Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Paavin ero

"No huh huh!"
Paavin ero

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 69 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1890 (1958 ääntä)
      Alussa olin hieman "Wtf?!", mutta sitten Millan perustelu vakuutti.

      Lainaa

    2. Tulos: +122 (158 ääntä)
      http://knowyourmeme.com/photos/497323-pope-benedict-xvis-resignation

      Lainaa

    3. Tulos: -337 (535 ääntä)
      Paavi esittää pyhää vaikka panee salaa nurkan takana miehiä. Ok?

      Lainaa

    4. Tulos: +1051 (1115 ääntä)
      Paavi esittää pyhää vaikka panee salaa nurkan takana miehiä. Ok?
      Niin, "poikia" olisi ehkä kuitenkin ollut se oikea termi...

      Lainaa

    5. hurriurriturripurri 14.2.2013 2:18
      Tulos: +695 (737 ääntä)
      Yllätyin Millan viimeisen kommentin todenperäisyydestä :o

      Lainaa

    6. Tulos: +758 (790 ääntä)
      hah tuli noi millan pointit aika puskista just kun ehin ajatella että sekin oisi tietämätön perusidioottiteini

      Lainaa

    7. Tulos: +776 (804 ääntä)
      Milla aloitti hieman pissistyylillä, mutta lopun rautainen argumentointi kyllä vakuuttaa väkisinkin...

      Lainaa

    8. Tulos: +215 (247 ääntä)
      Hyvä milla! \o/

      Lainaa

    9. Tulos: +225 (253 ääntä)
      He he, Milla kyllä vei :D

      Lainaa

    10. Tulos: +156 (208 ääntä)
      It's funny because it's true!

      Lainaa

    11. Tulos: -123 (193 ääntä)
      "panee miehii" pics or it didn't happen.

      Lainaa

    12. Tulos: -78 (188 ääntä)
      Lapsukaiset, kyllä nuo kaikki kohdat Millan kommentissa on loppuun ajateltuja, lukekaa vähän juttuja mitä papit on touhunneet, niin asia valkenee. Aika hyvä, jos Milla keksi tuon itse. Itse en ole ainakaan kuullut ennen.

      Lainaa

    13. Tulos: +93 (105 ääntä)
      Harvinaisen loistavat perustelut :D

      Lainaa

    14. Tulos: +227 (269 ääntä)
      Ensiksi olin että: Tyhmä pissis perustelun jälkeen: Hän on fiksumpi kuin luulin!

      Lainaa

    15. Tulos: +63 (85 ääntä)
      En ookkaan ennen ajatellu tätä näin.. Paavi ja missi, hyvä pari!! :D

      Lainaa

    16. Tulos: -85 (175 ääntä)
      XYZ: Lapsukaiset, kyllä nuo kaikki kohdat Millan kommentissa on loppuun ajateltuja, lukekaa vähän juttuja mitä papit on touhunneet, niin asia valkenee. Aika hyvä, jos Milla keksi tuon itse. Itse en ole ainakaan kuullut ennen.
      Just, eli koska joku on joskus tehnyt vääryyttä, niin Paavikin on syyllistynyt samaan? Rikollisia ja sairaita löytyy ihan joka ihmisryhmässä ja ammattikunnassa. Ei se tee kaikista tietyn ammattikunnan edustajista sairaita tai rikollisia! Vai ovatko kaikki lastentarhanopettajat pedoja siksi, että jossain on joskus joku ope syyllistynyt lasten hyväksikäyttöön? Vaikka Millan kommentit ovat huumorin osalta ihan osuvia ja jopa hauskoja, niin e.o. tyylisiä "tarkennuksia" tai perusteluja ovat täysin asiattomia.

      Lainaa

    17. Tulos: -99 (151 ääntä)
      Paavilla on hiippa, ei kruunu ja ei se sitä sellaiseksi kuvittele.

      Lainaa

    18. Tulos: -67 (139 ääntä)
      Oikein, että Paavi erosi. Tekopyhä lastenraiskaaja.

      Lainaa

    19. Tulos: +47 (125 ääntä)
      Millan ikä pitäisi saada tähn näkyviin. Jos on vielä alle 20-vuotias, niin on vielä toivoa, että koko sukupolvi ei ole menetetty.

      Lainaa

    20. Tulos: +91 (149 ääntä)
      Milla palautti juuri uskoni nuoriin naisiin.

      Lainaa

    21. Kinky Pinky 14.2.2013 12:09
      Tulos: +47 (53 ääntä)
      Just, eli koska joku on joskus tehnyt vääryyttä, niin Paavikin on syyllistynyt samaan?
      http://www.guardian.co.uk/world/2005/apr/24/children.childprotection http://www.huffingtonpost.com/2010/04/09/pope-benedict-stalled-chi_n_532073.html http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8643984.stm Eiköhän näitä löytyis paljo lisääkin jos jaksaisi kunnolla etsiä, tossa nyt vähän nopeeta infoa.

