Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 122

"Taas näitä iskän viisauksia..."
Sekalaisia, osa 122

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 51 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Myrkkymuratti 24.11.2012 2:49
      Tulos: +635 (793 ääntä)
      Jarin pitäis oppia termien transseksuaali ja transsukupuolinen ero.

      Lainaa

    2. Tulos: -318 (388 ääntä)
      Menneekö oikeesti transseksuaalit jos niillä on tissit ja mulkku niin naisten puolelle uimahallissa? :O Oon kerran nähny transseksuaalin uimahallissa mutta sillä oli leikattu mulkku poies.

      Lainaa

    3. Tulos: +450 (488 ääntä)
      Kuulemma kolme kertaa on vielä ravistamista, mut neljäs menee jo käteenvedon puolelle...

      Lainaa

    4. Tulos: +547 (553 ääntä)
      Täytyy Katrin odotella jokunen vuosi elämänsä miehen kasvua :D

      Lainaa

    5. Tulos: +151 (193 ääntä)
      Kiitos Jarille kysymyksestä, kerron transtyttöystävälleni!

      Lainaa

    6. Tulos: +453 (463 ääntä)
      Kiva varmasti kuunnella vatkausjuttuja oman isänsä suusta :D

      Lainaa

    7. Tulos: +201 (265 ääntä)
      Myrkkymuratti: Jarin pitäis oppia termien transseksuaali ja transsukupuolinen ero.
      Niin, transseksuaalia kun ei ole olemassa nykyään. Nimim: transsukupuolinen.

      Lainaa

    8. Tulos: +398 (434 ääntä)
      Kivat tuon 13-vuotiaan faijalle. Itsekin kyselisin omilta lapsiltani, että mikä on vatkaamista ja mikä runkkaamista. Jotain rajaa iskä.

      Lainaa

    9. Tulos: +36 (72 ääntä)
      kaali: Kuulemma kolme kertaa on vielä ravistamista, mut neljäs menee jo käteenvedon puolelle…
      Samat rajat itsekkin joskus kuullut.

      Lainaa

    10. Tulos: +313 (365 ääntä)
      Avoin saa olla, mutta mun mielestä runkkauksesta vitsailu 13-vuotiaalle lapselle on isältä mautonta. Lapsen mielestä vissiin kuitenkin hyvä juttu...

      Lainaa

    11. Tulos: +81 (183 ääntä)
      Onneksi en ole selvästi ainoa, joka suuttuu transsukupuolisuuden ja transseksuaalisuuden sekoittamisesta. :) Samaten se ei ole sukupuolenvaihdos vaan sukupuolenKORJAUS.

      Lainaa

    12. Tulos: -6 (30 ääntä)
      Oli aika burn tuo Katrin :D

      Lainaa

    13. Tulos: +4 (108 ääntä)
      Ihmettelen vaan, että miten transsukupuolisuus liittyy tuohon juttuun, koska se on nimittäin intersukupuolinen, jolla on fyysisiä piirteitä kummastakin sukupuolesta. Transsukupuolinen taas kokee syntyneensä väärään sukupuoleen, tosin kesken sukupuolenkorjausprosessia molempia piirteitä voi toki olla. Nämä leikkaukset kun vain ovat transsukupuolisuutta harvinaisempia. Kunhan nyt ei puhuttais transSEKSUAALEISTA, se kun ei määritä ihmisen seksuaalisuutta vaan sukupuolisuutta. Ihmettelen myös suuresti eniron vastausta...

      Lainaa

    14. Tulos: -42 (104 ääntä)
      Torttu: Avoin saa olla, mutta mun mielestä runkkauksesta vitsailu 13-vuotiaalle lapselle on isältä mautonta. Lapsen mielestä vissiin kuitenkin hyvä juttu…
      hyi niinpä aikavitun sairasta!!! ):<

      Lainaa

    15. Tulos: -28 (46 ääntä)
      kaali: Kuulemma kolme kertaa on vielä ravistamista, mut neljäs menee jo käteenvedon puolelle…
      Nyt meni sulla jo käteenvedon puolelle! Se on kaksi kertaa hyväksyttävää, kolmas kerta on jo itsensä tyydyttämistä ; P

