Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkauden ilosanoma

"Hei, sinä 3. kerroksessa asuva nuori neitokainen! Jatkossa harrastaessasi ---"
Taustatietoja: Tapaukset eivät välttämättä liity toisiinsa. Rakkauden ilosanoma Lähettänyt: tfc ja (tuntematon)

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 55 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +515 (643 ääntä)
      Mistä muuten johtuu, että joidenkin täytyy huutaa kuin kidutettava sika?

      Lainaa

    2. Tulos: +460 (706 ääntä)
      Hei, sinä 3:ssa kerroksessa asuva nuori neitokainen, voisitko tulla tänne? Nam nam.

      Lainaa

    3. Tulos: +136 (210 ääntä)
      usko unelmiis ällöpoju98

      Lainaa

    4. Tulos: +178 (286 ääntä)
      Tiger: Mistä muuten johtuu, että joidenkin täytyy huutaa kuin kidutettava sika?
      Ite en ainakaan pysty kontrolloimaan ääntelyjäni lähellä kliimaksia. Se vaan joillakin on niin.

      Lainaa

    5. Tulos: -37 (115 ääntä)
      Jännä, että n. 4 vuotta sitten netissä oli kuva juuri samasta lapusta. Liekö kopioinu sieltä?

      Lainaa

    6. Tulos: +203 (301 ääntä)
      Ite en ainakaan pysty kontrolloimaan ääntelyjäni lähellä kliimaksia. Se vaan joillakin on niin.
      Kiitos tästä yli-informatiivisesta avautumisestasi.

      Lainaa

    7. Tulos: +93 (105 ääntä)
      Jukkapalmu: Jännä, että n. 4 vuotta sitten netissä oli kuva juuri samasta lapusta. Liekö kopioinu sieltä?
      Eikös jossain tollasessa lukenut, että lakkaa naimasta niitä mustia miehiä ja vaihda pienimunaisempaa suomalaiseen, tai jotain?

      Lainaa

    8. Tulos: +91 (99 ääntä)
      Kyllä näitä on varmaan monissa taloissa ollut. Meillekin valitettiin asiasta joskus 7 vuotta sitten.

      Lainaa

    9. Tulos: +88 (96 ääntä)
      Meillä alkaa naapurin mies soittaa kitaraa ja laulaa kovalla äänellä, oli kellonaika mikä hyvänsä.

      Lainaa

    10. Tulos: +82 (126 ääntä)
      Niin kauan kuin ihmiset asuvat kerrostaloissa ja harrastavat seksiä, niin kauan löytyy aina joku, jota se häiritsee. Lailla määrättävä jokaiselle kunnon rakastaja(-tar), niin loppuu se kateuksissa (ja puutteessa) valittaminen! :D

      Lainaa

    11. Tulos: +17 (45 ääntä)
      Miikkaelilla ei kyllä ollut äidin kommenttia ensimmäisenä. On siis fb-kaverinani. Ei tossa nyt tarinan kannalta ollut ongelmaa, pisti vaan silmään.

      Lainaa

    12. Tulos: +133 (157 ääntä)
      Mielestäni on ihan kohtuullista valittaa kovista äänistä yöllä, tulipa se seksin harrastamisesta tai jostain muusta. Etenkin jos tapahtuu silloin kun on hiljaisuus. Kerrostalossa asuvana naapurin jatkuva yskiminenki ketuttaa jo paljon, koska seinät on niin ohuet.. Eräs aamuyö heräsin ku alapuolella sijaitsevassa talossa harrastettiin hyvin äänekästä seksiä. Vaikee oli sit nukkua ja kiva koulupäivä edessä.. Jos kyse on satunnaisesta seksin harrastamisesta niin ehkä iso ilmoitus alakerrassa on kohtuuton, mutta jos kovinkin usein tapahtuu ni vois vaikka ystävällisen lapun tiputtaa postiluukusta tai vastaavaa. Kerrostalossa valitettavasti äänet kuuluu niin selvästi. Jos jokaisesta äänestä valittaa niin kerrostalo ei ehkä ole oikea paikka asua. Mulla oli kaverin koira hoidossa ja jätin sen puoleksi tunniksi yksin; sillä aikaa oli jo lappu tullut että tiesitkö että koirasi haukkuu jatkuvasti. Toisaalta jos on tarve tuottaa jatkuvasti kovaa ääntä ja ajoittaa ne etenkin yöajalle niin kerrostalo ei tässäkään tapauksessa taida olla ihan oikee paikka..

