Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Salaliittorokote, osa 2

"Miettii, tahtooko rokottaa lastaan vai ei"
Taustatietoja: Keskusteluun liittyvä Irene vastustaa kiivaasti rokotteita ja väitti ensimmäisessä osassa mm. niiden sisältävän mikrosiruja, joilla hallitaan ihmisiä. Rokotteiden tarkoitus on Irenen mukaan myös sterilisoida naiset. Syöpä johtuu "rakkaudettomuudesta itseä kohtaan". Salaliittorokote, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 63 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1319 (1335 ääntä)
      Oli niissä rokotteissa jotain hämärää tai ei, niin tuo Irene tarvitsee aivan eri lääkityksen.

      Lainaa

    2. Mr. Ällö 3.11.2011 5:54
      Tulos: -209 (815 ääntä)
      Tässä oli parasta, kun Sanna oli "tuuppaamassa kaikenmoista" pienenpieniin lapsiin. Nam nam.

      Lainaa

    3. AltteriValtteri 3.11.2011 6:17
      Tulos: +658 (676 ääntä)
      Veikkaan, että Irenellä on foliot ikkunoissa.

      Lainaa

    4. Tulos: +477 (519 ääntä)
      Irene on just tommonen teini, mikä ei osaa väitellä. Heti kun joku on erimieltä, on pakko hyökätä vastaan ja keksiä joku henkilökohtaisuus. Itse olisi heittänyt vielä enemmän vettämyllyyn kun toinen noin suuttuu jos joku haluaa todisteita.

      Lainaa

    5. Tulos: +532 (550 ääntä)
      Go Teemu Go!! :) Ärsyttää että lapset joutuu kärsimään vanhempiensa TYPERYYDESTÄ. (irenen tapauksessa).

      Lainaa

    6. Tulos: +424 (426 ääntä)
      Menee kyllä pohja pois väitteiltä ja mielipiteiltä, jos niitä ei suostu perustelemaan... Valitettavasti emme saa rokotettua Irenen lapsia tyhmyyttä vastaan.

      Lainaa

    7. Tulos: -56 (86 ääntä)
      [:]Tervehdys[:]

      Lainaa

    8. Tulos: -143 (181 ääntä)
      Teemu ei selkeästikkään lue Feissarimokia. Tuollahan nuo oli argumentoitu ensimmäisessä osassa XD

      Lainaa

    9. h moilanen 3.11.2011 8:54
      Tulos: +136 (160 ääntä)
      tuo emäntä on sekasin ku lumilyhty...

      Lainaa

    10. Tulos: +225 (231 ääntä)
      Olipa rokotteista mitä mieltä tahansa, niin ei Irenellä kyllä ihan kaikki kotona ole. Keskustelu- ja argumentointitaidot ovat yläastetasoa, miksi näiden annetaan lisääntyä? Ja mikä helvetin Suunnitelma? :D

      Lainaa

    11. Tulos: +178 (186 ääntä)
      Tulee niin mieleen joku helvetin Nina Mikkonen tuosta Irenestä. Niin täydellistä argumentointia toista vastaan (lue: huutoa siitä kun joku on eri mieltä). Voi näitä ihmisperseitä.

      Lainaa

    12. Tulos: +75 (81 ääntä)
      Irenelle pienimuotoinen Risperdal-kuuri voisi tehdä ihan hyvää.. Mielellään injektiona! Tiedä, vaikka löytyisi mikrosiruja :D

      Lainaa

    13. Tulos: -35 (73 ääntä)
      pystyin päättelemään mitä dokkareita on irenellä katottu, muttei aivan sisäistetty.
      p: Olipa rokotteista mitä mieltä tahansa, niin ei Irenellä kyllä ihan kaikki kotona ole. Keskustelu- ja argumentointitaidot ovat yläastetasoa, miksi näiden annetaan lisääntyä? Ja mikä helvetin Suunnitelma?
      Oiskohan nää on näitä "illuminati" "NWO" väestön vähennys juttuja, 2/3 väestöstä pitäisi karsia. ylikansoittumisen takia. uskoo ken tahtoo. Siinä mielessä olen Irenen kanssa samoilla jäljillä, että esim. Possunuhan rokote on kyllä ollut kaikin puolin suuri kusetus ja sillä on tietyt tahot tehneet järkyttävän suuret voitot. tälläkin hetkellä syysflunssaan kuolee vanhoja raihnaisia ihmisiä, mutta ei joka vuosi samaa kusetusta kannata kokeilla eri eläimen nimellä, menee vielä uskottavuus. rokoteestahan tais muksuille tulla Narkolepsiaa... etc...