      Lainaa

    22. Tulos: -221 (285 ääntä)
      No aika PASKAA tuo Milla sysäsi. PAAVI ja MISS SUOMI on tärkeyskasteissaan aivan eri kategorioissa. MISS SUOMI on turha ruma rullaturpa tekohymynsä kanssa, PAAVI taasen sentään saa aikaan mielenrauhaa joillenkin, ja tuskin niitä pikkupoikia jyystää yli 80v iässä, toisin kuin MISS SUOMI tekee joka päivä.

      Lainaa

    23. miks jotain millaa ylistetään? 14.2.2013 12:24
      Tulos: -159 (211 ääntä)
      siks et uppoo tollanen pedofiilihuumori teihin kaikkiin teinipissiksiin. Niin no joo, siinä sen syyn sanoinkin. Noiden tekstien jälkeen tarvitaan silti vielä lihanlämmintä faktaa joka kohtaa. Paavin ei luule lätsäänsä miksikään kruunuksi ensinnäkään. Aika hyvin pitää paikkansa sanonta että joukossa tyhmyys tiivistyy, täällä oikein lahopäät humisee mistään mitään tietämättä.

      Lainaa

    24. Tulos: +89 (111 ääntä)
      Taisi nyt taavetilta mennä homma vähän ohi.

      Lainaa

    25. Tulos: -47 (111 ääntä)
      On se kumma, että katolinen kirkko on ainoa kirkko/uskonto, jota saa avoimesti mollata joka foorumissa (ihan Suomen johtavista sanomalehdistä alkaen). "Pedofilit", "tekopyyhyys" blaa blaa.. Huomioikaapa myös, että katolinen kirkko on MAAILMAN SUURIN kehitysavunantaja ja paavin kirkkoon kuuluu miljoonia ihmisiä, joille usko on hyvin tärkeä asia ja iso osa elämää. Kyllähän kirkossa kuin kirkossa (ateistisista instituutioista puhumattakaan! ) on omat skandaalinsa ja ongelmat. Viisautta on kuitenkin olla YLEISTÄMÄTTÄ, tässäkään tapauksessa. Kiitos ja amen. (Ja mulla ei oo elämää, koska avaudun asiasta feissarimokissa...)

      Lainaa

    26. Tulos: -36 (94 ääntä)
      SItä paitsi tämänhetkinen Paavi on oudosta imagostaan huolimatta (!) hyvin humaani, sivistynyt ja koulutettu ihminen. Ottakaa selvää, lukekaa, kyseenalaistakaa saamanne "tieto" ja miettikää itse.

      Lainaa

    27. Tulos: +119 (141 ääntä)
      Sä Taavetti ymmärrät, että vaikka kommentoit asiaa eri nimimerkeillä, kaikki kuitenkin näkevät kummankin kommentin olevan sinun kirjoittamiasi (vrt. "Taavetti" ja "miks jotain millaa ylistetään?")..? No, ei tästä nolosta tempustasi kuitenkaan enempää. Miss Suomi ja paavi ovat mielestäni täysin verrattavissa. Kummatkin edustavat jonkinlaista (kieroutunutta) arvomaailmaa, jossa turhanpäiväisiä ihmisiä nostetaan jalustalle ilman mitään varsinaisia ansioita. Sanoit paavin ehkä tuovan joillekin mielenrauhaa..? Aivan hyvin missillä tai millä tahansa kiiltokuvakeisarilla voi olla sama vaikutus ihmisiin. Ja misseissä on paaviin verrattuna se hyvä puoli, että mitä tahansa asiantuntemattomia ja kliseisiä neuvoja/ajatuksia jakelevatkin, ne ovat melko kilttejä ja harmittomia ("tahtoisin maailmanrauhaa"). Paavi sen sijaan on katsonut asiakseen päästää suustaan sellaisia sammakoita kuten "kondomi edistää aidsin leviämistä". Ja eikö paavi muka ole vastuussa alaistensa tekemisistään? Sillä jos tuo katolilaisissa piireissä vaikutusvaltainen arvojohtaja ei tuomitse kirkkonsa ja pappiensa pedofiilitapauksia kovin sanoin ja merkittävin teoin, on vaikutus sama kun hän hyväksyisi lapsiin kohdistuvan hyväksikäytön. Paavin paras ja rohkein teko oli erota tehtävistään.

