Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kännikuski

"Ei se ollu ku puskan kautta kotiin!"
Taustatietoja: Kyseiseltä tytöltä tulee kännitilapäivityksiä useinkin. Välistä puuttuu kommentti jos toinenkin, mutta olennaisimmat ovat tässä. kännikuski

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 95 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1372 (1394 ääntä)
      Mitä vittua? Joo, Ida, ne muut jotka sulle tuosta kännäämisestä ja rattijuopumuksista "valittaa" tahtoo toki suojella sua, mutta tajua nyt helvetti että ne yrittää suojella muitakin ihmisiä joista sinä, epäonnistunut ihmisolento, et välitä paskan vertaa itsekkyyksissäsi Ei vissiin oikeesti hetkauta jos sattuis käymään niin että kännipäissään vetäset jonkun pikkulapsen kylkeen, ja siltä katkeaa vaikkapa niska ja se tulee viettämään koko elämänsä, joka oli vasta aluillaan, pyörätuolissa? Ei ei, eihän se oo sun ongelma kun se on vaa sun tapa elää ja jos joku valittaa nii sehä ei oo sun ongelma(!!?!??!111+!?!). Ja miksi vitussa näitä hommia ei saateta tuon Idan vanhempien tietouteen? Eikö ne välitä vai onko ihmiset tosissaan niin paskahousuja ettei saa tälläsistä asiosita kerrottua kun olis ihan oikeesti aihetta?

      Lainaa

    2. Tulos: -1378 (1436 ääntä)
      No HUHHU, tollaset ylihuolehtivaiset sukulaiset kuten tämä Mari on kyllä erittäin syvältä.. Kunnnon kauhuskenaarion päätti sitten vielä tilittää tohon =)

      Lainaa

    3. Tulos: +794 (830 ääntä)
      "Mä elän niinku elän.." Lol. Tuskin elää enää kauaa.

      Lainaa

    4. Tulos: +44 (414 ääntä)
      No mitä? Idahan on 16-vuotias tyttö. Mikäli näitä sivuja on uskominen, niin nuoret, erityisesti naiset, menettävän kaiken aivotoimintansa vähintään kymmeneksi vuodeksi täytettyään 13 vuotta. Olisi muuten aika raflaava temppu ilmoittaa poliisille. Voisi olla seuraavassa sukukokouksessa hilpeä tunnelma. :D

      Lainaa

    5. Tulos: +393 (397 ääntä)
      Nimimerkki Whatever, kyllä tuossa tilanteessa voi tilittääkin jos 16-vuotias plikka ajelee ympärikännissä pitkin kaupunkia. Mitä sitten, jos tapahtuisi jokin vakava onnettomuus Idan ajaessa kännissä, eikä asiaan oltaisi millään muotoa puututtu. Miettisiköhän Mari että olisikohan sittenkin voinut huomauttaa..?

      Lainaa

    6. Tulos: +414 (416 ääntä)
      Whatever, missä määrin "ylihuolehtivainen"? Kyllä se on ihan vaan fakta, ettei kännissä ajella millään kulkuneuvolla, ja hyvä vaan että joku edes yrittää puhua tuollekin järkeä - harmi vaan, ettei tunnu oikein uppoavan. Ja surullista kyllä, nuo "kauhuskenaariot" voivat hyvinkin muuttua todeksi jos ei tippaakaan jaksa ajatella omaa toimintaansa. "Mut mä elän niinku elän" - siitä vaan, kunhan et vaaranna muiden elämää. Joskus voi tuijotella jotain muutakin kuin omaa napaansa.

      Lainaa

    7. Tulos: +277 (279 ääntä)
      Idiootti.

      Lainaa

    8. Tulos: +146 (184 ääntä)
      Ylisuojeleva sukulainen voisi tilittää ehkä privaattina niin teini saattaa asian kuunnellakin. Marihan selittää täyttä asiaa, mutta kyllä se ottaa kovasti pikkuteinin itsetunnolle kun joku käy hänen kavereidensa edessä pompottelemaan. Ja whateverillä taisi olla trolli ;) Jos oma tytär olisi niin heittäsin kyllä mopoauton kaatikselle ja ostasin teepussin ja sanosin et "juo tuota". Urpo!

      Lainaa

    9. Tulos: +99 (143 ääntä)
      Huhhuh. Tollaset Ida(ri)t pitäs lopettaa.

      Lainaa

    10. Tulos: +151 (165 ääntä)
      Kelpaisko tää kuva todisteeksi poliisille? Ja olisko tää kuva tarpeeks hyvä peruste sakoille, jos kuvan lähettäjä/FM lähettäis poliisille sensuroimattomana?

      Lainaa

    11. Tulos: +172 (180 ääntä)
      Ylihuolehtivaiset? ootko ihan tosissas? Mun mielestä ainakin ihan realistinen näkemys aiheesta. Ihan sama, jos ittensä haluaa tapattaa typeryydellään, mutta ei sitä vaaraa tarvii muille aiheuttaa.

      Lainaa

    12. Ojien Kunnossapitio Virasto 16.8.2011 8:47
      Tulos: -37 (173 ääntä)
      Mutta mitäs sitte jos oja menee rikki?! Kuka maksaa?