      Lainaa

    13. Tulos: +13 (35 ääntä)
      kaverini sai joskus samaisesta asiasta valituksen, ja niin varmaan moni muukin. Itse en kyllä varmaan jaksaisi valittaa seksin liiallisista äänistä, vaikka aika paljon valituksia naapureiden toimista teenkin..

      Lainaa

    14. Tulos: +72 (76 ääntä)
      pro: Meillä alkaa naapurin mies soittaa kitaraa ja laulaa kovalla äänellä, oli kellonaika mikä hyvänsä.
      Niin meilläkin, juuri tälläkin hetkellä. Lieneekö sama heppu. Minusta ei ainakaan ole millään tavalla "kohtuutonta" valittaa metelistä. Meteli kuin meteli, itseä ainakin vituttaisi jos joku voihkisi yöllä niin että talo täräjää, ja itse pitäisi aamulla herätä töihin.

      Lainaa

    15. Hartikainen 10.11.2011 15:15
      Tulos: +54 (62 ääntä)
      Olisko se hyvä, että ihan henkkoht kävis ovella, eikä tätä pirun lappurulettia. Meille muutti just uus naapuri ja kuulemma ekan 2 päivän ajalta tuli 3 lappua, joissa motkotettiin koiran huutamisesta. Olis ihan hyvä tajuta jo sekin, että saattaa muutama päivä mennä ihan tottuessa. Ei ihmisten pidä kärsiä eläimistä kerrostaloissa, mutta joku maalaisjärki olis hyvä pitää, pieni ymmärrys.

      Lainaa

    16. Tulos: +42 (44 ääntä)
      mikä prkl ihmisii nykyään, ku ei muut osata ku lappuja vaan lähetellä, paremminhan tuo tehoais ku menis päin naamaa kasvotusten juttelee.. ja kerrostalo ei tosiaan oo mikää äänieristetty bunkkeri, jos joku on sinne siinä uskossa muuttanu... :p toki jos joku ny infernaalista meteliä pitää kellon ympäri, nii on ihan suotavaa jo valittaakin asiasta. mut ei kuten entinen naapuri, et parku ettei asunnos sais ees kävellä enää klo 20 jälkee (hiljasuus alko ko. taloyhtiös klo 23) :D

      Lainaa

    17. Tulos: -7 (55 ääntä)
      -m: Mielestäni on ihan kohtuullista valittaa kovista äänistä yöllä, tulipa se seksin harrastamisesta tai jostain muusta. Etenkin jos tapahtuu silloin kun on hiljaisuus. Kerrostalossa asuvana naapurin jatkuva yskiminenki ketuttaa jo paljon, koska seinät on niin ohuet..
      Ai yskiminen voi ärsyttää? Mitenköhän sen voi sitten lopettaa, jos on vaikka pahasti kipeä/tms, missä ei vaan sille yskimisille mahda mitään. Kannattaa ehkä sitten muuttaa kerrostalosta pois, jos ihmisen yskiminen ketuttaa. Ihme tiukkapipoista meininkiä.

      Lainaa

    18. Tulos: -4 (70 ääntä)
      Kuuntelisitteko te mielummin sitä voihkintaa sitten päivällä? Kenties kesken päivällisen? Luulis, että sais edes rauhassa seksiä harrastaa...

      Lainaa

    19. Tulos: -33 (53 ääntä)
      Kitisee jos panee yöllä, mikä valtius olisi jos panisivat päivällä? Oiekasti, ei selibaattiin tarvitse kerrostalossakaan ryhtyä.

      Lainaa

    20. Tulos: +86 (90 ääntä)
      Mulla oli edellisessä asuinpaikassa samanmoinen ongelma, yläkerran naapuri siis yritti poikakaverinsa kanssa tulla katosta läpi. Seksiä SAA harrastaa, ääniäkin SAA päästää, mutta en VOINUT olla ihmettelemättä, että mikä hiton pakko sitä oli tehdä aina aamuyöstä?? Ekoilla kerroilla lähinnä huvitti, mutta kun homma alkoi olla jatkuvaa, niin eipä jaksanut enää naurattaa. Siinä vaiheessa kun itse joudut noudattamaan "normaaliaikataulua" ja herätys on aamulla kuuden aikoihin, ja öisin herää siihen kun yläkerrasta kuuluu nitinää, jyskettä, huutoa ja kiljuntaa, alkaa siinä väkisinkin huumori loppua.

