Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Baariin

"Näytän ihan pikkukakaralta enkä päässy sisään!"
Taustatietoja: Shake on alaikäisten suosima paikallinen pikkubaari (vaikka ikäraja sinne on tietenkin 18). Baariin

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 41 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +809 (823 ääntä)
      Kuljen joka päivä vanhan ala-asteeni ohi ja siel pihal hengaa tokaluokkalaisii fruittareita ES-tölkit käsissä ja huutelee jotain lesbokommentteja perään, sitte vielä tämä....

      Lainaa

    2. Leivänpaahdin 21.1.2012 0:26
      Tulos: +580 (592 ääntä)
      Baari alaikäisille? Vaiko alaikäisten suosima baari? Miten ihmees joku 12v pääsee baariin?

      Lainaa

    3. Tulos: +336 (358 ääntä)
      Käsitin ensin että noi nuoret on about 15v mutta sitten joillekkin 12-vuotiaille tehdään pikkubaareja ?! Jo on aikoihin eletty :D

      Lainaa

    4. Tulos: +465 (475 ääntä)
      "Siis ihkudaa, olin nii huoran näköne et ne luuli mua aikuiseks" Ja ikää oli varmaan se 13 v.

      Lainaa

    5. Mr. Ällö 21.1.2012 0:59
      Tulos: +455 (661 ääntä)
      Janet, olen kateellinen sinulle. Minua aina nimen omaan kielletään menemästä takaisin sinne lastentarhaan. Nam nam.

      Lainaa

    6. Tulos: +240 (244 ääntä)
      Voi perkele onkohan kyseessä k-nummi kun täällä on ainakin joku ihku night club nimeltä shake.. Vittu mitä paskaa onneks en oo ikinä käyny siellä.

      Lainaa

    7. Ihana ilmiantaja 21.1.2012 11:50
      Tulos: +250 (260 ääntä)
      Eikös tuohon paikkaan voisi ottaa yhteyttä, tai vaikka ihan suoraan johonkin valvovaan järjestelmään? Itse kun en ole 12, enkä käy tuolla (missä ikinä onkin), niin olisi kiva nauraa räkäsesti kun paikka suljetaan.

      Lainaa

    8. Tulos: -179 (231 ääntä)
      Mr. Ällö: Janet, olen kateellinen sinulle. Minua aina nimen omaan kielletään menemästä takaisin sinne lastentarhaan. Nam nam.
      Ällö, parempi olisi ollut, jos olisit kommentoinut : minäkään en aina pääse sheikkiin(ihmiseen) sisään.

      Lainaa

    9. Tulos: +144 (160 ääntä)
      Lapsoset ehtisivät baariin ihan hyvin aikuisenakin. -_-,

      Lainaa

    10. Tulos: +214 (220 ääntä)
      Voi olla mahdollista, että nuo teinit olisivat jotain 15-16 -vuotiaita, mutta Matias närkästyneenä sanoo heitä 12-vuotiaiksi. Lapsia he silti ovat.

      Lainaa

    11. Tulos: +90 (100 ääntä)
      Q: Voi olla mahdollista, että nuo teinit olisivat jotain 15-16 -vuotiaita, mutta Matias närkästyneenä sanoo heitä 12-vuotiaiksi. Lapsia he silti ovat.
      jooo mäkin ymmärsin ton samoin

