Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Nyt meni hermot

"Alakerran naapureilla oli kovat bileet."
Nyt meni hermot

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 89 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Normipäivä 14.2.2013 2:23
      Tulos: +1104 (1170 ääntä)
      Asiaa! : D Mahtaa aamulla juhlijoita vituttaa.

      Lainaa

    2. Tulos: -204 (340 ääntä)
      no eheheh

      Lainaa

    3. Tulos: +317 (427 ääntä)
      Varmaan auttoi paljon...

      Lainaa

    4. Tulos: -448 (572 ääntä)
      Hyvä väläys :) Tosin tuo poliisit paikalle -taktiikka on todella typerää naapureiden kesken... Imho

      Lainaa

    5. Tulos: +392 (414 ääntä)
      Normipäivä: Asiaa! : D Mahtaa aamulla juhlijoita vituttaa.
      Joo, kyseisen bileasunnon omistaja kerskaili tämän mokan kera Fb:ssä, että hänen yläkerrassa on kiva asua <3

      Lainaa

    6. Tulos: -292 (492 ääntä)
      Yhdet bileet alakerrassa on varmaan ihan hirveä asia. Jos samat bileet jatkuvat viikosta toiseen valituksista huolimatta on asia eri. Mutta yksien (!) bileiden jälkeen.. huhhuh.

      Lainaa

    7. Tulos: -241 (359 ääntä)
      Joo tollaset lappuset ovat kyllä aivan naurettavia, välillä vastaavia tullu ilmoitustaululla nähtyä.

      Lainaa

    8. Tulos: -53 (97 ääntä)
      hämeenlinnan katumalla tuohan meininki on ihan normaalia

      Lainaa

    9. Tulos: +398 (486 ääntä)
      Kerrostalossa tulisi kunnioittaa muitakin asukkaita, jokainen maksaa ihan yhtä lailla vuokraa. Silloin tällöin bileet ok, mutta jos se alkaa olla joka viikkoista niin suosittelen naapureille juurikin kyseisen laista lappujen liimaamista - ja mahdollisesti kotain pientä kiusaa esim. auton lämppärin piuhan irrottamista jne.

      Lainaa

    10. jukkapalmu 14.2.2013 5:47
      Tulos: +292 (328 ääntä)
      ai poliisitkaan ei saanu loppumaan? No onneksi on laput.

      Lainaa

    11. Tulos: +117 (175 ääntä)
      menis pitämään bileensä nuorisotalolle, kerrostalot asumista varten. Tosin en tiiä mitä tuommonen laputus auttaa. Ehkä hitusen noloa sekin

      Lainaa

    12. Tulos: -59 (137 ääntä)
      Muistaakseni jossain suosituksissa on, että bileistä pitäisi ilmoittaa etukäteen. Sitten tietää vaikka häipyä, jos naapurissa on unta tarvitsevia lapsia tai vanhuksia tai säikkyjä elukoita.

      Lainaa

    13. Tulos: +273 (307 ääntä)
      tietää häipyä omasta kodista? kenties hotellihuoneeseen bilettäjien laskuun?
      XYZ: Muistaakseni jossain suosituksissa on, että bileistä pitäisi ilmoittaa etukäteen. Sitten tietää vaikka häipyä, jos naapurissa on unta tarvitsevia lapsia taivanhuksia tai säikkyjä elukoita.

      Lainaa

    14. Tulos: +460 (494 ääntä)
      Kyllä yhdetkin bileet on liikaa, jos eivät ota loppuakseen vaikka asiasta huomautetaan eikä poliisikaan auta asiaa. Kerrostaloissa on järjestyssäännöt, joita kaikkien tulee noudattaa. Kaikkien. Ne on yhteisen viihtyvyyden ja rauhan takaamiseksi laadittu. Ja ei, en ole tiukkapipo, joka käy valittamassa jokaisesta rasahduksesta. Kerrostaloissa saa kuulua elämisen ääniä. Siinä vaiheessa kuitenkin, jos kuulen naapurista biisin sanatkin selvästi - Peltorit päässäni - ja kello on 24, ollaan liian pitkällä. Oliskin seuraavana päivänä ollut vapaapäivä, niin olisin ottanut omat juomat kainaloon ja mennyt mukaan bilettämään, mutta ei, työpäivähän se siellä kurkisteli. Mikä ihmisiä vaivaa, kun kuvittelevat voivansa tehdä ihan mitä huvittaa muista välittämättä?

      Lainaa

    15. leijonatar 14.2.2013 8:32
      Tulos: +113 (135 ääntä)
      XYZ: Muistaakseni jossain suosituksissa on, että bileistä pitäisi ilmoittaa etukäteen. Sitten tietää vaikka häipyä, jos naapurissa on unta tarvitsevia lapsia taivanhuksia tai säikkyjä elukoita.
      Mitä???? Jos tosiaan tarkoitit että lasten ja vanhusten pitäisi joutua lähtemään omasta kodistaan pois jonkun biletyksen takia mitä voi muuten tehdä baareissakin, niin terve :D Toivon nyt todella että et tarkoittanut tuota niin kuin sen näin ymmärtäisi... tai sitten kannattaa opetella argumentoimaan ennen kuin kirjoittaa mitään.

      Lainaa

    16. Tulos: +29 (37 ääntä)
      Ihan oikein!! Naapurisopu taitaa olla nyt historiaa tosin.. :|

      Lainaa

    17. Tulos: +250 (288 ääntä)
      Ettekö te ihmiset osaa bilettää pilaamatta naapurien yöunia? Vähän vittumaista yrittää herätä jossain aamuviideltä töihin, jos on koko yön kuunnellut kun joku pissisporukka popittaa One directinoia aamuviiteen. Ja ei, ihmisen EI pidä hyväksyä mitään "silloin tällöin biletetään" juttuja. Pitäkää hauskaa hiljaisuuteen asti. Sen jälkeen joko hissumpaan, tai sitten sinne baareihin. Varmaan paljon mukavampikin viettää aikaa yhdessä jossain kuppilassa, kun ei tarvitse pelätä pilaavansa naapureiden yöunia?

      Lainaa

    18. Tulos: +285 (307 ääntä)
      Nore: Yhdet bileet alakerrassa on varmaan ihan hirveä asia. Jos samat bileet jatkuvat viikosta toiseen valituksista huolimatta on asia eri. Mutta yksien (!) bileiden jälkeen.. huhhuh.
      Kyllä ne yhdetkin bileet voivat olla aika iso asia. Jos vaikkapa sattuu olemaan pieniä lapsia, on niiden kanssa todella kivaa viettää yötä kun eivät saa nukuttua alakerran imbesillien takia, vaan itkevät ja huutavat läpi yön väsyksissään. Tai jos seuraavana aamuna täytyy olla vaikkapa leikkaussalissa, tai ajamassa jakeluautoa. Olisi varmaan potilasta / muita tien käyttäjiä jne. kohtaan ihan reilua yrittää levätä ennen työpäivää. Yksi valvottu yö vastaa yhden promillen humalaa. Haluatko tosiaan että teillä, sairaaloissa, ydinvoimaloissa jne. liikkuu ihmisiä promillen känniä vastaavassa tilassa ihan vain sen takia, että sinä sait pitää ne yhdet bileet muista ihmisistä välittämättä?

      Lainaa

    19. Tulos: +103 (145 ääntä)
      Oville ei mennä, aina soitetaan poliisit, koskaan ei tiedä mitä piripäitä naapurissa on. Soittoa poliisille niin kauan että prinsessat lopettaa, ja tommoset prinsessathan lopettaa kun poliisi käy kylässä. Seuraavana päivänä kirjallinen ilmoitus isännöitsijälle. Lappujen liimailu on aivan turhaa.

      Lainaa

    20. Tulos: -214 (276 ääntä)
      hahah mikä hitto suomalaisia vaivaa?? Jos joku häiritsee, käärmeillään anonyymisti ja soitellaan poliiseille, ennen kuin edes käydään kysymässä, että voiko musiikkia laittaa hiljemmalle.. Ps. V*ttuako asuu kerrostalossa jos meininki häiritsee.

      Lainaa

    21. Tulos: +161 (173 ääntä)
      OIkea asenne. Oma naapurini kuuntelee yleensä öisin musiikkia, vaihtelevalla voluumilla. Joskus ihan HELVETIN KOVALLA. Siinä on vitsit vähissä, kun herää aamu kuudelta juomaan vettä, ja seinän takaa kuuluu JUMPUTIJUMPTUJUMPTUMTTUMP! Joskus tuo jumputus kuuluu vaihtoehtoisesti kahdeltatoista yöllä. Joskus harvoin tämä suuri musiikinystävä kuuntelee musiikkia päivällä. Joskus yöllisen musiikin lopettua menee tämä armas naapurini pärräämään autollaan tms muulla helvetin mölykoneella ulos. -_-, Toinen seinänaapurini on herttainen vanha mies, joka ilmoitti kun muutin tähän, että hän saattaa soittaa haitaria, toivottavasti se ei häiritse. Eikä se häiritse. Olisivapa tämä toinenkin naapuri näin huomaavainen... mutta ei. Satunnaiset bileet eivät häiritsisi, jos muuta mekkalaa ei kuuluisi melkein koko ajan. Yritä siinä nukkua kun huomenna on tärkeä tentti, luento, työhaastattelu/ muuten vain pitäisi nukkua hyvin ja herätä aikaisin ja kuulet kuinka Mamba julistaa että on vielä kesää jäljellä.

