi tarkoittaa kaikkea syrjintää maan ja taivaan väliltä. Rasismi sana johtaa juurensa sanasta race = rotu, englanniksi rasismi on racism ja englantia puhuvien keskuudessa se ymmärretään nimenomaan rotusyrjintänä eikä muuna syrjintänä kuten idioottien syrjintänä. Ei ole olemassa mitään "yksilörotusyrjijää." Jotkut käyttää rasismi- sanaa ikäsyrjinnän kohdallakin eli "ikärotusyrjintä". Nyt tietysti joku tulee kitisemään, että turhaa pilkun viilaamista, mutta mitä järkeä on käyttää vääriä käsitteitä väärissä yhteyksissä?

      Lainaa

    27. Tulos: +72 (78 ääntä)
      Veetzi: Voi miksi aina löytyy näitä ihmisiä joille rasismi tarkoittaa kaikkea syrjintää maan ja taivaan väliltä. Rasismi sana johtaa juurensa sanasta race = rotu, englanniksi rasismi on racism ja englantia puhuvien keskuudessa se ymmärretään nimenomaan rotusyrjintänä eikä muuna syrjintänä kuten idioottien syrjintänä. Ei ole olemassa mitään “yksilörotusyrjijää.” Jotkut käyttää rasismi- sanaa ikäsyrjinnän kohdallakin eli “ikärotusyrjintä”. Nyt tietysti joku tulee kitisemään, että turhaa pilkun viilaamista, mutta mitä järkeä on käyttää vääriä käsitteitä väärissä yhteyksissä?
      Aivan. Rasismi on etnisen taustan perusteella syrjimistä. Muulle syrjinnälle on sitten omat nimityksensä.

      Lainaa

    28. Tulos: +112 (126 ääntä)
      Kyseessä on vihapuhe. Ilmoita poliisille. Heti.

      Lainaa

    29. Tulos: -4 (16 ääntä)
      Tuntematonki olis vielä :D

      Lainaa

    30. Tulos: +113 (119 ääntä)
      pulla: Kyseessä on vihapuhe. Ilmoita poliisille. Heti.
      Samaa mieltä. Itsellä tuli paha olo tuosta tekstistä, ja jos itse saisin vastaavanlaisen viestin, en pystyisi ottamaan asiaa yhtä tyynesti kuin Anneli, ikävä kyllä.

      Lainaa

    31. Tulos: +32 (56 ääntä)
      Kyllä ulkomailla tummat ihmiset sanovat "whitey" ja jotenkin se ei ole heidän mielestään rasismia. Tämä oli kyllä hauskin moka pitkään aikaan :D

      Lainaa

    32. Tulos: +168 (184 ääntä)
      Seksistinen ja aggressiivinenn vihapuhe. Mielestäni enemmän poliisi- kuin naurunasia. Kuvastaa hyvin sitä mikä tässä maailmassa on pielessä: naisella ei ole oikeutta sanoa ei.

      Lainaa

    33. Tulos: -13 (67 ääntä)
      Hirmu paljon muistutti tuo huono englanti "osataan enkkuu"-otsikon alla olevia höpinöitä. Siis todistettu on, että Bäd inglish on maailmankieli. Hirmu samanlaista on myöskin tuon miehen sekoilu verrattuna supisuomalaisten miesten sekoiluun, jonka ainekset ovat huono itsetunto, huono itsetunto ja huo- typeryys.

      Lainaa

    34. Tulos: +37 (43 ääntä)
      Tästähän saa ensinnäkin pirun hyvää hupia, ja kunnianloukkaussyytteestä saisi rahaa... ;)

