Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puolukkamehua

"Puolukkamehu <3"
Taustatietoja: Syyttäkää lähettäjää pienestä fontista. puolukkamehu

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 70 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +257 (389 ääntä)
      Tää on nyt noloa myöntää, mutta olen aina luullut, että "puolukkapäivät" on viittaus johonkin AIVAN muuhun, kuin oikeasti johonkin puolukoihin...

      Lainaa

    2. Tulos: +355 (439 ääntä)
      Oho: Tää on nyt noloa myöntää, mutta olen aina luullut, että “puolukkapäivät” on viittaus johonkin AIVAN muuhun, kuin oikeasti johonkin puolukoihin…
      Olet kyllä aivan oikeassa, puolukkapäivät viittaavat nimenomaan menkkoihin.. Ps. Vaikka nainen olenkin niin en ole kuullut puolukkamehun auttavista omnaisuuksista, mutta eipä ole kai kyllä ollut tarvettakaan.. SItä paitsi puolukat on pahoja.

      Lainaa

    3. Tulos: +383 (391 ääntä)
      Puolukka- tai karpalomehu. Auttaa myös virtsatien tulehdukseen.

      Lainaa

    4. Tulos: +319 (369 ääntä)
      Notta Heidin vagina oikein kiittää ja oikein Facebookissa. Kiva. Mikään ei ole enää pyhää tai edes _omana_tietona_pidettävää.

      Lainaa

    5. Tulos: +54 (270 ääntä)
      On siinäki mies ku ei kestä kuulla tollasia asioita :D Voi ei, naisilla on vartalo joka tuottaa epämiellyttäviäkin asioita! Sukupuolten välinen salaisuuksien kuilu, anna mun kaikki kestää.

      Lainaa

    6. Tulos: +76 (84 ääntä)
      Naurahdin, kerran, pari. Jos pieni teksti häiritsee, painakaa Ctrl ja + samaan aikaan kerran tai pari. Tekstistä tulee sameampaa mutta se suurenee. Palautus onnistuu miinuksella. Pitäisi varmaan tänään ostaa vaihteeksi puolukkamehua. Kaikissa marjoissa on jotain terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Luonnosta saa paljon hyvää. Pienessä kuumeessa ja flunssassa kannattaisi mielummin juoda vaikka mustaherukkateetä/-mehua johon on sekoikettu karmolistippoja kuin vetää buranaa.

      Lainaa

    7. Tulos: +104 (126 ääntä)
      Joo-o.. Mie oon varmaan jotenkin epäonnistunut nainen, kun en tällaista "arvokasta" asiaa tiennyt. Meilläpäin karpalo- ja puolukkamehua juodaan estääkseen virtsatietulehduksen

      Lainaa

    8. Tulos: +166 (208 ääntä)
      Vihaan tollasta "me naiset sitä sun tätä, blaa blaa mutta te miehet ette" tekstiä heti kun joku uteliaana vain kysyy tai mainitsee jotain....

      Lainaa

    9. Tulos: -26 (118 ääntä)
      Pfs: On siinäki mies ku ei kestä kuulla tollasia asioita Voi ei, naisilla on vartalo joka tuottaa epämiellyttäviäkin asioita! Sukupuolten välinen salaisuuksien kuilu, anna mun kaikki kestää.
      Onks sul vähän komplekseja? Huhhuh XD

      Lainaa

    10. Tulos: +5 (37 ääntä)
      INB4 ÄLLÖ. _ylä-aste_ :D

      Lainaa

    11. Tulos: +34 (50 ääntä)
      Mountain Dew ϞϞ Kivekset eivät kiitä.

      Lainaa

    12. Tulos: +186 (210 ääntä)
      Ei se mikään kuilu ole, mutta jotkin asiat on vaan hyvä pitää omana tietonaan. Mun peräpukamat ei tuu koskaan kiittää Facebookissa AC 3 geeliä!

      Lainaa

    13. Tulos: +85 (127 ääntä)
      "vitun puolukkamehu ja vitun äkkiä". Ei tulis pieneen mieleenkään omalle miehelle puhua tuolla tavalla...

      Lainaa

    14. Tulos: +49 (141 ääntä)
      Taidan alkaa mieheksi. Oikeasti, come on! Menkkoja ei kerrota julkisesti! Sama kun miehet ilmottas milloin on aamustondista ollu jne. Oikeasti.

      Lainaa

    15. Tulos: -24 (84 ääntä)
      hahah, miks kaikki jutut pitää ottaa niin tosissaan :DHeidi on asia nainen, joka heitti läpän minkä miehet, ja ilmeisesti kaikki muutkin, ottivat tosissaan eikä ymmärrä läppää :D löysätkää vähän hei...

      Lainaa

    16. Tulos: -14 (80 ääntä)
      vapaa käännös: puolukkamehu on terveellistä, juokaa sitä :p tällä ei ollut mitään tekemistä kuukautiskierron kanssa :D Ja miehet on ihania, vaikka niitä joskus kiusaankin, se on mun tapa osoittaa kiintymystä <3

      Lainaa

    17. Tulos: +38 (126 ääntä)
      Rasittava toi Heidi. Jostain syystä oon hiton kyllästynyt tämmöiseen girl-power -leijaamiseen tyyliin "olen nainen ja ai että miten helvetin ylpeä siitä".

      Lainaa

    18. Tulos: +112 (122 ääntä)
      "Ajattelin vaa et jos sun alapään ph-arvot ei oo kohillaan" vetäis hiljaseks ensitreffeillä, ihan hyvä jäänmurtaja kumminki!