      Lainaa

    13. Tulos: +219 (223 ääntä)
      Ihan sama vaikka Idalle itselleen, jos ei halua että muut ajattelevat hänen parastaan. Mutta ajattelisi niitä muita, jotka ovat siellä liikenteessä. Itse menetin hyvän ystävän - kiitos rattijuopon.

      Lainaa

    14. Tulos: +206 (212 ääntä)
      tiedän että ida on varmasti omasta mielestään hirveen cool ja haluaa jakaa cooliutensa muidenkin kanssa fb:ssä ja tiedän että monen 16v. tytön mielestä kännääminen on siistiä ja että ne luulee että muut arvostaa enemmän kuhan vaan kännää... MUTTA se ei ole ikinä siistiä, ei minkään ikäisellä, jos se menee överiksi ja aiheuttaa vaaratilanteita kautta muunlaista idioottia käytöstä!!!! Säälin kaikkia niitä teinejä jotka luulee että kavereita saa vaan kännäämällä, se ei pidä paikkaansa ei sitten ollenkaan. Nimimerkillä olin kaveriporukan ainoa joka ei juonu tipan tippaa alaikäsenä ja hyvin meni, olen itestäni oikein ylpeä! :)

      Lainaa

    15. Tulos: +203 (205 ääntä)
      Idiootti. Henkilökohtaisesti oon sitä mieltä että ajaminen kännissä on typerintä ja itsekkäintä mitä ihminen voi tehdä, siinä on niin moni sivullinen hengenvaarassa. Idalle vaan terveisiä että jos jossain kohdataan niin ajan sun yli ja huudan perään "mä vaan hei elän niinkun elän!" >:(

      Lainaa

    16. Tulos: +77 (77 ääntä)
      Nyt vaan odotellaan että Ida tulee tänne puolusteleen....

      Lainaa

    17. Tulos: -36 (84 ääntä)
      Jos oja tai liikennemerkki menee rikki :DDD

      Lainaa

    18. Tulos: +10 (40 ääntä)
      On totta, ettei teinit aina ajattele omaa napaansa pidemmälle. Kännätä saa ja tehdä typeryyksiä ihan mielinmäärin, kunhan ei ole kukaan muu vaarassa. Toivon todella, että tuolla menolla hajottavat vain moponsa, jolloin kiukkuiset vanhemmat eivät osta uutta. Lapsia tuskin viikonloppuyö -aikaan ole onneksi ulkona, vaikka on sitäkin kyllä nähty, että alakoululaiset pyörivät ulkona myöhään illasta. Ja mitä pimeämpää on, sitä huonommin (vielä kännissäkin) havannoi muuta liikennettä tai jalankulkijoita.

      Lainaa

    19. Tulos: +11 (49 ääntä)
      Yllätys, että kyseinen henkilö on Forssan seudulta..

      Lainaa

    20. Tulos: +136 (136 ääntä)
      Miten ihmeessä nää saakutin idiootit, jotka puhuu vaan "kauhuskenaarioiden maalailusta" ei oikeasti tajua, että se skenaario voi tulla toteen ja siksi niitä maalaillaan? Wtf? Eikö ne ole ikinä kuullu liikenneonnettomuuksista? Vai vaatiiko se aina ensin jonkun läheisen onnettomuuden, ennen kuin tajuaa että sellainen voi sattua kelle vain? Argh!

      Lainaa

    21. Tulos: +59 (63 ääntä)
      Mari taitaa haaskata aikaansa, epäilen jaksoiko Ida tuota edes lukea loppuun. Nuoremman tilille laittaminen vaan on helpompaa aina kasvotusten. ;p Mitäköhän sukua lienee, tuntuu oudolta että joku, joka ei ole vanhempi laittaisi tällaisen viestin. Positiivista kylläkin, että jaksetaan (yrittää) pitää yllä kuria.

      Lainaa

    22. Tulos: +84 (88 ääntä)
      Tällaiset typerät, itsekkäät, ajattelemattomat, piittaamattomat idiootit pilaavat muidenkin nuorten maineen. Ei mikään ihmekään että koko ajan saa olla kuulemassa vanhemmilta ihmisiltä että voi voi kun menee Suomi susille kun kaikki nuoret on tämmöisiä. Huoh. En edes tiedä mitä sanoa tuollaiselle.

      Lainaa

    23. Tulos: -24 (62 ääntä)
      Jos oja menee rikki :D

      Lainaa

    24. Tulos: +66 (72 ääntä)
      Ja sitten ihmetellään miksi ikärajoja nostetaan ja mopokortit ja vakuutukset kallistuu... Lisää vaan rajoituksia, niin saadaan idiootit ja muiden vaarantajat pois liikenteestä, kun ei tuo järkipuhe näytä enää toimivan.

      Lainaa

    25. Tulos: +82 (82 ääntä)
      "se ei oo mun ongelma" . taitaa olla siinä vaiheessa kun joutuu likka vastuuseen teoistaan

      Lainaa

    26. Tulos: +80 (84 ääntä)
      Hemmetin juoppo >:O Eikä toi Mari mun mielestä oo yhtään ylisuojelevainen, vaan puhuu ihan asiaa!

