Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 3

"Hyvin jotkut vanhemmat kasvattaa lapsiaan..."
Kohtaamisia kaupoilla, osa 3

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 85 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Mehinaattori 7.8.2012 0:58
      Tulos: +959 (1099 ääntä)
      Olis nyt sitä piimää pojanki päälle töhriny :|

      Lainaa

    2. Tulos: +1771 (1803 ääntä)
      Propsit vanhemmalle herrasmiehelle. "Vapaa kasvatus" my ass, eihän tuo edes ole kasvatusta.

      Lainaa

    3. Tulos: +1484 (1506 ääntä)
      Oisin tarjonnut kyseiselle herrasmiehelle uuden piimäpurkin, jos olisin ollut paikalla.

      Lainaa

    4. Mehinaattori 7.8.2012 1:06
      Tulos: -189 (609 ääntä)
      oho, täällähän pystyy omistakin viesteistä tykkäämään.. vähän kuin antaisi itselleen yläfemman. Nyt on jotenkin sisäsiittoinen olo, korjatkaapas joku dislikellä. Tai älkää, samapa tuo kai on. Korjatkaa mieluummin tuo toiminto :D

      Lainaa

    5. Tulos: -5 (457 ääntä)
      Tuo Annikan juttu on vanha vitsi, ei mikään uusi "moka".. :/

      Lainaa

    6. Guggenheim 7.8.2012 1:14
      Tulos: +272 (324 ääntä)
      Kiinnostaisi kuulla miten tuo piimätapaus jatkui! Jos Annika luet näitä mokia niin tule ihmeessä kertomaan.

      Lainaa

    7. Tulos: +391 (415 ääntä)
      Annan kaikki arvostukseni vanhemmalle herrashenkilölle! Teki aivan kuten pitikin! Mahtavaa!

      Lainaa

    8. Tulos: +344 (358 ääntä)
      tää vanhempi herrashenkilö ansaitsee mitalin :D

      Lainaa

    9. Tulos: +288 (310 ääntä)
      Vanhempi herrasmies handlas tilanteen aika hienosti, arvostan! Itseäkin pistää niin ärsyttämään nuo vanhemmat, joilla ei tunnu olevan minkäänlaista käsitystä kasvatuksesta tai käytöstapojen opettamisesta jälkikasvulle, nim. Asiakaspalvelija, jonka myös joskus tehnyt mieli sanoa napakasti kurittomille kakaroille (ja myös kurittomille aikuisille!) miten käyttäytyä. Jos olisin ollut tilanteessa mukana ja olis ollut pokkaa, niin olisin ruvennu viskoo tuota poikaa + äitiä viinirypäleillä ja nakeilla, ja maininnut myös tuosta vapaasta kasvatuksesta...

      Lainaa

    10. Tulos: +236 (472 ääntä)
      Siis mitä hemmettiä, luullaanko täällä että tuo on oikeasti tapahtunut? Tää "vapaan kasvatuksen antaja laitetaan ruotuun"-juttu on viimeistään jostain 70-luvulta peräisin, urbaanilegendojen vakiokamaa. Varsinainen mokahan tässä on se että joku kehtaa vielä vuonna 2012 pistää sen seinälleen...

      Lainaa

    11. Mr. Ällö 7.8.2012 1:50
      Tulos: +159 (375 ääntä)
      Ei tuo vapaakasvattajamamma edes hätkähtänyt tuosta tapauksesta. Hän on nimittän ottanut "piimät" naamalleen jo monen monet kerrat... pojaltaan. Nam nam.

      Lainaa

    12. ...ääliö 7.8.2012 1:51
      Tulos: +119 (157 ääntä)
      Juomari: Siis mitä hemmettiä, luullaanko täällä että tuo on oikeasti tapahtunut? Tää “vapaan kasvatuksen antaja laitetaan ruotuun”-juttu on viimeistään jostain 70-luvulta peräisin, urbaanilegendojen vakiokamaa. Varsinainen mokahan tässä on se että joku kehtaa vielä vuonna 2012 pistää sen seinälleen…
      Hauskahan juttu/vitsi on silti vaikka onkin vanha. :D Kyseinen tarina on ollut muutamissakin vitsikirjoissa.

      Lainaa

    13. Tulos: -20 (36 ääntä)
      Repesin toiselle päivitykselle. :D

      Lainaa

    14. Tulos: +25 (47 ääntä)
      Haha, mahtava. Pisteet vanhemmalle herrasmiehelle!

      Lainaa

    15. Tulos: +170 (284 ääntä)
      Jip: Tuo Annikan juttu on vanha vitsi, ei mikään uusi “moka”.. :/
      Juomari: Siis mitä hemmettiä, luullaanko täällä että tuo on oikeasti tapahtunut? Tää “vapaan kasvatuksen antaja laitetaan ruotuun”-juttu on viimeistään jostain 70-luvulta peräisin, urbaanilegendojen vakiokamaa. Varsinainen mokahan tässä on se että joku kehtaa vielä vuonna 2012 pistää sen seinälleen…
      Ei taas tälläsiä kommentteja! Hei haloo, jos joku vitsi kulkee vuosikymmeniä suusta suuhun niin se ei tarkota sitä ettei niin vois ikinä käydä oikeasti! Päinvastoin, ehkä hei juuri sen vitsin tunnettuuden takia näin kävi taas - joku on ottanut mallia vitsistä. Valoja päälle. Itsekin tuon kuullut parina eri variaationa, tämä variaatio oli minulle nyt uusi ja aivan hyvin tämä statuksen tekijä on voinut todistaa kyseistä tilannetta. Siksi peukku ylöspäin.

      Lainaa

    16. Tulos: +36 (52 ääntä)
      Harri heräs todellisuuteen

      Lainaa

    17. jokuvaan;) 7.8.2012 3:15
      Tulos: +23 (29 ääntä)
      Respect.

      Lainaa

    18. Tulos: +168 (184 ääntä)
      Vihaan näitä vapaakasvatuksen helmiä. Kerran ruuhkajunass joku napero alko kiskomaan mua housuista ja yritti ottaa paljon arvoa ladatun matkakortin taskusta. Älähdin ettei saa koskea "Se on vasta lapsi, ei se ymmärrä" "Ei silti tarvii toisen taskulle mennä" Muut katto niin oudoksuen odottavaa naista naperonsa kaa, ettei sitten onneksi alkanut kunnolla vääntämään kuinka sanoin pahasti kullamussukkahöpönassulle, kun joutu ärähtämään sille. Lapsi näytti siltä ettei sitä oo koskaan kielletty. *huokaus* Piimät kyllä ois ihan hyvin tonkin akan päälle heittää sen verran kiehu yli vaikka en sit' näyttäny et ois ees kiva saada junassa olla rauhassa.

