Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla

"Siwan kassaneidille tapahtuu"
Kohtaamisia kaupoilla

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 26 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1058 (1110 ääntä)
      Kolmiodraama Siwassa.

      Lainaa

    2. Tulos: +284 (334 ääntä)
      olisi kysynyt Jatalta eiks teillä oo Lolloa

      Lainaa

    3. Tulos: -417 (519 ääntä)
      Jumalaude panukka hanki elämä!

      Lainaa

    4. Tulos: +384 (440 ääntä)
      pontso: Jumalaude panukka hanki elämä!
      Mikä tuossa Panukkan kommentissa muka oli niin pahaa? Mitä se nyt muka on ylipäätään tehny väärin, että se ansaitsee sun vihat? Ei voi käsittää sun kaltasia ihmisiä.

      Lainaa

    5. minä vaan 8.5.2012 1:46
      Tulos: +254 (268 ääntä)
      Ehkä Pontso tunnisti itsensä ;)

      Lainaa

    6. Kikkaykkönen 8.5.2012 2:07
      Tulos: +73 (85 ääntä)
      Kauppatilanteet \,,/

      Lainaa

    7. Tulos: +161 (291 ääntä)
      Luu: Mikä tuossa Panukkan kommentissa muka oli niin pahaa? Mitä se nyt muka on ylipäätään tehny väärin, että se ansaitsee sun vihat? Ei voi käsittää sun kaltasia ihmisiä.
      Se kommentoi varmaan kaikkiin posteihin jotain? Niin mutkin ajettiin vekka. En oo kuukausiin kommentoinu sitten mitään kun joka kommenttiin oli ne millasia tahansa räpsähti samantien sata miinusta jostain syystä. Ei sen pitäs kuulua/haittaa ketään jos on aikaa kommentoida mutta ihan sama.

      Lainaa

    8. Tulos: +77 (89 ääntä)
      Ihana toi Jatta :D

      Lainaa

    9. Jukkapalmu 8.5.2012 9:04
      Tulos: +309 (331 ääntä)
      Miksi joku sanoo kassalla "heippa kulta" jos on tullu vaimonsa kanssa siihen?

      Lainaa

    10. Tulos: +51 (93 ääntä)
      Luu: Mikä tuossa Panukkan kommentissa muka oli niin pahaa? Mitä se nyt muka on ylipäätään tehny väärin, että se ansaitsee sun vihat? Ei voi käsittää sun kaltasia ihmisiä.
      Ehkä se, että Panukka oli täällä heti puolenyön jälkeen kommentoimassa kaikkiin uusiin mokiin jotain turhaa kuten "jaahas.."? :D (kyllä, olen yhtä nolife ja olin silminnäkijänä tälle kammottavalle tapahtumalle)

      Lainaa

    11. Tulos: +66 (74 ääntä)
      Ensimmäinen oli ihana :3

      Lainaa

    12. Tulos: -9 (55 ääntä)
      Jukkapalmu: Miksi joku sanoo kassalla “heippa kulta” jos on tullu vaimonsa kanssa siihen?
      noku sei vält ollu ees vaimo.. ja tuskin sillä hetkellä juolahtanukkaan mieleen, ku tullu vakiintuneeks läpäks tuo kullittelu.... ja nainen varmaan oli mustasukkaista sorttia :D eikä tajunnut sitä läpäksi

      Lainaa

    13. Tulos: +135 (139 ääntä)
      Johannan mokan mies osoitti taas tuota mahtavaa tilannetajua jota kadehdin :/ Jos joku olisi tullut ja heittänyt makkarapaketin minun ostoskoriini, en varmaan olisi osannut muuta kuin tuijottaa monttu auki, enkä tosiaankaan sanoa mitään nokkelaa :D

      Lainaa

    14. Tulos: -29 (33 ääntä)
      xD Vittu

      Lainaa

    15. Tulos: -9 (39 ääntä)
      ''Miksi joku sanoo kassalla “heippa kulta” jos on tullu vaimonsa kanssa siihen?'' Kyl meiän kaveriporukas ainaki kaikki sanoo toisiaan kulliks (ei saa ajatella kaksmielisesti), hanipöpöiks, homppeleiks yms ihan sama vaikka siinä vieressä seurustelukumppani olisikin ^^ välillä jää sitten vaihde päälle vähän vieraammassakin paikassa.