      Lainaa

    21. Tulos: +60 (68 ääntä)
      qq: Ai yskiminen voi ärsyttää? Mitenköhän sen voi sitten lopettaa, jos on vaikka pahasti kipeä/tms, missä ei vaan sille yskimisille mahda mitään. Kannattaa ehkä sitten muuttaa kerrostalosta pois, jos ihmisen yskiminen ketuttaa. Ihme tiukkapipoista meininkiä.
      Kyllä se ärsyttää jos kuuluu aamusta iltaan+yöllä. Aikomuksena ei ole valittaa eikä muutenkaan tehdä asialle mitään. Pystyn kyllä ihan täysin elämään naapurin yskimisen kanssa. Tuon jutun pointti oli se, että miten hyvin äänet kuuluu naapuriin. ps. Kyseisen henkilön yskiminen on tupakkayskää, joten täysin itseaiheutettua, koska tupakan savu tulee koko ajan rappukäytävään ja sen lisäksi myös asuntooni. Mutta ei, en valita. Eiköhän häntä itseäkin yskiminen ärsytä.

      Lainaa

    22. Tulos: -11 (11 ääntä)
      Jukkapalmu: Jännä, että n. 4 vuotta sitten netissä oli kuva juuri samasta lapusta. Liekö kopioinu sieltä?
      Muistan kanssa lukeneeni sanasta sanaan saman tekstin monta vuotta sitten kuvana jollain huumorisivustolla.

      Lainaa

    23. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Luu: Muistan kanssa lukeneeni sanasta sanaan saman tekstin monta vuotta sitten kuvana jollain huumorisivustolla.
      Mikäs tässä on se ongelma? Onhan naapuri voinut pilalla laittaa sen netistä jo löytyvän tekstin sinne alakertaan kun ei ole keksinyt itse parempaa...

      Lainaa

    24. Tulos: +39 (41 ääntä)
      No oma politiikkani äänistä valittamisen kanssa on tämä: en aio valittaa jos jostain joskus kuuluu ääniä, tai jos jossain on esimerkiksi juhlat tms, jos se on satunnaista, eikä jatkuvaa. Minäkään en varmasti ole mikään hiljaisin naapuri, mutta en aiheuta meteliäkään että sen pitäisi jotakuta häiritä. Kyllä sopu sijaa antaa :D olipa kerran hauskaa kuunnella kun naapurissa laulettiin kännikaraokea, (kohtuulliseen aikaan).

      Lainaa

    25. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Jukkapalmu: Jännä, että n. 4 vuotta sitten netissä oli kuva juuri samasta lapusta. Liekö kopioinu sieltä?
      Vastaavanlaisia näkee netissä monilla huumorisivustoilla lähes viikottain. Näitä nyt vaan sattuu tapahtumaan.

      Lainaa

    26. kivanaapuri 11.11.2011 0:24
      Tulos: +33 (35 ääntä)
      joku tossa mainitsi, että pitäisi käydä ihan ovella käydä sanomassa jos häiritsee, mut ei se ihan itsestäänselvyys ole että ovi avataan, meillä muutti tossa syksyllä uusi naapuri, joka sitten piti koko viikonlopun kestäviä bileitä monta viikkoa peräkkäin, ja niille oltiin sanottu asiasta parvekkeen kautta ja myös käyty ovikelloa soittamassa useaan otteeseen, mutta ei siinä mikään auttanut, kun ei ovea avattu vaan pelkästään kikattelua kuului ja hetkeksi hiljeni. Aika pian bileet jatku samaan malliin. Ei oo kauheen kiva herätä lauantai aamuna puol 5 töihin ja kuunnella kun seinänaapurilla taas bileet ja viideltä sitten ne pisti musiikin soimaan. Ite oon onneks jo sieltä muuttanut pois, mutta muu perhe joutuu edelleen sitä kuuntelemaan, tuli vähän sellanen fiilis että eikös mun siellä pitäis vajaa parikymppisenä teininä pitää niitä bileitä eikä n. 25 vuotiaan.

