Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mieletön lämpöaalto

"Lauantaiksi luvattu 26 astetta"
Lämpöaallon paluu

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 18 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +195 (205 ääntä)
      Taas?

      Lainaa

    2. Tulos: +119 (149 ääntä)
      Tätä se timeline teettää?

      Lainaa

    3. Tulos: +64 (136 ääntä)
      En teistä tiedä mutta mun mielestä toi Nean kommentti on sarkasmia. Itekkin on tultu kaiveltua esiin kavereiden vanhoja päivityksiä ja ituhipille tiedoksi, ne on ollut helposti nähtävillä ennen timelineakin.

      Lainaa

    4. Punainen Maito 12.1.2012 8:12
      Tulos: +67 (137 ääntä)
      Kuka ihme kaivaa kavereiden ikivanhoja päivityksiä kommentoidakseen niihin sarkastisesti?

      Lainaa

    5. Tulos: +52 (68 ääntä)
      Ihan paskasti kommentoi muutenkin

      Lainaa

    6. Tulos: -124 (190 ääntä)
      Oletteko muuten huomanneet saman kuin minäkin, että lähestulkoon aina näiden tällaisten mokien tekijät, joissa huolimattomuustai typeryys on arvossaan, niin ovat naisten käsialaa? Harvemmin on miehiltä tullut niitä, vaikka heiltäkin sitä tottakai tulee. Yleensä miesten mokat kumminkin liittyvät sattumuksiin/tapahtumasarjoihin tai huonoon onneen, josta sitten fabossa kerrotaan. Jännä juttu, naiset tyhmiä etc?

      Lainaa

    7. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Ei tota päivitystä mistää oo kaivettu, facebook tykkää näyttää noita vanhoja päivityksiä sen sivun oikeessa reunassa, ellette oo huomannu. Ja mä ymmärsin tän nii, et toi Nea on kommentoinu muihiki Hannan vanhoihi päivityksii ja Hanna ei tykkää siitä :D

      Lainaa

    8. Tulos: +61 (75 ääntä)
      Tege ei saa ikinä pesää.

      Lainaa

    9. puddingwaffles 12.1.2012 16:51
      Tulos: +44 (54 ääntä)
      Nalle: Tege ei saa ikinä pesää.
      Tolla menolla ei ees munaa... (paljon miinuksia, eikös?)

      Lainaa

    10. Tulos: +40 (54 ääntä)
      Tege, Älyllistä eroa ei ole, vaan se johtuu siitä että että naiset hölöttävät kaiken ääneen.Jos miehet tuntevat itsensä tietämättömiksi jonkun asian suhteen, he useimmiten pitävät suunsa kiinni ja yrittävät selvitä ilman apua. Naisille tavanomaista on kysyä välittömästi, jos joku asia ei mene jakeluun.

      Lainaa

    11. Tulos: -5 (7 ääntä)
      aikajana ♥

      Lainaa

    12. Tulos: -46 (56 ääntä)
      Attenzion: Mielestäni kyse on juurikin siitä älykkyydestä ja tilannetietoisuudesta. Naiset huutelevat ihan kaiken Facebookissa, mutta miehet käyttävät sitä omaa harkintakykyään, toisinkuin väität miesten toimivan yksin niin ennemminkin he tiedostavat mistä kannattaa kysyä. Naisia ehkä hämää Facebookin suuri ihmismäärien tavoitettavuus, jolloin voi yhden asian kysyä vaikkapa 500 kaveriltaan tilapäivityksellä ja todennäköisimmin saada vastauksen. Kuitenkin mikäli ette usko, niin seuratkaa nyt hetken aikaa näitä päivityksiä, naisiltahan nämä yleensä tulee esim. hieman tässä aiemmin se "Mikä on EU?"-juttu. Sukupuolten välinen ero tulee aika selvästi tässä esille. Nalle: Aika lapsellista suoraansanottuna alkaa huutelemaan tuollaisia "Et tule saamaan pillua!"-juttuja silloin, kun näet jonkun ihmisen kertovan mielipidettään. Ehkäpä vastaankin tähän nyt yhtä lapsellisesti toteamalla ettet tule saamaan koskaan tyttöystävää, mikäli tuomitset ihmisten seksielämään liittyvät asiat yhden nettiin anonyyminä kirjoitetun mielipiteen takia. Peace.

