Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 61

"Jeah, kipsi poissa ja sauna kutsuu!"
Sekalaisia, osa 61

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 61 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +750 (940 ääntä)
      hienoa kun nykyään voi ihan kaikille kertoa facebookissa että isi on vessassa tumputellut. siis oikeesti, mihin tää nykymaailma on menossa?! tän sekalaisten nimi vois olla "pirun tyhmät muijat".

      Lainaa

    2. Keisarin Kenkä 27.2.2012 23:27
      Tulos: +557 (585 ääntä)
      Katrihan on varsin reilu kun kertoi faijansa harrastuksta julkisesti kaikille kavereilleen. :)

      Lainaa

    3. Tulos: +215 (285 ääntä)
      paras juttu oli se että nina oli paikassa röllinmetsä :D

      Lainaa

    4. Tulos: +196 (222 ääntä)
      Viimeinen kruunas jälleen. :D

      Lainaa

    5. Tulos: +153 (199 ääntä)
      sääliks käy katria

      Lainaa

    6. Tulos: +166 (206 ääntä)
      isän synkkä salaisuus

      Lainaa

    7. Tulos: +129 (149 ääntä)
      Huikeet sekalaiset, viimene kruunas

      Lainaa

    8. Tulos: +353 (367 ääntä)
      Katri on kyllä oikeassa, mutta ei sitä välttämättä olis tarvinnu facebookis muille jakaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +156 (172 ääntä)
      Facebookiin laitetaan ilmeisesti kaikki mitä mieleen tulee. Haluavat varmaan vain tykkäyksiä ja huomiota

      Lainaa

    10. Kikkaykkönen 28.2.2012 0:30
      Tulos: +249 (307 ääntä)
      tunnen olevani onnekas kun itse en 13-vuotiaana tiennyt, mitä käteenvetäminen on

      Lainaa

    11. Tulos: -28 (80 ääntä)
      Mullaki jääny joskus ovi auki ..

      Lainaa

    12. Tulos: +268 (282 ääntä)
      Toi Veronica homma meni vähän ohi multa. Siis miten hänen äiskänsä on saanut vasta tietää että oman lapsen nimi kirjoitetaan toisin? Onko ristiäiset menny äiskältä vähän ohi vai mitä ihmettä? :D

      Lainaa

    13. Tulos: +61 (99 ääntä)
      mä koin just saman AIVAN elämyksen ku Meritta

      Lainaa

    14. Tulos: +63 (69 ääntä)
      Ahahahah toi aresti kruunas kaiken :DD

      Lainaa

    15. Tulos: +70 (234 ääntä)
      Eiköhän luulis nimenantajan tietävän paremmin minkä nimen antanu...huomiohuora vaan päättäny et haluu sen kirjotettavan c:llä Aika erikoista jos luulee et itsetyydytys loppuu esim. kun saa lapsia, kun teistä moni näyttää olevan sitä mieltä. Teidän vanhemmatkaan ei varmaan harrasta seksiä...haikarat kulkee?

      Lainaa

    16. Tulos: +74 (132 ääntä)
      Aww, Felix D: <3

      Lainaa

    17. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Sairaan hyvät sekalaiset tällä kertaa :D Sieti odottaa.

      Lainaa

    18. Tulos: +48 (118 ääntä)
      Pakkohan isienki on välillä runkata jos äippä ei anna.

      Lainaa

    19. Tulos: +20 (28 ääntä)
      Felix ja Meritta! <3 HAHA! :D

      Lainaa

    20. Tulos: +166 (178 ääntä)
      Miten ei voi tietää miten oman lapsen nimi kirjoitetaan? Itsehän sen nimen on sille antanut.

      Lainaa

    21. Tulos: +129 (149 ääntä)
      Katri 13-vuotta saa mieleensä kirjoittaa omasta isästään tuommosta paskaa. Toisaalla Katrin, 13v, isä saa idean runkata lukitsemattoman oven takana, vaikka tytär on kotona. Hienosti menee imo.

      Lainaa

    22. Tulos: +57 (59 ääntä)
      "....ei." :D

      Lainaa

    23. Tulos: +27 (55 ääntä)
      oon ihmetelly kohtuullisen pitkään et mitä on samppanjan kannustaminen, nytpä selvis seki asia :D

      Lainaa

    24. Tulos: -56 (90 ääntä)
      Nii ja nimiähän ei voi vaihtaa koskaan eikä ikinä? Mä luulen et tässä tapauksessa kyseessä on tyyppi joka on nimensä vaihtanut pieni ikuisuus sitten ja äitinsä saa tietää vasta nytten.

