Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ziggy tietää paremmin

"Junaonnettomuus perjantaina"
VAROITUS: Tämä julkaisu käsittelee järkyttävää tapaturmaa, eikä välttämättä sovi herkimmille lukijoille. --- Päivitys: Ajattelemattomuuttamme emme sensuroineet Ziggyn harvinaista etunimeä jutusta ja vedimme sen mukaan jopa otsikkoon, mikä on aiheuttanut hänelle suurta harmia. Reiluna kaverina Ziggy on kuitenkin armahtanut tuhman ylläpitomme. Pahoittelemme tapahtunutta ja haluamme pyytää Ziggyltä julkisesti anteeksi. Ziggy aikoo hypätä kesällä YLE:n Juhannusjunaan. Lue Ziggyn haastattelu täältä: http://blogit.yle.fi/juhannusjuna/ziggy-viettaa-juhannusjunassa-syntymapaiviaan Fanita Juhannusjunaa Facebookissa: http://www.facebook.com/Juhannusjuna --- Ziggy tietää paremmin

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 56 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -43 (147 ääntä)
      Jaahas...

      Lainaa

    2. Mr. Ällö 8.5.2012 0:29
      Tulos: +671 (869 ääntä)
      Näkisin tämän niin, että tällainen onnettomuus on junaharrastajalle orgasmin paikka ja Ziggy nyt vain sai harvinaisen tilaisuuden heittää lastinsa meidän kaikkien naamalle. Nam nam.

      Lainaa

    3. Tulos: +247 (281 ääntä)
      Ziggyn pitää ehdottomasti hankkia 4-vuotias.

      Lainaa

    4. Tulos: +186 (210 ääntä)
      Ziggy on kyllä äärimmäisen tarkka mies....

      Lainaa

    5. Tulos: +160 (176 ääntä)
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/poliisi-tutkii-junaliikenteen-pysayttanytta-henkilovahinkoa/art-1288466688270.html Ei jää asiantuntijan sukunimikään epäselväksi...

      Lainaa

    6. Tulos: +155 (205 ääntä)
      Kiinnostais tietä onko Ziggy muuten ihan normaali? Tiesivätkö muut tätä ennen Ziggyn pakkomielteestä? Löytyykö häneltä mahdollisesti kotoolta kuvia onnettomuuspaikoilta? Matkamuistokiviä? He took it all too far but boy could he play guitar...

      Lainaa

    7. Tulos: +26 (84 ääntä)
      Hei mä tunnen tän Ziggyn! Se kuvaa busseja! Moi Zige, Carrus FTW! :)

      Lainaa

    8. Tulos: +171 (191 ääntä)
      Niin siis Ziggyhän on tietysti kuvannut kaikki IS:n jutussa olevat lukijan kuvat, ja hänen facebookissaan on "kansikuvana"... mikäs muu kuin juna. Kohta Ziggy tulee varmaan itse korjaamaan, että ei mikä tahansa juna vaan... ja sitten tarkat tiedot, jos sallittu merkkimäärä riittää. Oli munkin koulussa yksi tällainen joukkoliikennehöperö, harrastuksensa kullakin...

      Lainaa

    9. totuuden_torvi 8.5.2012 0:50
      Tulos: +106 (144 ääntä)
      Ziggy on niitä ihmisiä, joiden kanssa pitäisi tahallaan jatkaa inttämistä siinäkin tapauksessa, että tietää ite olevansa väärässä. Kattois missä vaiheessa se kilahtaa..

      Lainaa

    10. Tulos: -68 (176 ääntä)
      Voi luoja, onneksi en ollut paikalla! Menen AINA ko aseman kautta harrastamaan, mutta tuona nimenomaisena perjantaina en ollut, sillä olin sairaana. Eräs läheinen kuoli junan alle jäätyään ja ei vielä kymmenenkään vuoden päästä tajua, miten joku jaksaa mehustella tällaisella. OKSETTAVAA ja surullista. Ylläpito, olkaa hyvä ja poistakaa tämä. En ole niinkään herkkänahkainen, mutta tällainen tarkka ruodinta kyllä satuttaa niitä, jotka ovat junan alle jääneen/jääneiden omaisia tai ystäviä. Ei pelkästään tässä tapauksessa, vaan myös muiden junanalle jääneiden uhrien vuoksi. Mautonta, todella.