      Lainaa

    35. Tulos: +74 (80 ääntä)
      kunnianloukkaussyyte vaan vetämään, tuossahan on jopa mustaa valkoisella!

      Lainaa

    36. Tulos: 0 (30 ääntä)
      Oisin halunnu nähdä miten Timo Soini olis vastannu tähän ! :D

      Lainaa

    37. Tulos: +65 (81 ääntä)
      Siis eniten diggasin tosta lyhyen ytimekkäästä lopusta: "Goodbye ugly hitler girl" :DD Itsellänihän ihon väri on aika lähellä valkosta, ja torjumisen jälkeen kuulee usein tollasta x)) Ja anteeks jo valmiiks, mut yleensä kommentoin vaa natsitervehdyksellä ja ponnekkaalla "HEIL HITLER"-huudolla :DDD Juuuu kauhistelkaa vaan vapaasti, mut sitä saa mitä tilaa ;DDDDD Tiedetään, oon aivan kamala :DDD </3

      Lainaa

    38. Tulos: +40 (42 ääntä)
      You are a joke and I laugh at you
      Niin siis...ainakin Anneli on hyvä vitsi? Ei sitä huonolle vitsille nauraisikaan...vai? Ihme ragequit kuitenkin. Taitaa olla kaverin itsetunto joko tuhoisan korkea tai alhainen kun noin sekosi pelkästä kaveripyynnön hylkäyksestä. Kaisse halus palavasti pelata Annelin kanssa Farmvillee tahi jottai pallopeliä...

      Lainaa

    39. Tulos: +28 (46 ääntä)
      Ninnu: Hirmu paljon muistutti tuo huono englanti “osataan enkkuu”-otsikon alla olevia höpinöitä. Siis todistettu on, että Bäd inglish on maailmankieli. Hirmu samanlaista on myöskin tuon miehen sekoilu verrattuna supisuomalaisten miesten sekoiluun, jonka ainekset ovat huono itsetunto, huono itsetunto ja huo- typeryys.
      En tiedä miten tämä nyt sinänsä on verrattavissa kategoriaan (kaikki) "suomalaiset miehet". Mutta toisaalta mistäpäs eivät suomalaiset miehet ole vastuussa, kun yksi tietynlainen tai värinen menee kämmäämään, niin täytyyhän sitä muistuttaa, että idiootteja on suomessakin. Minä en vain käsitä, kuka tätä ei ole vielä tajunnut, vaikka siitä joka paikassa joku jaksaa aina muistuttaa kerta toisensa jälkeen. Mutta itse mokaan: Kyllä minusta tälläinen asiaton nimittely on ihan sikamaista, oli kohteena kuka vain.

      Lainaa

    40. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Kas kun kukaan ei tarttunu tuohon albiinoo, joka on myös väärin sanottu.

      Lainaa

    41. Tulos: +121 (125 ääntä)
      Mulla on käyny melkein samalla tavalla :D tummaihoinen työkaveri pyysi poikakaveriani fbssä kaverissa vaan sen takia että se on mun poikaystävä! Poikaystäväni ei kuitenkaan ihan ketä tahansa kaveriksi hyväksy, eikä todellakaan jotain mun työkavereita jota se ei oo ikinä tavannu :D Tää työkaveri veti siitä kauheen herneen nenäänsä ja yhtenä päivänä veti täyden huutoragen keskellä työpaikkaa sen takia että se oli tarkistanu mun poikaystävän kavereista ettei sillä oo yhtään tummaihoista kaveria ja sen on pakko olla rasisti ja sen jälkeen tää tyyppi ei oo ikinä halunnu puhua mulle :D Sama tyyppi käyttää rasistikorttia myös päästäkseen eroon esim ylinopeussakoista koska se alkaa huutaa poliisille että se on rasistista pysäyttää tummaihoista kuskia kun suomalaisetkin ajaa ylinopeutta jne... V*tuttaa tällaset!!

      Lainaa

    42. Tulos: +149 (149 ääntä)
      "and spit in you dirty nazi whore" Naiset ovat huoria kun ne antaa. Naiset ovat myös huoria kun ne eivät anna. Fuck logic.

      Lainaa

    43. Arthur Brown 21.2.2013 23:09
      Tulos: +37 (57 ääntä)
      ehheh: “and spit in you dirty nazi whore” Naiset ovat huoria kun ne antaa. Naiset ovat myös huoria kun ne eivät anna. Fuck logic.
      Mutta jos Anneli onkin vain arjalaisia palveleva maksullinen nainen, joka ei peseydy riittävän usein?