      Lainaa

    13. Tulos: +40 (44 ääntä)
      Tege, Arvioisin että Facebookin aktiivisimpia käyttäjiä päivitysten suhteen ovat nuoret naiset. Siksi myös näitä naisten aivopieruja päätyy tälle sivustolle suhteellisesti enemmän kuin miesten, joten en sen perusteella kyllä vetäisi mitään johtopäätöksiä sukupuolten välisistä älykkyyseroista. Ja tutkimuksilla on ajat sitten osoitettu, että miehet ja naiset ovat keskimäärin yhtä älykkäitä sillä erotuksella, että miehissä on ääripään neroja ja ääripään tolloja enemmän kuin naisissa.

      Lainaa

    14. lähettäjä 13.1.2012 22:53
      Tulos: -12 (16 ääntä)
      ja tosiaan kaikki keskustelussa mukana olevat tytöt ovat blondeja...

      Lainaa

    15. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Tege: Attenzion: Mielestäni kyse on juurikin siitä älykkyydestä ja tilannetietoisuudesta. Naiset huutelevat ihan kaiken Facebookissa, mutta miehet käyttävät sitä omaa harkintakykyään, toisinkuin väität miesten toimivan yksin niin ennemminkin he tiedostavat mistä kannattaa kysyä. Naisia ehkä hämää Facebookin suuri ihmismäärien tavoitettavuus, jolloin voi yhden asian kysyä vaikkapa 500 kaveriltaan tilapäivityksellä ja todennäköisimmin saada vastauksen. Kuitenkin mikäli ette usko, niin seuratkaa nyt hetken aikaa näitä päivityksiä, naisiltahan nämä yleensä tulee esim. hieman tässä aiemmin se “Mikä on EU?”-juttu. Sukupuolten välinen ero tulee aika selvästi tässä esille.
      Totta turiset, koska feissarimokat-sivusto ON kuitenkin lähes tieteellisen tarkka, ja se on erittäin luotettava läpileikkaus kaikista Suomen naisista, joita on varmasti lähemmäs kolme miljoonaa. Se, että joku 50 teinityttöä (give or take) hölisee tyhmiä facebookissa tarkoittaa sitä, että kaikki Suomen naiset ovat yhtä hölmöjä ja ajattelemattomia. Stereotypiat ja jatkuva yleistys ovat todella hyviä juttuja, varsinkin "naiset huutelevat facebookissa ihan kaiken", koska on ihan sama jos promille naisista tekee tätä tai kymmenen prosenttia, kaikki naiset ovat kuitenkin täysin samanlaisia. Samalla tavalla kuin kaikki miehet kusevat pöntön ohitse, ovat lihavia, kaljuuntuvia ja katkeria muille miehille ja varsinkin naisille, tykkäävät pelkästään elokuvista kuten Die Hard ja Rambo, eikä minkäänlainen älyllinen tekeminen tai viihde vetoa heihin (kuten esim. kirjojen lukeminen) ja ovat kaiken kaikkiaan älyllisesti ihmisapinan tasolla, jos ovat ihan sinne asti päässeetkään. Kyllä, stereotypiat ja yleistykset toimivat aina. Sukupuolten ero todellakin tulee täällä esille, katsoo esimerkiksi Tegen kommenttia. Ei minkäänlaista tilannetajua tai mitään muutakaan tajua.

      Lainaa

    16. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Nea.... :D

      Lainaa

    17. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Nalle: Tege ei saa ikinä pesää.
      Ehdottomasti kannattaa pokkuroida sutturoita pillun toivossa. Not.

      Lainaa

    18. Raitis lammas 10.1.2021 10:40
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Eino: Ehdottomasti kannattaa pokkuroida sutturoita pillun toivossa. Not.
      Sinä pokkuroitkin poikia.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: sää, säätiedotus, helle