      Lainaa

    11. Tulos: -51 (137 ääntä)
      Joo ei mustakaan kyllä ole hauskaa että toisen kuolemasta tehdään "viihdettä". Ylläpito vois poistaa tän

      Lainaa

    12. Tulos: -64 (80 ääntä)
      ziggy on mun isoveli

      Lainaa

    13. Ministeri Nieminen 8.5.2012 7:18
      Tulos: +119 (205 ääntä)
      Jos tuo oli itsari, miljoona miinuspistettä "uhrille". Todella itsekästä tappaa itsensä tuolla tavalla, aiheuttaen todella ikäviä muistoja ja mahdollisesti jopa elinikäisiä traumoja sekä kuljettajalle että muillekin, jotka näkivät enemmän kuin olisivat halunneet. Miinuspisteitä ropisee myös niille tampioille, jotka itsaritarkoituksessa ajavat täysillä vastaantulevan rekan nokkaan. Kuljetusalallahan on ihmisiä joutunut jopa työkyvyttömyyseläkkeelle tuollaisten tempausten takia. Ja sitten Ziggyn tapaiset tapahtumalla herkuttelijat - voi elämän kevät!

      Lainaa

    14. Tulos: +190 (208 ääntä)
      Ei tässä minusta mitenkään mehustella tai retostella ko. tapahtumalla. Vaiko eikö asioista saa edes normaalisti puhua enää? E tässä kukaan loukkaa, vähättele tai anna epäkunnioittavaa kuvaa kenestäkään eikä tätä tietenkään ole tarkoitettu viihteeksi. Sivun ylälaidassa on varoitus. Ihmiset, jotka tästä jostain syystä loukkaantuvat, tai haluavat nämä pois, koska sattuu henkilökohtaisesti niin.. no, mitähän teille sanoisi. Ei maailma nyt vaan halua pyöriä teidän toiveiden mukaan. Sori.

      Lainaa

    15. Tulos: +97 (115 ääntä)
      En minäkään ymmärrä näitä sensuurivaatimuksia vain sillä perusteella että "joku saattaa pahoittaa mielensä". Tapaturmat on ikäviä asioita, mutta niistäkin saa puhua, ja on ehkä toisinaan ihan hyväkin puhua. Tämä postaus tosin ei mielestäni ollut erityisen hauska.

      Lainaa

    16. Pinkkihinkki 8.5.2012 8:59
      Tulos: +74 (88 ääntä)
      Ja mitäs hittoa? Onko väärää, että naurahdin tälle? Onko sillä nyt oikeast väliä jäikö henkilö I vai K-junan alle?

      Lainaa

    17. Jukkapalmu 8.5.2012 9:02
      Tulos: -19 (47 ääntä)
      Ziggy Stardust? "Joukkoliikenneharrastaja"? Neeh...

      Lainaa

    18. Tulos: +42 (52 ääntä)
      Itse olen ollut 2004 junan kyydissä, jonka alle hyppäsi itsemurhakanditaatti. Eipä sitä meille kuulutettu, vaan "junassa on vikaa, joudumme pysähtymään." Junavian takia paikalle sitten pyyhälsi poliiseja, ambulanssi sekä paloauto, myöhästyin yli tunnilla sovistusta tapaamisesta ja laiturilla poliisit olivat piirittäneet laiturin niin, että lähellekään keulaa ei päässyt. Kaikki matkustajat tulivat kahdesta viimeisestä vaunusta ulos.

      Lainaa

    19. Tulos: +67 (67 ääntä)
      "intohimoinen joukkoliikenteen harrastaja jo taaperosta lähtien" http://blogit.yle.fi/juhannusjuna/ziggy-viettaa-juhannusjunassa-syntymapaiviaan

      Lainaa

    20. Tulos: +60 (100 ääntä)
      "Joukkoliikenneharrastaja"......tämän rinnalla jopa larppaaminen tuntuu ihan mielekkäältä harrastukselta.