      Lainaa

    28. paavalinpirkko 14.2.2013 14:05
      Tulos: +90 (106 ääntä)
      tuba: “panee miehii” pics or it didn’t happen.
      MITÄ. Miksi kukaan haluaisi nähdä semmoista kuvamateriaalia... X_____X

      Lainaa

    29. Tulos: -46 (76 ääntä)
      Anteeksi Pupunen, mutta paavinhan ON toiminut pedofiliatapausten tiimoilta ja asiaa on käsitelty ja tutkittu. Kannattaa syventyä asiaan tarkemmin, ennen kuin laukoo ajatuksiaan. Sitä paitsi paavi ei edes halunnut paaviksi. Se on nimittäin raskas rooli, kuten ymmärtänet.

      Lainaa

    30. Tulos: -5 (53 ääntä)
      Milla puhu suurimmaksi osaksi totta, mutta ei paavi pane miehiä. Se ahdistelee seksuaalisesti ja raiskaa pikkulapsia.

      Lainaa

    31. Tulos: -48 (56 ääntä)
      siis mikä paavi siis niinku onko se semmonen niink semmonen niinku siis uskonto juttu niinku väh ku meillä tääl suomsdaki o niinku pappeja nii onko paavi niinku samaku paappi mut niinku ulkomailla ku toi beneditcus kuulosgaa ulkomaaklaiselta ton miss suomen mä tiedän s´ähä on niink jokavuotinen juttu että valitaan suomelle uusi kuninghatar niinku semmonen nainen jolla on isot tissit miks tossa papin kauluksessa tossa kuvassa on muuten tommosia niinku natsiristejä eikö ne oo niinku kiellettyjä siis onko ne siis ne ulkomallaiset kirkot natseja kanssa kuuluukohan niihihin ne kul kux lanit jäsenet ki niinku täh mä en nyt niinku ymmärrä ja mikä juttu se muka on jos se on eronnu ku sehän on ihan tavlallista että ne menee eläkkeel niinku vitu miks ku tommosesta ne ees laittaa ni ison asian ku sehän vaa menee eläkeel niinku kaikki normaalisti aina menee

      Lainaa

    32. Tulos: -19 (43 ääntä)
      paavalinpirkko: MITÄ. Miksi kukaan haluaisi nähdä semmoista kuvamateriaalia… X_____X
      Mä ainki tykkään porosta jos siin o missi ja isot tissit

      Lainaa

    33. Tulos: -20 (30 ääntä)
      Esa: Mä ainki tykkään porosta jos siin o missi ja isot tissit
      eiku siis pornosta sori

      Lainaa

    34. Tulos: -4 (22 ääntä)
      maza: siis mikä paavi siis niinku onko se semmonen niink semmonen niinku siis uskonto juttu niinku väh ku meillä tääl suomsdaki o niinku pappeja nii onko paavi niinku samaku paappi mut niinku ulkomailla ku toi beneditcus kuulosgaa ulkomaaklaiselta ton miss suomen mä tiedän s´ähä on niink jokavuotinen juttu että valitaan suomelle uusi kuninghatar niinku semmonen nainen jolla on isot tissit miks tossa papin kauluksessa tossa kuvassa on muuten tommosia niinku natsiristejä eikö ne oo niinku kiellettyjä siis onko ne siis ne ulkomallaiset kirkot natseja kanssa kuuluukohan niihihin ne kul kux lanit jäsenet ki niinku täh mä en nyt niinku ymmärrä ja mikä juttu se muka on jos se on eronnu ku sehän on ihan tavlallista että ne menee eläkkeel niinku vitu miks ku tommosesta ne ees laittaa ni ison asian ku sehän vaa menee eläkeel niinku kaikki normaalisti aina menee
      Kai toi oli trolli?

      Lainaa

    35. Honttantoora 14.2.2013 16:14
      Tulos: +41 (41 ääntä)
      nanu998: Paavilla on hiippa, ei kruunu ja ei se sitä sellaiseksi kuvittele.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Paavin_tiara

      Lainaa

    36. Tulos: +17 (27 ääntä)
      hymyilin ääneen

      Lainaa

    37. Tulos: +52 (58 ääntä)
      bamsi: http://knowyourmeme.com/photos/497323-pope-benedict-xvis-resignation
      Kyllähän se näin protestantin näkökulmasta tuntuu vähän hassulta, että paavi on olevinaan Kristuksen sijainen maan päällä, Jumalan valitsema jne. ja sitten se vaan päättää, ettei jaksa enää.