      Lainaa

    14. Tulos: +135 (137 ääntä)
      Niinpä niin... Miksi ihmeessä ryhtyä keskustelemaan kehittävästi, kun omaa mielipidettään voi puolustaa toteamalla vain muiden olevan idiootteja...

      Lainaa

    15. Tulos: +52 (62 ääntä)
      Mä jotenki kuvittelin, että osa rokotteista on pakollisia ottaa.. Anyway, onkohan toi Irene lukenu liikaa jtn salaliittoteoria hömppää? Sääliksi käy lapsia

      Lainaa

    16. Tulos: +198 (204 ääntä)
      Teemu vaikuttaa uskomattoman kärsivälliseltä ihmiseltä.

      Lainaa

    17. Tulos: +125 (135 ääntä)
      Ai että kun pistää toi Irenen käyttäytyminen ärsyttämään. Miten tommosella idiootilla voi olla kavereita? Vai onko ne sen kaveritkin ihan yhtä ärsyttäviä. Jos Teemu vaikka kysyi, että mitä niistä sit on haittaa niin vastaus kuuluu "no niist on haittaa nii hullusti etten viitti ees kertoo mitä haittaa niist on.." Kuka helvetti väittelee tolla tyylillä!

      Lainaa

    18. Tulos: +120 (122 ääntä)
      Mua ei ainakaan joku rokotteesta tullut flunssa haittaa, jos tiedän ettei voi esmes. Tuberkuloosia tai isorokkoa saada sen jälkeen.

      Lainaa

    19. Tulos: -56 (70 ääntä)
      ^--- Ahdasmieliset idiootit.

      Lainaa

    20. Tulos: +48 (78 ääntä)
      jälkikäteinen abortointi ja ennenaikainen eutanasia tulisi tässä(kin) tapauksessa sallia....

      Lainaa

    21. Tulos: +26 (40 ääntä)
      Kyllä mun mielestä rokote kannattaa ottaa, ties vaikka oma henki pelastuis :) Ja siis joo... rokotteissa on mikrosiruja ja ne suunnittelee jotain ihmisten tuhoamista? Oikeesti.. Onks toi tosissaan? Lääkitys ois ihan paikallaan, tai uskokoon mihin ikinä haluaa :D

      Lainaa

    22. Tulos: +62 (76 ääntä)
      Irene on sitä sorttia, joka ekana kieltäytyy kaikesta, koska folio hattu niin kertoo. Kun jotain tapahtuu, niin sitten vika on aina instassissa, jonka olisi pitänyt hänelle kehittää vaihtoehtoinen (Jota ei ole samassa mittakaavassa) tuote.... Vasta argumentit olivat loistavia, ei mitään fakta pohjaista. Mamma on kuullu tutun tutun tutun koiran anopin serkun kaiman sisaren koppakuoriaiselta, miten tää koppis selviää kaikesta ihan vain paskaa syömällä...Sit hän syö samaa ulostetta ja olettaa, että koko tiedeyhteisö on pelkkää huijausta ja oikeasti lapsia rokotetaan, koska halutaan myrkyttää heidät.

      Lainaa

    23. Tulos: +51 (53 ääntä)
      Myönnän etten ole ottanut influenssoihin rokotuksia (johtuu lähinnä siitä että olen sairastanut ennen kuin rokotuksia on annettu, tai sitten perheessä on joku sen jo sairastanut enkä ole tartuntaa sillonikaan saanut) mutta esim: jäykkäkouristus-rokote ja polio-rokote on ja kaikki muutkin lähtökohtaisesti neuvolassa läntättävät, enkä olisi jättänyt ottamatta joso lisin voinut päättää. Vain jotkut saa rokotteista tauteja, se on se ihmisryhmä, eikä sille mitään voi.