      Lainaa

    44. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Taitaa olla aika epätoivonen...

      Lainaa

    45. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Vetää sanattomaksi. Toivottavasti toi tajuaa ittekki joskus kuinka surkee mätisäkki se on ja menee nurkkaan kuolemaan.

      Lainaa

    46. Tulos: +53 (55 ääntä)
      Itsekkin kielsin yhden mustan miehen ystäväpyynnön. Tosin syynä ei ollut että hän oli musta, vaan että hän oli boxereissa profiilikuvassa.

      Lainaa

    47. Tulos: -32 (54 ääntä)
      Ilmaveivi: “Because you are ugly and you look ugly”
      Niin, eikö englanti luonnistu? Jos ei niin ei kannata hmmh, paremman sanan puutteessa, päteä. You = sinä(ihmisenä, persoonana) are ugly = sinä(ihmisenä, persoonana) olet ruma You look(tässä yhteydessä näyttää jltkn) ugly = näytät rumalta Sinä olet ruma ja näytätkin vielä rumalta. Uskoisin että tässä on käynyt niin, että mies on tulkinnut Annelin ei kiinnosta -asenteen epäkunnioituksen eleeksi, kun ei ole antanut miehelle mahdollisuutta vaan tutustumatta ilmoittanut ettei kiinnosta. Näin kuvittelisin sen perusteella mitä itse tunnen afrikkalaisia(olettaen tämänkin sankarin afrikkalaiseksi), joiden jokaisen, miesten ja naisten, mielestä on itsestäänselvää että jokaiselle annetaan mahdollisuus osoittaa olevansa kunnioituksen arvoinen. Valitettavasti suomalaisille ämä ei useinkaan ole mitenkään itsestäänselvää. Toki mieskin tässä nyt vähän ylireagoi, olisi vaan voinut antaa olla ja jatkaa eteenpäin. Ja sanottakoon nyt vielä, että en ole tässä puolustelemassa ketään vaan täysin objektiivisesta näkökulmasta yritän tilannetta ymmärtää.

      Lainaa

    48. Tulos: -15 (39 ääntä)
      toi ssano huora joten eikö vois ilmottaa poliisil tai jonnekki lakijuttuh

      Lainaa

    49. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Mut miten rumuus edistää rasismia? O.O

      Lainaa

    50. Tulos: +55 (57 ääntä)
      foo: Taas vedetty rasismikortti heti kun tulee vähänkään vastaansanomista.
      Tää on niin tuttua. Mun kaveri ei kiinnostunu mun tutun mustan miehen iskuyrityksistä niin se tuli raivoamaan mulle, että "Miks sun kaveri on tommonen rasisti? Kysy siltä miks siitä on tullu tollane kauhee rasisti?"

      Lainaa

    51. Tulos: +52 (62 ääntä)
      Tuli ihan mieleen kuinka eräskin tumma mies haukkui minut rumaksi huoraksi kun ei herunut :D Sanoin että kiitti mutta ei kiitti kun tuli siihen hehkuttamaan kuinka kaunis olen ja haluaisi minut mukaansa. Tulistui ja raivosi että olen kamala ruma huora ja minut pitäisi tappaa ynnä muuta mukavaa, Niggarage<3

      Lainaa

    52. Tulos: +40 (56 ääntä)
      No mutta eihän tämä voi pitää paikkansa sillä VAIN punaista lihaa syövä, valkoinen heteromies voi olla rasisti?

      Lainaa

    53. Tulos: +35 (49 ääntä)
      Maya: Samaa mieltä. Itsellä tuli paha olo tuosta tekstistä, ja jos itse saisin vastaavanlaisen viestin, en pystyisi ottamaan asiaa yhtä tyynesti kuin Anneli, ikävä kyllä.
      Sehän vasta rasismia olisikin, jos tosta rikosilmotuksen tekisi.

