Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hintasota huutokaupassa

"Raisiosta kajahtaa!"
Taustatietoja: Ei jaksa keksiä värejä. Hintasota huutokaupassa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +461 (511 ääntä)
      WTF Jukka??

      Lainaa

    2. Tilitantti 14.2.2013 3:32
      Tulos: +667 (713 ääntä)
      Anteeksi, huutokaupat on mulle aika tuntematonta aluetta, mutta voisiko joku selittää, miksi euron korotus noin arvokkaan näköiselle paketille tavaraa? o__o ja mitä hyötyä on määrätä tietty korotusmäärä, jos joku on valmis maksamaan sen nelisensataaki noista heti kättelyssä? Pitäiskö tuossa sit kattella se nelisensataa viestiä ennen ku päästään kunnon hintaluokkiin?

      Lainaa

    3. tiutautintti 14.2.2013 5:04
      Tulos: +444 (458 ääntä)
      Se tarkoittaa samaa kuin minimikorotus, senttihuutokaupat ovat vain sulattaneet ihmisten aivot.

      Lainaa

    4. Tulos: +148 (158 ääntä)
      jos myyvä yritys haluaa ilmaista mainosta määrää silloin vain yhden euron korotuksen, tosin tuossa ei kielletty alunperin nostamasta enempää kovin selkeästi.. Mutta facebookin ideahan on just tykkää/jaa/kommentoi nuissa yrityskaupoissa.

      Lainaa

    5. Tulos: +176 (190 ääntä)
      Kävin Facebookissa lukemassa koko keskustelun ja tossa on oikeesti paljon enemmän noita kommentteja. Ne huutelee hintoja miten sattuu (jotkut kympin korotuksilla ja sit toiset jatkaa siitä, mihin "oikeesti" jäätiin) ja sit yht'äkkiä ylläpitäjä tarttuu tohon 955€ tarjoukseen ja käskee jatkamaan siitä :D Reilu meininki.

      Lainaa

    6. Tulos: +124 (128 ääntä)
      Tilitantti: Anteeksi, huutokaupat on mulle aika tuntematonta aluetta, mutta voisiko joku selittää, miksi euron korotus noin arvokkaan näköiselle paketille tavaraa? o__o ja mitä hyötyä on määrätä tietty korotusmäärä, jos joku on valmis maksamaan sen nelisensataaki noista heti kättelyssä? Pitäiskö tuossa sit kattella se nelisensataa viestiä ennen ku päästään kunnon hintaluokkiin?
      Ei ole itsellekkään älyttömän tuttu alue, mutta tuo "1€ korotus" tarkoittaa kai sitä että korotuksen on oltava vähintään 1€ (ettei ensimmäinen huuda vaikka 100€ ja toinen perään 100,05€). Voi myös olla että henkilö haluaa nähdä paljolla kyseinen setti menee loppujen lopuksi ja yrittää saada kyseiselle tuotepaketille huomiota alussa.

      Lainaa

    7. AfinogenovSKA 14.2.2013 10:22
      Tulos: +96 (156 ääntä)
      Yllättäen yritys jousti hieman 1e säännöstä hyväksymällä Jessican tonnin tarjouksen "poikkeuksena" :D

      Lainaa

    8. Tulos: +125 (141 ääntä)
      No minä hallitsen huutokaupat ja kyllä, yksi euro on tässä kohtaa pienin sallittu korotus. Erikseen voidaan mainita että huutaja saa korottaa enintään yhdellä eurolla mutta mitäpä hyötyä siitä olisi.

      Lainaa

    9. Tulos: +44 (80 ääntä)
      nanu998: No minä hallitsen huutokaupat ja kyllä, yksi euro on tässä kohtaa pienin sallittu korotus. Erikseen voidaan mainita että huutaja saa korottaa enintään yhdellä eurolla mutta mitäpä hyötyä siitä olisi.
      Esimerkiksi se, että saataisiin useampi tarjous, koska pelkästään 200€:n pääseminen tarvitsisi 200 kommenttia -> Enemmän huutajia -> Enemmän näkyvyyttä sivulle, koska jokaisen uuden kommentoijan kaverit näkevät sivut, korottavat eurón jnejnejne... = Profit.