      Lainaa

    19. Turnipsitonttu 19.11.2011 15:37
      Tulos: +9 (41 ääntä)
      Ihan luonnollisia asioita. Ja kun on alkuun päästy, tämmöisen eko niksin olen lukenut, että jos tuhero voi pahoin ekokaupoista saatavan kuukautissienen kun kastelee etikkaliuokseen ja asettelee paikoilleen, niin pian mirri kiittää. Auttaa hiivasienioireiluun. Kyllä, olen keskustellut kuukautiskupin käytöstä silloinkin kun miehiä on ollut kuulemassa. On tullut komenttia tyyliin, hyi olkoon, nyt hiljaa :) Toimii se toiseenkin suuntaan, kauhukertomuksia esinahan alaisista mielenkiintoisista kertymistä kikkelin naksautteluun. Puolukkamehu on pahaa oraalisesti, mutta ainakin tiedän, että sitä voi käyttää edes johonkin.

      Lainaa

    20. Tulos: +46 (50 ääntä)
      Tenhis: Puolukka- tai karpalomehu. Auttaa myös virtsatien tulehdukseen.
      Totta, koskaan en oo kuullutkaan että se ph-arvoihin mitenkään vaikuttaa. ja kyllä olen nainen.

      Lainaa

    21. Tulos: +16 (50 ääntä)
      No nyt on minulta ainakin puolukkamehu pilattu loppuiäksi!

      Lainaa

    22. Tulos: -4 (60 ääntä)
      Olen nainen, en todellakaan tiennyt että puolukkamehua käytetään tuollaisiinkin asioihin. Taitaa Heidillä olla puolukkapäivät kaikenlisäksi, kun noin hermoheikolta vaikuttaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +24 (112 ääntä)
      Ja mirri naukuu. http://tinyurl.com/mukava-mirri Nam nam.

      Lainaa

    24. Tulos: +16 (118 ääntä)
      Varsin typerä muija taas.. vai että naiset tietää peniksestä enemmän kun miehet itse. SIltikään hyvin harva sitä osaa oikein käsitellä saati imeä.

      Lainaa

    25. Tulos: -1 (53 ääntä)
      Huoh kanssanaiset. Joko teiltä puuttuu sarkasmintaju tai sit olette itse takakireitä. Ja tuskin kukaan noin miehelleen puhuu, lie kyse kärjistämisestä.

      Lainaa

    26. Tulos: -6 (48 ääntä)
      Sarkasmi nimenomaan ei välity sähköisesti, jollei tiedä sen sitä olevan. Siks mun kaverit eijookaa takakireitä enkä myöskään vakavissani koskaan dissaa miehiä :p kauhian vakavaa tää elämä!

      Lainaa

    27. Tulos: +26 (42 ääntä)
      Huraa, ph-tasapaino on vitun luonnollista ja silleen, siitä voi ja pitää puhua julkisesti ja ihan missä vain tilanteessa!! Minäkin ostin tuossa luumuja, nyt vatsakin pelittää.

      Lainaa

    28. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Toimiiko karpalo/puolukkamehu joka on valmistettu 100% mehutiivisteestä?

      Lainaa

    29. Tulos: +39 (39 ääntä)
      asdoe: Totta, koskaan en oo kuullutkaan että se ph-arvoihin mitenkään vaikuttaa. ja kyllä olen nainen.
      Puolukka- tai karpalomehun teho virtsatietulehdusta vastaan perustuu nimenomaan siihen, että se laskee virtsan ph-arvoa.

      Lainaa

    30. Tulos: +33 (61 ääntä)
      Jos mies kirjottaiss tonne, että "Miten saisin vähennettyä sissijuuston syntymistä esinahkani alle?" niin veikkaan että aika moni naispuolinen (ja mieskin) tulis itkemään siitä, mitä voi kirjottaa fb:ssä ja mitä ei. :)

      Lainaa

    31. Tulos: -1 (15 ääntä)
      Joojoo ja hiivaan piimää. ;D

      Lainaa

    32. Tulos: +35 (51 ääntä)
      lada: Rasittava toi Heidi. Jostain syystä oon hiton kyllästynyt tämmöiseen girl-power -leijaamiseen tyyliin “olen nainen ja ai että miten helvetin ylpeä siitä”.
      Ja vastaavasti näin hamekansanedustajana minua on alkanut tökkiä kaikki "nainen keittiöön" -diipadaapa, joka ehkä hymyilytti alkuunsa, mutta ei enää, kun koko Internetti on sillä kyllästetty. Mutta josko kuitenkin annetaan kaikkien olla sellaisia kuin ovat. Erilaisuus on rok. Ja hei! On vaan hyvä, jos osaa olla ylpeä siitä, mikä/kuka/millainen on - olkoon se sitten vaikka sidottu sukupuoleen. :)

      Lainaa

    33. Tulos: -13 (17 ääntä)
      Luulin aluks et tol Heidil on menkat ni et toi olis ollu jotai sarkasmia toi loppu "ja vagina kiittää"..............................