      Lainaa

    19. Tulos: -15 (95 ääntä)
      toi vapaa kasvatus juttu on ikivanha.

      Lainaa

    20. Tulos: +10 (30 ääntä)
      Olisin halunnut tykätä Annikan statuksesta mutta kun ei niin ei. :)

      Lainaa

    21. Tulos: -33 (137 ääntä)
      Huhis: Ei taas tälläsiä kommentteja! Hei haloo, jos joku vitsi kulkee vuosikymmeniä suusta suuhun niin se ei tarkota sitä ettei niin vois ikinä käydä oikeasti! Päinvastoin, ehkä hei juuri sen vitsin tunnettuuden takia näin kävi taas – joku on ottanut mallia vitsistä. Valoja päälle. Itsekin tuon kuullut parina eri variaationa, tämä variaatio oli minulle nyt uusi ja aivan hyvin tämä statuksen tekijä on voinut todistaa kyseistä tilannetta. Siksi peukku ylöspäin.
      Kuule jos tuo olisi oikeasti tapahtunut siitä olisi tasan varmana ollut otsikot iltapäivälehdissä. Ihan hassu tarina sinänsä, mutta onpa mielikuvitukseton ja tylsä tyyppi tuo joka sen päivitykseensä kirjoittaa vieläpä totena.

      Lainaa

    22. Tulos: +49 (115 ääntä)
      Tuo Annikan juttu on vanha vitsi, ei mikään uusi “moka”.. :/
      Varmaan on voinut se herra joskus kuulla tämän vitsin ja päättänyt, että toteuttaa sen kun tulee mahdollisuus, tms? On siis varmaan voinut tapahtua Annikalle oikeasti, vaikka olisikin vanha vitsi..

      Lainaa

    23. maken järki 7.8.2012 10:17
      Tulos: +63 (69 ääntä)
      Vaikka tuo viimeinen juttu kuulostaakin tosi hauskalta, Koululaisvitsikirjasta vuodelta 2003 löytyy ihan sama juttu, paitsi että kaadettava objekti on jugurttia ja tapahtuma on bussissa kun poika potkii edessä olevan penkkiä. En toki kiellä etteikö näin olisi voinut tapahtua. Noin sitä pitäisikin tehdä. Idiootit takaisin maanpinnalle vaikka piimällä :)

      Lainaa

    24. Tulos: -32 (78 ääntä)
      Ekaan sanoisin kyl että on kyllä suomessa aika paljon ylipainoisia eikä oo terveydelle kovin hyvä, jos tapaus sai oikeesti Harrin syömään salaattia nii ehkä ihan hyvä vaan. En tarkota et kaikkien pitää olla superkunnossa mutta terveydenmerkeissä voi pari kiloa tiputtaa ja salaatti on muutenki hyvää ja terveellistä ;) ja ton tilanteen faija oli todennälöisesti itsekin vähän tukevahko keski-ikäinen vitsiniekka, ei hänen ollu ketään tarkotus loukkaa varmastikaan =)

      Lainaa

    25. Tulos: -94 (132 ääntä)
      Haahaa Harri, mitäs oot niin vitun läski. Ja vitun vapaakasvattajahipit, oli sitten tosi tai ei tuo tarina.

      Lainaa

    26. Tulos: -84 (110 ääntä)
      Vähän ilkeetä oikeesti kaataa piimät jonku päälle.. mut ois mieluummi sen lapsen päälle

      Lainaa

    27. Tulos: +13 (25 ääntä)
      Oon kuullu, että kyseinen tapaus sattui Turengissa, mutta en sitten tiiä sen totuudenmukaisuudesta. Hauska juttu kuitenki :)

      Lainaa

    28. Tulos: -152 (176 ääntä)
      Hienoja tapauksia molemmat, varsinkin vanhemman herrasmiehen! Itsekin olen suorapuheinen ihminen, kuten ensimmäisessä mokassa ja olen kyllä isoon ääneen puhunut esimerkiksi, miten joku neitokainen on selvästikin ollut ruoka-aikaan kotosalla. Hyvällä tuurilla törkeän kommenttini takia toisen ihmisen elämänlaatu paranee ja hän alkaa miettimään tekojaan. Roskaruoka vaihtuu terveempään ruokavalioon, mutta vain jos ihmisellä on vähääkään itsekuria tehdä muutosta. Muussa tapauksessa saa ihan rauhassa kuolla liikalihavuuden aiheuttamiin sairauksiin.

      Lainaa

    29. Tulos: +5 (25 ääntä)
      en ainkaa mä ollu kuullu tota vitsii aikasemmin, oli se kuinka vanha tahansa, joten hauska oli ! :) joskus ala-asteella ku joku ärsytti mua, ni heitin itekki piimät sen päälle :D eipä ärsyttäny enää sen jälkeen.

      Lainaa

    30. Kuittaajanne 7.8.2012 13:03
      Tulos: +12 (54 ääntä)
      Toi alempi on ikivanha urbaani legenda josta on satoja erilaisia variaatioita.

      Lainaa

    31. Jokuvaaaan 7.8.2012 13:24
      Tulos: -75 (145 ääntä)
      En ymmärrä miks läskit suuttuu siitä, että heitä kutsutaan läskeikse varsinkin jos se on aivan selvää, että he ovat läskejä.

      Lainaa

    32. Tulos: +88 (106 ääntä)
      Jokuvaaaan: En ymmärrä miks läskit suuttuu siitä, että heitä kutsutaan läskeikse varsinkin jos se on aivan selvää, että he ovat läskejä.
      Siis onko sulle opetettu yhtään käytöstapoja, onko tuttuja?? Joillekki voi olla kova paikka jos on lihava eikä saa otettua niskasta oikein kiinni ja laihduttaa, ei se varmaan parane jos heitä avoimesti sanotaa läskeiksi ym. Sä oot varmaan ruma, joten tuntuisko susta kivalta jos sua sanottais rumaksi kuvitellen, että siinä ei oo mitään epäkohteliasta. En edes ymmärrä miks ihmisten pitää kiinnittää huomiota toisen ulkonäköön ja arvostella sitä vielä ääneen, tuskin kenelläkään on varaa sanoa mitään. Ja vielä mokiin; jos olisin ollut Harri, olisin antanut samallalailla takaisin pennulle. :-)

      Lainaa

    33. Tulos: -2 (44 ääntä)
      Vai että ihan hyvin vois olla oikeasti tapahtunut. No, jos joku nyt päättää kertoa seinällään kuinka kuljetti mummonraatoa suksiboxissa Keski-Euroopasta Suomeen, niin varmaan täällä kirkkain silmin vakuutellaan että se on varmaan lukenut sen jutun joskus jostain ja odottanut vaan tilaisuutta toimia samoin...