      Lainaa

    16. Tulos: -18 (42 ääntä)
      kunkku: ”Miksi joku sanoo kassalla “heippa kulta” jos on tullu vaimonsa kanssa siihen?” Kyl meiän kaveriporukas ainaki kaikki sanoo toisiaan kulliks (ei saa ajatella kaksmielisesti), hanipöpöiks, homppeleiks yms ihan sama vaikka siinä vieressä seurustelukumppani olisikin ^^ välillä jää sitten vaihde päälle vähän vieraammassakin paikassa.
      Kyse oli siitä, miksi mies sanoo naisystävälleen "heippa", kun on ollut hänen kanssaan koko ajan (ainakin mokan mukaan, tosin ehkä he tulivat eri suunnista ja tapasivat kassalla).

      Lainaa

    17. Tulos: +33 (45 ääntä)
      höpöli: Kyse oli siitä, miksi mies sanoo naisystävälleen “heippa”, kun on ollut hänen kanssaan koko ajan (ainakin mokan mukaan, tosin ehkä he tulivat eri suunnista ja tapasivat kassalla).
      Eihän se noin menny höpöli..mieti vielä kerran ;)

      Lainaa

    18. Tulos: -50 (62 ääntä)
      Nina: Se kommentoi varmaan kaikkiin posteihin jotain? Niin mutkin ajettiin vekka. En oo kuukausiin kommentoinu sitten mitään kun joka kommenttiin oli ne millasia tahansa räpsähti samantien sata miinusta jostain syystä. Ei sen pitäs kuulua/haittaa ketään jos on aikaa kommentoida mutta ihan sama.
      Ninalla on asiaa.... taas

      Lainaa

    19. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Lisää Jatan kaltaisia myyjiä Siwoihin, ja johan alkaa asiakaskuntaa kertyä (:

      Lainaa

    20. Tulos: +61 (65 ääntä)
      Kössi: Ninalla on asiaa…. taas
      Kössillä ei ole asiaa... vieläkään

      Lainaa

    21. Tulos: +42 (48 ääntä)
      vastaus: Ehkä se, että Panukka oli täällä heti puolenyön jälkeen kommentoimassa kaikkiin uusiin mokiin jotain turhaa kuten “jaahas..”? (kyllä, olen yhtä nolife ja olin silminnäkijänä tälle kammottavalle tapahtumalle)
      No anteeksi nyt vaan mutta olen tietyistä syistä joka päivä uuden mokan tulon aikaan hereillä, ja tykkään kertoa mitä minulla on mielessä kommentoimalla. Jos ette tykkää, niin ei tarvitse tehdä siitä niin hirveää showta.

      Lainaa

    22. Tulos: +27 (39 ääntä)
      pipsu: Eihän se noin menny höpöli..mieti vielä kerran
      Ei mokassa, mutta Jukkapalmu ihmetteli tuota ääneen. Omasta mielestä järkevin selitys tuolle ois se, että pariskunta kävi kaupassa yhessä ennen töihinlähtöä, kun ostokset on kerätty mies jää maksamaan ja vaimo lähtee töihin. Siksi siis 'heippa kulta'. Mutta kassa huutelee moi muruja väliin ja vaimo jääkin rääkymään miehelleen eikä mene töihin. Ps. Ei saa kiusata Panukkaa. Ottaa päähän kun joku random tulee vittuilemaan vakkarityypeille.

      Lainaa

    23. Tulos: -41 (41 ääntä)
      Lillee: Kössillä ei ole asiaa… vieläkään
      Lilleellä taitaa olla asiat housuissa

      Lainaa

    24. Tulos: +35 (45 ääntä)
      Wääk: Ei mokassa, mutta Jukkapalmu ihmetteli tuota ääneen. Omasta mielestä järkevin selitys tuolle ois se, että pariskunta kävi kaupassa yhessä ennen töihinlähtöä, kun ostokset on kerätty mies jää maksamaan ja vaimo lähtee töihin. Siksi siis ‘heippa kulta’. Mutta kassa huutelee moi muruja väliin ja vaimo jääkin rääkymään miehelleen eikä mene töihin.
      itseasiassa toi "kullittelu" on tullu tavaks ton vakkariasiakkaan kanssa :) eipä vaan oo ennen sitä naista näkyny siwassa, ni en jotenki osannu yhdistää sitä siihen mieheen :D ja oli tosi mustasukkasta sorttia se nainen!

      Lainaa

    25. Tulos: -10 (12 ääntä)
      Onko teillä piparia?

      Lainaa

    26. Ratiritiralla 16.11.2012 5:29
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Ihana tuo eka. :)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Siwa, kassa, hymy, lehti, makkara, Minimani