Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parhaat kaverukset

"Et ikinä oo antanu mulle rahaa!"
Parhaat kaverukset

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -102 (208 ääntä)
      Toivottavasti Claudialla riittää huumori. Tai toivottavasti edes ymmärsi vitsin..

      Lainaa

    2. Tulos: +30 (162 ääntä)
      just. Amispoijjaat pääsee helpolla ku kyyditettävät pistää luottonsa mäkeen parista sidukasta ja pillurallista? Toivottavasti oon väärässä... Oonko?

      Lainaa

    3. Tulos: +313 (361 ääntä)
      Lasketaanko, kuinka moni ottaa tuon viimeisen kommentin tosissaan?

      Lainaa

    4. leijonatar 14.2.2013 8:40
      Tulos: +105 (123 ääntä)
      Claudiana pistäisin kukkaron nyörit kiinni. Jos lapset tarvitsee jotain niin ostaa suoraan niille sen eikä anna rahana vanhemmalle joka saattaa törsätä sen muuhun. Ihan hauska tilanne silti ja kyllähän tuo viimeinen kommentti on jo siin rajalla että meneekö. Viel se menee :) Oletan, että kukaan ei sitä rahaa ole kuitenkaan pakottanut antamaan

      Lainaa

    5. Tulos: +34 (50 ääntä)
      No juubelis!! Aika rohkee kommentti Sebastianilta! :D

      Lainaa

    6. Tulos: +139 (143 ääntä)
      Voi pahus: just. Amispoijjaat pääsee helpolla ku kyyditettävät pistää luottonsa mäkeen parista sidukasta ja pillurallista? Toivottavasti oon väärässä… Oonko?
      Väärässä olit. Claudia on Sebastianin sisko.

      Lainaa

    7. Tulos: -39 (67 ääntä)
      HAPPY VALENTINESS DAY ! :) <3 HYVÄÄ VALENTIINA PÄIVÄÄ KAIKILLE! <3

      Lainaa

    8. Tulos: -52 (100 ääntä)
      Okei, siis jos Sebastian kerran heitti läpällä ton viimesen, niin aika v-mäinen tyyppi, toiv. Claudia lopettaa ton hyväkikäytettävänä olemisen. Sitä paitsi, hoplop, eikö se oo joku leikkipaikka?? Minkä ikäsiä nää on?

      Lainaa

    9. Herra Huu, kukas muu 14.2.2013 15:05
      Tulos: +74 (80 ääntä)
      jr: Okei, siis jos Sebastian kerran heitti läpällä ton viimesen, niin aika v-mäinen tyyppi, toiv. Claudia lopettaa ton hyväkikäytettävänä olemisen.Sitä paitsi, hoplop, eikö se oo joku leikkipaikka??Minkä ikäsiä nää on?
      Eikö tuossa kuvassa näyttäisi olevan joku lapsi? Luultavasti Sebastianin lapsi.

      Lainaa

    10. ApinaKapina 14.2.2013 15:24
      Tulos: +57 (71 ääntä)
      jr: Okei, siis jos Sebastian kerran heitti läpällä ton viimesen, niin aika v-mäinen tyyppi, toiv. Claudia lopettaa ton hyväkikäytettävänä olemisen.Sitä paitsi, hoplop, eikö se oo joku leikkipaikka??Minkä ikäsiä nää on?
      Oh... kättä naamariin niin et sattuu...

      Lainaa

    11. Tulos: -84 (86 ääntä)
      joo selitystä jäin kyl määki kaipaan! hoplop on tosiaan leikkipaikka, jonne ei edes aikuiset pääse (oon meinaa lähettäny niille oikeen viestii ja kysyny :--D), en tiiä pääseekö ees nää 15-17-vuotiaat. mulle tuli jotenki semmonen fiilis et Claudia olis ollu joku random tantta joka olis syyllistäny jotain kaukasia sukulaisia/perhetuttuja vanhoista veloista.

      Lainaa

    12. Tulos: +3 (21 ääntä)
      Veikkaisin et täs ois sellane tilanne et toi lapsi on Sebastianin poika ja Claudia ehkä lapsen äiti? Tai jotain tän tapasta. Tähän tarvitsi paljon päättelykykyä, älkää olko vihaisia :(

      Lainaa

    13. Tulos: +67 (69 ääntä)
      jr: Okei, siis jos Sebastian kerran heitti läpällä ton viimesen, niin aika v-mäinen tyyppi, toiv. Claudia lopettaa ton hyväkikäytettävänä olemisen.Sitä paitsi, hoplop, eikö se oo joku leikkipaikka??Minkä ikäsiä nää on?
      Claudia ja sebastian on kaksossisaruksia -91 syntyneitä.