      Lainaa

    34. en voi ymmärtää 7.8.2012 15:29
      Tulos: -16 (78 ääntä)
      Kysymys ylläpidolle : Miksi julkaisette tositapahtumana vuosikymmenten vanhan vitsin jonka joku sepustaa facessa?

      Lainaa

    35. Tulos: +95 (95 ääntä)
      Jokuvaaaan: En ymmärrä miks läskit suuttuu siitä, että heitä kutsutaan läskeikse varsinkin jos se on aivan selvää, että he ovat läskejä.
      Mäkään en ymmärrä miksi ihmiset suuttuu jos niitä haukutaan :OO Siis mitä helvettiä, tottakai jokainen saa loukkaantua jostain negatiivisesta kommetista mitä heille sanotaan jos siltä tuntuu. Eikä nyt ylipäätään kuulu hyviin käytöstapoihin huudella että joku on läski tai esim ruma vaikka ne nyt sattuiski niitä olemaan.

      Lainaa

    36. jukkapalmu 7.8.2012 16:04
      Tulos: +3 (59 ääntä)
      Ai täällä kerrotaan vitsejä totena taas? Piristävää.

      Lainaa

    37. Tulos: +6 (56 ääntä)
      Morso: Kuule jos tuo olisi oikeasti tapahtunut siitä olisi tasan varmana ollut otsikot iltapäivälehdissä. Ihan hassu tarina sinänsä, mutta onpa mielikuvitukseton ja tylsä tyyppi tuo joka sen päivitykseensä kirjoittaa vieläpä totena.
      Ei kuitenkaan ihan kaikkea laiteta lehtiin? Mäkin voisin sanoa, että synnytin lapsen ja se olis totta, mutta kukaan ei uskois sitä, koska sitä ei oo ilmoitettu lehdessä! Järki hooooiiiii!?

      Lainaa

    38. Tulos: +56 (66 ääntä)
      Eilen sairaalan ruokalassa joku akka tuli kersansa kanssa ottaan ruokaa. Olin kassalla, ja sit tää pikkulikka kiipes siihen linjaston päälle missä tarjottimia viedään! Katoin et mitä vittua, äitensä ei sanonu tälle yhtään mitään. Sit sanoin että "ei oo kiva et siinä kiipeillään" ja tää mamma sit oli vaan et "joo eihän se kiva ole". Sit se kakara kiipes alas siitä. o_O Ja missään vaiheessa se ei komentanu et nyt pois siitä tms. Vittu mikä ämmä.

      Lainaa

    39. Tulos: +51 (69 ääntä)
      Tege: Hienoja tapauksia molemmat, varsinkin vanhemman herrasmiehen! Itsekin olen suorapuheinen ihminen, kuten ensimmäisessä mokassa ja olen kyllä isoon ääneen puhunut esimerkiksi, miten joku neitokainen on selvästikin ollut ruoka-aikaan kotosalla. Hyvällä tuurilla törkeän kommenttini takia toisen ihmisen elämänlaatu paranee ja hän alkaa miettimään tekojaan. Roskaruoka vaihtuu terveempään ruokavalioon, mutta vain jos ihmisellä on vähääkään itsekuria tehdä muutosta. Muussa tapauksessa saa ihan rauhassa kuolla liikalihavuuden aiheuttamiin sairauksiin.
      ei juma mitä kommentteja! luuletteko et se elämänlaatu paranee sillä et on laiha? kyl on melko suppeeta porukkaa täällä.ja onkos tullut mieleen et yleisin suomalaisten sairaus on nykyään kilpirauhasen vajaatoiminta,joka aiheuttaa lihomista?ei sitä lihavuutta kaikki oo syömällä itselleen hankkinut! ja vaikka oliskin,nii kai sen tietää itse ilman että muiden tarvii siit huomautella? taitaa olla vapaan kasvatuksen helmiä nämäkin kommentin antajat.... eipä ne luurangot ainakaan sen kauniimpia ole,päinvastoin :D

      Lainaa

    40. Tulos: +14 (34 ääntä)
      Mä oon lukenu ton vapaa kasvatus -jutun ainaki miljoona kertaa eri muodoissa O_O

      Lainaa

    41. Tulos: +30 (78 ääntä)
      en voi ymmärtää: Kysymys ylläpidolle : Miksi julkaisette tositapahtumana vuosikymmenten vanhan vitsin jonka joku sepustaa facessa?
      En ole ylläpito, mutta vastaan sulle kuitenkin: - Jos tarkkoja ollaan, kukaan ei ole väittänyt tätä tositapahtumaksi. - Mistä tiedät, ettei tämä tapahtunut oikeasti? Voitko näyttää meille, missä tämä on ennen julkaistu? Helppoa tulla sanomaan vaikka joka ikisen mokan kommentteihin, että "oon lukenu tän lehdestä". - Ehkä ylläpito ei tunnistanut tätä vitsiksi. Oletko sinä lukenut kaikki maailmankaikkeuden vitsit? Muistatko ne ulkoa?

      Lainaa

    42. Tulos: +26 (34 ääntä)
      Nyt menee kyllä täydet sympatiapisteet Harrille, ihan kamalaahan tollanen käytös on. Miettis nyt isäkin ennen ku menee pojalleen idiotismia opettamaan. Ja propsit herrashenkilölle 8) Ois mukavaa tietää, miten nainen tuohon on reagoinut.

      Lainaa

    43. Tulos: +46 (50 ääntä)
      Jessica: Vähän ilkeetä oikeesti kaataa piimät jonku päälle.. mut ois mieluummi sen lapsen päälle
      Lapsi on syytön siihen, ettei hän ole saanut minkäänlaista kasvatusta. Eli äidin kuuluisi tässä vaiheessa vastata seurauksista.

      Lainaa

    44. ...ääliö 7.8.2012 22:37
      Tulos: +4 (20 ääntä)
      himo: En ole ylläpito, mutta vastaan sulle kuitenkin: - Jos tarkkoja ollaan, kukaan ei ole väittänyt tätä tositapahtumaksi. - Mistä tiedät, ettei tämä tapahtunut oikeasti? Voitko näyttää meille, missä tämä on ennen julkaistu? Helppoa tulla sanomaan vaikka joka ikisen mokan kommentteihin, että “oon lukenu tän lehdestä”. - Ehkä ylläpito ei tunnistanut tätä vitsiksi. Oletko sinä lukenut kaikki maailmankaikkeuden vitsit? Muistatko ne ulkoa?
      En jaksa mennä kaivamaan vanhoja vitsikirjoja varastosta, joten turvauduin vanhaan ystäväämme Googleen. Löytyi parin vuoden takaa suomi24-keskustelu, jossa mainitaan muutama kyseisen vitsin variaatio. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8903163 PS. Hyvä vitsi ei vanhene!