      Lainaa

    22. Tulos: +255 (273 ääntä)
      kdkdaskdas: hahah mikä hitto suomalaisia vaivaa?? Jos joku häiritsee, käärmeillään anonyymisti ja soitellaan poliiseille, ennen kuin edes käydään kysymässä, että voiko musiikkia laittaa hiljemmalle.. Ps. V*ttuako asuu kerrostalossa jos meininki häiritsee.
      Kaikilla ei ole varaa asua muualla kuin kerrostalossa. Näillekin ihmisille kuuluu kuitenkin oikeus kotirauhaan; meluaminen keskellä yötä ei kuulu KENENKÄÄN perusoikeuksiin kerrostalossa. MELUAJILLE voisi sanoa, että vittuako asutte kerrostalossa, jos ette pysty noudattamaan yhteisiä sääntöjä!

      Lainaa

    23. Tulos: +3 (95 ääntä)
      Aika paljon täälläkin näitä ali-ihmisiä, joiden mielestä naapureista ei pidä valittaa. Varmaan syntyneet 90-luvulla, hyi!

      Lainaa

    24. Tulos: +139 (149 ääntä)
      kdkdaskdas: hahah mikä hitto suomalaisia vaivaa?? Jos joku häiritsee, käärmeillään anonyymisti ja soitellaan poliiseille, ennen kuin edes käydään kysymässä, että voiko musiikkia laittaa hiljemmalle.. Ps. V*ttuako asuu kerrostalossa jos meininki häiritsee.
      "Eivätkä useat huomautukset hiljentäneet juhlintaa."

      Lainaa

    25. Tulos: +108 (124 ääntä)
      Kyllä yhdetkin bileet on liikaa jos ei ymmärretä naapurien ilmoituksista huolimatta että nyt taitaa meteli häiritä talon muita asukkaita, joten pitää varmaan äänenkäyttöä laittaa miinukselle. Mutta valitettavasti tällaiset teinipissikset eivät sellaisesta välitä koska ovat mukamas niin khuuleja kun on bileitä kämpässä jatkuvasti ja rasiaa jaellaan kaikille jotka ovesta sisään tulevat. Sellaisen ihmisen EI KUULU asua kerrostalossa joka ei osaa ottaa huomioon talon muita asukkaita. Voi olla häätö aika lähellä joten voi sitten vaan katsoa peiliin ja miettiä oliko se ylimielinen asenne sen arvoista, kunnioitusta puuttuu näiltä nykylapsilta. Ja kuka nyt mainitsikaan niin kyllä on bileistä hyvä ilmoittaa etukäteen, mutta se tarkoittaa silti sitä että noudatetaan inhimillistä äänenkäyttöä. Ei toiset voi mennä kotiin ja huomata aamulla olevan alhaalla lappu että "meillä on tänään bileet - sori ettei kukaan saa nukutuksi koska me aiotaan rokata!!!" Mihinkäs siinä lähdet kuukauden ikäisen muksun kanssa muka yhtäkkiä pois tai ison koiran kanssa? Kyllä jokaisella ihan on oikeus omassa kodissa asua, kyse on siitä että toiset pitää ottaa huomioon ja talon järjestyssääntöjä noudattaa.

      Lainaa

    26. Tulos: -141 (191 ääntä)
      Luojan kiitos asuntoni on ainoa asuinhuoneisto tässä rakennuksessa. Muut huoneistot ovat liikekäytössä arkipäivinä. Voi bilettää niin paljon kuin sielu sietää ilman niuhojen kälätystä ja lapsiperheiden monkumista eikä ole pelkoa tuommoisista lapuista ovessa. En voi sietää näitä kerrostalokyyliä, jotka sormet syyhyten kyttäävät milloin läpsähtää kello 22.00, jotta pääsee äkkiä soittamaan poliisit.

      Lainaa

    27. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Ei helvetti, kun nää aamulla herää darrassa ja miettivät että mitäs vittua..:D

      Lainaa

    28. Tulos: +73 (77 ääntä)
      Mielestäni meluaminen silloin tällöin öisin on ihan ok, mutta jos se melu ei huomautuksesta huolimatta lopu, saa tehdä ilmoituksia tai vaikka soittaa sille poliisille. Jos ei uskalla mennä ovelle itse sanomaan, voi vaikka sujauttaa nimettömän lapun postiluukusta ja juosta äkkiä karkuun. Naapuri ei välttämättä itse ole edes tietoinen siitä, kuinka kovaa se melu oikeasti kuuluukaan muihin asuntoihin, varsinkin jos muut naapurit ovat harvinaisen hiljaisia. Itse erehdyin luulemaan entistä asuntoani harvinaisen hyvin äänieristetyksi kun muiden talon asukkaita ääniä ei ikinä kuullyt seinien läpi. Myöhemmin selvisi, että ne naapurit vaan sattuu olemana harvinaisen hiljaisia. Oma meluamiseni loppui tasan siihen kun käytiin huomattamasti asiasta ja kyllä hävetti. Mölyämiseni tosin alun perinkin rajoittui lähinnä hiljaisuuden ulkopuolelle.

      Lainaa

    29. KaroliinaCZ 14.2.2013 15:13
      Tulos: +36 (38 ääntä)
      Käytettiinhän pikaliimaa..? :D

      Lainaa

    30. Tulos: +35 (45 ääntä)
      Minua ei ainakaan haittaa, jos joskus illalla klo 22.15 joku kuuntelee musiikkia. (Olen siiis yleensä arkisin tuohon aikaan menossa nukkumaan töiden takia. Viikonloppusin saa kuunnella sitte vaikka klo 2.00 asti.)Ja se vaikka kuuntelis kuukauden päästä taas musiikkia klo 22.30. Jos sitä jatkuis muutaman viikon, laittaisin postilaatikkoon ystävällisen lapun että voisitko tunnilla aikaistaa tuota musiikinkuuntelu-sessiota. Mutta. Jos joku koko yön bilettäis ja meluais ja popittais eikä pyynnöistä, valituksista eikä poliisista huolimatta lopeta.. Se on sitten eri asia.. Vois tehä muutaki ku pelkän lapun laittaa.

      Lainaa

    31. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Ei haittaa, jos naapuri kuuntelee musiikkia kohtuudella, ja niin että lähtisi vaikka baariin siitä mesoomasta. Ei meillä päin! Volumit täysillä kuunnellaan sitä hirveetä teknopoppia sinne aamutunneille, että varmasti ei naapurusto saa nukuttua. Siitä onkin sitten kiva "herätä" puoli viisi aamulla virkeänä töihin! Sitten onkin helvetin väsyny ja huonovointinen koko päivän. Mahdollisesti jos itsellään oli suunnitelmia työpäivän jälkeen voi olla ettei enään jaksakkaan muuta kuin mennä nukkumaan. (Asun toisessa rakennuksessa kuin kyseiset ihmiset, voin vain sääliä heidän seinänaapureitaan). Tätä jatkui kuukausia, mutta epäilen, että valitusta on lähtenyt kaikilta ympäriltä asuvilta kun on ollut hilijasta :)

      Lainaa

    32. vittujeeprinsessa 14.2.2013 16:23
      Tulos: -190 (204 ääntä)
      joo siis suomessa ollaan just tollasii et " virkavalta" apuun ku ei itse uskalla sanoo tarpeeks selkokielellä et biletys loppuis! ja tosiaan tosi vakava asia kyseessä! ja voin sanoo et aamulla vaan naurettiin noille lapuille :D pitääähä välillä juhlia oikein kunnolla,laput oli ihan_vitun_ lapsellisia. terveisin yksi vittujee prinsessoista cheers

      Lainaa

    33. Tulos: +46 (48 ääntä)
      angst: Minua ei ainakaan haittaa, jos joskus illalla klo 22.15 joku kuuntelee musiikkia. (Olen siiis yleensä arkisin tuohon aikaan menossa nukkumaan töiden takia. Viikonloppusin saa kuunnella sitte vaikka klo 2.00 asti.)Ja se vaikka kuuntelis kuukauden päästä taas musiikkia klo 22.30. Jos sitä jatkuis muutaman viikon, laittaisin postilaatikkoon ystävällisen lapun että voisitko tunnilla aikaistaa tuota musiikinkuuntelu-sessiota. Mutta. Jos joku koko yön bilettäis ja meluais ja popittais eikä pyynnöistä, valituksista eikä poliisista huolimatta lopeta.. Se on sitten eri asia.. Vois tehä muutaki ku pelkän lapun laittaa.
      Musiikin kuuntelu ja musiikin kuuntelu niin että seinät ropisee on eri asia.. Eikö voi ostaa kuulokkeita ja tuhota vain omat tärykalvot 8(

      Lainaa

    34. Tulos: +50 (50 ääntä)
      Nore: Yhdet bileet alakerrassa on varmaan ihan hirveä asia. Jos samat bileet jatkuvat viikosta toiseen valituksista huolimatta on asia eri. Mutta yksien (!) bileiden jälkeen.. huhhuh.
      Asuin ennen vanhassa kerrostalossa, jossa ei ollut minkäänlaisia äänieristeitä(Pystyi oikeasti kuulemaan vessassa kun naapuri kävi paskalla). Seinänaapurina oli oikein rattoisa alkoholisti, joka "sammui kaukosäätimen päälle" arkena. Kyllä se yksikin kerta haittasi aika hemmetisti, kun aamuneljältäkin naapurista kuuluu marssimusiikkia, naapuri ei avaa ovea kenellekään, ei edes poliisille, ja seuraavana päivänä mulla kahdentoista tunnin työvuoro aamukahdeksasta iltakahdeksaan.