      Lainaa

    16. Tulos: +59 (71 ääntä)
      "if you shake more than twice you play with it"

      Lainaa

    17. Tulos: +57 (63 ääntä)
      Ihana tuo Katrin juttu, pisti hymyilyttämään.

      Lainaa

    18. Tulos: -20 (58 ääntä)
      Se tunne ku huomaa päässeensä feissarimokiin. :DD

      Lainaa

    19. rottanpää 24.11.2012 16:59
      Tulos: +93 (107 ääntä)
      mouhou: Menneekö oikeesti transseksuaalit jos niillä on tissit ja mulkku niin naisten puolelle uimahallissa? :O Oon kerran nähny transseksuaalin uimahallissa mutta sillä oli leikattu mulkku poies.
      No näähän on transSUKUPUOLISILLE itselleenkin kaiketi vähän vaikeita asioita. Paljon riippuu siitä missä vaiheessa sukupuolenkorjausprosessi on. Monet transsukupuoliset eivät taida ollenkaan käydä uimahalleissa yms. paikoissa ennen kuin prosessi on jo niin pitkällä että voi helposti käydä oikeassa pukkarissa. Ja muuten, se on tosiaan transsukupuolinen, ei transseksuaali. Ja toisekseen, aika harvoin transnaisilta vain "leikataan mulkkua poies", vaan sen sijaan sen mulkun kudoksista muotoillaan vagina. Muista kuitenkin että naisillakin on omat genitaalinsa. ;) Eli nainen ei ole ainosataan mulkuton, vaan myös vaginallinen. Ja vastaavasti mies ei ole vain mulkullinen, vaan myös vaginaton. Paitsi transsukupuoliset, silloin tietysti voi olla mies jolla on vagina, tai nainen jolla on mulkku.

      Lainaa

    20. Tulos: -43 (73 ääntä)
      Ehkä se transseksuaali menee sille puolelle kumpaa se sukupuolta se edustaa... :D Vai onko homoille ja heteroillekin omat pukkarit :0

      Lainaa

    21. Tulos: -28 (74 ääntä)
      Myrkkymuratti: Jarin pitäis oppia termien transseksuaali ja transsukupuolinen ero.
      Eipä noissa paljon eroa liene. Kummallakin tähtäimessä sukupuolen vaihdos. Sotketko nyt itse termiin transvestiitti, joka on naisten kuteisiin pukeutuva heteromies?

      Lainaa

    22. Tulos: +69 (81 ääntä)
      Brgz: Nyt meni sulla jo käteenvedon puolelle! Se on kaksi kertaa hyväksyttävää, kolmas kerta on jo itsensä tyydyttämistä ; P
      Naisena lienen jäävi sanomaan tästä muuta, mutta yleensä urinoidessa virtsaputken ympärillä oleva kudos on pehmeä ja löysä, mutta masturboidessa kova ja turvonnut. Voi tietysti olla, että olen ymmärtänyt miehen fysiologian täysin väärin.

      Lainaa

    23. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Katri <3

      Lainaa

    24. Tulos: +56 (68 ääntä)
      Mwr: Ehkä se transseksuaali menee sille puolelle kumpaa se sukupuolta se edustaa… Vai onko homoille ja heteroillekin omat pukkarit :0
      Haluatko kuulla jotain jännää? Transsukupuolinen menee siihen pukkariin ja vessaan joka vastaa hänen identiteettiään eli henkistä sukupuolta. Eri asia on se mitä muut ajattelee mutta laki sallii sen ja niin saa tehdä, koska muutoin ihminen yleensä tuntee olevansa nöyryytetty, mutta me ei yleensä mennä muiden kanssa samaan paikkaan alasti ellei ole interseksuaali pukkari :) PS: transseksuaali ei edelleenkään ole olemassa oleva termi.

      Lainaa

    25. nakkipirtelö 24.11.2012 19:00
      Tulos: +62 (62 ääntä)
      Heikki: Eipä noissa paljon eroa liene. Kummallakin tähtäimessä sukupuolen vaihdos. Sotketko nyt itse termiin transvestiitti, joka on naisten kuteisiin pukeutuva heteromies?
      olet oikeilla jäljillä. transseksuaali on tosiaan vanha, huono käännös englannin sanasta "transsexual", joka nykyään käännetään transsukupuoliseksi, koska sukupuolestahan asiassa on kyse, ei seksuaalisuudesta. transvestiitti sen sijaan ei ole "naisten kuteisiin pukeutuva heteromies", vaan toisen sukupuolen kuteisiin pukeutuva ihan kuka vaan. yleensä tähän ei kuitenkaan lasketa pelkän shown vuoksi ristiinpukeutumista. drag gueenit ja oopperassa cherubino-poikaa sopraanotyttö eivät siis (välttämättä) ole transvestiittejä. toki olen minäkin törmännyt tutkimukseen, jossa todettiin, että transvestismi on tosiaan yleisintä heteromiesten keskuudessa. jos yritit viitata siihen, etkä määritellä käsitettä, niin anteeksi nillitys.