      Lainaa

    45. Tulos: +12 (24 ääntä)
      Toi Annikan juttu on vanha urbaanilegenda. Mä oon kuullut sen vaan semmosena versiona että lapsi sylkee bussissa naisen päälle ja tämä nainen sylkäsee lapsen äidin päälle, koska hänellä on vapaakasvatus

      Lainaa

    46. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Jip: Tuo Annikan juttu on vanha vitsi, ei mikään uusi “moka”.. :/
      Olen myös kuullut saman tarinan moneen otteeseen... Mutta silti,toivon että joku näin tekisi oikeastikkin vastaavassa tilanteessa :)

      Lainaa

    47. Tulos: -4 (18 ääntä)
      niinjoo. siis näitä juttuhan ei voi tapahtuu eritavoilla. vaan sen on oltava urbaanilegenda koska olet kuullut toisenlaisen tarinan.. nostan hattua tuolle vanhemmalle miehelle, jos tämä urbaani superblegenda siis on tapahtunut;) itsellä ei pokka ehkä ikinä koskaan moiseen riittäisi, vaikka pitäisi ja ois hyvä tehdä just jotain tommosta kun näitä vapaa kasvattaja äitejä tapaa kersojensa kera..

      Lainaa

    48. Tulos: -28 (72 ääntä)
      joopajoo: ei juma mitä kommentteja! luuletteko et se elämänlaatu paranee sillä et on laiha? kyl on melko suppeeta porukkaa täällä.ja onkos tullut mieleen et yleisin suomalaisten sairaus on nykyään kilpirauhasen vajaatoiminta,joka aiheuttaa lihomista?ei sitä lihavuutta kaikki oo syömällä itselleen hankkinut! ja vaikka oliskin,nii kai sen tietää itse ilman että muiden tarvii siit huomautella? taitaa olla vapaan kasvatuksen helmiä nämäkin kommentin antajat…. eipä ne luurangot ainakaan sen kauniimpia ole,päinvastoin
      Itseasiassa kyllä, elämänlaatu paranee, jos olet normaalipainoinen, etkä lihava. Lihavilla on enemmän sairauksia, joita juurikin lihavuus aiheuttaa. Myöskin ihan kunnon puolesta kukapa ei haluaisi olla sopusuhtainen, sen sijaan että olisi inhottava läski? Vai haluatko kenties selittää minulle ja muille miksi läskit yleensä haluaisivat olla laihoja? Aika naiivia väittää ettei elämänlaatu ole normaalipainoisena parempaa kuin lihavalla pääpiirteittäin. Sori mutta nyt on pakko piikittää hieman tietämätöntä, yleisin suomalainen sairaus on flunssa. Sen jälkeen tulee muistaakseni astma ja masennus. Älä koita selittää, mikäli et tiedä asioista. AIniin ja hei! Älä vie keskustelua luurankoihin asti! Vertasin lihavia normaalipainoisiin, en luurankoihin.

      Lainaa

    49. Tulos: +69 (69 ääntä)
      Jokuvaaaan: En ymmärrä miks läskit suuttuu siitä, että heitä kutsutaan läskeikse varsinkin jos se on aivan selvää, että he ovat läskejä.
      Minäkään en ymmärrä, miksi idiootit loukkaantuvat jos niitä kutsuu idiooteiksi, varsinkin jos on aivan selvää, että he ovat idiootteja! Kerrankin minulla ja avatarillani oli sama ilme. Johtuu tästä kommentista. -_-

      Lainaa

    50. Tulos: +83 (83 ääntä)
      Tege: Hienoja tapauksia molemmat, varsinkin vanhemman herrasmiehen! Itsekin olen suorapuheinen ihminen, kuten ensimmäisessä mokassa ja olen kyllä isoon ääneen puhunut esimerkiksi, miten joku neitokainen on selvästikin ollut ruoka-aikaan kotosalla. Hyvällä tuurilla törkeän kommenttini takia toisen ihmisen elämänlaatu paranee ja hän alkaa miettimään tekojaan. Roskaruoka vaihtuu terveempään ruokavalioon, mutta vain jos ihmisellä on vähääkään itsekuria tehdä muutosta. Muussa tapauksessa saa ihan rauhassa kuolla liikalihavuuden aiheuttamiin sairauksiin.
      Kerronpa sulle tapauksen: tädilläni oli syöpä. Hoitojen takia hänen vartalonsa turposi. Tuli kaksoisleukaa, finnejä ja painoa lisää. Hoidoilla hänelle saatiin muutama elinvuosi lisää, mitä hän itse piti tärkeänä. Siinä tilanteessa omaa ulkonäköä ei tullut miettineeksi sen enempää. Useammin kuin kerran hän kuitenkin sai kuulla kaupungilla joltain täysin tuntemattomalta sellaisia kivoja lempinimiä kuin läski ja paksukainen. Ja se ei ollut kivaa. Pointtini on että jos et tiedä tarkalleen mitä jonkun elämässä on menossa niin et myöskään mene lisäämään omia typeriä mielipiteitäsi muiden taakaksi. Tehtäväsi ei ole "parantaa maailmaa" sanomalla noin vain se mikä mieleen tulee.

      Lainaa

    51. Tulos: +59 (69 ääntä)
      Tege: Hienoja tapauksia molemmat, varsinkin vanhemman herrasmiehen! Itsekin olen suorapuheinen ihminen, kuten ensimmäisessä mokassa ja olen kyllä isoon ääneen puhunut esimerkiksi, miten joku neitokainen on selvästikin ollut ruoka-aikaan kotosalla. Hyvällä tuurilla törkeän kommenttini takia toisen ihmisen elämänlaatu paranee ja hän alkaa miettimään tekojaan. Roskaruoka vaihtuu terveempään ruokavalioon, mutta vain jos ihmisellä on vähääkään itsekuria tehdä muutosta. Muussa tapauksessa saa ihan rauhassa kuolla liikalihavuuden aiheuttamiin sairauksiin.
      Hyvällä tuurila törkeän kommenttisi takia toisen ihmisen itsetunto murenee lopullisesti ja hän tekee itsemurhan. Lihavat kuulee ulkonäöstänsä todella usein kommentteja, heillä myös on silmät päässään ja he kyllä tiedostavat joka päivä olevansa lihavia. Kannustaminen voi auttaakkin laihduttamaan, mutta törkeät kommentit ajaa ihmisen kuin ihmisen suruun ja itsesääliin. Mitähän tämä taas aiheuttaa? Suruunsa syöminen ei ole mitenkään tavatonta, etenkin jos ruoka maistuu normaalia paremmin. Hurraa, kommenttisi ansiosta ko. läski lihoi kolme kiloa lisää! Liian lihavat on kauniimpia kuin liian laihat. Meidän kylän yksi kauneimmista tytöistä on ylipainoinen. Mutta jospa annettaisiin ihmisten olla just sen muotosia kun ovat, helvettiäkö se meidän persettä kutittaa, vaikka joku olisikin järjetön läski? Parantaa vain meidän muiden itsetuntoa! Eli vittuun nyt tuo turha kitinä ja katsokaa peiliin.