      Lainaa

    35. harmaahärpäke 14.2.2013 17:06
      Tulos: +134 (146 ääntä)
      Jos möykkä ei lopu iltarauhaan mennessä (kyllä, se sama aika pätee kaikkina viikon päivinä, myös viikonloppuina): 1. jos olet vakuuttunut ja satavarma, että naapurisi eivät ole piripäitä tai muuten sekoja, käy huomauttamassa mökästä 2. Jos kohta 1 ei sovellu, soita poliisit. 3. Jos poliisit käyvät, ja kova meno jatkuu senkin jälkeen, soita uudelleen poliisit. 4. Toista kohta 3 tarvittaessa. Yleensä poliisit eivät kylläkään viitsi kolmatta kertaa illan aikana rampata samassa osoitteessa samasta syystä, ja pistävät hommalle stopin. 5. Sen verran joustan, että ekan perseilyn jälkeen ei välttämättä kannata tehdä vielä valitusta häiriköinnistä isännöitsijälle, mutta jos ei ensimmäisestä kerrasta mennyt viesti perille ja biletys jatkuu, niin tokasta jo ehdottomasti. Täällä kommentoi ilmeisesti ikänsä omakotitaloissa asuneita nyt kerrostaloon muuttaneita 18-vuotiaita, jos käsitys on se, ettei sen nyt naapureita pitäisi häiritä, jos "yhden kerran" yön läpensä musiikkia luukuttaa täysillä... Miettikää nyt kakarat omillakin aivoillanne. Rapussa on vaikka 30 asuntoa. Onko kaikilla heillä oikeus meluta läpi yön oman halunsa mukaan "kerran"? Silloinkin, kun TEIDÄN pitäisi saada nukkua? Ei. Ei ole. Eikä ole teilläkään. Taloissa on järjestyssäännöt, jotka koskevat kaikkia, jotta ihmiset voisivat asua kodeissaan RAUHASSA. Kaupungit on täynnä baareja, jossa voi kuunnella kovaäänistä musiikkia, niihin voi mennä. Jos on niin penikka ettei ikä riitä, niin ei riitä läpi yön jatkuviin kotibileisiinkään.

      Lainaa

    36. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Mielestäni jos asuu kerrostalossa ja aikoo pitää pippalot, olisi kohteliasta ainakin muutama päivä aikaisemmin laittaa lappua rappukäytävän ilmoitustaululle (tai miksipä ei vaikka jokaisen asunnon postiluukkuunkin voisi tällaista lappua sujauttaa, ainakaan kukaan ei pääsisi valittamaan ettei oo ilmotettu tai nähny lappua ilmotustaululla) että 'juhlimme syntymäpäiviämme asunnossa X perjantaina 15.2. Mikäli melu häiritsee, saa tulla rohkeasti sanomaan. Siirrymme kuitenkik keskustan yöhön noin klo 22' tai vastaava. Mutta mikä auttaisi naapurin sedän kuorsaamiseen? Arvata saattaa, että setä nukkuu yöllä, ja on välillä erittäin vaikea koittaa itse nukkua sitä kuunnellessa :D Kerran jo melkein ostin apteekista hänelle tällaisen "kuorsausta vähentävää lääkettä" mutta enpä sitten kuitenkaan kehdannut. Enkä viitsi mennä ovenkaan taakse yöllä pimpottelemaan, ihan vain ilmoittaakseni että sedän kuorsaus häiritsee. :D

      Lainaa

    37. Yli opistö hörhö 14.2.2013 17:17
      Tulos: +39 (45 ääntä)
      Voi pahus: Hyvä väläys Tosin tuo poliisit paikalle -taktiikka on todella typerää naapureiden kesken… Imho
      No mitäs muuta voit tehdä? Itse soitan aina poliisit paikalle jos ei tunnu juhlat loppuvan ja kello alkaa olla vaikka mitä.

      Lainaa

    38. Yli opistö hörhö 14.2.2013 17:19
      Tulos: +58 (64 ääntä)
      harmaahärpäke: Jos möykkä ei lopu iltarauhaan mennessä (kyllä, se sama aika pätee kaikkina viikon päivinä, myös viikonloppuina): 1. jos olet vakuuttunut ja satavarma, että naapurisi eivät ole piripäitä tai muuten sekoja, käy huomauttamassa mökästä 2. Jos kohta 1 ei sovellu, soita poliisit. 3. Jos poliisit käyvät, ja kova meno jatkuu senkin jälkeen, soita uudelleen poliisit. 4. Toista kohta 3 tarvittaessa. Yleensä poliisit eivät kylläkään viitsi kolmatta kertaa illan aikana rampata samassa osoitteessa samasta syystä, ja pistävät hommalle stopin. 5. Sen verran joustan, että ekan perseilyn jälkeen ei välttämättä kannata tehdä vielä valitusta häiriköinnistä isännöitsijälle, mutta jos ei ensimmäisestä kerrasta mennyt viesti perille ja biletys jatkuu, niin tokasta jo ehdottomasti. Täällä kommentoi ilmeisesti ikänsä omakotitaloissa asuneita nyt kerrostaloon muuttaneita 18-vuotiaita, jos käsitys on se, ettei sen nyt naapureita pitäisi häiritä, jos “yhden kerran” yön läpensä musiikkia luukuttaa täysillä… Miettikää nyt kakarat omillakin aivoillanne. Rapussa on vaikka 30 asuntoa. Onko kaikilla heillä oikeus meluta läpi yön oman halunsa mukaan “kerran”? Silloinkin, kun TEIDÄN pitäisi saada nukkua? Ei. Ei ole. Eikä ole teilläkään. Taloissa on järjestyssäännöt, jotka koskevat kaikkia, jotta ihmiset voisivat asua kodeissaan RAUHASSA. Kaupungit on täynnä baareja, jossa voi kuunnella kovaäänistä musiikkia, niihin voi mennä. Jos on niin penikka ettei ikä riitä, niin ei riitä läpi yön jatkuviin kotibileisiinkään.
      Antaisin miljoona tykkäystä jos vain voisin.

      Lainaa

    39. Tulos: +64 (66 ääntä)
      Kyllä poliisit mielestäni saa kutsua paikalle, jos biletys käy sietämättömäksi. Poliisien tehtäviin kuuluu myös kotirauhan rikkomisen estäminen ja naapureiden kreisibailut ON MYÖS kotirauhan rikkomista, vaikkei se omassa kodissa tapahtuisikaan.

      Lainaa

    40. Subbari aamulla 14.2.2013 19:08
      Tulos: +58 (60 ääntä)
      Naapurissa seinän takana biletettiin kunnolla aika usein, yhden kerran 2vkoa putkeen. Töissä käyvänä ja kuudelta aina joutu herämään, niin sitten aamuisin oma subbari kunnolla jyskyttämään seinän viereen puoli tuntia kuudelta aamulla ja siinä parvekkeella tupakilla ovia paukutellen. Loppu se biletys vähän ajan päästä. Komeata naapurin bilettäjien krapulassa kuunnella scooteria siten että astiat helisi :)

      Lainaa

    41. Tulos: -17 (33 ääntä)
      Haista vit*u! t. Kikki Hiiri

      Lainaa

    42. jäkäjäkäblaablaa 14.2.2013 21:36
      Tulos: +54 (54 ääntä)
      vittujeeprinsessa: joo siis suomessa ollaan just tollasii et ” virkavalta” apuun ku ei itse uskalla sanoo tarpeeks selkokielellä et biletys loppuis! ja tosiaan tosi vakava asia kyseessä! ja voin sanoo et aamulla vaan naurettiin noille lapuille pitääähä välillä juhlia oikein kunnolla,laput oli ihan_vitun_ lapsellisia.terveisin yksi vittujee prinsessoista cheers
      Ja Suomessa on tosiaan just tuollasiaki jotka ei ite osaa ajatella et mökä vois häiritä muita,VARSINKIN kun asuu kerrostalossa?Vai kuvitteletteko kenties että taloyhtiön säännöissä kerrottu hiljaisuusaika on tarkoitettu vaan muille?Ja kunnolla voi bilettää muuallakin,kyllä sitä aina jotain keksii jos vaan viittii aivosolujansa vaivata sen verran. Itse asun myös kerrostalossa 2n pienen lapsen kans ja välillä pistää rasittamaa rankasti kun viikolla ja vkloppuisin möykätään ja kuunnellaan musiikkia sinne 2een saakka aamuyöstä.Mutta enpä ole menny valittamaan,itteeni se mökä ei niinkään häiritte mut aina on huoli et lapset herää.Ja näillä rokkirinsessoilla ei selvästikkään ole omia lapsia,jotta tietäisivät minkälainen työ on saada lapsi takaisin nukkumaan,etenkin jos mölyäminen jatkuu...Hyväksi onneksi omat lapset on sikeeunisia.

      Lainaa

    43. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Mör: Ei haittaa, jos naapuri kuuntelee musiikkia kohtuudella, ja niin että lähtisi vaikka baariin siitä mesoomasta. Ei meillä päin! Volumit täysillä kuunnellaan sitä hirveetä teknopoppia sinne aamutunneille, että varmasti ei naapurusto saa nukuttua. Siitä onkin sitten kiva “herätä” puoli viisi aamulla virkeänä töihin! Sitten onkin helvetin väsyny ja huonovointinen koko päivän. Mahdollisesti jos itsellään oli suunnitelmia työpäivän jälkeen voi olla ettei enään jaksakkaan muuta kuin mennä nukkumaan. (Asun toisessa rakennuksessa kuin kyseiset ihmiset, voin vain sääliä heidän seinänaapureitaan). Tätä jatkui kuukausia, mutta epäilen, että valitusta on lähtenyt kaikilta ympäriltä asuvilta kun on ollut hilijasta
      ihan ku oisin kirjottanu ton ;ooo ainut vaa että ne mölytoosat on naapurissa ja herätys vasta kuudelta.

