Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikivihreät inttijutut

"Mun matkaseurana on vaunullinen inttijäbiä"
Ikivihreät inttijutut

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 67 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Muuramelainen 7.6.2012 0:25
      Tulos: +319 (389 ääntä)
      Tulee mieleen meidän luokan ossi.

      Lainaa

    2. Tulos: +321 (381 ääntä)
      Kyllä on vittumainen tilanne.

      Lainaa

    3. Tulos: +182 (644 ääntä)
      Sen siitä saa kun pojat pistetään 6-12kk ajaksi pl. suurin osa viikonlopuista tiukkaan kuriin. Pakostakin tarttuu slangi ja ainoaksi keskustelunaiheeksi hiljalleen muotoutuu itse laitos. Suihkussa kyllä luulis pääseen käymään jos olivat vasta menossa loppusotaan. Mutta hei, toivottavasti Riina arvostaa, että pojat ovat siellä 6-12kk pakkotyössä eikä hänen täydy, jotta voivat kuolla sodan koittaessa eikä hänen ei täydy! Ei sillä, eihän se kivaa varmasti ole haisevien inttipoikien kanssa junailla.

      Lainaa

    4. Tulos: -46 (102 ääntä)
      Voi vittujen vitun vittu, kun menee säästöt pitkälle, suihkuun pääse enää.

      Lainaa

    5. Tulos: +165 (175 ääntä)
      Kyllä se loppusotaan kaikki paska päättyy :)

      Lainaa

    6. Tulos: +162 (180 ääntä)
      Ai mitkä säästöt?? Jos sotaan ollaan menossa VR:n IC:llä toisessa luokassa, ollaan kyllä luksuksen äärellä. Puolustusvoimilla on kyllä omiakin karjavaunuja, jotka ovat muun muassa puulämmitteisiä.

      Lainaa

    7. Tulos: +104 (118 ääntä)
      eikös se säästöä ole jos hyödynnetään ne puolityhjillään olevat junat varusmiesten kuskaamiseen, tuskinpa puolustuvoimat niiden junien käytöstä mitään maksaa

      Lainaa

    8. Tulos: +109 (209 ääntä)
      Kakkeli: Sen siitä saa kun pojat pistetään 6-12kk ajaksi pl. suurin osa viikonlopuista tiukkaan kuriin. Pakostakin tarttuu slangi ja ainoaksi keskustelunaiheeksi hiljalleen muotoutuu itse laitos. Suihkussa kyllä luulis pääseen käymään jos olivat vasta menossa loppusotaan. Mutta hei, toivottavasti Riina arvostaa, että pojat ovat siellä 6-12kk pakkotyössä eikä hänen täydy, jotta voivat kuolla sodan koittaessa eikä hänen ei täydy! Ei sillä, eihän se kivaa varmasti ole haisevien inttipoikien kanssa junailla.
      miksi tä kommentti on saanut miinusta paljon? siksikö ettei heitä paskaa puujalka vitsiä ja moralisoi?

      Lainaa

    9. Tulos: +8 (324 ääntä)
      Ennen kuin Riina on itse käynyt armeijan on hänen ihan turha valitella noin pienistä asioista. Joutu hei YHDEN junamatkan kestämään hieman epämukavissa olosuhteissa. Hui kamala.

      Lainaa

    10. Tulos: -36 (138 ääntä)
      Kakkeli: Sen siitä saa kun pojat pistetään 6-12kk ajaksi pl. suurin osa viikonlopuista tiukkaan kuriin. Pakostakin tarttuu slangi ja ainoaksi keskustelunaiheeksi hiljalleen muotoutuu itse laitos. Suihkussa kyllä luulis pääseen käymään jos olivat vasta menossa loppusotaan. Mutta hei, toivottavasti Riina arvostaa, että pojat ovat siellä 6-12kk pakkotyössä eikä hänen täydy, jotta voivat kuolla sodan koittaessa eikä hänen ei täydy! Ei sillä, eihän se kivaa varmasti ole haisevien inttipoikien kanssa junailla.
      No voihan siviilikin kuolla sodan koittaessa! Niin!

      Lainaa

    11. Giddings me? 7.6.2012 12:57
      Tulos: -41 (193 ääntä)
      Chase: No voihan siviilikin kuolla sodan koittaessa! Niin!
      Oletan että olet nainen? Etkä ole käynyt armeijaa?

      Lainaa

    12. Tulos: -53 (181 ääntä)
      Giddings me?: Oletan että olet nainen? Etkä ole käynyt armeijaa?
      Tai sitten mies joka ei uskaltanut mennä armeijaan, ku siel oli pyssyjä ja kenraali huutaa.

      Lainaa

    13. Tulos: +61 (177 ääntä)
      Inttijutut on paskinta ikinä!! :D Mielummin kuuntelen kun naapuri poraa kuuelta aamulla.