      Lainaa

    27. Tulos: -21 (27 ääntä)
      ylihuolehtiva* :'P

      Lainaa

    28. Tulos: -19 (33 ääntä)
      Taino mitäpä väliä.

      Lainaa

    29. Tulos: +29 (51 ääntä)
      siis sillä onko se ylihuolehtiva vai suojeleva ja joo olipas aika turhia melkeen kaikki nää mun kommentit xP

      Lainaa

    30. Tulos: -201 (205 ääntä)
      älkää puuttuko mun asioihin, kitoooosss elän mun elämää jätä mut rauhaan :)))) joo ja tykkään party partyy, kuuluuks teil nolifet? SERVAUS!!!! t. asianomainen

      Lainaa

    31. Tulos: +71 (71 ääntä)
      noloa.

      Lainaa

    32. Tulos: +24 (66 ääntä)
      en oo oikeasti toi ko. henkilö, halun lisätä et kännitilapäivitykset on noloja minkä ikäsiltä tahansa

      Lainaa

    33. Tulos: +58 (58 ääntä)
      Toivottavasti kaverit käräyttävät kyseisen tapauksen ja pian. Kortti pois niiltä joille se ei kuulu. Ja mieluiten pitkäksi aikaa!

      Lainaa

    34. Tulos: +75 (77 ääntä)
      Minua se ei liikuta vaikka tua ajaisi itsensä pannukakuksi seinään, kunhan väliin ei jää muita. Itse olen meinannut menettää siskoni sen vuoksi, että känninen kuski ajoi sisareni auton kylkeen, selvittiin onneksi parilla sairaalareissulla.

      Lainaa

    35. Rose's street 16.8.2011 17:45
      Tulos: +100 (102 ääntä)
      Nyt jos Ida tätä lukee, mieti jos olisit vaikka ajanut hengiltä tuosta tuon Pege-kommentoijan siskon, miltä tuntuisi? Jo pelkkä läheltäpiti-tilanne kauhistuttaa, saati sitten itse kuolema. T: se joka on istunut autossa ja katsonut kun ystävä kuolee syliin kiitos valopää juopon.

      Lainaa

    36. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Vain yksi sana: ARGH.

      Lainaa

    37. Tulos: +62 (62 ääntä)
      Ikävää että teineiltä unohtuu se tosiasia vaikka onkin se "oma elämä" niin olemassa on myös muiden elämiä. Ja ne voi pilata turhakin helposti sillä "omalla elämällään" Sinänsä ikävää sanoa näin, mutta jos ei flikka opi niin kosauttaisi edes ittensä seuraavan kerran kännissä ajellessaan siihen kuntoon ettei enää toiste sitä tee, eikä olisi muiden liikkujien vaarana. Toivottavasti tytön vanhemmat saa tietoon tuon ja ottaa mopon pois.

      Lainaa

    38. Tulos: +42 (42 ääntä)
      Saatana mikä urpo...

      Lainaa

    39. Very indeed 16.8.2011 19:54
      Tulos: +40 (40 ääntä)
      Ja kohta saamme jälleen lukea Iltalehden sivuilta, miten mopoilija kuoli jäätyään rekan alle.

      Lainaa

    40. Tulos: +66 (68 ääntä)
      Onneksi suurin osa kommenteista on juuri sitä mitä pitää. Eli todellakin, mielestäni jos skootterilla/mopolla toilailee niin ajokortti ikä saisi nousta automaattisesti. Kännissä ajaminen vain niin idioottimaista. Jos on varaa juoda niin miten ei muka ole varaa maksaa selvä päiselle kaverille että tämä olisi kuskina. Tai viime kädessä tilata taksi. Kyllä nuoruutta mielestäni saa ja pitääkin elää ihan normaalisti rajojaan kokeillen ja pelleillen. Mutta täytyisi kyllä osata tiedostaa muut ihmiset ja heidän turvallisuus. Valitettavasti on kamalasti tuollaisia ihmisiä jollainen ko. henkilökin on. Eikä ole tarpeeksi niitä jotka hakkaisivat sen järjen heidän päähänsä. Tuntuu niin turhauttavalta että kun yrittää järkevästi selittää ja argumentoida niin toinen huitaisee kaiken "entä sitten" kommentilla. Ei kai kukaan oikeasti voi olla noin tyhmä että ei tajua vaarantavansa toisten turvallisuuden!
      "Mä elän niinku elän ja jos ette pidä mun tavasta elää mun elämää nii se ei oo sit mun ongelma"
      Just. Entä jos mäkin "vaan elän" tykkään vaan elellä niin että hakkaan jokaisen vastaan tulijan. Jos ette pidä mun tavasta nii ei se oo sit mun ongelma. ^^

      Lainaa

    41. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Ps. "Jos oja tai liikennemerkki menee rikki niin joudut maksajaksi siinäkin tilanteessa"
      Ehkä hiukan kaukaa haettua kyllä että liikennemerkit kaatuisivat mopon tieltä. Tai että oja menisi rikki, mitä ihmettä : D Mutta tosiaan, helpostihhan tuo tulisi kalliiksi. Koko elämän siinä saisi maksella jos ajaisi jonkun yli ja vaikka sen jalka sitten ambutoitaisiin. Melkein jokaiselle jää ambutoinnin yhteydessä hermopäätevaurioita, joka aiheuttaa suunnatonta kipua raajassa, joka on jo ambutoitu. Voit esimerkiksi tuntea että varpaitasi palelee hullun lailla, vaikka koko jalkaa ei enää ole olemassakaan. Hermopäätteitä kun ei voi mitenkään nätisti solmia vaan ne asettuu niinkuin asettuu ambutoinnin jälkeen. Jos ambutoinnista jää elinikäinen krooninen kipu niin siinä saa sitten koko elämän maksella kipukorvauksia kaverille..