      Lainaa

    24. Tulos: +46 (70 ääntä)
      Pakko sanoa, että mun mielestä ois vaan hyvä jos ihmisiä sterilisoitas. Mieluiten älykkyysosamäärän mukaan.

      Lainaa

    25. tohtori Tötterstram 3.11.2011 18:15
      Tulos: +85 (93 ääntä)
      Repesin niin pahasti kun Irene sanoi ''kun sinut on aivopesty tuollaiseen paskaan''. Tuohan puhuu itestään :D

      Lainaa

    26. Tulos: -16 (56 ääntä)
      Ireneä ja muita huutelijoita ei helposti todesta ota eikä kannata. Kannattaa ihmisten hankkia tietonsa muualtakin kuin valtamediasta, niin voi lukea esim. entisten rokotekehittäjien lausuntoja ja miksi he eivät ikinä rokottaisi lapsiaan.

      Lainaa

    27. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Irenen kannattaa vaihtaa paskansuodattimet.

      Lainaa

    28. Tulos: +29 (31 ääntä)
      http://www.youtube.com/watch?v=RfdZTZQvuCo Siinäpä on tähdennetty hyvin rokotuksien hyvät ja huonot puolet

      Lainaa

    29. Tulos: +31 (37 ääntä)
      Pisteet Teemulle!

      Lainaa

    30. Tulos: +44 (52 ääntä)
      Toivottavasti ovat ko. hullun lapset poikia, saisivat edes armeijassa pakolliset rokotteet jäykkäkouristusta sun muita vastaan. Turha muita ihmisiä on rankaista omasta typeryydestä.

      Lainaa

    31. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Punainen risti ja verot ym ovat huijausta. Venäjän porhoille menevät nekin rahat. Daa?

      Lainaa

    32. Tulos: +18 (24 ääntä)
      propsit teemulle, servas noi aika hyvin :P

      Lainaa

    33. Tulos: -11 (13 ääntä)
      ... MITÄ TTUA HESSU!?

      Lainaa

    34. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Mitä ihmettä? Rokotteet ovat ihan pelkkiä taudinaiheuttajia joilla parannetaan vastustuskykyä tietylle pöpölle.. En ymmärrä miten mikrosiruja (Jotka ovat aikas isoja) saadaan jonnekkin saatanan neulaan.. Tämä "irene" tarttee pehmustettua huonetta ja ison piikin perseeseen..

      Lainaa

    35. Tulos: +45 (51 ääntä)
      Irenen kannattaa todellakin lukea George Orwellin kirja nimeltä "Vuonna 1984". Siinä alkaa tervejärkinenkin ihminen epällä kaikenlaisia salaliittoteorioita, Irenen loputkin järjen rippeet katoaisi varmasti. Muillekkin suosittelen tätä kirjaa, mielenkiintoinen näkökulma erittäin kummallisen tarinan muodossa, välillä aika ahdistava ja loppukin on aika kammottava. Mutta suosittelen silti, yksi mieleenpainuvimmista lukukokemuksista.

      Lainaa

    36. Tulos: 0 (18 ääntä)
      nää ei oo ees hauskoja missä kaikki vaa väittelee -.- turhauttavaa :D

      Lainaa

    37. Tulos: -8 (28 ääntä)
      Hehhehhee :D Kommentoin Irenelle samaa kuin osa ykköseenkin: vähemmän X-Filesia (joka tosin on loistava ohjelma) ja enemmän tosielämää. Tottakai maailmassa esiintyy kaikenlaisia kusetuksia, joiden tarkoitus on nimenomaan alistaa ihmiset nukeiksi, mutta valot päälle!, rokotus on haitoista pienimpiä. Kunpa Irene olisi perustellut väitteensä, keskustelu olisi paljon mielenkiintoisempi. Ei mua ainakaan haittaa jos "Suunnitelman" tarkoitus on karsia ihmisiä. Kolmas maailmansota tulee onneksi pian muutenkin, joten tuskinpa on väliä. Ihmiskunta tuhoutuu suurimmaksi osaksi aika pian (esimerkiksi 100% faktaa: Yellowstonen kansallispuisto on supertulivuoren kraateri, jonka purkautuminen on jo vuosia myöhässä; se voi siis räjähtää milloin vain -> uusi jääkausi->90% ihmisistä kuolee). Hyvä vaan jos saadaan harvennettua. Ei siinä rokotukset paljon paina.