      Lainaa

    26. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Heikki: Eipä noissa paljon eroa liene. Kummallakin tähtäimessä sukupuolen vaihdos. Sotketko nyt itse termiin transvestiitti, joka on naisten kuteisiin pukeutuva heteromies?
      Ensinnäkin, transvestiitti ei välttämättä ole mies, eikä hetero. Itse olen biologinen nainen ja transvestiitti. Toiseksi, transvestismiin ei välttämättä liity seksuaalisuus suoraan; mikäli hommaa tekee pääosin seksuaalisen tyydytyksen perässä, on kyse transvestinen fetissi. Transseksuaalisuus taasen on harhaanjohtava termi kielessämme – transsukupuolisuus kun ei ole suoraan seksuaalisuuteen sidoksissa.

      Lainaa

    27. Tulos: +12 (22 ääntä)
      nakkipirtelö: olet oikeilla jäljillä. transseksuaali on tosiaan vanha, huono käännös englannin sanasta “transsexual”, joka nykyään käännetään transsukupuoliseksi, koska sukupuolestahan asiassa on kyse, ei seksuaalisuudesta.
      Ei se ole enää englanniksikaan sana :D Eli sitä ei vissiin ole enää missään kielessä?

      Lainaa

    28. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Ihanaa, joku muu on jo vääntäny transtermit ratakiskosta kommentteihin, ei ite tarvi :)

      Lainaa

    29. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Nämä leikkaukset kun vain ovat transsukupuolisuutta harvinaisempia. Kunhan nyt ei puhuttais transSEKSUAALEISTA, se kun ei määritä ihmisen seksuaalisuutta vaan sukupuolisuutta. Ihmettelen myös suuresti eniron vastausta…
      Toi eniron vastaushan on looginen? Koska eikö genitaalit yleensä korjata viimeisenä? Silloinhan ko henkilö on biologisesti mies, mutta korjausprosessissa hänelle on tehty rinnat ja hän elää naisena. Tottakai hän silloin menee naisten puolelle.

      Lainaa

    30. Tulos: -15 (63 ääntä)
      Ois Jartsan kannattanu kommenttiinsa kirjottaa vaan transu. Ois näissäkin kommenteissa n. sata viestiä vähemmän.

      Lainaa

    31. Tulos: +64 (70 ääntä)
      Mielestäni tuon 13-vuotiaan tytön isän moraali on vähintäänkin epäilyttävällä tasolla. Minulla itselläni on samanikäinen tytär, eikä kyllä tulisi mieleen heittää hänelle juttua miesten runkkailusta..

      Lainaa

    32. Mikäolishyvänimi 25.11.2012 10:31
      Tulos: -16 (56 ääntä)
      Tottahan on että transvestiitti voi teoriassa olla kumpaa sukupuolta hyvänsä, mutta noin yleensä miesten vaatteisiin pukeutuva nainen on kuitenkin vaan pahimmillaan "epämuodikas" ja parhaimmillaan aivan tyylikäs (vrt. puku ja kravatti). Itse istun kirjoittamassa tätä miesten osastolta ostetussa collegesetissä, kun ne ovat lämpimämpää materiaalia ja niistä löytyy pitkät hihat ja lahkeet. Olen myös useamman kerran "lainaillut" eksän kalsareita ihan sen nenän edessä, eikä se ole häntä sen kummemmin häirinnyt, eikä minulle leimaa otsaan laittanut. Kai se johtuu siitä, että miehet edelleenkin ovat jollain tavoin hierarkiassa "ylempänä", joten miehekkäisiin vaatteisiin pukeutuva, mieheltä näyttävä, miehen tavoin käyttäytyvä ym. nainen (esim. se lapsen koulukaveri joka kävi karatessa ja pelasi jääkiekkoa) on "poikatyttö", "kiipijä" tai jotain muuta omituista mutta hyväksyttävää, kun taas naisellisiin vaatteisiin pukeutuva, naiselta näyttävä ja naisen tavoin käyttäytyvä on jotenkin outo (esim. sellainen koulupoika joka tanssii balettia ja harrastaa taitoluistelua). Eli summa summarum, käytännössä transvestiitti on naisen vaatteisiin pukeutuva mies.