      Lainaa

    12. Tulos: +222 (246 ääntä)
      Olen kans miettiny lähipäivinä et pitäiskö tälläsille tapauksille nauraa vai itkeä.. meinaan just varhaisteinit/nuoret mitkä tahtoo näyttää ikäistään huomattavasti vanhemmalta ja osalla se lopputulos näyttää vaan surulliselta ja kamalalta.. Meikkiä tungettu niin paljon naamaan ja käsite "korostaa parhaita piirteitä" on mennyt suhteellisen pahasti ohi. Just kävelin muutama viikko sitten kaverin luo alottelemaan lauantai-iltaa, päällä nyt oli ihan perusvaatteet mitkä talvella on tapana laittaa päälle jos kaupungille lähtee takseja jonottelee keskellä yötä, kuitenkin kotivaatteita paremmat, jokanen kyl varmaan tajuaa. No, kävelin mp3:sta kuunnellen, jotain sit kränäsin biisinvaihtoa samaan aikaan kun mun ohi käveli arviolta12 vuotiaita tyttöjä kaks kappaletta, toisella just ja just perseen peittävä minari ja toisella nahka tyyliset leggingsit ja lyhyt takki, plus käsittämätön määrä meikkiä. Toinen näistä kattos mua ja luuli etten kuullut ja totes "no.. tol ämmäl on ainaki muna servattu tänää" mä menin kai vähän hämilleni enkä pahemmin miettinyt mitä sanoin ja totesin että "mitä vittua sä perkeleen tenava selität, mennäänkö moikkaa sun äitiä?"... Kyseinen tyttö alkoi itkemään ja sopersi ettei hänen äitille saa kertoa et hän meikkaa?? Tuli aika romaani ja vähän off topic, pahottelut siitä.. Mutta omalla tavalla harmittaa aivan mielettömästi koska muistan hyvin kun ite oli sen 12-15 vuotias, kyllä me tehtiin ihan ikäistemme juttuja ainakin.. 15 vuotiaana joo alkoholia otettiin ja monihan sillon meikkas, enemmän tai vähemmän mutta kyl meillä oli ystäväporukka mikä liikkui ikäistensä seurassa ja turvassa aina. Ei olis tullut mieleenkään edes yrittää baariin, seura oli kaveriporukassakin niin hyvää. Ja 12 vuotiaana mä ainakin puhalsin kynttilöitä synttäri täytekakusta ja leikin kirkonrottaa pihal.

      Lainaa

    13. Tulos: -92 (178 ääntä)
      Nyt Ällö oikeasti! Noi sun pedofiilikommentit on tosi ala-arvoisia. Mikset keskity aikuisiin, mikä kai jollain tasolla kuvittelet olevasi.

      Lainaa

    14. Mitä uutta tuossa nyt oli? 21.1.2012 16:03
      Tulos: +73 (97 ääntä)
      Kun on tarpeeksi jakorasia niin sisään pääset, olit sitten 12v tai et. Ei ole meininki muuttunut näköjään yhtään sielä. Mikään ei ole yhtä ärsyttävää kuin pissikset, oli ikä sitten 12 tai 20 niin pissis on aina pissis. Yök.

      Lainaa

    15. Tulos: +65 (75 ääntä)
      Toinen näistä kattos mua ja luuli etten kuullut ja totes “no.. tol ämmäl on ainaki muna servattu tänää” mä menin kai vähän hämilleni enkä pahemmin miettinyt mitä sanoin ja totesin että “mitä vittua sä perkeleen tenava selität, mennäänkö moikkaa sun äitiä?”… Kyseinen tyttö alkoi itkemään ja sopersi ettei hänen äitille saa kertoa et hän meikkaa?? XDDD oulusta noita löytyy...

      Lainaa

    16. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Onkohan toi Idakin 12v...? D: Ei näin...

      Lainaa

    17. Tulos: +62 (72 ääntä)
      12-v tytöt kutsuvat itseänsä huoriksi, käyvät baareissa... Minä en noina tyttöinä menis joidenkin alkoholistien sekaan. Hei, oottakaa viel 6 vuotta, onkse paljoo pyydetty?

      Lainaa

    18. Tulos: +19 (49 ääntä)
      Ällöllä välähti taas hyvä! :Dddddddd

      Lainaa

    19. Tulos: +88 (94 ääntä)
      Onpas kivaa kuulua siihen menneen ajan lapsiryhmään:) täytyy nimittäin sanoa, että kyllä **tuttaisi olla nykyajan teini vaikka siitä on vasta 3 vuotta kun numerollisesti pääsin siitä teineydestä eroon. Tuulihousut jalassa juostiin pihalla leikkien purkkista, kirkkistä etc.. nykyaikana kuka vetää nopeiten es:än? huh huh.. säälin nykyajan nuoria:(

      Lainaa

    20. Tulos: +1 (25 ääntä)
      Voi helvetti, tiiän noi. Säälittäviä lutkia kaikki

      Lainaa

    21. Tulos: +86 (96 ääntä)
      pratam: Toinen näistä kattos mua ja luuli etten kuullut ja totes “no.. tol ämmäl on ainaki muna servattu tänää” mä menin kai vähän hämilleni enkä pahemmin miettinyt mitä sanoin ja totesin että “mitä vittua sä perkeleen tenava selität, mennäänkö moikkaa sun äitiä?”… Kyseinen tyttö alkoi itkemään ja sopersi ettei hänen äitille saa kertoa et hän meikkaa??
      mitä vittua tarkoittaa munan servaaminen? ps. KUN MINÄ OLIN NUORI NIIN JOKA PÄIVÄ HIIHDETTIIN KOULUUN VIISITOISTA KILOMETRIÄ MONOT TÄYNNÄ RIKKIHAPPOA