      Lainaa

    52. Tulos: +4 (10 ääntä)
      en voi ymmärtää: Kysymys ylläpidolle : Miksi julkaisette tositapahtumana vuosikymmenten vanhan vitsin jonka joku sepustaa facessa?
      No siis kyseessähän on tyylipuhdas feissarimoka; joku laittaa ikivanhan urbaanilegendan seinälleen, esittäen että tämä on tapahtunut itselle/ollut todistamassa tapausta. Onhan näitä ollut täällä ennenkin, jostain syystä vain tämä juttu nostaa suuria tunteita mokaajaa kohtaan...

      Lainaa

    53. Tulos: -56 (68 ääntä)
      Aika kaukaa haettua tuo tätijuttu! Liikalihavista harvemmalla on mikään muu vaiva, kuin itsekontrollin puute. Jos noin kaukaa alatte hakea tuota aihetta, niin yhtäläillä voisin väittää vastaan, että eivät liikalihavat tiedosta olevansa läskejä ja olen hieno ihminen, kun herättelen heitä. Kyseessä siis Fatoreksia, ihmiset eivät ymmärrä olevansa lihavia.

      Lainaa

    54. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Lulu: Toi Annikan juttu on vanha urbaanilegenda. Mä oon kuullut sen vaan semmosena versiona että lapsi sylkee bussissa naisen päälle ja tämä nainen sylkäsee lapsen äidin päälle, koska hänellä on vapaakasvatus
      Sama juttu kuultu kans jo vähintään 10 vuotta sitten...

      Lainaa

    55. Tulos: +43 (47 ääntä)
      Tege: Aika kaukaa haettua tuo tätijuttu! Liikalihavista harvemmalla on mikään muu vaiva, kuin itsekontrollin puute. Jos noin kaukaa alatte hakea tuota aihetta, niin yhtäläillä voisin väittää vastaan, että eivät liikalihavat tiedosta olevansa läskejä ja olen hieno ihminen, kun herättelen heitä. Kyseessä siis Fatoreksia, ihmiset eivät ymmärrä olevansa lihavia.
      En ole ihan varma mitä tarkoitat kun sanot että kertomani oli kaukaa haettua. Sitäkö ettet usko mitä sanoin? Ajattelet ehkä että keksin päästäni sukulaisen, sairauden ja tilanteen ihan vain väittääkseni sinulle vastaan. Tai sitten tarkoitat vain että sinusta on niin epätodennäköistä että kukaan jota moitit ylipainosta olisi syöpäpotilas tms. kuten tätini ettei se mitään muuta. Ja epätodennäköistä se voi ollakin, en ole varma kuinka epätodennäköistä mutta silti. Tiedän vain miten tädilleni kävi joten tiedän että on mahdollista että niin käy jollekin muullekin. Ja tiedän myös ettei silloin tai missään muussakaan tilanteessa näin tarkemmin ajatellen ole kenenkään ulkopuolisen asia tulla neuvomaan miten elää elämää. Kiitän ja kuittaan. Anteeksi pitkä ja hankala selitys.

      Lainaa

    56. Tulos: -75 (89 ääntä)
      Miuh: En ole ihan varma mitä tarkoitat kun sanot että kertomani oli kaukaa haettua. Sitäkö ettet usko mitä sanoin? Ajattelet ehkä että keksin päästäni sukulaisen, sairauden ja tilanteen ihan vain väittääkseni sinulle vastaan. Tai sitten tarkoitat vain että sinusta on niin epätodennäköistä että kukaan jota moitit ylipainosta olisi syöpäpotilas tms. kuten tätini ettei se mitään muuta. Ja epätodennäköistä se voi ollakin, en ole varma kuinka epätodennäköistä mutta silti. Tiedän vain miten tädilleni kävi joten tiedän että on mahdollista että niin käy jollekin muullekin. Ja tiedän myös ettei silloin tai missään muussakaan tilanteessa näin tarkemmin ajatellen ole kenenkään ulkopuolisen asia tulla neuvomaan miten elää elämää. Kiitän ja kuittaan. Anteeksi pitkä ja hankala selitys.
      Kaikessa lyhykäisyydessään: minä inhoan läskejä ihmisiä. He ovat yhteiskunnan saastaa, jotka iän karttuessa näin kansantaloudellisesti ajateltuna vain kuormittavat terveydenhuoltopalveluitamme. Sitten sitä saa ihmetellä miksi sairaalassa joutuu jonottamaan niin kauan lääkärille. Läskeissä ihmisissä kitevöityy yksinkertaisesti moni asia joita vihaan. Aluksikin läskit ihmiset on pirun rumia ja iljettäviä. Minua suorastaan oksettaa nähdä kasa läskiä lillumassa esimerkiksi kadulla, ravintolassa ym. Mikä vielä inhottavampaa, niin nähdä lihavia ihmisiä ostamassa kaupassa todella epäterveellistä ruokaa. Heissä myös kiteytyy saamattomuus, kontrollin puute ja sisukkuus. Tässä minun mielipiteeni läskeistä. Vihaan toki myös liikauskovaisia, koiraihmisiä, kukkahattutätejä sekä typeriä äitejä. Jännittävä nähdä millaisen negatiivisen ryöpyn keskustelu aiheutti! Huomioikaa toki, että useimmat ihmisistä eivät viehäty vastakkaisen sukupuolen liikalihavuudesta. Nämä on vain näitä tabuja, joista ei saisi ääneen puhua. Eihän ketään saa herra jumala lihavaksi haukkua! Tuo sinun tätijuttusi on harvoja tapauksia näiden itse-aiheutettujen liikakilojen parissa. Aion jatkossakin olla rehellinen mielipiteideni kanssa.

      Lainaa

    57. Tulos: -39 (55 ääntä)
      Läskit ne vaan huutelee ja loukkaantuu kilpaa! :D Menkää lenkille ja syökää paremmin! Hus!