      Lainaa

    25. Tulos: -16 (172 ääntä)
      moro veronica täs, toi juttu on ihan totta, en ole vaihtanut nimee ja se on aina alusta asti ollu veronica, itsekin ihmettelin tätä et miten oma äiti ei voi tietää miten nimi kirjotetaan, mut sitähän varten tilapäivitykset on, että ne on kiinnostavia ja totta (: ja huomiohuora...jospa ei kuitenkaan ?

      Lainaa

    26. Tulos: +18 (38 ääntä)
      Katrilta vähän tyhmästi tehty, en minäkään kertoisi facebookissa tällaista.. vaikka tekisi mieli.

      Lainaa

    27. Tulos: +37 (61 ääntä)
      Vepu: moro veronica täs, toi juttu on ihan totta, en ole vaihtanut nimee ja se on aina alusta asti ollu veronica, itsekin ihmettelin tätä et miten oma äiti ei voi tietää miten nimi kirjotetaan, mut sitähän varten tilapäivitykset on, että ne on kiinnostavia ja totta (: ja huomiohuora…jospa ei kuitenkaan ?
      nii, alusta asti sun mielestä vai ihan virallisis papereis?? jos nyt siis ees oot tää "veronika"

      Lainaa

    28. Tulos: -16 (34 ääntä)
      ???: Eiköhän luulis nimenantajan tietävän paremmin minkä nimen antanu…huomiohuora vaan päättäny et haluu sen kirjotettavan c:llä Aika erikoista jos luulee et itsetyydytys loppuu esim. kun saa lapsia, kun teistä moni näyttää olevan sitä mieltä. Teidän vanhemmatkaan ei varmaan harrasta seksiä…haikarat kulkee?
      mun vanhemmat ei harrasta seksiä. tiedä sitten onko ne esim kymmenen vuotta sitte viel harrastanu

      Lainaa

    29. Tulos: -9 (71 ääntä)
      Vepu: moro veronica täs, toi juttu on ihan totta, en ole vaihtanut nimee ja se on aina alusta asti ollu veronica, itsekin ihmettelin tätä et miten oma äiti ei voi tietää miten nimi kirjotetaan, mut sitähän varten tilapäivitykset on, että ne on kiinnostavia ja totta (: ja huomiohuora…jospa ei kuitenkaan ?
      Eiköhän Veronika asia ole niin, että äitisi on antanut sinulle nimen Veronika ja itse olet päättänyt että se kirjoitetaan Veronica. Nimenhän voi kirjoittaa molemmilla tavoilla. Vähän sama kuin jos joku Marja päättäisi että äiti on kirjottanut nimen aina väärin, kun se on oikeesti Maria. Ei näin...

      Lainaa

    30. Tulos: -7 (73 ääntä)
      ei se vaan ole niin, noh uskokaa mitä itse uskotte :D joskus totuus on hämmentävä (: ja edelleen, VeroniCa..

      Lainaa

    31. Tulos: +66 (80 ääntä)
      Tuohon veronican juttuun liittyen: oma nimeni on elisabet ja luulin aidosti täysikäiseksi asti, että se kirjoitetaan elisabeth. kummastelin aina, kun virallisissa papereissa luki elisabet mutta eivätpä vanhempanikaan korjanneet asiaa selittämällä minulle, miten nimeni oikeasti kirjoitetaan. he myös kirjoittivat sen h:lla koska itsekin sen kirjoitin. sittemmin olen vaihtanut sen virallisestikin elisabethiksi (ja myös infonnut vanhempianikin siitä).