      Lainaa

    38. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Oon Teemun kans täysin samaa mieltä! Mikä järki missään tilanteessa ois rahastaa lääkkeellä joka annetaan kerran elämässä sen sijaan että hoidettaisiin sairautta aina kun joku siihen sairastuu :D Irene taas on vain harvinaisen typerä kiihkoilija..

      Lainaa

    39. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Nyt saatiin tänne kommenttipuolellekin tuollainen Irene-foliohattu :) Welcome Mysteriis!

      Lainaa

    40. Niin tai näin aina väärinpäin. 6.11.2011 17:01
      Tulos: -13 (41 ääntä)
      Irenen ajatuksissa on paljon totuuttakin kuin myös muidenkin keskustelijoiden. Totta on, että lääkeyritykset muokkaavat tutkimustuloksia itseäänsä hyödyttäen. Lääketeollisuutta ajaa raha ja noi rokotukset on ihan samoin yksityisten lääkeyritysten kehittämiä. Niistä saattaa olla hyötyä tai sitten ei. Totuutta kun ei pysty todistamaan. Dokumentteja on esitetty televisiossa ihan ylellä tästä nykyisestä lääketeollisuuden manipulointi buumista. Se ei ole myöskään mikään uus juttu vaan tehty pitkältä ajalta. Monet rokotteet voivat olla hyödyksi, mutta rokotamme myös varmuudeksi niitä tauteja vastaan mitkä on jo kadonnut sivilisaatiosta. Ihan hyvä herätä ajattelemaan näitä asioita. Varsinkin kun nykyisin ihmisiä kuolee useimmiten lääkkeiden sekakäyttöön(ihan tavalliset lääkkeet arkielämässä) ja yliannostukseen ihan vahingossa. Tästä löytyy ihan faktatietoa luotettavista lähteistä kun jaksaa hieman lueskella muutakin kuin BB-juoruja :P

      Lainaa

    41. Tulos: +32 (40 ääntä)
      Monet rokotteet voivat olla hyödyksi, mutta rokotamme myös varmuudeksi niitä tauteja vastaan mitkä on jo kadonnut sivilisaatiosta.
      Höpö höpö. Isorokko on oikeastaan ainoa tauti joka on saatu kokonaan hävitettyä koko maailmasta, ja sitä vastaan ei enää rokoteta. Rokotusohjelmaa uudistetaan jatkuvasti ja esim. BCG-rokotteen antamisesta kaikille lapsille on luovuttu, samoin aikuisten polio-tehostusrokotuksista, koska polio on Suomessa niin harvinainen. http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/oppaat_ja_kirjat/rokottajan_kasikirja/yleinen_rokotusohjelma/ Siitä voidaan olla montaa mieltä, kannattaako koko väestölle syöttää verenpaine- tai kolesterolilääkitystä, mutta aika monien rokotteiden teho on kokeiltu ihan kantapään kautta. Kannattaa perehtyä siihen, mitä Nigeriassa kävi kun poliorokotuksia vastustettiin uskonnollisista syistä.

      Lainaa

    42. Tulos: -4 (18 ääntä)
      Mysteriis: Hehhehhee Kommentoin Irenelle samaa kuin osa ykköseenkin: vähemmän X-Filesia (joka tosin on loistava ohjelma) ja enemmän tosielämää. Tottakai maailmassa esiintyy kaikenlaisia kusetuksia, joiden tarkoitus on nimenomaan alistaa ihmiset nukeiksi, mutta valot päälle!, rokotus on haitoista pienimpiä. Kunpa Irene olisi perustellut väitteensä, keskustelu olisi paljon mielenkiintoisempi. Ei mua ainakaan haittaa jos “Suunnitelman” tarkoitus on karsia ihmisiä. Kolmas maailmansota tulee onneksi pian muutenkin, joten tuskinpa on väliä. Ihmiskunta tuhoutuu suurimmaksi osaksi aika pian (esimerkiksi 100% faktaa: Yellowstonen kansallispuisto on supertulivuoren kraateri, jonka purkautuminen on jo vuosia myöhässä; se voi siis räjähtää milloin vain -> uusi jääkausi->90% ihmisistä kuolee). Hyvä vaan jos saadaan harvennettua. Ei siinä rokotukset paljon paina.
      Kyllähän sikainfluenssa- rokotteesta löydettiin esim. epilepsiaa aiheuttavia aineita, ja sulla ei oo huolta siitä että 3. maailmansota syttyy ja tulivuori purkautuu ja tulee uusi jääkausi? Ja sodan lisänä useimmille maille tulee velkoja ja jälleenrakentamista ja nälänhätä? Eli siis on oikein, että tuhannet ja jopa miljoonat ihmiset kuolevat, vaikkei heillä olisi osaa eikä arpaa sotaan tai mihinkään muuhun :D Nyt hei oikeesti järki käteen! :D