      Lainaa

    58. Tulos: -50 (58 ääntä)
      ???: n lihava eikä saa otettua niskasta oikein kiinni ja laihduttaa, ei se varmaan parane jos heitä avoimesti sanotaa läskeiksi ym. Sä oot varmaan ruma, joten tuntuisko susta kivalta jos sua sanottais rumaksi
      On läskin vika jos on läski, jos joku on ruma(ei siksi että olisi läski), niin se ei yleensä ole sen ruman vika.

      Lainaa

    59. Tulos: +81 (87 ääntä)
      Epäkohteliaat ja töksäyttelevät ihmiset mielellään mainostavat olevansa vain suorapuheisia, vaikka kyseessä on vain käytöstapojen puute. Eräänlainen vapaan kasvatuksen tulos sekin.

      Lainaa

    60. Tulos: +74 (76 ääntä)
      Yleisestä harhaluulosta huolimatta toiset ihmiset eivät ole olemassa vain yksilön esteettisiä tai muita preferenssejä varten. Individualistit kuvittelevat, että maailmankaikkeus pyörii heidän ympärillään. Mutta suhteutettuna universumiin yksilö ei ole edes hiekanjyvä Saharassa. Joten ottakaapa se päänne sieltä hanuristanne ja menkää vaikka ulos. Ja kun menette ulos, niin olette sitten huutelematta solvauksia kanssaihmisille. Heitä ei nimittäin vältsysti kiinnosta teidän huonosta itsetunnosta kumpuava ölinänne.

      Lainaa

    61. Tulos: -1 (13 ääntä)
      Jos olisin ollut tuolla kaupassa olisin hurrannut tuolle piimän kaatajalle! :D

      Lainaa

    62. Tulos: -5 (15 ääntä)
      ämmä: Varmaan on voinut se herra joskus kuulla tämän vitsin ja päättänyt, että toteuttaa sen kun tulee mahdollisuus, tms?
      En tiedä, kumpi on pelottavampi ajatus, vapaan kasvatuksen kohteet vai ihmiset, jotka kulkevat kaupungilla vaanimassa vapaan kasvatuksen antajia.

      Lainaa

    63. Tulos: +32 (36 ääntä)
      bethos: On läskin vika jos on läski, jos joku on ruma(ei siksi että olisi läski), niin se ei yleensä ole sen ruman vika.
      Oikeastaan, jos oot niin tyhmä et alat juopottelemaan ja polttamaan tupakkaa sekä käymään solariumissa ja aurinkorannoilla jo yläasteella, kyllä varmasti on oma vikasi KUN olet ruma pari-/kolmekymppisenä. Sadoittain näitä ihmisiä vilisee lehdissä ja telkkarissa kun ihmetellään et miks naama roikkuu kun on 30 vuotta polttanu, juonu ja päivettäny ihoansa. Ja kyllä ne erot huomaa jo näin parikymppisenäkin, yläasteen bilehileet kulkevat ympäriinsä turpeina, oransseina, posket lommolla tai kaljaläskit höllyen. Your argument is invalid, on ihmisiä jotka eivät voi painolleen tai rumuudelleen mitään, ja on ihmisiä jotka ovat aiheuttaneet jommankumman itse itselleen.

      Lainaa

    64. Tulos: +51 (53 ääntä)
      eekoo: Minäkään en ymmärrä, miksi idiootit loukkaantuvat jos niitä kutsuu idiooteiksi, varsinkin jos on aivan selvää, että he ovat idiootteja! Kerrankin minulla ja avatarillani oli sama ilme. Johtuu tästä kommentista. -_-
      "Läskit" useimmiten tietää olevansa "läskejä" (ellei sairasta kohta trendinä olevaa fatoreksiaa). Moni idiootti uskoo olevansa keskivertoa älykkäämpi. :) Myös mun ilme taitaa olla kuvaa vastaava. :D Mutta joo, eli ylipainoisille huutelu on ihan ok, jos sen perustelee sillä et haluaa vaan parantaa ko. ihmisen elämänlaatua? WTF? Sama se miten tuon perustelee, se on vaan yksinkertaisesti huonoa käytöstä. Yhtä lailla mautonta on huudella "Hei, hyvä perse sulla" tms. Jännä miten jonkun toisen ulkonäkö voi häiritä niin paljon et pitää ihan huomautella asiasta... Olis kiva jäädä pidemmäkskin aikaa rupattelemaan, mut täytyy tästä lähteä mun päivittäiselle baarikierrokselle huutelemaan ihmisille et "Yo! Känniääliöt! Vahingoitatte maksaanne. Juokaa maitoa ja lähtekää lenkkipolulle reippailemaan!" Voi vittu sentään...

      Lainaa

    65. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Vähä haiskahtaa tää vapaakasvatus monta vuotta vanhalle vapaa kasvatus jutulle, ei ihan samanlainen mut lähes tulkoon periaatteeltaan..

      Lainaa

    66. Tulos: +32 (32 ääntä)
      bethos: On läskin vika jos on läski, jos joku on ruma(ei siksi että olisi läski), niin se ei yleensä ole sen ruman vika.
      Ei se nyt ihan niinkään mene. :-) Lapset eivät yleensä kauheasti voi vaikuttaa vanhempien ruokatottumuksiin, niihin joihin lapsikin sitten tottuu. Jos vanhemmat ovat ylipainoisia ja syöttävät lapsille samaa roskaa kuin itse syö lapsetki lihovat luultavasti haluamattaan. Lapsena siihen on hankalampi vaikuttaa ja yleensä ylipaino lapsuudessa johtaa ylipainoon vanhempana. Varsinki jos lapsuudessa on ne huonot ruokatottumukset, voi olla hankalampi vanhempana irrottautua siitä roskaruuasta ja aloittaa terveellisemmät elämäntavat. Ja jotkut sairaudet ja lääkkeetkin voivat lihottaa. Joten rakas bethos, ei se välttämättä ole läskin vika jos on läski. :-)

      Lainaa

    67. Tulos: +24 (24 ääntä)
      Twiggy: Olis kiva jäädä pidemmäkskin aikaa rupattelemaan, mut täytyy tästä lähteä mun päivittäiselle baarikierrokselle huutelemaan ihmisille et “Yo! Känniääliöt! Vahingoitatte maksaanne. Juokaa maitoa ja lähtekää lenkkipolulle reippailemaan!”
      :D Haha, voin tulla mukaan!

      Lainaa

    68. Tulos: +35 (35 ääntä)
      Eikö se nyt kuitenkin ole aika läpinäkyvää että mukamas "ihan hyvää hyvyyttään" kommentoi toisten ihmisten ulkonäköä? Laihuus- ja 'kauneus'keskeisessä kulttuurissa nuo ihmiset saavat kyllä jo median kautta amerikkalaisten viihdetehtaiden valmiiksijauhamaa palautetta painostaan (tai ulkonäöstään noin muutenkin) ilman että kenenkään tarvitsee pönkittää egoaan heidän kustannuksellaan.