      Lainaa

    32. Tulos: +79 (93 ääntä)
      ellu: Tuohon veronican juttuun liittyen: oma nimeni on elisabet ja luulin aidosti täysikäiseksi asti, että se kirjoitetaan elisabeth. kummastelin aina, kun virallisissa papereissa luki elisabet mutta eivätpä vanhempanikaan korjanneet asiaa selittämällä minulle, miten nimeni oikeasti kirjoitetaan. he myös kirjoittivat sen h:lla koska itsekin sen kirjoitin. sittemmin olen vaihtanut sen virallisestikin elisabethiksi (ja myös infonnut vanhempianikin siitä).
      jep semmostaki sattuu ja ymmärrän jos tota mun juttua on vaikee uskoo :D mut mun isäki tietää kyl, että mun nimi kirjotetaan oikeesti c:llä ja oon kyl kattonu et kaikissa virallisissa papereissa nimi lukee oikeella tavalla (: ehkä vaan menny äitiltä tosiaan ristiäiset ohi niinku joku tuolla ylempänä ihmetteli :D

      Lainaa

    33. Tulos: +11 (11 ääntä)
      No, Esko onkin amatööri :D

      Lainaa

    34. Tulos: +35 (165 ääntä)
      Ööö? Kaks kuukautta arestia, wtf?? Eikö kukaan oo tosiaan sitä mieltä että Katrin isä on ihme kusipää? Lapsi voi saada arestia sillon ku se on tehny tahallaan jotain minkä tietää vääräks. Isukki voi ihan vaan syyttää itteään siitä että tyttöparka sattu yllättämään. Vois tosiaan varmistaa että se ovi on lukossa, jos nyt kerran on pakko päiväsaikaan lapsen kotona ollessa runkata. Joo, ei olis tarvinnu jakaa Facessa, mutta 13-vuotiailla nyt monesti muutenkin on netiketti vähän hakusessa. Siitä voi sit keskustella, "älä enää laita Faceen tällasia asioita", eikä antaa vittu 2kk arestia. Runkkaus on aika yleinen ja tavallinen asia, isää vaan nyt nolottaa koska se oli sen oma moka joten kostaa lapselleen. Onpa hienoo. Tää haiskahtaa just siltä että on epäreilut vanhemmat jotka raivoaa ja antaa arestia kun lapsi vahingossa tekee jotain/nolaa ne. En ollu ikinä arestissa, ei ollu tarvetta, olin kiltti tyttö. Mun vanhemmat ei myöskään melko varmasti runkannu vessassa ja jos niin teki, osas laittaa oven lukkoon. Ja kyllä, niillä oli seksielämä jonka ne osas *gasp* pitää omana tietonaan neljältä lapselta. Ne ei ollu ärsyttäviä ylireagoivia kusipäävanhempia.

      Lainaa

    35. Tulos: +40 (44 ääntä)
      Homo = sellanen alkoholisoitunut....

      Lainaa

    36. Tulos: +2 (56 ääntä)
      En ees jaksa uskoo sen isän oikeesti runkanneen... Kunhan tytär vaan aukoo päätään.

      Lainaa

    37. Tulos: +40 (68 ääntä)
      Jepajee: Ööö? Kaks kuukautta arestia, wtf?? Eikö kukaan oo tosiaan sitä mieltä että Katrin isä on ihme kusipää? Lapsi voi saada arestia sillon ku se on tehny tahallaan jotain minkä tietää vääräks. Isukki voi ihan vaan syyttää itteään siitä että tyttöparka sattu yllättämään. Vois tosiaan varmistaa että se ovi on lukossa, jos nyt kerran on pakko päiväsaikaan lapsen kotona ollessa runkata. Joo, ei olis tarvinnu jakaa Facessa, mutta 13-vuotiailla nyt monesti muutenkin on netiketti vähän hakusessa. Siitä voi sit keskustella, “älä enää laita Faceen tällasia asioita”, eikä antaa vittu 2kk arestia. Runkkaus on aika yleinen ja tavallinen asia, isää vaan nyt nolottaa koska se oli sen oma moka joten kostaa lapselleen. Onpa hienoo. Tää haiskahtaa just siltä että on epäreilut vanhemmat jotka raivoaa ja antaa arestia kun lapsi vahingossa tekee jotain/nolaa ne. En ollu ikinä arestissa, ei ollu tarvetta, olin kiltti tyttö. Mun vanhemmat ei myöskään melko varmasti runkannu vessassa ja jos niin teki, osas laittaa oven lukkoon. Ja kyllä, niillä oli seksielämä jonka ne osas *gasp* pitää omana tietonaan neljältä lapselta. Ne ei ollu ärsyttäviä ylireagoivia kusipäävanhempia.
      Pitäisitkö itse, jos yllättäisin sinut tyydyttämästä itseäsi ja kertoisin siitä mitä luultavimmin yli sadalle ihmiselle?