      Lainaa

    14. Tulos: +74 (100 ääntä)
      Mua ihmetyttää lähinnä toi et on loppusotaan menossa ja ei oo käyny viiteen päivään suihkuun. Kyllä nyt omasta hygieniasta pitäis huolta pitää, varmasti on suihkuun ollu mahdollisuus, koska aiemmat päivät ollu vaan kasarmilla tai jopa todennäkösemmin kotona viikonloppuvapailla. Ymmärtäisin, jos ne ois tulossa loppusodasta eikä oo käyny viiteen päivään suihkussa.

      Lainaa

    15. Tulos: +87 (113 ääntä)
      oscar: Tai sitten mies joka ei uskaltanut mennä armeijaan, ku siel oli pyssyjä ja kenraali huutaa.
      Ai että ihan kenraali?

      Lainaa

    16. Tulos: +6 (42 ääntä)
      Rova = tykkimiehiä = porua riittää.

      Lainaa

    17. ...ääliö 7.6.2012 23:15
      Tulos: +20 (38 ääntä)
      Välttämättä suihkut ei toimi kunnolla. Kajaanissa ollessani suihkuista loppui vesi kun putkien paine ei kestänyt liian monen suihkun yhtä aikaista käyttöä. Toisin sanoen jotkut on päivien ajan käymättä suihkussa.

      Lainaa

    18. Tulos: -23 (77 ääntä)
      lalli: Ai että ihan kenraali?
      Juttu ei nääs ollut tarkoitettu siunlaisille pilkun hellijöille.

      Lainaa

    19. Tulos: +12 (96 ääntä)
      Kyllä ny inttipojat täällä uhoaa. Hei urpot ei oo iso juttu, kaikki pojat sen joutuu käymään! Ei tee teistä mitään erinomaisia jos ootte vetäny intin läpi, niin on sadattuhannet muutkin suomalaiset! :D

      Lainaa

    20. Tulos: +55 (67 ääntä)
      oscar: Tai sitten mies joka ei uskaltanut mennä armeijaan, ku siel oli pyssyjä ja kenraali huutaa.
      Ei kenraalit enää huuda. Heidän sanoillaan on painoa huutamattakin. Kersantti todennäköisesti huutaa, etenkin ali-sellainen.

      Lainaa

    21. Tulos: -56 (124 ääntä)
      Nykyisin jopa kolme neljästä sodan uhrista on siviilejä. Että sikäli nuo inttipojaat ovat aika turvassa. Kannattaa ottaa asioista selvää, eikä vaan mutuilla. ;) T: Armeijan käymätön nainen
      Giddings me?: Oletan että olet nainen? Etkä ole käynyt armeijaa?

      Lainaa

    22. Tulos: +20 (64 ääntä)
      Perinteistä inttimenoa. Jutut tasoa "vittu kun oltiin siellä niin vittu öhöhö".

      Lainaa

    23. Tulos: +83 (157 ääntä)
      Turha Riinan valittaa kun ei hänen tarvitse edes armeijaa käydä vaan voi tehdä silläkin aikaa aivan mitä lystää- Tasa-arvo on mukava asia, varsinkin kun toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Antakaa nyt sitä miinusta feministit!!

      Lainaa

    24. Tulos: +57 (75 ääntä)
      No jaa: Nykyisin jopa kolme neljästä sodan uhrista on siviilejä. Että sikäli nuo inttipojaat ovat aika turvassa. Kannattaa ottaa asioista selvää, eikä vaan mutuilla. T: Armeijan käymätön nainen
      Mainitsemasi sodat joissa uhrit ovat 3/4 siviilejä, ovat näitä viimeaikaisia Lähi-Idässä käytäviä sotia. Mikäli Suomeen syttyisi sota, se todennäköisesti tulisi olemaan itse sotilaille vaarallisempi.

      Lainaa

    25. Tulos: +21 (43 ääntä)
      No mikäs sen mukavampaa olis ku matkustaa komeiden inttijätkien kanssa samassa junassa :-) en valittais. Jos nii häiritsi ni ois voinu heittää vaikka kuulokkeet korville :))

      Lainaa

    26. Tulos: +74 (90 ääntä)
      Joo ymmärrän kyllä periaatteessa Riinan vitutuksen koska ei tuota paskanjauhamista jaksa kukaan ulkopuolinen (=inttiä käymätön) kovin kauaa kuunnella. Mutta jos Riinalla olisi mitään hajua asiasta niin hän avautuisi ehkä hieman vähemmän. Enkä puhu nyt intin fyysisestä raskaudesta koska sen puolen selvittää kuka tahansa normaalikuntoinen henkilö. Henkinen puoli on paljon pahempi ja siellä useimmat oikeasti flippailee koska koko maailma pyörii intin ympärillä sen 6-12kk. Ja kun on istunut kuukausia samojen jannujen kanssa 24/7 siellä ei ihan oikeasti ole enää jäljellä MITÄÄN MUUTA puheenaihetta kuin se vitun intti. Ja niin uskomattomalta kuin se ehkä kuulostaakin, ym. inttidialogi on intin käyneiden mielestä hauskaa. ;)

      Lainaa

    27. Tulos: -60 (110 ääntä)
      Ei kyllä mitään rispektiä inttiä tai inttiä käyneitä kohtaan ja sivarinakin sai kärsiä tuosta melkein joka junamatka. Säälittää varsinkin ne naiset jotka menevät tuhlaamaan aikaa armeijaan vapaaehtoisesti.