      Lainaa

    33. Tulos: +83 (83 ääntä)
      Jos saan sanoa mielipiteeni, niin ravistamisen ja runkkaamisen ero on päämäärässä.

      Lainaa

    34. Tulos: 0 (30 ääntä)
      Ihan tiedoks että kyllä aika moni 13-vuotias jo nykyään tietää nää "vatkaukset" melkosen hyvin. Ite työskentelen lähes päivittäin kaupoilla notkuvien teinien parissa, joista nuorimmat juurikin n.12-13 vuotiaita ja siellä huudellaan sellasta tekstiä toisilleen, että rupee ittee hävettää niitten puolesta. Millon kaverin häpyhuulet kuulemma ylettyy lattialle asti ja eilen illalla ku olivat ryyppäämässä ni siellä koitti se ja se tunkea sormea sen anukseen, toki asiat ilmastaan aina härskeimmillä mahdollisilla termeillä ja niin että heikkokuuloset vanhuksetkin asian kuulevat.

      Lainaa

    35. Tulos: +38 (40 ääntä)
      asdfhg: Ihmettelen vaan, että miten transsukupuolisuus liittyy tuohon juttuun, koska se on nimittäin intersukupuolinen, jolla on fyysisiä piirteitä kummastakin sukupuolesta. Transsukupuolinen taas kokee syntyneensä väärään sukupuoleen, tosin kesken sukupuolenkorjausprosessia molempia piirteitä voi toki olla. Nämä leikkaukset kun vain ovat transsukupuolisuutta harvinaisempia. Kunhan nyt ei puhuttais transSEKSUAALEISTA, se kun ei määritä ihmisen seksuaalisuutta vaan sukupuolisuutta. Ihmettelen myös suuresti eniron vastausta…
      Ei tarvitse olla inter, jotta vois olla eri sukupuolten fyysisiä ominaisuuksia. Interit syntyvät sukupuoleltaan epäselvinä, eli se ei varsinaisesti ole trans-kattotermin alle kuuluva piirre, mutta esim. Suomessa diagnoosi transgender (joka muualla maailmassa on enemmänkin genderqueer) on transsukupuolisuuteen luokiteltava tila, jossa henkilö voi tuntea edustavansa useita eri sukupuolia tai sitten ei mitään sukupuolta (engl. agender). Tähän saa hormoni- ja leikkaushoitoja Suomessakin, jolloin on täysin mahdollista, että keho on sukupuoleltaan moninainen myös hoidon päätyttyä. Ja tietenkin korjausprosessin ollessa kesken myös transsukupuoliseksi diagnosoitu (eli henkilö, joka identifioituu selkeästi eri sukupuoleen kuin hänet on syntymässä määritelty) voi olla fyysisesti sukupuoleltaan moniselkoinen. On myös varsin tavallista, että transsukupuolinen henkilö ei halua lainkaan esim. leikkaushoitoja, jolloin voi elää vaginallisena miehenä tai peniksellisenä naisena tms. koko elämänsä, vaikka omaisikin selkeän sukupuoli-identiteetin ja olisi halutun sukupuolen hetu. Sukupuoli on moninainen asia.

      Lainaa

    36. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Katrille saattaa ropista vähä sakkoja elämänsä miehen vuoksi.

      Lainaa

    37. Tulos: -34 (54 ääntä)
      All do respect, mut menkää kiltit omille palstoillenne.

      Lainaa

    38. Tulos: +51 (57 ääntä)
      Voi pahus: All do respect, mut menkää kiltit omille palstoillenne.
      With all due respect, käytä sitä englantia sitten kun osaat. Ei se tee sun viestistä yhtään hienomman kuuloista että liität siihen väärinkirjoitetun englanninkielisen fraasin. Mihin omille palstoillenne? Mistä täällä kommenttiosiossa saa keskustella ja ketkä eivät saa tänne kommentoida? Valaise ihmeessä tyhmempiä.

      Lainaa

    39. Tulos: +30 (36 ääntä)
      D-vil: Ois Jartsan kannattanu kommenttiinsa kirjottaa vaan transu. Ois näissäkin kommenteissa n. sata viestiä vähemmän.
      Luulen että tuossa tapauksessa kommenteissa olisi n. sata viestiä enemmän. Kyseisestä termistä ei ainakaan erota puhutaanko transsukupuolisesta vai transvestiitistä, luultavasti sanoja ei tiedä itsekään eikä vaivaudu pienillä aivoillaan miettimään mitä eroa näillä kahdella mahtaa olla. Silloin kannattaa jättää sanomatta mitään. Lisäksi sana "transu" on ruma ja loukkaava ja verrattavissa sanaan "nekru", johon ei toivottavasti myöskään tarvitse täällä törmätä.

      Lainaa

    40. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Pege: Ei se ole enää englanniksikaan sana Eli sitä ei vissiin ole enää missään kielessä?
      Kyllä se vaan on englanniksi sana, ja ainoa oikea vieläpä. Transgenderismi on sitten laajempi kokonaisuus.