      Lainaa

    10. Tulos: +72 (86 ääntä)
      Itse en ymmärrä tätä huutokauppayritystä alkuunkaan. Huudetaanko tässä siis tuosta koko kasasta tavaraa, jolloin olettaisin kaiken olevan lueteltu ja kuvattu kunnolla, jotta tiedettäisiin mistä oikeasti ollaan huutamassa, vai jostain tietystä tuotteesta tuossa kasassa? Itse en ainakaan lähtisi tarjoamaan satoja euroja, kun en edes tietäisi mistä huudan. Ja itse en saa muutenkaan tuosta ilmoituksesta sellaista ideaa, että huutokauppa edes käytäisiin facebookissa, vaan että tuotteet kaupattaisiin jossain tilaisuudessa tms.

      Lainaa

    11. Tulos: +15 (45 ääntä)
      Jessica <3

      Lainaa

    12. kommentoijanne 14.2.2013 13:44
      Tulos: -4 (28 ääntä)
      Saa paljon huomiota FB:ssä ja kaiken lisäksi joku vielä maksaa siitä että kantaa muuten roskikseen joutuvat romut kaupasta.

      Lainaa

    13. Tulos: +82 (96 ääntä)
      'Ei jaksa keksiä värejä.' rankkaa

      Lainaa

    14. Jokuvaaaaaaan 14.2.2013 13:59
      Tulos: +45 (53 ääntä)
      "Taustatietoja: Ei jaksa keksiä värejä." :D

      Lainaa

    15. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Jukka yritti tulla vähän pätemään. Ei oikein onnistunut :P

      Lainaa

    16. Tulos: -50 (60 ääntä)
      bamsi: WTF Jukka??
      Jukka korotti eurolla niinkuin piti? ongelmia?

      Lainaa

    17. Tulos: +26 (32 ääntä)
      Ihmeen paljon haluavat maksaa tuosta roinasta, jossa tekstin mukaan ainoa arvokas asia on Sony NWZ-Z1050 (nettikaupassa hinta 169 €) Tällä hetkellä korkein tarjous 450 €.

      Lainaa

    18. Hentunliisa 14.2.2013 20:43
      Tulos: +43 (51 ääntä)
      hipheihurraa :D Sen lisäksi ettei tuolla porukka oo osannu käyttäytyä huutokaupassa oikein, ei täällä ole juuri sen enempää ruudinkeksijöitä :D Lähtöhinta on se, mistä lähdetään korottamaan hintaa ja korotus on MINIMI, sen alle olevia korotuksia ei hyväksytä, mutta enemmän toki saa korottaa. Eli Jessican 955€ on ihan voimassaoleva huuto ja ylläpidon ohjeistus jatkaa siitä täysin asiallinen. Sen lisäksi,että huudetaan mitä sattuu, huutokaupassa ei ole mahdollisuutta perua huutoa vaan huudettavaan tuotteeseen tarvii tutustua riittävästi ennen huutoansa...

      Lainaa

    19. Tulos: +9 (29 ääntä)
      Kyllä tossa oli tarkoitus mennä 1€ korotuksilla eteenpäin ja saada näin lisää näkyvyyttä FB:ssä. Lainaus HifiStudion omasta kommentista: "Jessica on huutanut 995€. Jatketaan tästä asialinjalla ELI EURON KOROUKSILLA, kiitos!". Huvittaa et jatketaan 955€ =)))