      Lainaa

    28. pesservisser 9.6.2012 22:18
      Tulos: -11 (63 ääntä)
      Sympatiat Riinalle. Koettu vähän samantapaista, paljon kun junalla kuljen. Itse olen käynyt kouluni aikuisiällä, jo äitinä miesvaltaisessa porukassa. Tein diilin: jätkät ei puhu mun kuullen tai ainakaan suoraan mulle intistä, niin minä en kerro niille synnytyksistä ja lasten kakoista.

      Lainaa

    29. pesservisser 9.6.2012 22:19
      Tulos: +22 (36 ääntä)
      Suurin osa puolustelevista kommenteista jätti muuten näköjään sen oleellisimman kokonaan huomioimatta vittuvittuvittu. Tosin ei tuohon inttiä tarvita kun saa sitä junassa kuulla muiltakin nuorisoporukoilta.

      Lainaa

    30. Tulos: +3 (15 ääntä)
      - paikassa Oulu <3

      Lainaa

    31. Tulos: -75 (113 ääntä)
      Niin kauan kuin ei miesten tarvi uhrata omaa elämäntyyliään sellaisten 9 kuukauden ajalta, (minimissään jos niitä lapsia joskus tekee) ei pitäis olla valittamista, että siitä omasta elämästä menee MAKSIMISSAAN 362 päivää siellä poteroissa kykkimiseen (tai sivarissa puuhailuun). Että kyllä naisillakin tulee se hetki kun ei voi ihan mitä huvittaa tehdä just sillon kun nyt siltä tuntuu että nyt pakko tehdä just näin koska MUA huvittaa. Tietty on poikkeuksia tähänkin sääntöön.. Ja tosiaan, en ole sitä mieltä, että raskausaika olisi hirveää ja perseestä. Se nyt vaan on niin, että äidin elämäntapojen siinä täytyy pakostakin muuttua, varsinkin jos on juhliminen ollut aiemmin iso osa elämää. Isänhän ei pakko tähän ole mukaan lähteä. Hienoa tietysti olisi jos näin tekisi. Mutta äidin kohdussa se lapsi kuitenkin kasvaa.

      Lainaa

    32. Tulos: +11 (23 ääntä)
      Kai sitä yhden junamatkan kestää, kun itse kohta avomieheltä vuoden samaa settiä kuullut. Lisäksi opiskelen miesvaltaisella alalla, joten inttijuttuja olen kuunnellut jo niin paljon, että niihin voi jo ottaa kantaa! :D kohta se ukko tulee takasi sieltä rovalta ja menee taas monta viikkoa kuunnellessa, mutta ihan hauskojahan ne on nytku on ruvennu tajuumaan sitä slangia!

      Lainaa

    33. Tulos: -7 (49 ääntä)
      JP: Mainitsemasi sodat joissa uhrit ovat 3/4 siviilejä, ovat näitä viimeaikaisia Lähi-Idässä käytäviä sotia. Mikäli Suomeen syttyisi sota, se todennäköisesti tulisi olemaan itse sotilaille vaarallisempi.
      Ah, ihana mutu-tuntuma! Ensimmäinen maailmansota on ollut viimeinen sota, jossa suurin osa kuolleista on ollut sotilaita. Toisesta maailmansodasta lähtien siviiliuhrit ovat olleet selvä enemmistö. Että osataan sitä muuallakin kuin Lähi-Idässä. Terv. Nainen, joka myös sotahistoriaa tuntee

      Lainaa

    34. Tulos: +37 (87 ääntä)
      voi…: Niin kauan kuin ei miesten tarvi uhrata omaa elämäntyyliään sellaisten 9 kuukauden ajalta, (minimissään jos niitä lapsia joskus tekee) ei pitäis olla valittamista, että siitä omasta elämästä menee MAKSIMISSAAN 362 päivää siellä poteroissa kykkimiseen (tai sivarissa puuhailuun). Että kyllä naisillakin tulee se hetki kun ei voi ihan mitä huvittaa tehdä just sillon kun nyt siltä tuntuu että nyt pakko tehdä just näin koska MUA huvittaa. Tietty on poikkeuksia tähänkin sääntöön.. Ja tosiaan, en ole sitä mieltä, että raskausaika olisi hirveää ja perseestä. Se nyt vaan on niin, että äidin elämäntapojen siinä täytyy pakostakin muuttua, varsinkin jos on juhliminen ollut aiemmin iso osa elämää. Isänhän ei pakko tähän ole mukaan lähteä. Hienoa tietysti olisi jos näin tekisi. Mutta äidin kohdussa se lapsi kuitenkin kasvaa.
      Feministi tullut ulos luolastaan.