      Lainaa

    44. Tulos: +87 (87 ääntä)
      vittujeeprinsessa: joo siis suomessa ollaan just tollasii et ” virkavalta” apuun ku ei itse uskalla sanoo tarpeeks selkokielellä et biletys loppuis! ja tosiaan tosi vakava asia kyseessä! ja voin sanoo et aamulla vaan naurettiin noille lapuille pitääähä välillä juhlia oikein kunnolla,laput oli ihan_vitun_ lapsellisia.terveisin yksi vittujee prinsessoista cheers
      Ihan vilpittömästi ja koko sydämestäni toivon, että astut koiranpaskaan. Samaa toivon aina möykkääjänaapurilleni. Kaikki sympatia menee niille, joita te bileillänne valvotitte. Mielestäni TE olette niitä kakaroita, jos ette kerran osaa lopettaa ajoissa juhlintaanne.

      Lainaa

    45. Tulos: +43 (45 ääntä)
      Yli opistö hörhö: Antaisin miljoona tykkäystä jos vain voisin.
      Mietin just samaa, että tää kommentti ansaitsit enemmän tykkäyksiä. Ei vaan voi ymmärtää noita teinikakaroita jotka täällä inisee että "saahaan me bilettää jos halutaan ei meitä kiinnosta muut!!1"

      Lainaa

    46. Tulos: +13 (21 ääntä)
      Tiedän millaista on asua kaksien häiriköiden välissä. Molemmat huudatti vuorotellen tai samaan aikaan. Toiset saivat valituksen ja ryhdistäytyvät. Tosin aina kun ryhdistäytyneistä tuntuu ettei toiset kiinnosta ryyppäsit näyttävästi lastenleikkipihalla yöhön asti tai sitten jaetulla luhtitalonparvekkella. kun teinit on keskenään kotona tullaakotiin jatkoille siinä 22aikaan ja turha luulla että voisi nukkua ennen aamu 10. Metelöinnin takia oon nukkut n. vuoden korvatulpilla eikä sekään auta aina, ku heille tulee usein sellaiset parikyt sukulaista yhtä aikaa ja ne kälättää yhteen ääneen heti aamusta eli suomailaisiin verrattuna huutavat toistensa päälle. Ei jaksettu ite valittaa heistä koska meillä on niin kusipää isännöitsijä ettei se se oo heittäny sellasii pellolle joista on valitettu monia kertoja kirjallisesti. Eka yö uudessa asunnossa ja jumalauta tästä hiljaisuudesta nauttii. Metelöivien naapureiden takia en oo voinu

      Lainaa

    47. Tulos: +28 (36 ääntä)
      Minua ärsyttää suunnattomasti se, että joku kehtasi kerran yhdeksältä aamulla tulla oven taakse potkimaan koska kuuntelin musiikkia, enkä edes niin suurella volyymilla että olisi varsinaista häiriötä tullut. Ei kukaan multakaan kysy haluanko yövuoron jälkeen kuunnella jumalatonta porausta, enkä silti mene kenenkään ovesta läpi suu vaahdossa.

      Lainaa

    48. Tulos: +68 (68 ääntä)
      Meilläkin alempaan kerrokseen muuttanu jotain ihania pikkujonneja. <3 Perjantaina heidän possensa päristelee mopoautoillaan pihalle (parkkeeraavat koko letkan kerrostalon ulko-oven eteen pyöräparkkiin <3) ja sitten alkaa ovien paiskominen ja jumputus. Tupakka, seppälän halvat hajuvedet ja imelät alkoholijuomat löyhkäävät siis ihan tänne meidänkin kerrokseen asti. Ja vielä kun aamulla menee töihin niin täytyy pidätellä hengitystä ulos asti. Mä en ole ikinä pitänyt itseäni erityisen pahana naapurikyylänä tai ritsapilluna, mutta parin huomautuslappusen (ilmoitustaululle & pari postilaatikosta, jotka kaikki löytyivät revittyinä ulkoa) jälkeen mä olen mennyt nauhoittamaan sitä meteliä ja lähetän videot isännöitsijälle. En todellakaan ole sitä mieltä, että kaikilla on oikeus silloin tällöin kerran tai pari häiriköidä muita. Mä en suostu siihen, että joku keskenkasvuinen koppava paskakasa häiritsee mun elämääni.

      Lainaa

    49. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Kyllähän homma on niin, että ne yhdetkin bileet väärään aikaan, ja vieläpä etukäteen varoittamatta, voivat olla liikaa. Ei siinä, on tullut biletettyä, mutta vanhana sitä oppii ja toivottavasti oppivat muutkin. Kyllä se keskellä yötä herääminen johonkin paskaan musaan ärsyttää.

      Lainaa

    50. Tulos: +58 (58 ääntä)
      vittujeeprinsessa: joo siis suomessa ollaan just tollasii et ” virkavalta” apuun ku ei itse uskalla sanoo tarpeeks selkokielellä et biletys loppuis! ja tosiaan tosi vakava asia kyseessä! ja voin sanoo et aamulla vaan naurettiin noille lapuille pitääähä välillä juhlia oikein kunnolla,laput oli ihan_vitun_ lapsellisia.terveisin yksi vittujee prinsessoista cheers
      Hmm... Ketkäköhän tässä nyt olivatkaan "vitun lapsellisia"? Ja miten ei ymmärrä laittaa sitä musiikkia pois (tai todella hiljaiselle) jos kerta monta kertaa on huomautettu ja poliisitkin käyny ovella ja sitten joku vielä hakkaa pitkään ovea? Mikä olisi sitten ollut se "tarpeeksi selkokielellä" niin kuin itse asian ilmaisit? En ymmärrä miten sen enää selkeämmin voi ilmaista kuin soittamalla poliisit.

      Lainaa

    51. Tulos: -14 (28 ääntä)
      HeliKoo: Kerrostalossa tulisi kunnioittaa muitakin asukkaita, jokainen maksaa ihan yhtä lailla vuokraa. Silloin tällöin bileet ok, mutta jos se alkaa olla joka viikkoista niin suosittelen naapureille juurikin kyseisen laista lappujen liimaamista – ja mahdollisesti kotain pientä kiusaa esim. auton lämppärin piuhan irrottamista jne.
      ei kaikki asu vuokralla kerrostalossa...

      Lainaa

    52. 70-luvulla syntynyt 15.2.2013 8:12
      Tulos: -9 (61 ääntä)
      Kommenttien perusteella näköjään kukaan osaa asua kerrostalossa. Jos jollakin on joskus juhlat tai muuten meteliä niin se yritetään mahdollisuuksien mukaan kestää. Jos poliisit tai naapuri käy ovella kolkuttelemassa niin sitten ollaan hiljaa ja hävetään. Mitään syytä ruveta suuremmin tappelemaan puolin jos toisinkaan, joskus nukutaan ja joskus valvotaan. Niinkuin yleensäkin elämässä, vaikka asuisit metsän keskellä ihan itseksesi. Kerrostalossa tarvitaan molemminpuolista joustoa ja huomaavaisuutta eikä loputonta änkyröintiä kumpaankaan suuntaan, kukaan teistä kun ei asu siellä yksin. Älkää ikinä tehkö lapsia tai ottako edes elukoita jos elämänne menee yhdestä valvotusta yöstä täysin sekaisin. Eihän se hauskaa ole valvotun yön jälkeen töihin tai tenttiin lähteä mutta sellaista sattuu. Itse en ole elämäni aikana varmaan yhtään tenttiä tehnyt hyvin nukkuneena koska luin yöllä. Ette kai te myöskään kuvittele että vuorotyöläiset täysissä sielun ja ruumiin voimissa muutenkaan tuolla aina liikuskelee, oli bileitä tai ei? Rekkoja ja yöbusseja viuhuu pitkin Suomea yöt läpensä, kuskit olisivat parhaassa terässä ihan koko ajan mutta kun oli ne naapurin bileet? Joka vuosi kelloja siirrettäessä on itku ja parku kuinka se tunnin siirto muka sotkee koko elämän, toisilla ei ole työn puolesta minkäänlaista järkevää pysyvää rytmiä kymmeniin vuosiin. Jos unenpuute kiristää hermoa niin kannattaa miettiä onko todella nyt niistä yksistä bileistä kysymys vai onko nukkumisesta tullut aikoihin mitään muutenkaan. Jos ei, niin aikaiset tai vaihtelevat vuorot eivät sovi sinulle ja kannattaa miettiä alan vaihtoa. Jos elämästä ei kertakaikkiaan tule mitään kerrostalossa niin omakotitalo metsässä saattaa olla sinun juttusi. Esimerkiksi niille, jotka loukkaantuvat kun naapuri ilmoittaa ennakkoon juhlista. Useimpia huomaavainen ele helpottaa, voi varautua edes henkisesti, mutta jos juuri sinä poljet kiukusta jalkaa kun kuvittelet että se on suora käsky poistua kotoasi ja aiot viedä asian suurinpiirtein käräjille niin asut aivan väärässä paikassa. Joo ei tarvitse sanoa mitään asumisen kustannuksista ja työttömyysasteesta. Jos tänään alatte suunnitella asioista toisin niin 10 vuoden päästä voi olla valmista. Tai sitten olette edelleen samassa pisteessä ja vieläkin tuntuu vaikealta. Siellä missä on ihmisiä on myös elämää ja voin vakuuttaa että se elämä ei tule ikinä tanssimaan juuri sinun pillisi mukaan. Parhaassa tapauksessa ostat sen omakotitalon mutta keskeltä kylää ja raivoat 30 vuotta mopopojista. Joten ei muuta kuin voimia muuttaa asioita joihin pystytte vaikuttamaan ja viisautta hyväksyä asiat joihin ette pysty vaikuttamaan, muuten ette saa kuin harmaita hiuksia ja verenpainetta. Koittakaa nyt jotenkin selviytyä. nimim. Takana 10 kerrostaloa, 1 rivitalo, 1 asuntola, 3 ok-taloa. Ei yhtään saatua tai annettua huomautusta, poliiseja tai naapuririitoja.