      Lainaa

    38. Tulos: +53 (55 ääntä)
      Nina: On se kumma, että katolinen kirkko on ainoa kirkko/uskonto, jota saa avoimesti mollata joka foorumissa (ihan Suomen johtavista sanomalehdistä alkaen). “Pedofilit”, “tekopyyhyys” blaa blaa.. Huomioikaapa myös, että katolinen kirkko on MAAILMAN SUURIN kehitysavunantaja ja paavin kirkkoon kuuluu miljoonia ihmisiä, joille usko on hyvin tärkeä asia ja iso osa elämää. Kyllähän kirkossa kuin kirkossa (ateistisista instituutioista puhumattakaan! ) on omat skandaalinsa ja ongelmat. Viisautta on kuitenkin olla YLEISTÄMÄTTÄ, tässäkään tapauksessa. Kiitos ja amen. (Ja mulla ei oo elämää, koska avaudun asiasta feissarimokissa…)
      Esim. Luterilaista kirkkoa ei siis ikinä arvostella missään? Saahan sitä arvostella ja pitääkin jos on ongelmia. Vaikeneminen vain pahentaa niitä. Henk.koht. mulla ei ole mitään Katolista kirkkoa tai paavia vastaan, vaikka paheksunkin niiden kantoja homoseksuaalisuuteen ja ehkäisyyn, mutta kyllä kai sitä nyt herrajumala saa keskustella.

      Lainaa

    39. Tulos: -41 (51 ääntä)
      Siruka: Alussa olin hieman “Wtf?!”, mutta sitten Millan perustelu vakuutti.
      Vakuutti? Täällä helppoa ajatella noin,koska meillä Suomessa ei pahemmin kunnioiteta tätä perinnetä. Sen takia asiasta helppo tehdä vitsiä.

      Lainaa

    40. Tulos: +24 (42 ääntä)
      En halua ottaa kantaa tässä väittelyssä suuntaan tai toiseen, mutta haluaisin kuulla, miten te olette tulkinneet tuon Millan listauksen: puhuuko hän instituutiosta (paaveus vs misseys) vai henkilöistä (Benedictus vs se kruunusta luopunut missi)? Nimittäin jos hän puhuu henkilöistä, tuo "esittää pyhää, vaikka panee salaa nurkan takana miehiä" on minusta asiaton. Jos taas kyseessä on instituutio, niin silloin jos yksikään paavi on tiennyt ja salannut kirkon pedofiliatapauksia, kommentti on osuva. (Lisäisin vielä, että periaatteessa jos lauseesta poistaa "miehiä", niin lause on tosi instituutioista puhuttaessa. Esimerkkinä Borgia-paavi lapsineen - lapset tosin hankittiin ennen paaveutta, mutta ilmeisesti pappeusaikana kuitenkin.) Eli riita poikki ja voita väliin, jookos? :-) Loukkaantujat ymmärsivät vertauksen henkilöihin kohdistuvana ja hauskana pitävät instituutiooon kohdistuvana?

      Lainaa

    41. Tulos: +26 (34 ääntä)
      Kinky Pinky: http://www.guardian.co.uk/world/2005/apr/24/children.childprotection http://www.huffingtonpost.com/2010/04/09/pope-benedict-stalled-chi_n_532073.html http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8643984.stm Eiköhän näitä löytyis paljo lisääkin jos jaksaisi kunnolla etsiä, tossa nyt vähän nopeeta infoa.
      Luin. Tosiaan, noiden linkkien perusteella paavi EI ole itse syyllistynyt lasten hyväksikäyttöön. Toki ilmeisesti/mahdollisesti toiminut lepsusti ja jättänyt pedopappeja rankaisematta ja edistänyt salailua, ja se on tietenkin myös todella paha juttu. Mutta se ei tee hänestä itsestään pedofiilia. Häntä voi sanoa pedoksi vasta, kun joku tulee kertomaan, että "J. Ratzinger ahdisteli minua kun olin lapsi". Enkä tosiaan ole katolilainen. Mun mielestä katolilaisen kirkon pitäisi pyytää anteeksi kaikilta pedopappien JA nunnien! uhreilta, ja tehdä jotkut toimintastrategiat koko kirkolle, että pedofiilityöntekijät joutuis nopeesti tilille teoistaan, eli salailun vastakohta! Samoin ihmetyttää ns. paavin palvonta (Jeesuksen sijainen, just joo, jännä että pystyy jäämään eläkkeelle hommasta kuitenkin =D), ja vielä enemmän ihmetyttää pappien selibaattivaatimus! Henk.koht. luulen, että se selittää paljon. Kun pappi ei saa mennä naimisiin eikä millään tavalla toteuttaa seksuaalisuuttaan, joka on luonnollinen osa jokaista ihmistä, niin sitten se vääristyy ja pappien seksuaaliset turhaumat kohdistuu saatavilla olevaan kohteeseen eli lapsiin. Hyvin sanottiin tuossa yhessä artikkelissa, että selibaattipakko "estää sopivia tyyppejä hakeutumasta papin virkaan, ja houkuttelee siihen vääränlaisia tyyppejä". Mutta täähän on Feissarimokien kommentit, eli ei kai tääl kuulukaan keskustella älykkäästi.

      Lainaa

    42. Tulos: +9 (17 ääntä)
      Ensin ajattelin että häpeen olla kaima, ku luvin eteenpäin millahan veikin kuusnolla :) oikkeein!