      Lainaa

    35. Tulos: +78 (86 ääntä)
      voi…: Niin kauan kuin ei miesten tarvi uhrata omaa elämäntyyliään sellaisten 9 kuukauden ajalta, (minimissään jos niitä lapsia joskus tekee) ei pitäis olla valittamista, että siitä omasta elämästä menee MAKSIMISSAAN 362 päivää siellä poteroissa kykkimiseen (tai sivarissa puuhailuun). Että kyllä naisillakin tulee se hetki kun ei voi ihan mitä huvittaa tehdä just sillon kun nyt siltä tuntuu että nyt pakko tehdä just näin koska MUA huvittaa. Tietty on poikkeuksia tähänkin sääntöön.. Ja tosiaan, en ole sitä mieltä, että raskausaika olisi hirveää ja perseestä. Se nyt vaan on niin, että äidin elämäntapojen siinä täytyy pakostakin muuttua, varsinkin jos on juhliminen ollut aiemmin iso osa elämää. Isänhän ei pakko tähän ole mukaan lähteä. Hienoa tietysti olisi jos näin tekisi. Mutta äidin kohdussa se lapsi kuitenkin kasvaa.
      Naispuoliset henkilöt eivät joudu vankilaan jos päättävät olla hankkimatta lapsia. Miespuoliset henkilöt joutuvat vankilaan jos päättävät olla menemättä inttiin/sivariin.

      Lainaa

    36. Tulos: +36 (46 ääntä)
      voi…: Niin kauan kuin ei miesten tarvi uhrata omaa elämäntyyliään sellaisten 9 kuukauden ajalta, (minimissään jos niitä lapsia joskus tekee) ei pitäis olla valittamista, että siitä omasta elämästä menee MAKSIMISSAAN 362 päivää siellä poteroissa kykkimiseen (tai sivarissa puuhailuun). Että kyllä naisillakin tulee se hetki kun ei voi ihan mitä huvittaa tehdä just sillon kun nyt siltä tuntuu että nyt pakko tehdä just näin koska MUA huvittaa. Tietty on poikkeuksia tähänkin sääntöön.. Ja tosiaan, en ole sitä mieltä, että raskausaika olisi hirveää ja perseestä. Se nyt vaan on niin, että äidin elämäntapojen siinä täytyy pakostakin muuttua, varsinkin jos on juhliminen ollut aiemmin iso osa elämää. Isänhän ei pakko tähän ole mukaan lähteä. Hienoa tietysti olisi jos näin tekisi. Mutta äidin kohdussa se lapsi kuitenkin kasvaa.
      Epäilemättä et ole itse ollut raskaana. Mitä jos tulet takaisin sitten kun sulla on kokemusta _kummastakaan_ tässä puheena olevasta asiasta.

      Lainaa

    37. Tulos: -42 (62 ääntä)
      Tarina vastaa hyvin käsitystäni nykytavasta suorittaa varusmiespalvelus. Eli matkustetaan leireille Intercity-junilla ja silti ruikutetaan koko matka, koska ei olla päästy aamulla hierontaan ja manikyyriin, ehkä suklaapatukatkin ovat päässeet loppumaan. Oikein silmäkulma kostui näiden nuorukaisten riipaisevasta kohtalosta.

      Lainaa

    38. Tulos: +29 (33 ääntä)
      voi…: Niin kauan kuin ei miesten tarvi uhrata omaa elämäntyyliään sellaisten 9 kuukauden ajalta, (minimissään jos niitä lapsia joskus tekee) ei pitäis olla valittamista, että siitä omasta elämästä menee MAKSIMISSAAN 362 päivää siellä poteroissa kykkimiseen (tai sivarissa puuhailuun). Että kyllä naisillakin tulee se hetki kun ei voi ihan mitä huvittaa tehdä just sillon kun nyt siltä tuntuu että nyt pakko tehdä just näin koska MUA huvittaa. Tietty on poikkeuksia tähänkin sääntöön.. Ja tosiaan, en ole sitä mieltä, että raskausaika olisi hirveää ja perseestä. Se nyt vaan on niin, että äidin elämäntapojen siinä täytyy pakostakin muuttua, varsinkin jos on juhliminen ollut aiemmin iso osa elämää. Isänhän ei pakko tähän ole mukaan lähteä. Hienoa tietysti olisi jos näin tekisi. Mutta äidin kohdussa se lapsi kuitenkin kasvaa.
      Biologinen fakta&etuoikeus vs. yhteiskunnallinen konstruktio&pakote. Vakaa pohja keskustelulle. Eipä sinänsä inttiä vastaan mitään ole, mokoma instanssi tarjoaa mm. seuraavia: ilmaista koulutusta itsepuolustukseen, valmiuksia toimia ryhmässä tai johtaa sitä, mainion tilaisuuden yleiskunnon kohotukseen sekä mahdollisuuden solmia kaverisuhteita maanlaajuisesti. Nämä näin äkkiseltään tuli mieleen.