      Lainaa

    34. Tulos: +11 (47 ääntä)
      Jäi nyt epäselväksi pitääkö se puolukkamehu juoda vai kaataa pildeen?

      Lainaa

    35. Tulos: +5 (63 ääntä)
      Naiset tekevät itsestään ylitärkeän ja suorastaan jumalan kaikella ah, niin tärkeällä tiedolla. Etenkin vielä feississa. Jes. Häpeän toisinaan naisia, joiden pitää ylikorostaa omaa naiseuttaan ja antaen ymmärtää olevansa erinomaisempi ihminen kuin miespuoliset henkilöt. Mielestäni miehet ja naiset ovat tasa-arvossa, jolloin kohtelen heitä ihmisenä - en sukupuolena. Joten ei ole oikeuttettua solvata toisia vihjaten _kaikkien_ miesten olevan tyhmiä. Nyt olen perinteinen nainen kyllä, kun pakko pistää närkästynyt seliseli-vaihde päälle :DD T: Nainen, joka ei kuuluttelisi alapääjuttujaan julkisesti.

      Lainaa

    36. Tulos: -12 (16 ääntä)
      Ps. Vaikka nainen olenkin niin en ole kuullut puolukkamehun auttavista omnaisuuksista, mutta eipä ole kai kyllä ollut tarvettakaan.. SItä paitsi puolukat on pahoja. ^^ sama ;oo

      Lainaa

    37. Tulos: +5 (5 ääntä)
      hah :D mahtavat naurut ainakin sai :D

      Lainaa

    38. Tulos: +14 (80 ääntä)
      Häpeän toisinaan naisia, joiden pimppiä hiertää sellaiset naiset, jotka tuntevat oman arvonsa eivätkä mielistele miehiä ja naura seksistisille vitseille, koska "siitä miehet tykkäävät". Jos tämä asia tosiaan ahdistaa niin paljon, niin muuta Afrikkaan ja ryhdy jonkun heimomiehen jalkavaimoksi. Saat arvoistasi kohtelua. Tegekin voi siirtyä imemään omaa pikku pippeliään, niin ei tarvitse internetissä vääntää itkua siitä, kuinka TAASGAAN KUGAAN EI YMMÄRRÄ MUA JA MUN KYRSÄÄNI. Ilmainen vinkki: sitten kun opettelet miellyttämään naista, naistakin alkaa kiinnostaa kuinka miellyttää sinua. Ei, sisään-ulos-sisään-lopetus-syvä-huokaus-"was it good for you?" ei ole "naisen miellyttämistä". Sillä ei miellyttäisi edes kolibria. Ai niin muuten, olen nainen ja helvetin ylpeä siitä. Problem? Ei hierrä minun housuissani eikä kiristä minun takaraivoani, joten voitte ihan vapaasti imaista vaikka ananakset molempiin sieraimiinne ;)

      Lainaa

    39. Tulos: -11 (41 ääntä)
      PS. Sen jälkeen, kun ne ananakset on kaivettu ulos etummaisesta aivolohkosta, vetäkää syvään henkeä ja sulkekaa koneenne. Sen jälkeen juoskaa ulos ja ostakaa elämä.

      Lainaa

    40. Tulos: +4 (26 ääntä)
      "Nimenomaan *naiset*. Ei tällaisia asioita miehille kerrota" Siis mitä? Ensin vingutaan kun ei kerrota ja sitten vingutaan kun ei saisi puhua pimpistä facessa yäk, siis hitsi miten ällöö. Puolukkamehu on hyvää.

      Lainaa

    41. Tulos: +21 (39 ääntä)
      Tottakai naiseudestaan tai miehuudestaan saa olla ylpeä. Molemmat sukupuolet on ihan saman arvosia. Mutta miksi pitää laittaa pimppiään tai pippeliään koskevia päivityksiä faceen? Se on vähän sama asia kun rupeis jossain koululuokassa tai työpaikalla huutelemaan omista alapään ongelmistaan. Ja sitten kun joku vähän huomauttaa, ettei tarvi kaikkea kertoa, niin vetää hernefarmin kesän sadon nokkaansa ja kauheen puolustusrefleksin päälle. Edelleen veikkaan, että tännekkin kommentteihin mokan miehiä kauhistelemaan tulleet ihmiset kävis samantien aukomaan, jos joku heidän fb-kavereistaan kirjottaisi statukseensa jotain peniksensä hyvinvoinnista.

      Lainaa

    42. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Kökkö: Lainaa
      Ei minua ainakaan haittaisi pätkääkään, naurattaisi vaan. Ei ne sukupuolielimet niin ihmeellisiä ole ettei niistä sais julkisesti puhua.

      Lainaa

    43. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Kökkö: Jos mies kirjottaiss tonne, että “Miten saisin vähennettyä sissijuuston syntymistä esinahkani alle?” niin veikkaan että aika moni naispuolinen (ja mieskin) tulis itkemään siitä, mitä voi kirjottaa fb:ssä ja mitä ei.
      Ja tämä siis piti lainata ylempään.

      Lainaa

    44. Tulos: -7 (11 ääntä)
      Pfs: Ei minua ainakaan haittaisi pätkääkään, naurattaisi vaan. Ei ne sukupuolielimet niin ihmeellisiä ole ettei niistä sais julkisesti puhua.
      Joo ei muakaan haittaa, mutta kun tietää, että se todennäkösesti joitain ihmisiä haittaa.