      Lainaa

    43. Tulos: +17 (25 ääntä)
      Paavin ja Miss Suomen erottaa kuitenkin se, että Paavilla on vaikutusta katolilaisiin, Miss Suomella ei kehenkään.

      Lainaa

    44. Tulos: -23 (29 ääntä)
      Pupunen: Sä Taavetti ymmärrät, että vaikka kommentoit asiaa eri nimimerkeillä, kaikki kuitenkin näkevät kummankin kommentin olevan sinun kirjoittamiasi (vrt. “Taavetti” ja “miks jotain millaa ylistetään?”)..? No, ei tästä nolosta tempustasi kuitenkaan enempää. Miss Suomi ja paavi ovat mielestäni täysin verrattavissa. Kummatkin edustavat jonkinlaista (kieroutunutta) arvomaailmaa, jossa turhanpäiväisiä ihmisiä nostetaan jalustalle ilman mitään varsinaisia ansioita. Sanoit paavin ehkä tuovan joillekin mielenrauhaa..? Aivan hyvin missillä tai millä tahansa kiiltokuvakeisarilla voi olla sama vaikutus ihmisiin. Ja misseissä on paaviin verrattuna se hyvä puoli, että mitä tahansa asiantuntemattomia ja kliseisiä neuvoja/ajatuksia jakelevatkin, ne ovat melko kilttejä ja harmittomia (“tahtoisin maailmanrauhaa”). Paavi sen sijaan on katsonut asiakseen päästää suustaan sellaisia sammakoita kuten “kondomi edistää aidsin leviämistä”. Ja eikö paavi muka ole vastuussa alaistensa tekemisistään? Sillä jos tuo katolilaisissa piireissä vaikutusvaltainen arvojohtaja ei tuomitse kirkkonsa ja pappiensa pedofiilitapauksia kovin sanoin ja merkittävin teoin, on vaikutus sama kun hän hyväksyisi lapsiin kohdistuvan hyväksikäytön. Paavin paras ja rohkein teko oli erota tehtävistään.
      Mitä noloo on kommata kahesti putkeen?

      Lainaa

    45. Tulos: -12 (20 ääntä)
      inb4 uskovaisten wihaa, oh wait, im too late! Paavi = Lastenraiskaaja Miss Suomi = Jakorasio The fact.

      Lainaa

    46. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Tämä on enemmänkin feissarivoitto kuin feissarimoka

      Lainaa

    47. Tulos: +47 (47 ääntä)
      bethos: Milla puhu suurimmaksi osaksi totta, mutta ei paavi pane miehiä. Se ahdistelee seksuaalisesti ja raiskaa pikkulapsia.
      Muuten täysin turhasta viisastelukommentista on pakko nostaa propsit siitä, että taidat olla suurinpiirtein ainoa kommentoija koko Internetissä, joka ymmärtää, että raiskaus ei ole seksiä.

      Lainaa

    48. Paavi Vimpanen 15.2.2013 14:41
      Tulos: +15 (25 ääntä)
      Taavetti: No aika PASKAA tuo Milla sysäsi. PAAVI ja MISS SUOMI on tärkeyskasteissaan aivan eri kategorioissa. MISS SUOMI on turha ruma rullaturpa tekohymynsä kanssa, PAAVI taasen sentään saa aikaan mielenrauhaa joillenkin, ja tuskin niitä pikkupoikia jyystää yli 80v iässä, toisin kuin MISS SUOMI tekee joka päivä.
      Kyllä Viivi Pumpasen katselu ja kuuntelu tuo enemmän mielenrauhaa kuin paavin. Tämä on tieteellisesti todistettu tosiasia.

      Lainaa

    49. Paavi Vimpanen 15.2.2013 14:44
      Tulos: +1 (11 ääntä)
      Kylläh: Paavin ja Miss Suomen erottaa kuitenkin se, että Paavilla on vaikutusta katolilaisiin, Miss Suomella ei kehenkään.
      Miss Suomi on varsinkin ennen ollut Suomessa melkoinen kansallinen ikoni, joten vertailu paaviin sopii hyvin. Toki nykyään Miss Suomi on vähemmän tärkeä juttu, mutta edelleenkin ainakin pikkutyttöihin on kyseisellä instituutiolla vaikutusta. Paavin asema suurena vaikuttajana ei myöskään ole ikuinen. Ainoa pysyvä asia on muutos.

      Lainaa

    50. Paavi Vimpanen 15.2.2013 14:47
      Tulos: +1 (19 ääntä)
      Nina: On se kumma, että katolinen kirkko on ainoa kirkko/uskonto, jota saa avoimesti mollata joka foorumissa (ihan Suomen johtavista sanomalehdistä alkaen). “Pedofilit”, “tekopyyhyys” blaa blaa..
      Jahas, ensimmäinen katolilainenkin löysi tiensä keskusteluun.