      Lainaa

    54. Tulos: +39 (55 ääntä)
      Jossei päivä- ja iltapäivälehdet, tasa-arvo- ja vähemmistövaltuutetut sekä hallituspoliitikot koko ajan kiljuisi rasismia ja sitä kuinka rasismia on kaikkialla ei vähemmistöön kuuluvat voisi käyttää rasismia lyömäaseenaan aivan joka paikassa. Yhteiskuntamme suoltaa enemmistölle syyllistävää rasismin viittaa. Olemme rasisteja kaikki ja jos syrjintää ei ole havaittavissa on sitä kuitenkin olemassa piilorasismina, rakenteellisena rasismina tai muuna.

      Lainaa

    55. Tulos: +21 (33 ääntä)
      Hente: No mutta eihän tämä voi pitää paikkansa sillä VAIN punaista lihaa syövä, valkoinen heteromies voi olla rasisti?
      Syön punaistalihaa, olen hetero ja valkoinen. Olen siis rasisti.

      Lainaa

    56. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Maya: Samaa mieltä. Itsellä tuli paha olo tuosta tekstistä, ja jos itse saisin vastaavanlaisen viestin, en pystyisi ottamaan asiaa yhtä tyynesti kuin Anneli, ikävä kyllä.
      Mä mietin samaa. Tosi paha mieli olisi tullut jo pelkästä huorittelusta. Mutta ainakin tämä kavereiden kanssa jakaminen ja Feissarimokissa naureskelu on keino parantaa mieltä. :D

      Lainaa

    57. Tulos: +28 (30 ääntä)
      "you are ugly and you look ugly" mitä sanan säilää!

      Lainaa

    58. Ihan Anneli vaan 24.2.2013 18:36
      Tulos: -6 (24 ääntä)
      Toisaan.. tämä ei tapahtunut FB:ssä.... yhdessä toisessa paikkaaa... ja itse en edes tiedä miten tämä tänne on eksynyt !?!?! toisaan postasin sen kavereille faceen... et tälläseen tuli törmättyä nyt sit ekaan kertaan.... ja toisaa hän oli lähettänyt mulle pari viestit.... eka oli ihan perus "moi miten menee" ja kun en vastannut sit siihen heti nii niitä "haukkumaviestejä" alko satelemaan ja sit vain koitin sanoa hänelle hyvin ystävällisesti että minua ei kiinosta ... minkä sille voi jos ei kiinosta!?!?. ja se äijä osoitti sen käytöksellään että ei oo mitenkään mukava... jos ei tyyliin heti vastaa viestiin nii ruvetaan haukkumaan??..... ja eihän se ny minusta rasistia tee jos en hyväksy yhtä tummaihosta miestä kavereihini... !? vai tekekkö? ja onhan mulla tummaihosia miehiä ystävänä ja naisiakin monessakin eri paikkaa mut tuo äijä vaan ei napannut... ja tekeee hän moni tummaihonen hyvää musaa ja on hyvii näytteliöitä ja sen sellasta.. mut nyt ei vaan napannut tuo mies... tosiaan olisin voinu jättää vastamatta hänelle mutta jos en olis vastannu nii se olis varmaa pommittanu mua viesteillä koko loppuelämän... XD JA lähinä tuo teksi mitä hän kirjotti on naurettavaa.. sen takia en pahottanut mieltäni luulisin... koska se oli naurettavaa eikä loukkaavaa... tai sit en oo vaa nii herkkä tollasille :D ja rupesin sit jälkeenpäin miettimään et miks hän sit alunperin halusi olla kaverini jos sillä on on paljon kauniimpia valkoisia tyttöjä kavereina jotka pitävät hänestä!? ... NOH mut tulipa sit tällänenkin koettua ... outoa mutta on se hyvä tietää et tuollaisiakin ihmisiä on! :D itse kun olen muutenkin kiinostunut vähän toisenlaisita miehistä :D Annyeonghi gyeseyo!