      Lainaa

    27. Tulos: -5 (23 ääntä)
      kivanaapuri: joku tossa mainitsi, että pitäisi käydä ihan ovella käydä sanomassa jos häiritsee, mut ei se ihan itsestäänselvyys ole että ovi avataan, meillä muutti tossa syksyllä uusi naapuri, joka sitten piti koko viikonlopun kestäviä bileitä monta viikkoa peräkkäin, ja niille oltiin sanottu asiasta parvekkeen kautta ja myös käyty ovikelloa soittamassa useaan otteeseen, mutta ei siinä mikään auttanut, kun ei ovea avattu vaan pelkästään kikattelua kuului ja hetkeksi hiljeni. Aika pian bileet jatku samaan malliin. Ei oo kauheen kiva herätä lauantai aamuna puol 5 töihin ja kuunnella kun seinänaapurilla taas bileet ja viideltä sitten ne pisti musiikin soimaan. Ite oon onneks jo sieltä muuttanut pois, mutta muu perhe joutuu edelleen sitä kuuntelemaan, tuli vähän sellanen fiilis että eikös mun siellä pitäis vajaa parikymppisenä teininä pitää niitä bileitä eikä n. 25 vuotiaan.
      Olisko kannattanut tehdä ilmoitus bilettäjistä? Mää en ymmärrä, miksi yöllä pitää harrastaa seksiä ylipäänsä. Aamulla, päivällä ja illalla on seksin harrastamisaika.

      Lainaa

    28. Tulos: +95 (101 ääntä)
      Meillä kuului yhdessä vaiheessa naapurista seksiäänet seinien läpi lähestulkoon joka yö ja pari kertaa jopa heräsin niihin, enkä ole edes kevyt nukkuja. Siinä sitten katseltiin kattoa, mietittiin aamulla odottavaa aikaista herätystä ja kuunneltiin ääniä, jotka eivät missään nimessä olleet enää normaalin ääntelyn rajoissa eikä aivan kuitattavissa "no joskus vain tuntuu niin hyvältä"-kommenteilla. Välillä tuntuu että kyse oli enemmänkin epäkypsän lissun halusta kuuluttaa että "Täällä pannaan hei tällä hetkellä!!" kuin mistään aidosti purkautuvista äänistä. Ei kellekään selväjärkiselle tule muutenkaan mieleen alkaa huutamaan kolmen aikaan yöllä kurkkusuorana niin pieni järki pitäsi olla siinäkin, että jos ei pysty hillitsemään äänihuuliaan niin ehkä aamuyö ei ole oikea aika rakkauden ilosanomalle. Ja ennen kuin kukaan heittää niitä "katkeran kateellisen ämmän urputusta!"- kommentteja niin ei se niin ole. Tämä on katkeran väsyneen ämmän urputusta.

      Lainaa

    29. Tulos: +24 (36 ääntä)
      Tenhis: Olisko kannattanut tehdä ilmoitus bilettäjistä? Mää en ymmärrä, miksi yöllä pitää harrastaa seksiä ylipäänsä. Aamulla, päivällä ja illalla on seksin harrastamisaika.
      ai sääkö olet se ihminen joka määrittää ne oikeat seksiajat?

      Lainaa

    30. Tulos: -7 (17 ääntä)
      Harrastais seksiä bordellissa tai jossakin pehmustettujen seinien sisällä niin ei naapurit häiriinny. Samoin kun yöllä vessassa käynti, saati siemennesteiden pesu suihkussa. Ei ei..

      Lainaa

    31. Tulos: +31 (43 ääntä)
      "Hei sinä 3:ssa kerroksessa asuva nuori neitokainen!" 3:ssa eli kolmessa kerroksessa... ja varaa on

      Lainaa

    32. Tulos: +35 (35 ääntä)
      Jukkapalmu: Jännä, että n. 4 vuotta sitten netissä oli kuva juuri samasta lapusta. Liekö kopioinu sieltä?
      Jännä, että aina löytyy ihminen joka tulee huutelemaan "WANHA!"