      Lainaa

    51. Tulos: +25 (27 ääntä)
      "Ainoa kirkko jota saa mollata"? Eikös juuri ollut kohua lestadiolaisten pedo-touhuista? Porukalta on muuten unohtunut, että tämä ex-paavi oli Hitler-Jugendin jäsen. Eikö kukaan vedä "natsi-korttia" esiin?

      Lainaa

    52. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Nina: Kyllähän kirkossa kuin kirkossa (ateistisista instituutioista puhumattakaan! ) on omat skandaalinsa ja ongelmat.
      Viitsisitkö mainita muutaman ateistisen instituution skandaalin? Mielellään sellaisen jota voisi moraalittomuudessaan edes etäisesti verrata lasten hyväksikäyttöön.

      Lainaa

    53. Vanha Sarvipää 15.2.2013 19:26
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Hyvä Milla! \o/ My hero.

      Lainaa

    54. Tulos: -8 (12 ääntä)
      ^ awws söpöä <3

      Lainaa

    55. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Henkilökohtaisesti en näe suurta eroa miss Suomen ja paavin välillä. Molemmat täysin turhia...

      Lainaa

    56. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Milla pwns

      Lainaa

    57. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Well played Milla, well played.

      Lainaa

    58. Tulos: -16 (26 ääntä)
      En aikonut alunperin osallistua tähän keskusteluun mitenkään, koska Feissarimokien kommenteissa käyty keskustelu alkaa hipoa Suomi24:n "keskustelun" tasoa, mutta on tähän nyt jokin roti pistettävä. Kaikki tekevät virheitä. Myös paavi. Kaikki päästävät silloin tällöin sammakoita suustaan. Myös paavi. Tietysti on valitettavaa, että paavin sammakot vaikuttavat suurempaan ihmisjoukkioon kuin tavallisen rivikansalaiset. Minkäs sille mahtaa, ei kukaan ei ole täydellinen. Virheiden takia ei pitäisi ketään ristiinnaulita (anteeksi sanavalinta). Ennen kuin menee jaaritteluksi, kiteytän asiani sanomalla, että maailmassa on lukemattomia ihmisiä jotka varmasti saavat lohtua siitä, että heillä on paavi, oma paimenensa, jossain tuolla maailmalla. Katolinen usko on uskonto muiden joukossa ja ansaitsee tietyn määrän kunnioitusta sellaisenaan (huomautan myös, että missään heidän opinkappaleissaan ei lue "Teidän pitää käyttämän hyväksi lapsia". Ei ole kohtuullista leimata koko uskontokuntaa paavia myöten muutamien ihmisten virheiden perusteella), joten jospa jätettäisiin nuo törkeimmät haukkumiset pelkästään sinne ennakkoluuloisen, (usein perustelemattomiin) mielipiteisiin takertuvien mielten perukoille pyörimään eikä päästetä niitä tekemään tuhojaan maailmalle? Ja koska osalle lukijoista todennäköisesti tällainen kysymys herää, ilmoitan heti, etten ole katolinen. Enkä edes kristitty.

      Lainaa

    59. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Pitäs varmaan sivistää itseään enemmän. Mulla kun tulee katolilaisuudesta mieleen uskonto jossa rahastetaan syntisiä että synnit saatais anteeksi=) Hyvähän siitä on sitten kehitysapua maksaa. Tosin taitaa luterilaisuudessakin se kolehti kiertää mutta nojoo..

      Lainaa

    60. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Womble: Kaikki tekevät virheitä. Myös paavi. Kaikki päästävät silloin tällöin sammakoita suustaan. Myös paavi. Tietysti on valitettavaa, että paavin sammakot vaikuttavatsuurempaan ihmisjoukkioon kuin tavallisen rivikansalaiset. Minkäs sille mahtaa, ei kukaan ei ole täydellinen. Virheiden takia ei pitäisi ketään ristiinnaulita (anteeksi sanavalinta).
      Kaikila muilla ei ole Paavin Vatikaanissa oleskellessaan nauttimaa syytesuojaa, mikä saa ehkä jollain tasolla ymmärtämään muitten kokemia lynkkaushaluja.

      Lainaa

    61. Tulos: -8 (20 ääntä)
      Ouragan: “Ainoa kirkko jota saa mollata”? Eikös juuri ollut kohua lestadiolaisten pedo-touhuista? Porukalta on muuten unohtunut, että tämä ex-paavi oli Hitler-Jugendin jäsen. Eikö kukaan vedä “natsi-korttia” esiin?
      Kristittyjä tosiaan tuntuu olevan muodikasta mollata asiasta kuin asiasta. Esimerkiksi islamia ei uskalleta kritisoida edes asiallisesti pommien ja suvaitsemattomuussyytösten pelossa, saati sitten samoin keinoin kuin kristinuskoa. Hindut ja buddhalaiset saavat hekin olla varsin rauhassa länsimaisten some-aktiivien pilkalta.