      Lainaa

    14. Tulos: +76 (88 ääntä)
      haamu: joo selitystä jäin kyl määki kaipaan! hoplop on tosiaan leikkipaikka, jonne ei edes aikuiset pääse (oon meinaa lähettäny niille oikeen viestii ja kysyny :–D)
      kyllä vaan hoploppiin pääsee aikuset o_O kenenkä muunkaan vastuulla ne mukulat sielä on?

      Lainaa

    15. Tulos: +45 (45 ääntä)
      Hoplopin omilta sivuilta lainattu: " Lapselle on merkityksellistä saada esitellä leikkejään ja taitojaan vanhemmilleen. Siksi haluamme rohkaista vanhempia osallistumaan lapsen leikkeihin myös meillä HopLopissa. Samalla kun motoriset taidot kehittyvät liikunnallisissa leikeissä itseluottamus saa lisäpontta, kun vanhempi opastaa, katsoo ja kannustaa. Lapset sopivan iän ylitettyään leikkivät HopLopissa pitkiä aikoja myös varsin itsenäisesti. Vanhemman läsnäolo on silti tärkeää."

      Lainaa

    16. Tulos: -15 (51 ääntä)
      Voi luoja, onko ihan pakko lisääntyä kun ei oo varaa eikä rahkeita pitää lapsesta huolta? Ja kuka antaa lapselle koiran nimen?

      Lainaa

    17. Tulos: +41 (49 ääntä)
      Tiedän itekki erään äidin, joka aina kerjää toisilta rahaa ja sitten haukkuu ne ihmiset itsekkäiksi paskoiksi jos rahaa ei tipu. Kerrankin valitti että ei oo rahaa ruokaan, mutta ostikin rahoilla kengät. Ja kaiken maailman Särkänniemiin ja isoihin 30v pippaloihin (oikein bändi soittamassa) on varaa, mutta silti aina lainaillaan muilta. Eli pitäisi saada kaikki mitä mieli tekee vaikka ei olisi rahaa ja oletetaan että muitten pitää sitten kustantaa hänelle sellainen elämä mistä hän tykkää.

      Lainaa

    18. Tulos: -15 (19 ääntä)
      Okei, pari sidukkaa tunnustan ottaneeni( okei, muutaman) mut, mitvit en ymmärrä aukaiskaa nyt vähän....

      Lainaa

    19. Tulos: -9 (41 ääntä)
      LasseViren: HAPPY VALENTINESS DAY ! ♥ HYVÄÄ VALENTIINA PÄIVÄÄ KAIKILLE! ♥
      kukaa dislikettäjä ei muista ::---D jonnet !

      Lainaa

    20. Tulos: -14 (34 ääntä)
      joopajoo: Tiedän itekki erään äidin, joka aina kerjää toisilta rahaa ja sitten haukkuu ne ihmiset itsekkäiksi paskoiksi jos rahaa ei tipu. Kerrankin valitti että ei oo rahaa ruokaan, mutta ostikin rahoilla kengät. Ja kaiken maailman Särkänniemiin ja isoihin 30v pippaloihin (oikein bändi soittamassa) on varaa, mutta silti aina lainaillaan muilta. Eli pitäisi saada kaikki mitä mieli tekee vaikka ei olisi rahaa ja oletetaan että muitten pitää sitten kustantaa hänelle sellainen elämä mistä hän tykkää.
      Kivoja tuttuja sulla, onneksi siskolla ja minulla on parempi suhde emmäkä ole hirvetä tosikkoja, oletko kuullut sanaa huumori? Vitsi? Vitsailu? Sisarkiusaaminen? Herää pahvi-_-

      Lainaa

    21. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Otsikon pitäis olla "hyvä isoveli" koska ko. tyypit ovat isoveli ja pikkusisko:P reilu isoveli tosiaan...

      Lainaa

    22. Tulos: -54 (60 ääntä)
      Öö siis miten noi voi olla sisaruksia, jos kerran sebastian ei tunne koko claudiaa? Siis ei noi voi tuntea toisiaan kun Sebastian kysyy kuka Claudia on?

      Lainaa

    23. Tulos: +20 (26 ääntä)
      janne12: Öö siis mitennoi voi olla sisaruksia, jos kerran sebastian ei tunne koko claudiaa? Siis ei noi voi tuntea toisiaan kun Sebastian kysyy kuka Claudia on?
      ootko kuullu sarkasmista

      Lainaa

    24. Tulos: +47 (47 ääntä)
      Rae: Voi luoja, onko ihan pakko lisääntyä kun ei oo varaa eikä rahkeita pitää lapsesta huolta? Ja kuka antaa lapselle koiran nimen?
      Kertoisitko, kenellä tässä mokassa on koiran nimi?