      Lainaa

    53. kerrostaloasuja 15.2.2013 8:29
      Tulos: +26 (32 ääntä)
      Rae: Meilläkin alempaan kerrokseen muuttanu jotain ihania pikkujonneja. ♥ Perjantaina heidän possensa päristelee mopoautoillaan pihalle (parkkeeraavat koko letkan kerrostalon ulko-oven eteen pyöräparkkiin ♥) ja sitten alkaa ovien paiskominen ja jumputus. Tupakka, seppälän halvat hajuvedet ja imelät alkoholijuomat löyhkäävät siis ihan tänne meidänkin kerrokseen asti. Ja vielä kun aamulla menee töihin niin täytyy pidätellä hengitystä ulos asti.Mä en ole ikinä pitänyt itseäni erityisen pahana naapurikyylänä tai ritsapilluna, mutta parin huomautuslappusen (ilmoitustaululle & pari postilaatikosta, jotka kaikki löytyivät revittyinä ulkoa) jälkeen mä olen mennyt nauhoittamaan sitä meteliä ja lähetän videot isännöitsijälle. En todellakaan ole sitä mieltä, että kaikilla on oikeus silloin tällöin kerran tai pari häiriköidä muita. Mä en suostu siihen, että joku keskenkasvuinen koppava paskakasa häiritsee mun elämääni.
      Näihin toimii kaikkein parhaiten, kun joka kerta heittää ikkunasta ämpärillä kymmenen litraa kylmää vettä heidän niskaansa. Vaatii toki pientä ripeyttä, ettei kukaan ehdi huomata, mutta oikein toteutettuna keskeyttää melko varmasti jumputuksen.

      Lainaa

    54. Tulos: +63 (63 ääntä)
      Ignoranteille bilehileille sellaiset terveiset, että odottakaa vain sitä päivää, kun teillä on omia lapsia ja yritätte nukuttaa näitä bassojytkeen ja huudon keskellä. Hommaan kannattaa ihan suosiolla varata 2-4 tuntia. Lapsi on 39-asteen kuumeessa ja huutaa tuntikaupalla kuin syötävä. Aamulla on viideltä herätys töihin. Marssitte keskellä yötä bilekämpän ovelle huomauttamaan metelistä. Oven avaa nuori aikuinen ja tuhahtaa, että "älä hei oo tommonen tiukkis, muuta pois jos haittaa". Siinä uupumuksen, päänsäryn ja vitutuksen keskellä ymmärrätte perustavanlaatuisesti, miksi nuoruutenne "tyhmillä valittajanaapureilla" saattoi sittenkin olla Pointti.

      Lainaa

    55. Tulos: -39 (43 ääntä)
      pittäähä sit vähä bailata ;DD<3

      Lainaa

    56. Tulos: +57 (57 ääntä)
      vittujeeprinsessa: joo siis suomessa ollaan just tollasii et ” virkavalta” apuun ku ei itse uskalla sanoo tarpeeks selkokielellä et biletys loppuis! ja tosiaan tosi vakava asia kyseessä! ja voin sanoo et aamulla vaan naurettiin noille lapuille pitääähä välillä juhlia oikein kunnolla,laput oli ihan_vitun_ lapsellisia.terveisin yksi vittujee prinsessoista cheers
      Voi jumalauta mikä ihmisperse.

      Lainaa

    57. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Lisäksi, on ihmisiä, jotka tekevät vuorotyötä, olishan se kiva saada unta ennen aamuvuoroa.. Myös viikonloppuisin

      Lainaa

    58. Tulos: +22 (28 ääntä)
      70-luvulla syntynyt: Kommenttien perusteella näköjään kukaan osaa asua kerrostalossa. Jos jollakin on joskus juhlat tai muuten meteliä niin se yritetään mahdollisuuksien mukaan kestää. Jos poliisit tai naapuri käy ovella kolkuttelemassa niin sitten ollaan hiljaa ja hävetään. Mitään syytä ruveta suuremmin tappelemaan puolin jos toisinkaan, joskus nukutaan ja joskus valvotaan. Niinkuin yleensäkin elämässä, vaikka asuisit metsän keskellä ihan itseksesi. Kerrostalossa tarvitaan molemminpuolista joustoa ja huomaavaisuutta eikä loputonta änkyröintiä kumpaankaan suuntaan, kukaan teistä kun ei asu siellä yksin. Älkää ikinä tehkö lapsia tai ottako edes elukoita jos elämänne menee yhdestä valvotusta yöstä täysin sekaisin. Eihän se hauskaa ole valvotun yön jälkeen töihin tai tenttiin lähteä mutta sellaista sattuu. Itse en ole elämäni aikana varmaan yhtään tenttiä tehnyt hyvin nukkuneena koska luin yöllä. Ette kai te myöskään kuvittele että vuorotyöläiset täysissä sielun ja ruumiin voimissa muutenkaan tuolla aina liikuskelee, oli bileitä tai ei? Rekkoja ja yöbusseja viuhuu pitkin Suomea yöt läpensä, kuskit olisivat parhaassa terässä ihan koko ajan mutta kun oli ne naapurin bileet? Joka vuosi kelloja siirrettäessä on itku ja parku kuinka se tunnin siirto muka sotkee koko elämän, toisilla ei ole työn puolesta minkäänlaista järkevää pysyvää rytmiä kymmeniin vuosiin. Jos unenpuute kiristää hermoa niin kannattaa miettiä onko todella nyt niistä yksistä bileistä kysymys vai onko nukkumisesta tullut aikoihin mitään muutenkaan. Jos ei, niin aikaiset tai vaihtelevat vuorot eivät sovi sinulle ja kannattaa miettiä alan vaihtoa. Jos elämästä ei kertakaikkiaan tule mitään kerrostalossa niin omakotitalo metsässä saattaa olla sinun juttusi. Esimerkiksi niille, jotka loukkaantuvat kun naapuri ilmoittaa ennakkoon juhlista. Useimpia huomaavainen ele helpottaa, voi varautua edes henkisesti, mutta jos juuri sinä poljet kiukusta jalkaa kun kuvittelet että se on suora käsky poistua kotoasi ja aiot viedä asian suurinpiirtein käräjille niin asut aivan väärässä paikassa. Joo ei tarvitse sanoa mitään asumisen kustannuksista ja työttömyysasteesta. Jos tänään alatte suunnitella asioista toisin niin 10 vuoden päästä voi olla valmista. Tai sitten olette edelleen samassa pisteessä ja vieläkin tuntuu vaikealta. Siellä missä on ihmisiä on myös elämää ja voin vakuuttaa että se elämä ei tule ikinä tanssimaan juuri sinun pillisi mukaan. Parhaassa tapauksessa ostat sen omakotitalon mutta keskeltä kylää ja raivoat 30 vuotta mopopojista. Joten ei muuta kuin voimia muuttaa asioita joihin pystytte vaikuttamaan ja viisautta hyväksyä asiat joihin ette pysty vaikuttamaan, muuten ette saa kuin harmaita hiuksia ja verenpainetta. Koittakaa nyt jotenkin selviytyä. nimim. Takana 10 kerrostaloa, 1 rivitalo, 1 asuntola, 3 ok-taloa. Ei yhtään saatua tai annettua huomautusta, poliiseja tai naapuririitoja.
      Ootko ihan tosissasi, että ilman yö unia normaali ihminen pystyisi keskittymään hyvin tarkkaan työhön? Vieläpä kaupanlisäksi se, että virhe voi koitua jonkun kohtaloksi?

      Lainaa

    59. 70-luvulla syntynyt 16.2.2013 4:41
      Tulos: -19 (37 ääntä)
      petra: Ootko ihan tosissasi, että ilman yö unia normaali ihminen pystyisi keskittymään hyvin tarkkaan työhön? Vieläpä kaupanlisäksi se, että virhe voi koitua jonkun kohtaloksi?
      No miten itse olit ajatellut? Jokainen, joka ei ole oikein saanut nukutuksi, jonottaa aamulla työterveyshuoltoon saadakseen sairauslomaa? Oletko itse ihan tosissasi? :-D

      Lainaa

    60. Tulos: +12 (30 ääntä)
      70-luvulla syntynyt: No miten itse olit ajatellut? Jokainen, joka ei ole oikein saanut nukutuksi, jonottaa aamulla työterveyshuoltoon saadakseen sairauslomaa? Oletko itse ihan tosissasi?
      Nyt voit sanoa ihan mitä haluat, mut katotaan muuttuisko ääni kellossa jos joku kaunis päivä menet leikkaukseen ja lääkäri pölähtää paikalle puoliunessa, väsyneenä ja rasittuneena ja rupeaa sua siellä leikkelemään. Kohta kuitenkin sanot jotain "no daa mä en menekään leikkaukseen" Vitun hiekkaperse

      Lainaa

    61. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Kyllä tuollanen joka viikonlopun bileet ei oo enää suotavaa kerrostalossa. Itse olen 3 vuotta asunut sellaisessa talossa jossa ei välitetä onko viikonloppu vai arkipäivä ja kellonajastakaan ei ole tietoa. Pisteet tälle "lappuliisalle".

      Lainaa

    62. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Voi pahus: Hyvä väläys Tosin tuo poliisit paikalle -taktiikka on todella typerää naapureiden kesken… Imho
      Pitäisikö vuodesta toiseen kärsiä samasta idioottiporukasta? Yleensä näitä on taloyhtiössä vain yksi, tai enintään yksi per rappu. Terrorisoivat about sataa ihmistä. Poliisin kutsuminen on yksi laillisista keinoista puuttua tilanteeseen. Pullo bensaa ja palava sytkäri postiluukusta ei varmaankaan olisi yhtä kivaa, juhlijoista ainakaan. Poliisin papereihin jäävä tieto on painavaa dataa häätöä hommatessa.