      Lainaa

    42. Very indeed 16.8.2011 20:02
      Tulos: +55 (55 ääntä)
      Mitäs sitten, kun ei näistä teineistä enää kukaan välitäkään? Sitten itketään kännissä, kun "KUKAAN EI RAGASTA MUAH!!1!" Ja kun hieman koitetaan ojentaa ja kertoa, että tuon ikäisellä on jo melkoinen vastuu myös ympärillä olevista kanssa-ihmisistä varsinkin liikenteessä, niin aletaan kiukuttelemaan "mä elän miten elän omaa elämääni, sä et määräile mua!!1". Jestas. Missä meni pieleen?

      Lainaa

    43. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Jep, mun puolesta rattijuopot sais ajella itsensä kuoliaaksi ihan just niin paljon kun huvittaa, JOS ei olisi niitä muita liikenteessä. Mutta sitähän he eivät itse ota huomioon, kuten ei Idakaan tässä ymmärrä että siellä on niitä muitakin kulkijoita, ei ole vain pieni Ida menossa ojaan, vaan mahdollisesti vaikka pieni Ida menossa kokonaisen perheen tuulilasista läpi. Silloin ei ainakaan ole enää "mun tapa elää" joka ei muka kuulu kenellekään muulle.

      Lainaa

    44. Tulos: +17 (29 ääntä)
      Toivon hartaasti, että tuo ajattelematon pimu vammauttaa/tapattaa vain itsensä, mikäli onnettomuus on sattuakseen.. :( Itsekäs paska!

      Lainaa

    45. Tulos: +32 (38 ääntä)
      Jos toi muija tulee ikinä vastaan, niin vedän pari kertaa lättyyn ja sanon, että "Se ei ole mun ongelma, elän vaan omaa elämää". Katsotaan muuttuuko pissiksen mielipide silloin tästä asiasta. (Kyseessä ei ollut uhkaus, vaan toteamus)

      Lainaa

    46. Tulos: +48 (60 ääntä)
      joissaki näissä kommenteissa on kyllä vähän liiottelun makua... ida on kyllä idiootti mutta ehkä on vähän liikaa aukoa päätään tyyliin "haluaisin vetää tota turpaan" tai "toivon että se tapattaa ittensä". aika idioottia toivoa toisen kuolemaakaan... kunnon säikäytyksen tuo ida kyllä ansaitsis! joku sen kaveri vois seuraavan känni-illan jälkeisenä aamuna uskotella sille että se oli ihan naamat ja aiheutti pahan onnettomuuden eikä tiedetä että säilyykö se onnettomuuden uhri hengissä ja että ida oli ite niin kännissä että muisti meni! haluaisinpa nähä sen ilmeen sitten! Tuskin sanois että "mä elän niinku elän, se ei oo mun ongelma" :D

      Lainaa

    47. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Olet oikeassa onervako, kommenttini oli ehkä vähän liioteltu, mutta kuolemaa en tarkoittanut. Kyseessä oli enemmänkin vitsi näyttääkseen miten hölmösti hän käyttäytyy. Tosin väkivalta ei ole ratkaise mitään...

      Lainaa

    48. Tulos: +3 (31 ääntä)
      mä todellakin toivon että ihmiset, jotka toivoo tälle Idalle kuolemaa, pelleilevät. Idan arvot, normit ja muutenkin ajattelutapa ei ole oikea, mutta onko silti oikein toivoa tälle kuolemaa? Voi hyvää päivää.

      Lainaa

    49. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Hyvä kommentti Onervako! No kyllähän mopolla voi kännissä liikennemerkkejä hajottaa, on sitä nähty ennenkin. Ja jos pahasti kyntää ojaa jollain keskusta-alueella, niin voi toki joutua korvaamaan esim kukkaistutuksia tai aitoja. Ja jos on oikein keskeinen alue, niin voi olla, että esim nurmikkoa täytyy tasoittaa, ja se maksaa kanssa. Olis kyllä loistotemppu kavereilta huijata, että jotain on sattunu! :D Siinä joutuis kuitenki käymään ne tunteet läpi mitä siinä tulee, mutta mitään konkreettista vahinkoa ei tulis kenellekään ;) Juhlia saa, mutta se ei ole syy olla ajattelematta muitakin. Itsekin juhlin toisinaan, tosin alkoholi on tullut kuvaan vasta täysi-ikäisenä, enkä juo koskaan itseäni humalaan. En vain näe siinä mitään järkeä. Kännätäkin saa jos siltä tuntuu, mutta bussit on silloin olemassa kulkemista varten. Ihmettelen toisaalta vanhempia tällaisessa tilanteessa. Itseltäni olisi skootteri lähtenyt välittömästi, jos olisin tuolla lailla hölmöillyt.