      Lainaa

    25. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Reipasta sisarusten sanailua. En ottaisi tosissani.

      Lainaa

    26. Tulos: +29 (29 ääntä)
      meh: Kertoisitko, kenellä tässä mokassa on koiran nimi?
      Tästä tuli mieleen se kun erään kerran yläasteella jollakin ylemmällä luokalla olevalla pissiksellä oli jotain mua vastaan ja kommentoi ii2:ssa koirani kuvaan (koiran nimi oli Riia) jotakin siitä kuinka on tyhmää on antaa koiralle ihmisen nimi. Ei siinä toki mitään mutta hänellä oli koira jonka nimi oli Sohvi :D

      Lainaa

    27. Tulos: -5 (7 ääntä)
      Siis kuvahan on julkinen jota voi kommentoida kuka tahansa tuntematonkin naamakirjan käyttäjä..? Maapallo paljasti.

      Lainaa

    28. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Manna: Tästä tuli mieleen se kun erään kerran yläasteella jollakin ylemmällä luokalla olevalla pissiksellä oli jotain mua vastaan ja kommentoi ii2:ssa koirani kuvaan (koiran nimi oli Riia) jotakin siitä kuinka on tyhmää on antaa koiralle ihmisen nimi. Ei siinä toki mitään mutta hänellä oli koira jonka nimi oli Sohvi
      Viisaus ei tunnetusti asu pissiksissä.

      Lainaa

    29. Tulos: +15 (17 ääntä)
      haamu: joo selitystä jäin kyl määki kaipaan! hoplop on tosiaan leikkipaikka, jonne ei edes aikuiset pääse (oon meinaa lähettäny niille oikeen viestii ja kysyny :–D), en tiiä pääseekö ees nää 15-17-vuotiaat. mulle tuli jotenki semmonen fiilis et Claudia olis ollu joku random tantta joka olis syyllistäny jotain kaukasia sukulaisia/perhetuttuja vanhoista veloista.
      Sori vaan, HopLopissa täytyy olla lapsen mukana joko yli 16-vuotias tai aikuinen henkilö, joka vahtii. Lasta sinne ei saa yksin jättää, tai hlökunta soittaa poliisille/lastensuojeluun heitteillejätöstä. :) Terkuin, ex-työntekijä

      Lainaa

    30. Tulos: +8 (12 ääntä)
      niin siis sisarukset tässähän on kyseessä joka siis sielvii kyllä textissäkin jos vain näkyisi keskustelu kokonaan =) enkä ymmärrä miten hoploppi tähän mitenkään liittyy kun he heurekassa olivat? =) tosiaan tunnen molemmat oikein hyvin ja sisaruksia ovat ja siiis sisarustel välistä huumoria. Nimestä sen verran että remu alltonen ei tietääkseni ollut koira? on jokaisen asia antaa lapselleen nimi jonka haluaa? ihmeset jotka ovat kyrpiityneitä ja yksinäisä ja tyhmiä ovat yleensä kommentoimassa jokaiseen keskusteluun jtn tyhmää niinkun tässä tuo kommentti.

      Lainaa

    31. Tulos: +4 (14 ääntä)
      miksi ylläpito muuten poisti kommentin missä sebastian kertoi koko keskustelun täällä? minusta fb mokat ovat todella hyviä mutta esim tässä tapauksessa mitä ehdin lukea niin tämäkin on muakattu jotta näyttäisi mokalta joka todellisuudessa ei sitä ole?! itseltä meni ainakin maku tähän sivustoon ja luulempa että suurinosa "mokista" ovat ylläpidon muakkaamia juttuja tänne. t.surullista Juttu lähetettin meille näin. Luultavasti loput keskustelusta on käyty vasta sen jälkeen, kun kuvakaappaus on otettu. T: Ylläpito

      Lainaa

    32. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Meinasin jo luulla että nyt brassaillaan sillä, kuinka on varaa viedä lasta pitämään hauskaa. Kyllä pikkusisko maksaa!

      Lainaa

    33. Tulos: -7 (7 ääntä)
      Siis mä ainaki oletin et claudia on luullut kirjoittavansa jonkun kaverin tms. kuvaan eikä Sebastianilla ole mitään ideaa kuka Claudia on? Mutta en tiiä..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Heureka, kuva, raha, laina, kaverit