      Lainaa

    38. Tulos: +51 (67 ääntä)
      Jepajee: Ööö? Kaks kuukautta arestia, wtf?? Eikö kukaan oo tosiaan sitä mieltä että Katrin isä on ihme kusipää? Lapsi voi saada arestia sillon ku se on tehny tahallaan jotain minkä tietää vääräks. Isukki voi ihan vaan syyttää itteään siitä että tyttöparka sattu yllättämään. Vois tosiaan varmistaa että se ovi on lukossa, jos nyt kerran on pakko päiväsaikaan lapsen kotona ollessa runkata. Joo, ei olis tarvinnu jakaa Facessa, mutta 13-vuotiailla nyt monesti muutenkin on netiketti vähän hakusessa. Siitä voi sit keskustella, “älä enää laita Faceen tällasia asioita”, eikä antaa vittu 2kk arestia. Runkkaus on aika yleinen ja tavallinen asia, isää vaan nyt nolottaa koska se oli sen oma moka joten kostaa lapselleen. Onpa hienoo. Tää haiskahtaa just siltä että on epäreilut vanhemmat jotka raivoaa ja antaa arestia kun lapsi vahingossa tekee jotain/nolaa ne. En ollu ikinä arestissa, ei ollu tarvetta, olin kiltti tyttö. Mun vanhemmat ei myöskään melko varmasti runkannu vessassa ja jos niin teki, osas laittaa oven lukkoon. Ja kyllä, niillä oli seksielämä jonka ne osas *gasp* pitää omana tietonaan neljältä lapselta. Ne ei ollu ärsyttäviä ylireagoivia kusipäävanhempia.
      Ei kellekään ole tullut mieleen se pieni mahdollisuus, että pikkulikka on ollut isälleen jostain vihanen ja huudellut sitten päähänpistona perättömiä juttuja kostoksi huonosta kohtelustaan (niinkuin lapsilla on joskus tapana tehdä)? Tuommosesta se 2kk arestia alkais kuulostaa just sopivalta...

      Lainaa

    39. Tulos: +61 (95 ääntä)
      Jepajee: Ööö? Kaks kuukautta arestia, wtf?? Eikö kukaan oo tosiaan sitä mieltä että Katrin isä on ihme kusipää?
      No onhan tuo todella törkeää käytöstä levittää Facebookiin isän runkkujuttua. Mitähän Katri olisi tuumannut jos isukki olisi laittanut omalle seinälle päivityksen "Taitaa tyttö olla runkulla kun on ovi lukossa". Ihan sama asia. Kerrankin joku kasvattaa kakaraansa.

      Lainaa

    40. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Tuo gay-juttu oli kaikista paras! :D

      Lainaa

    41. Tulos: -8 (32 ääntä)
      Meowe: Toi Veronica homma meni vähän ohi multa. Siis miten hänen äiskänsä on saanut vasta tietää että oman lapsen nimi kirjoitetaan toisin? Onko ristiäiset menny äiskältä vähän ohi vai mitä ihmettä?
      itse taas aloin miettiin että onko vaihtoehtoisesti tämä Veronica tietoinen miten hänen nimensä kuuluisi kirjoittaa, jos vaikka äiti on alusta asti ollut oikeassa että se kirjoitetaan K eikä C...

      Lainaa

    42. Tulos: +31 (45 ääntä)
      tai sitten katrin isä oli van kusella:) tuntuu tuossa 13v iässä juuri alkavan kiinnostaa nuo "käteen vetämiset" yms ja helposti sitä sit näkee mitä haluaa.

      Lainaa

    43. Homppupomppu 1.3.2012 19:44
      Tulos: +9 (13 ääntä)
      Kyllä, linnut on etelässä eikumitä :DDD

      Lainaa

    44. Tulos: +18 (46 ääntä)
      Mulla taitaa olla moraalikäsitykset vähän hakusessa kun mun mielestä viimeinen ei ole mitenkään törkeä, lähinnä hieman ällöttävä ihan siksikin etten todellakaan haluaisi nähdä omaa isääni runkulla. Jos ko. isä todella on tumputtanut ovi auki ja tytär on vahingossa sen nähnyt, isä on mielestäni se joka tässä tilanteessa on toiminut väärin, ei tytär. Mikäli faija olisi halunnut piilottaa itsesaastuttamisensa maailmalta, hän olisi voinut alottaa sen lukitsemalla oven. Sitä paitsi kaikki vetää käteen. (Sinä joka koet pakottavaksi tarpeeksi vastata tähän viestiin "en mä!!!": runkkasit todennäköisesti jo kohdussa ollessasi, vaikka olisitkin sen jo lopettanut.) Ei se mun mielestä ole mitenkään törkeää sanoa sitä ääneen.