      Lainaa

    63. 70-luvulla syntynyt 16.2.2013 18:04
      Tulos: -13 (37 ääntä)
      Nipsu: Nyt voit sanoa ihan mitä haluat, mut katotaan muuttuisko ääni kellossa jos joku kaunis päivä menet leikkaukseen ja lääkäri pölähtää paikalle puoliunessa, väsyneenä ja rasittuneena ja rupeaa sua siellä leikkelemään. Kohta kuitenkin sanot jotain “no daa mä en menekään leikkaukseen” Vitun hiekkaperse
      Joo, olet aivan oikeassa. Sairaalat ovatkin juuri tyypillisesti alueita jotka tyhjenevät henkilökunnasta teho-osastoja myöten joka yö, jotta säännöllinen vuorokausirytmi ja riittävä lepo tilanteessa kuin tilanteessa olisi työntekijöille turvattu. Yleisissä mielikuvissa myös lääkärit loistavat porukkana jotka kieltäytyvät leikkaamasta jos tyyny ei ole ollut hyvin edellisenä yönä, vaikka leikkaaminen just silloin ja sillä porukalla olisi ihan ainoa vaihtoehto. Puhumattakaan siitä, että tällä epäonnisella ammattikunnalla on maamme rajatuimmat resurssit vaikuttaa mitenkään asuinoloihinsa ja juuri herkkäunisimmatkin heistä joutuvat nukkumaan samassa siskonpedissä koko yön kipeänä huutavan jälkikasvunsa kanssa meluisalla slummialueella sijaitsevassa vuokrayksiössään. On olemassa miljoona vähemmän seksikästä ammattia jossa pitää osata toimia vähän väsyneempänäkin tai on muille vaaraksi, vaikka lääkärit ja lentokapteenit tottakai pyörii ensimmäisenä täysin mielikuvituksettomien ja kokemattomien ihmistaimien mielessä. Et voi tunkea pähkinöitä allergikon suuhun tai tehdä niin huonoa hitsaussaumaa tai jotain osaa että jokin aparaatti leviää ennen aikojaan toisten niskaan, kuljetusalahan tulikin jo mainittua. Mahdollisesti toimistotyössä jossain laskutuksessa et ehkä onnistu suorastaan tappamaan ketään, melkein missä muussa tahansa kyllä. Jos et ihan oikeasti kykene yhtään mihinkään yhden yön valvomisen takia niin ota se asia huomioon ihan hyvissä ajoin elämäsi suunnittelussa. 99,9 % ihmisistä kuitenkin kykenee, muuten ei todellakaan rattaat pyörisi ollenkaan koko maailmassa. "Kohta kuitenkin sanot jotain “no daa mä en menekään leikkaukseen” Just? Mistäs arvasit. Idiootti....

      Lainaa

    64. Tulos: +41 (41 ääntä)
      Itse olin noiden lappujen liimaajan (joka siskoni) kämpässä yötä tuolloin. Ja oltiin siis paria kerrosta ylempänä, ja erotin silti helposti kaikki biisit ja biisien sanat, mitä siellä kuunneltiin. Bileitä voi pitää, mutta ei sitä musiikkia tarvii _ihan_ niin kovalla huudattaa että kuuluu kaikkiin muihinkin asuntoihin. Riittää vähän vähempikin volyymi.
      vittujeeprinsessa: joo siis suomessa ollaan just tollasii et ” virkavalta” apuun ku ei itse uskalla sanoo tarpeeks selkokielellä et biletys loppuis! ja tosiaan tosi vakava asia kyseessä! ja voin sanoo et aamulla vaan naurettiin noille lapuille pitääähä välillä juhlia oikein kunnolla,laput oli ihan_vitun_ lapsellisia.terveisin yksi vittujee prinsessoista cheers
      Ja sinulle varsinkin, eikö muka ollut asia tarpeeks selkeästi ilmaistu, kun käytiin monesti sanomassa että musiikkia pienemmälle? Nehän ne lapsellisia on, jotka ei kunnioita toisten ihmisten rauhaa ollenkaan, eikä suostu kuuntelemaan vaikka kuinka asiallisesti pyytäisi lopettamaan häiriköinnin. Ja vaikka juhlisikin 'oikein kunnolla', ei tarvii musiikkia soittaa edelleenkään niin ***** kovalla. Ja jos kunnolla haluaa juhlia, vuorkatkaa mökki metästä ja menkää sinne. Ette ainakaan häiritse ketään.

      Lainaa

    65. Tulos: +47 (47 ääntä)
      kdkdaskdas: hahah mikä hitto suomalaisia vaivaa?? Jos joku häiritsee, käärmeillään anonyymisti ja soitellaan poliiseille, ennen kuin edes käydään kysymässä, että voiko musiikkia laittaa hiljemmalle.. Ps. V*ttuako asuu kerrostalossa jos meininki häiritsee.
      Oon tosi pienikokoinen nuori tyttö, en todellakaan uskalla mennä naapurin oven taakse koputtelemaan. Se huudon, kolinan ja mesuamisen määrä on sen verran iso, että mää en halua ottaa riskiä että sielä on joku iso mies helvetin sekasi ja suuttuu mulle mun "hiekkapillumaisesta märinästä" ja päättää käydä käsiksi. Ehei, kyllä mää oon mielummin "säälittävä naapurikyttääjä" ja soitan ne poliisit sinne kattomaan.

      Lainaa

    66. vittujee tosiaan 17.2.2013 3:33
      Tulos: +47 (47 ääntä)
      vittujeeprinsessa: joo siis suomessa ollaan just tollasii et ” virkavalta” apuun ku ei itse uskalla sanoo tarpeeks selkokielellä et biletys loppuis! ja tosiaan tosi vakava asia kyseessä! ja voin sanoo et aamulla vaan naurettiin noille lapuille pitääähä välillä juhlia oikein kunnolla,laput oli ihan_vitun_ lapsellisia.terveisin yksi vittujee prinsessoista cheers
      Jos mietit tuota mitä kirjoitit oikein tarkkaan, niin tajuat että sinulla ei tässä ole minkäänlaista oikeaa argumenttia puolellasi. Eli olet yksinkertaisesti väärässä, eikä tukenasi ole mitään muuta kuin pelkkä ylimielinen ja jumalattoman lapsellinen asenne. Kun ihminen syntyy, on hän jumalattoman itsekeskeinen pieni tarpeiden ja omahyväisyyden nippu. Lapsi ja nuorikaan ei vielä osaa ottaa toisia huomioon ja jos jokin häiritsee nuoren tarvetta tehdä jotakin itsekästä, niin se kuitataan ajattelemalla, ettei heitä ja heidän ainutlaatuisuuttaan ymmärretä. Tai ajattelemalla, että vanhemmat ihmiset ovat jotenkin katkeria nuorille hauskanpidosta ja pelkästä nuoruudesta. Tai että jotkut valittavat pelkästä valittamisen ilosta. Tässä eivät ole prinsessat vielä kasvaneet ymmärtämään sitä, että he eivät saa käytöksestään huomautusta minkään muun kuin sen takia, että he käyttäytyvät huonosti ja väärin. Puretaas vielä se mitä kirjoitit: "joo siis suomessa ollaan just tollasii et ” virkavalta” apuun ku ei itse uskalla sanoo tarpeeks selkokielellä et biletys loppuis!" - Suomessa ollaan myös pitkälti oltu selaisia, että toisten ihmisten omaa rauhaa kunnioitetaan, eikä tarvitse sanoa A) ensimmäistäkään kertaa tai B) tarpeeksi selkokielellä. Sitäpaitsi mitä tämä selkokieli tässä tarkoittaa? Ja tarvitseeko teille yleisemminkin vääntää rautalangasta, että menee perille? " ja tosiaan tosi vakava asia kyseessä!" - Kenelle on ja kenelle ei, mutta onko se niin että te päätätte siitä mikä on vakavaa ja mikä ei, vai olisiko se selvempää, että noudatetaan taloyhtiön sääntöjä, kun joku tulee vielä erikseen asiasta huomauttamaan? Ei tarvitsisi sillä tavalla tulkita sitä että mikä on vakavaa ja mikä ei? "ja voin sanoo et aamulla vaan naurettiin noille lapuille" - ja voin kertoo että tuo on yleisempiä tapoja joilla nuoret ihmiset, jotka eivät vielä ole kehittyneet ulos siitä minäminäminäminä-perseilystä oikeaan vastuulliseen elämään, käsittelevät asioita silloin kun joku tekee heitä kohtaan mielenilmauksen. "pitääähä välillä juhlia oikein kunnolla" - ja tässä lienee sitten se perustelu sille, miksi huonosta käytöksestä valittaminen on jotenkin väärin? Saisipa elämässä perustella tuolla tavalla mitä tahansa. "pitäähä välillä ajaa ihan vitun nopeesti autolla" "pitäähä välillä jäädä kotiin jos ei huvita tehä töitä" "pitäähä välillä pettää, kun ei sitä samaa jaksa aina nussia" jne. "laput oli ihan_vitun_ lapsellisia" - olivat varmasti, mutta ketä te olette tuolla asenteella lapsellisiksi syyttämään? "terveisin yksi vittujee prinsessoista cheers" - Jas lopuksi vielä tällainen piilovittuileva tekoiloinen toivotus, jonka tarkoitus kai on osoittaa että ei paljon paina, cheers vaan. Mikään tuossa postauksessa ei oikeuttanut sitä biletystä, mutta ei nuorten huonolla käytöksellä koskaan olekaan muuta oikeutusta kuin se että: "mua huvitti tehdä näin, joten tein näin, ja mä saan tehdä näin, koska se mitä minä haluan on niin perkeleen tärkeää." - Koska nuoruus.