      Lainaa

    69. Tulos: +25 (25 ääntä)
      eekoo: Haha, voin tulla mukaan!
      Sopii! Tehtäis niille vain palvelus. Kaverit kuitenkin ottaa illan mittaan kuvia ja lataa ne Facebookiin. Kukaan ei näytä hyvältä kännissä. Elämänlaatukin paranee kun huudellaan ja arvostellaan. :D Mulla oli kaverilistalla eräs reilu parikymppinen neitokainen, jolla tuota ylipainoa oli enemmänkin kuin pari hassua kiloa. Mut tyyppi itse tuntui olevan hyvinkin tyytyväinen (päättelin siitä, kun kyseinen tapaus julkaisi itsestään 1-3 uutta profiilikuvaa joka päivä, milloin missäkin asennossa). En usko et se asia on niin et kaikki miehet tykkää laihoista naisista. Toiset tykkää muhkummasta. Mikä siinä nyt on ongelma??? En mäkään lämpene liian laihoille miehille, mut huutelenko kadulla et "mene juippi pizzalle"? No en. Tulin poistetuks kaverilistalta syystä että erehdyin kerran kirjoittamaan sarkastisen kommentin typerään tilanpäivitykseen. :'(

      Lainaa

    70. Tulos: -1 (17 ääntä)
      Viimeinen Tegen kommentti oli kyllä asiaa ja annoin plussaa vaikka näköjään minutkin mainitaan tuolla inhokki-listalla. Silti, Tege, ei kaikki ole lihavia omasta laiskuudestaan, kaikki ei elä kuvailemallasi tavalla. Jotku yrittää oikeasti päästä liikalihavuudestaan eroon, liikkua ja syödä oikein, ei sinun sättiminen heidän taakkaansa helpota. Kuten joku tuolla mainitsikin, kilpirauhasen vajaatoiminta aiheuttaa lihoamista. Itse lihoin varmaan viisi kiloa, kun kilppari päätti lakata toimimasta, ruokahalua ei ollut nimeksikään, olin helposti koko päivän syömättä. Silti olin turvoksissa ja läski. Onneksi nyt on lääkkeet ja olen takaisin normaali-mitoissani, valitettavasti kaikilla se vain ei tapahdu sormia napsauttamalla, kun ei lääkkeet passaakkaan ja vajis muuttuukin liikatoiminnaksi. (y)

      Lainaa

    71. Tulos: -7 (15 ääntä)
      hyvä että teki salaattia välillä.. ei siihen nimittäin kuole jos ei joka päivä syö jauhelihaa.

      Lainaa

    72. Tulos: +5 (7 ääntä)
      mävaa: Oon kuullu, että kyseinen tapaus sattui Turengissa, mutta en sitten tiiä sen totuudenmukaisuudesta. Hauska juttu kuitenki
      Juttu tosiaan sattui Turengissa muutama viikko takaperin.

      Lainaa

    73. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Nutella: Ei kuitenkaan ihan kaikkea laiteta lehtiin? Mäkin voisin sanoa, että synnytin lapsen ja se olis totta, mutta kukaan ei uskois sitä, koska sitä ei oo ilmoitettu lehdessä! Järki hooooiiiii!?
      Sinä se et taida iltapäivälehtiä lueskella? Ihan varmasti olisi ollut juttua siellä jos tämänkaltaista olisi sattunut oikeasti, siellähän jumalauta uutisoidaan ihan järettömistä jutuista nykyään. Vaikka sinun saamastasi mukulasta, jos väittäsit että sen isä on julkkis ;)

      Lainaa

    74. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Voi Harri-raukkaa! Tuon lapsen vanhempana olisin kyllä käskenyt että menes heti pyytämään anteeksi sedältä. Mulle tää kassajono-juttu oli ainakin ihan uusi ja aika hauska :) Ehkä vähän liioittelua tuo piimäpurkin kaataminen (ymmärrän että kyseessä on vain kertomus), itse olisin ehkä ruvennut tönimään heidän kärryjään siinä jonossa. Itsekin olen heittänyt kesäkeittoa yhen pojan päälle joka kiusasi kaveriani.

      Lainaa

    75. Absolutisti 12.8.2012 1:35
      Tulos: +22 (24 ääntä)
      Tege sai minulle sellaisen mielialan, että haluan ihan piruuttani lihoa "ällöttäväksi". Että ei tuo hänen ystävällinen valistuksensa taida ihan toimia. Joka tapauksessa jatkan eloani niin, kuin parhaaksi näen, että ei ollut sitten tuonkaan verran vaikutusta hänen valistuksellaan. "Totuuden torvet" ja "mä vaan tykkään sanoa asiat suoraan" -idiootit kannattaa jättää omaan arvoonsa. He ovat keksineet selityksen sille miksi typerä ja asiaton käytös on muka hyväksyttyä ja vain toisten hyväksi. Heillä harvemmin on kykyä nähdä asioita kuin omalta kantiltaan, koska ei vaan kiinnosta. Kun he tietävät. Paremmin. Jättäkäämme siis nämä näköalattomat raukkaparat rauhaan.

      Lainaa

    76. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Absolutisti: “Totuuden torvet” ja “mä vaan tykkään sanoa asiat suoraan” -idiootit kannattaa jättää omaan arvoonsa. He ovat keksineet selityksen sille miksi typerä ja asiaton käytös on muka hyväksyttyä ja vain toisten hyväksi. Heillä harvemmin on kykyä nähdä asioita kuin omalta kantiltaan, koska ei vaan kiinnosta. Kun he tietävät. Paremmin. Jättäkäämme siis nämä näköalattomat raukkaparat rauhaan.
      Näin just. Eli siis... onkohan niin, että me laihat olemme laihoja vain ja ainoastaan suuremmoisen itsekurimme vuoksi, ja ne lihavat, joita kylillä ja kaupungeissa joskus näkee, ovat sellaisia kuin me olisimme ilman tätä ihailtavaa itsekuriamme... Mitä jos mietittäisiin tuota nyt kumminkin vielä.

      Lainaa

    77. Tulos: +3 (5 ääntä)
      mävaa: Oon kuullu, että kyseinen tapaus sattui Turengissa, mutta en sitten tiiä sen totuudenmukaisuudesta. Hauska juttu kuitenki
      Näin mäki oon kuullu, kuulemma tilanne jatkui poliisien soittamisella paikalle ja sakkojen antamisella piimät kaataneelle herrasmiehelle. Todenperäisyyttä en lähde edes arvailemaan, kun oon kuullu tuon vain kuulopuheena.