      Lainaa

    22. Tulos: +63 (69 ääntä)
      ... MONOT TÄYNNÄ RIKKIHAPPOA
      HAHAHA :DDD Repesin :D Mutta tosiaan, vaikka 15 olenkin, niin kyllä muistan vielä kuudennella luokallakin pelanneeni kavereiden kanssa kirkonrottaa ja 10 tikkua laudalla, ja hihitelleeni, jos joku sanoi ruman sanan. Toista se vaan nyt on..

      Lainaa

    23. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Mun pitänee selvittää oonko tietämättäni ihan yhtä ääliö ku muut samanikäset...

      Lainaa

    24. Tulos: -22 (30 ääntä)
      Joo toi on kyllä aika paha, ei ton ikästen pitäs ees tietää mikä on yökerho, mä olin ite ekaa kertaa baarissa vast 17 ja puol vuotiaana :)

      Lainaa

    25. the ruler of Bethos 27.1.2012 22:44
      Tulos: +36 (44 ääntä)
      Huh huh: Joo toi on kyllä aika paha, ei ton ikästen pitäs ees tietää mikä on yökerho, mä olin ite ekaa kertaa baarissa vast 17 ja puol vuotiaana
      Ja miten vitussa alaikäset sinne pääsee?? Nyt saatanan portsarit vittu töihin!

      Lainaa

    26. Tulos: -48 (52 ääntä)
      Zira: Voi perkele onkohan kyseessä k-nummi kun täällä on ainakin joku ihku night club nimeltä shake.. Vittu mitä paskaa onneks en oo ikinä käyny siellä.
      Et oo tervetullut

      Lainaa

    27. Tulos: -68 (70 ääntä)
      Ihana ilmiantaja: Eikös tuohon paikkaan voisi ottaa yhteyttä, tai vaikka ihan suoraan johonkin valvovaan järjestelmään? Itse kun en ole 12, enkä käy tuolla (missä ikinä onkin), niin olisi kiva nauraa räkäsesti kun paikka suljetaan.
      Senkus teet niin etsitään sut käsiin

      Lainaa

    28. 892wildboys 31.1.2012 9:29
      Tulos: -55 (57 ääntä)
      the ruler of Bethos: Ja miten vitussa alaikäset sinne pääsee?? Nyt saatanan portsarit vittu töihin!
      ratpackataan sut

      Lainaa

    29. Ihmettelijä 2.2.2012 23:10
      Tulos: +40 (46 ääntä)
      On niitä lapsia/nuoria jotka on viisaita ja tajuaa että voi leikkiä ja pitää hauskaa kavereiden kanssa.Mutta on myös niitä jotka juo ES ja luulee olevansa nikn "Cool" luusereita he ovat! Lapset ja nuoret olkaa lapsia!

      Lainaa

    30. Tulos: +45 (49 ääntä)
      Kun minä olin 13, menin parhaan kaverin kanssa puistoon leikkimään tutkimusmatkailijaa. Tekisin niin vieläkin, muttei ole enää leikkipuistoa lähellä. Melkein alkaa itkettää lapset, jotka käyttää jo 10-vuotiaina enemmän meikkiä kun minä koko elämäni aikana. Tajuaisivatpa ajoissa, että ei aikuisena ole aina niin kivaa kuin lapsena.

      Lainaa

    31. voi herrantähen 9.2.2012 18:55
      Tulos: +18 (38 ääntä)
      mitä skeidaa. vittu aikunen kerkee kyllä olla montakytä vuotta mutta lapsuutta ei saa takas millään!!! nyt 20 vee tiiän sen ja kaipaan niin paljo ylä-aste aikoja, et voisin muuttaa ne järkyt oksennus kännit ja äidin mielen pahottamisen ja kovan leikkimisen. onneks en kuitenkaan oo ikinä pukeutunu ku huora, enkä yrittäny baareihi, ollu vaan isossa ja tutussa kaveriporukassa, meikkauski alko vasta ku pääsin ylä-asteelta, ja seki ihan oman päätöksen mukaan, miinus ripsiväri oli kovassa käytössä- en sentään näyttäny TUKIAISELTA niinku näkyajan teinit. harmi ku teki penskat tajuutte et lapsuus ei oo ikuista ku VASTA ehkä 18 vuotiaina jos silloinkaan!!! ootte NIIIIIN säälittäviä!