      Lainaa

    67. ihmettelemässä 17.2.2013 8:01
      Tulos: -12 (22 ääntä)
      Sen suuremmin biletyksen häiriöihin puuttumatta, omat naapurit bilettää välillä ja samaten itse, hiljaisuutta noudatetaan "joustavasti" ja se on ok, sillä meillä toimii kommunikaatio naapurien kesken. Bileistä ilmoitetaan seinänaapureille myös suusanallisesti ja silloin voi sanoa, että seuraavana päivänä on tentti, huomioittehan sen tai mulla on vapaapäivä, ei haittaa vaikka venyy vähän. sen verran on onneksi järkeä päässä, ettei sitä musiikkia kuunnella siltikään niin, että rappaukset irtoaa seinistä. Enemmän mua tässä ihmetyttää tuo lappujen liimaaminen! - Tämä henkilöhän on "tuhonnut" talonyhtiön omaisuutta... laput eivät lopettaneet bileitä, eikä niitä todennäköisesti saa siististi ovesta irti, jolloin vahinko pitää korvata. uudet ulko-ovet ovat hinnakkaita. eEhkä voisi muutamaan kertaan ensin miettiä, että soittaako sille poliisille ja vaatii bileiden keskeyttämistä vai meneekö liimaamaan lappuja. Teon syy on ymmärrettävä , mutta teko sinällään turha.

      Lainaa

    68. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Nore: Yhdet bileet alakerrassa on varmaan ihan hirveä asia. Jos samat bileet jatkuvat viikosta toiseen valituksista huolimatta on asia eri. Mutta yksien (!) bileiden jälkeen.. huhhuh.
      Meitin seunänaapuri kuulemma bilettin 24/7. Mä en tiiä siit mitään, ku nukun öisin. :)

      Lainaa

    69. sepelvaltimo 17.2.2013 21:46
      Tulos: +17 (17 ääntä)
      Meillä asui kaksi kerrosta ylempänä joku nuori jannu jolla oli joka viikonloppu kaikenmaailman kotibileitä ja teknojumputus alkoi kahdeksan aikaan illalla ja jatkui aina puoleenyöhön saakka, tämän jälkeen koko konkkaronkka taisi baariin lähteä kovin suurieleisesti meltoten ja palaili takaisin siinä neljän hujakoilla. Musiikki alkoi taas jumputtamaan aamukuuteen saakka siinä samassa jotain kimppapaneskelun ääntä kuuluessa. Itseä ei nyt varsinaisesti häirinnyt sillä nukun kovassakin metelissä, mutta kyllä se silti aina vihaksi pisti kun yöllä heräät siihen kun rapusta kuuluu älämölöä ja sisälle asti kantautuu tupakansavua koska rapussa oli ilmeisesti kiva aina polttaa. Naapurini kävi yksi viikonloppu oven takana ja hieman pistettiin volyymia hiljaisemmalle, mutta muisti on niinkin kumma juttu kun ei se tuntia kauempaa kestänyt kun äänenkäyttö oli taas sellaista että seinissä ropisi. Parit laput luukusta oli sujautettu ja lopulta kun ei mistään tehoa ollut, ilmoitus isännöitsijälle joka ilmoitteli ilmeisesti myös vuokranantajalle. Kaikkein koomisinta tai älyvapautta tässä jutussa taasen oli se että tämän jälkeen nuori jannu laittoi alas ilmoitustaululle lapun että olisi voinut ihan ovella käydä ilmoittamassa jos metelistä on haittaa eikä suoraan isännöitsijälle soittaa. Niinpä, mikä muisti.

      Lainaa

    70. Tulos: -12 (16 ääntä)
      HeliKoo: irrottamista
      Maksaa vuokraa? Minä en ainakaan maksa vuokraa sillä omistan koko asunnon. En sitten tiedä köyhistä naapureistani. Toivon silti että kaikki pitävät hauskaa ja antavat muidenkin pitää. Oli sitten köyhä tai ei.

      Lainaa

    71. Tulos: -24 (24 ääntä)
      Veromarkka: keskellä
      Onko pakko hankkia niitä lapsia ja mennä viideltä duuniin? Muuttaisitte omakotitaloon, tällä välttyisitte ongelmista naapureiden kanssa.

      Lainaa

    72. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Hengga: Onko pakko hankkia niitä lapsia ja mennä viideltä duuniin? Muuttaisitte omakotitaloon, tällä välttyisitte ongelmista naapureiden kanssa.
      Niin, kaikillahan on varaa omakotitaloon....

      Lainaa

    73. Tulos: +26 (26 ääntä)
      meh: Niin, kaikillahan on varaa omakotitaloon….
      Kaikki eivät myöskään halua omakotitaloon. Jotkut asuvat mieluummin lähellä kaupungin keskustaa, ja esim. Töölössä omakotitaloja on varsin vähän.

      Lainaa

    74. kerrostaloasuja 18.2.2013 8:52
      Tulos: +21 (25 ääntä)
      70-luvulla syntynyt: Jos et ihan oikeasti kykene yhtään mihinkään yhden yön valvomisen takia niin ota se asia huomioon ihan hyvissä ajoin elämäsi suunnittelussa. 99,9 % ihmisistä kuitenkin kykenee, muuten ei todellakaan rattaat pyörisi ollenkaan koko maailmassa.
      Laajennetaanpa nyt hieman sinun ajatteluhorisonttiasi: 1) Rikoslain 24 luvun 1§ kieltää yksiselitteisesti häiritsevän metelöinnin 2) Tieliikennelain 5 luvun 63§ kieltää yksiselitteisesti ajoneuvon kuljettamisen, kun väsymys heikentää ajokykyä. Jo 17 tunnin nukkumattomuus voi aiheuttaa huomattavan heikennyksen ajokykyyn, ja 24 tunnin nukkumattomuus aiheuttaa sen takuuvarmasti. Mainitsemasi 99,9% ihmisistä siis vain kuvittelevat voivansa toimia mainitussa tilassa. Todellisuudessa he ovat liian väsyneitä arvioimaan tilaansa oikein, ja rikkovat lakia esim. autoa ajaessaan. Tämä pätee myös muuhun toimintaan, kuin autolla ajamiseen. 3) Jokainen huonosti yönsä nukkunut ei todellakaan hakeudu sairaslomalle, kuten heidän kuuluisi, vaan tekevät töitä väsyneenä. Tällöin virheen riski kasvaa, ja realisoituu ennenpitkää todellisena vahinkona. Väsymys onkin taustalla 41% inhimillisestä virheestä johtuvista onnettomuuksista. Vuodessa tämä tarkoittaa aika monta pysyvää vammautumista ja kuolemaa. 4) Ongelma ei ole edes yhden yön valvominen, vaan se, että jos kaikki ihmiset ajattelevat kusipäisen itsekkäästi, ei kukaan nuku kerrostalossa. Otetaan esimerkkinä oma kotirakennukseni: omassa rapussani on 36 huoneistoa. Jos jokaisen huoneiston haltija/asukas kokee oikeudekseen bilettää kerran kuussa vuoroöin, ei kukaan nuku rakennuksessa yhtäkään yötä. 5) Ajatellaan tilannetta, jossa ihminen on tehnyt poikkeuksellisen pitkän työvuoron. Tällöin hänellä saattaa olla alla yli 24 tunnin valvominen, jolloin työkyky on jo valmiiksi heikentynyt. Seuraavat yöunet taas jäävät väliin mainitun bilettäjän vuoksi. Tällöin alla on pian 40 tuntia ilman unta (keskiverto työssäkäyvä ihminen kun ei voi nukkua päivällä), joka vastaa jo erittäin voimakasta työkyvyn alenemista (tai useamman promillen humalaa). Tällä on vaikutusta paitsi työkykyyn, myös epäsuoria terveysvaikutuksia (masennus, verenpainetaudit, sydänsairaudet jne...). 6) Esimerkiksi aiemmin vähättelemäsi pienten lasten vanhempien valvominen ei todellakaan ole niin yksioikoinen asia kuin haluat ajatella. Monella lapsen vanhemmalla yöunet ovat todella vähissä jo normaalitilanteessa. Kun tähän yhdistää yhden tyystin unettoman yön, romahtaa suorituskyky aika lähelle nollaa. Itse olen saanut lasteni nauttia noin 9kk 4-6 tunnin yöunista. Tuossa väsymyksessä bilettäjät eivät olisi toki itseäni pitäneet heirellä, mutta lapsia kyllä, jotka olisivat puolestaan pitäneet minutkin heireillä. Senpä takia ne jotka sitä pari kertaa yrittivät, saivat minut hyvin nopeasti ovelleen. Oven takaa onneksi löytyi sen verran fiksua porukkaa, että melu hiljeni yhtä kertaa lukuunottamatta välittömästi. Sen yhden kerran tarvitsi käydä kahdesti koputtamassa oveen. Eli summa summarum: ongelma on kolmijakoinen. Yhtäältä bilettäjä rikkoo yksiselitteisesti lakia. Toisaalta bilettäjä vaarantaa muiden terveyden. Kolmantena seikkana bilettäjä onnistuu harvoin ajoittamaan toimintaansa sellaiseen väliin, että kaikilla muilla talon asukeilla olisi alla hyvin levätty viikko ja mahdollisuus kiriä bilettämisen seurauksena syntynyt univelka kiinni heti seuraavana yönä.