      Lainaa

    33. Tulos: -51 (77 ääntä)
      Tiger: Mistä muuten johtuu, että joidenkin täytyy huutaa kuin kidutettava sika?
      Toiset ei oo tiukkanutturaisii nautintokyvyttömii frigidei, vaan heittäytyvät koko kehollaan ja täten myös äänentuotantoelimistöllään nautinnonpalvelukseen mukaan. Mutta tottahan on kateellisen panettelijan päästävä vertaamaan teuraseläimiin, kun ei itse osaa päästää hitaasti tappavasta jäykkyydestään irti.

      Lainaa

    34. Satunnainen 11.11.2011 21:28
      Tulos: +35 (37 ääntä)
      Minulla oli joskus alakerrassa naapuri, joka suorastaan rakasti trancea tai muuta vastaavanlaista elektronista tanssimusiikkia. Ei sen kuuntelu normaalisti häirinnyt, taisi naapuri vain perjantaisin virittäytyä viikonlopun menotunnelmaan musiikin kanssa aina noin puolesta tunnista tuntiin. Joskus musiikki kuului normaalia kovemmalla, mutta koska siitä ei minun elokuvailtani pahentunut, annoin asian olla. Eri asia oli sitten herätä eräänä aamuyönä elektroniseen versioon Edvard Griegin sävellyksestä Vuorenkuninkaan Luolassa, joka alakerrasta soitettiin ämyrit täysillä ja ilmanvaihtoputkia pitkin meille. Siinä sitten tuli mietittyä syvällisiä filosofisia kysymyksiä kuten "mitä helvettiä?", "miksi minä?" ja "millä myrkyllä tuon naapurin saa parhaiten murhattua?" Olen muutenkin kärttyisä, jos en saa herätä rauhassa omaan tahtiin.

      Lainaa

    35. niiskuneiti 12.11.2011 0:34
      Tulos: +59 (61 ääntä)
      Siis hetkonen...ymmärsinkö oikein, että jotkut täällä ovat sitä mieltä, että sillä on väliä MISTÄ se häiritsevä ääni öisin tulee? Itselläni on sellaiset yläkerran naapurit, jotka harrastavat mölyämistä öisin. Välillä se johtuu musiikin huudattamisesta/bilettämisestä koko yön putkeen, välillä kauheesta huutotappelusta joka kestää tunteja putkeen ja välillä todella äänekkäästä paneskelusta. Itse joudun usein heräämään ennen aamu kuutta töihin, ja voin kertoa, ettei ole mitään väliä minkä näistä syistä vuoksi olen joutunut yöni valvomaan, aina vituttaa yhtä paljon. Ja kyllä, valituksia on tehty ja vaikka isännöitsijä saamaton onkin niin häätö alkaa olla lähellä. Ja ei, en ole elämääni kyllästynyt selibaatissa elävä tylsimys joka haluaa muille samanlaisen yhtä ikävän elämän. Kiitos ja anteeksi :)

      Lainaa

    36. Tulos: +30 (42 ääntä)
      Tenhis: Ite en ainakaan pysty kontrolloimaan ääntelyjäni lähellä kliimaksia. Se vaan joillakin on niin.
      no kai siihen suun eteen nyt herranen aika teipin saa??

      Lainaa

    37. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Soilen kommentti ♥ Äidit FB:ssä :D

      Lainaa

    38. kivanaapuri 12.11.2011 13:23
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      Tenhis: Olisko kannattanut tehdä ilmoitus bilettäjistä?
      no kyllä niistä naapureista isännöitsijälle ilmotettiin, mutta sieltä sanottiin vaan että jos haluaa kunnollisen valituksen tehdä, täytyy poliisille soittaa.. mun mielestä ainakin on tosi turhauttavaa että aikuiset ihmiset ei ymmärrä millon lopettaa ja pitäis sitten poliisia tollasen kuitenkin suhteellisen pikkujutun takia häiritä, on niillä parempaakin tekemistä, mut eiköhän jossain kohtaa oo kuitenkin pakko se tehä jos ei järkipuhe auta.. naapuri oli jollekkin kaverilleen selittäny joskus että musiikkia saa pitää kovalla yöllä, jos muilla näkyy olevan valot päällä, eli hereillä ollaan.. pettämätön logiikka.