      Lainaa

    21. Tulos: +60 (70 ääntä)
      Antaa olla vaan täällä. Ja asiaan täysin kuulumattomana asiana voin kertoo että isä se vain hakkas halkoja takapihalla (jonka vierestä siis kulkee junarata) ja juna seiso vieressä, puolikas ihmisruumis keulassa. Huomas vasta ku naapuri kävi toteemassa että oot melko kylmähermonen kaveri.

      Lainaa

    22. Tulos: -4 (24 ääntä)
      Utelias: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/poliisi-tutkii-junaliikenteen-pysayttanytta-henkilovahinkoa/art-1288466688270.html Ei jää asiantuntijan sukunimikään epäselväksi…
      hahahh eikä :---DD noh.. ziggyy kiinnostaa junat (x

      Lainaa

    23. Tulos: -16 (38 ääntä)
      voiko olla enempää pätemisen tarvetta?

      Lainaa

    24. Tulos: +144 (168 ääntä)
      Pah, mitä te ääliöt haukutte tota Ziggyä. Hän harrastaa tällaista ei-niin-main stream -juttua, mikä on täysin asiallista ja harmitonta, vitunko väliä sillä on. Kyllä mä nostaisin hattua hänelle ja säästäisin ennemmin moitteet kaiken maailman sivupeilinpotkija-nikoille. Ja jos nyt kerrankin tulee tilaisuus esitellä tietojaan, niin antakoon palaa vaan.

      Lainaa

    25. totuuden_torvi 8.5.2012 19:54
      Tulos: +81 (97 ääntä)
      VR:n ainoa fani

      Lainaa

    26. Tulos: +55 (89 ääntä)
      Urso: Hei mä tunnen tän Ziggyn! Se kuvaa busseja! Moi Zige, Carrus FTW!
      Kuka nyt ei tuntis.. Kyl mäki sen tunnen, aivan ihana se on <3 :) Ja te voisitte nyt oikeasti miettiä.. Joukkoliikenneharrastus on paljo järkevämpi kuin ryyppäys harrastukset... Ja ette tunne koko ihmistä joten hyvä teidän sanoa.. Ziggy nyt jakoi tos tapaukses tietoo koska he sitä halusivat. Jutusts on myös näköjään poistettu osa kommenteista ilmeisesti tarkotuksel.. Lisätään vielä lisää, Ziggy on SRHS:N ja SRS:n jäsen, ja molemmissa on jäseniä yhteensä lähemmäs monta tuhatta joten Ziggy ei ole ainoa.. Alatteko te haukkumaan sitten muitakin alan harrastajia? Ziggy, rakastan sua <3 :)

      Lainaa

    27. Tulos: +67 (69 ääntä)
      Kyllä ihminen saa harrastaa mitä haluaa, jos vaan ite tykkää siitä. Oli se sit joukkoliikeneharrastus, larppaus, rekkaribingo tai vaikka käytettyjen nenäliinojen arviointi. Ikävä juttu kaikin puolin tän junan alle jääneen, ja hänen läheistensä, puolesta.

      Lainaa

    28. Tulos: +26 (46 ääntä)
      Ylen jutussa Ziggy vaikuttaa tosi symppikseltä ja söpökin se on :)

      Lainaa

    29. hölömörkö 8.5.2012 22:58
      Tulos: +35 (51 ääntä)
      Keke: “intohimoinen joukkoliikenteen harrastaja jo taaperosta lähtien” http://blogit.yle.fi/juhannusjuna/ziggy-viettaa-juhannusjunassa-syntymapaiviaan
      Siis onks toi muija tos kuvas olevinaan sen äiti???

      Lainaa

    30. Tulos: +39 (49 ääntä)
      Cmon dudes, harrastukset kullakin. Olen varma että suomesta löytyy paljon pimeämpiäkin harrastuksia kuin junabongailu. (esim. Feissarimokien lurkkaaminen ja urpojen kommenttien latominen) Kysyttiin, ziggy vastasi, en ymmärrä mikä "Moka" tässä on tapahtunut. Ylläpito, panostusta kehiin.