      Lainaa

    20. Tulos: +2 (8 ääntä)
      No sinäpä sen sanoit Jukka! Eiku...

      Lainaa

    21. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Ilmoituksesta puuttuu (myöhemmin lisätty?) "Perävalotakuu. Emme vastaa kyselyihin tuotteista. 95% tuotteista avaamattomia. Voidaan postittaa kaikkialle Suomeen ilman toimituskuluja yhtenä könttänä." Hauskaa, että luin tämän juuri 12.02 Suomen aikaa. Ja kommenteissa mm. HifiStudio: Hyvät huutokauppaan osallistujat. Pidetään homma asialinjalla. Korottaa saa euron tai enemmän kerralla, mutta pidetään järki mukana eli monen sadan euron korotuksia on turha tehdä kerralla. Kaikki asiattomat ja linjasta poikkeavat huudot moderoidaan! Viimeisin kauppaan oikeuttava huuto on Miika Mannisella 421 € ja tästä edetään ylöspäin eli on turha aloittaa hommaa taas pienemmillä summilla! Kiitos! Hokkanen Olli: Komediaa FB kansalle=) 1.Ensin mentiin euron korotuksella 2. Homma meni sekavas niin jatketaan tosta 955€. 3.Moderoitiin randomilla tarjouksia pois 4. Poistettiin myös oma viesti "jatketaan tästä asialinjalla eli euron korotuksilla, kiitos".5. Sitten jatkettiin kuitenkin huutoja 421€. Joten itketään ja nauretaan mut hauskaahan tää huutokauppa kuitenkin on -niin ja Huutokauppa on voimassa 15.2.2013 klo 12.00 asti!

      Lainaa

    22. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Niin ja vielä ei ole tullut virallista loppupäivitystä, viimeisin kommentti on HifiStudiolta: Huutokauppa-aikaa jäljellä n. 2,5 h. Tällä hetkellä voittava huuto on 450 € Ilari Virtasella!

      Lainaa

    23. Tulos: +19 (21 ääntä)
      HifiStudio: Huutokauppa sulkeutunut voittavalla huudolla 450 €! Kiitos kaikille osallistuneille! Toteutetaan tämä ensi kerralla vähän toisella tavalla. :) 32 minuuttia sitten

      Lainaa

    24. Tulos: -9 (25 ääntä)
      wtf: Jukka korotti eurolla niinkuin piti? ongelmia?
      Ongelma on siinä että seuraava korotus Jukalta olis pitänyt olla 8€. Pitikö tääkin oikeesti vääntää rautalangasta......

      Lainaa

    25. Tulos: +8 (28 ääntä)
      Fauntleroy: Jessica ♥
      aww <3 eiku joo kyl mää älysin oikeesti :// eihä kukaa ny tällasest ämmäst pidä

      Lainaa

    26. Tulos: -5 (13 ääntä)
      kuka urpo myy tavaraa fb'ssä...

      Lainaa

    27. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Ois voinu selvennykseks pistää et MINIMIkorotus on sen 1 e : D Eihän sitä ihmisten tyhmyyttä tuu ajatelleeks ku vasta sitte ku siihe törmää..

      Lainaa

    28. Tulos: +2 (10 ääntä)
      "Taustatietoja: Ei jaksa keksiä värejä." Huijausta, laiskimukset!

      Lainaa

    29. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Tilitantti: Anteeksi, huutokaupat on mulle aika tuntematonta aluetta, mutta voisiko joku selittää, miksi euron korotus noin arvokkaan näköiselle paketille tavaraa? o__o ja mitä hyötyä on määrätä tietty korotusmäärä, jos joku on valmis maksamaan sen nelisensataaki noista heti kättelyssä? Pitäiskö tuossa sit kattella se nelisensataa viestiä ennen ku päästään kunnon hintaluokkiin?
      Ihmiset ei ymmärtänyt, se tarkoittaa, että minimi korotus on 1€

      Lainaa

    30. apinaattori 26.12.2020 14:32
      Tulos: -3 (3 ääntä)
      6245.47 markkaa prkl

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: huutokauppa, hinta, korotus