      Lainaa

    62. Lukekaas nyt 6.3.2013 15:59
      Tulos: -22 (26 ääntä)
      Eihän noista Millan vertauksista kuin F pidä paikkaansa ja ehkä a etäisesti. Paavi ei käytä mitään "vitun rumaa viittaa", tosin joku voi olla sitä mieltä että paavi käyttää "viittaa" ja se on vitun ruma. Paavi tuskin (en tunne) kuvittelee itsestään liikoja ja ei kyllä ole "turha" kun häntä seuraa enemmän ihmisiä kun Euroopassa on. Jaa että kuvittelee kruunuksi? Ja eikös miss suomella ole ihan oikeasti kruunu päässä. Kyseisessäkin kuvassa on hymy kaukana paavin naamalta :D Niin paavin kuin miss suomenkin panemisista lisätietoa Millalla? Itse miss suomi? Ja kyllä, molemmat sössöttävät paskaa maailmanrauhasta. Millalta vastaus tähän, kiitos.

      Lainaa

    63. Tulos: -4 (10 ääntä)
      Pupunen: Sä Taavetti ymmärrät, että vaikka kommentoit asiaa eri nimimerkeillä, kaikki kuitenkin näkevät kummankin kommentin olevan sinun kirjoittamiasi (vrt. “Taavetti” ja “miks jotain millaa ylistetään?”)..? No, ei tästä nolosta tempustasi kuitenkaan enempää. Miss Suomi ja paavi ovat mielestäni täysin verrattavissa. Kummatkin edustavat jonkinlaista (kieroutunutta) arvomaailmaa, jossa turhanpäiväisiä ihmisiä nostetaan jalustalle ilman mitään varsinaisia ansioita. Sanoit paavin ehkä tuovan joillekin mielenrauhaa..? Aivan hyvin missillä tai millä tahansa kiiltokuvakeisarilla voi olla sama vaikutus ihmisiin. Ja misseissä on paaviin verrattuna se hyvä puoli, että mitä tahansa asiantuntemattomia ja kliseisiä neuvoja/ajatuksia jakelevatkin, ne ovat melko kilttejä ja harmittomia (“tahtoisin maailmanrauhaa”). Paavi sen sijaan on katsonut asiakseen päästää suustaan sellaisia sammakoita kuten “kondomi edistää aidsin leviämistä”. Ja eikö paavi muka ole vastuussa alaistensa tekemisistään? Sillä jos tuo katolilaisissa piireissä vaikutusvaltainen arvojohtaja ei tuomitse kirkkonsa ja pappiensa pedofiilitapauksia kovin sanoin ja merkittävin teoin, on vaikutus sama kun hän hyväksyisi lapsiin kohdistuvan hyväksikäytön. Paavin paras ja rohkein teko oli erota tehtävistään.
      Ihan niinkuin muistasin, että se oli Paavi Paavali II joka lausui noita aids-juttuja, Benedictus on taas ollut hyvinkin moderni verrattuja edeltäjiinsä. Ja jos saan vielä lisätä, niin kristinusko oli alunperin katolinen, kunnes ortodoksinen (1000-l) ja protestantit (1500-l) erkanivat siitä, joten alunperin olemme olleet samaa uskontokuntaa. Eihän kristinusko olisi maailman suurin jos kaikki suunnat laskettaisiin erilleen. Je Womble, erittäin hyvin sanottu.

      Lainaa

    64. Lady Gargoyle 25.4.2013 4:46
      Tulos: -8 (14 ääntä)
      Nina: On se kumma, että katolinen kirkko on ainoa kirkko/uskonto, jota saa avoimesti mollata joka foorumissa (ihan Suomen johtavista sanomalehdistä alkaen). “Pedofilit”, “tekopyyhyys” blaa blaa..Huomioikaapa myös, että katolinen kirkko on MAAILMAN SUURIN kehitysavunantaja ja paavin kirkkoon kuuluu miljoonia ihmisiä, joille usko on hyvin tärkeä asia ja iso osa elämää.Kyllähän kirkossa kuin kirkossa (ateistisista instituutioista puhumattakaan! ) on omat skandaalinsa ja ongelmat. Viisautta on kuitenkin olla YLEISTÄMÄTTÄ, tässäkään tapauksessa.Kiitos ja amen. (Ja mulla ei oo elämää, koska avaudun asiasta feissarimokissa…)
      TÄYSIN samaa mieltä. Kritisoin kovasti katolisten selibaattia, kun se ei koskaan mene niinku piti. Mutta sairasta on sekin, että ihmiset on NIIN aivopestyjä vihaamaan katolisia ja kristittyjä yleensä.