      Lainaa

    50. Tulos: 0 (32 ääntä)
      Olen hyvin pettynyt nykynuorisoon...

      Lainaa

    51. Tulos: -24 (40 ääntä)
      Huhhuh! Täällä kommenteissa joku haluaa Idan kuolevan! :O Sairasta väkeä kerrassaan...

      Lainaa

    52. Tulos: -53 (55 ääntä)
      Tuon Pepperin kommentti meni vähän yli. Yhtä-äkkiä rupeaa suoltaan jotain että Ida ei välittäis muiden elämästä...Siis mistä se sen keksi?

      Lainaa

    53. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Go Mari! Vähän käy sääliksi idaa, alkoholi tekee pysyvät vauriot aivoihin jos nuorena aloittaa, liekkö aivovamma jo tullut, ei selväpäinen ihminen oikeasti ole niin vitun tyhmä että vaarantaisi itsensä, kaverinsa ja jonkun viattoman mummon hengen joka on lähtenyt iltakävelylle. Tai mikä pahempaa, jonkun toisen nuoren, jolla on koko elämä edessään. Ilmeisesti maailmassa ei ole vielä tarpeeksi viattomia uhreja. Ja lisäksi, alkoholipainotteiset tilapäivitykset ovat säälittäviä.

      Lainaa

    54. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Nyt olisi Idalle hyvä opetus sukulaisensa ilmoittaa tapahtuneesta poliisille, ennenkuin jotain vakavaa tapahtuu. Jotkut ihmiset eivät vaan tajua ennenkuin jotakin sattuu ja pahasti. Jospa poliisi saisi järkeä päähän.

      Lainaa

    55. Älä häslää! 17.8.2011 2:19
      Tulos: +40 (42 ääntä)
      "Jos oja tai liikennemerkki menee rikki..."
      Ei se oja mukkaamalla kulu. Mutta... a) jos käytät alkoholia, älä vedä perskänniä. b) jos kuitenkin vedät perskännin, älä sählää. c) jos kuitenkin sähläät, pidä se omana tietonasi. d) jos et voi pitää sitä omana tietonasi, varaudu kantamaan vastuu kaikesta minkä tunnustat.

      Lainaa

    56. Apinakapina 17.8.2011 21:41
      Tulos: -13 (23 ääntä)
      fuck you I do what I want! Haha. Henki pois.

      Lainaa

    57. Tulos: -8 (16 ääntä)
      hahahahah sitä se forssa teettää :D:D:D:D:D:D

      Lainaa

    58. Tulos: +34 (40 ääntä)
      Jo pelkästä alaikäisen ryyppäämisen kiinnijäämisestä sietäisi vähintäänkin pari kuukautta tulla lisää ajokorttiin lykkäystä. Alaikäisenä ratista napsahtamisesta vuosi ja alkoholi+ratti alaikäisenä= parikin vuotta lykkyä. Alkaisivat ehkä nuoret tajuamaan että jostain tulee seurauksiakin. Ehkä vähän natsimeininkiä mutta ei se muuten tule ymmärretyksi.

      Lainaa

    59. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Ei mene kauaa kun tuo tyttö nähdään AA-kerhossa... Jos tätä rataa jatkuu niin pian kerhot on täynnä kuusvuotiaita alkoholisteja.

      Lainaa

    60. Älä häslää! 18.8.2011 2:54
      Tulos: +19 (23 ääntä)
      Hah, AA-päiväkerho B)

      Lainaa

    61. Tulos: +27 (27 ääntä)
      http://www.youtube.com/watch?v=Y7lCM9ElUqQ veljeni käy opastamassa nuoria liikenteen vaaroista ja yleisestä liikenneturvallisuudesta. yleensä kun tämä video alkaa soida, luokka hiljenee täydellisesti.. ja kun video loppuu, todennäköisesti joku luokasta itkee..

      Lainaa

    62. jaska jokunen 18.8.2011 12:03
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      Vieläkö joku muistaa aikoinaan pyörineen mainoksen:" Jos otat, et aja. Ja ajat, et ota!"? Tai Raptorin biisi sopis kans tuolle ääliölle...

      Lainaa

    63. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Vähän käy sääliksi idaa, alkoholi tekee pysyvät vauriot aivoihin jos nuorena aloittaa
      Alkoholi vaurioittaa aivoja, ihan sama minkä ikäisenä sitä juo/aloittaa. Alkoholinkäyttö tuhoaa aina enemmän tai vähemmän aivosoluja (joita ei muodostu lisää). Toki mitä nuorempana ja mitä rankemman alkoholinkäytön aloittaa, sitä aikaisemmin ja todennäköisemmin vauriotkin näkyvät. Opiskellessani olen nähnyt 50-55-vuotiaita alkoholin vuoksi täysin dementoituneita ihmisiä. Avasi aika paljon silmiä, mitä seurauksia liikakäytöllä tosiaan voi olla. Toivon todella, että Ida saa järkeä päähänsä ennenkuin mitään sattuu kenellekään. Ja jos jollekin on pakko sattua, niin täytyy toivoa, että känniajoillaan Ida vahingoittaa sitten vain itseään, ei ketään sivullisia.