      Lainaa

    39. Tulos: +30 (38 ääntä)
      voi…: Niin kauan kuin ei miesten tarvi uhrata omaa elämäntyyliään sellaisten 9 kuukauden ajalta, (minimissään jos niitä lapsia joskus tekee) ei pitäis olla valittamista, että siitä omasta elämästä menee MAKSIMISSAAN 362 päivää siellä poteroissa kykkimiseen (tai sivarissa puuhailuun). Että kyllä naisillakin tulee se hetki kun ei voi ihan mitä huvittaa tehdä just sillon kun nyt siltä tuntuu että nyt pakko tehdä just näin koska MUA huvittaa. Tietty on poikkeuksia tähänkin sääntöön.. Ja tosiaan, en ole sitä mieltä, että raskausaika olisi hirveää ja perseestä. Se nyt vaan on niin, että äidin elämäntapojen siinä täytyy pakostakin muuttua, varsinkin jos on juhliminen ollut aiemmin iso osa elämää. Isänhän ei pakko tähän ole mukaan lähteä. Hienoa tietysti olisi jos näin tekisi. Mutta äidin kohdussa se lapsi kuitenkin kasvaa.
      Omassa tuttavapiirissä odottavilla äideillä on ollut melkoinen tarve keskustella muiden kanssaeläjien (naisten) kanssa lapsista.... Pää hajoo...

      Lainaa

    40. Tulos: +9 (13 ääntä)
      shoon: Ai mitkä säästöt?? Jos sotaan ollaan menossa VR:n IC:llä toisessa luokassa, ollaan kyllä luksuksen äärellä. Puolustusvoimilla on kyllä omiakin karjavaunuja, jotka ovat muun muassa puulämmitteisiä.
      Puolustusvoimilla ei ole omia junanvaunuja, ne ovat VR:n. En tiedä ovatko teräskoristen "sotavaunujen" lämmitys puulla, vai ei, mutta niitä vanhoja puukorisia vaunuja (joissa oli kamina) ei enää ole. Ne on romutettu viime vuosina viimeisetkin.

      Lainaa

    41. Tulos: +10 (30 ääntä)
      huoh: Biologinen fakta&etuoikeus vs. yhteiskunnallinen konstruktio&pakote. Vakaa pohja keskustelulle. Eipä sinänsä inttiä vastaan mitään ole, mokoma instanssi tarjoaa mm. seuraavia: ilmaista koulutusta itsepuolustukseen, valmiuksia toimia ryhmässä tai johtaa sitä, mainion tilaisuuden yleiskunnon kohotukseen sekä mahdollisuuden solmia kaverisuhteita maanlaajuisesti. Nämä näin äkkiseltään tuli mieleen.
      Hohoho, taas nää kuus-yhdeksän-kakstoista! tammikuu-heinäkuu! -tason vitsit. Oman asepalveluksen aikana noista ei tarjoutunut mitään, tai vaihtoehdot oli luokkaa 'naurettava' verrattuna siihen, mitä voi tehdä siviilissä MYÖSKIN täysin vapaaehtoisesti - ei olisi tarvinnut hassata satoja päiviä omasta elämästäni tuollaiseen. Tiedustelija/tarkka-ampujan koulutuksen kävin, jälkikäteen ajateltuna sivari olisi ollut 500% hyödyllisempi ja siitä olisi jäänyt myös jotain käteen, toisin kuin aseellisesta palveluksesta. Hatunnosto teille sivarit, jotka teette sen periaatteesta. Ja ne, jotka menee sen takia sivariin, kun intissä "on pyssyjä ja kenraali huutaa" on yhtä avutonta sakkia kuin ne, jotka menevät inttiin vasten tahtoaan kuin lampaat teuraalle.

      Lainaa

    42. Tulos: +3 (37 ääntä)
      Wiljami: Turha Riinan valittaa kun ei hänen tarvitse edes armeijaa käydä vaan voi tehdä silläkin aikaa aivan mitä lystää-Tasa-arvo on mukava asia, varsinkin kun toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.Antakaa nyt sitä miinusta feministit!!
      Plussasin, koska olen nainen ja antifeministi sellainen.