      Lainaa

    45. Tulos: +43 (51 ääntä)
      Tuohon Veronica-asiaan liittyen: jokaisella 17-vuotiaalla on ainakin yksi virallinen paperi omistuksissaan, nimittäin kela-kortti. Siitä voi helposti tarkistaa miten se oma nimi kirjoitetaan. Tämän lisäksi saattaa otta ajokorttia, passia, henkilökorttia jne. Myös kaikissa muissa virallisissa papereissa, mitä kotiin tulee (esim.opintotukihakemukseen vastaus) lukee oma nimi niinkuin se virallisesti kirjoitetaan. Vaikka itse teet virheen hakemuksia täyttäessäsi, kyllä ne kunnan/valtion virastoissa saavat sen oikean kirjoitusasun tietokannastaan. Joten koettakaapas nyt vain ihmiset uskoa, että Veronica tosiaankin tietää kuinka hänen nimensä kirjoitetaan, ja äidilleen on nyt tullut siinä jokin kömmähdys.

      Lainaa

    46. Tulos: +19 (23 ääntä)
      itis: Tuohon Veronica-asiaan liittyen: jokaisella 17-vuotiaalla on ainakin yksi virallinen paperi omistuksissaan, nimittäin kela-kortti. Siitä voi helposti tarkistaa miten se oma nimi kirjoitetaan. Tämän lisäksi saattaa otta ajokorttia, passia, henkilökorttia jne. Myös kaikissa muissa virallisissa papereissa, mitä kotiin tulee (esim.opintotukihakemukseen vastaus) lukee oma nimi niinkuin se virallisesti kirjoitetaan. Vaikka itse teet virheen hakemuksia täyttäessäsi, kyllä ne kunnan/valtion virastoissa saavat sen oikean kirjoitusasun tietokannastaan. Joten koettakaapas nyt vain ihmiset uskoa, että Veronica tosiaankin tietää kuinka hänen nimensä kirjoitetaan, ja äidilleen on nyt tullut siinä jokin kömmähdys.
      Ei pidä täysin paikkaansa. Oma sukunimeni on erittäin samanlainen kuin toinen, 10 krt yleisempi sukunimi, erona ettei omassani ole i-kirjainta ja toisessa on. Melkein puolessa virallisista papereista sukunimi on kirjoitettu tuolla i-kirjaimella eli väärin, hienoa sitten korjata sitä itse jälkeenpäin. Joku siellä niitä tietoja kuitenkin käsittelee ja kirjoittelee&täyttelee käsin vaikka pohjatiedot saataisiinkin rekisteristä.

      Lainaa

    47. Tulos: +7 (11 ääntä)
      RÖLLIMETSÄ♥

      Lainaa

    48. Tulos: +9 (23 ääntä)
      Pantsu: Mulla taitaa olla moraalikäsitykset vähän hakusessa kun mun mielestä viimeinen ei ole mitenkään törkeä, lähinnä hieman ällöttävä ihan siksikin etten todellakaan haluaisi nähdä omaa isääni runkulla. Jos ko. isä todella on tumputtanut ovi auki ja tytär on vahingossa sen nähnyt, isä on mielestäni se joka tässä tilanteessa on toiminut väärin, ei tytär. Mikäli faija olisi halunnut piilottaa itsesaastuttamisensa maailmalta, hän olisi voinut alottaa sen lukitsemalla oven. Sitä paitsi kaikki vetää käteen. (Sinä joka koet pakottavaksi tarpeeksi vastata tähän viestiin “en mä!!!”: runkkasit todennäköisesti jo kohdussa ollessasi, vaikka olisitkin sen jo lopettanut.) Ei se mun mielestä ole mitenkään törkeää sanoa sitä ääneen.
      Ok, voi olla että se on isän vika, ja itsetyydytys on enemmän kuin normaalia, mutta SILTI (soolo)seksielämä on jokaisen oma asia ja asianomaisen tulisi saada päättää, kuinka moni siitä saa tietää.

      Lainaa

    49. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Mahtaa isää nyt vituttaa?