      Lainaa

    64. Randomtalker 18.8.2011 19:52
      Tulos: +18 (18 ääntä)
      Ida, haist' vittu.

      Lainaa

    65. Tulos: +17 (17 ääntä)
      no eihän ne ajoneuvot ole mitään leluja, vaikka tuntuu tällä periaatteella ja välinpitämättömyydellä muuta liikennettä kohtaan aika moni tuntuu tuolla välillä kaahailevan . Alkoholihan tiettävästi heikentää arvostelukykyä, joten vaikka se rattiin tarttuminen ei siinä hieman juopuneena vaikutakaan mitenkään kovin riskialttiilta ratkaisulta, olisi hyvä olla aina se joku "suojelusenkeli" koputtelemassa olkapäähän. mieleen tuli nyt äkkiseltään se yksi nuorten suosilamn Jackass-ohjelman Ryan Dunn, joka hiljattain menehtyi ystävänsä kanssa auto-onnettomuudessa. Dunn ajoi ylinopeutta vahvassa humalatilassa. ja tietty tuo tapaus nyt oli vain yksi miljoonista. Ja kyllä, kovin tätimäinen saarnahan tästä tuli asiassa ja miestäni ihan oikeutetuista syisyä, kun ottaa huomioon, että liikennnetapaturmat ovat yksi yleisimpiä kuolinsyitä nuorten keskuudessa.

      Lainaa

    66. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Ja sitten itketään ja pyydetään sukulaisia auttamaan kun oikeesti sattuu ja velka kasvaa tuhansiin..

      Lainaa

    67. Satunnainen lukija 20.8.2011 4:26
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Jos otat, et aja, ja toisinpäin eikös TV:nkin setä jo sanonut näin? Mikä v***u siinä on kun ei se mee jakeluun, kuka sulle löisi luun kurkkuun?

      Lainaa

    68. Tulos: -33 (33 ääntä)
      juu skootterilla varmaa paljon kaadellan liikennemerkkejä ja tapetaan ihmisiä :DDD ei herranjumala.

      Lainaa

    69. Tulos: +10 (10 ääntä)
      On kyllä niin vitun tyhmä ämmä et huh huh!

      Lainaa

    70. Tulos: +14 (14 ääntä)
      rompelo: http://www.youtube.com/watch?v=Y7lCM9ElUqQ veljeni käy opastamassa nuoria liikenteen vaaroista ja yleisestä liikenneturvallisuudesta. yleensä kun tämä video alkaa soida, luokka hiljenee täydellisesti.. ja kun video loppuu, todennäköisesti joku luokasta itkee..
      katsoin ton videon ja itteenikin alko itkettää.. :( surulisin kohta oli, kun se bisness-äijä ajo maasturin perää, ja se maasturi taas sen naisen yli..ja se lapsi! se ei ymmärtäny mitä tapahtu. ärsyttävintä oli kun se ukko katto ekana _oman_ autonsa vahinkoja.. :( voi perkeles, toivottavasti oli fiktiotilanne eikä todellisuuspohjaa.

      Lainaa

    71. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Elä toki elämääsi kuten tahdot, mutta älä tapa kyydissä olevia kavereita sillä silloin puutut jo jonkun muun elämään. Käynti AVK:lla voisi avata silmät sille millaista jälkeä tulee kun auto ei pysy tiellä.

      Lainaa

    72. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Oma rata niille jotka haluaa ajaa humalassa: syrjäisestä paikasta jossa on vuoria ja jyrkänteitä. Pieni ratamaksukin kun ottais niin johan alkais Suomen talous parantua. Ja mitä huonompaan kuntoon ratakin menee niin sitä parempi. Eipähän tarvitse siihenkään käyttää sen enempää rahaa.

      Lainaa

    73. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Ei jestas mä tunnen ton...-.- Nyt se kavereineen nauraa tota facebookissa. En kestä. Sais mennä hankkii aivonsa takaisin jos niitä ikinä on ollukaan. Mut ei siin mitään. Oli hauskaa ja oli niin kännissä. khihihihihihih. Ja kuulin kaverilta et toi nainen soitti Idalle mut se ei tainnut vastata edes. Mutta tästä en ole täysin varma..

      Lainaa

    74. Tulos: +21 (21 ääntä)
      ... ... saatana että alko pullistumaa verisuoni otassa. "elän omaa elämääni jeeje" etkä idiootti tajua että mahdollisesti satutat/TAPAT muita ihimisiä tuolla menolla jos otat, ET AJA!

      Lainaa

    75. Omaksi parhaaksi 23.8.2011 12:29
      Tulos: +17 (17 ääntä)
      jos kyseisen ihmisen henkilöllisyyden tunnistaisin, saattaisinpa käydä vaihtamassa pari valittua sanaa, näin itsekin forssan suunnilla kun asun. Tai sitten tuo ilmianto. Itse olen ollut kolarissa mukana, tosin ei ollut tiettävästi vastapuolella alkoholilla asiaan mutta pysyvät vammat siitä jäi, rajoittaa elämääni nyt ja aina. Ei siinä rahalliset korvaukset paljon missään tunnu, olisi vain niin kiva että ihmiset oppisi edes joskus tajuamaan asioiden vakavuuden ennen kuin se koetaan kantapään kautta. Itse juon harvoin, mutta sillon kun juon, juon paljon. Aina osaan kuitenkin sen säännön että jos juot et aja. Aina on ollut ainakin itselläni joku kaveri jolle soittaa että saisiko kyydin - toisekseen vanhemmat on aina toitottanut että a) heille saa soittaa vaikka kolmen aikaan yöllä että tartteis kyytiä tai että taksin voi tilata ja ajattaa sen heille - he maksavat ja maksan itse sitten selvissäpäin takaisin jos sillä hetkellä ei ole rahaa.