      Lainaa

    43. Tulos: +23 (47 ääntä)
      Wiljami: Turha Riinan valittaa kun ei hänen tarvitse edes armeijaa käydä vaan voi tehdä silläkin aikaa aivan mitä lystää- Tasa-arvo on mukava asia, varsinkin kun toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Antakaa nyt sitä miinusta feministit!!
      Olisin ihan varmasti antanut plussaa kommentillesi ilman tuota viimeistä lausetta. Terv. feministi, joka kannattaa molempien sukupuolten tasa-arvoa, ja jonka mielestä nykyinen vain miehille pakollinen asepalvelus on uskomaton epäkohta.

      Lainaa

    44. Tulos: +7 (19 ääntä)
      sama juttu mulla joka kouluaamu ku amispojat menee samalla koulubussilla, vittu kun vittu kun vittu

      Lainaa

    45. ykkösen ykkösen ykkönen 13.6.2012 9:06
      Tulos: +8 (26 ääntä)
      Terveisiä Rovan sotatantereelta! Inttijutut, parasta ikinä. Tosin mielenkiintoisempaa on tämä kommentointi, inttijätkien aiheuttamasta hajoilusta päästiinkin intin rankkuudesta ja helppoudesta lasten tekemiseen, määrärahoihin ja siviilipalvelukseen. Vau! Vetää sanattomaksi. Niin tai näin, inttijuttuja puhuu kaikki b-miehistä erikoisrajajääkäreihin eikä ne lopu ikinä. Eikä mikään muukaan ärsyttävä inside-läppä sen puoleen..deal with it. Mitäpä täältä muuta, jalat hellänä, ruuat loppu ja radiorinkka odottaa kantamista. Kotiutumista odotellessa. PS. Crestfall kommentoi hyvin!

      Lainaa

    46. intissaolen 16.6.2012 23:06
      Tulos: +22 (34 ääntä)
      Hei tyypit. Jos 12 äijää laitetaan pieneen huoneeseen 6-12 kuukaudeks, nii arvatkaapas onko juttujen laatu kovin tasokasta? Kukaan, joka ei ole käynyt armeijaa, ei voi tajuta meikäläisten juttuja. Puolustusvoimat mielestäni säästää käyttämällä VR:n tyhjiä paikkoja. Välillä haistaan pahalle ja kielenkäyttö on ihan kauhiaa, mutta parhaamme mukaan puolustamme maatamme. Se me osataan vaikka pelleiltä vaikutetaanki. (eheheheh)

      Lainaa

    47. Tulos: +5 (7 ääntä)
      osoppi: Mua ihmetyttää lähinnä toi et on loppusotaan menossa ja ei oo käyny viiteen päivään suihkuun. Kyllä nyt omasta hygieniasta pitäis huolta pitää, varmasti on suihkuun ollu mahdollisuus, koska aiemmat päivät ollu vaan kasarmilla tai jopa todennäkösemmin kotona viikonloppuvapailla. Ymmärtäisin, jos ne ois tulossa loppusodasta eikä oo käyny viiteen päivään suihkussa.
      Meillä ainakin loppusotaa ennen oli viikon leiri. Loppusotaan todellakin lähdettiin ilman suihkua kun ei kassulla käyty.

      Lainaa

    48. Tulos: -1 (17 ääntä)
      ihania inttijutut vs synnytysjutut :D minäpä voin puhua molemmista :D ja on nyt sit "tuhlattu" aikaa sekä intissä että raskauteen joskin molemmat olivat mielestäni kokemisen arvoisia kokemuksia ja eipähän tarvitse ahdistua jos joku haluaa puhua inttijuttuja, tai synnytysstooreja tai mitä vauvankakkoja nyt keksitäänkään.. en kylläkään käsitä et miksi kukaan tahtoisi puhua synnytyksestä mitään mitä mies ei kestäisi? ja kuka oikeesti puhuu vauvankakasta? kertoisko joku mulleki mitä puhuttavaa noissa on :D mun synnytysstoorikin on tälläinen: illalla kuuden aikaan synnytys oli jo käynnissä kävin viel lenkillä, aamulla viideltä synnytin ja ärsytti ku ne ei antanu mun kävellä ite sielt synnytyshuoneesta pois, piti kuulemma olla hetki makuuasennossa... just... iltapäivällä ne sit päästi mut lenkille ku lupasin pysyä sairaalan alueella.... eiks oo kauheeta noh kuinka moni mies sai traumoja????

      Lainaa

    49. Tulos: +3 (29 ääntä)
      Joo ei oo hirveemmin varaa alkaa huutelee, että minkälaista -tai mitä siel intissä on, mikäli ei oo koskaan sitä suorittanutkaan. Myös vertaukset synnytykseen täysin aiheettomia. Huoh ja kyllä meinaa vetää tunteisii kun tuollasen Riinan avautumisen intti-jätkistä näkee. Naisille soppakerho 12kk vähintää, Kiitos! Oppikaa arvostaa niitä, ketä juoksee luodin etee teiän puolesta tarpeen tullen!