      Lainaa

    43. Tiede 1 - Hihhulit -5000 17.11.2011 23:55
      Tulos: +19 (29 ääntä)
      Kaikille rokotteiden vastustajille: http://en.wikipedia.org/wiki/Smallpox "Smallpox was responsible for an estimated 300–500 million deaths during the 20th century" Tänään: 0.

      Lainaa

    44. Tulos: +22 (32 ääntä)
      Lyön vaikka vetoa, että tolla naisella on skitsofrenia! Ihan vaikuttaa siltä, just tollasta pimeetä salaliittohömpötystä ja tietenkään hullu ei itse tajua hulluutensa järjettömyyttä. Tiedän kyllä mitä skitsofrenia on, koska mies ollu pariin otteeseen mielisairaalan suljetulla kyseisen taudin vuoksi. Nyt onneks lääkitys kohallaan. Mutta nyt sen veli on kyllä alkanu puhuu just tällasia rokote salaliitto-juttuja (niillä sairautta suvussa). On alkanu mietityttää, joko silläkin sairaus puhkeemassa... Mutta siis ammattiauttajan juttusille tämän naisen pitäisi päästä, että saatais lääkitys kohalleen! Tosin tietenkin hän luulisi että auttajatkin on jotain "vihollisen liittolaisia"... Surullista tällanen, todella surullista. :(

      Lainaa

    45. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Hankkikaa tuo ihminen hoitoon. Oikeasti. Kohta se tekee itselleen tai jollekkin muulle jotain. Ei tuollaista paskaa voi muuten tosissaan jauhaa.