      Lainaa

    76. Tulos: +10 (14 ääntä)
      siis sehän on evoluutiota, että tyhmimmät yksilöt eliminoivat itse itsensä. Toivottavasti tekevät tämän ennen kuin siirtävät kehnot geeninsä eteenpäin... Ja todella toivon ettei tämä idiootti vie ketään mukanaan... ja mikä on "ambutaatio" ??? amputointi, amputaatio, englanniksi amputation...

      Lainaa

    77. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Musta tossa oli parhainta tuon sukulaisen kommentin lopussa ."Forssan poliisit." Hyvinkin tuota touhua osaakin kuvitella Forssaan. Ja niin, toi sukulainen (tai kertoa Idan vanhemmille, jotka sitten) voisi tehdä myös ilmoituksen lastensuojeluun. Opettajan esim. tulee tehdä lastensuojeluilmoitus alaikäisen päihteidenkäytöstä.

      Lainaa

    78. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Eihän sille karoliina kestillekkään mitään tullu ku kännissää ajeli...

      Lainaa

    79. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Itseltäni meni kaveri siinä kun kännikuski ajoi sen yli. Ei oikein naurata "mun elämä ei oo teidän ongelma mä teen miten haluun"-asenne.

      Lainaa

    80. Tulos: +6 (10 ääntä)
      kukkuu: mä todellakin toivon että ihmiset, jotka toivoo tälle Idalle kuolemaa, pelleilevät. Idan arvot, normit ja muutenkin ajattelutapa ei ole oikea, mutta onko silti oikein toivoa tälle kuolemaa? Voi hyvää päivää.
      Ei ole tietenkään oikein toivoa kenellekkään kuolemaa, mutta varmasti Idakin vielä joku päivä kännipäissään (ellei ottanut opiksi) ajaa jonkun lapsen päältä. Tuskin hänkään toivoi kenellekkään kuolemaa? Silti typerien toilailuiden myötä aiheutti sellaisen :D Jos minun lapseni päälle ajaisi joku 15v. teini kännissä, haluaisin hänelle mahdollisimman kovan tuomion, vaikkei se toisikaan lastani takaisin.

      Lainaa

    81. Tulos: +8 (12 ääntä)
      te jotka nauratte liikennemerkkien ja ojan rikkomiselle ni iha turhaan. liikennemerkki nyt ei toisen hengen tai esim. auton hintaan verrattuna nyt ole mitään mutta kyllä se nyt ton ikäselle on paljon. ja ojat on sellasiksi tehty tarkotuksella kun ne on ja ei niitä sovi rikkoa. kyllä niitäki pitää huoltaa ja kyllä ne jollain mopo-autolla aikamoiseen sotkuun saa. puhumattakaan jos rikkoo jonkun betonisen ojarummun tai jotain. kaupungin varoista sellastenkin huolto menee. siinä mielessä olen samaa mieltä että kuuluu elää kuten parhaaksi näkee mutta muille siitä ei saa olla haittaa. oletan kuitenkin että tyttö ei ole hirveän lujaa ajanut tai ainakin toivon. voin kuvitella nuoren tytön ajavan vähän päissään niin varovaisesti kun vain pystyy.

      Lainaa

    82. Tulos: +9 (11 ääntä)
      rompelo: http://www.youtube.com/watch?v=Y7lCM9ElUqQ veljeni käy opastamassa nuoria liikenteen vaaroista ja yleisestä liikenneturvallisuudesta. yleensä kun tämä video alkaa soida, luokka hiljenee täydellisesti.. ja kun video loppuu, todennäköisesti joku luokasta itkee..
      Tuo oli hyvä video. Myönnän, etten aiemmin ole pahemmin ajatellut liikenteessä tyhmäilyä, mutta nyt ajattelen. Kiitos.

      Lainaa

    83. Tulos: -1 (7 ääntä)
      toivottavasti ei elä kauaa. eläköön Darwin!

      Lainaa

    84. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Argh, ärsyttää tuommoset teinixit jotka ei ajattele tasantarkkaan mittään muuta ku ommaa nappaansa eikä kunnioita esim nyt tässä vanhempia sukulaisiaan saati vanhempiaan. Ja miksei vanhemmat valvo tarkemmin tuollasen penikan ku 16v :n yöllisiä seikkailuja? Minun jos joskus 16-vuotiaana annettiin olla vähän myöhempään ulkona niin tasantarkkaan oli kotiintuloajat ja vanhemmat kotona oottamassa ja jos huomasivat että ollaan vähän humalassa niin sitä v*ttuilua ja muuta sai kuunnella sen jälkeen viikkotolkulla, mutta hyvä niin koska minnuun se ainaki tehos ja niin vanhempien kuuluuki tehä, pittää tuonikäset hormonihiiret etes jotenki ruodussa. Ja aina vain hyvä jos joku muuki sukulainen tuommosiin idioottimaisuuksiin puuttuu.