      Lainaa

    50. Tulos: +7 (17 ääntä)
      on pikkase huvittavaa kattoo ku jotkut naiset keksii mitä oudoimpia juttuja täällä inttiä vastaan

      Lainaa

    51. Fiksumpi kuin sinä 25.10.2012 2:09
      Tulos: -4 (20 ääntä)
      Wiljami: Antakaa nyt sitä miinusta feministit!!
      Käskystä, ripulinaama torakkaperse!

      Lainaa

    52. Fiksumpi kuin sinä 25.10.2012 2:15
      Tulos: -8 (32 ääntä)
      Oppikaa arvostaa niitä, ketä juoksee luodin etee???????? Ja ketähän nämä ihmiset mahtavat olla? Missä ne ovat? Viittaatko asepalvelusta suorittaviin? Inttihän todellakin vastaa aitoa sotatilannetta viimeistä piirua myöten, ja antaa helvetin tarkan kuvan siitä, josko ihminen jää tositilanteessa niitä luoteja odottelemaan. Suomalaisen sankarimyytin kiillottelu alkaa VITUTTAA pikkuhiljaa. Räkänokat TURPA KIINNI.
      amen: Joo ei oo hirveemmin varaa alkaa huutelee, että minkälaista -tai mitä siel intissä on, mikäli ei oo koskaan sitä suorittanutkaan. Myös vertaukset synnytykseen täysin aiheettomia. Huoh ja kyllä meinaa vetää tunteisii kun tuollasen Riinan avautumisen intti-jätkistä näkee. Naisille soppakerho 12kk vähintää, Kiitos! Oppikaa arvostaa niitä, ketä juoksee luodin etee teiän puolesta tarpeen tullen!

      Lainaa

    53. Tulos: -1 (21 ääntä)
      Fiksumpi kuin sinä: Oppikaa arvostaa niitä, ketä juoksee luodin etee???????? Ja ketähän nämä ihmiset mahtavat olla? Missä ne ovat? Viittaatko asepalvelusta suorittaviin? Inttihän todellakin vastaa aitoa sotatilannetta viimeistä piirua myöten, ja antaa helvetin tarkan kuvan siitä, josko ihminen jää tositilanteessa niitä luoteja odottelemaan. Suomalaisen sankarimyytin kiillottelu alkaa VITUTTAA pikkuhiljaa. Räkänokat TURPA KIINNI.
      sano mitä siviilit tekee sota tilassa istuu kotona vai onko sodassa nii feministit voi pitää turpansa kii

      Lainaa

    54. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Benda: No mikäs sen mukavampaa olis ku matkustaa komeiden inttijätkien kanssa samassa junassa en valittais. Jos nii häiritsi ni ois voinu heittää vaikka kuulokkeet korville )
      Minä mietin ihan samaa, kyllä minulle kelpaisi :D Ja muutenkin, omasta mielestäni ne isoveljien inttiaikoina kertomat inttitarinat oli ihan parhaita! :D

      Lainaa

    55. Tulos: +5 (25 ääntä)
      Menkää naiset ite vetämään mettään 5 päivää yhteensä 4 tunnin yöunilla koko ajan kiire perseessä , kylmä ja nälkä siihen lisäksi. Kyllä siellä kovimmatkin jätkät hajoaa henkisesti ja fyysisesti. Sitte viikonloppuna omakin nainen aina valittaa kun ei tehdä muutakun nukuta ja syyään. Minkähän takia?

      Lainaa

    56. Tulos: +27 (37 ääntä)
      Ymmärretty. Intti on kamalaa, synnytys on kamalaa, elämä on kamalaa kun joutuu kokemaan kaikkea kamalaa. Maailmanloppukin siirtyy kokoajan, joka on kamalaa ja sitten se on kamalaa, kun se on taas niin kamalasti tulossa, voi kamalaa. Tyttö kirjoitti, kun ei pitänyt inttijutuista niin kamalasti, fbhen, että se oli kamalaa ja nyt meillä on täällä hirvittävän kamalaa. Viestitellään kamalasti tätä kamaluutta nyt täällä. Kamalan suivaantuneita nyt ollaan. Kamalasti ketuttaa. Kamala viesti tämäkin.

      Lainaa

    57. Tulos: -8 (42 ääntä)
      marika: Inttijutut on paskinta ikinä!! Mielummin kuuntelen kun naapuri poraa kuuelta aamulla.
      Ai että jotku vitun meikkaus vinkit on sitte parempia missä joku repopilluhuora kertoo ylipainosille siiderivalaille "osta tätä 500 euron pakkelia niin näytät kauniilta" ja valaat uskoo.Pidä huora turpas kiinni kun et tiedä edes mistä puhutaan!