      Lainaa

    31. Tulos: +24 (72 ääntä)
      Ongelmahan tässä ei ole Ziggyn harrastus, vaan täydellinen tilannetajun ja vaikenemisen taidon puute.

      Lainaa

    32. Tulos: -6 (40 ääntä)
      cutie: Ylen jutussa Ziggy vaikuttaa tosi symppikseltä ja söpökin se on
      Hihi, sitä se on (; en kyl tiiä ootko tyttö ja minkä ikäne mut jos oot ja oot 15-18v nii mee toki tutustuu siihe (; ziggy on mut pitkäaikane hyvä ystävä (:

      Lainaa

    33. Tulos: +6 (28 ääntä)
      vulpes: Ongelmahan tässä ei ole Ziggyn harrastus, vaan täydellinen tilannetajun ja vaikenemisen taidon puute.
      _Juuri se_ Siis harrastus mikä harrastus, en sitä hauku, mutta kai siitä nyt huvittua saa? Naurattaa mikä naurattaa..

      Lainaa

    34. Tulos: +24 (44 ääntä)
      Aika moni kuitenkin näyttää siihen harrastukseen takertuneen ja maalailee kyseisestä henkilöstä ties minkälaista nekrofiiliä. Jos täällä jonkun tilannetajussa ja vaikenemistaidon puutteessa on ongelmaa, on se ylläpito, jonka on päästävä herkuttelemaan ihmisten erehdyksillä ja mustamaalaamaan toisia. Sinällään en itse näe tässä mokaa tehdyn. Ihminen erehtyy, mutta myöntää sen. Monia varmasti harmittaa, että henkilö tietää enemmän asioita ja on myös oikeassa väitteineen. Ihminen on erehtyväinen, jokainen on varmasti tehnyt elämässään virheitä, enkä siksi ymmärrä, että miksi muiden tulisi yhtä piikitellä virheistään. Samalla tavalla sitä tulisi meistä jokaista piikitellä. Ziggy, älä kuuntele näitä idiootteja. Todelliset ystäväsi kyllä tietävät miten hieno ihminen olet ja osaavat arvostaa sinua sinuna, omanlaisenasi mielenkiintoisena ihmisenä.

      Lainaa

    35. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Oho, ekaa kertaa bongaan "tutun" täältä...olin ziggyn kaa vuoden samassa koulussa

      Lainaa

    36. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Kun tyyppi kerran tietää asiasta paljon niin kyllähän sen tavallaan ymmärtää, että tietämyksellä haluaa päästä tilaisuuden tullen pätemään. Ikävää jos Ziggylle on tullut ongelmia tämän postauksen takia. Ainakin minusta tämä juttu menetti valtavasti huumoriarvoa luettuani noita mokan alkuun ja keskusteluun lykättyjä faktoja.

      Lainaa

    37. Tulos: +27 (45 ääntä)
      Pinkki: Pah, mitä te ääliöt haukutte tota Ziggyä. Hän harrastaa tällaista ei-niin-main stream -juttua, mikä on täysin asiallista ja harmitonta, vitunko väliä sillä on. Kyllä mä nostaisin hattua hänelle ja säästäisin ennemmin moitteet kaiken maailman sivupeilinpotkija-nikoille. Ja jos nyt kerrankin tulee tilaisuus esitellä tietojaan, niin antakoon palaa vaan.
      Ei mun mielestä tän jutun "vitsi" ollut toi junaharrastus vaan toi vähän autistimainen reagointi (en tällä nyt siis tarkoita, että Ziggyllä oikeasti mitään diagnoosia olisi!), että kun joku kertoo junaonnettomuudesta suruhymiön kanssa, niin alkaa siihen hurmiossa selittää jotain nippelitietoa ja junanallejuoksemisspekulaatioita, mitkä eivät luultavasti valtaosaa yleisöstä edes kiinnosta. :D Ei tässäkään mitään pahaa ole kun eivät ilmeisesti uhria tunteneet, vähän huvittavaa vain kun ihmisiltä odotetaan tuollaisiin vain jotain kauhistelu/päivittelykommenttia.