      Lainaa

    85. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Tähän sopii Cartmanin "whatever I do what i want" http://www.youtube.com/watch?v=lZLVi4v7lSM

      Lainaa

    86. Tulos: +6 (10 ääntä)
      meikäläinenkää ei pämpänny alaikäsenä vaikka puolet kavereista vietti vapaitaan, joskus myös arki iltoja, pusikossa örveltämässä. nykyää näistä 'kavereista' harva on saanut elämänsä jotenkin kondikseen, loput eivät päässeet kouluihin vaikka hakivat ja asuvat vanhempiensa helmoissa. ollaan me kuitenki jo yli 20-vuotiaita. hieman nolottaa kun ikätoverit vieläkin lerputtaa lettu tai hookoo leväällään pitkin rantapuistoa 15-vuotiaiden joukossa.

      Lainaa

    87. Vorssalaisittain 9.8.2012 14:54
      Tulos: -3 (3 ääntä)
      On aika selvittää ketä on tämä tyttö : D olen itse forssasta : D

      Lainaa

    88. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Ite käsitin Idan kommentista, että hän ei olisi mitään ottanut "se oli se mun kuski, jonka ei pitäny ottaa mitään" - eli alkuperäinen kuski otti ja Ida ei. Idan mainitsemaa "tilaa" en lähtis analysoimaan kun ei tiedetä mihin se viittaa ja millainen tila se sitten loppujen lopuksi oli

      Lainaa

    89. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Jumalauta että löisin tolta pikkuämmältä naaman lyttyyn ku ajais mun päälle. Miks Suomen teinit on tollasia v*tun tyhjäpäitä.

      Lainaa

    90. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Whatever: No HUHHU, tollaset ylihuolehtivaiset sukulaiset kuten tämä Mari on kyllä erittäin syvältä.. Kunnnon kauhuskenaarion päätti sitten vielä tilittää tohon =)
      Mitä vittua paljoko miinusta

      Lainaa

    91. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Whatever: No HUHHU, tollaset ylihuolehtivaiset sukulaiset kuten tämä Mari on kyllä erittäin syvältä.. Kunnnon kauhuskenaarion päätti sitten vielä tilittää tohon =)
      Katotaan muuttuuko ääni kellossa kun sun lapsi (nykynen tai sitte ku saat semmosen) jää rattijupon alle ja viettää loppuelämänsä halvaantuneena pyörätuolissa.

      Lainaa

    92. marit ja muut 15.1.2013 1:08
      Tulos: -35 (37 ääntä)
      Kyllä ne on nuo Marit jotka sietäis saada kuulan kalloonsa. Varmaan itellään on helvetin tylsä elämä kun pitää haukkua muiden hauskanpitoa. Kokeilisi vähän hellittää itse ja löysätä sitä takakireää nutturaansa. Kukkahattutätejä on muutenkin liikaa, puolet sietäis teurastaa ja silti joka toinen olisi urputtamassa.

      Lainaa

    93. Tulos: +15 (15 ääntä)
      marit ja muut: Kyllä ne on nuo Marit jotka sietäis saada kuulan kalloonsa. Varmaan itellään on helvetin tylsä elämä kun pitää haukkua muiden hauskanpitoa. Kokeilisi vähän hellittää itse ja löysätä sitä takakireää nutturaansa. Kukkahattutätejä on muutenkin liikaa, puolet sietäis teurastaa ja silti joka toinen olisi urputtamassa.
      Kyllä nyt vähän ehkä yllätyin tämän viestiketjun nykyisestä "lopetusviestistä" :D No, kyllä sinäkin joskus ymmärrät, sitten kun kasvat isoksi.

      Lainaa

    94. Minä itte 8.8.2014 8:06
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      marit ja muut: Varmaan itellään on helvetin tylsä elämä kun pitää haukkua muiden hauskanpitoa.
      Kännissä saa olla, tyhmä saa olla, mutta kännissä ei lähdetä liikenteeseen *millään* pyörillä varustetulla vehkeellä jos kuski ei ole täysin vesiselvä koska muista ihmisistä ei ole hauskaa kun läheinen vammautuu vakavasti tai kuolee siksi, että yksi idiootti päätti "pitää hauskaa". Kuten aika moni muukin olen sitä mieltä, että siitä vaan kännissä ajamaan suoraan kallioleikkaukseen jos se kerran on hauskaa, mutta muita nyt vaan ei vaaranneta. Tosin jos on(/ olet) täysin empatiakyvytön (ja/ tai trolli), kuten vaikuttaisi, niin voi toki olla täysin mahdotonta ymmärtää miksi. Jos on varaa juoda on varaa myös ottaa taksi. Jos ei ole varaa ottaa taksia ei ole varaa juoda. Tai sitten kannattaa tyytyä kalsarikänneihin omalla kotisohvalla.

      Lainaa

    95. Tulos: +1 (1 ääni)
      Vittu mikä ihmisroska.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kännissä, mopo, skootteri, teini, saarna

  • Uusimmat

  • Kategoriat