      Lainaa

    59. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Ldnlove: Vetää sanattomaksi. Toivottavasti toi tajuaa ittekki joskus kuinka surkee mätisäkki se on ja menee nurkkaan kuolemaan.
      ikävää kyllä, ei tule koskaan tapahtumaan. tuollaiset ei koskaan opi, kadu tai pyytele anteeksi. se kuvittelee kuolemaansa asti olleensa aina omasta mielestä oikeassa

      Lainaa

    60. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Ihan Anneli vaan: Annyeonghi gyeseyo
      Tee nyt ihmeessä tuosta rikosilmoitus. Umpirasistihan tuo tyyppi on. Ei kenenkään kuulu tuolla tavalla haukkua vaikka miten olisi tummaihoinen tai katkera. Kannatetaan samoja sääntöjä kaikille.

      Lainaa

    61. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Ulla: Tee nyt ihmeessä tuosta rikosilmoitus. Umpirasistihan tuo tyyppi on. Ei kenenkään kuulu tuolla tavalla haukkua vaikka miten olisi tummaihoinen tai katkera. Kannatetaan samoja sääntöjä kaikille.
      Jahas, kone (ja vissiin käyttäjäkin) hieman sekoilee kun tulee useampaan otteeseen nämä postaukset.... En tietenkään tarkoittanut tuota "Annyeonghi gyeseyo"-juttua, vaan tätä ko. sankaria. :D

      Lainaa

    62. isämmaanpulustaja 25.2.2013 18:00
      Tulos: -5 (29 ääntä)
      Näitä vaan lisää suomeenkin! banaanilaivat täyteen vaan! kyllä täällä riittää naisia ja valtiolla rahaa!

      Lainaa

    63. Tulos: +45 (51 ääntä)
      Miksei kukaan kiinnitä huomiota siihen, miten tässä uhkaillaan nimenomaan seksuaalisella väkivallalla? Toihan on aivan sairasta. Tässä sen taas näkee että maailmassa nainen on vain pettymyksiä kestämään kouluttamattomien miesten sairaiden väkivalta-seksifantasioiden kohde. Mä ilmottaisin poliisille. Mitä voi nainen tehdä kun tollasta rupee joku meuhkaamaan livenä?

      Lainaa

    64. Tulos: +27 (29 ääntä)
      on se jännä ku haukutaa rumaks vaik on pyytäny just kaveriks facebookis jotta pääsis tekee tuttavuutta tämän naikkosen kanssa :D

      Lainaa

    65. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Nämä on aina hyviä :DD joku ulkomaanjätkä skitsos mulle mesessä monta viikkoa kun ilmaisim eriävän mielipiteeni asioista. Facepalm.

      Lainaa

    66. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Hei, eikö se mennytkään niin, että vain valkoihoinen voi olla rasisti? No ei todellakaan, mutta näin se aina mediassa väännetään.

      Lainaa

    67. Tulos: +22 (26 ääntä)
      ;D: Tuli ihan mieleen kuinka eräskin tumma mies haukkui minut rumaksi huoraksi kun ei herunut Sanoin että kiitti mutta ei kiitti kun tuli siihen hehkuttamaan kuinka kaunis olen ja haluaisi minut mukaansa. Tulistui ja raivosi että olen kamala ruma huora ja minut pitäisi tappaa ynnä muuta mukavaa, Niggarage♥
      Ei tullut sitten mieleen tehdä ilmoitusta tuosta uhkauksesta?

      Lainaa

    68. Vitun neekeri 28.2.2013 6:44
      Tulos: +13 (31 ääntä)
      Tommoset moniosaajat pitäisi pitää rajojen takana. Vitun barbaarit.

      Lainaa

    69. Tulos: +5 (33 ääntä)
      Vitun neekeri: Tommoset moniosaajat pitäisi pitää rajojen takana. Vitun barbaarit.
      Keneen tässä nyt viittasit? Tuohon kyseiseen henkilöön vai tummaihoisiin ylipäätään? Tämä kyseinen henkilö (jos se edes asuu Suomessa) vois mun puolesta pysyä siellä rajojen takana, mutta en mä nyt alkais kaikkien tummaihoisten tulemista estää tän yksittäisen henkilön takia. Jokaisesta ihmisrodusta löytyy kusipäitä, näin se vain on.