      Lainaa

    38. Tulos: +33 (39 ääntä)
      hölömörkö: Siis onks toi muija tos kuvas olevinaan sen äiti???
      En tiedä onko, mutta näyttävät tosiaan ikätovereilta! :D

      Lainaa

    39. tyttö16v 9.5.2012 6:07
      Tulos: +13 (29 ääntä)
      hölömörkö: Siis onks toi muija tos kuvas olevinaan sen äiti???
      Kyl se o, se on 36v (:

      Lainaa

    40. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Ziggy on kyllä todella sympaattinen ja söpö, niin kuin joku jo kommentoikin! :) Tottakai junauhrien omaisia surettaa kaikki, mikä muistuttaa junaturmasta, mutta tän keskustelun sävy on asiallista eikä lainkaan ilkkuvaa/halventavaa uhria kohtaan. Ei nyt ruveta jeesustelemaan; harva tuntee oikeaa surua täysin tuntemattomien onnettomuuksia kohtaan, jos ei ole edes mitenkään ollut osallisena tapahtumassa. Joo, mun mielestä on täysin tervettä, että on intohimoja. Ei se haittaa, vaikka moni pitää harrastusta outona/tylsänä, parempi toi kuin päämäärätön norkoilu, paikkojen hajottaminen ja pahoinpitelyt. Keräähän jotkut postimerkkejäkin... Tai golffaa... :P

      Lainaa

    41. Tulos: +15 (39 ääntä)
      Miten voi olla noin kuuma äiti? Näyttää just ja just täysi-ikäiseltä!

      Lainaa

    42. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Sinänsä minusta on vain ihailtavaa, että ihminen on kiinnostunut jostakin asiasta niin paljon, että ottaa siitä selvää ja "tietää kaiken" siitä. On tuota tietämättömyyttä aivan yleistiedoissakin täällä nähty... Ja kun kysytään, niin saahan sitä vastata. Ehkä Ziggy meni vähän liian pitkälle vastauksissaan, mutta toisaalta aina on parempi että keskusteluun tulee joku joka tietää asioista aivan oikeasti.

      Lainaa

    43. idioottimaista 9.5.2012 20:54
      Tulos: +18 (60 ääntä)
      Nyt en tajua tämän jutun pointtia? Onko tässä yritetty tehdä Ziggystä jonkinsortin friikki? Tunnen Ziggyn SRHS:n kautta, ja Ziggy on ihan normaali nuori mies, jota ei kiinnosta alkoholin ryyppääminen ja tupakan poltto niinkuin useampaa nuorisoa, vaan on kiinnostunu junista joka on erittäin hyvä harrastus. Itse siis harrastan samaa, olenko teidän mielestä sitten friikki, sekopää jne? Tuossa tapauksessa Ziggy vain halusi jakaa tietoansa mitä tapahtumasta tiesi muille. Ziggyn kertomat jutut ovat muuten ihan täyttä faktaa. Ziggy on mukava kohtelias ihan normaali nuori mies, jolla on normaalin tytön kanssa säätöä. Tämä on ehkä erikoinen harrastus, muttta ihan normaali ja järkevämpi kuin ryypätä viikonloppusin kaveriporukassa kännit ja örveltää ja jakaa alapäätään puolituntemattomille. Hankkikaa elämä te, jotka Ziggyä haukutta tai pidätte outona!

      Lainaa

    44. Tulos: +13 (29 ääntä)
      Ei minusta tässä Ziggysta olla mitään friikkiä tekemässä, kiitos kuitenkin niille jotka päättivät hänen elämäntarinansa jakaa kanssamme. Juju lienee siinä, että Annika kertoo olleensa onnettomuusjunassa, ja Ziggy ei asiantuntemukseltaan halua tätä uskoa. Tosin on saanut virheellistä tietoa konnarikaveriltaan, joten ymmärrän. Intohimoja saa olla, mutta rajansa kaikella. Jos tämä olisi vaikka jonkun lemmikkimarsusta, joka kuoli, niin ei ole mitään erityistä syytä, että satunnainen marsuharrastaja alkaa luetella tietämystään marsuista. En jaksa nyt lukea kaikkia kommentteja, mutta en havainnut mitään yletöntä haukkumista niissä mitä luin. Erikoinen harrastus, ja tottakai se kummastuttaa. Elämässä tulee joskus negatiivista palautetta, usein ilman syytä. Hankkikaa sietokyky.