      Lainaa

    46. Tulos: -39 (55 ääntä)
      kyryb: Irene on just tommonen teini, mikä ei osaa väitellä. Heti kun joku on erimieltä, on pakko hyökätä vastaan ja keksiä joku henkilökohtaisuus. Itse olisi heittänyt vielä enemmän vettämyllyyn kun toinen noin suuttuu jos joku haluaa todisteita.
      Ei, en usko siihen. Itse Irenen hengenheimolaisena vastaan (toki vain omasta puolestani) että kyse on turhautumisesta tuulimyllyjä vastaan taistelemisesta. Ihmistyypeistä, on olemassa: -arvokonservatiivit vanhoilliset, jotka ovat niitä tyypillisiä muutosvastarintoja. Tämä ihmistyyppi vastustaa kehitystä ja kaikkea muutosta ihan vain periaatteen vuoksi vaikka miten perusteltaisiin. Sitten on ns. -perusjuntit eli massa mikä on hieman vähemmän muutosvastarintaista. Nämä yleensä hyväksyvät viralliseksi ainoaksi oikeaksi totuudeksi sen mitä kouluissa opetetaan ja mitä tiedeyhteisö julistaa. Kohtuu järkevää porukkaa, mutta ei mitään varsinaista uranuurtaja- tai innovatiivista keksijäporukkaa. Huom. tiedeyhteisö ei myöskään ole keskenään yhtä mieltä. Yhteisön sisällä on aina ollut oma vanhoillinen koulukuntansa sekä se massa joka ei uskalla ajatella poikkeavasti ja se kapea ja terävä kärki joka oikeasti tekee ne mullistavimmat löydöt ja keksinnöt. Joskus oli tiedeyhteisössä tiukka vakaumus siitä että aurinko kiertää litteää maata. Mielestäni kannattaa pitää se aina mielessä. Lopulta vaadittiin uskallus olla eri mieltä kaikkien kanssa, silläkin uhalla että joutuu silmätikuksi ja että oma ura on vaakakupissa. Ja lopuksi se kolmas ihmistyyppi tässä rautalankamallissa: -avarakatseiset ihmiset. Usein lähes kaikesta mahdollisesta kiinnostuneita uteliaita tyyppejä jotka kyseenalaistavat meille pienestä asti tuputettuja "totuuksia" ja tapoja. Nämä ihmiset ovat IMHO "hyviksiä". Monesti hieman sinisilmäisinä ja naiveina pidettyjä maailmanparantajia jotka ovat kiinnostuneita terveellisestä elämästä ja henkisestä kehityksestä, elämän tarkoituksesta yms. Löytää helpommin kadunvaltausbileistä kuin pillurallia ajamasta. Ovat useammin sivareita kuin kokevat armeijan kutsumuksena. Keskimmäistä ryhmää on eniten, molempia reunoja vähän mutta todennäköisesti suurin piirtein saman verran. Ihmiskunta vain toimii niin. Mikään määrä kirjoittelua ei saa kahta vastakkaista laitaa yhtymään toistensa mielipiteisiin, ikinä. Ne ovat ennemminkin toistensa vastavoima, kumpaakin tarvitaan. Sama politiikassa. Toisaalla äärioikeisto sekä uusnatsit ja toisaalla äärivasemmisto sekä punavihreät humanistit maailmanparantajahipit (minä). Mielestäni Irene kuuluu selkeästi siihen avarakatseiseen ja uteliaaseen ryhmään jolle ei vain kelpaa pakkosyötetty ainoa oikea totuus oli kyse sitten uskonnosta, ruuasta tai rokotteista. Se että se keskelle jäävä massa tuomitsee uudistusmieliset ja avarakatseiset "mitä jos?" tyypit ei ole varmaan kenellekään mikään yllätys. Puhumattakaan niistä äärikonservatiiveista. Se massa onneksi tuomitsee myös usein ne äärikonservatiiviset mielipiteet. Huh. Mutta jälleen politiikkarinnastus: puolueidenkin sisällä on omat mielipiteensä ja sekä oikeisto- että vasemmistosiipensä. Yhteenvetona se että tällainen uusia ajatuksia suosiva henkilö saa niin paljon ja niin usein lokaa niskaansa ettei todennäköisesti vain jaksa lähteä aina ja jatkuvasti väittelemään aiheesta kuin aiheesta. Sen myös huomaa väkisinkin jossain vaiheessa että se ei johda mihinkään ja on hukkaan heitettyä energiaa. Itsekin syyllistyn joskus vain heittämään totuuden ilmaan (vaikka ilman todisteita tai tietoa siitä onko kyseessä minkä asteinen totuus) sen kummempia selittelemättä. Onpahan sitten sanottu ja annettu tilaisuus niille jotka ovat vastaanottavaisia persoonia, kiinnostua aiheesta ja alkaa itse ottamaan asioista selvää. Mutta skeptikoiden kunniaksi täytyy todeta että he ovat tehneet hyvää työtä erotellessaan oikeita huijareita niistä asioista joihin he eivät löydä vasta-argumentteja.. . . Nimittäin niitä oikeitakin huijareita todella ON olemassa rajatiedon saralla. Helppo raha houkuttelee ja höynäytettäviä riittää. Mutta se ei tarkoita sitä etteikö olisi paljonkin asioita joissa on perää mutta jota tiede ei vielä ymmärrä -aivan niin kuin silloin kun maapallo oli olevinaan maailmankaikkeuden napa. Ja sitähän se tietyssä mielessä tiedeyhteisössä edelleenkin on.

      Lainaa

    47. Tulos: -43 (49 ääntä)
      Kiitos hengenheimolaiseni, että puolustit minua <3 en ole aivan varma kuka olet, mutta taidan arvata <3

      Lainaa

    48. Tulos: +27 (33 ääntä)
      Itseäni vituttaa näissä rokotekeskusteluissa lähinnä se, että verrataan rokotteen ottamista lääkkeiden syömiseen ja "mämmöjen tunkemiseen kehoon" Rokotteethan sisältävät kuollutta taudinaiheuttajaa sekä mahdollisesti pieniä määriä jotakin tehoaineita. Mikäli saat rokotteesta oireita, olisit saanut samat oireet (pahempana) itse taudista.