      Lainaa

    70. pannukakku 1.4.2013 11:53
      Tulos: +6 (12 ääntä)
      Kappas kun ei vielä lisännyt viestin perään listaa isänsä varallisuudesta, ja tottakai sinä olet kattelliinen rasisti.

      Lainaa

    71. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Niin ja toihan mies ei ole sit yhtään rasisti... Rasismi ei aina ole vaan valkoselta tummaa kohtaan..

      Lainaa

    72. Tulos: +8 (10 ääntä)
      kisssa: Aw, ihana! :—D
      Mikä siinä oli ihanaa?

      Lainaa

    73. Tulos: +12 (22 ääntä)
      Joskus perjantai-iltana käveltiin kaverin kanssa kaupungilla ja vastaan tuli joukko ulkomaalaisen näköisiä miehiä. Kohdallemme tultuaan yksi heistä sanoi mulle "Anna hali!" Väistin miesryhmän ja vastasin "En" ja perästä kuului "Vitun rasisti" Koska tottakai olisin halannut tuntematonta, humalaista isokokoista miestä jolla on ympärillä 6 kaveria vain jos olisi ollut suomalainen. Ei tietenkään voinut olla halaamatta jättämisen syynä se että en halua tulla raiskatuksi vaan se oli tietenkin se että olen rasisti. Jotenkin välillä tuntuu että vaan koska olet valkoinen, olet rasisti.

      Lainaa

    74. keravan kolli 3.7.2018 11:16
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      enelyn: kunnianloukkaussyyte vaan vetämään, tuossahan on jopa mustaa valkoisella!
      *ba dum tsih*

      Lainaa

    75. niimpä niin 14.1.2019 10:16
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      hauska: Jotenkin välillä tuntuu että vaan koska olet valkoinen, olet rasisti.
      Itselle tuli tinderissä vastaan mustaihoinen nainen. Vähän aikaa tuon kanssa juttelin ja lopulta kysyin miten tapaaminen onnistuisi ja sitten sieltä tuli jotain tyyliin "all finnish men are racist. we can be friends". No jokainen voi veikata mitä tuohon vastasin. Ilmoitin suoraan, että hän on idiootti ja tulisi hävetä, kun edes laukoo tuollaisia. Näin se toimii myös toiseen suuntaan.

      Lainaa

    76. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Maya: Samaa mieltä. Itsellä tuli paha olo tuosta tekstistä, ja jos itse saisin vastaavanlaisen viestin, en pystyisi ottamaan asiaa yhtä tyynesti kuin Anneli, ikävä kyllä.
      Brasiliassa huudellaan gringo.

      Lainaa

    77. Tulos: +1 (1 ääni)
      eekoo: Ööh, eikö voi siis syrjiä ihan myös "omaa" porukkaansa, jos ne ovat idiootteja? Niin ei tarvitse leimautua edes yksilörasistiksi, jos kohtelee kaikkia kusipäitä samalla lailla. Rasisti-sana kun taas tuo väistämättä tuohon sen, että kuvittelee oman "rotunsa" muita paremmiksi, ja haluaa alistaa niitä [...]
      Voi että! Oletpa hieno ihminen!
      Sulta taisi nyt vähän luiskahtaa tämä huumori ohi. Niin käy usein ihmisille, jotka on noin loistoyksilöitä kuin sinä.

      Lainaa

    78. apinaattori 26.12.2020 14:18
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Taidan vaihtaa nimeni:Ugly, Hitler Girl. Ois meinaan munaa tossa kun olen mies.

      Lainaa

    79. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Herra S.: Miksi ihmiset yleensä lähettää kaveripyyntöjä tuntemattomille ihmisille? Ei yhäkään mahdu mun järkeen...
      Ehkä musta mies pakahtuu empaattisuudestaan ja hyväntahtoisuuttaan halusi vain tarjota upeaa seuraansa tälle rumiluksellekin, koska hänellä on jo niin monta kaunista valkoista naisystävää jotka tykkäävät hänestä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Hitler, rasisti, rasismi, kaveripyyntö, tuntematon