      Lainaa

    32. Tulos: +42 (44 ääntä)
      Hei elkääpä viittikö yleistää kaikkia nykyajan nuoria tämmösiksi... Täällä missä minä asun, ei monikaan nuori edes yritä baareihin, ja iso osa 12-vuotiaista leikkii vielä koulunpihassa kirkonrottaa. Nuorisoa on FIKSUAKIN.

      Lainaa

    33. Tulos: -20 (24 ääntä)
      hermanni: Hei elkääpä viittikö yleistää kaikkia nykyajan nuoria tämmösiksi… Täällä missä minä asun, ei monikaan nuori edes yritä baareihin, ja iso osa 12-vuotiaista leikkii vielä koulunpihassa kirkonrottaa. Nuorisoa on FIKSUAKIN.
      niin. lopettakaa se ylleistäminen ja antakaa heijjän ellää mite hää lystäävät.

      Lainaa

    34. Tulos: +51 (55 ääntä)
      Kn: Et oo tervetullut
      kol: Senkus teet niin etsitään sut käsiin
      892wildboys: ratpackataan sut
      korrekt: niin. lopettakaa se ylleistäminen ja antakaa heijjän ellää mite hää lystäävät.
      Dafuq? Ja muutenki 4 eri nimimerkkiä, mut samat avatarit kaikissa. Ketä sä yrität huijata?

      Lainaa

    35. Tulos: +22 (26 ääntä)
      Anteeks korjaan, nimim. korrekt ei kuulu tähän ketjuun. Hämäännyin samanvärisestä avatarista. :D

      Lainaa

    36. Tulos: +7 (9 ääntä)
      the ruler of Bethos: Ja miten vitussa alaikäset sinne pääsee?? Nyt saatanan portsarit vittu töihin!
      Itse olin 15-vuotiaana ekan kerran, mistä en enää kyllä mitenkään järin ylpeä ole, mutta helposti sinne pääsee. Mm. Jos on polttarit, ei oo koskaan kysyneet papereita, kahdella kerralla sen avulla ala-ikäisenä menin ja muuten pääsi sisään, jos oli vähän vanhemmassa seurassa menossa. Enkä tällä nyt tarkoita, että niitä 40-50v miehiä, jotka lirkuttelee itelleen mukaan nuoria tyttöjä.

      Lainaa

    37. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Leivänpaahdin: Baari alaikäisille? Vaiko alaikäisten suosima baari? Miten ihmees joku 12v pääsee baariin?
      No miten vitussa Leivänpaahdin on päässyt tietokoneelle?

      Lainaa

    38. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Mr. Ällö: Janet, olen kateellinen sinulle. Minua aina nimen omaan kielletään menemästä takaisin sinne lastentarhaan. Nam nam.
      :DDDD:D:DDD

      Lainaa

    39. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Annoin palautetta et,käy ala ikäisii kattoo tuleeko tiukat säännökset

      Lainaa

    40. Alaikäisenä baarissa 27.4.2014 16:06
      Tulos: +21 (25 ääntä)
      HYI muistan kun itse menin ekaa kertaa baariin 16-vuotiaana (kävelin vaan ovesta sisään eikä kukaan kysynyt mitään).. Ihan perus tennareissa ja näytin varmaan ihan just sen ikäiseltä (ei mitään meikkejä tai tyrkkyvaatteita), niin joku 40v. äijä jolla oli 69-tatuointeja tuli iskemään. HYI YRJÖ näin jälkeenpäin ajateltuna.. :O Kaiken lisäksi en olis edes halunnu sinne baariin mennä, mut koska kaveri halus.. ja istuin sit siellä nurkassa ihan paniikis sen ukon kans ku kaveri tanssi jonku jätkän kans.. sit jotenkin sain karistettuu sen äijän, sit loppuillalla mentiin jatkoille jonnekki hotellihuoneeseen, jossa onneks ne kuitenkin oli 18v. mut nyt näin vanhana aikuisena kun asiaa miettii niin onneks ei käyny mitään sillon HUH :/ Ei sitä vielä 16v. tajunnu mistään mitään.

      Lainaa

    41. Tulos: +1 (1 ääni)
      Siis 12 vuotiaat menee baariin? Mää leikin sillon vielä barbeilla

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Shake, baari, alaikäinen