      Lainaa

    45. Tulos: -7 (51 ääntä)
      Maya: Häpeän toisinaan naisia, joiden pimppiä hiertää sellaiset naiset, jotka tuntevat oman arvonsa eivätkä mielistele miehiä ja naura seksistisille vitseille, koska “siitä miehet tykkäävät”. Jos tämä asia tosiaan ahdistaa niin paljon, niin muuta Afrikkaan ja ryhdy jonkun heimomiehen jalkavaimoksi. Saat arvoistasi kohtelua. Tegekin voi siirtyä imemään omaa pikku pippeliään, niin ei tarvitse internetissä vääntää itkua siitä, kuinka TAASGAAN KUGAAN EI YMMÄRRÄ MUA JA MUN KYRSÄÄNI. Ilmainen vinkki: sitten kun opettelet miellyttämään naista, naistakin alkaa kiinnostaa kuinka miellyttää sinua. Ei, sisään-ulos-sisään-lopetus-syvä-huokaus-”was it good for you?” ei ole “naisen miellyttämistä”. Sillä ei miellyttäisi edes kolibria. Ai niin muuten, olen nainen ja helvetin ylpeä siitä. Problem? Ei hierrä minun housuissani eikä kiristä minun takaraivoani, joten voitte ihan vapaasti imaista vaikka ananakset molempiin sieraimiinne
      Just sunkaltaisiin pimppikireisiin naisiin viittasin viestilläni. Jotain rajaa tuohon touhuun ja elämänkatsomuksene, pää pois perseestä toisinsanoen. Ihana olet kun minulle seksivinkkejä jaat netinkautta, kuvastaa hyvin miten huono ihminen olet, kun et enää mitään muuta sanottavaa keksi niin on pakko tarttua noinkin säälittävään yksityiskohtaan. Itse voisin ihan yhtä hyvin alkaa huutelemaan täältä että olet lahna sängyssä ja et osaa mitään ja ilman sinua monella ihmisellä menisi paremmin. Eipä siinä mitään järkeä ole, jonkunhan on kuitenkin se alarima asetettava ja sinä ajat sitä osaa tällä hetkellä tuolla menollasi. Heidi täällä kommenteissa koittaa epätoivoisesti pilata kusipäisen muijan mainettaan huutelemalla kaiken olleen sarkasmia. Onnea matkaan! Nauroin paljon kiitos maya ja heidi :)

      Lainaa

    46. Tulos: +19 (35 ääntä)
      Maya: PS. Sen jälkeen, kun ne ananakset on kaivettu ulos etummaisesta aivolohkosta, vetäkää syvään henkeä ja sulkekaa koneenne. Sen jälkeen juoskaa ulos ja ostakaa elämä.
      Eikö muka yhtään hierrä housuissa, kun oli kuitenki pakko laittaa vielä tämmöinen "ai niin ja haistakaa kaikki paska"-kuittaus vielä jälkikirjoitukseksi? :DD

      Lainaa

    47. Tulos: +23 (41 ääntä)
      Maya: Häpeän toisinaan naisia, joiden pimppiä hiertää sellaiset naiset, jotka tuntevat oman arvonsa eivätkä mielistele miehiä ja naura seksistisille vitseille, koska “siitä miehet tykkäävät”. Jos tämä asia tosiaan ahdistaa niin paljon, niin muuta Afrikkaan ja ryhdy jonkun heimomiehen jalkavaimoksi. Saat arvoistasi kohtelua.
      Juurikin näin. Mikään ei ole vastenmielisempää kuin sekstisiä vitsejä kikattavat tyttölapset, jotka kikattelullaan kalastelevat vaan miesten huomiota. Säälittävää.

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Putosi pohja tältäkin keskustelulta kun kuulin että Heidi=Maya... Että hankippas vain ihan itse se elämä.

      Lainaa

    49. Tulos: -3 (27 ääntä)
      tege: Just sunkaltaisiin pimppikireisiin naisiin viittasin viestilläni. Jotain rajaa tuohon touhuun ja elämänkatsomuksene, pää pois perseestä toisinsanoen. Ihana olet kun minulle seksivinkkejä jaat netinkautta, kuvastaa hyvin miten huono ihminen olet, kun et enää mitään muuta sanottavaa keksi niin on pakko tarttua noinkin säälittävään yksityiskohtaan. Itse voisin ihan yhtä hyvin alkaa huutelemaan täältä että olet lahna sängyssä ja et osaa mitään ja ilman sinua monella ihmisellä menisi paremmin. Eipä siinä mitään järkeä ole, jonkunhan on kuitenkin se alarima asetettava ja sinä ajat sitä osaa tällä hetkellä tuolla menollasi. Heidi täällä kommenteissa koittaa epätoivoisesti pilata kusipäisen muijan mainettaan huutelemalla kaiken olleen sarkasmia. Onnea matkaan! Nauroin paljon kiitos maya ja heidi
      Ensinnäkin millä sun viestillä? Katsoin ketjun monta kertaa läpi, eikä sinun kommentteja näkynyt missään. Mitä vikaa on elämänasenteessa, jossa arvostaa omaa sukupuoltaan ja elää itselleen, eikä yritä antaa muille seksististä kuvaa itsestään, vaan uskaltaa myös puhua omista vioista ja vaivoista? Miksi tämä tekee ihmisestä "pimppikireän"? Jos sinä kaipaat pikkupilluja jotka tarjoilee sinulle persettään, niin etsi sitten niitä, mutta älä sano että kaikkien pitäisi olla sellaisia. Millä perusteella Maya on juuri sinulle seksivinkkinsä jakanut? En käsitä miksi kuvittelet että Maya on kirjoittanut juuri sinulle.. Onko minulla mennyt joku ohi? Sitä paitsi, kumpi on säälittävämpää. Kertoa millaista seksin ei tulisi olla, vai valittaa toisen elämänasenteesta ja sitä että toinen uskaltaa puhua kehostaan? Yritätkö sanoa viestisi lopussa että Maya olisi Heidi? Millä perusteella? Miksiköhän en oikein jaksa uskoa tuota.