      Lainaa

    45. Tulos: +24 (30 ääntä)
      En näe kyllä, että ziggy olisi tehnyt yhtään mitään outoa. Itsellä on vähän samanlainen tapa alkaa selittämään ummet ja lammet asiasta, joka sattuu kiinnostamaan. En usein edes välttämättä ajattele olevani siinä kovin tietäväinen vaan enemmänkin olisin Ziggynä saattanut kirjoittaa noin ihan siksikin, että ihmettelisin miksi Annikan ja konnarin kertomukset ovat ristiriidassa... Onhan se nimittäin aika outoa, ennen kuin selviää, että konnari olikin vaihtanut junaa. En näe tätä niin, ettei Ziggy halua asiantuntemukseltaan uskoa Annikaa vaan enemmänkin luulisin, että hän ihmettelee, kumpaa pitäisi uskoa: tuntemaansa konnaria vai Annikaa... En näe, että Ziggy olisi ylittänyt tässä minkään rajan, kuten edellinen kommentoija tuntuu ajattelevan. Ehkä jos jonkun marsu olisi kuollut, ylittäisi rajan mennä höpöttämään asiasta, mutta nämä tyypit eivät tunteneet kuollutta ja halusivat vain pohtia asiaa. Aivan normaalia keskustelua minusta. Puheliaille ihmisille käy tällaista, kun he ovat kuulleet asiasta ja haluavat jakaa tietonsa (kuten Ziggy konnarilta) tai kun he muutenkin tietävät asiasta paljon (taasen Ziggy, koska harrastaa samaa muutenkin). Kai itsekin olen sitten autistinomainen, kun alan höpötellä laveasti asioista, jotka minua kiinnostavat.

      Lainaa

    46. Tulos: +11 (19 ääntä)
      idioottimaista: Nyt en tajua tämän jutun pointtia? Onko tässä yritetty tehdä Ziggystä jonkinsortin friikki? Tunnen Ziggyn SRHS:n kautta, ja Ziggy on ihan normaali nuori mies, jota ei kiinnosta alkoholin ryyppääminen ja tupakan poltto niinkuin useampaa nuorisoa, vaan on kiinnostunu junista joka on erittäin hyvä harrastus. Itse siis harrastan samaa, olenko teidän mielestä sitten friikki, sekopää jne? Tuossa tapauksessa Ziggy vain halusi jakaa tietoansa mitä tapahtumasta tiesi muille. Ziggyn kertomat jutut ovat muuten ihan täyttä faktaa.
      Vähän offtopic, mutta tuli mieleen Sheldon Big Bang Theory -sarjasta (yhtälailla hulluna juniin). Jotenkin hauska mielikuva.

      Lainaa

    47. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Tiedän ton lokakuu -10 tapauksen ja tunsin tyypin.

      Lainaa

    48. Tulos: -13 (27 ääntä)
      idioottimaista: Nyt en tajua tämän jutun pointtia? Onko tässä yritetty tehdä Ziggystä jonkinsortin friikki? Tunnen Ziggyn SRHS:n kautta, ja Ziggy on ihan normaali nuori mies, jota ei kiinnosta alkoholin ryyppääminen ja tupakan poltto niinkuin useampaa nuorisoa, vaan on kiinnostunu junista joka on erittäin hyvä harrastus. Itse siis harrastan samaa, olenko teidän mielestä sitten friikki, sekopää jne? Tuossa tapauksessa Ziggy vain halusi jakaa tietoansa mitä tapahtumasta tiesi muille. Ziggyn kertomat jutut ovat muuten ihan täyttä faktaa. Ziggy on mukava kohtelias ihan normaali nuori mies, jolla on normaalin tytön kanssa säätöä. Tämä on ehkä erikoinen harrastus, muttta ihan normaali ja järkevämpi kuin ryypätä viikonloppusin kaveriporukassa kännit ja örveltää ja jakaa alapäätään puolituntemattomille. Hankkikaa elämä te, jotka Ziggyä haukutta tai pidätte outona!
      Ettei olisi aspergeri toi Ziggy. Sen lisäksi että on kummallisen kiinnostunut joukkoliikenteestä, myös se ettei pidä tollasista ikäsilleen tyypillisistä harrastuksista, on yleensä aspergereille ominaista.