      Lainaa

    78. Vapaan kasvatuksen hetelmä 14.8.2012 1:59
      Tulos: +8 (14 ääntä)
      Annika: Juttu tosiaan sattui Turengissa muutama viikko takaperin.
      Joo, Turengin lisäksi juttu on tapahtunut myös ainakin Pöytyällä, Keiteleellä, Imatralla ja Vantaalla. Tsiisös mitä jengiä täälläkin kirjoittelee ja nettiin päästetään. Mut arvatkaapa mitä itelle sattui, olin uimastadikalla viime viikolla ja joku hyppäs kympistä ja tuli mahalleen altaaseen. Allas suljettiin siltä päivältä kun suolenpätkät levisivät joka paikkaan ja piti vaihtaa vesi. Meni hyvä uimapäivä hukkaan :(

      Lainaa

    79. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Nutella: Ei kuitenkaan ihan kaikkea laiteta lehtiin? Mäkin voisin sanoa, että synnytin lapsen ja se olis totta, mutta kukaan ei uskois sitä, koska sitä ei oo ilmoitettu lehdessä! Järki hooooiiiii!?
      No jos olisit vielä piimää sen päälle kaatanut niin varmana olisi lehdissä.

      Lainaa

    80. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Ei kaikki välttämättä huutele asioitaan iltapäivälehtiin, vaikka iso osa niin toki tekeekin, kun jotain erikoista sattuu... Monesti henkilöt, jotka siellä lehdissä ovat, ovat saaneet sätkyn jostain aivan älyttömästä, niinkuin että "kyy puri lasta jalkaan päiväkodissa".... Ja jutun idea oli??? On minuakin purrut kyy lapsena jalkaan päiväkodissa, mutta ei se mihinkään lehtiin päätynyt, koska asiassa ei ollut sinänsä mitään ihmeellistä, minut vietiin lääkäriin ja hoidettiin kuntoon ja that's it! En myöskään ilmoittanut heti lehteen, kun näin erään julkkiksen ostavan kondomeja paikallisella huoltsikalla, minulla kun ei ollut tarvetta saada 77 € asian paljastamisesta... Jos tällainen, tai vastaava tilanne on oikeasti tapahtunut, asian osapuolet saattavat molemmat hävetä toimintaansa ja juttu ei siksi ole tullut esille missään "keltaisessa lehdessä". Siihen en ota kantaa, onko juttu totta, mutta jotenkin tuolla tavalla minustakin pitäisi toimia, jos joku ei osaa lastaan kasvattaa ja antaa sen käyttäytyä miten sattuu...

      Lainaa

    81. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Tege ja kumppanit. Voi elämä sentään miten vastenmielisiä ihmisiä olette. Keksikää toki kaiken maailman puolusteluja käytöksellenne, mutta tosiasia on se, että TE tässä läpimätiä ihmisiä olette. Ei ketkään muut. Huh huh sentään. Lihavat on sentään - ainakin jotkut - leppoisia, toisin kuin kaiken maailman itseään täynnä olevat sekopäät. Hei PLIIIS, olkaa trolleja. Ei noin pahoja ihmisiä voi olla olemassakaan.

      Lainaa

    82. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Mä en nyt ymmärrä mistä porukka on repässyt sen että tätä kukaan nyt totena sen kummemmin väittäis? Kommentoiko Annika että kyseinen incident on sattunut juuri hänelle tai että kyseessä oli tositarina? ... Ei! Oli vanha urbaani legenda tai tosi juttu ni se on ihan yks lysti, juttu on hauska, kuvastaa hyveellistä toiminta mallia, ja itse toivon että juttu olisi totta. Nää vapaan kasvatuksen muksut on ihan mahottomia enkä halua tietää millaisia niistäkin kasvaa kun pääsevät teini ikään ja aikuisiksi. Lapsille ei kuulu olla kaveri vaan vanhempi. Vanhemmuuteen kuuluu aika vahvasti mm. rajojen asettaminen ja yleisten käytöstapojen opettaminen. Itse ainakin nolostuisin jos joku ulkopuolinen joutuisi puuttumaan ja huomauttamaan lapseni käytöksestä, ja silloin viimeistään välittömästi puuttuisin tilanteeseen. Tosin eipä ole näin koskaan päässyt käymään

      Lainaa

    83. Lihoan, armoa 14.12.2016 2:06
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Ihan uteliaisuus vaan, onkohan Tege parka vielä tänäänkin yhtä narsistinen?? Tege, mitä nykyään sinulle kuuluu? Itse olin vuoteen 2012 saakka hieman kevyempi kuin muut saman pituiset miehet. Minulla on vuosien ajan ollut liikunta monipuolista aina kävelystä maratonin juoksuun ja tatamia on kulutettu judon ja aikidon avulla vuosia. Eli kulutan kaiken mitä söin. Sitten minulle tapahtui laskettelu onnettomuus Åressa. Loukkasin jalkani pysyvästi toisen osapuolen törmätessä minuun. Liikunta jäi huomattavasti vähäisemmälle kuin ensimmäiset 45 vuotta. Painoin ennen tapaturmaa 55-57 kg ja nyt 71.5 kg. Myönnän saaneeni pyöreän vatsan ja koen olevani lihava. En siltikään ole mielestäni kommenttien "läski" tai "ruma" kuulemisen arvoinen ja saatan jopa hermostua sellaisen huutelijaan ikävälläkin tavalla. Ystäväpiiriini kuuluu myös sairaalloisen lihavia ihmisiä. He ovat ihania ihmisiä. Lämpöisiä, huomaavaisia ja huumorintajuisia sekä sellaisia,jotka ovat sinun kavereista ne viimeiset, kun muut ovat häipyneet pois elämästäsi. Tege, mikäli näet tämän viestin, vastaa ja kerro.mitä nyt olet asioista mieltä.

      Lainaa

    84. rautakavio 5.7.2017 10:36
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Eiks toi vapaa kasvatus tarkoittaa sitä että lapsi pitäis oppia oikeet ja vääräät itse? Jos joku sitten vaan sanoo että "vapaa kasvatus", niin se tarkoittaa että sä saat olla niin ilkeä lapselle että se ite oppii että toi ei ehkä ollu niin hirveän kiva juttu tehdä..

      Lainaa

    85. Tulos: +1 (1 ääni)
      joopajoo: ei juma mitä kommentteja! luuletteko et se elämänlaatu paranee sillä et on laiha?
      Yli 50 kiloa laihduttaneena voin kertoa, että kyllä. Kyllä se paranee. Paljon.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kauppa, lihava, läski, ylipainoinen, vapaa kasvatus