      Lainaa

    50. Tulos: 0 (18 ääntä)
      Niinake: Putosi pohja tältäkin keskustelulta kun kuulin että Heidi=Maya… Että hankippas vain ihan itse se elämä.
      Millä perusteella Maya on Heidi? Mitä mulla nyt jää oikeasti välistä vai oonko vaan jotenkin hidas? Mayahan on seikkaillut feissarimokissa jo pitemmän aikaa, se että ihmisellä on sama mielipide kuin mokaajalla ei tarkoita että olisi ko. henkilö. Hankippas sinä oma järki, jotta tajuaisit että kaikki mitä sanotaan ei aina ole totta. Ps. Niinake = Timo O_O

      Lainaa

    51. Tulos: +3 (21 ääntä)
      Wääk: Ensinnäkin millä sun viestillä? Katsoin ketjun monta kertaa läpi, eikä sinun kommentteja näkynyt missään. Mitä vikaa on elämänasenteessa, jossa arvostaa omaa sukupuoltaan ja elää itselleen, eikä yritä antaa muille seksististä kuvaa itsestään, vaan uskaltaa myös puhua omista vioista ja vaivoista? Miksi tämä tekee ihmisestä “pimppikireän”? Jos sinä kaipaat pikkupilluja jotka tarjoilee sinulle persettään, niin etsi sitten niitä, mutta älä sano että kaikkien pitäisi olla sellaisia. Millä perusteella Maya on juuri sinulle seksivinkkinsä jakanut? En käsitä miksi kuvittelet että Maya on kirjoittanut juuri sinulle.. Onko minulla mennyt joku ohi? Sitä paitsi, kumpi on säälittävämpää. Kertoa millaista seksin ei tulisi olla, vai valittaa toisen elämänasenteesta ja sitä että toinen uskaltaa puhua kehostaan? Yritätkö sanoa viestisi lopussa että Maya olisi Heidi? Millä perusteella? Miksiköhän en oikein jaksa uskoa tuota.
      Hohhoijaa valoja tauluun :D ja olet nyt osunut aika pahasti ohi aiheen jos saanen huomauttaa. Ensiksikin kommenttini löytyy ylhäältä olisiko ehkä n. 20 kommentti. Tarkistin juuri itse ja siellä se oli. Toiseksikin kyllä Maya minulle kirjoitti, hän kutsui minua jopa nimeltä: "Tegekin voi siirtyä imemään omaa pikku pippeliään, niin ei tarvitse internetissä vääntää itkua siitä, kuinka TAASGAAN KUGAAN EI YMMÄRRÄ MUA JA MUN KYRSÄÄNI. " Huomaa kuinka koko kappale ja tuosta vielä jatko on kohdistettu juuri minulle. Kolmanneksi, taas sieltä tulee tuollainen pimppikireä muija huutelemaan eikä tajua yhtään mistä on ollut puhe ja mitä ihmiset ovat tarkoittaneet.
      "Miksi tämä tekee ihmisestä “pimppikireän”? Jos sinä kaipaat pikkupilluja jotka tarjoilee sinulle persettään, niin etsi sitten niitä, mutta älä sano että kaikkien pitäisi olla sellaisia."
      Miksi mielestäni kaipaan pikkupilluja.. ?? Miksi niiden pitäisi tarjoilla mulle persettä?? :D:D totaa.. mistä ihmeestä sä oikein puhut?? Heitin ihan ensimmäisessä viestissä eräänlaisen herjan Heidin toimintaa kohtaan, just tuollaista ylimielistä meininkiä mitä näkee turhan paljon ja mitä kukaan ei jaksa katsella. Ei aikaakaan kun joku nainen tulee naisen logiikalla huutelemaan vinkkejä seksielämään ja toinen Wääk sieltä pöllähtää huutelemaan jotain pikkupilluista joiden pitäisi tarjota minulle persettä? Karavaani kulkee, koirat haukkuu.

      Lainaa

    52. Tulos: -3 (19 ääntä)
      Miksi sun kuva on muuttunut? Käytit eri sähköpostia seuraavassa viestissä? Hämmentävää. O.o Noilla pikkupilluilla tarkoitin sitä, että _minun mielestäni_ vastakohta omanarvontuntevalle naiselle, on ne teinihorot, jotka juuri Mayan kuvaamalla tavalla mielistelee miehiä ja nauraa seksistisille vitseille, koska “siitä miehet tykkäävät". Edelleenkään et selittänyt, miksi omanarvontunteva nainen on "pimppikireä". Itse en kyllä tunne olevani mitenkään erityisen kireä pillultani tai mieleltäni. (Ei sillä, en löysäkään) Loppu oli niin vakuuttava, etten voi sanoa siihen mitään. Karavaani kulkee, koirat haukkuu ja sorsat huutaa wääk.