      Lainaa

    49. Tulos: +23 (27 ääntä)
      XxXx: Ettei olisi aspergeri toi Ziggy. Sen lisäksi että on kummallisen kiinnostunut joukkoliikenteestä, myös se ettei pidä tollasista ikäsilleen tyypillisistä harrastuksista, on yleensä aspergereille ominaista.
      Johtuisikohan vain siitä ettei Ziggy mene massan mukana? Suurin osa poltttaa tupakkaa ja juo "koska kaveritkin"... Ziggy osaa pistää hyvin vastaan, eikä ajaudu massan mukana. Omasta mielestäni tuo on vain ihailtavaa että joku pystyy noita välttämään, kun nykyään se on vaan tosiasia että suurin osa nuorisosta polttaa röökii, ryyppää kadulla holtittomasti jne. Eikä tuo joukkoliikenneharrastus ole mikään mitätön osa suomea.. Suomessa on tuhansia joukkoliikennettä harrastavia kuitenkin.

      Lainaa

    50. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Onpas täällä moraalihomoa sakkia. No ei tullut kyllä yllätyksenä. Ihmeellinen kulttuuri, kun ihminen kuolee, siitä ei saa puhua, koska se on mässäilyä ja halventamista, vaikka puhuminen olisi pelkkää faktaa.

      Lainaa

    51. Tulos: -8 (14 ääntä)
      Hyi. Tulee jotenkin kamala olo kun lukee tätä, "ruumiin kolina vaunujen alla"... Olen herkkä ihminen joo, mutta nyt ahdistaa.

      Lainaa

    52. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Junaharrastus/joukkoliikenneharrastushan on ihan yleinen harrastus (esim. http://vaunut.org tai Joukkoliikennefoorumi).

      Lainaa

    53. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Jaahas: Johtuisikohan vain siitä ettei Ziggy mene massan mukana? Suurin osa poltttaa tupakkaa ja juo “koska kaveritkin”… Ziggy osaa pistää hyvin vastaan, eikä ajaudu massan mukana. Omasta mielestäni tuo on vain ihailtavaa että joku pystyy noita välttämään, kun nykyään se on vaan tosiasia että suurin osa nuorisosta polttaa röökii, ryyppää kadulla holtittomasti jne. Eikä tuo joukkoliikenneharrastus ole mikään mitätön osa suomea.. Suomessa on tuhansia joukkoliikennettä harrastavia kuitenkin.
      Enhän ihmistä tunne, mutta sanoimpa noiden mainittemieni piirteiden perusteella voisi veikata aspergeriksi. Oli aspergeri tai ei, hieno juttu joka tapauksessa, ettei kulje massan mukana.

      Lainaa

    54. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Ziggymään, minkä junan alle tässä on jääty? http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/nainen_kuoli_junan_alle/

      Lainaa

    55. Tulos: -2 (14 ääntä)
      Toivon ettei näitä koskaan julkaistaisi, eikä lööpit hehkuttaisi näitä. Sillä oliko se K- vai I-juna ei ole mitään merkitystä siinä vaiheessa kun ihminen on jäänyt junan alle ja menettänyt henkensä. Uhri on kuitenkin jonkun perheenjäsen, ystävä tai tuttava. Nämä ovat aina junahenkilökunnalle raskaita kokemuksia, toisilla useampia takana toisilla ei ollenkaan. Jotain rajaa nyt kuitenkin. Kiitos.

      Lainaa

    56. Lanteikas taistelija 9.3.2023 14:01
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Onko sama tyyppi? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3415948f-d170-4b72-acff-d68f49637aee

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: juna, onnettomuus, junaonnettomuus, K-juna, kuolema, VR, I-juna, konduktööri, kuva