      Lainaa

    65. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Lady Gargoyle: TÄYSIN samaa mieltä. Kritisoin kovasti katolisten selibaattia, kun se ei koskaan mene niinku piti. Mutta sairasta on sekin, että ihmiset on NIIN aivopestyjä vihaamaan katolisia ja kristittyjä yleensä.
      Olette siis inkvisition, sananvapauden rajoittamisen ja pakkouskonnon kannalla? Tyttelit, olette viisisataa vuotta ajastanne jäljessä. Jos oikein eläisitte kirkon oppien mukaan, vaikenisitte seurakunnassa. Suurin osa ns. kristityistä on tapakristittyjä, joilla ei ole uskonnollista vakaumusta, mutta jotka ovat tarpeen tullen äärettömän kovia tuomitsemaan, hurskastelemaan ja heittelemään kiviä. Kirkon tutkimuskeskuksen muutama vuosi sitten tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että alle puolet naisista ja alle kolmannes miehistä (kirkkoon kuuluvista) uskoo, kuten kirkko opettaa. Loput kuuluvat puljuun tavan vuoksi. Repikääpä siitä.

      Lainaa

    66. Anarchrist 12.6.2013 2:33
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Katoin kans eka et nyt on joku pissisblondityttö vauhdissa, mutta argumentit on tosin aika vedenpitävät :D Miesten tilalla tosiaan pitäis vaan lukea poikia.

      Lainaa

    67. Mr. Eurovision 10.6.2016 19:40
      Tulos: -1 (9 ääntä)
      Ässä: Paavi esittää pyhää vaikka panee salaa nurkan takana miehiä. Ok?
      Miten se miesten paneminen pyhyyteen liittyy?

      Lainaa

    68. Tulos: +7 (9 ääntä)
      rotusota: Mitä noloo on kommata kahesti putkeen?
      Ei mitään, nolous tulee siitä että teet sen kahdella (ja nyt kolmannella) eri nimimerkillä ja kuvittelet kaikkien luulevan että ne ovat eri henkilöiltä. Mutta ymmärtäähän sen tavallaan, että uskisfanaatikko luulee kaikkia muitakin herkkäuskoisiksi hölmöiksi.

      Lainaa

    69. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Womble: Kaikki tekevät virheitä. Myös paavi. Kaikki päästävät silloin tällöin sammakoita suustaan. Myös paavi. Tietysti on valitettavaa, että paavin sammakot vaikuttavat suurempaan ihmisjoukkioon kuin tavallisen rivikansalaiset. Minkäs sille mahtaa, ei kukaan ei ole täydellinen. Virheiden takia ei pitäisi ketään ristiinnaulita (anteeksi sanavalinta).
      Jos esittää olevansa Jumalan edustaja maan päällä niin silloin on todellakin syytä olla vähän lähempänä täydellistä kuin rivikansalainen. Ja jos "sammakoita" päästelee jossain puheessa jota on hiottu ison avustajajoukon ja PR-pataljoonan kanssa viikkotolkulla niin eivät ne silloin ole mitään sammakoita vaan ihan vaan edustavat ko. ihmisen todellista arvomaailmaa ja ajattelua.
      Katolinen usko on uskonto muiden joukossa ja ansaitsee tietyn määrän kunnioitusta sellaisenaan (huomautan myös, että missään heidän opinkappaleissaan ei lue “Teidän pitää käyttämän hyväksi lapsia”. Ei ole kohtuullista leimata koko uskontokuntaa paavia myöten muutamien ihmisten virheiden perusteella), joten jospa jätettäisiin nuo törkeimmät haukkumiset pelkästään sinne ennakkoluuloisen, (usein perustelemattomiin) mielipiteisiin takertuvien mielten perukoille pyörimään eikä päästetä niitä tekemään tuhojaan maailmalle?
      Paavi pimittelee ja vähättelee niiden "muutamien" (satojen? tuhansien?) ihmisten tekoja, ja suojaa niitä maallisilta viranomaisilta, ja niin toimimalla antaa sille hiljaisen tai vähemmän hiljaisen hyväksyntänsä. Ja koska Paavi on uskontokuntansa johtaja, niin kyllä, se tarkoittaa juurikin sitä että se koko uskontokunta hyväksyy homman. Leima on ihan itse hankittu ja ansaittu, ja siitä pääsee hyvin helposti halutessaan eroon puuttumalla niihin "muutamiin" asian ansaitsemalla vakavuudella. Ja kunnioitus pitää ansaita, mikään tai kukaan ei ole siihen oikeutettu pelkästään olemalla olemassa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: paavi, kirkko, ero, Miss Suomi

  • Uusimmat

  • Kategoriat