      Lainaa

    53. Tulos: +13 (15 ääntä)
      omasta mielestäni mielenkiintoinen, mutta samalla niin turha väittely. kaikki saa olla ylpeitä sukupuolestaan, ja sitä kautta ITSESTÄÄN. omasta mielestäni silloin mennään kuitenkin yli, kun miehet latelevat keittiövitsejä ja naiset kostavat väittämällä olevansa älykkäämpi ja viisaampi sukupuoli. sama myös toisinpäin. kuitenkin joidenkin naisten ja miesten olisi tarkoitus päätyä yhteen ja elää elämää yhdessä, mutta sen sijaan haukutaan toisia minkä ehditään. naiset eivät kuulu keittiöön eikä miehet tyhmempiä ole. ja kyllä, ymmärrän vitsit vitseinä. luulen vain, että ne jotka näitä vitsejä miehistä/naisista latelevat, ovat juuri niitä, jotka pitävät omaa sukupuoltaan niin perkeleesti parempana. näin miehenä omasta mielestäni miehet eivät ole erityisen kauniita, en nyt ainakaan lähtisi rakastumaan miehen kauneuteen ;o naiset taas viehättävät, erityisesti oma naiseni vaan jaksaa sitä tehdä. arvostetaan niitä omia vahvuuksia, oli ne sitten sukupuolesta riippumattomia tai siitä riippuvaisia. noloa on se, kun pitää omaa sukupuoltaan tai ihan vaan itseään parempana kuin muut. jos olet luokan paras matematiikassa, oletko mielestäsi parempi ihminen kuin muut? jos olet, on päässäsi vikaa, elämäsi on melkoisen rajoittunut matematiikkaan. miksi siis tehdä näin sukupuoltenkaan osalta? yhtä älytöntä on pitää esim. miehiä parempana kuin naisia, koska he yleensä ovat matematiikassa parempia kuin naiset, ja kun itse sattuisi kuulumaan miehiin. naisissa sama kielten osalta. okei, nyt alkaa jo ärsyttämään ärsyttävä kilpailukin ja pieni nokittelu sukupuolten välillä.

      Lainaa

    54. Tulos: +1 (1 ääni)
      Maya: Ai niin muuten, olen nainen ja helvetin ylpeä siitä. Problem? Ei hierrä minun housuissani eikä kiristä minun takaraivoani, joten voitte ihan vapaasti imaista vaikka ananakset molempiin sieraimiinne
      Minkä kokoiset ananakset?

      Lainaa

    55. seppo sankko 24.11.2011 11:28
      Tulos: +13 (23 ääntä)
      Wääk: Noilla pikkupilluilla tarkoitin sitä, että _minun mielestäni_ vastakohta omanarvontuntevalle naiselle, on ne teinihorot, jotka juuri Mayan kuvaamalla tavalla mielistelee miehiä ja nauraa seksistisille vitseille, koska “siitä miehet tykkäävät”. Edelleenkään et selittänyt, miksi omanarvontunteva nainen on “pimppikireä”. Itse en kyllä tunne olevani mitenkään erityisen kireä pillultani tai mieleltäni. (Ei sillä, en löysäkään)
      Pakko ottaa osaa tähän mieltä ylentävän korkeatasoiseen keskusteluun. Oletko sinä nyt sitä mieltä että naisia on vain kahta kategoriaa: omanarvon tuntevat ja teinihorot. Todellako? Ikävää jos asia on näin, siis teidän kannaltanne, sillä ensinmainitut saavat ilmeisesti omanarvonsa tuntemisen takia asettaa itsensä muiden yläpuolelle Heidin tavoin mm. tietämällä toisen sukupuolen fyysisistä ominaisuuksista enemmän kuin kyseinen sukupuoli itse. Väittelyn toisen osapuolen mainitsema "kireys" mahdollisesti tarkoitti juuri tätä ominaisuutta. Lisäksi en pelkää naisten kuukautisiin tai muihinkaan naisellisiin ominaisuuksiin liittyviä asioita mutta asia todella on sama kuin miehet kertoisivat yöllisistä siemensyöksyistä facebook-statuksissaan: "Mmm.. Yöllinen siemensyöksy, jää runkkaus välistä". Yhtä loistavaa ilmaisua mielestäni tämä.

      Lainaa

    56. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Mielenkiintonen fakta: jos Facebook-tilapäivityksen kommentit äityy riitelyksi, monet rupeaa kirjottamaan isoilla alkukirjaimilla vaikkei sitä muulloin käytä FB:ssä.

      Lainaa

    57. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Wääk: Miksi sun kuva on muuttunut? Käytit eri sähköpostia seuraavassa viestissä? Hämmentävää. O.o Noilla pikkupilluilla tarkoitin sitä, että _minun mielestäni_ vastakohta omanarvontuntevalle naiselle, on ne teinihorot, jotka juuri Mayan kuvaamalla tavalla mielistelee miehiä ja nauraa seksistisille vitseille, koska “siitä miehet tykkäävät”. Edelleenkään et selittänyt, miksi omanarvontunteva nainen on “pimppikireä”. Itse en kyllä tunne olevani mitenkään erityisen kireä pillultani tai mieleltäni. (Ei sillä, en löysäkään) Loppu oli niin vakuuttava, etten voi sanoa siihen mitään. Karavaani kulkee, koirat haukkuu ja sorsat huutaa wääk.
      En millään tavoin herjaa mitään sinun luokittelemiasi naisgenrejä, kuten nuo väittämäsi omanarvon tuntevat naiset. Herjaan ja halveksin tyhmiä ihmisiä, olivat he sitten miehiä ja naisia. Pyrkimyksesi työntyä välittömästi mukaan keskustelun keskipisteeseen ja vetäen huomion itseesi ja alkaen agressiivisesti hyökätä kimppuuni tuo esille paljon persoonastasi, vaikket sitä itse ehkä tajuakkaan.