      Lainaa

    49. Tulos: -18 (36 ääntä)
      Okei, Irene menee vähän liian pitkälle, mutta mun mielestä on tyhmää vain ottaa ne rokotteet sen enempiä ajattelematta. Esim. sikainfluenssarokote. Porukka tungeksii lapset kainalossa, paniikissa, piikki tänne heti. Meillä oli pahimpaan ruuhka-aikaan omien pienten neuvola-ajat, hyvä että sisään mahduttiin kun hysteeriset äipät tungeksi, kuka pääsee ekana ottamaan piikkiä. Me ei sitä otettu. Ja kaikki ok. Monet sen ottaneet nyt itkevät korvauksia ym. Mitäs ottivat, kuka ihan oikeasti pakotti. Omaa järkeäkin olisi voinut käyttää. Ja mun mielestä on aika kyseenalaista, että neuvolassa on nykyään yksi huone annettu jollekin rokotusfirman tyypille, sillä on aina ovi auki, ja jokaiselle ohi menevälle tarjotaan mainoksia iso läjä, tyyliin -ota kaikki piikit vaan, kai välität lapsestasi- ym. paskaa. Esim. joku vesirokkorokote, yksi turhimpia... Ja kyllä, välitän lapsistani, enemmän ilmeisesti kuin ne, ketä viedään kuin pässiä narussa.

      Lainaa

    50. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Irene <3 Sai ainakin päivän naurut :D

      Lainaa

    51. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Niin tai näin aina väärinpäin.: Irenen ajatuksissa on paljon totuuttakin kuin myös muidenkin keskustelijoiden. Totta on, että lääkeyritykset muokkaavat tutkimustuloksia itseäänsä hyödyttäen. Lääketeollisuutta ajaa raha ja noi rokotukset on ihan samoin yksityisten lääkeyritysten kehittämiä. Niistä saattaa olla hyötyä tai sitten ei. Totuutta kun ei pysty todistamaan. Dokumentteja on esitetty televisiossa ihan ylellä tästä nykyisestä lääketeollisuuden manipulointi buumista. Se ei ole myöskään mikään uus juttu vaan tehty pitkältä ajalta. Monet rokotteet voivat olla hyödyksi, mutta rokotamme myös varmuudeksi niitä tauteja vastaan mitkä on jo kadonnut sivilisaatiosta. Ihan hyvä herätä ajattelemaan näitä asioita. Varsinkin kun nykyisin ihmisiä kuolee useimmiten lääkkeiden sekakäyttöön(ihan tavalliset lääkkeet arkielämässä) ja yliannostukseen ihan vahingossa. Tästä löytyy ihan faktatietoa luotettavista lähteistä kun jaksaa hieman lueskella muutakin kuin BB-juoruja
      Ymmärrätkös, että vaikka tauti on kadonnut niin taudinkantajia on yhä?

      Lainaa

    52. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Oikeastaan ihan hyvä, että foliohattuiset rokotteen vastustajat ei ota rokotteita tai mitään turhaa "lisasuojaa". Pääsee tapahtumaan sitä "luonnollista karsintaa"...

      Lainaa

    53. Tulos: +7 (13 ääntä)
      GO TEEMU! Mutta ei ei ei... mikä tuota muijaa vaivaa?

      Lainaa

    54. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Pittäpä vielä kommentoida kun tuli tuosta irenen kommentista mokassa mieleen, että tosiaan, joillekkin tieteilijöille voidaaan maksaa väärien tutkimustulosten julkaisemisesta. Minä jopa tiedä erään tapauksen, jossa virheellisesti annettiin ymmärtää että rokotteet olisivat hengenvaarallisia, koska jokumikälietaho halusi haastaa erään lääkeyhtön oikeuteen rahan takia.

      Lainaa

    55. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Thoh, tiedänpä muuten kuka Irene on kyseessä, olin joskus samassa duunissa. Foliohattu (kuvainnollinen) oli hyvinkin tiukasti kyllä päässä...