      Lainaa

    75. 70-luvulla syntynyt 18.2.2013 16:27
      Tulos: -4 (16 ääntä)
      Niin, melko hiljaista on ollut sen suhteen että sanoin jo ensitöikseni että jos naapurilla ja/tai viranomaisilla on aihetta puuttua niin silloin hiljennytään ja ollaan noloja. Eikö kenelläkään olisi tähän mitään vastaväitteitä kun kerran kaikkeen muuhunkin? Myös sinun asuintalossasi ollaan siis hiljennytty kun olet mennyt sanomaan. Jos sellainen tuuri jollakin olisi että ihan oikeasti koko muu taloyhtiö juhlii kukin vuorollaan kuukauden jokaisena päivänä niin itse ainakin keräisin kimpsuni ja kampsuni ja vaihtaisin maisemaa ennemmin kuin ramppaisin vuosikaudet joka yö kolkuttelemassa vuoron perään milloin kenenkin ovella. En myöskään tiedä mitä itse teet työksesi, mutta voin kertoa että ihan jokaisessa työpaikassa ei todellakaan sitä sairauslomaa noin vaan oteta. Eihän tästä ole kauaakaan kun kaavailtiin että ensimmäiset päivät olisivat palkattomia jotta saataisiin sairauslomat vähenemään, ne kun kuulemma ovat jo nyt enimmäkseen turhia. Siis kannattaa varmaan ajaa tuota asiaa eteenpäin että unettomuuden takia pitää saada vapaata jos olet asemassa jossa asiaan pystyy vaikuttamaan, tällä hetkellä hieman vaikuttaa kaukaa haetulta.

      Lainaa

    76. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Olisit pannut pikaliimaa lukkoon eikä noihin lappuihin. Ihmettelisivät kivasti kun seuraavan kerran yrittäisivät avata asuntoonsa ovea.

      Lainaa

    77. Tulos: +26 (28 ääntä)
      kdkdaskdas: hahah mikä hitto suomalaisia vaivaa?? Jos joku häiritsee, käärmeillään anonyymisti ja soitellaan poliiseille, ennen kuin edes käydään kysymässä, että voiko musiikkia laittaa hiljemmalle.. Ps. V*ttuako asuu kerrostalossa jos meininki häiritsee.
      Hengga: Onko pakko hankkia niitä lapsia ja mennä viideltä duuniin? Muuttaisitte omakotitaloon, tällä välttyisitte ongelmista naapureiden kanssa.
      Onko pakko muuttaa sinne kerrostaloasuntoon, jos ei kerran osaa noudattaa niitä järjestyssääntöjä? Muuttaisitte omakotitaloon, niin saisitte bailata rauhassa. V*ttuako asutte kerrostalossa, jos häiritsee noin paljon ottaa muita huomioon.

      Lainaa

    78. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Nore: Yhdet bileet alakerrassa on varmaan ihan hirveä asia. Jos samat bileet jatkuvat viikosta toiseen valituksista huolimatta on asia eri. Mutta yksien (!) bileiden jälkeen.. huhhuh.
      Joo, tää on monien pileiden jälkeen.. viikosta toiseen. Ja melu ei ollu enään edes normaalia tasoa.

      Lainaa

    79. Tulos: +15 (15 ääntä)
      kdkdaskdas: hahah mikä hitto suomalaisia vaivaa?? Jos joku häiritsee, käärmeillään anonyymisti ja soitellaan poliiseille, ennen kuin edes käydään kysymässä, että voiko musiikkia laittaa hiljemmalle.. Ps. V*ttuako asuu kerrostalossa jos meininki häiritsee.
      V*ttuako asut kerrostalossa, jos et osaa kerrostaloasumisen sääntöjä? Baarit ja kuulokkeet on keksitty.

      Lainaa

    80. pitäkää huoli omista asioistanne 31.5.2013 21:48
      Tulos: -25 (29 ääntä)
      Ei se musiikin kuuntelu voi kuulua kerrostalossa niin pahasti toiseen kämppään ettei oikeesti saa nukuttua vaikka haluaisi. Porukka on vaa nii vitun kateellisia ihmisille jolla on kavereita, aikaa ja rahaa pitää bileitä että pakko valittaa jostain. Säälittävät pellet pitäkää huoli omista asioistanne ja antakaa muiden elää elämäänsä ja pitää välillä hauskaa. Tiedän että tää kommentti saa varmaan ainakin 200 miinusta mutta eipä kiinnosta :D

      Lainaa

    81. Tulos: +5 (5 ääntä)
      JannaS: Kyllä yhdetkin bileet on liikaa, jos eivät ota loppuakseen vaikka asiasta huomautetaan eikä poliisikaan auta asiaa. Kerrostaloissa on järjestyssäännöt, joita kaikkien tulee noudattaa. Kaikkien. Ne on yhteisen viihtyvyyden ja rauhan takaamiseksi laadittu. Ja ei, en ole tiukkapipo, joka käy valittamassa jokaisesta rasahduksesta. Kerrostaloissa saa kuulua elämisen ääniä. Siinä vaiheessa kuitenkin, jos kuulen naapurista biisin sanatkin selvästi – Peltorit päässäni – ja kello on 24, ollaan liian pitkällä. Oliskin seuraavana päivänä ollut vapaapäivä, niin olisin ottanut omat juomat kainaloon ja mennyt mukaan bilettämään, mutta ei, työpäivähän se siellä kurkisteli. Mikä ihmisiä vaivaa, kun kuvittelevat voivansa tehdä ihan mitä huvittaa muista välittämättä?
      hei mulla aivan sama juttu, aamuvuoroon klo 7 ja koko yö alakerrasta kuulu ääniä ni alkohan siinä hermot menemää itse kullakin. loppujen lopuks ku poliisit soitin ni mullehan sieltä tappouhkauksia tuli ja mun ikkunoihin heiteltii kiviä.. itsehän siitä pois piti muuttaa, ei mun olis tarvinnu ku kerran enää poliisit soittaa ni se olis häädön saanu. kuitenki ihan muuten mukavat naapurit ja muuten rauhallinen seutu mutta yksi asukas voi pilata kaiken. Moni muukin rapun asukkaista on valittanut taloyhtiölle mutta turhaan. Kuulemma oli melunnut jo vuosia ennenku mä muutin sinne. Todennäkösesti myös tulee meluamaan siinä, kun kukaan ei enää jaksa valittaa eikä välittää siitä. Minä kyllä jaksaisin loputtomiin oman asumisrauhani puolesta..

      Lainaa

    82. Tulos: +1 (5 ääntä)
      pitäkää huoli omista asioistanne: Ei se musiikin kuuntelu voi kuulua kerrostalossa niin pahasti toiseen kämppään ettei oikeesti saa nukuttua vaikka haluaisi. Porukka on vaa nii vitun kateellisia ihmisille jolla on kavereita, aikaa ja rahaa pitää bileitä että pakko valittaa jostain. Säälittävät pellet pitäkää huoli omista asioistanne ja antakaa muiden elää elämäänsä ja pitää välillä hauskaa. Tiedän että tää kommentti saa varmaan ainakin 200 miinusta mutta eipä kiinnosta
      eipä ne jokainen kerrostalo ole niin vitun hyvin äänieristettyjä etteikö niistä kuuluis. uusimmissa saattaa jopa olla, mutta ei niissä ennen 2005 rakennetuissa. joten revippä persees ja kerää nippelitietoo enneku tuut tänne :D

      Lainaa

    83. IsmoLaitela 26.1.2014 12:52
      Tulos: -7 (7 ääntä)
      liimaa? tsahh..eiku kukkahattutädille bensal valeltu paperikasa postiluukust ja tulitikku perää...

      Lainaa

    84. joku troku 28.1.2014 0:38
      Tulos: +12 (12 ääntä)
      Hengga: Onko pakko hankkia niitä lapsia ja mennä viideltä duuniin? Muuttaisitte omakotitaloon, tällä välttyisitte ongelmista naapureiden kanssa.
      harmi etteivät vanhempasi aatelleet noin.

      Lainaa

    85. Tulos: +2 (2 ääntä)
      …….: Ei jaksettu ite valittaa heistä koska meillä on niin kusipää isännöitsijä ettei se se oo heittäny sellasii pellolle joista on valitettu monia kertoja kirjallisesti
      Eihän isännöitsijä ole se joka heittää pellolle vaan loppujen lopuksi se on taloyhtiön yhtiökokous eli talon muut osakkaat jotka päättää huoneiston haltuunotosta. Taloyhtiön hallitus kutsuu yhtiökokouksen koolle kyseistä tarvetta varten.

      Lainaa

    86. mitenniin? 14.2.2016 3:27
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Voi pahus: Hyvä väläys Tosin tuo poliisit paikalle -taktiikka on todella typerää naapureiden kesken… Imho Millä tavalla typerää? Emmä ainakaan uskalla mennä mun naapurin ovelle sanomaa merkeistä kun siellä asuu todella pelottava mies :/

      Lainaa

    87. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Toivottavasti oli kontaktiliimaa...

      Lainaa

    88. Arkkienkeli 1.10.2020 14:06
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Onhan se ärsyttävää kun naapurin aikuinen teini luukuttaa Skrillexiä öisin. Aamulla pitäisi mennä töihin ja muksujen kouluun, mutta kaikki aivan järkyttävän väsyneinä.

      Lainaa

    89. Epäkelpo käärme 5.1.2021 16:23
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      vittujeeprinsessa: joo siis suomessa ollaan just tollasii et " virkavalta" apuun ku ei itse uskalla sanoo tarpeeks selkokielellä et biletys loppuis! ja tosiaan tosi vakava asia kyseessä! ja voin sanoo et aamulla vaan naurettiin noille lapuille 😁 pitääähä välillä juhlia oikein kunnolla,laput oli ihan_vitun_ lapsellisia. terveisin yksi vittujee prinsessoista cheers
      Onko vielä yhtä ylpeä olo tuon perseilyn johdosta, kun on tullut vähän ikää lisää?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: nappuri, bileet, juhlat, meteli, ovi, lappu, viesti