      Lainaa

    39. Tulos: +37 (47 ääntä)
      Höpöhöpö, että muka pakko huutaa seksin aikana. Odottakaahan, kun syntyy ensimmäinen lapsi. Ihan hyvin onnistuu "gliimaksit" huutamattakin! ;)

      Lainaa

    40. Tulos: +37 (45 ääntä)
      Yhtä väärin se on pakottaa muut kuuntelemaan seksihuutoa ku näytellä naapureille penistäänki. Ja vaikka joku tunkis penistään postilaatikosta, niin voin sentään olla katsomatta, mutta kokemuksen perusteella sitä seksihuutoa ei voi peittää edes korvatulpilla. Eikä korvatulppienkaan pitkäaikainen käyttäminen oo kovin terveellistä, (eikä mukavaa, itellä ainaki korvat kipeytyy ja alkaa vuotamaan asioita). Et pakottas ketään katsomaan pornoa, joten mikä oikeus sulla on pakottaa joku kuuntelemaan livesessioita? Ja todellakin, paljon paljon paljon mieluummin kuulisin seksiääniä päivällä kesken perheruokailun, kuin yöllä keskellä hiljaisuutta, kun yritän nukkua. Päivällä sitä melua on muutenkin ja musiikkeja voi halutessaan laittaa isommalle, yöllä haluais oikeasti nukkua rauhassa ilman muiden seksielämän seuraamista.

      Lainaa

    41. Tulos: -27 (35 ääntä)
      "Eikä korvatulppienkaan pitkäaikainen käyttäminen oo kovin terveellistä, (eikä mukavaa, itellä ainaki korvat kipeytyy ja alkaa vuotamaan asioita)."
      Siis mitä? Pitkäaikainen käyttäminen ei varmasti oo terveellistä sen uskon. Siis jos käytät samoja tulppia kaksi viikkoa, mutta kyllä ne kertakäyttötulpat on melko hygieenisiä. Ikinä en oo kuullu että kenelläkään ois tullu korvatulpista yhtään mitään, eikä edes googlettamalla löydy mitään juttua korvatulppien epähygieenisyydestä. Sulla on todennäköisesti läpimädät korvat jos niistä "alkaa vuotamaan asioita" kun pidät korvatulppia. Hyi helvetti, mene lääkäriin.

      Lainaa

    42. Tulos: +38 (42 ääntä)
      En minäkään ymmärrä sellaista yletöntä huutamista seksin aikana. Äänien päästely on joo ihan normaalia ja ehkä jopa jossain määrin toivottavaakin, mutta ilmahälytystä lähentelevästä dB-tasosta saa kenties vielä epävarmemman kuvan kuin hiljaa paikallaan -tyylistä. Sori vaan.

      Lainaa

    43. Tulos: -36 (50 ääntä)
      Jännä on kyl lukee osaa näistä kommenteista. Kyl mäki sen ymmärrän et hiljasuuden jälkeen ei huudateta musiikkia tai mölytä muutenkaa mut seksin harrastaminen on semmonen asia jota mä en todellakaan ala kellon tai kalenterin kans tekemään. Jos joku oikeesti tulis ihan pokalla valittaa panoäänistä tai laittelis lappuja nii kehottasin kyl siinä vaiheessa menemään ittekki panolle tai runkulle. Joku häpy se on oltava tässä koko hiljasuusskeidassaki. Ihan muuten vinkkinä niille joille noi kaks aikasemmin tajottua vaihtoehtoa ei jostain syystä käy: kuulosuojaimet / korvatulpat on keksitty ja niiden käyttö voi olla jopa suotavaa jos luonnolliset kiihkon äänet häiritsee liiaksi :D

      Lainaa

    44. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Moni ketkä täällä kommentoi ei oo varmaan kokenut miltä tuntuu oikeesti kuunella hirveetä kiljumista kello 3:00 joka yö. Kyl se käy rasittaa. Meidän seinän takana (taikka yläpuolella) harrastetaan seksiä todella kovilla äänillä. Muutenkin kyseinen pariskunta ei välitä kellonajoista mitään. Ajatelkaapa jos meil olis jo lapsi joka nukkuis tässä makuuhuoneessa. Menisin tasan varmasti valittamaan ja tekisin kaikkeni että se kiljuminen loppuis. Mua henkilökohtaisesti se ei niin haittaa, mutta kyl pinna aika kireellä on ku herää yöllä siihen että joku kiljuu ku sika siin vieressä melkein (siltä se kuulostaa). Voi kun näkis mistä kaupungista tämä Miikkael on. Kerrokset ja tuntomerkit sopisivat omaan keissiin.