      Lainaa

    56. thatonedwfangirl 29.7.2013 19:10
      Tulos: -4 (10 ääntä)
      CYBERMEN ! eiku sori niil onki aivot , tässä puhuttii aivottomista roboteista. my bad

      Lainaa

    57. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Paul: Oikeastaan ihan hyvä, että foliohattuiset rokotteen vastustajat ei ota rokotteita tai mitään turhaa “lisasuojaa”. Pääsee tapahtumaan sitä “luonnollista karsintaa”…
      Niiden lapsia vain säälin. Vanhempien synneistä ei pitäisi lapsia rangaista. Rokotekielteiset ovat siis oikeasti ottamassa riskiä, että jälkeläisensä eivät taudista eivät mitään vakavia oireita saa. Ja rokotetut suojaavat heitä tartunnalta. Paitsi ne mikrosirut. Mitäköhän ne tekevät, paitsi karsivat liikakansoitettua maailmaa? Eli rokottamattomat foliohatut jäävät tänne jälkeläisineen vastustamaan tauteja, joihin olisi ollut rokotus... :D Foliohatuilla oletettavasti on kuitenkin melko kattava rokotussuoja vanhempiensa ansiosta.

      Lainaa

    58. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Darwin awards 2011.

      Lainaa

    59. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Sit Irene ihmettelee miksei sen lasten hepatiitti tai jäykkäkouristus parannu energiahoidolla ja luonnonlääkkeillä

      Lainaa

    60. Tulos: +4 (8 ääntä)
      LOL: Lyön vaikka vetoa, että tolla naisella on skitsofrenia! Ihan vaikuttaa siltä, just tollasta pimeetä salaliittohömpötystä ja tietenkään hullu ei itse tajua hulluutensa järjettömyyttä. Tiedän kyllä mitä skitsofrenia on, koska mies ollu pariin otteeseen mielisairaalan suljetulla kyseisen taudin vuoksi. Nyt onneks lääkitys kohallaan. Mutta nyt sen veli on kyllä alkanu puhuu just tällasia rokote salaliitto-juttuja (niillä sairautta suvussa). On alkanu mietityttää, joko silläkin sairaus puhkeemassa… Mutta siis ammattiauttajan juttusille tämän naisen pitäisi päästä, että saatais lääkitys kohalleen! Tosin tietenkin hän luulisi että auttajatkin on jotain “vihollisen liittolaisia”… Surullista tällanen, todella surullista.
      Skitsofreenikoitakin tarvitaan, heidän hulluutensa on ollut inspiraationa mm. elokuvissa Truman Show ja Matrix. Sinulle miehesi ja lankosi käytös taas on kauhea rasite. Tuskin saat omaishoidontukea sairaan miehen kanssa elämisen aiheuttamasta rasituksesta. Kasvaville lapsille mielisairas aikuinen kotona taas on maanpäällinen helvetti, hänet pitäisi asuttaa johonkin tukiasuntolaan, jotta lapset saavat kasvaa rauhassa sen terveen aikuisen kanssa. Nykylastensuojelu ikävä kyllä suosii näissä tilanteissa lasten siirtoja, aikuiset jätetään keskenään, ilman mitään tukea. Ystäväni puhelee vielä aikuisenakin, miten on katkera siitä kun hänet vietiin pois kotoa lastenkotiin - hullu isä jäi kotiin piinaamaan äitiä. Käsittämätöntä. Miksei pahasti sairasta ihmistä saada siirrettyä pois pilaamasta muiden kotielämää?

      Lainaa

    61. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Irenen tapa argumentoida on juuri tyypillinen noille rokotevastaisille. Huudellaan vain "todistusaineistoa on vaikka kuinka, menisi loppuikä sitä luetellessa" ja kun sitten pyydetään edes yhtä kohtaa näytille siitä todistusaineistosta, niin sitä ei saada, vaan toistellaan yhä loputtomiin että todistusaineistoa on vaikka kuinka. Sitä ei vain näköjään koskaan pääse näkemään.

      Lainaa

    62. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Ehkä wake up tulee vielä..

      Lainaa

    63. Köyhä-Jykä 27.11.2021 21:08
      Tulos: +1 (5 ääntä)
      Mitähän Irenelle kuuluu tänä päivänä..? (No sen saamme lukea jokaiselta kommenttipalstalta nykyään - valitettavasti.)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lääkeyhtiöt, lääkkeet, rokote, rokotus, sairaudet, kuolleisuus, Irene