      Lainaa

    58. Tulos: +1 (3 ääntä)
      9874: Jäi nyt epäselväksi pitääkö se puolukkamehu juoda vai kaataa pildeen?
      ..Kysyn myös minä.. Oletan silti että ihan suun kautta, ettei tartte mitään trattia tunkee piwwuun. :D

      Lainaa

    59. Tulos: -2 (12 ääntä)
      seppo sankko: Pakko ottaa osaa tähän mieltä ylentävän korkeatasoiseen keskusteluun. Oletko sinä nyt sitä mieltä että naisia on vain kahta kategoriaa: omanarvon tuntevat ja teinihorot. Todellako? Ikävää jos asia on näin, siis teidän kannaltanne, sillä ensinmainitut saavat ilmeisesti omanarvonsa tuntemisen takia asettaa itsensä muiden yläpuolelle Heidin tavoin mm. tietämällä toisen sukupuolen fyysisistä ominaisuuksista enemmän kuin kyseinen sukupuoli itse. Väittelyn toisen osapuolen mainitsema “kireys” mahdollisesti tarkoitti juuri tätä ominaisuutta.
      Enkö minä juuri sanonut, että ne teinihorot on se toinen ÄÄRIPÄÄ. Jos sinun mielestäsi ääripäiden välillä ei ole mitään niin okei. Maailmassa on neroja ja idiootteja. Voit vain arvailla kumpi sinä olet. Sinun mielestäsi omanarvon tuntevat ihmiset nostavat itsensä muiden yläpuolelle? Eihän se ole omanarvon tuntemista, jos kuvittelee olevansa parempi kuin muut. En puhunut Heidistä. Puhuin OMANARVON TUNTEVISTA IHMISISTÄ.

      Lainaa

    60. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Oon kyllä kommentoinut täällä vain omalla nimelläni :) Mutta mielenkiintoinen keskustelu tästäkin saatu aikaseks, hyvänen aika ihmiset :D

      Lainaa

    61. Tulos: -5 (15 ääntä)
      ja mainittakoon nyt vielä... Että mä todellakin olen ilkeä ja vittumainen ihminen, jos se joltain on mennyt ohi. Toiset kestää sen ja toiset ei :P Sarkasmi on mun puhetyyli, mutta se ei toki missään nimessä tee musta ihkua, luoja toivottavasti ei. Eikä musta todellakaan kaikki tykkää eikä tarviikaan. Lähinnä siis tää ihmisten ongelmien laajuus täällä mua hämmästyttää :D Mutta olenkin hieman retardivastainen muutenkin. Pitääkin alkaa spämmään tänne omia FB-päivityksiä muutenkin, kun tälläsestä saadaan jo tän tason sekoilu :D

      Lainaa

    62. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Heidi: ja mainittakoon nyt vielä… Että mä todellakin olen ilkeä ja vittumainen ihminen, jos se joltain on mennyt ohi. Toiset kestää sen ja toiset ei Sarkasmi on mun puhetyyli, mutta se ei toki missään nimessä tee musta ihkua, luoja toivottavasti ei.Eikä musta todellakaan kaikki tykkää eikä tarviikaan. Lähinnä siis tää ihmisten ongelmien laajuus täällä mua hämmästyttää Mutta olenkin hieman retardivastainen muutenkin. Pitääkin alkaa spämmään tänne omia FB-päivityksiä muutenkin, kun tälläsestä saadaan jo tän tason sekoilu
      Retard !

      Lainaa

    63. Tulos: 0 (14 ääntä)
      Pfs: On siinäki mies ku ei kestä kuulla tollasia asioita Voi ei, naisilla on vartalo joka tuottaa epämiellyttäviäkin asioita! Sukupuolten välinen salaisuuksien kuilu, anna mun kaikki kestää.
      Minulta on tullu tänää ulostetta, virtsaa ja spermaakin tuossa masturboidessani. Nyt on varsin hyvä olla. Ja kivekset, rakko ja peräsuoli kiittää. (Avautuuko jo miks tuo "Kuulkaa, mä juon nyt puolukkamehua koska mulla on pillussa PH pielessä"-mallin päivitys on mallia: Kiinnostaa [ ] Ei kiinnosta [x])

      Lainaa

    64. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Maya: Häpeän toisinaan naisia, joiden pimppiä hiertää sellaiset naiset, jotka tuntevat oman arvonsa eivätkä mielistele miehiä ja naura seksistisille vitseille, koska “siitä miehet tykkäävät”. Jos tämä asia tosiaan ahdistaa niin paljon, niin muuta Afrikkaan ja ryhdy jonkun heimomiehen jalkavaimoksi. Saat arvoistasi kohtelua. Tegekin voi siirtyä imemään omaa pikku pippeliään, niin ei tarvitse internetissä vääntää itkua siitä, kuinka TAASGAAN KUGAAN EI YMMÄRRÄ MUA JA MUN KYRSÄÄNI. Ilmainen vinkki: sitten kun opettelet miellyttämään naista, naistakin alkaa kiinnostaa kuinka miellyttää sinua. Ei, sisään-ulos-sisään-lopetus-syvä-huokaus-”was it good for you?” ei ole “naisen miellyttämistä”. Sillä ei miellyttäisi edes kolibria. Ai niin muuten, olen nainen ja helvetin ylpeä siitä. Problem? Ei hierrä minun housuissani eikä kiristä minun takaraivoani, joten voitte ihan vapaasti imaista vaikka ananakset molempiin sieraimiinne
      No olipas taas niin tarpeellinen oodi naiseudelle ja vittuilua jokaiselle miehelle. Jes joo. Ikinä ei voida tosiaan koittaa sitä tasa-arvoa, eihän? Aina on sitten pakko lähteä sille linjalle, että naisen suurin voima ja itsenäisyys alkaa siitä, että ei enää mielistelläkään miehiä ja "pistetään takas samalla mitalla" ja mitälie... Lapsellista touhua, tuli se kummalta sukupuolelta tahansa. (Siis tuollainen sukupuoliyleistys/arvostelu/riitely)