      Lainaa

    58. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Onneks ei voi olla juhannusgines, ku lyhensivät palvelusaikaa kahel viikol ja kotiutuspäivä on 20.6. 347<3

      Lainaa

    59. Tulos: +13 (25 ääntä)
      jopi: Ai että jotku vitun meikkaus vinkit on sitte parempia missä joku repopilluhuora kertoo ylipainosille siiderivalaille “osta tätä 500 euron pakkelia niin näytät kauniilta” ja valaat uskoo.Pidä huora turpas kiinni kun et tiedä edes mistä puhutaan!
      Voi kamalaa! Onko sinulle kerrottu meikkaus-asioista väkisin? Sidottunako olet ollu ja tuskissasi? Kamalasti traumoja onko nytten? Hirmusen kamalaa mahtaa olla. Kamalalta tuntuu taas meistä. Intti- ja meikkaus-asiat ovat niitä kamalimpia! Voiko niistä selvitä. Miten me tästä selviydymme? KAMALAA

      Lainaa

    60. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Ei oo kiire, ei oo hoppu! Gines ollaan viikonloppu!

      Lainaa

    61. Tulos: -4 (14 ääntä)
      vittu näitä siviilijä

      Lainaa

    62. Tulos: +12 (12 ääntä)
      voi…: Niin kauan kuin ei miesten tarvi uhrata omaa elämäntyyliään sellaisten 9 kuukauden ajalta, (minimissään jos niitä lapsia joskus tekee) ei pitäis olla valittamista, että siitä omasta elämästä menee MAKSIMISSAAN 362 päivää siellä poteroissa kykkimiseen (tai sivarissa puuhailuun). Että kyllä naisillakin tulee se hetki kun ei voi ihan mitä huvittaa tehdä just sillon kun nyt siltä tuntuu että nyt pakko tehdä just näin koska MUA huvittaa. Tietty on poikkeuksia tähänkin sääntöön.. Ja tosiaan, en ole sitä mieltä, että raskausaika olisi hirveää ja perseestä. Se nyt vaan on niin, että äidin elämäntapojen siinä täytyy pakostakin muuttua, varsinkin jos on juhliminen ollut aiemmin iso osa elämää. Isänhän ei pakko tähän ole mukaan lähteä. Hienoa tietysti olisi jos näin tekisi. Mutta äidin kohdussa se lapsi kuitenkin kasvaa.
      Mistä lähtien äitiys on ollut pakollista?

      Lainaa

    63. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Kyllä mä tykkään, että armeijan käyminen on ihan hyvä meriitti ja arvostan sitä, että nykyäänkin vielä nuoret miehet ja naiset sen haluavat suorittaa. Mielestäni armeija saisi olla yhtälailla pakollinen myös naisille. Siltikin...on ne jutut aivan hemmetin tylsiä kuunnella, varsinkin jos ne vaan jatkuvat ja jatkuvat ilman pausea välissä :D

      Lainaa

    64. Tulos: -1 (1 ääni)
      Muuramelainen: Tulee mieleen meidän luokan ossi.
      Älä vittu sano et tunnen samanhenkilön :DD

      Lainaa

    65. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Sai ampua monilla eri aseilla ja räjäytellä pommeja. Välillä kärsittiin leireillä kylmettymistä vastaan, unettomuudesta, aamuyöstä yöhön kestävästä työnteosta jne. Kaikki se kyllä kasvattaa ihmisenä kun sen kunnolla käy. Siellä käymättömien on aivan turha jauhaa intin rasittavuudesta/helppoudesta. Intin voi käydä myös laistamalla joka asiasta mutta jos on alusta loppuun asti mukana, se ei ole helppo rasti kenellekään, eikä voi edes verrata sivariin muussa kuin ajallisessa kestossa. Sivari on tavallista konttori/hoivatyötä suurimmaksi osaksi. Kotiin pääsee nukkumaan lämpimään. Inttijätkät kaivaa metsässä samaan aikaan ensin 3 tuntia hankeen teltan paikkaa jonka jälkeen tuleekin 2 tunnin poterovartio pakkasyössä jonka jälkeen saa nukkua makuupussissa tunnin ennen kipinävartiota ja seuraavia työtehtäviä.

      Lainaa

    66. Tulos: -1 (1 ääni)
      Wiljami: Turha Riinan valittaa kun ei hänen tarvitse edes armeijaa käydä vaan voi tehdä silläkin aikaa aivan mitä lystää- Tasa-arvo on mukava asia, varsinkin kun toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Antakaa nyt sitä miinusta feministit!!
      Älä itke incel 😂

      Lainaa

    67. Peiteltävä minkki 19.12.2020 8:00
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Riinan valitus on ihan vammaista. Kyllä asenteet muuttuvat jos tulisi vaikka sotatilanne. Tosin jos 1 voisi pelastaa ja tämä olisi toinen, en ehkä hänen takiansa vaivautuisi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: puolustusvoimat, armeija, intti, kuva, juna