      Lainaa

    41. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Google: Kyllä se vaan on englanniksi sana, ja ainoa oikea vieläpä. Transgenderismi on sitten laajempi kokonaisuus.
      Nope, sulla on vanhat termit. Ne on muuttunu tässä lähivuosina.

      Lainaa

    42. Tulos: +22 (28 ääntä)
      D-vil: Ois Jartsan kannattanu kommenttiinsa kirjottaa vaan transu. Ois näissäkin kommenteissa n. sata viestiä vähemmän.
      Tää olis ollu täynnä siitä että hän olisi loukannut transihmisiä, koska transu on samaa tasoa kuin naisen kutsuminen ämmäksi.

      Lainaa

    43. Tulos: -10 (18 ääntä)
      Pege, tiedoksesi että transseksuaali tarkoittaa ihmistä, joka on kiinnostunut transsukupuolisista, genderblendaajista ja transvestiiteistä ;) Transsukupuolinen kokee kuuluvansa vastakkaiseen sukupuoleen jne.

      Lainaa

    44. Tulos: -34 (38 ääntä)
      Mary: With all due respect, käytä sitä englantia sitten kun osaat. Ei se tee sun viestistä yhtään hienomman kuuloista että liität siihen väärinkirjoitetun englanninkielisen fraasin. Mihin omille palstoillenne? Mistä täällä kommenttiosiossa saa keskustella ja ketkä eivät saa tänne kommentoida? Valaise ihmeessä tyhmempiä.
      HAHA :D Ihan sama, tajusitpa kuitenkin mitä mä tarkotin. Ja sait vielä hyvät kilaritkin päälle! :) Omille palstoillenne tarkoittaa sitä, että tää on Feissarimokat, kukaan ei tullut tuänne sivistymään teidän sukupuolielimistänne / siitä, sattuuko ne ny olemaan sopivanlaiset. Pakko kysyä, missä välissä oon ketään tyhmäksi haukkunut?

      Lainaa

    45. Tulos: -12 (16 ääntä)
      Pege: Tää olis ollu täynnä siitä että hän olisi loukannut transihmisiä, koska transu on samaa tasoa kuin naisen kutsuminen ämmäksi.
      Ja jotta sekoittaisin tätä pakkaa vielä hiukan, niin naista kutsutaan ämmäksi melko yleisestikin tietyillä Suomen murrealueilla, joissa se on ihan tavallinen naista tarkoittava sana. Mutta tämä on nyt saivartelua :D

      Lainaa

    46. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Heikki: Eipä noissa paljon eroa liene. Kummallakin tähtäimessä sukupuolen vaihdos. Sotketko nyt itse termiin transvestiitti, joka on naisten kuteisiin pukeutuva heteromies?
      Transseksuaali on virheellinen käännös englannin kielestä, jossa transsexual -termin sana "sex" viittaa ns. fyysiseen sukupuoleen, siinä missä "gender" tarkoittaa henkistä sukupuolta. Oikea termi on transsukupuolinen, koska trans ei ole seksuaalinen suuntautuminen, vrt. termi "heteroseksuaali". Ja se on sukupuolen korjaamista, ei vaihtamista, ja transvestiitti voi olla mitä tahansa seksuaalista suuntautumista ja sukupuolta tahansa. Termit haltuun nyt hei jookos.

      Lainaa

    47. Tulos: +1 (3 ääntä)
      2 kertaa saa heilauttaa. 3 on jo runkkausta =)

      Lainaa

    48. Tulos: +1 (3 ääntä)
      kaali: Kuulemma kolme kertaa on vielä ravistamista, mut neljäs menee jo käteenvedon puolelle…
      KAKS kertaa saa ravistaa ja sit se on runkkamista.. löytyy ihan lakipykälät kyseseiselle asialle, KS. julkinen virtsaus

      Lainaa

    49. Tulos: +1 (3 ääntä)
      juupeli: KAKS kertaa saa ravistaa ja sit se on runkkamista.. löytyy ihan lakipykälät kyseseiselle asialle, KS. julkinen virtsaus
      nyt tuli niin vitusti kirjoitus virheitä että hävettää...

      Lainaa

    50. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Torttu: Avoin saa olla, mutta mun mielestä runkkauksesta vitsailu 13-vuotiaalle lapselle on isältä mautonta. Lapsen mielestä vissiin kuitenkin hyvä juttu…
      Jos tietäsit miten pervoja 10 ylöspäin porukka on ni et ihmettelis.

      Lainaa

    51. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Vatkauskysymykseen vastaus: sitten kun se alkaa tuntumaan hyvältä, se on runkkausta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pakastin, sulatus, sulattaa, kännykkä, puhelin, Eniro, isä, mies