      Lainaa

    45. kokemust aiheesta yllin kyllin!! 15.11.2011 12:53
      Tulos: +23 (25 ääntä)
      kyl joo meinki pikkukyläs täs iha kaks kerrtsta alempana on tota hemmetin panohuutoa kuulunut aika lujaa välis!itehän siit ei jaksa välitttää ku laittaa sit yöks vaik musiikkia soimaan sängyn viereen nii ei kuule,mut toi mein 1 vuotias kirjaimellisesti parkuu yöllä herätessään siihen,ku joku akka huutaaa siä enste niinku sika ja sit äijä huutaa perään tyyliin jotaki,et ei vielä ei vielä anna ku mä tuun syvälle ja lujaa saatana! (tonki kuulin kesäl ku ikkunat auki...) et saatanpa hyvin soittaa poliisisedäty seuraaval kerral sin kimppaan jos ei meno muuten rauhoitu!

      Lainaa

    46. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Onneks kukaan ei meille valittanu, ku ennen lapsen syntymää oltiin aika äänekkäitä siinä touhussa ja ajattelin ettei se kuulu, ku naapurista ei koskaan kuulunu mitään ääniä... Mutta nyt tänne on ekaan kerrokseen muuttanu pariskunta jonka riitelyt kuuluu meiän kolmanteen kerrokseen asti ja ennen lasta asuttiin tokassa, joten tajusin tämän myötä, että koko talo on varmaan joutunu kuuntelemaan meidän "lapsentekoääniä". NOLOA -_-

      Lainaa

    47. Tulos: +2 (10 ääntä)
      ihana äiti :D

      Lainaa

    48. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Se mitä tähän voin sanoa, että kyllä minä henk.koht vaihtaisin MIELELLÄNI yläkerran naapurieni 2-6 tuntia kestävät "seinät tärisee riidat" , Teurastettava sika seksi-ääniin. Nimittäin se äänien aiheuttajien tunne lataus on hieman erilainen näissä tilanteissa. Mutta nysvö kun olen, en ole näistä jatkuvista riidoistakaan valittanut, se mikä ei tapa, vahvistaa.

      Lainaa

    49. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Huomauttaisin vielä, että riitojen ajan kohdat ei katso kyllä laisinkaan kellon aikoja :s

      Lainaa

    50. SuomenToivo 13.2.2012 18:37
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      :D

      Lainaa

    51. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Täältä löytyy myös seinän takaa samanlaista naapuria. Taitavat vielä olla työttömiä juoppoja kun tuntuu olevan aikaa 24/7 joko naida tai riidellä. Tosin ei luulisi, että tässä yhtiössä olisi työttömällä varaa asua, mutta en muutakaan selitystä keksi.

      Lainaa

    52. Tulos: -16 (22 ääntä)
      aika paskaa seksiä porukoilla, kun ei teitä oo huudatettu. Ja ei, illat aamut päivät jne ei ole sitä varten, vaan nimenomaan yöt, kun omat muksut nukkuu. Aika harva taitaa lähtee välipalapöydästä "vähän tuolla käymään"

      Lainaa

    53. Tulos: +21 (21 ääntä)
      jepejepjep: aika paskaa seksiä porukoilla, kun ei teitä oo huudatettu. Ja ei, illat aamut päivät jne ei ole sitä varten, vaan nimenomaan yöt, kun omat muksut nukkuu. Aika harva taitaa lähtee välipalapöydästä “vähän tuolla käymään”
      Öö, järjestät siis huutomessut kun lapset nukkuu seinän takana? Jos kerta sinulla on niin loistoseksiä, että et kykene olemaan huutamatta niin lujaa että naapuriin asti kuuluu, niin miten ihmeessä ne muksut ei herää sun kiljuntaan...?

      Lainaa

    54. Tulos: -1 (1 ääni)
      hiphei: Lailla määrättävä jokaiselle kunnon rakastaja(-tar),
      Hyvä idea. (monen parin seksi vähissä)

      Lainaa

    55. Tulos: -1 (1 ääni)
      Suomi on täynnä erämaata ja metsää johon voi juosta piiloon jos kaupungin äänet alkavat ahdistamaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: äänet, viesti, ilmoitus, varoitus, intiimiäänet, suukapula