      Lainaa

    50. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Huomasko kukaan muu et tuon yhden nimi oli Hali? :)

      Lainaa

    51. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Muaki hävettaas olla Katrin isä..:D

      Lainaa

    52. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Voi Katri parkaa. Eka joutuu kattoo isää runkulla ja sit viel saa kotiarestia... Ikävä meininki. Ihan aiheellinen toive isän suuntaan, mutta ehkä ois voinu sanoo isälle suoraan, että ens kerralla ovi lukkoon ku asioit vessassa.

      Lainaa

    53. Tulos: +4 (8 ääntä)
      1. 2 kuukautta?! :D 2. Se ei ole kovin vaikeeta piilotta tietyiltä ihmisiltä sitä...

      Lainaa

    54. Tulos: +12 (18 ääntä)
      nii mut siis oikeesti iskä vois laittaa sen oven kiinni ku vetää käteen.

      Lainaa

    55. Tulos: +3 (19 ääntä)
      Pantsu: itsesaastuttamisensa
      Öhöm, anteeksi "itsesaastutaminen" :)
      Pantsu: Sitä paitsi kaikki vetää käteen. (Sinä joka koet pakottavaksi tarpeeksi vastata tähän viestiin “en mä!!!”: runkkasit todennäköisesti jo kohdussa ollessasi, vaikka olisitkin sen jo lopettanut.) Ei se mun mielestä ole mitenkään törkeää sanoa sitä ääneen.
      Tuossa on mun mielestä pieni dilemma. Kaksinaismoralistista väittää ensin masturbointia itsesaastuttamiseksi ja sitten ottaa asiaan hyväksyvä näkökanta, vieläpä samassa kommentissa.

      Lainaa

    56. Tulos: -3 (13 ääntä)
      Rankeli: Pitäisitkö itse, jos yllättäisin sinut tyydyttämästä itseäsi ja kertoisin siitä mitä luultavimmin yli sadalle ihmiselle?
      Jos iskä runkaa tyttärensä nähden, niin totta kait ei pidä julkisuudesta. Jos iskä ei halua tyttärensä näkevän, niin ei tasan tarkkaan näe.

      Lainaa

    57. Tulos: -5 (19 ääntä)
      Meowe: Toi Veronica homma meni vähän ohi multa. Siis miten hänen äiskänsä on saanut vasta tietää että oman lapsen nimi kirjoitetaan toisin? Onko ristiäiset menny äiskältä vähän ohi vai mitä ihmettä?
      Luulen et tyttö on kyllä ristitty Veronikaksi, mutta on nyt vaan jossain välis saanu päähänsä et olis kiva olla vähän "fancympi" nimi. Nimimerkillä Cannah.

      Lainaa

    58. Tulos: -12 (20 ääntä)
      !: Katri 13-vuotta saa mieleensä kirjoittaa omasta isästään tuommosta paskaa. Toisaalla Katrin, 13v, isä saa idean runkata lukitsemattoman oven takana, vaikka tytär on kotona. Hienosti menee imo.
      Saattaa olla että 13-vuotias Katri halusi pyytää apua, kun pedofiliaan taipuvainen isä tai isäpuoli touhusi tahallaan hänen nähtensä. Ilmeisesti julkinen häpäisy toimi ainakin osittain.

      Lainaa

    59. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Näitä satunnaisia ku on tässä illan selannu ni ei hyvää päivää,kuinka idiootteja ihmiset voi olla..

      Lainaa

    60. Hookehetä 28.4.2020 8:15
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      Meowe: Toi Veronica homma meni vähän ohi multa. Siis miten hänen äiskänsä on saanut vasta tietää että oman lapsen nimi kirjoitetaan toisin? Onko ristiäiset menny äiskältä vähän ohi vai mitä ihmettä?
      Veikkaan että että tässä on canna-ilmiö. Veronika on virallinen nimi mutta Veronica on vähemmän juntti ja tyttö käyttää mieluummin sitä. Ei vaan älyä että nimi ei muutu pelkästään itsekseen päättämällä.

      Lainaa

    61. Shokeeraava pulu 3.6.2020 23:29
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      Ehkä Veronic/kan äitin olisi pitänyt sanoa ristiäisissä "Veronika Koolla" mut nyt se tuli coolisti "Veronica Ceellä"

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kipsi, sauna, nimi, kannu, kannustaa, shampanja, Poju, linnut, isä