      Lainaa

    65. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Sarkasmi: Minulta on tullu tänää ulostetta, virtsaa ja spermaakin tuossa masturboidessani. Nyt on varsin hyvä olla. Ja kivekset, rakko ja peräsuoli kiittää. (Avautuuko jo miks tuo “Kuulkaa, mä juon nyt puolukkamehua koska mulla on pillussa PH pielessä”-mallin päivitys on mallia: Kiinnostaa [ ] Ei kiinnosta [x])
      Ainiin ja ennenkun joku alkaa tuosta valittaa, niin ei - ei mua uhkaa tieto naisten vaginasta tai niiden terveydellisistä ongelmista tai niiden parannuskeinoista. Ei yhtään. Se ON ihan normaalia. Mut ei siitä vitsiks, mielenkiintoiseks tiedotukseks tai mahtavaks opetukseks facebookkiin ole. Mut olihan sillä hyvä vittuilla miehille taas kun ne ei tiennyt sellasta asiaa joka "kuuluu sivistykseen" kai sit ilmeisesti tai jotain muita söpöjä harhakuvitelmia siitä, että jokaisen miehen pitäis palvoo naisen genitaalialueita niin, että tietää jopa jokaisen lääketieteellisen taudin ja niiden parannukset, vanhanajan uskomuksia myöten(?) Heh. Ja niin, on se hyvä tietää että joku edes tietää jotain mun peniksestä, kun itse olen jäänyt ihan apinan tasolle älykkyydessä, siksi että olen mies.

      Lainaa

    66. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Zira: Olet kyllä aivan oikeassa, puolukkapäivät viittaavat nimenomaan menkkoihin.. Ps. Vaikka nainen olenkin niin en ole kuullut puolukkamehun auttavista omnaisuuksista, mutta eipä ole kai kyllä ollut tarvettakaan.. SItä paitsi puolukat on pahoja.
      No en ole mäkään, enkä kuullukkaan mistään puolukkapäivistä ! :D

      Lainaa

    67. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Heidi: ja mainittakoon nyt vielä… Että mä todellakin olen ilkeä ja vittumainen ihminen, jos se joltain on mennyt ohi. Toiset kestää sen ja toiset ei Sarkasmi on mun puhetyyli, mutta se ei toki missään nimessä tee musta ihkua, luoja toivottavasti ei.Eikä musta todellakaan kaikki tykkää eikä tarviikaan. Lähinnä siis tää ihmisten ongelmien laajuus täällä mua hämmästyttää Mutta olenkin hieman retardivastainen muutenkin. Pitääkin alkaa spämmään tänne omia FB-päivityksiä muutenkin, kun tälläsestä saadaan jo tän tason sekoilu
      Heidi: Että mä todellakin olen ilkeä ja vittumainen ihminen, jos se joltain on mennyt ohi. Toiset kestää sen ja toiset ei :P
      ...ja tämän lisäksi olet itsetuhoinen <- retard, jonka vuoks kerjäät verta nenästäs...Ihan vaan tiedoks ja muistukseks nykymaailmasta; vastaan voi tulla juurikin se joka ei sulata sun vittumaisuuttas "toiset kestää toiset ei"...Vittumaisuudellas ja sarkastisuudellas ärsytät jonkun, sehän sun tarkoitus onkin, joka ei tyydykään enää sanalliseen sarkasmin vaihtoon sun kanssa vaan ottaa toiset keinot käyttöön viedäkseen oman sanomansa perille sulle. Ei kannattais kauheesti rehennellä sarkastisuudellaan ja vittumaisuudellaan..ei oo kauheen fiksua käytöstä itseään kohtaan, mutta retardeillahan ei oo itsesuojeluvaistoo. Sä oot pelkkä sivityssanoilla elvistelevä pelle.

      Lainaa

    68. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Kiitos Heidi 28v, etta kerrot kaikille sun pillustasi. Meita kiinnostaa!

      Lainaa

    69. Tulos: -5 (5 ääntä)
      Tuli vaan mielee et puolukka, mustikka ja karpalo auttaa virtsatietulehdukseen, mut en oo kyl kuullut et se pH-arvoon vaikuttais.

      Lainaa

    70. pinkki puudeli 22.4.2018 2:20
      Tulos: -3 (7 ääntä)
      Tege: Varsin typerä muija taas.. vai että naiset tietää peniksestä enemmän kun miehet itse. SIltikään hyvin harva sitä osaa oikein käsitellä saati imeä.
      Hyi hele! :F Imekää te suihinottointoiliat toisianne. Imetkö itse naisten kuukautisveret kitaasi? ...ja taidokkaasti sittenkin, hyvin harva mies osaa sen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: mehu, puolukka, puolukkamehu, pH, vahinko, mirri